Wix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja

wix vs godaddy


Verkkosivun rakentajien tarkoituksena on helpottaa käyttäjien ammattimaisen ja houkuttelevan esityksen luomista verkossa. Sekä Wix että GoDaddy ylpeyttävät korkeasta tasosta verrattuna muihin verkkosivustojen rakennusympäristöihin.

Ne näyttävät olevan hyvä valinta joka kerta, kun ajattelet verkkosivuston rakentamista tyhjästä ilman vaivaa ja ilman teknisiä taitoja.

Nopea tilannekuva:

WixWix – on yksi suosituimmista verkkosivustojen rakennusympäristöistä, jotka on suunniteltu auttamaan aloittelijoita pääsemään verkkoon vankien projektien avulla. Laite sopii erinomaisesti pienyrityssivustoille, blogeihin, portfolioihin, pieniin ja keskisuuriin digitaalikauppoihin jne. Sitä on erittäin helppo käyttää, kun otetaan huomioon moderni tekniikka, joka käyttää tekoälyä. Käyttäjät voivat ottaa käyttöön käyttövalmis ja täysin muokattavan verkkosivun muutamassa minuutissa. Wix.com

Hyvä isäGoDaddy – on alusta, joka matkusti tyypillisestä palveluntarjoajasta kunnolliseen verkkosivustojen rakennusohjelmistoon, jolla on hyvä ominaisuus. Yhtiöllä on yli 2 vuosikymmenen ajan Web-läsnäolo, joka sisältää ajan tasalla olevia web-tuotteita sekä Windows- että Linux-käyttäjille. Alustalla on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka sisältää joukon innovaatioita ja käteviä käyttöoppaita, jotta rakennusprosessi olisi mahdollisimman helppoa. GoDaddy.com

Joten mikä on paras ohjelmisto valita? Mitkä mahdolliset edut ja haitat eroavat Wixista GoDaddystä? Mikä verkkosivustojen rakentaja on parempi ja miksi? Otetaan selvää!

1. Helppokäyttöisyys

 • Wix. Wix: ssä on vetämällä ja pudottamalla -toiminto, jonka avulla on helppoa työskennellä sisällön kanssa, lisätä uusia lohkoja ja sivuja, ladata eri muodossa olevia mediatiedostoja, vaihtaa värejä, fontteja ja muita elementtejä, joita tarvitset luodaksesi ainutlaatuisen tyylin tulevalle verkkosivustollesi. Wix seuraa uusinta teknologista kehitystä.

  • Wix ADIAI-pohjainen työkalu toteutettiin rakennusprosessin tekemiseksi mahdollisimman nopeaksi ja helpoksi. Laite tarjoaa useita sivustosuunnitelmia käyttäjän tavoitteista riippuen. Se toimii melko yksinkertaisesti: käyttäjää pyydetään vastaamaan useisiin peruskysymyksiin, jotka liittyvät hänen tulevaan projektiinsa, tavoitteisiin, verkkosivustotyyppiin jne. Järjestelmä suunnittelee automaattisesti mukautetun asettelun, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi. Samalla voit silti vapaasti valita erilaisia ​​osastotyyppejä gallerioista ja luetteloista kuviin ja teksteihin. Uusi laajennus tarjoaa paremman editointikokemuksen. Valmistetun verkkosivuston keksiminen Wix ADI: n avulla kestää noin useita minuutteja. Järjestelmää on parannettu tarjoamalla pääsy alustan Photo Studio -palveluun ja luomalla upeita portfolioita tai valokuvaajien verkkosivustoja.
  • Wix ADI Editor

  • Wix Editor – hyvä työkalu niille, jotka haluavat sukeltua syvälle rakennusprosessiin ilman teknisiä taitoja tai AI-avustajia. Se on loistava tilaisuus ilmaista luovuuttasi. Valitse vain jokin 500 käytettävissä olevasta mallista tai aloita tyhjällä sivulla. Vedä ja pudota -toiminnon perusteella editorin avulla voit toteuttaa erilaisia ​​arvokkaita elementtejä ja yksityiskohtia, kuten Parallax-efekti, muuttaa taustaa, lisätä animaatioita jne. Työkalun avulla on helppo kääntää maksutapoja eri kielille ja mukauttaa verkkosivusto mobiililaitteelta. New Media Manager on kätevä väline pysyäksesi organisoituneena projektien kanssa, joissa on kaikki tarvittavat alikansiot, kuvanhallintatyökalut, avustajat ja tunnisteet yhdessä paikassa.
  • Wix Editor

  • Wix Corvid – tämä on tarkoitettu omistettuun web-suunnittelijaan, joka haluaa rajatonta rakennusvapautta. Se on hyvä työkalu koodaukseen ja ohjelmointiin osallistuville. Corvid antaa sinun ottaa Wix-alustan täydellisimmässä muodossa ja luoda oman eksklusiivisen web-suunnittelun. Sovellusliittymän käyttö helpottaa sivustosi hallintaa, kun taas Wix CRM -sovelluksen sovellusliittymä voi lähettää ilmoituksia avustajillesi. Meidän on mainittava myös sellaiset pienet, mutta silti tärkeät asiat, kuten tietojen muotoilu, sivuston virheenkorjaus ja seuranta.
 • Hyvä isä. GoDaddy ei voi ylpeillä sellaisista innovaatioista, vaikka alustaa on aika helppo käyttää. Et koskaan kysy itseltäsi “mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi?” kun käytät tätä verkkosivustojen rakentajaa. Se tarjoaa loogisen ja suoraviivaisen onboard-ominaisuuden. Kun olet rekisteröitynyt, ohjelmisto ohjaa sinut tarkasti rakennusvaiheelta toiselle, kunnes sinun on painettava “julkaise” -painiketta.

  • Verkkosivun toimittaja – alustalla on melko yksinkertainen ja hyvin jäsennelty muokkaustyökalu. Sitä voidaan käyttää sekä pöytätietokoneista että mobiililaitteista. Järjestelmä tarjoaa sivulle erilaisia ​​lohkoja ja elementtejä, jotka ovat saatavana useina variaatioina. Ne näyttävät aika tyylikkäiltä, ​​vaikka jäykkä muotoilu voi johtaa rakennusvapauden puutteeseen. Toisin sanoen tuskin kohtaa vaikeuksia uuden osion lisäämisessä. Et kuitenkaan pidä monimutkaisuudesta muuttaessasi sen muotoilua tai yrittäessäsi mukauttaa sivua.
  • GoDaddy Editor

  • HTML-Element – työkalun avulla HTML: n ja JavaScriptin lisääminen verkkosivustoosi on helppoa, vaikka se kuitenkin vaatii ainakin perustiedot ohjelmoinnista ja koodauksesta.
  • Lisää muokkaustyökaluja – GoDaddyllä on yhteyslomakeeditori. No, se on enemmän kuin joukko esiasetettuja lohkoja, koska ei ole mahdollisuutta lisätä lisää tiedostoja, kuten “kommentit” tai “Aihe”..

Wix vs. GoDaddy. Molemmat alustat ovat erittäin helppokäyttöisiä. Wix näyttää kuitenkin nopeammasta ja yksinkertaisemmasta vaihtoehdosta luoda verkkosivusto vain muutamalla napsautuksella käyttämällä AI-pohjaista tekniikkaansa. Samalla Wix tarjoaa enemmän vapautta koodereille ja ohjelmoijille, kun taas GoDaddy näyttää olevan hiukan rajoitetumpi muokkaus- ja mukautusominaisuuksien kannalta.

2. Ominaisuudet ja joustavuus

 • Wix. Wix on yksi joustavimmista alustoista integroinnin ja räätälöinnin kannalta. Sillä on rikas ominaisuusjoukko käsitellä rakennusprosessia teknisestä taustasta tai keskeisistä tavoitteista huolimatta. Tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  • Laajennettu verkkokauppa – Wix tekee verkkokaupan rakentamisen ja asettamisen melko helpoksi. Verkkokaupan perusominaisuuksien, kuten tuotehallinnan, maksuvaihtoehtojen integroinnin ja verotarjousten, lisäksi järjestelmässä on joustavat kuponkistrategiat, ilmaiset toimituskulut, alennukset ja myynti-asetukset, tallentaa Analyticsin tietojen tarkastelemiseksi ja kaupan optimoimiseksi. Mobile Gallery -suodattimet tekevät asiakkaille helpon tuotteiden lajittelun hinnan, koon tai muiden ominaisuuksien mukaan. Wix tarjoaa äärimmäisen verkkokaupan integrointiominaisuudet sellaisten ympäristöjen kanssa, kuten Avalar ja Fetchy, jotka käsittelevät reaaliaikaisia ​​verokantoja ja toteuttavat edistyneitä online-lähetysratkaisuja..
  • Wix eCommerce Editor

  • SEO ja markkinointi – Sen lisäksi, että perustiedot SEO-asetuksista, kuten sisällönkuvauskentät, otsikkokuvat, keskittymisavaimet ja sosiaalisen median esikatselutilat, järjestelmällä on mukautettu Wix SEO Wizard, jonka avulla voit hyötyä korkeammista SEO-sijoituksista, jotka tarjoavat tehokkaan SEO-suunnitelman. Parannettu sähköpostimarkkinointitoiminto on helppo kasvattaa tilaajaluetteloa uusien työkalujen, kuten videotoimintojen, näytteenotto- ja liipaisusähköpostien, mallien ja muun hienon avulla, sähköpostikampanjoillesi..
  • Android- ja iOS-sovellukset – loistava käyttäjille, jotka ovat aina liikkeellä, mutta haluavat silti mahdollisuuden ja työskennellä verkkosivuillaan mobiililaitteella. Saat itse asiassa lähes saman toiminnallisuuden kuin työpöydällä. Lisää sisältöä, hallitse tuotteitasi tai keskustele live-kävijöiden kanssa. Kaikki kuvat ja videot ovat Retina-käyttövalmis mediasisältöä, joka on saatavana korkearesoluutioisille laitteille.
  • bloggaaminen – Ammatillisen blogin pitäminen verkkosivustollasi on erittäin tärkeää. Wixin avulla on helppo luoda loistava blogiosio ja muokata sitä lisäämällä uusia luokkia, luomalla profiilisivuja, jakamalla viestejäsi sosiaalisen median alustoilla jne..
  • Wix-blogin muokkausohjelma

  • Wix-sovellusmarkkinat – tarjoaa laajemman valikoiman widgettejä ja lisäosia. Siinä on oma App Market, josta voit valita minkä tahansa tarvitsemasi widgetin, ja se on ilmainen. Kaikki sovellukset ja lisäosat sisältyvät kuukausittaiseen hintaan. Sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä jokaisesta parannuksesta. Wixillä on PRO-galleria, karttoja, analyyttisiä työkaluja, foorumin osia, kalentereita, tilauslomakkeita, tapahtumawidgettejä ja paljon muita käteviä elementtejä, jotka parantavat käyttäjien sitoutumista ja kokemusta.
 • Hyvä isä. Palvelulla ei ole App Storea, mikä on varmasti valtava kaipaaminen. Toisaalta käyttäjät voivat valita joitain perustoimintoja, kuten sosiaalisen median jakaminen tai kuvagalleria. Voit myös lisätä verkkosivustosi Google AdSenseen. Jos tarvitset kattavampia vaihtoehtoja, kuten Paypal-painike tai SEO-ohjattu toiminto, sinun on ostettava ainakin liiketoimintasuunnitelma.

  GoDaddy-ominaisuudet

  SEO Wizardista puhuttaessa se näyttää yksinkertaiselta ja ohjaa käyttäjää vaiheesta toiseen antamalla muokata otsikoita ja kuvauksia. Ongelmana on, että GoDaddyllä on outo otsikkojärjestys, jolla ei ole mitään järkeä. Google ei ehkä pidä siitä. Voit lisätä blogin, mutta joudut ylläpitämään sitä muualla.

  GoDaddyllä on myös perus- bloggaustoiminto. Se ei ole niin kattava kuin Wixissä. Lisäksi käyttäjät eivät voi seurata uusia viestejä RSS-syötteestä, koska RSS-tukea ei ole. Toinen ikävyys on, että kirjoittajat eivät voi lisätä postitageja tai luoda valtuutettuja artikkeleita. Lisäksi et voi työskennellä SEO-asetusten kanssa. Yhteenvetona voidaan todeta, että tällaisesta bloggaustoiminnasta ei oikeastaan ​​ole hyötyä, vaikka se on edelleen käytettävissä.

  Hyvä uutinen on, että alustalla on räätälöity Yhteydenottolomake-rakentaja (olemme jo maininneet sen aiemmin). Se tarjoaa joukon valmiita lohkoja. Ne näyttävät melko tyypillisiltä ilman mahdollisuuksia mukauttaa niitä tai muokata uusia kenttiä. Toisaalta, kolmansien osapuolien integrointi sähköpostimarkkinointityökaluihin saattaa parantaa uutiskirjekampanjaasi, mikä johtaa parempaan käyttäjän hankintaprosenttiin.

Wix vs. GoDaddy. Wix näyttää toimivammalta valtavalla valikoimalla sovelluksia ja lisäosia, kun taas GoDaddyssä on enimmäkseen esiasetettuja ominaisuuksia, joita on vaikea mukauttaa. Lisäksi Wixillä on entistä parempia blogi- ja SEO-ominaisuuksia laajennettujen sähköpostimarkkinointityökalujen lisäksi. GoDaddyltä puuttuu joustavuus tässä.

3. Suunnittelu

Suunnitteluvertailutaulukko

WixHyvä isä
Teemojen lukumäärä:55020
Mobiilieditori:&# X2714; JOO✘ EI
AI-verkkosivuston suunnittelu:&# X2714; JOO✘ EI
Raahata&Pudota:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Mobiili optimoitu:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
 • Wix. Wix on joustavampi ja monipuolisempi alusta. Käyttäjät voivat valita yli 70 eri kategoriasta ammattimaisesti suunniteltuja mobiililaitteille optimoituja malleja. Sen avulla voit sekä tarkistaa että muokata malleja a mobiilitila.

  Sen lisäksi, että voit vetää ja pudottaa -toiminnon avulla voit yksinkertaisesti muokata ja lisätä uusia elementtejä tarvittavalle sivulle, voit muokata valikkoasi, vaihtaa värejä ja liittää mediatiedostoja eri muodoissa, työskennellä typografian kanssa ja luoda yksinoikeustyylin verkkosivustollesi. .Ainoa haittapuoli on, että kun valitset mallin, sinun täytyy pysyä syömässä. Vientitoimintoa ei ole.

  Wix Mobile Editor

  Wix Editor antaa käyttäjille mahdollisuuden herättää omia verkkosuunnitteluideoitaan. Ei koodaustaitoja. Voit vapaasti rakentaa verkkosivustoja, joissa on tyylikkäitä kuvia tai videoita taustalla, lisätä uusia mielenkiintoisia elementtejä, kuten Parallax-efekti ja animaatioita valikoihin ja sivuosiin, tai koodata yksinoikeussivusto verkkosivustoon tyhjästä Wix Corvidin avulla.

 • Hyvä isä. GoDaddy tarjoaa rajoitetun joukon malleja. Lisäksi sinulla ei ole mahdollisuutta muuttaa niitä tarpeidesi mukaan. Vedä ja pudota -ominaisuuden puute tekee mahdottomaksi muuttaa taustavärejä, fontteja, typografiaa jne. Vaikka voit silti lisätä uusia osioita tai poistaa lohkoja, kaikissa malleissa on jo suunniteltuja elementtejä, joita et voi mukauttaa.

  GoDaddy-teeman asennus

  Mallit näyttävät hienoilta. Heissä ei ole mitään loistavaa, vaikka he ovatkin mobiiliystävällisiä. Kaikki sivut ovat hyvännäköisiä. Muista kuitenkin, että et koskaan saa mahdollisuutta mennä huomattavasti suunnittelun perusasetusten ulkopuolelle. Asettelun muutoksia ei voida jatkaa. Unohda HTML: n tai CSS: n muokkaaminen. Voit tehdä vain valita värin ja teeman yleisen tyylin.

Wix vs. GoDaddy. Wix tarjoaa huger määrän malleja, kun taas GoDaddy tosiasiallisesti tarjoaa erilaisia ​​teematyylejä asettelujen sijasta. Samalla Wixin avulla on helppo mukauttaa jokaista mallia pääsemällä sen CSS: ään. Sinulla ei ole tällaista mahdollisuutta käyttäessäsi GoDaddyä.

4. Asiakastuki

 • Wix.  Verkkosivuston rakentajalla on valtava tietokanta ja blogi, josta voit löytää hyödyllistä tietoa. Samalla voit vapaasti pyytää chat-tukea yksinkertaisten vinkkien lisäksi, miten voit lähettää lippusi, jos ilmenee ongelmia.

 • Hyvä isä. Alustalla on ammattimainen tukitiimi, joka on pakollinen kaikille yrityksille, jotka tarjoavat isäntä- ja verkkopalveluita. Verkkosivustojen rakennusohjelmistojen osalta GoDaddyllä on valtava tietopohja, foorumi, jolla voidaan esittää kysymyksiä, ja maailmanlaajuinen tuki puhelimitse. Käyttäjät voivat vapaasti ottaa yhteyttä tukijohtajiin työaikana. Löydät luettelon kaikista ympäri maailmaa olevista puhelinnumeroista tukiosiosta.

  Ne ilmoittavat myös tietyn maan työajat. Yhtiö tarjoaa erilaisia ​​tuotteita, jotka sisältävät paitsi verkkosivustojen rakennustyökalujen ja verkkotunnusten lisäksi myös SSL-sertifikaatit, verkkohuutokaupat ja paljon muuta. Tästä syystä sinulla on tuskin mitään vaikeuksia, kun otat yhteyttä tukispecialistiin ongelman ratkaisemiseksi.

Wix vs. GoDaddy. GoDaddyllä näyttää olevan enemmän vaihtoehtoja käyttäjille pitää yhteyttä tukitiimiin. Toisaalta ongelman ratkaiseminen saattaa olla pelottavaa ottaen huomioon heidän myymiensä tuotteiden lukumäärä GoDaddyssa. Wix-johtajat ovat keskittyneet enemmän kysymyksiin, jotka liittyvät pääasiassa verkkosivustojen rakentamisprosessiin.

5. Hinnoittelu

 • Wix. Alusta tarjoaa ilmaisen suunnitelman, vaikka sillä on vain 500 Mt tallennustilaa ilman verkkotunnusta tai isännöintia. Kuitenkin, vain 8,50 dollaria / kk voit ostaa Combo-suunnitelman ja saada kaiken tarvitsemasi pakkaukseen. SSL-tietoturva, ilmainen isännöinti ja verkkotunnus, ilmaiset mallit, widgetit ja lisäosat sisältyvät jo tähän hintaan.

  Tarvitseeko sinun rakentaa monimutkaisempi verkkosivusto, jolla on runsaasti ominaisuuksia ja monimutkainen rakenne? Rajoittamaton Wix-suunnitelma alkaa 12,50 dollaria kuukaudessa. Se sopii erinomaisesti suurempiin projekteihin. Tarvitsetko vankan verkkokaupan? Verkkokauppasuunnitelma sopii sinulle vain 17 dollarilla kuukaudessa. VIP-suunnitelma maksaa 24,50 dollaria kuukaudessa lisäominaisuuksilla ammattimaiselle markkinoinnille ja sähköpostikampanjoille.

 • WixHyvä isä
  Hinnoitteluvaihtoehdot: &# X2714; Yhdistä verkkotunnus ($ 4.50 / mo);
  &# X2714; Yhdistelmä ($ 8,50 / kk);
  &# X2714; Rajoittamaton ($ 12,50 / kk);
  &# X2714; verkkokauppa (Busines Basic) ($ 17 / mo);
  &# X2714; VIP ($ 24,50 / kk).
  &# X2714; Henkilökohtainen ($ 5.99 / mo);
  &# X2714; Liiketoiminta ($ 9,99 € / kk);
  &# X2714; Business Plus (14,99 $ / kk);
  &# X2714; Verkkokauppa ($ 19.99 / mo).
  Ominaisuudet:&# X2714; Vapaa käyttö;
  &# X2714; Mallit ja widgetit;
  &# X2714; Verkkokauppa;
  &# X2714; Ilmainen logo ja markkinointiominaisuudet.
  &# X2714; Hosting + SSL;
  &# X2714; Sosiaalisen median integraatio;
  &# X2714; SEO;
  &# X2714; Apple Pay-, PayPal- ja luottokorttiintegraatio.
 • Hyvä isä. Jos valitset tämän ohjelmiston, valmistaudu maksamaan jokaisesta lisättävästä ominaisuudesta ja päivityksestä. Verkkosivun suunniteltu hinta alkaa 5,99 dollaria kuukaudessa. Näyttää kohtuuhintaiselta tarjoukselta, eikö se ole?

  Se ei kuitenkaan sisällä mitään ominaisuuksia ja lisäosia, joita saatat tarvita tulevaisuudessa. Sinun on maksettava vähintään 29 dollaria kuukaudessa suunnitelmasta, joka sisältää lisäyksiä verkkokauppaan. Jos tarvitset SSL-suojausta ja linkkejä sosiaaliseen mediaan, joudut maksamaan enemmän Business- tai Business Plus -suunnitelmista, jotka maksavat vastaavasti 9,99 dollaria ja 14,99 dollaria..

Wix vs. GoDaddy. Wix näyttää varmasti houkuttelevammalta taloudellisista näkökulmista. Sinun ei tarvitse maksaa erikseen jokaisesta lisättävästä widgetistä. Käyttäjä saa kaiken pakkauksessa yhden kuukausimaksun.

Bottom Line

Alustan valinta riippuu pääasiassa tarkoituksista. Onko se digitaalikauppa vai pienyrityksen verkkosivusto? Sinun on oltava 100% varma; valitussa ohjelmistossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet, joita saatat tarvita.

WixWix on monipuolisempi ja joustavampi alusta, joka toimii hyvin erilaisille verkkosivustoille. Sen mukana tulee lisää mukauttamistyökaluja, laajennettu widget-luettelo, lisäosia ja integrointeja edistyneiden ADI- ja Corvid-tekniikoiden lisäksi sekä aloittelijoille että omistautuneille verkkosuunnittelijoille. Se tarjoaa laajempia vaihtoehtoja suunnittelun ja verkkosivujen jatkamisen edistämiseksi ottaen huomioon SEO, bloggaaminen ja jotkut muut ominaisuudet. Wix.com

Hyvä isäGoDaddy saattaa toimia hienosti myös joillekin pienille ja keskisuurille verkkosivustoille sekä lähtötason verkkokaupoille. Samalla se saattaa olla hyvä myös hosting-ratkaisun kannalta. Sen verkkosivustojen rakentajalta puuttuu kuitenkin varmasti joustavuutta pienillä työkaluilla integroitumiseen, kun taas esiasetetut asettelut eivät ehkä riitä vankkaan verkkoprojektiin. GoDaddy.com

Yhteenvetona näyttää siltä, ​​että meillä on selvä voittaja niin monilla uusilla ja loistavilla työkaluilla.

Yleiskatsaus vertailutaulukko

WixHyvä isä
Helppokäyttöisyys:Wix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja
Ominaisuudet:Wix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja
malleja:Wix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja
Asiakaspalvelu:Wix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja
hinnoittelu:Wix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja
Kokonaispistemäärä:Wix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaWix vs. GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja

Kokeile Wix nyt

 Se on ilmainen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map