Wix vs Ruututila

Pitäisikö minun valita Wix vai pitäisikö minun ilmoittautua Squarespace? Jos luet tätä artikkelia, yrität todennäköisesti päättää, asetatko tulevaisuuden verkkosivustosi täysin uudelleenrakennetun neliötilan käsiin vai kokeiletko onneasi Wixin kanssa, joka on luultavasti helpoin verkkosivustojen rakentaja siellä. Aiomme auttaa tekemään päätöksenteosta hieman helpompaa sinulle.


Olemme juuri päivittäneet vertailun Wix vs. neliötilaan, joten sukellaan viiteen alueeseen, joiden mielestämme vaikuttaa päätökseesi:

1. Helppokäyttöisyys

 • Wix. Wix on helppo. Kun avaat ohjauspaneelin ensimmäistä kertaa, saat tunteen, että olet käyttänyt sitä jo vuosia – se on hyvin järjestetty, silmiinpistävä ja todella motivoiva. On todella ilo työskennellä sen kanssa.

  Voit mukauttaa sivustosi helposti WYSIWYG-muokkausympäristössä vetämällä suunnitteluelementtejä ja widgettejä kankaalle. Tämän lähestymistavan, nimeltään ‘absoluuttinen paikannus’, kansi on se, että et voi muuttaa teemaasi tulevaisuudessa.

  Wix Editor - Wix-verkkosivustojen rakentaja

  Voit muokata nykyistä teemaasi haluamallasi tavalla, mutta ei ole mitään tapaa palata takaisin galleriaan ja valita uusi malli. Ainoa tapa tehdä tämä on rakentaa uusi sivusto (nollasta) ja siirtää sitten Premium-tilisi siihen.

  Wixin ohjauspaneeli on jaettu kahteen osaan: Dashboard ja Editor. Hallintapaneeli antaa sinun hallita sivustosi asetuksia helposti, ja Editor antaa sinulle kokonaisvaltaisen WYSIWYG-verkkosivustojen luomiskokemuksen..

  Wix-editorin viimeisin päivitys tekee verkkosivustojen luomisprosessista entistäkin helpomman ja loistavamman tuloksen. Erityisesti uudelleensuunnitellulla editorilla voidaan luoda koko näytön videotaustat, rakentaa pitkät vieritettävät sivut helposti navigoida uuden Strips Layout -ominaisuuden ansiosta; Uuden toimittajan avulla voit antaa sivustollesi aivan uuden ulottuvuuden parallaksin vieritystehosteilla.

  Wix ADI

  Wix ADI – Keinotekoinen älykkyys – vallankumouksellinen ratkaisu, jonka avulla voidaan luoda räätälöityjä verkkosivustoja oppimalla tietoja verkkosivuston henkilöstä tai yrityksestä. Wix ADI: n avulla verkkosivustojen käynnistämiseen ei tarvita koodaustaitoja. Työkalu opastaa sinut koko web-luomisprosessin läpi ja tarjoaa vaiheittaiset vinkit ja suositukset.

  Tarvitset vain verkkosivustoosi liittyvien tietojen lähettämisen, jotta järjestelmä ymmärtää, millaista verkkosivustoa tarkalleen tarvitset. Wix ADI: n avulla rakennusprojektit ovat hämmästyttävän helppoja ja käteviä. Tämä on tärkeintä muille kuin tekniikoille, jotka ovat juuri tekemässä ensimmäisiä askeleitaan web-suunnittelun kapealla ja haluavat luoda DIY-verkkosivustoja, joilla ei vaadita koodaustaitoja tai kokemusta.

 • Squarespace. Aikaisemmin Squarespace-alueella oli monia UX-liittyviä kipupisteitä. Onneksi suurin osa näistä puuttui. Viimeisin versio rakentajasta (Squarespace Seven) on paljon helpompaa kuin edeltäjänsä. Siitä huolimatta, se on edelleen huonompi kuin Wix. On ehdottomasti oppimiskäyrä. Mutta kun ymmärrät sen logiikan, sivustosi päivittäminen on helppoa ja nopeaa.

  Suqrespace Editor

  Vaikka Squarespace on WYSIWYG-verkkosivustojen rakentaja, sen verkkosivustoeditori on silti vähemmän intuitiivinen verrattuna Wixin tarjoamaan. Editorissa on myös yksi huomattava haittapuoli – järjestelmässä ei ole esikatseluvaihtoehtoa ja kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Seurauksena on, että kävijät näkevät verkkosivuston sellaisenaan, kaikkiin virheisiin, jotka saatat vahingossa tehdä. Tämä laukaisee tarpeen hankkia ainakin joitain koodauksen perusteita tai verkkosivujen suunnittelukokemusta ongelmien välttämiseksi.

  Lisäksi sinun on totuttava Squarespace Style Editoriin. Se ei ole niin monimutkainen, mutta on kuitenkin joitain vivahteita, jotka sinun tulisi muistaa, jotta voisit työskennellä tehokkaasti sen kanssa. Esimerkiksi, sinun on siirrettävä osioita ja esineitä järjestääksesi ne oikein ja mukauttaaksesi sivua tarpeen mukaan. Joillakin malleilla on kuitenkin kiinteät sijainnit kaikille elementeille, ja voi olla mahdotonta siirtää tai muuttaa niitä, vaikka haluat. Kaiken kaikkiaan on jonkin verran monimutkaisempaa suunnitella verkkosivusto tyhjästä Squarespace-editorilla.

Wix vs Ruututila. Epäilemättä Wix on hauskempi ja helpompi käyttää. Ruututilan tyyli on tyylikäs, kiillotettu, mutta se on vähemmän intuitiivinen. Muista tutustua ohjevideoihin ennen kuin aloitat Squarespace-sivustosi mukauttamisen.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Wix. Jos tavoitteesi on rakentaa verkkosivusto yhdessä istunnossa kirjoittamatta koodeja, Wix saattaa olla oikea sinulle. Se tarjoaa tarpeeksi työkaluja monien erilaisten verkkosivustojen rakentamiseen: blogit, yritysverkkosivut, verkkokauppasivustot ja muut.

  Suurin osa ominaisuuksista on alkuperäisiä vaihtoehtoja, jotka voit ottaa käyttöön suoraan ohjauspaneelin kautta. Muita tarjotaan kolmansien osapuolien laajennuksina, jotka ovat saatavana Wix App Markkinoilla. Tämä tarkoittaa, että sivustossasi on potentiaalisesti valtava joukko ominaisuuksia. Tässä on joitain markkinoiden mallisovelluksia: Lomakerakentaja, Sivustohaku, Uutiskirjeen rekisteröintilomake, Asiakkaiden arviot, Nimitysvaraus ja paljon muuta.

  Wix-sovellusmarkkinat - Wix-verkkosivustojen rakentaja

  Ainoa markkinoiden haittapuoli on, että saadaksesi täyden kokemuksen sovelluksesta, joudut maksamaan siitä normaalin Wix-maksun lisäksi. Tämä tarkoittaa, että kuukausimaksusi voi nousta kolmekymmentä tai jopa neljäkymmentä dollaria asennettujen sovellustesi perusteella. Hyvä uutinen on, että useimmissa sovelluksissa on ilmaiset perusversiot.

  Katsotaanpa lähemmin Wixin pääominaisuuksia:

  verkkokauppa: Wixillä on oma verkkokaupan moottori, jossa on kaikki mitä tarvitset yksinkertaisen kaupan perustamiseen. Aivan kuten mitä tahansa Wixissä, myymälääsi hallitaan visuaalisessa käyttöliittymässä.

  Kaupan hallinta antaa sinun organisoida tuotteesi kokoelmiin, esitellä tiettyjä tuotteita sivustosi parhaissa paikoissa (korostaa bestsellereitä ja mainostaa kuukausittaisia ​​tarjouksia), luoda tuotevaihtoehtoja, kuten kokoja tai värejä, lisätä useita kuvia jokaiselle tuotteelle, muokata kiitosviestejä, Voit asettaa useita maksutapoja, asettaa kuljetus- ja verosäännöt jokaiselle tuotteelle ja paljon muuta.

  Pala historiaa - esimerkkejä Wix-verkkokaupasta

  blogging: Voit helposti lisätä blogin sivustoosi ja nauttia seuraavista ominaisuuksista: ajoitetut viestit, Suositeltujen viestien osio, Facebook- tai Disqus-kommentit jne..

  Kolme vuotta sitten Wix keräsi 127 miljoonaa, ja sen vertikaalinen laajentuminen alkoi. Ilmeisesti Wix-markkinoijat päättivät luoda valmiita avaimet käteen -ratkaisuja eri toimialoille, ja yhdeksi heidän ensimmäisistä projektistaan ​​tuli Wix Hotels. Toisena hyvänä liiketoimintaratkaisuna tuli Wix-ravintolat – sovellusjoukko, jonka avulla voidaan luoda upea kahvila / ravintola-verkkosivusto upotetulla online-valikolla ja toimituspalvelulla.

  Wix-ravintolat

  Wixin uskomattoman helppokäyttöisyys on kyvyttömyys käyttää sivustosi lähdekoodia. Wix tarjoaa paljon vaihtoehtoja, mutta se ei anna sinun muokata sivustosi CSS / HTML-muotoa. Koodiasi ei voi tarkistaa ja puhdistaa. Käyttäjät eivät voi edes kirjoittaa uudelleen automaattisesti luomia URL-osoitteita, joita ei voi lukea ihmisille, mutta he voivat helposti määrittää 301-uudelleenohjauksen mukautettuihin URL-osoitteisiin kyseisille sivuille.

  Foorumi: Nyt voit luoda foorumin Wix-verkkosivustollesi. Tämä työkalu on ilmainen, ja voit lisää se olemassa olevaan sivustoon. Wix Forum -widget on helppo käyttää ja nopeasti asentaa Wix App Marketista. Siihen kuuluu kommentointivaihtoehto, käytössä oleva tilausominaisuus, julkaisu postituksen jälkeen, muokkaaminen, ajoittaminen ja poistaminen sekä valokuvien ja videoiden integrointi.

  Wix-koodi: tämä on tehokas työkalu, jonka avulla voidaan luoda erityyppisiä verkkosovelluksia ilman mitään ohjelmointitaitoja. Jopa aloittelija voi käynnistää laadukkaan sovelluksen Wix-koodi. Sovelluksen käynnistämiseen ja hallintaan järjestelmässä ei tarvitse käsitellä tekstieditoria tai muita työkaluja – käyttöliittymä on loogisesti rakennettu, jotta voit suorittaa tarvittavat toimenpiteet oikeasti toimivan verkkosivusovelluksen luomiseksi edelleen. Sovelluksen rakennustyökalun avulla voit käynnistää tietokannat, joissa on kaikki verkkosivustoihin liittyvät tiedot, lisätä uutta sisältöä sovellukseen, luoda uusia verkkosivutehosteita ja upottaa ne käytettävissä oleviin elementteihin..

 • Squarespace. Ruututila on monipuolinen. Sen ominaisuuskokonaisuus näyttää pienemmältä, koska sillä ei ole sovellusmarkkinoita. Samoin kuin Wix, Squarespacessa on oma verkkokaupan alusta ja blogimoottori. Sen sijaan, että keskitymme siihen, mitä näillä sivustojen rakentajilla on yhteistä, hahmotellaan tärkeimmät erot, jotka tosiasiallisesti ovat Squarespace-etuja.

  Suqrespace Add Block

  1. Ruututila tukee useita käyttöoikeustasoja: voit lisätä useita avustajia, mukaan lukien järjestelmänvalvojat, sisällönmuokkaimet, kommenttivalvojat ja muut käyttäjätyypit.
  2. Tuonti ja vienti. Squarespace antaa sinun tuoda blogisisältöä helposti Bloggerista, Tumblrista, WordPressistä, Posterousista ja Squarespace 5: stä, kun taas verkkokaupat voivat tuoda kaupallista sisältöä BigCartelista ja Shopifesta. Voit myös viedä Squarespace-sivustosi sisällön WordPressiin.
  3. Ruututila avaa koodit ja antaa sinun muuttaa kaiken otsikosta alatunnisteeseen. Voit tehdä sen käyttämällä alkuperäisiä kehittämistyökaluja kehittäjäalustan käyttäjänä.
  4. Squarespace sisältää iOS- ja Android-sovellusten, joiden avulla voit hallita sivustoasi mistä tahansa.

Ruututila vs. Wix.  Vaikka Squarespace näyttää olevan joustavampi, se ei ole selvä voittaja. Vaikka Squarespace antaa sinun rekonstruoida verkkosivustosi kokonaan ammattimaisella tavalla pitämällä sivustosi arkkitehtuurin puhtaana, siinä ei ole niin suurta määrää hyödyllisiä sovelluksia kuin Wix.

Wix on loistava vaihtoehto liike-, henkilökohtaiseen blogiin tai portfoliosivustoon. Jos olet tyytyväinen Wix-sivustosi valittuun malliin, ominaisuuksiin ja suorituskykyyn, et ehkä tarvitse kaikkia niitä kelloja ja pillejä, joita Squarespace tarjoaa.

3. Suunnittelu

Suunnitteluvertailutaulukko

WixSquarespace
Teemojen lukumäärä:55067
Teeman tuonti:✘ EI&# X2714; JOO
Visuaalinen toimittaja:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Teeman vaihto:✘ EI&# X2714; JOO
Mobiili optimoitu:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
 • Wix. Verkkosivun rakentajalla on yksi vaikuttavimmista mallikokoelmista nykyaikaisilla verkkosivujen suunnittelumarkkinoilla. Nykyään se sisältää yli 550 korkealaatuista teemaa ja galleria päivitetään säännöllisesti. Mallit jakautuvat temaattisiin luokkiin käyttäjien valinnan helpottamiseksi.

  Jos et löydä tarpeitasi ja erikoistumistasi vastaavaa teemaa tai haluat vain antaa verkkosivustollesi ainutlaatuisen ilmeen, voit valita tyhjän teeman suunnitellaksesi projektiasi tyhjästä.

  Muista, että järjestelmä ei tarjoa mallinvaihtovaihtoehtoa, joten tee aikaa älykkään valinnan tekemiseen alusta alkaen.

  Mobiili näkymä. Wix tarjoaa helppokäyttöisen mobiilieditorin, jonka avulla käyttäjät voivat hienosäätää sivuston optimoitua näkymää samoilla vedä ja pudota -työkaluilla. Voit muuttaa kohteita, muuttaa niiden sijaintia ja näyttää / piilottaa kohteita vaikuttamatta sivustosi normaaliin näkymään.

  Katso mitä oikeita Wix-pohjaisia verkkokauppa sivustot, blogit ja portfoliot näyttää joltakin.

 • Squarespace. Ruututilamalleissa on rikkaat kuvat, hienostuneet fontit ja minimaaliset asettelut. Olen rakastunut heidän malleihinsa. On kuitenkin reilua sanoa, että niiden mallit ovat yksitoikkoisia. Hyvä uutinen on, että mukautettua CSS: ää voidaan soveltaa mihin tahansa mallipohjaan.

  Mobiili näkymä. Kaikki Squarespace-mallit on suunniteltu moninäyttömaailman mielessä. He ovat kaikki reagoivia. Käyttäjät eivät kuitenkaan voi muokata mobiilinäkymää – parhaimmillaan he voivat ottaa käyttöön mobiilitiedot-palkin.

  Katso mitä julkaistu Squarespace kaupankäynti ja sekalainen verkkosivustot näyttävät.

Wix vs Ruututila. Ruututilan mallit jättävät enemmän tilaa räätälöinnille, kun taas Wixin mallit ovat monipuolisempia. Wixissä on sisäänrakennettu mobiilieditori; Ruututila sallii vain mobiilitietopalkin muokkaamisen. Joten, Wix on voittaja Designin nimityksessä

4. Asiakastuki

 • Wix. Jokaisessa ohjauspaneelin muokattavassa elementissä on pieni kyselymerkkikuvake – napsauta sitä saadaksesi lisätietoja muokattavasta objektista. Wix tarjoaa myös laajan ohjekeskuksen, joka sisältää videoita, ohjeartikkeleita ja foorumeita. Monia kysymyksiä on jo esitetty ja vastattu siellä.

 • Squarespace. Squarespace tarjoaa palkkio-ohjeita, mukaan lukien opetusohjelmat, live-chatit ja sähköpostituki. Ja Squarespace aloitti jälleen yksi-to-one-työpajojen järjestämisen asiakaspalvelutoimistoissaan New Yorkissa.

Ruututila vs. Wix. Molemmat verkkosivujen rakentajat tarjoavat tarpeeksi apua resursseja, mutta Wix näyttää olevan ystävällisempi yleisölle, koska heillä on vahva sisäänrakennettu apumoottori.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • Wix. Wixillä on ilmainen versio ja viisi maksettua pakettia: Yhdistä verkkotunnus (4,50 dollaria kuukaudessa), Yhdistelmä (8,50 dollaria kuukaudessa), Rajoittamaton (12,50 dollaria kuukaudessa), verkkokauppa (16,50 dollaria kuukaudessa) ja VIP (24,50 kuukaudessa), jos käyt vuotuisella suunnitelmalla.

  Kiinnitä huomiota siihen, että Wixin halvimman version versio (4,50 dollaria kuukaudessa) näyttää Wix-brändimainoksia.

  WixSquarespace
  Hinnoitteluvaihtoehdot:✓ Yhdistä verkkotunnus ($ 4.50 / mo);
  ✓ Yhdistelmä ($ 8,50 / kk);
  ✓ Rajoittamaton ($ 12,50 / kk);
  ✓ verkkokauppa ($ 16.50 / mo);
  ✓ VIP ($ 24,50 / kk).
  ✓ Henkilökohtainen ($ 12 / kk);
  ✓ Liiketoiminta ($ 18 / mo);
  ✓ Perusmyymälä ($ 26 / mo);
  ✓ Advanced Store ($ 40 / mo).
  Ominaisuudet:✓ ilmainen verkkosivusto;
  ✓ Satoja ammatillisia teemoja;
  ✓ verkkokauppa;
  ✓ Rajoittamaton kaistanleveys.
  ✓ ilmainen verkkotunnus;
  ✓ SSL-sertifikaatti;
  ✓ 24/7 tuki;
  ✓ Rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys.
 • Squarespace. Ruututilassa ei ole ilmaisia ​​suunnitelmia. Voit käyttää sitä ilmaiseksi vain 14 päivän ajan. Maksetut paketit alkavat 12 dollaria kuukaudessa ja nousevat hintaan 46 dollaria kuukaudessa. Valintasi riippuu pääasiassa verkkosivustotyypistä – henkilökohtainen tai yritysverkkosivusto tai sähköisen kaupan (perus- tai edistynyt) sivusto. Pakkausvaihtoehtojen pääasiallinen ero on lisäominaisuuksissa, molemmissa maksutetuissa vaihtoehdoissa on melkein sama vakiovaihtoehto.

Wix vs Ruututila. Wixin avulla voit saada ilmaisen verkkosivuston koko elämän ajan, jos et halua näyttää heidän mainostaan ​​ja käyttää aliverkkotunnusta, kun taas Squarespacella ei ole lainkaan ilmaisia ​​suunnitelmia. Mielestäni molemmat sivuston rakentajat ovat kohtuuhintaisia. Ruututila on paljon kalliimpaa, mutta se ei tarjoa enemmän tästä hinnasta.

johtopäätös

Joten kumpi on tehokkaampi: Wix tai Squarespace? Jos etsit ilmaisjuttua, löydät sen vain Wixistä. Toiminnallisuuden ja mukauttamisvapauden kannalta sinulla on paremmat mahdollisuudet luoda poikkeuksellinen verkkosivusto Squarespace-palvelun avulla.

Jälleen valinta riippuu tarpeistasi ja budjetistasi. Jos et vieläkään tiedä, tarvitsetko verkkosivua vai haluatko vain kokeilla verkkovastaavan taitojasi – Wix on paras vaihtoehto sinulle. Sen avulla voit pelata niin kauan kuin sinun täytyy nähdä, sopiiko se sinun tarpeisiisi.

Koska jokainen verkkoprojekti on erilainen, voimme antaa sinulle vain joitain yleisiä oivalluksia. Mutta niiden pitäisi riittää antamaan sinulle hyvä idea. Ja jos sinulla on muita lisättäviä, haluamme kuulla heidät kommentteista.

Yleiskatsaus vertailutaulukko

WixSquarespace
Helppokäyttöisyys:Wix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs Ruututila
Ominaisuudet:Wix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs Ruututila
malleja:Wix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs Ruututila
Asiakaspalvelu:Wix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs Ruututila
hinnoittelu:Wix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs Ruututila
Kokonaispistemäärä:Wix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs RuututilaWix vs Ruututila

Luo verkkosivusto Wixin avulla

 Se on ilmainen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map