Wix vs. Google-sivustot

Wix vs. Google-sivustot


Verkkosivuston kehittämisessä vallitseva määrä käyttäjiä alkaa epäröimään useiden web-rakennustyökalujen välillä. Siksi näiden palvelujen vertailut ovat niin tärkeitä.

Kun olet lukenut arvosteluit kiinnostavien järjestelmien tärkeimmistä parametreistä, tunnet olosi varmemmaksi valintasi suhteen. Tänään puhumme kahden verkkosivustojen rakentajan – Wixin ja Google Sitesin – eroista ja erityispiirteistä.

Nopea tilannekuva:

WixWix – on maailman suosittu all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, joka kattaa monenlaisia ​​käyttäjien verkkorakennustarpeita. Järjestelmä voi ylpeillä joukosta edistyneitä ominaisuuksia, kuten Artificial Design Intelligence, Ascend, satoja reagoivia malleja, tehokkaita suunnittelun mukauttamistyökaluja ja monipuolisia hinnasuunnitelmia, jotka sopivat kaikkiin budjetti- ja web-suunnittelutarpeisiin. Wix.com

Google-sivustotGoogle-sivustot – on verkkosivustojen rakentaja, jonka hallitseminen on melko helppoa kaikille käyttäjäryhmille. Järjestelmä tarjoaa myös luotettavan isäntäalustan ja luo intuitiivisen web-rakennusympäristön. Sen tarjoama ominaisuusjoukko on melko yksinkertainen ja toimii hyvin päivittäiseen käyttöön tarkoitettujen tavallisten verkkosivustojen kehittämisessä. sites.google.com

Vaikka molemmat järjestelmät mahdollistavat täysin varustellun projektin luomisen, näyttää silti aika omituiselta verrata Wixin kaltaista maailmankuulua palvelua vähemmän tunnettuun Google Sites -alustaan. On aivan selvää, että Wix on monipuolisempi, toiminnallinen ja intuitiivinen.

Asia on: mitkä ovat syyt, joiden vuoksi se erottuu joukosta, ja onko asioita, joita se selviää, joita on mahdotonta toteuttaa Google-sivustojen avulla? Onko platformien välinen ero todella pitkällä tähtäimellä rahan arvoinen? Mikä palvelu – Google Sites vs Wix – on parempi tietylle kohderyhmälle? On korkea aika tehdä se selväksi nyt. Mennään.

1. Helppokäyttöisyys

 • Wix. Wix on tällä hetkellä yksi käyttäjäystävällisimmistä ja intuitiivisimmista verkkosivustojen rakentajista, joilla on visuaalinen editori. Sen mukana toimitetaan kätevä vedä ja pudota -vaihtoehto, joka tukee verkkosivujen suoramuokkaamista, mikä johtaa upeaan WYSIWYG-verkkojen rakennuskokemukseen. Palvelu käsittää rakenteellisesti kojelaudan (paikka, jossa voit säätää tärkeimpiä verkkosivustojen asetuksia) ja Editorin (alue, jolla työskentelet itse verkkosivustosi kehittämisessä WYSIWYG-tilassa). Muuten, Wix Editor -sovelluksen avulla voit käyttää Parallax Scrolling -tehostetta projektiisi lisätäksesi vaikutelmaa, jonka se antaa käyttäjille.

  Wix Editor

  Kaiken kaikkiaan koko järjestelmäympäristö on suunniteltu samalla graafisella tyylillä, myös sovellukset. Tämä luo käyttöliittymän yhtenäisyyden tunteen, mikä helpottaa tottumista siihen. Huolimatta huomattavasta määrästä vaihtoehtoja, jopa käyttäjä, jolla ei ole verkkosivujen suunnittelukokemusta, voi hallita tämän verkkosivuston rakentajan.

  Wix ADI Editor

  Elementtien ja järjestelmäosien sijaintien muistaminen ja oppiminen kuinka tehdä muokkauksia, lisätä uusia toimintoja ja suunnitella sivuja käytettävissä olevien widget-kokoelmien avulla kestää noin useita tunteja..

 • Google-sivustot. Google-sivustot ovat samankaltaisia ​​kuin Pages-tekstieditori käyttöliittymässä. Mitä näet, on asiakirja, jossa työskentelet, ja 3 osiota oikealta, joka toteutetaan välilehtien kautta. Verkkosivun hallinta ei eroa paljoa sellaisen raportin muokkaamisesta, jossa on muotoiltuja teksti- ja mediaelementtejä. Tämä on yhden sivun käyttöliittymä. Kaikki mikä ei sisälly siihen, näkyy edelleen ponnahdusikkunoissa ilman muutoksia.

  Google Sites Editor

  Tämä tapahtuu samalla näytöllä. Ei ole ihme, että tämä palvelu on erittäin helppo. Käytettävät elementit ja vaihtoehdot ovat näkyvissä kerrallaan. On jopa teoreettisesti mahdotonta sekoittaa jotain täällä. Palvelun tutkiminen kestää puoli tuntia vuorokaudessa kiinnostuksestasi ja kokemuksestasi riippuen.

Wix vs. Google-sivustot. Sikäli kuin keskitymme pääosin tässä osassa olevaan helppokäyttöisyyteen, johtaja on selvä – tämä on Wix. Järjestelmän käyttöliittymä on yksinkertainen, toimiva, intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen. WYSIWYG-verkkosivustoeditorin ansiosta käyttäjät näkevät selvästi työnsä tuloksen. Tällä on paljon merkitystä ei-teknisille henkilöille, jotka vain tutkivat järjestelmää ja arvostavat siten mahdollisuutta tehdä tarvittavat muokkaukset ennen verkkosivujen julkaisua.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Wix. Wix on all-in-one-web-rakennusratkaisu, jota voidaan soveltaa erityyppisten verkkosivustojen kehittämiseen. Sen avulla voidaan luoda yritysyritysten verkkosivustoja, portfolioita, aloitussivuja, foorumeita, ravintoloiden, hotellien, kaupallisten ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden verkkosivustoja, tapahtumia, fyysisten ja digitaalisten tuotteiden (valokuvat, musiikki, video, tiedostot) verkkopelejä, pelisivustoja, blogeja ja muut projektityypit.

  Tällainen toiminnallisten ominaisuuksien monipuolisuus saavutetaan rikkaalla widget-joukolla, suurella valikoimalla käytettävissä olevia sovelluksia (ts. Moduuleja), koodin integrointivaihtoehdoilla, verkkosivujen elementtien absoluuttisella sijainnilla (ilman tarvetta ottaa huomioon verkkoa ja vierekkäisiä elementtejä) ja joustavilla kunkin lohkon asetukset (tausta, animaatio, fontit, asettelu).

  Wix Editor -työkalut

  Verkkosivun rakentajan kiistaton kohokohta on edistyksellinen Wix ADI -työkalu. Keinotekoinen suunnittelu -ominaisuus auttaa käyttäjiä luomaan kunnollisia verkkosivustoja vain muutamalla napsautuksella. Se tarjoaa vaiheittaiset ohjeet ja joukko kysymyksiä, jotka auttavat käyttäjiä luomaan verkkosivuja automaattisesti toimitettujen vastausten ja sisällön avulla. Ominaisuudesta on paljon apua ensimmäistä kertaa käyttäjille, jotka eivät voi ylpeillä rikkaasta web-rakennuskokemuksesta, mutta joilla on vielä aikomus käynnistää monipuoliset projektit.

  Niille käyttäjille, joiden koodaustaidot ovat kohtuullisella tasolla, järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden käyttää tavallista Wix Editoria laadukkaiden verkkosivustojen manuaaliseen luomiseen ja hallintaan. Lisäksi Wixillä on mobiilieditori, jonka käytön avulla voidaan luoda ja muokata verkkosivustosi mobiiliversiota vaikuttamatta työpöytäversioon.

  Wix erottuu joukosta myös voimakkaan Turbo-ominaisuutensa ansiosta. Wix Turbo on joukko tekniikoita ja työkaluja, joita käytetään verkkosivustojen kokonaislatausajan vähentämiseen. Tämä on mahdollista, koska otetaan käyttöön tekniikoita ja ominaisuuksia, jotka optimoivat selaimen näyttöajan vaikuttamatta sen suorituskykyyn.

  Verkkosivuston rakentajalla on myös laajat blogivaihtoehdot joiden avulla voit luoda ja päivittää blogia milloin tahansa, kirjoittaa ja ajoittaa viestejä, mahdollistaa käyttäjien kommentteja, valita ainutlaatuisia blogisuunnitelmia, määrittää SEO-parametreja jne. Samoin Wix tarjoaa tehokkaan verkkokaupan moottorin, jonka avulla voit käynnistää ja hallita pieniä- keskikokoisiin verkkokauppoihin.

  Wix ADI eCommerce

  Jos haluat lisätä suorituskykyä projektiisi, jolla työskentelet, tavoita Wix App Market. Tässä on paikka, jossa voit selata useita widgettejä, laajennuksia ja lisäosia integroidaksesi ne edelleen verkkosivustoosi. Tässä saatavilla olevat widgetit ovat ilmaisia ​​ja maksettuja. Sinun on valittava tarvittavat elementit.

  Toinen tärkeä ominaisuus verkkosivustojen rakentajalle on Wix Ascend. Tämä on edistyksellinen all-in-one-liiketoimintaratkaisu, joka kattaa kaikki liiketoiminnan työkalut, joita saatat tarvita ammattimaisen projektin rakentamiseksi. Kaiken kaikkiaan täällä on saatavana yli 20 tuotetta, joita voidaan tehokkaasti käyttää projektin käynnistämiseen, hallintaan ja mainostamiseen. Kaikki työkalut jaotellaan huolellisesti osiin ja ryhmiin tarkoituksen ja ilmoituksen perusteella (voit selata asiakasvuorovaikutustyökaluja, verkkosivustojen markkinointityökaluja, markkinointivaihtoehtoja ja paljon muuta).

  Wix Code – ainutlaatuinen verkkosovellusten rakentaja – on myös järjestelmän etu joka vastaa kaikkien käyttäjäryhmien tarpeita. Se antaa jokaiselle mahdollisuuden käynnistää ja muokata web-pohjaisia ​​sovelluksia ilman tarvetta osoittaa koodaustaitoja ja tietoisuutta ohjelmoinnin perusteista.

 • Google-sivustot. Google-sivustoja ei käytetä vain julkisten verkkosivustojen luomiseen. Sitä käytetään myös sisäisten ja intranet-verkkosivustojen suunnitteluun. Tämä palvelu toimii ihanteellisesti ryhmätyöhön projektien kehittämisessä.

  Sinulla on laaja valikoima verkkopohjaisia ​​Google-sovelluksia, mukaan lukien asiakirjat, taulukot, kalenteri, Gmail jne. Tämän avulla on mahdollista lisätä asiakirjoja sivuille, kaavioita, esityksiä, kuvia, kaavioita, YouTube-videolomakkeita, karttoja, joissa on määritetty sijainti jne. .pilvestä.

  Toisin sanoen Google-pilvisovelluksia käytetään widgetteinä (sisällöntuottajina) Google-sivustoille. Lisäämällä sivulle elementti (video, asiakirja tai esitys) saat lohkon, jonka mittoja voidaan säätää tarpeidesi mukaan.

  Google-sivustot Lisää lähde

  Yksi lohko voi sisältää useita elementtejä, kuten otsikon, videon ja kuvauksen niiden sijainnin satunnaisessa järjestyksessä toisiinsa nähden. Sisällön muotoilutyökalut ovat vakiona ja sisältävät fontin, värin, luettelon, kohdistuksen, linkin. On mahdollista luoda useita sivuja, joista jokainen löytyy ylävalikosta.

  Täällä ei ole SEO-asetuksia, samoin kuin mahdollisuus yhdistää verkkotunnus verkkosivustoosi. Voit lisätä minkä tahansa määrän käyttäjiä yhteistyöhön ja visuaaliseen tiedonvaihtoon, luoda online-ansiota tai julkaista esimerkiksi mediaelementeillä olevia asiakirjoja julkista käyttöä varten. Google-sivustoja kannattaa käyttää tällaisiin tehtäviin, ei enempää.

Wix vs. Google-sivustot. Palvelut on tarkoitettu ratkaisemaan erityyppisiä tehtäviä. Wix mahdollistaa houkuttelevien kaupallisten verkkosivustojen, joissa on monimutkaiset toiminnot, kirjoittajablogien, pelikehittäjien tai muusikoiden verkkosivustojen luomisen online-maksuvaihtoehdolla sekä verkkokauppaprojektien luomisen.

Google Sites on kevyt ratkaisu viestinnän ja tiedon jakamisen tukemiseen tiimin sisällä. Tämä on yksi osa laajaa Google – pilvityökalusarjaa sekä dokumentointihallinnan, karttojen jne. Sovelluksia.

Ominaisuuksien suhteen Wix on ehdottomasti johtava, mikä on melko ymmärrettävää. Erikoistunut maksettu verkkosivustojen rakentaja on paljon toiminnallisempi verrattuna Googlen ilmaiseen, pakattuun sovellukseen.

3. Suunnittelu

Suunnitteluvertailutaulukko

WixGoogle-sivustot
Teemojen lukumäärä:5506
Mobiilieditori:&# X2714; JOO✘ EI
AI-verkkosivuston suunnittelu:&# X2714; JOO✘ EI
Raahata&Pudota:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Mobiili optimoitu:&# X2714; JOO✘ EI
 • Wix. Wix on markkinarakojen johtaja, kun kyse on valmiiden mallien laadusta. Oikeastaan ​​se tarjoaa parhaat mallit nykyajan web-suunnittelumarkkinoilla. Teemojen kokonaismäärä on tällä hetkellä yli 550 mallia, jotka ovat oletuksena mobiilivalmiita ja täysin muokattavissa. Jos odotat parempaa mallin laatua, voit muokata valittua mallia manuaalisesti järjestelmäeditorin avulla.

  Vain yksi napsautus on riittävä, jotta järjestelmä voi säätää mallin automaattisesti kaiken tyyppisiin mobiili- ja pöytälaitteisiin. Malligalleria päivitetään säännöllisesti tarjotakseen käyttäjille edistyneitä malleja. Jos et löydä sopivaa teemaa Wixin tarjoamien näytteiden joukosta, on mahdollista valita tyhjä malli ja mukauttaa sitä tyhjästä.

  Voit muokata malleja lisäämällä uusia lohkoja, integroimalla widgettejä ja laajennuksia, asettamalla kerrosparametreja, soveltamalla useita tehosteita, animoituja taustoja ja muita elementtejä verkkosivustosi kapeasta ja tuloksesta riippuen, jota haluat käyttää. Muista, että et pysty vaihtamaan malleja työskennellessäsi projektissasi, koska Wix tarjoaa ehdoton elementtien paikannusominaisuus.

 • Google-sivustot. Google Sites -sivustolla ei ole varastosuunnittelugalleriaa. Sen sijaan sinulle tarjotaan 6 yksinkertaista teemaa, jotka muuttavat fonttisivumallia ja mahdollistavat elementtien päävärin valitsemisen.

  Tämän seurauksena verkkosivut näyttävät samanlaisilta suunnittelijan kannalta. Heillä on sama väri ja kirjasintyyli. Mahdollisuus värjätä lohkot samalla tavalla tai asettaa oma taustakuva lisää täällä monimuotoisuutta.

  Muita suunnittelun mukauttamistyökaluja ei ole. Google-sivustot -sivut voivat visuaalisesti erota toisistaan ​​elementtiyhdistelmän erojen ja niiden sijoittelun suhteen toisiinsa nähden. Kaikki alustalla luodut sivustot näyttävät hyvin samanlaisilta. Ero on sisällössä ja sen muotoilussa.

Wix vs. Google-sivustot. Suunnitteluvertailussa on selkeä ero ammattimaisen verkkosivuston rakentajan ja yrityksen intranetin yksinkertaistetun sovelluksen välillä. Sanomattakin on selvää, että Wix tarjoaa täyden ominaisuuden järjestelmän kaikki edut – täydellinen sarja mobiililaitteille optimoituja suunnittelijapohjia, edistyneet räätälöintityökalut ja mahdollisuus luoda omia teemoja tyhjästä..

4. Asiakastuki

 • Wix. Wix tarjoaa tehokkaan tukikeskuksen, joka sisältää YouTube-kanavan, foorumin, laajan tukikeskuksen ja vaikuttavan UKK-osion. Älyhaun avulla voit löytää vastauksia melkein kaikkiin käyttäjän kysymyksiin. Jos et edelleenkään onnistuta tekemään niin, voit kokeilla lippujärjestelmää. Kun työskentelet verkkosivustojen kehittämisessä, näet kysymysmerkin jokaisen muokattavan elementin yläpuolella. Vedä vain hiiren osoittimen päälle, niin saat tarvittavat tiedot määritetyn elementin käytöstä ja vinkkejä sen käytännöllisestä käytöstä.

  Verkkosivun rakentajan tietokanta on rikas. Koulutusohjelmat-ohjeet ja vaiheittaiset ohjeet ovat selkeät ja ymmärrettävät alusta alkaen. Jos sinulla on vielä kysyttävää, ota yhteyttä Wix-asiantuntijoihin sähköpostitse.

 • Google-sivustot. Google-sivustoissa on tuotemerkkityyliin suunniteltu viiteosa, joka on lakoninen, yksinkertainen ja ymmärrettävä. Voit myös käydä tarvittaessa Google Sites -ohjefoorumilla.

Google-sivustot vs. Wix. Järjestelmien tekninen tuki toteutetaan eri tavalla, koska alustatyyppien välillä on ero. Wix tarjoaa enemmän viitemateriaaleja ja antaa pääsyn kommunikointiin kehittäjien kanssa.

5. Hinnoittelupolitiikka

Ei ole mitään vertailua, kun analysoidaan näitä kriteerejä, koska Google Sites on ilmainen pilvisovellus. Kyllä, sinulle tarjotaan 10 Gt levytilaa tiedostoillesi, sinulla on oikeus yhdistää oma verkkotunnuksesi, lisätä favicon ja perustaa yksinkertaisin SEO. Mutta siinä kaikki. Nämä huonot mahdollisuudet todistavat ainoan tosiasian: järjestelmää ei ole luotu suunnittelemaan kaupallisia verkkosivustoja. Voit käyttää sitä ilmaiseksi rajoittamattoman ajan.

Wix voi myös tarjota ikuisen ilmaisen suunnitelman, joka ei poikkea Google Sitesin tarjoamasta sen kannalta: saat toiminnallisuutta ja levytilaa, mutta et voi yhdistää omaa verkkotunnustasi. Sinulla on kuitenkin oikeus määrittää SEO ja muut ominaisuudet.

Wix tarjoaa lisäksi useita maksettuja suunnitelmia, joiden avulla on mahdollista luoda verkkokauppa, yhdistää verkkotunnus verkkosivustoon, laajentaa levytilaa, saada hyödyllisiä sovelluksia bonuksena jne. Kaiken kaikkiaan verkkosivuston rakentajalla on 5 maksettua tilaukset, joiden hinta alkaa 4,50 dollaria kuukaudessa halvimman Connect Domain -suunnitelman osalta ja nousee hintaan 24,50 dollaria kuukaudessa kalleimman VIP-suunnitelman yhteydessä. Muista, että Yhdistä verkkotunnussuunnitelma ei poista järjestelmämainoksia verkkosivustolta. Jotta pääset eroon niistä, sinun on päivitettävä Combo-suunnitelmaan ja uudempiin.

Wix-vakiohinnoittelu

Wix tarjoaa lisäksi useita maksettuja suunnitelmia, joiden avulla voidaan luoda verkkokauppa, yhdistää verkkotunnus verkkosivustoon, laajentaa levytilaa, saada hyödyllisiä sovelluksia bonuksena jne..

Sikäli kuin Google Sites on täysin ilmainen palvelu, on järkevää verrata sitä ilmaiseen Wix-versioon. Olemme jo määritellyt, että Wix on tässä vertailussa johtava myös näissä olosuhteissa: sillä on vähemmän rajoituksia ja enemmän mahdollisuuksia muissa yhtäläisissä olosuhteissa.

Toiminnallisuudesta tulee edistyneempiä, kun käytetään maksettuja suunnitelmia. Siksi Google-sivustoilla ei ole mitään mahdollisuuksia voittaa vertailua.

6. Hyödyt ja haitat

Wix on tehokas verkkosivustojen rakentaja, jonka käyttö tulee varmistaa useita etuja. Otetaan mukaan tärkeimmät niistä:

 • Upea sovellusliike, tarjoaa sovelluksia, jotka näyttävät hyvältä, toimivat johdonmukaisesti ja ovat helppo integroida;
 • Visuaalinen toimittaja, joka on vähän sekoitettu monien vaihtoehtojen vuoksi, mutta silti melko joustava;
 • Wix-koodi ja Wix ADI – tekniikat, joilla ei ole analogia, jota kilpailijat voivat tarjota. Tällaiset asiat, kuten tietokannat ja tekoäly, muodostavat verkkosivustojen rakentamisen tulevaisuuden;
 • Kiva SEO-ohjattu toiminto, tuottaa hyödyllisiä vinkkejä aloittelijoille;
 • Ihmisarvoiset mallit;
 • Vaikuttava tukikeskus;
 • Tarjouskampanjoiden tiheys, tarjoamalla alennuksia maksettuihin suunnitelmiin.

On selvää, että se on helppo löytää haitat niin laajassa järjestelmän toiminnallisuudessa, kuten:

 • Kanavan kaistanleveyden rajoitukset kahdessa alkuperäisessä suunnitelmassa eivät edistä järjestelmän reputatiivisuutta;
 • Huolimatta käyttöliittymän laadusta, se on silti vähän vaikea käyttää sitä heti alusta alkaen, joten sinun on tottuttava siihen;
 • On suotavaa saada mahdollisuus tuoda tuotteita CSV: stä tai XML: stä tiedostoja, joita ei vielä ole saatavana.

Wix ei ole ihanteellinen verkkosivustojen rakentaja, mutta se pyrkii varmasti olemaan paras. Korkean kehitysasteen ansiosta se voi olla markkinajohtaja nišissä, luomalla lupaavia näkymiä käyttäjille. Pienet viat ovat näkymättömiä tällä taustalla.

Google-sivustot on aluksi kiitoksen arvoinen intuitiivisen luonteensa vuoksi. Emme ole vielä tavanneet yksinkertaisempia web-rakennuspalveluita. Tämä on sen houkuttelevuuden ydin.

 • Pääsy kaikkiin Google Apps -sovelluksiin mahdollistaa monipuolisen sisällön verkkosivujen luomisen, muotoilla ne vakioasiakirjoiksi tekstieditorissa. Voitko suunnitella visuaalisesti houkuttelevia asiakirjoja? Jos näin on, sinun on helppo hallita Google-sivustot.

 • Voit käyttää tuotemerkkipilvotallennuksen tiedostoja, mukaan lukien kuvat, videot, asiakirjat, kaaviot jne. Tämä on erittäin kätevää. Verkkosivustot ovat reagoivia, mikä on myös etu.

 • Aivan kuten mikä tahansa muu Google-pilvisovellus, myönnät valitun käyttötyypin kollegoillesi tai ystävillesi. Palvelulla ei ole määritettyjen ominaisuuksien suhteen haittoja – kaikki toimii täällä hyvin.

Google Sites menettää kuitenkin houkuttelevuutensa yrityksille kodikkaan ympäristön ulkopuolella. Tämä on järjestelmän suurin haitta: et voi luoda verkkosivustoa, joka auttaa sinua ansaitsemaan voit (myydä, houkutella asiakkaita, mainostaa jotain jne.).

Järjestelmässä on mahdotonta hallita blogia, luoda foorumi tai verkkokauppa, suunnitella houkutteleva galleria jne. Täällä on paljon mitä et voi tehdä. Tämä on ongelma, joka ei anna sinun ottaa Google-sivustoja vakavasti.

Bottom Line

Mikä vaihtoehto – Wix tai Google Sites – on edullisempi web-suunnitteluratkaisu ja kenelle? Molemmat verkkosivujen rakentajat mahdollistavat verkkosivustojen luomisen ja julkaisemisen. Niiden käyttämät lähestymistavat, ominaisuusjoukot ja tärkeimmät järjestelmäparametrit antavat kuitenkin selvästi ymmärtää, että järjestelmät eroavat paljon. Jopa ilmaisten versioiden vaihtoehtojen vertailu tekee Wixista edullisemman version kaikille käyttäjäryhmille. Tässä ei ole puhumattakaan maksettujen suunnitelmien tarjoamista eduista.

WixWix on täydellinen verkkosivustojen rakentaja käyttäjille, joiden verkkosuunnitteluun liittyvät odotukset ja pyrkimykset ylittävät paljon tavanomaisen web-kehitystavoitteen. Järjestelmä on tällä hetkellä kapein markkina-alue, ja se tarjoaa erinomaisen toimivuuden, edistykselliset suunnittelun räätälöintityökalut, valtavan mallistokokoelman, joka on optimoitu mobiililaitteiden katseluun, ja ainutlaatuisia suunnittelun muokkausratkaisuja. Wix.com

Google-sivustotGoogle-sivustot on verkkosivustojen rakentaja, joka on huomattavasti jäljessä Wixistä toiminnallisuuden ja visuaalisen esityksen suhteen. Järjestelmä saattaa toimia hyvin yksinkertaisissa projekteissa, jotka eivät edellytä integrointivaihtoehtoja tai monimutkaisia ​​web-suunnitteluratkaisuja. sites.google.com

Näiden kahden alustan vertailu osoittaa selvästi voittajan – Wixin. Jos sinulla on vielä epäilyksiä, muista, että Google-sivustot vetoavat enimmäkseen ihmisiin, jotka käyttävät aktiivisesti Google-sovelluksia tiimityötilassa. Voit hallita projekteja ja jakaa parhaita käytäntöjä yhteistyössä ryhmäsi jäsenten kanssa täällä. Jos kuitenkin aiot luoda monimutkaisia ​​kaupallisia verkkosivustoja, joilla on edistynyt suorituskyky ja vertaansa vailla oleva visuaalinen vaikutus, Wix on epäilemättä paras valinta.

Yleiskatsaus vertailutaulukko

WixGoogle-sivustot
Helppokäyttöisyys:Wix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustot
Ominaisuudet:Wix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustot
malleja:Wix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustot
Asiakaspalvelu:Wix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustot
hinnoittelu:Wix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustot
Kokonaispistemäärä:Wix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustotWix vs. Google-sivustot

Kokeile Wix nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map