Wix vs. BigCommerce

Wix vs. Bigcommerce


Verkkokaupan verkkosivujen kehittäminen on aikaa vievä ja haastava pyrkimys, joka edellyttää aina ammattimaisten web-rakennusjärjestelmien käyttöä. Tämän prosessin onnistuminen riippuu paljon käyttäjän taitotasosta ja kokemuksesta sekä tähän tarkoitukseen käytetyn työkalun toiminnallisuudesta.

Wix ja BigCommerce ovat kaksi tunnettua verkkosivustojen rakentajaa, joita voidaan käyttää kaikenlaisten verkkokauppojen perustamiseen ja hallintaan. Järjestelmät eroavat kuitenkin ominaisuusjoukkojensa, verkkosuunnittelutavan ja e-kaupan verkkosivustojen räätälöinnin asteen suhteen.

Nopea tilannekuva:

WixWix – on yksi sanatonta sanomattomia johtajia DIY-verkkosivustojen suunnittelussa, ja sitä käytetään usein verkkokauppojen kehittämisessä / hallinnassa. Verkkosivuston rakentajaan sisältyy runsaasti verkkokaupan työkaluja, Wix ADI -ominaisuutta, reagoivia malleja ja muita vaihtoehtoja, jotka antavat mahdollisuuden käynnistää keskikokoiset verkkokauppaprojektit ilman mitään koodaustaitoja. Wix

BigCommerceBigCommerce – on e-kaupan markkinaraon tunnettu edustaja, jota sovelletaan yksinomaan pienistä suuriin verkkokauppojen kehittämiseen ja jotka tarjoavat myyntiin fyysisiä ja digitaalisia tuotteita. Alustalla on ainutlaatuinen työkalupakki ja ominaisuudet, jotka tekevät siitä erottuvan joukosta, kun kyse on verkkokaupan verkkosivuston kehittämisestä. BigCommerce

Mikä järjestelmä – Wix tai BigCommerce – toimii paremmin verkkokauppojen luomisessa ja hallinnassa? Kummalla heistä on enemmän tarjottavaa ja mille käyttäjäryhmälle? Mitkä ominaisuudet tekevät jokaisesta niistä etusijalla kilpailijaan nähden? Olemme verranneet perusteellisesti Wixiä ja BigCommercea löytääksesi vastauksia näihin ja muihin käyttäjien mahdollisiin kysymyksiin, kun olemme valinneet oikean web-rakennustyökalun..

Lue myös: Kuinka luoda verkkokauppa ilmaiseksi.

1. Helppokäyttöisyys

 • Wix. Verkkosivun rakentaja on yksi yksinkertaisimmista järjestelmistä, joita voit käyttää verkkokaupan perustamiseen. Tämä koskee sekä rekisteröintiprosessia että itse verkkosivustojen kehittämismenettelyä. Wixissä on intuitiivinen, käyttäjäystävällinen ja ymmärrettävä käyttöliittymä, vedä ja pudota -editori, joka varmistaa kätevän WYSIWYG-verkon rakennuskokemuksen ja loogisesti rakennetun ohjauspaneelin, joka antaa pääsyn monille huippuluokan verkkosuunnittelutyökaluille ja ominaisuuksille.

  WIX Editor

  Suunnitteletko pienen tai keskisuuren verkkokaupan avaamisen, Wixin kanssa tämän tekeminen on hämmästyttävän yksinkertaista. Alusta noudattaa alan viimeisimpiä suuntauksia ja toimii hyvin kaikissa käyttäjäryhmissä, olipa kyse sitten aloittelijasta tai ammattimaisesta verkkosuunnittelijasta. Verkkokauppojen kehittämisessä täällä on useita ohjeita ja ponnahdusikkunoita, joihin voi kohdata. Kaikkia muokkauksia voidaan seurata suoraan ohjauspaneelista, jotta voit korjata mahdolliset virheet ajoissa. Kaiken kaikkiaan verkkosivuston rakentaminen Wixin kanssa on yksinkertaista, nopeaa ja kätevää, mutta tulos ei petä sinua.

 • BigCommerce. Verkkosivun rakentaja on keskittynyt pääasiassa suurten verkkokauppaprojektien kehittämiseen ja hallintaan, ja täten se on suunnattu ammattimaisten verkkosuunnittelijoiden tarpeisiin ja taitoihin kuin ensikertalaisiin. BigCommerce -palvelussa on looginen kojelauta, jossa on paljon niche-kohtaisia ​​osioita ja työkaluja. Järjestelmän käyttöliittymä on monimutkaisempi ja muistuttaa visuaalisesti ja toiminnallisesti CMS: ää.

  Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että järjestelmän kanssa työskenteleminen on monimutkaista. Järjestelmän perusteiden tutkiminen vie vain enemmän vaivaa ja aikaa, varsinkin jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käyttäjä aikoo aloittaa projektin sen kanssa. BigCommerce-hallintapaneelissa on hakusuodatinvaihtoehto, joka tarjoaa vastauksia kaikkiin käyttäjän mahdollisiin kysymyksiin luomalla / hallinnoidessaan verkkokauppaa verkkosivuston rakentajan kanssa.

  Bigcommerce-teeman mukauttaminen

Wix vs. BigCommerce. Wix on yksinkertaisempi ja käyttäjäystävällisempi verkkosivustojen rakentaja verrattuna BigCommerce-palveluun. Järjestelmässä on kaikki käyttäjien tarvitsemat aloittaa ja hallita laadukkaita verkkokauppoja käytettävissä olevista koodaustaidoista tai web-suunnittelun asiantuntemuksesta riippumatta. BigCommerce, päinvastoin, vaatii enemmän aikaa verkkokaupan perustamiseen, mikä selittyy sen vahvalla verkkokaupan painopistealueella ja runsaasti niche-erityisominaisuuksia, jotka on hallittava etukäteen.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Wix. Verkkosivun rakentaja on aina eronnut joukosta korkeatasoisen toimivuutensa vuoksi. Tämä koskee myös verkkokauppaa. Wix mahdollistaa pienten ja keskisuurten verkkokauppojen perustamisen ja hallinnan, mikä tarjoaa arvokasta suorituskykyä. Sen verkkokauppamoottori antaa pääsyn useille muokattavissa oleville työkaluille ja vaihtoehdoille, jotka edistävät verkkokaupan tehokasta suorituskykyä. Jotkut näistä ominaisuuksista sisältävät vedä ja pudota -editorin, mahdollisuuden luoda ja päivittää säännöllisesti ammatillisia tuotegallerioita sekä näyttää tuotteita houkuttelevissa show-ikkunoissa.

  Wix Editor

  Wix tarjoaa myös useita maksu / vero / lähetysvaihtoehtoja, verkkokaupan mobiilioptimoinnin, ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea, kuponkikoodien ja alennusten käyttöönottoa, reagoivaa verkkokaupan mallinegalleria, CSV-tuotteiden tuontia / vientiä. Nämä ja muut ominaisuudet antavat mahdollisuuden luoda lisää asiakkaita ja parantaa verkkokaupan yleistä suorituskykyä.

  Laajojen verkkokauppojen luomisvaihtoehtojen lisäksi verkkosivustojen rakentaja erottuu joukosta edistyneiden verkkokaupan markkinointivaihtoehtojensa ansiosta. Wix Ascend -työkalu mahdollistaa projektin tehokkaan mainostamisen käyttämällä sarjaa huippuluokan markkinointityökaluja. Kaiken kaikkiaan Wix Ascend -käyttäjät saavat pääsyn yli 20 integroituun tuotteeseen, jotka auttavat parantamaan yrityksen hallintaa ja kasvua.

  Wix Nouse

  Kokonaismyynnin lisäämisen lisäksi työkalu tekee kaupankäynnin prosesseista automatisoituja ja yksinkertaisempia kaikille. Tämä auttaa lopulta parantamaan verkkosivustosi SEO-asemaa ja houkuttelemaan siten lisää asiakkaita. Suosituimmista Ascend-työkaluista on järkevää mainita Live Chat, Lomakkeet, Saapuneet, Contact Manager ja useita vuorovaikutusvaihtoehtoja, kuten Laskut, Työnkulun hallinta, Automaatiot, Tehtävät & Muistutukset ja paljon muuta.

 • Lue myös: Kuinka käyttää Wixiä – yksityiskohtainen opas.

 • BigCommerce. Kuten a erikoistunut verkkokauppasivustojen rakentaja, BigCommerce tarjoaa ammattimaisen niche-erikoisominaisuuksien, työkalujen ja lisävarusteiden ryhmän, jota tarvitaan kaikenlaisten verkkokauppojen perustamiseen ja hallintaan aina pienistä projekteista aina hypermarketteihin asti. Alusta kiinnittää erityistä huomiota yksityiskohtiin, kuten tuotteiden palautuksen hallintamahdollisuus, lahjapakkaukset, asiakas- ja tuotehakusuodatin, useita ilmoituksia, alennusjärjestelmän perustaminen ja monet muut.

  Bigcommerce erottuu lisäksi joukosta laajojen integrointi- ja markkinointivaihtoehtojen takia. Järjestelmää käyttämällä on mahdollista myydä fyysisiä / digitaalisia tuotteita sosiaalisen median järjestelmien, suosittujen markkinapaikkojen ja erikoistuneiden alustojen kautta. Viimeksi mainittuihin kuuluvat Beso, Twitter, PriceGrabber, Facebook, Amazon, eBay, Shopzilla, Pinterest ja monet muut..

  Bigcommerce-hallintapaneelin markkinointi

  BigCommerce antaa lisäksi luoda ja myydä useita tuotteita CSV-tiedostojen tuonti / vienti -ominaisuuden avulla. Tämä vaihtoehto on erityisen arvokas, kun on kyse verkkokaupan siirtämisestä käyttöympäristöjen välillä.

  Verkkokauppojen omistajille tarjotaan mahdollisuus luoda ja päivittää tuoteluetteloita aina, kun he pitävät sitä tarpeellisena, hallita varastotyökaluja, ottaa käyttöön ja hallita alennuksia, myydä lahjakortteja, asettaa tuotetiedot ja parametrit, säätää SEO- ja markkinointivaihtoehtoja (maksimoida liikenne määrää ja lisää myyntimäärää, luo mainosbannereita ja hylättyjä ostosilmoituksia, määritä asiayhteysmainoksia Google AdWordsin avulla jne.).

  Hallinnoidessaan verkkokauppaa BigCommerce -palvelun avulla käyttäjä saa mahdollisuuden seurata sen tilastoja myöhemmin käyttämällä Google Analyticsia ja muita tilastojen seurantaohjelmia, jotka auttavat tunnistamaan käytettävissä olevat ongelmat ja korjaamaan ne ajoissa. Samanaikaisesti sinun pitäisi tietää, että BigCommerce ei salli koodin injektiota, mutta on useita sovelluksia, joita voit valita ja integroida tämän pienen haitan kompensoimiseksi..

Wix vs. BigCommerce. Sekä Wix että BigCommerce tarjoavat huippuluokan toiminnallisuuden ja joustavuuden, jotka selitetään järjestelmän erikoistumisella. Wix toimitetaan ominaisuusjoukolla, joka tarvitaan pienten ja keskisuurten verkkokauppojen käynnistämiseen, ja sen toiminnallisuus on enemmän kuin tarpeeksi näiden tarpeiden tyydyttämiseksi. BigCommerce on erikoistunut verkkokauppajärjestelmä, joka erottuu joukosta sen voimakkaan niche-painotetun ominaisuusjoukon vuoksi, jota tarvitaan hypermarketien käynnistämiseen ja hallintaan.

3. Suunnittelu

Suunnitteluvertailutaulukko

WixBigCommerce
Teemojen lukumäärä:500+125+
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:✘ EI&# X2714; JOO
 • Wix. Verkkosivuston rakentaja tunnetaan uskomattomasta ammattimaisesti reagoivien malliensa kokoelmasta, jotka kaikki ovat täysin ilmaisia. Suunnitelmat on jaettu useisiin temaattisiin luokkiin niiden kapeiden perusteella. Siksi se tarjoaa suuren osan, joka antaa pääsyn kymmenille sähköisen kaupan malleille. Järjestelmän avulla voit päättää, mikä malli toimii parhaiten projektillesi, esikatsella sitä ennen lopullisen valinnan tekemistä.

  Yksi järjestelmän kohokohdista on sen Wix ADI -työkalu, jota saa Artificial Design Intelligence ja jonka avulla voit käynnistää / hallita laadukkaita verkkokauppoja, vaikka sinulla ei olisi ohjelmointitietoa.

  Lue myös: Wix Editor tai Wix ADI: Kumpi on sinulle parempi?

  Työkalu suunnittelee kirjaimellisesti koko verkkosivuston sinulle automaattitilassa tarjoamalla mahdollisuuden vastata yrityksiin liittyviin kysymyksiin. Lisäksi se käyttää antamasi vastauksia suunnitellaksesi verkkosivuston sinulle ja täyttämällä sen esityssisällöllä. Sinun tehtäväsi on korvata saatavissa oleva sisältö omalla verkkokauppaan liittyvällä sisällöllä. Se on erittäin kätevä useimmille käyttäjille, jotka tekevät ensimmäisiä askeleitaan verkkokaupan verkkorakennuksen kapealla.

  Toinen Wixin tarjoama verkkosuunnitteluvaihtoehto on Standard Editor. Tässä voit valita ja käyttää niitä verkkosuunnittelutyökaluja, jotka toimivat parhaiten verkkokaupassasi, luodaksesi täysin henkilökohtaisen DIY-verkkosivuston.

  WIX-suunnittelu

  Wix sisältää joukon huippuluokan suunnittelun mukauttamistyökaluja, joiden avulla voit antaa verkkokaupallesi vaaditun ulkoasun ja suorituskyvyn. On myös mahdollista luoda työpöytä- ja mobiilisivustojen versioita. Älä kuitenkaan unohda, että työpöytäversiossa tehdyt muokkaukset näytetään mobiilitilassa, kun taas mobiiliversiossa tehdyt muutokset eivät näy työpöytäsivustolla.

  Jos et halua suunnitella verkkokauppasivustosi itse tai sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa siihen, verkkosivustojen rakentaja antaa sinun palkata ammattimaisen web-kehittäjän, joka tekee sen puolestasi. Sinun tulee saavuttaa Wix Arena – paikka, jossa web-suunnittelun asiantuntijat tapaavat löytääkseen uusia tilauksia ja jakaa kokemuksiaan.

 • Lue myös: Oikeita Wix-verkkokaupan esimerkkejä.

 • BigCommerce. Verkkosivuston rakentajalla on melko hieno kokoelma reagoivia malleja, joiden lukumäärään kuuluu tällä hetkellä 98 maksettua ja 7 ilmaista teemaa. Maksettujen mallien hinta alkaa 145 dollarista ja nousee 235 dollariin. Ilmaisten ja maksettujen teemojen eroista on vaikea huomata ensi silmäyksellä, koska kaikki mallit ovat huomion arvoisia. Jos haluat parantaa verkkosivustosi suunnittelua ja antaa sille räätälöinnin, voit työskennellä mallikoodin kanssa. Lataa vain tietokoneellesi ja tee tarvittavat muokkaukset. Muista, että verkkosivuston rakentaja ei salli kojelaudan koodin muokkaamista.

  Kaikki BigCommerce-mallit on jaettu temaattisiin luokkiin käyttäjän valinnan helpottamiseksi. | Jos haluat säästää vaivaa ja aikaa, voit käyttää integroitua hakusuodatinta valitaksesi mallin, joka vastaa eniten tarpeitasi. Täytä vain etsimäsi malliparametrit ja tarkkaile tulosta. Jos haluat nähdä mallin yksityiskohdat, voit käyttää esikatseluvaihtoehtoa selvittääksesi ne ja tehdäksesi lopullisen valinnan.

  BigCommerce on erinomainen myös suunnittelun mukauttamisvaihtoehdoissa, joiden valikoima on enemmän kuin tarpeeksi luodakseen todella ainutlaatuisen verkkosivustosuunnittelun. Minkä mallin valitsetkin, se on melko joustava, jolloin on mahdollista muokata melkein kaikkia elementtejä lukuun ottamatta lohkojen sijaintia ja järjestelyä. Täällä tekemistä muokkauksista on järkevää mainita valinta värimaailmista, taustoista, kirjasimista, diaesityksistä, kuvagalleriasta, karusellista ja monesta muusta.

  BigCommerce-suunnittelu

  Jos et ole tyytyväinen järjestelmässä käytettävissä olevaan mallivalintaan, voit ostaa toisen teeman yhdestä BigCommerce-kumppanin tarjoamista palveluista. Heidän valintansa on melko rikas, kun taas laatu on myös korkea. Verkkosivun rakentaja mahdollistaa integroidun Stencil Theme Editor -sovelluksen, joka on edistyksellinen point-and-click-käyttöliittymä, joka mahdollistaa myymälän suunnittelun muuttamisen ilman minkäänlaista koodausta.

Wix vs. BigCommerce. Wix-verkkokauppamallien kokoelma ei ole jäljessä Bogcommerce-tarjoamasta. Molemmat verkkosivustojen rakentajat tarjoavat useita teemoja sopiviksi erilaisille nicheille ja edistyneitä suunnittelun räätälöintityökaluja, jotka antavat heille kalliimman ilmeen. Lisäksi BigCommerce tarjoaa mahdollisuuden tilata malleja järjestelmäkumppaneilta, mikä on myös etu sinänsä.

4. Asiakastuki

 • Wix. Palvelun asiakastuki on melko monipuolinen ja kattava. Täällä on informatiivinen tietokanta, jossa voit selata useita video- ja tekstioppaita, vinkkejä, ohjeita ja suosituksia, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti käyttöympäristön suorituskyvystä. Foorumi ja blogi ovat myös parhaat kohteet, joihin päästä, jos sinulla on aikomus saada lisätietoja verkkosivujen rakentajasta. On myös mahdollisuus ottaa yhteyttä tukitiimiin henkilökohtaisesti lippujärjestelmän ja sähköpostin avulla.

  Wix-tuki

 • BigCommerce. Säännöllisen informatiivisen tietopohjan ja ilmaisten webinaarien lisäksi verkkosivustojen rakentaja käyttää sähköpostin, puhelimen ja live-chatin tukea, joka mahdollistaa kaikkien järjestelmään liittyvien vivahteiden selvittämisen henkilökohtaisesti. Siellä on myös laaja foorumi, jossa on paljon sivuliikkeitä ja aiheita, jotka käsittelevät järjestelmän työskentelyn monipuolisia näkökohtia.

  BigCommerce-tuki

Wix vs. BigCommerce. Molemmat verkkosivujen rakentajat tarjoavat monipuolisia informatiivisia ja hyödyllisiä asiakastukivaihtoehtoja. Jokaisella käyttäjällä on mahdollisuus selata molemmissa järjestelmissä olevia ohjekeskuksia ja ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä asiakastukitiimeihin selvittääksesi tärkeät vivahteet.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • Wix. Verkkosivun rakentaja veloittaa kohtuulliset palkkiot suoritetuista palveluista. Tarkemmin sanottuna, voit valita kahdentyyppisistä suunnitelmista – vakio- ja yritys- / verkkokaupan. On myös ilmainen koskaan vanheneva suunnitelma, jonka avulla voit testata sen suunnitelman toimivuutta, johon aiot päivittää myöhemmin. Kukin suunnitelmien ryhmä jaotellaan vastaavasti pienempiin tilausryhmiin laajemman käyttäjän tarpeiden tyydyttämiseksi.

  Verkkokaupan luomisessa on järkevää tarkistaa verkkokaupan tilaukset yksityiskohtaisesti. Siten käyttäjät, jotka haluavat käynnistää ja hallita verkkokauppoja, voivat valita Business Basic (23 dollaria kuukaudessa), Business Unlimited (27 dollaria kuukaudessa) ja Business VIP (49 dollaria kuukaudessa). Nämä suunnitelmat tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen yhdistämisominaisuuden, useita maksuvaihtoehtoja, integroidun lomakemuodostimen, lisääntynyttä levytilan tilaa, mahdollisuuden ladata useita tuotteita, sähköpostimarkkinointivaihtoehtoja, foorumin ja blogin toimintoja jne..

 • BigCommerce. Järjestelmä mahdollistaa verkkosivujen rakentajan toimivuuden testaamisen ilmaiseksi 14 päivän ajan – se on kuinka kauan kokeilu kestää. Testijakson päätyttyä järjestelmäjärjestelmä tarjoaa sinulle päivityksen yhdeksi neljästä tilauksesta. Näitä ovat Standard, Plus, Pro ja Enterprise. Niiden kustannukset ovat 29,95 dollaria, 79,95 dollaria ja 249,95 dollaria kuukaudessa kolmen ensimmäisen suunnitelman osalta.

  Yrityssuunnitelman kustannuksista keskustellaan järjestelmäpäälliköiden kanssa riippumattomasti, koska se perustuu moniin kysymyksiin, kuten liiketoiminnan monimutkaisuus ja tyyppi. Verkkosivun rakentajan avulla voit vähentää suunnitelmien kustannuksia 10 prosentilla hankkimalla vuositilauksen heti alusta alkaen. Sinun tulisi myös tietää, että BigCommerce sisältää keinotekoisen vuotuisen voittorajan. Se riippuu suunnitelmien iästä ja vastaavasti 50 000, 150 000 ja 400 000 dollaria. Vuotuinen enimmäisvoittoraja on miljoona dollaria. Jokainen ylimääräinen 200 000 dollarin voitto maksaa lisäksi 250 dollaria kuukaudessa. Tämä on mahdollista vain pro-suunnitelman ehdoilla.

Wix (yritys- / verkkokauppasuunnitelmat)BigCommerce
Hinnasuunnitelmat:&# X2714; Business Basic ($ 23 / mo);
&# X2714; Business Unlimited ($ 27 / mo);
&# X2714; Liiketoiminnan VIP ($ 49 / mo);
&# X2714; Yritys ($ 500 / kk).
&# X2714; Vakio ($ 29,95 / kk);
&# X2714; Plus ($ 79,95 / kk);
&# X2714; Pro ($ +249,95 / kk);
&# X2714; Yritys (keskusteltiin itsenäisesti).
Ominaisuudet:&# X2714; SSL-suojaus;
&# X2714; Sähköposti markkinointi;
&# X2714; Lomakkeen rakentaja;
&# X2714; Blogin ja foorumin toiminnallisuus;
&# X2714; Verkkotunnuksen nimiyhteys.
&# X2714; 14 päivän ilmainen kokeilu;
&# X2714; 10% alennus vuosisuunnitelmiin;
&# X2714; Keinotekoinen vuotuinen voittoraja (Pro Plan -käyttäjille).

Wix vs. BigCommerce. Wix on järkevämpi ja kustannustehokkaampi ratkaisu niille käyttäjille, jotka haluavat käynnistää ja hallita pieniä ja keskisuuria verkkokauppoja. Sen hinnoitteluvaihtoehdot ovat monipuoliset ja kattavat. BigCommerce puolestaan ​​perii korkeammat maksut tarjotuista tilauksista ja se asettaa myös keinotekoisen vuotuisen voiton Pro Plan -käyttäjille. Siksi se toimii parhaiten suurissa verkkokaupoissa ja hypermarketeissa.

Bottom Line

Menestyvä ja kannattava verkkokauppasivustojen kehittäminen vaatii aina oikean web-rakennustyökalun valinnan. Tämän valinnan tulisi kuitenkin perustua useisiin ratkaiseviin näkökohtiin, mukaan lukien avattavan verkkokaupan tyyppi ja koko, tuottama tuotto ja liikenne, tavoite, jonka aiot saavuttaa jne. Wix ja Bigcommerce ovat kaksi ammattilaista , laadukkaita ja monipuolisia verkkosivustojen rakentajia, jotka ovat keskittyneet erilaisiin käyttäjäryhmiin.

WixWix – on huippuluokan all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, joka toimittaa laajan valikoiman integroituja työkaluja, ominaisuuksia ja elementtejä, joita tarvitaan pienten ja keskisuurten verkkokauppojen aloittamiseen ja hallintaan. Järjestelmä tarjoaa integroidun Wix ADI -työkalun, tehokkaan verkkokaupan moottorin, muokattavissa olevat reagoivat ja ilmaiset verkkokaupan mallit, runsaasti suunnittelun räätälöintityökaluja, App Market -palvelun, jossa on paljon verkkokaupan widgettejä, sovelluksia ja muita välttämättömiä verkkokaupan hallinta- ja mainosvaihtoehtoja..Wix

BigCommerceBigCommerce – on yksi tehokkaimmista verkkokauppasivustojen rakentajista, joka on toisella sijalla Shopifyn jälkeen toiminnallisuuden, joustavuuden ja muokattavuuden suhteen. Verkkosivun rakentaja keskittyy verkkokauppojen luomiseen, ja siksi sen mukana tulee edistyksellinen verkkokaupan työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda ammattimaisen suuren verkkokaupan tyhjästä..BigCommerce

Wix ja BigCommerce ovat melko erilaisia, mutta jokaisella järjestelmällä on paljon tarjottavaa kohdennetulle käyttäjäryhmälle. Jos aiot perustaa pienen tai keskisuuren digitaalikaupan ja sinulla ei ole edistyneitä verkkosuunnittelutaitoja, Wix on ehdottomasti alusta, jonka kanssa työskennellä. Jos kuitenkin verkkokauppasivustosuunnittelu pyrkii ylittämään pienten projektien luomisen ja aiot perustaa ammattimaisen hypermarketin, joka vaatii vakavaa mainostamista ja täysin varustettua hallintaa, BigCommerce osoittautuu parempana ratkaisuna..

WIX vs BigCommerce: Vertailutaulukko

WixBigCommerce
1. Helppous10/108/10
2. Ominaisuudet10/109/10
3. Suunnittelu10/108/10
4. Tuki10/109/10
5. Hinnoittelu10/108/10
Yleensä ottaen:10,0 / 108,4 / 10
Kokeile nyt Kokeile nyt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map