Wix vs. SITE123

Wix vs Site123


Wix ja SITE123 ovat täysin varustellut verkkosivustojen rakentajat, joista jokainen ansaitsee erityisen paikan web-suunnittelun kapealla.

Järjestelmiä käytetään käynnistämään ja hallitsemaan tehokkaasti erityyppisiä projekteja yhden sivun verkkosivustoista aina salkkuihin, yritysprojekteihin ja jopa verkkokauppoihin. Nämä verkkosivustojen rakentajat tunnetaan myös poikkeuksellisesta helppokäyttöisyydestä ja mukavuudesta kaikille käyttäjäryhmille.

Nopea tilannekuva:

WixWix – on yksi parhaimmista all-in-one-verkkosivustojen rakentajista, jolla on merkittävä sijainti verkkosivujen suunnitteluteollisuudessa. Järjestelmä erottuu joukosta sen edistyneen toiminnallisuuden, reagoivan luonteen, integroidun AI-tekniikan, intuitiivisen web-suunnittelutavan ja runsaasti huippuluokan suunnittelun mukauttamistyökalujen vuoksi. Wix

Site123SITE123 – on yksinkertainen ja kätevä pilvisivusto-rakentaja, joka toimii erinomaisesti kaikille käyttäjäryhmille ja mukana toimintojoukko, jota tarvitaan erityyppisten projektien aloittamiseen. Järjestelmä on kuitenkin pääosin suuntautunut liiketoimintaprojektien kehittämiseen ja tarjoaa helpon verkkosivustoeditorin, laadukkaan suunnittelun räätälöintiparametrit, monikielisen tuen ja muut kiistattomat edut. Site123

Wix ja SITE123 antavat pääsyn monipuoliseen ominaisuusjoukkoon, reagoiviin niche-malleihin ja ammattimaiseen web-suunnitteluun. Kummalla niistä on kuitenkin enemmän tarjottavaa? Mikä palvelu pätee kilpailijaansa nähden ja mikä heistä on pitkällä tähtäimellä vertailun johtaja? Lue nyt saadaksesi vastauksia näihin ja muihin kysymyksiin nyt.

1. Helppokäyttöisyys

 • Wix. Tämä on yksi yksinkertaisimmista, kätevimmistä ja intuitiivisimmista verkkosivustojen rakentajista, jotka ovat saatavilla modernissa verkkosuunnitteluradalla. Järjestelmä tarjoaa helpon ja nopean rekisteröitymisprosessin tarjoamalla ylivoimaisen WYSIWYG-verkon editointikokemuksen. Siksi se on täydellinen valinta aloittelijoille, jotka ovat juuri tekemässä ensimmäisiä askeleita verkkosivustojen luomisessa, sekä ammattitaitoisille web-kehittäjille, jotka pyrkivät luomaan ammattimaisia ​​ja ominaisuuksilla täytettyjä verkkoprojekteja.

  WIX Editor

  Wix tarjoaa intuitiivisen navigoinnin verkkosivustolla, ymmärrettävän kojelaudan, jossa on paljon osioita ja elementtejä, edistykselliset toiminnot ja loogisesti rakennettu ohjauspaneeli, joka tekee web-suunnitteluprosessista vaivatonta, nopeaa ja kätevää. Alustan ominaisuuksien avulla voit käynnistää portfolioita, henkilökohtaisia ​​/ yrityssivustoja, aloitussivuja, foorumeita ja pieniä / keskisuuria verkkokauppoja..

  On myös syytä mainita, että Wix noudattaa ”absoluuttisen paikannuksen” lähestymistapaa riippumatta sen takaamasta WYSIWYG-kokemuksesta. Seurauksena on, että mallia ei voida muuttaa itse web-suunnitteluprosessin aikana, mikä vaatii alusta alkaen tarkoituksellista ja älykästä sopivimman suunnittelun valintaa.

 • SITE123. Verkkosivun rakentajaa pidetään melko yhtenä yksinkertaisimmasta verkkosivun rakentajasta. Verkkosivuston kehittämisprosessi saatetaan päätökseen helposti, nopeasti ja vaivatta, kuten järjestelmän nimi viittaa. SITE123 ei vaadi verkkosivujen suunnittelun taustan koodaustietoisuutta. Sen sijaan se varmistaa loogisen ja intuitiivisen verkkosivustojen kehitysprosessin, tarjoamalla paljon vinkkejä ja ohjeita, jotka auttavat täydentämään sitä helposti.

  SITE123 -editori

  Verkkosivun rakentaja tarjoaa helpon kirjautumisprosessin, joka voidaan suorittaa joko Facebookin kautta tai toimittaa kertoa kirjautumistietosi. Koko toimenpide ei vie kauempaa kuin muutama minuutti, jotta voisit jatkaa verkkosivustojen luomista mitä nopeammin – sitä parempi.

  SITE123-kojetaulu on yksinkertainen ja intuitiivinen, kun taas ohjauspaneeli on ymmärrettävä ja loogisesti rakennettu niin, että se eliminoi verkkosivujen suunnittelusta aiheutuvat vaivat riippumatta siitä, mitä kokemusta sinulla on. Järjestelmä tarjoaa kätevän esikatselutoiminnon, jonka avulla voit hallita verkkosivuston luomisprosessin kaikkia vaiheita reaaliaikaisessa tilassa ennen projektin julkaisemista. Tämän avulla voidaan välttää vakavia virheitä ja ajan menettämistä pitkällä tähtäimellä.

Wix vs. SITE123. Helppokäyttöisyys on mitä molemmat verkkosivustojen rakentajat ovat hyviä. Alustat erottuvat joukosta poikkeuksellisen yksinkertaisuuden, intuitiivisen web-suunnittelutavan ja mukavuuden vuoksi. SITE123 takaa vaivatonta web-kehitysprosessia, kun taas Wix varmistaa kaikille ymmärrettävän WYSIWYG-verkon editointiympäristön..

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Wix. Verkkosivuston rakentaja näyttää olevan kilpailun ulkopuolella toiminnallisuuden suhteen. Tämä johtuu siitä, että sen ominaisuusjoukko ja runsaasti suunnittelun mukauttamistyökaluja ovat todella vaikuttavia.

  Yksi ominaisuuksista, jotka tekevät järjestelmästä erottumaan joukosta, on sen integroitu WIX ADI -työkalu. Se mahdollistaa henkilökohtaisten verkkosivustojen luomisen automatisoidussa tilassa, mikä poistaa tarpeen oppia tai käyttää koodauksen perusteita. WIX ADI: n käyttämisessä käyttämäsi tulos riippuu enimmäkseen järjestelmäpyynnössä annettavien vastausten informatiivisesta arvosta. Mitä yksityiskohtaisemmat ne ovat, sitä vaikuttavamman projektin keinotekoinen älykkyys työkalu luo sinulle.

  WIX Mobile

  Niille käyttäjille, jotka eivät aio käyttää WIX ADI -tekniikkaa, tarjotaan mahdollisuus työskennellä tavallisessa verkkosivustoeditorissa. Tämän vaihtoehdon avulla he voivat säätää yksilöllisesti tarvittavat verkkosivustoasetukset ja kehittää henkilökohtaista verkkosivuston suunnittelua tarpeisiinsa sopivaksi. Täällä on myös mahdollisuus luoda ja päivittää työpöytä- ja mobiilisivustojen versioita.

  Lue myös: Wix ADI vs Wix Editor.

  Wix tarjoaa myös tehokkaita blogi- ja verkkokaupan moottoreita. Alustan avulla voidaan luoda täysimittaisia ​​blogeja ja pieniä tai keskisuuria verkkokauppoja muokkaamalla niiden asetuksia projektitarpeisiisi. Voit määrittää useita parametreja antamaan blogiisi tai verkkokauppaan henkilökohtaisen suunnittelun ja huippuluokan suorituskyvyn.

  Wix-verkkokauppa

  Wix App Market on toinen merkittävä ominaisuus, josta verkkosivustojen rakentaja on ylpeä. Tämä on käyttäjien ensisijainen kohde, joka etsii ilmaisia ​​tai maksettuja sovelluksia / widgettejä integroitavaksi heidän verkkosivustoilleen. Minkä tyyppisissä projekteissa työskenteletkin, löydät varmasti parhaat lisäosat tai laajennukset projektin suorituskyvyn parantamiseksi. Kaiken kaikkiaan, yli 300 sovellusta voi valita ja integroida projektiisi saadaksesi toivotun tuloksen.

 • Lue myös: Kuinka käyttää Wix-verkkosivustojen rakenninta.

 • SITE123. Järjestelmä on myös korkea joustavuuden ja toimivuuden kannalta. Sen mukana tulee vetämis- ja pudotusominaisuus, jonka avulla voit itsenäisesti luoda halutun verkkosivuston asettelun ja rakenteen hallitaksesi reaaliaikaisessa tilassa tekemiäsi muokkauksia..

  SITE123 sisältää myös verkkokaupan ja blogimoottorit, joiden avulla on mahdollista käynnistää ja hallita ominaisuuksilla täytettyjä blogeja ja verkkokauppoja. Sinun tehtävänä on muokata ja mukauttaa verkkosivustojen asetuksia web-suunnittelustarpeesi mukaan. Järjestelmä antaa pääsyn monipuolisiin verkkokaupan ja blogin ominaisuuksiin ja asetuksiin. Niihin kuuluvat ostoskori, maksu, lähetys, esittelyikkuna, verkko- ja tuotekaupan sekä mainosasetukset verkkokaupoissa sekä artikkelien julkaisu- ja hallinta-asetukset blogeille. Voit valita huippuluokan verkkokaupan ja blogin malleja järjestelmän hallintapaneelista todellisten mieltymystesi perusteella.

  Wix eCommerce-hallintapaneeli

  Yksi verkkosivustojen rakentajan erottuvimmista ominaisuuksista on monikielinen tuki. SITE123 mahdollistaa monikielisten verkkosivustojen luomisen ja hallinnan, tarjoamalla mahdollisuus lisätä vaaditut kielet verkkosivuston perusversioon. Tämä poistaa tarpeen luoda erilliset verkkosivustot valitsemillasi kielillä. Verkkosivun rakentaja myöntää pääsyn integroituun kielenhallintaohjelmaan oletusverkkosivun käännöksen muokkaamiseksi erillisessä ikkunassa, kun taas tulos näytetään vastaavasti toisessa ikkunassa. Muista kuitenkin, että verkkosivustollesi valittavien kielten määrä voi olla viisi.

  SITE123 MOBILE

  SITE123 tunnetaan myös sosiaalisen median integrointivaihtoehdoista, joiden avulla on mahdollista linkittää yli 25 tunnettua sosiaalisen median alustaa. Mainostaa verkkosivustoasi. Joitakin projektiihisi integroitavista järjestelmistä ovat Facebook, Twitter, TripAdvisor, Tumblr, Google+, YouTube, Instagram, Flickr, Behance, LinkedIn, Pinterest, Vimeo, SoundCloud, GitHub ja muut. Aivan kuten Wix, myös SITE123: lla on App Market, jossa voit valita useista laajennuksista, jotka lisätään projektiisi..

Wix vs. SITE123. Kun Wix käsittelee toiminnallisuusnäkökohtaa, Wix on ehdottomasti palvelu, jota suositaan. Sen tehokas ADI-työkalu, App Market, bloggaaminen, verkkokauppa ja verkkosivustojen markkinointiominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille verkkosivustoille. SITE123: lla on myös paljon tarjottavaa, mutta sen ominaisuusjoukko on jonkin verran jäljessä Wixista.

3. Suunnittelu

Suunnitteluvertailutaulukko

WixSITE123
Teemojen lukumäärä:500+120+
Teeman tuonti:✘ EI✘ EI
Teeman mukauttaminen:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Mobiili optimoitu:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
 • Wix. Verkkosivuston valmistajan mallikokoelmalla ei näytä olevan lainkaan kilpailijoita. Huippuluokan teemoillaan, joiden lukumäärä ylittää 550 näytettä ja useilla suunnittelun mukauttamistyökaluilla, Wix on nyt yksi vaikuttavimmista ja upeimmista verkkosivustojen rakentajista. Myös mallien laatu on ylimmällä tasolla. Kaikki teemat ovat ilmaisia, oletuksena reagoivia ja 100% muokattavia. Voit valita teeman ja säätää sen mobiili- ja työpöydän ulkoasua projektisi erikoistumisen ja verkkosivujen suunnittelun tarpeiden mukaan.

  Wix-mallit on jaettu kymmeniin niche-luokkiin. Tämä on myönteinen piirre, kun otetaan huomioon käyttäjien valitsemien mallien määrä. Uusille ja suosituille malleille on erilliset luokat, joiden avulla yleistä hakuaikaa voidaan vähentää.

  WIX-suunnittelu

  Lisäksi Wix antaa mahdollisuuden aloittaa täysin uusi verkkosivusto tyhjästä, jos käyttäjä ei ole tyytyväinen mihinkään muuhun malliston malliin. Ainoa kysymys, jota ei pidä unohtaa, on se, että Wix ei salli mallinvaihtoa. Tämä selitetään ehdoton paikannusperiaate, jota se seuraa. Jos päätät edelleen valita toisen teeman missä tahansa verkkosivuston luomisprosessin vaiheessa, valmistaudu lähettämään sisältö uudelleen. Tämän välttämiseksi valitse oikea malli alusta alkaen.

 • Lue myös: Oikeiden käyttäjien tekemiä Wix-verkkosivustoja.

 • SITE123. Verkkosivuston rakentaja ei voi ylpeillä rikkaasta mallistokokoelmasta, mutta teemojen laatu on täällä melko hyvällä tasolla. Kaikki teemat on jaoteltu niche-luokkiin, joista jokaisessa on noin 10 teemaa, joista valita.

  SITE123 Teemat

  SITE123-suunnittelun mukauttamistyökalut ovat melko yksinkertaisia ​​ja joustavia, mikä yksinkertaistaa niiden käyttöä. Jokaiselle mallille, jonka voit valita projektillesi, on mahdollista soveltaa noin 13 työkalua. Tässä voit muokata lohkojen sijaintia, värityylejä ja tyyppejä, valikko- ja sosiaalisen median painikkeiden tyylejä, fontteja jne.

  Aivan kuten Wix, SITE123 ei salli mallien muuttamista tien päällä. Tämä selittyy sillä, että jokaiselle teemalle tarjotaan alun perin tiettyä markkinarakoa vastaava demosisältö. Joten jos et pidä alusta alkaen valitsemastasi teemasta, joudut aloittamaan uuden projektin toisella teemalla.

  Kaikki SITE123-mallit näyttävät melko samanlaisilta, minkä vuoksi on todella vaikeaa luoda todella ainutlaatuisia verkkosivustoja. Ainoa asia, joka erottaa ne toisistaan, on demon sisältö, joka on oletusarvoisesti annettu jokaiselle teemalle. Hallinnoidaksesi sitä, voit muuttaa kotisivun suunnittelua ja rakennetta, ladata omia valokuvia ja mediatiedostoja, muuttaa värivalikoimaa ja fontteja, ottaa käyttöön rinnakkaisvaikutuksen jne. Integroidun mobiilieditorin ansiosta voit optimoida projektisi mobiili katseluun, miten se näyttää eri näytöillä erillisessä esikatseluikkunassa. Tämän avulla voit tehdä tarvittavat verkkosivustoeditoinnit ennen verkkosivustosi lopullisen version julkaisemista.

Wix vs. SITE123. Suunnitteluun liittyen Wixillä on paljon enemmän tarjottavaa verrattuna SITE123: een. Sen mallikokoelma on todella vaikuttava ja rikas. Valittavissa on satoja reagoivia ja ilmaisia ​​malleja, kun taas räätälöintityökalujen määrä ja laatu antaa sinulle valitulle teemalle todella ainutlaatuisen ilmeen. SITE123 ei voi tarjota mallinvalinnalle upeaa monipuolisuutta.

4. Asiakastuki

 • Wix.Ammattimainen asiakastuki on toinen verkkosivustojen rakentajan etu. Wix tarjoaa laajan ohjekeskuksen, jossa on paljon informatiivisia artikkeleita, video- ja tekstioppaita, oppaita ja muita ohjeita järjestelmän käytöstä. On myös mahdollista selata järjestelmäfoorumia, jossa voit löytää useita aiheita ja oksia kaikista järjestelmään liittyvistä tiedoista. Alusta tarjoaa myös mahdollisuuden etsiä tarvittavat tiedot palvelun tietopohjasta tai ottaa yhteyttä tukitiimiin integroidun lipunmyyntijärjestelmän tai sähköpostin kautta.

  WIX-ohjekeskus

 • SITE123. Verkkosivun rakentajan asiakastukipalvelu on melko korkealla tasolla. Ohjekeskuksessa on useita oppaita ja ohjeita, jotka ovat saatavilla yli 18 kategoriassa haun yksinkertaistamiseksi. Selattavien luokkien joukossa on mahdollista saada mukaan toimittaja, yksinkertainen kauppa, sovellusmarkkinat, verkkotunnukset, postilaatikot, tili, blogi, aikatauluvaraus, ravintolat, tapahtumat, monikielinen verkkosivusto, sähköpostimarkkinointi, hakukoneoptimointi, sivut, verkkosivustoasetukset, palkkio ja laskutus. , Päivitykset, verkkokauppa. Hakuajan nopeuttamiseksi käyttäjille tarjotaan suodatinvaihtoehtoa, joka antaa heidän selvittää kyselynsä. Jos etsit yksilöllistä tukea, SITE123 antaa sinun ottaa yhteyttä järjestelmän asiantuntijoihin heidän live-chatin kautta, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden. Vastaukset annetaan muutamassa minuutissa, mikä on todella kiistaton etu.

  SITE123 -tukikeskus

Wix vs. SITE123. Verkkosivuston rakentajat tarjoavat informatiivisia ja luotettavia asiakastukivaihtoehtoja. Ne tarjoavat luotettavia ja arvokkaita ohjekeskuksia, joissa on useita artikkeleita, kehotteita, ohjeita ja vinkkejä järjestelmien käyttöön. Wix tarjoaa lisäksi laadukkaan lipunmyyntijärjestelmän ja sähköpostituki, kun taas SITE123 mahdollistaa asiakastukitiimin tavoittamisen live-chatin kautta milloin tahansa päivästä.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • Wix. Verkkosivuston valmistajalla on melko monipuolinen ja edullinen hinnoittelupolitiikka, joka vastaa tarpeita. On ilmainen suunnitelma, joka ei koskaan lopu loppuun ja jonka avulla voit testata verkkosivuston rakentajan koko ominaisuusjoukon ennen päivittämistä yhdeksi sen maksettuihin tilauksiin. Viimeksi mainitut puolestaan ​​jaetaan vakio- ja yritys- / verkkokauppasuunnitelmiin. Vakiosuunnitelmiin sisältyy Combo ($ 13 / mo), Rajoittamaton ($ 17 / mo), Pro ($ 22 / mo) ja VIP ($ 39 / mo), kun taas liiketoimintasuunnitelmat kattavat Business Basicin ($ 23 / mo), Business Unlimited ($ 27 / mo), Business VIP ($ 49 / mo) ja Enterprise ($ 500 / kk).

  Minkä pannun valitsetkin, sinulle tarjotaan ilmainen verkkotunnus, lisääntynyt tallennustilan määrä, useita maksuvaihtoehtoja ja muita tärkeitä etuja, joiden avulla voit käynnistää ja mainostaa projektiasi. Tärkeää on, että Wix ottaa usein käyttöön kuponkikoodeja, erikoistarjouksia ja alennuksia, joiden avulla saat halutun tilauksen alennettuun hintaan.

 • SITE123. Verkkosivun rakentaja on myös hyvä hinnoittelusta. Täällä on ilmainen suunnitelma, johon liittyy tiettyjä rajoituksia ja neljä maksettua tilausta. Ne eroavat enimmäkseen levytilan määrästä, kaistanleveydestä ja termeistä. Mikä on mielenkiintoista, hinnoittelupolitiikka perustuu sijaintinäkökohtiin, mikä tarkoittaa, että suunnitelmien kustannukset voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa asut. Maksettuihin suunnitelmiin sisältyy Basic (10,80 dollaria kuukaudessa), Advanced (16,80 dollaria kuukaudessa), Professional (22,80 dollaria kuukaudessa) ja kulta (28,80 dollaria kuukaudessa).

WixSITE123
Hinnoitteluvaihtoehdot:Vakiosuunnitelmat:
&# X2714; Yhdistelmä ($ 13 / mo);
&# X2714; Rajoittamaton ($ 17 / mo);
&# X2714; Pro ($ 22 / mo);
&# X2714; VIP ($ 39 / mo);
Liiketoiminta- / verkkokauppasuunnitelmat:
&# X2714; Business Basic ($ 23 / mo);
&# X2714; Business Unlimited ($ 27 / mo);
&# X2714; Liiketoiminnan VIP ($ 49 / mo);
&# X2714; Yritys ($ 500 / kk);
&# X2714; Perus ($ +10,80 / kk);
&# X2714; Pitkälle kehittynyt ($ 16,80 / kk);
&# X2714; Professional ($ 22,80 / kk);
&# X2714; Kulta ($ 28,80 / kk);
Ominaisuudet:&# X2714; Vapaa suunnitelma;
&# X2714; Paljon säilytystilaa;
&# X2714; Verkkotunnuksen nimi;
&# X2714; Säännölliset alennukset;
&# X2714; SEO-työkalut;
&# X2714; Useita suunnitelmia valita.
&# X2714; 30 päivän rahat takaisin -takuu;
&# X2714; Erot levytilassa;
&# X2714; Verkkotunnuksen nimi;
&# X2714; Monipuolinen tuotevalikoima;
&# X2714; Kaistanleveys määrä;
&# X2714; Useita tilauksia, joista valita.

Wix vs. SITE123. Wix ja SITE123 ovat sekä edullisia että monipuolisia. Verkkosivuston rakentajat tarjoavat useita suunnitelmia, joista kukin sisältää erityiset ehdot, työkalut ja palvelut. Wixillä on kuitenkin monipuolisempi hintavalikoima ja kaksi kertaa enemmän tilauksia. Se ottaa säännöllisesti käyttöön myös alennuksia, joiden avulla potentiaaliset tilaajat voivat säästää paljon.

Bottom Line

Wix ja SITE123 kuuluvat suosituimpien verkkosivustojen rakentajien luetteloon, ja ne erottuvat joukosta helppokäyttöisyyden, mukavuuden, ominaisuuksien monipuolisuuden ja suunnittelun mukautusvaihtoehtojen sekä kohtuuhintaisen hinnoittelun vuoksi. Wixiä voidaan käyttää kaiken tyyppisten hankkeiden käynnistämiseen, kun taas SITE123 keskittyy pääosin yrityssivustojen kehittämiseen.

WixWix – on maailmankuulu DIY-verkkosivustojen rakentaja, joka on erottunut edistyneiden ominaisuuksiensa ansiosta. Sen etujen luettelo sisältää WIX ADI -työkalun, App Marketin, blogi- ja verkkokaupan alustoja sekä satoja reagoivia mukautettavia malleja. Verkkosivun rakentaja ei tarkoita tietoisuuden koodaamista, mutta sallii korkeatasoisten projektien luomisen edistyneellä suorituskyvyllä. Wix

Site123SITE123 – on pilvisivustojen rakentaja, joka toimii erinomaisesti kaikille käyttäjäryhmille. Järjestelmä tunnetaan monikielisestä tuesta, kohtuullisesta hinnoittelusta, blogi- ja verkkokauppojen luontityökaluista, laajennusten ja mallien saatavuudesta. Tämä on kustannustehokas ratkaisu, joka on ehdottomasti käyttäjän huomion arvoinen. Site123

Kun valitset alustan verkkosivuston avaamiseksi, sinun tulee aluksi pohtia taitojasi, taipumuksiasi ja web-suunnittelun painopistettä. SITE123 on aika mukava toimiva verkkosivustojen rakentaja, jota voidaan soveltaa laadukkaiden houkuttelevien projektien kehittämiseen. Jos aiot aloittaa ammattimaisen projektin edistyneellä suorituskyvyllä ja runsaalla elementteillä, Wix on ehdottomasti paras ratkaisu.

SITE123 vs WIX: Vertailukaavio

Site123Wix
1. Helppous9/1010/10
2. Ominaisuudet9/1010/10
3. Suunnittelu9/1010/10
4. Tuki10/1010/10
5. Hinnoittelu9/1010/10
Yleensä ottaen:9,2 / 1010/10
Kokeile nyt Kokeile nyt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map