Wix vs

Wix vs


Wix ja Webs ovat verkkosivustojen rakentajia ammatillisen verkkosivustojen kehittämisen suhteen. Ne tarjoavat toimintavapauden ja luovan web-suunnitteluympäristön. Järjestelmissä on laaja toiminnallisuus, runsaasti suunnittelun räätälöintityökaluja ja edullinen hinnoittelupolitiikka, joka tekee niistä arvoisia kilpailijoita. Alustat eroavat kuitenkin myös web-suunnittelusta ja ominaisuuksista, mikä aiheuttaa usein tarpeen valita niiden välillä.

Nopea tilannekuva:

WixWix – on maailmankuulu all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, joka mahdollistaa kaiken tyyppisten verkkosivustojen luomisen aina yhden sivun projekteista aina verkkokauppoihin. Järjestelmä ei vaadi koodaustaitoja tai web-suunnittelun taustaa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kaikille käyttäjäryhmille heidän ohjelmointitietoisuudesta riippumatta. Wix

rainojarainoja – on DIY-verkkosivustojen rakentaja, joka on pääosin keskittynyt pienyrityssivustojen ja henkilökohtaisten projektien kehittämiseen. Erikoisuudesta riippumatta Webs näyttää jonkin verran vanhentuneelta siitä hetkestä alkaen, kun aloitat työskentelyn sen kanssa. Tämä koskee sen toimivuutta, mallin laatua ja muokattavuutta. Webs.com

Onko tarvetta verrata kahta verkkosivustojen rakentajaa, jos ero niiden välillä näyttää olevan aivan ilmeinen? Onko Websillä ominaisuuksia tai työkaluja, jotka voivat tehdä siitä arvokkaan Wix-kilpailijan? Tämän selvittämiseksi on järkevää verrata alustoja, niiden toiminnallisuutta ja mallien mukautettavuutta. Sitä juuri me aiomme tehdä nyt.

1. Helppokäyttöisyys

 • Wix. Verkkosivun rakentaja on hämmästyttävän yksinkertainen ja kätevä jokaiselle käyttäjälle, joka alkaa työskennellä sen kanssa. Sillä ei todella ole merkitystä, minkä web-suunnittelun taustalla tai koodaustaitoillasi on – verkkosivustojen rakentaminen Wixin avulla on nopeaa ja helppoa. Rekisteröintiprosessiin sisältyy useita yksinkertaisia ​​vaiheita, kun taas suunnittelun mukauttaminen on intuitiivista ja nopeaa. Verkkosivun rakentaja tarjoaa loogisesti rakennetun kojetaulun ja ohjauspaneelin, joka sisältää käteviä vinkkejä ja ohjeita, jotka auttavat verkkosivujen suunnitteluprosessin ymmärtämisessä kaikille.

  Wix Editor

  Wixin mukana tulee houkutteleva ja kätevä WYSIWYG-verkkosivustoeditori, jonka avulla käyttäjät voivat katsella ja hallita verkkosivuston luomisprosessin kaikkia vaiheita toiminnassa. Tämä ominaisuus on yhtä kätevä ammattilaisille ja aloittelijoille. Yksi vivahdus on kuitenkin sinun tulisi olla tietoinen ennen tilaamista verkkosivuston rakentajalle. Asia on se, että Wix käyttää “absoluuttisen paikannuksen” periaatetta, joka myötävaikuttaa loogisesti rakennettujen verkkosivustojen asettelujen luomiseen. Samanaikaisesti tämä ominaisuus ei anna sinun vaihtaa malleja verkkosivuston kehitysprosessin aikana, jos kohtaat tällaisen tarpeen. Huomaa tämä näkökohta, kun valitset verkkosivuston suunnittelua alusta alkaen.

 • rainoja. Verkkosivun rakentajaa ei ole helppo käyttää riippumatta sen intuitiivisesta web-suunnittelutavasta. Lisäksi sen käyttöliittymä näyttää liian vanhentuneelta verrattuna nykyaikaisiin web-suunnittelualustoihin, mukaan lukien Wix. Käyttäjät, jotka työskentelevät järjestelmän kanssa ensimmäistä kertaa, saattavat löytää sen kojelaudan ja ohjauspaneelin ylivoimaisesta. Palveluun totuminen vie varmasti aikaa, ennen kuin voit hyödyntää sen ominaisuusjoukkoa parhaalla mahdollisella tavalla.

  Verkkoeditori

  Web-käyttöliittymä koostuu kahdesta alueesta – hallintapaneeli ja verkkosivustojen rakentaja. Tämän avulla voit valita ja muokata tarvittavia asetuksia / elementtejä sopivimman verkkosivuston ulkoasun ja suunnittelun luomiseksi. Voit selata täällä myös useita välilehtiä saadaksesi selville verkkosivustojen tilastotiedot, sähköposti- ja verkkotunnusasetukset, SEO-parametrit jne.

  Aivan kuten Wix, myös Webs mukana tulee WYSIWYG-verkkosivustoeditori, jonka avulla verkkosivustojen kehitysprosessia voidaan hallita toiminnassa. Vedä ja pudota -ominaisuuden ansiosta käyttäjä voi valita ja säätää sivumoodien sijainteja. Näin voit muodostaa verkkosivuston asettelun ja rakenteen muutamalla napsautuksella. On myös mahdollista määrittää verkkosivustoasetukset kaksoisnapsauttamalla tarvittavia elementtejä, jotka ovat käytettävissä ohjauspaneelin vastaavissa osissa.

Wix vs. Wix on ehdottomasti etusijalla verkkoihin verrattuna helppokäyttöisyyden suhteen. Vaikka Webs näyttää vanhentuneelta eikä ole aivan helppo hallita, Wix varmistaa vaikuttavan helpon käytön, intuitiivisen web-suunnittelun luonteen ja kätevän WYSIWYG-lähestymistavan. Tämä johtaa lopulta ammattimaisten verkkosivustojen nopeaan ja helppoon kehittämiseen ilman tietojen koodaamista.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Wix. Kun Wix käsittelee toiminnallisuutta, Wixillä ei näytä olevan ollenkaan kilpailijoita. Täällä on kaikki mitä tarvitset – Wix-ominaisuusjoukot ja suunnittelun muokkaustyökalut ovat ylimmällä tasolla. Yksi järjestelmän kiistatta kohokohdista on sen integroitu WIX ADI -työkalu. Keinotekoisen älykkyyden avulla työkalu mahdollistaa verkkosivustojen luomisen automatisoidussa tilassa. Ei koodaustaitoja ovatko verkkosivustojen suunnittelukokemuksia siihen tarvittavia – anna vain vastaukset järjestelmän luomiin kysymysluetteloihin oletuksena ja katso miten se luo verkkosivun yksilöllisesti sinulle. Järjestelmä käyttää toimitettua sisältöä projektin käynnistämiseen, mikä vastaa niche-erikoistumistasi ja erityisvaatimuksiasi. Mitä yksityiskohtaisemmat ja informatiivisemmat vastauksesi ovat, sitä korkeampi projektisi laatu ja arvo lopulta on.

  Wix Editor

  Jos et aio käyttää Wix ADI: tä, järjestelmä sallii siirtymisen vakioeditoritilaan. Tässä voit säätää projekti-asetuksia yksilöllisesti räätälöityjen verkkosivujen suunnittelusta, joka noudattaa erityisiä parametreja. Täällä voit myös kehittää verkkosivustosi työpöytä- ja mobiiliversioita.

  Lue myös: Wix Editor tai Wix ADI: Kumpi on sinulle parempi?

  Wix App Market on toinen vahva kohta verkkosivustojen rakentamisessa. Tässä on paikka, jossa voit valita satojen ilmaisten ja maksettujen sovellusten, widgetien ja laajennusten joukosta, jotka vaikuttavat verkkosivustosi suorituskykyyn. Laajennusten integrointi vie vain hetken, kun taas niiden jatkohallinta on helppoa ja vaivatonta.

  Verkkosivun rakentaja erottuu myös joukosta edistyneiden blogointi- ja verkkokaupan moottoreidensa ansiosta. Wixin avulla voit aloittaa monipuolisia blogeja ja pieniä / keskikokoisia verkkokauppoja. Projektiparametreja on mahdollista säätää muokatun blogi- / verkkokaupan suunnittelun luomiseksi. Lisäksi Wix tarjoaa huippuluokan Ascend -työkalun, SEO Wiz -sovelluksen, markkinointi- ja markkinointiominaisuudet, joiden avulla saat kaiken irti verkkosivustosi / liiketoiminnan suorituskyvystä..

 • rainoja. Verkkosivun rakentaja myöntää myös pääsyn useisiin ominaisuuksiin ja verkkosivujen suunnittelutyökaluihin. Se tukee sosiaalisen median integrointivaihtoehtoja varmistaa aktiivinen käyttäjien vuorovaikutus ja yrityksesi mainostaminen. Sosiaalisen median tilien integrointi projektiisi ei vain kiinnitä käyttäjien huomioa, vaan myös pitää nykyiset ja potentiaaliset vierailijat tietoisena tulevista tapahtumista, uutisista, verkkosivustojen / yritysten päivityksistä ja muusta tärkeästä tiedosta.

  Toinen verkkosivustojen korostus on sen integroitu Paikalliset tiedot -ominaisuus. Sen avulla yrityksesi voidaan ottaa mukaan tunnetuimpiin paikallisiin hakemistoihin. Tämä lisää yrityksesi mahdollisuuksia saada paikalliset asukkaat huomaamaan etsimällä tarjoamiasi palveluita / tuotteita. Listautuaksesi sinun on lähetettävä yritystietosi (yleiset tosiasiat, yhteystiedot, yksityiskohdat, erikoistuminen, tarjotut palvelut / tuotteet), jotka toimitetaan automaattisesti paikallisiin hakemistoihin. Tämä tieto houkuttelee edelleen hakukoneita, jotka myötävaikuttavat entistä tehokkaampaan liiketoiminnan edistämiseen. Kaiken kaikkiaan Webs antaa mahdollisuuden sisällyttää verkkosivustosi yli 100 paikallisella paikallisella hakemistolla noin 10 minuutissa tai jopa nopeammin.

  Verkkojen muokkauspainike

  Kuten Wix, myös Webs sisältää verkkokaupan ja blogimoottorit. Voit luoda blogeja ja verkkokauppoja järjestelmän ominaisuusjoukon avulla. Webs eCommerce -alusta on kuitenkin vähemmän tehokas verrattuna Wixin tarjoamaan. Lisäksi verkkosivuston rakennustyökalun avulla voit integroida valokuva- / videogallerioita, käyttää integroituja analyyttisiä työkaluja, SEO Booster -toimintoa ja muita pakollisia ominaisuuksia.

Wix vs. Toiminnallisuuden kannalta Wix on myös luettelon kärjessä. Sen ominaisuusjoukko on edistyneempi verrattuna verkkoihin. Katso vain integroidun ADI-työkalun, blogi- ja verkkokauppialustojen, App Marketin, SEO: n, markkinoinnin ja markkinoinnin ominaisuuksien tarjoamat edut ymmärtääksesi, että verkkosivustojen rakentaja voittaa ehdottomasti kilpailijansa.

3. Suunnittelu

Suunnitteluvertailutaulukko

Wixrainoja
Teemojen lukumäärä:500+750+
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:✘ EI&# X2714; JOO
 • Wix. Verkkosivun rakentajalla on yksi laajimmista, uskomattomimmista ja ammattimaisimmista mallikokoelmista. Tällä hetkellä järjestelmän räätälöityjen mallien määrä ylittää 550 mallia ja monia muita on kehitteillä. Järjestelmä tarjoaa myös useita suunnittelun räätälöintityökaluja projektin korkeatasoisen ilmeen saamiseksi.

  Wix-mallien laatu on selvästi keskimääräistä korkeampi. Itse asiassa nämä teemat ovat parhaita web-suunnittelun kapealla. Kaikki ne ovat ilmaisia ​​- valitse vain nichesi sopiva malli ja aloita mukauttaminen tarpeitasi vastaavasti. Verkkosivun rakentaja sallii työpöytä- ja mobiilisivustojen muokkaamisen projektin optimoimiseksi selaamiseksi kaikilla laitteilla.

  Wix-suunnittelu

  Mallin valinnan yksinkertaistamiseksi Wix-kehittäjät on jakanut ne kymmeniin luokkiin aiheiden perusteella. Suosituille ja uusille teemoille on erilliset kategoriat. On myös vaihtoehto, joka mahdollistaa täysin tyhjän verkkosivumallin valitsemisen sen mukauttamiseksi tyhjästä. Tämä antaa lopulta verkkosivustollesi henkilökohtaisen klookin ja huippuluokan suorituskyvyn. Suorittaessasi suunnitteluvalintaa, älä kuitenkaan unohda, että Wix ei anna sinun vaihtaa malleja, koska se noudattaa ehdotonta sijaintipaikkaa. Tämä tarkoittaa, että jos päätät jostain syystä valita toisen teeman, sinun on lähetettävä sisältö uudelleen, koska aiemmin toimitetut tiedot menetetään.

 • Lue myös: Wix oikeiden verkkosivustojen esimerkkejä.

 • rainoja. Myös web-malleja on paljon – niiden lukumäärä ylittää 750 teemaa, jotka ovat sekä ilmaisia ​​että maksettuja. Suunnittelu jakautuu yli 20 luokkaan niiden niche-perusteiden perusteella, joihin mallit kuuluvat. Verkkosuunnittelujen laatu jättää kuitenkin paljon toivomisen varaa. Minkä mallin valitsetkin, se näyttää vanhentuneelta verrattuna muiden nykyaikaisten verkkosivustojen rakentajien tarjoamiin malleihin. Järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden yksinkertaistaa sopivimman teeman valitsemista hakusuodattimella, jonka avulla voit lajitella mallit luokan perusteella, johon verkkosivustosi kuuluu..

  Verkkoteemat

  Vanhentuneiden mallien lisäksi Web sisältää myös heikkolaatuisia suunnittelun räätälöintityökaluja. Niiden toiminnallisuus ja käytettävyys ovat myös jäljessä Wixin ja muiden nykyaikaisten verkkosivustojen rakentajien tarjoamista. Verkkosuunnittelun räätälöintivaihtoehdot ovat myös rajoitetut – verkkosivustojen rakentajalla ei ole edistyneitä HTML / CSS-muokkaustyökaluja. Seurauksena on, että mallien mukauttamisvaihtoehdot ovat melko rajalliset, mikä ei salli ainutlaatuisen verkkosivustosuunnittelun luomista. On kuitenkin mahdollista lisätä, poistaa ja järjestää käytettävissä olevia sisältölohkoja vaaditussa järjestyksessä verkkosivustosi ulkoasun hallitsemiseksi.

Wix vs. Suunnitteluasioista puhuttaessa Wix on sanoman sanomaton johtaja vertailussa. Verkkosivuston rakentajalla on upea kokoelma ammatillisia malleja, jotka ovat ilmaisia, reagoivia ja muokattavia. Samaa ei voida kertoa vanhentuneista ja heikkolaatuisista web-malleista.

4. Asiakastuki

 • Wix. Verkkosivun rakentaja tarjoaa ammattitaitoista ja korkealaatuista asiakastukea, joka on yksi sen kiistatta hyötyä. Voit selata palvelun ohjekeskusta, joka antaa pääsyn useille teksti- ja video-oppaille, ohjeille, viesteille ja hyödyllisiä vinkkejä web-suunnittelukokemuksen parantamiseksi. On myös mahdollisuus tarkastella järjestelmäfoorumilla saatavilla olevia aiheita. Täältä löydät päivitetyt järjestelmään liittyvät tiedot. Jos aiot käyttää Wix-asiantuntijoiden tarjoamaa yksilöllistä apua, verkkosivuston rakentaja antaa sinun ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse tai lippujärjestelmällä..

  Wix-tuki

 • rainoja. Nettien asiakastuki on melko korkea. Ohje-osassa olevat materiaalit ja vaihtoehdot ovat enemmän kuin tarpeellisia vastaamaan käyttäjien tarpeita. Heti kun rekisteröidyt järjestelmään, sinulle tarjotaan yksityiskohtainen video-opas, joka sisältää perustiedot palvelun käytöstä. Muiden Webs-asiakastukivaihtoehtojen joukossa on järkevää mainita video-oppaat, usein kysytyt kysymykset, tietokanta ja edistynyt pop-up NanoRep-pohjainen chat-avustaja, joka tarjoaa vastauksia käyttäjien kiireellisiin kysymyksiin reaaliaikaisessa tilassa. Lisäksi Premium Plan -tilaajat voivat käyttää suoraa keskustelua, sähköpostia ja puhelintukea.

  Verkkotuki

Wix vs. Molemmat verkkosivujen rakentajat ovat huomion arvoisia, kun kyse on asiakastuesta. Heillä on monipuoliset ohjekeskukset ja runsaasti video- / tekstiohjeita. Vaikka Websillä on erityisiä avustusominaisuuksia Premium Plan -käyttäjille ja edistyksellistä NanoRep-pohjaista chat-avustajaa, Wix tarjoaa sähköpostia ja lippupalvelun tukea jokaiselle käyttäjälle, joka valitsee palvelun henkilökohtaisten / yritysverkkosuunnittelutavoitteiden saavuttamiseksi.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • Wix. Verkkosivun rakentajan hintapolitiikka on kaikille kohtuullinen. Järjestelmällä on useita suunnitelmia, jotka saattavat vastata kaikkien käyttäjäryhmien tarpeisiin. Tilaa on täysin ilmainen, joka mahdollistaa verkkosivuston rakentajan toimivuuden testaamisen rajoittamattoman ajan. Jos päätät käynnistää projektin verkkosivuston rakentajan kanssa, sinulle tarjotaan päivitys yhdeksi maksulliseksi tilaukseksi. Niihin kuuluvat vakio- ja yritys- / verkkokauppasuunnitelmat. Jokainen suunnitelmien ryhmä puolestaan ​​jakaantuu useisiin luokkiin riippuen niiden erikoistumisesta ja ehdoista.

  Vakiotilaukset ovat seuraavat: Yhdistelmä ($ 13 / mo), Rajoittamaton ($ 17 / mo), Pro ($ 22 / mo) ja VIP ($ 39 / mo). Liiketoimintasuunnitelmiin sisältyy Business Basic ($ 23 / mo), Business Unlimited (27 dollaria kuukaudessa), Business VIP ($ 49 / mo) ja Enterprise ($ 500 / kk). Kaikissa suunnitelmissa on useita maksutapoja, verkkotunnusyhteys, lisääntynyt tallennustila ja muut edut. Wix tarjoaa myös säännöllisiä alennuksia, kuponkikoodeja ja erikoistarjouksia, joiden avulla on mahdollista valita haluttu tilaus kohtuuhintaan.

 • rainoja. Aivan kuten Wix, myös Webs seuraa freemium-mallia. On ilmainen suunnitelma ja kolme premium-tilausta, joiden hinta alkaa $ 5.99 / mo ja saavuttaa $ 22,99 / kk. Kaikki maksetut suunnitelmat tarjoavat ilmaisen verkkotunnusyhteyden, 30 päivän rahat takaisin -takuun premium-tilaajille ja muita etuja.

Wixrainoja
Hinnoitteluvaihtoehdot:Vakiosuunnitelmat:
&# X2714; Yhdistelmä ($ 13 / mo);
&# X2714; Rajoittamaton ($ 17 / mo);
&# X2714; Pro ($ 22 / mo);
&# X2714; VIP ($ 39 / mo).
Liiketoiminta- / verkkokauppasuunnitelmat:
&# X2714; Business Basic ($ 23 / mo);
&# X2714; Business Unlimited ($ 27 / mo);
&# X2714; Liiketoiminnan VIP ($ 49 / mo);
&# X2714; Yritys ($ 500 / kk).
&# X2714; Käynnistin ($ 5.99 / mo);
&# X2714; Parannettu ($ 12,99 / kk);
&# X2714; Pro ($ 22,99 / kk).
Ominaisuudet:&# X2714; Vapaa suunnitelma;
&# X2714; Paljon säilytystilaa;
&# X2714; Verkkotunnuksen nimi;
&# X2714; Säännölliset alennukset;
&# X2714; SEO-työkalut;
&# X2714; Useita suunnitelmia valita.
&# X2714; 30 päivän rahat takaisin -takuu;
&# X2714; Ilmaiset verkkotunnukset;
&# X2714; 30 päivän rahat takaisin -takuu premium-käyttäjille;
&# X2714; Rajoittamaton määrä sivuja;
&# X2714; Premium-teemoja;
&# X2714; SEO Booster.

Wix vs. Wix- ja Webs-hinnasuunnitelmat ovat ensi silmäyksellä samankaltaiset, etenkin kun kyse on kustannusnäkökohdista. Jos tutkit tarkemmin molempia järjestelmiä, huomaat, että Wix tarjoaa enemmän suunnitelmia, joista valita, kun taas sen hinnoitteluvaihtoehdot ovat myös monipuolisempia. Siksi verkkosivustojen rakentaja on houkuttelevampi valinta monille käyttäjäryhmille.

Bottom Line

Wix ja Webs ovat verkkosivustojen rakentajia, jotka eroavat toisistaan ​​monin puolin, mukaan lukien joustavuus, suunnittelun mukauttamisvapaus, kohtuuhintaisuus ja toimivuus. Kun päätät aloittaa henkilökohtaisen tai yritysprojektin, sinun on tarkistettava ja vertailtava tarkkaan molempien järjestelmien ominaisuusjoukkoa ja työkaluja valitaksesi ensisijaisesti tarpeitasi vastaava.

WixWix – on DIY-verkkosivustojen suunnittelurajojen johtava toimittaja, joka tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia, työkaluja ja lisävarusteita, jotka antavat järjestelmälle huomattavan etusijan kilpailijoihinsa nähden. Verkkosivun rakentaja erottuu joukosta tehokkaan AI-pohjaisen Wix ADI -työkalun, integroidun App Marketin, verkkokaupan ja blogimotterien sekä satojen ilmaisten reagoivien ja täysin muokattavien mallien ansiosta. Wix

rainojarainoja – on pilvisivusto-rakentaja, joka mahdollistaa projektien luomisen henkilökohtaiseen ja yrityskäyttöön, mutta sillä ei ole toimivuutta ja suunnittelun mukauttamisvapautta. Verkkomalleja on paljon, mutta ne näyttävät vanhentuneilta eivätkä ole kovin ammattimaisia ​​verrattuna muihin nykyaikaisiin verkkosivustojen rakentajiin.Webs.com

Valinta Wixin ja Websin välillä ei vaikuta olevan vaikeaa. Minkä tahansa järjestelmän näkökohtia vertaatkin, Wix säilyttää edelleen johtavat asemansa. Verkkosivun rakentaja on erinomainen verkkomeditointityökalujen toimivuuden, joustavuuden, suunnittelun mukauttamisen ja monipuolisuuden suhteen. Sen hinnoittelupolitiikka on kohtuullinen, ja jokainen löytää ehdottomasti suunnitelman sopimaan erityisiin verkkosuunnitteluun liittyviin tarpeisiin ja mieltymyksiin täällä. Aiotpa käynnistää henkilökohtaisen projektin aloitussivun, blogin, portfolio-verkkosivuston tai verkkokaupan, Wixin tulisi pysyä järjestelmänä.

WIX vs Webs: Vertailukaavio

Wixrainoja
1. Helppous10/109/10
2. Ominaisuudet10/107/10
3. Suunnittelu10/106/10
4. Tuki10/107/10
5. Hinnoittelu10/108/10
Yleensä ottaen:10,0 / 107,0 / 10
Kokeile nyt Kokeile nyt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map