Wix vs Weebly: Mikä on parempi?

Wix vs Weebly


Wix ja Weebly ovat nykyaikaisen web-suunnittelun kapealla tunnetut johtajat. Molemmat järjestelmät ovat hienoja, kun kyse on huippuluokan ja ominaisuuksilla kuormitettujen verkkosivustojen kehittämisestä. He ovat myös niin helppo käyttää ja kätevä Sekä aloittelijoille että verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille, että heistä on jo tullut synonyymejä DIY-verkkosivustojen kehittämiseen.

Niiden kapeasta suosituksestaan ​​riippumatta verkkosivustojen rakentajat eroavat toisistaan ​​edelleen monimutkaisuuden, tutkimuksen helppouden, mukavuuden, integroidun toiminnallisuuden, tarjottujen palvelujen ja hinnoittelupolitiikan suhteen. Tämä saa käyttäjät usein ajattelemaan oikean web-rakennustyökalun valintaa. Jotta voisit määritellä alustan, joka toimii parhaiten yksilöiville verkkosuunnittelustarpeillesi, on järkevää tarkistaa ja analysoida kutakin järjestelmää yksityiskohtaisesti.

Verkkosivustojen rakentajien vertailukaavio

WixWeebly
Pisteet:
Perustettu:20062006
Verkkosivusto:https://www.wix.com/https://www.weebly.com/
Paras:Promo-verkkosivustot, blogit, yritysprojektit, aloitussivutPortfolios, blogit, verkkokaupat
helppous:KeskivertoKaikki on intuitiivista
Mallit:Sadat ilmaiset, mobiililaitteille optimoidut, niche-kohtaiset mallitEsisuunnitellut mallit lajiteltu verkkosivustojen tyypin mukaan
Tekninen tuki:Laaja tietokanta, lippujärjestelmä, VIP-tukiSähköpostilippu tuki, yhteisövastaukset
blogging:Integroitu blogialustaBlogi on mukana
SEO-vaihtoehdot:Edelleen SEO-vaihtoehtojaTavalliset SEO-vaihtoehdot
hinnoittelu:Ilmaiseksi 49 dollaria kuukaudessaIlmaiseksi 26 dollaria kuukaudessa
Lisätietoja:Wix-arvostelu →Weebly Review →

Jotta voit valita parhaan verkkosivustojen rakentajan puolueettoman valinnan, on tärkeää verrata niiden erityispiirteitä, parametreja, suunnittelun mukautusvaihtoehtoja, integroitua toimintoa, asiakastukivaihtoehtoja sekä SEO- ja hinnoitteluasioita. Oletko valmis selvittämään ainoan voittajan? Aloitetaan sitten!

Wix vs Weebly: Yleiskatsaus

Wix vs Weebly: Yleiskatsaus

Wix on tällä hetkellä parhaiden ja maailman suosituin verkkosivustojen rakentaja. Israelissa vuonna 2006 perustettu yritys on saavuttanut valtavan suosion ympäri maailmaa, ja sillä on nyt toimistot Saksassa, Brasiliassa, Intiassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Irlannissa, Ukrainassa ja Liettuassa. Verkkosivun rakentaja noudattaa freemium-liiketoimintamallia, jolloin on mahdollista päivittää ilmaisesta suunnitelmastaan ​​versioon yksi maksullisista tilauksista päästäksesi edistyneisiin web-suunnitteluominaisuuksiin.

Verkkosivun rakentaja toimii erinomaisesti kaiken tyyppisten verkkosivustojen kehittämisessä, mutta keskittyy pääasiassa blogien, mainossivustojen, aloitussivujen ja yritysprojektien luomiseen. On myös mahdollista käynnistää pienet ja keskikokoiset verkkokaupat järjestelmällä, joka on myös ominaisuuksilla täytetty ja toimiva.

Wix Real Estate Editor

Wix tarjoaa erilaisia ​​mukautettavia malleja kätevä vedä ja pudota -editori jonka avulla jokainen voi antaa heille henkilökohtaisen suunnittelun ilman mitään koodaustaitoja. Tämä tekee sivuston rakentajasta a arvoinen valinta aloittelijoille sekä ammattitaitoisille käyttäjille, jotka haluavat luoda houkuttelevia projekteja, joiden suorituskyky on huippuluokkaa.

Kaiken kaikkiaan Wix on ammattimainen verkkosivustojen rakentaja, joka on täydellinen valinta mainostajille, muusikoille, näyttelijöille, valokuvaajille, malleille ja suunnittelijoille. Järjestelmä on myös mielenkiintoinen yritysomistajille, koska se on yksinkertainen ja mukava verkkosivustojen luominen. Hinnasto, taulukot, lomakkeet, bannerit, pääsy verkkosivustojen rekisteröintiin – kaikki nämä ominaisuudet mahdollistavat tehokkaan yrityssivuston luomisen.

Weebly on myös all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla tilaajat voivat aloittaa laadukkaita ja visuaalisesti houkuttelevia projekteja. Aivan kuten Wix, se perustettiin vuonna 2006 saadakseen nopeasti maailmanlaajuista tunnustusta. Alusta mahdollistaa salkkujen, blogien ja yritysverkkosivustojen julkaisemisen. Sen suuri niche-erikoistuminen kuitenkin laskee tällä hetkellä verkkokauppaprojektin kehittäminen. Järjestelmä on saanut vahvan verkkokauppasuunnittelun painopisteen vuonna 2018 sen jälkeen, kun maailman e-kaupan jättiläinen Square on ostanut sen.

Verkkosivun rakentajalla on kätevä vedä ja pudota -editori, joka edistää intuitiivista ja yksinkertaista web-suunnitteluprosessia. Toimittaja on hyvin organisoitu, kun taas järjestelmän kojetaulu on helppo selata ja loogisesti rakennettu.

Weebly Editor

Tilisi salasanan vaihtamisesta valmisprojektin julkaisemiseen kaikki voidaan tehdä täällä muutamalla napsautuksella. Järjestelmä mahdollistaa valmiiksi suunniteltujen reagoivien mallien räätälöinnin räätälöityjen verkkosivujen suunnittelun luomiseksi. Weebly toimii erinomaisesti yrittäjille, mainostajille ja verkkokauppojen omistajille, jotka haluavat mainostaa yritystoimintaa kansainvälisellä tasolla. Järjestelmä ei vaadi koodaustaitoja, mutta HTML / CSS-koodia voi tarvittaessa myös muokata täällä.

Täten, Wix ja Weebly ovat laadukkaita web-suunnittelualustoja, jotka täyttävät ensikertalaisten ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoiden tarpeet. Molemmissa järjestelmissä on hyvin jäsennellyt ja intuitiiviset ohjauspaneelit, jotka on jaettu kahteen osaan, nimittäin hallintapaneeliin ja editoriin. Tämän avulla on helppoa hallita tehokkaasti useita verkkosivustoja yhdestä tilistä.

On tärkeää huomata se Wix tukee koko vetämistä ja pudottamista, mikä tarkoittaa, että voit pudottaa valitun objektin mihin tahansa kankaalle. Weebly tarjoaa myös vetämistä ja pudottamista, mutta se on jonkin verran rajoitettu – kaikki elementit kuuluvat tiettyihin kontteihin (jotka muodostavat Weebly-mallisi), ja et voi siirtää vetäviä objekteja sivun ympäri pikselin tarkkuudella, kuten Wixissä.

Mikä järjestelmä on parempi pitkällä tähtäimellä – Wix tai Weebly? Tämä riippuu asettamistasi tavoitteista ja saavutetusta tuloksesta. Wix on kuitenkin paras all-in-one-ratkaisu kaikille käyttäjäryhmille ja projektityypeille, joka tarjoaa helppokäyttöisyyden, joka ei vaaranna toiminnallisuutta.

Wix vs Weebly: kumpaa on helpompi käyttää?

Wix vs Weebly: kumpaa on helpompi käyttää?

Wix mukana tulee selkeä ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja runsaasti suunnittelun mukauttamistyökaluja, joiden avulla voidaan muokata sekä vakio- että mobiilisivustojen versioita. Järjestelmän kojetaulu on myös houkutteleva, kätevä ja kätevä. Sinun tulisi myös tietää, että Wix noudattaa ”absoluuttisen paikannuksen” mallia, mikä tarkoittaa tiettyjen lohkoasemien saatavuutta jokaiselle verkkosivun elementille. Tämän seurauksena on mahdotonta vaihtaa valittujen mallien välillä, kun olet aloittanut mukautusprosessin. Siksi mallin valinta on tärkeä askel.

Verkkosivuelementtien määrittämisen, lisäämisen ja muokkaamisen lisäksi voit myös muokata kutakin widgettiä / lohkoa sen jälkeen kun olet säätänyt sen sijaintia. Voit tässä korvata käytettävissä olevat lohkot widgetillä missä tahansa suositusjärjestyksessä, muuttaa niiden tyylejä ja taustoja, kokoa, sisällön asettelua, kehyksiä ja muita tarvittavia elementtejä. Tässä sallitaan myös kuvien, videoiden ja muiden mediatiedostojen integrointi.

Voit halutessasi suojata verkkosivustosi salasanalla tai piilottaa ne ollenkaan, tarjoamalla pääsyn alun perin valitsemiin käyttäjäluokkiin tai tarjoamalla linkin tälle verkkosivulle. Verkkosivun tekijöiden lisäämiseen on myös yksinkertainen, mutta kätevästi toteutettava vaihtoehto: Muutamalla napsautuksella voit lisätä verkkosivustojen toimittajia, joille sallitaan tehdä toissijaisia ​​muutoksia, mutta he eivät voi pilata mitään, edes jos he haluavat.

On myös erittäin kätevää muokata tekstiä Wixissä. Järjestelmäeditori antaa muotoilla artikkeleita houkuttelevalla tavalla ja lisätä niihin elementtejä, mukaan lukien animaatiot, kaaviot, kaaviot, videot, valokuvat, luettelot jne. Toinen verkkosivuston muokkausvaihtoehto on Wix ADI (Keinotekoinen älykkyys). Tätä varten käytetään integroitua järjestelmää automaattinen verkkosivustojen luominen (rakenne, muotoilu, sisältö) perustuen käyttäjän toimittamiin alkuperäisiin tietoihin. Tämä on vaihtoehto niille, jotka eivät ymmärrä mitään verkkosivustojen rakentamisesta ja pitävät mallin valintaa liian monimutkaisena. Jos haluat käyttää työkalua onnistuneesti, sinun on annettava yrityksesi nimi, sen maantieteellinen sijainti, markkinarako ja valittava tarvittava toiminto (verkkokauppa, blogi).

Wix ADI

Järjestelmän toinen kohokohta on Corvid by Wix. Tämä on tehokas työkalu, jota käytetään luomaan erityyppisiä monimutkaisia ​​verkkosovelluksia nopeasti ja helposti. Huolimatta ilmeisestä nimen merkityksestä, koodaustieto ei ole välttämätöntä ominaisuuden käyttämiseksi. Emme käsittele tässä tekstieditoria ja kääntäjää, vaan käyttöliittymää, joka mahdollistaa loogisten yhteyksien järjestämisen, joka johtaa erilaisten toimintojen suorittamiseen, ja kerätä ne yhdeksi toimivaksi sovellukseksi verkkosivustollesi. Toisin sanoen, puhumme web-sovellusten rakentajasta.

Melkein kuka tahansa voi käyttää verkkosivuston valmistajan ominaisuusjoukkoa. Tässä ei tarvita erityisiä taitoja, paitsi kärsivällisyyttä ja vähän makua. Jos tarvitset edelleen apua verkkosivustosi kehitysprosessiin tai siihen liittyviin kysymyksiin, jatka asiakastuen käyttämistä. Wixin mukana tulee laaja ja informatiivinen tietokanta, lippujärjestelmä ja VIP-tukitoiminnot, jotka mahdollistavat parhaan tuloksen.

Weebly voi myös ylpeillä voimakkaalla joustavuudella ja paljon vaihtoehtoja. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset työskennellessasi verkkosivustosi kehittämisessä. Kojelaudan rakenne on looginen ja yksinkertainen. Suunnittelu on houkutteleva. Kaikki vaihtoehdot on ryhmitelty viiteen vaakasuuntaiseen valikkokohtaan, nimittäin “Luo”, “Suunnittelu”, “Sivut”, “Verkkokauppa”, “Parametrit”.

Weebly-ominaisuusjoukko on tyhjentävä. Täällä ei ole mitään mitään, mitä voit lisätä. Kaikki perustuu vetämällä ja pudottamalla -toimintoon. Tässä suhteessa järjestelmä toimii myös hyvin – se on kätevä, tehokas ja houkutteleva. Toisin kuin Wix “sen absoluuttisen paikannuksen” lähestymistavalla Weebly harjoittaa ”Box-mallia”, joka on rajoittavampi, mutta antaa käyttäjille mahdollisuuden muuttaa malleja missä tahansa verkkosivuston kehitysprosessin vaiheessa.

Weeblyn avulla voit lisätä useita avustajia verkkosivustollesi (Tilin järjestelmänvalvoja, kirjoittaja, vain hallintapaneeli). Kaksi viimeksi mainittua tyyppiä on saatavana vain ammattilaisille.

Wix vs Weebly: Mikä on parempi?

Verkkosivun rakentaja tekee yhteistyötä IFTTT: n kanssa auttaakseen sinua automatisoimaan monia verkkosivustoosi liittyviä toimia. Voit valita valmian reseptin tai luoda oman automatisoidaksesi mukautetun toiminnan. Weebly antaa sinun verkkosivustollesi edistyksellisiä ominaisuuksia antaaksesi verkkosivustollesi erinomaisen ja täysin henkilökohtaisen suunnittelun. Näitä ovat HTML5-pohjainen kuvankäsittelyohjelma, integroitu lomakerakentaja, App Center, Video Hosting, huippuluokan Weebly for Education -ratkaisut ja monet muut.

Weebly tarjoaa monen tyyppisiä tukivaihtoehtoja opastaaksesi verkkosivustojen koko kehitysprosessia. Yhdessä selittävän ohjauspaneelin kanssa, joka sisältää hyödyllisiä ponnahdusikkunoita ja kehotteita, käyttäjät voivat käyttää suoraa viehätyspuhelin- ja sähköpostitukipalvelua sekä lippujen ominaisuutta. Jos sinulla on ongelmia, käy ensin Weeblyn ohjekeskus. Se sisältää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja monia hyödyllisiä ohjeita. Weebly on myös varsin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Kiireellisissä tapauksissa voit ottaa heihin yhteyttä Viserrys tai Facebook.

Tehdä yhteenveto, Wix ja Weebly tarjoavat vaikuttavia ominaisuussarjoja, ja niitä on todella vaikea verrata, koska vaikuttaa siltä, ​​että molemmat tarjoavat enemmän kuin tarpeeksi kunnollisen verkkosivuston luomiseksi. Wix kuitenkin erottuu joukosta, koska se keskittyy alustavasti käyttäjien tarpeisiin ja taitoihin. Verkkosivun rakentaja on helpompi käyttää, kun taas sen toiminnallisuus on selvästi keskimääräistä korkeampi. Tämä koskee verkkosivustojen muokkausominaisuuksien valintaa, integroitujen sovellusten / widgetien laajaa valikoimaa, verkkosivujen hallintaa ja mainostyökaluja. Sama koskee alustan asiakastukea, joka toteutetaan täällä eri tavoin.

Wix vs Weebly: Suunnittelu ja joustavuus

Wix vs Weebly: Suunnittelu ja joustavuus

Wix on ehdottomasti huomion arvoinen hämmästyttävän mallikokoelmansa vuoksi. Jonkin verran verkkosivustojen rakentajalla ei näytä olevan ollenkaan kilpailijoita täällä. Wix-mallit vaikuttavat kaikkiin paitsi määränsä vuoksi (heidän lukumääränsä on jo ylittänyt 550 teemaa), mutta myös niiden laadun ja monipuolisuuden vuoksi. Kaikki ne ovat mobiilivalmiita ja täysin muokattavissa.

Maksimaalisen käytön varmistamiseksi järjestelmäkehittäjät ovat jakaneet ne luokkiin niiden viivojen perusteella. Lisäksi on mahdollista valita suosituista ja uusista malleista, jotka on myös erotettu erillisiin luokkiin. Niille tilaajille, jotka eivät löydä sopivaa mallia alustan tarjoamista malleista, on mahdollisuus valita tyhjä malli ja suunnitella täysin yksilöity verkkosivusto tyhjästä.

Wix-verkkokaupan mallit

Ainoa haitta, jonka olemme jo maininneet, on se, että järjestelmä ei anna sinun muuttaa malleja projektin räätälöinnin aikana. Joten, tee aikaa älykkään valinnan tekemiseen. Onneksi järjestelmässä on esikatseluvaihtoehto, jonka avulla voit nähdä minkä teeman valitset.

Normaalien muokkausvaihtoehtojen lisäksi Wix sallii työskennellä projektisi mobiiliversiossa. Muista kuitenkin, että kaikkia mobiiliversiossa tekemiäsi muokkauksia ei näytetä työpöytätilassa. Työpöydän verkkosivuston versiossa tekemäsi muokkaukset näkyvät kuitenkin mobiili tilassa. Tämä on erittäin kätevä ja kätevä ensikertalaisille ja ammattilaisille.

Weebly malleilla on myös ammattimainen ilme, tosin niiden lukumäärä on vähemmän kuin Wixin tarjoama. Kaikki mallit ovat reagoivia ja 100% muokattavissa. Ne on ryhmitelty tyylinsä ja värinsä perusteella. Voit valita värimallin täyttääksesi tietyn mallin. Täällä on saatavana 5-10 varianttia, ja niiden valinta näkyy esikatselussa heti alusta, jotta voit tehdä oikean valinnan.

Weebly-mallit

Mallit ovat todella monipuolisia ja aiheuttavat kunnioitusta web-suunnittelijoille, jotka työskentelevät niiden kehittämisessä. Et tapaa tällaista laatua liian usein. Niiden rakenteet ja mallit eroavat toisistaan, kaikki pienoiskoot on täytetty laadukkaalla demosisällöllä. Järjestelmäverkko-kehittäjien työ on todella vaikuttavaa. Toisin kuin Wix, alkuperäinen mallivalinta ei ole tässä lopullinen. Voit muuttaa sitä milloin tahansa web-suunnitteluprosessin aikana. Tässä suhteessa Weebly sijoittuu korkealle. Samoin on mahdollista muokata verkkosivustosi HTML / CSS-koodia antamaan sille täysin henkilökohtainen kosketus, jos sinulla on ohjelmointitaitoja.

Kun kyse on suunnittelusta, Wix ja Weebly molemmat tarjoavat laadukkaita, ilmaisia ​​ja muokattavia malleja, jotka soveltuvat mobiili- ja työpöytäselailuun. Wix kuitenkin erottuu ehdottomasti joukosta. Siinä on parempi teemavalikoima ja keinotekoinen suunnitteluälytyökalu, joka mahdollistaa mallien mukauttamisen helposti ja nopeasti.

Wix vs Weebly: Yleinen hintavertailu

Wix vs Weebly: Yleinen hintavertailu

Wix hinnoittelupolitiikka on kohtuuhintainen kaikille käyttäjille, koska järjestelmällä on monipuoliset suunnitelmat tarpeiden ja budjetin suhteen. Täällä on täysin ilmainen suunnitelma, joka ei lopu koskaan ja jonka avulla voit kokeilla verkkosivustosi kehitystyötä niin kauan kuin tarvitset. Ilmaisen suunnitelman käyttäminen on loistava tapa parantaa verkkosivujen suunnittelu- ja koodaustaidoja. Heti kun päätät perustaa ja julkaista ominaisuuksilla kuormitettu verkkosivusto, sinulle tarjotaan mahdollisuus valita yksi maksettuista tilauksista. Katso järjestelmän tarjoamat paketit ja niiden sisältämät suunnitelmat.

Wix-vakiosuunnitelmat

Wix-vakiosuunnitelmat

 • Yhdistelmä ($ 13 / mo) – ilmainen verkkotunnusyhteys, ilmainen isännöinti, järjestelmän mainosbannereiden puuttuminen;
 • Rajoittamaton ($ 17 / mo) – rajaton kaistanleveys, 10 Gt tallennustilaa;
 • Pro ($ 22 / mo) – 2 tuntia videotallennustilaa, integroitu Google Analytics ja tilastotietojen keräämistyökalut;
 • VIP ($ 39 / mo) – ensisijainen tuki, ammatillinen logo jne.

Liiketoiminta- / verkkokauppasuunnitelmat

Liiketoiminta- / verkkokauppasuunnitelmat

 • Business Basic ($ 23 / mo) – online-maksujen hyväksyminen
 • Business Unlimited ($ 27 / mo) – integroitu verkkokauppaalusta, erityissovellukset yrittäjille, liiketoiminnan kehittämisen työkalut;
 • Liiketoiminnan VIP ($ 49 / mo) – rajoittamaton videotallennustila, rajoittamaton kaistanleveys, täydellinen Wix Suite;
 • Yritys ($ 500 / kk) – kokonaisvaltainen yritysratkaisu, joka tarjoaa korkeimman toiminnallisuuden ja maksimaalisen määrän työkaluja.

Wix erottuu myös joukosta erityistarjousten, alennusten ja bonusten vuoksi, joita järjestelmä tarjoaa säännöllisesti. Ne auttavat lisäämään asiakkaiden uskollisuutta ja kestämään kovan kapean kilpailun. Lisäksi jokainen uusi tilaaja käyttää mahdollisuutta saada takaisin tilaukseen sijoitetut rahat 14 päivän aikana, jos hänellä ei ole mitään tyytyväisyyttä.

Weebly hinnoittelu on myös melko monipuolinen ja avoin. Aivan kuten Wix, myös verkkosivujen rakentajalla on ilmainen suunnitelma, joka ei koskaan vanhene ja joka soveltuu alustan tarkoitukselliseen testaamiseen. Katso luettelo ja yleiskatsaus valitsemasi suunnitelmiin:

Weebly hinnoittelu

 • Henkilökohtainen ($ 6 / kk) – rajoittamaton levytila, järjestelmämainosten puuttuminen, mahdollisuus yhdistää oma verkkotunnuksesi, integroitu vedä ja pudota -editori, SSL-suojaus ja edistyneet verkkosivustojen tilastot;
 • Professional ($ 12 / kk) – rajoittamaton määrä jäseniä, transaktiomaksujen puuttuminen, rekisteröintiominaisuus, rajaton määrä tuotteita, mahdollisuus hyväksyä maksut yksittäisillä verkkotunnuksilla, mahdollisuus myydä digitaalisia tuotteita;
 • Esitys ($ 26 / mo) – tarkoitettu sähköisen kaupan hankkeille, hylätyille ostoskori-ilmoituksille, lahjakorteille, reaaliaikaisiin toimitushintoihin jne.

Riippumatta siitä, mitä tilausta haluat käyttää, Weebly antaa sinun yhdistää verkkotunnuksen vain 19 dollariin. Se tarjoaa myös pääsyn Google Ads -palveluun 100 dollarin bonuksella, live chat -ominaisuudella, sähköpostitukilla ja foorumin yhteisöjäsenyydellä.

Wix ja Weebly hinnoitteluvaihtoehdot ovat laajat, monipuoliset ja edulliset. Molemmat järjestelmät tarjoavat mahdollisuuden testata toimivuutensa ilmaisilla suunnitelmilla. Ne myöntävät myös pääsyn useille maksettujen tilausten ryhmille, jotka on tarkoitettu vakio- ja verkkokauppaprojekteihin. Ne eroavat toisistaan ​​termien, työkalujen ja palveluiden mukaan. Wix-suunnitelmat ovat kuitenkin edelleen halvempia Weeblyn tarjoamiin verrattuna, kun taas niiden toiminnallisuus on keskimääräistä korkeampi.

Wix vs Weebly: Mikä on paras hakukoneoptimoinnille?

Wix vs Weebly: mikä on paras hakukoneoptimoinnille?

Wix on SEO-ystävällinen verkkosivustojen rakentaja mahdollistaa valmiiden verkkosivustojen optimoinnin hakukoneille parhaalla mahdollisella tavalla. Se käyttää edistynyttä SEO Wiz -työkalua, jonka avulla voit asettaa SEO-parametrit suoraan hallinta-osioon. Tätä varten järjestelmä tarjoaa vaiheittaiset ohjeet ja ohjeet, jotka auttavat hallitsemaan prosessin kaikkia vivahteita.

Wix SEO Wiz

Lisäksi verkkosivustojen rakentaja myöntää pääsyn App Marketiin useilla widgetillä ja lisäosilla, jotka mahdollistavat verkkosivustojen tilastojen seuraamisen ja projektin tehokkaan mainostamisen verkossa. Näitä ovat ponnahdusikkunat, sosiaaliset verkostot ja markkinointityökalut, sähköpostin jakeluwidgetit, online-konsultti ja soittopyyntöpainikkeet jne. Käyttäjät voivat myös säätää manuaalisesti erityisiä SEO-parametreja, mukaan lukien sivun sisällönkuvauskentät (otsikot, kuvaukset jne.), otsikkotunnisteet, Alt-tunnisteet, ankkurilinkit, uudelleenohjaustyökalut, verkkosivustojen varmennus ja Google Analytics jne. Tämä auttaa myös Wix-verkkosivustojen tehokasta SEO-mainostamista.

Weebly on myös hyvä, kun kyse on SEO. Verkkosivun rakentaja tarjoaa joukon vakiotyökaluja tehokkaille hakukoneoptimoinnille sen kanssa käynnistetyille projekteille. Jokaiselle verkkosivulle on mahdollista antaa yksilöivä URL-osoite, määrittää otsikot, avainsanat ja kuvaukset. Tämä auttaa parantamaan verkkosivustojen sijoituksia hakukoneissa indeksoinnin parantamiseksi. Lisäksi järjestelmän avulla voit määrittää ja muokata pysyviä linkkejä, upottaa otsikko- ja alatunnuskoodit vaadituille sivuille, piilottaa sivut hakukoneilta, määrittää uudelleenohjaukset jne. Kaikki nämä ja muut toimet voidaan suorittaa vastaavassa SEO-osiossa verkkosivusto.

Weebly SEO -asetukset

molemmat Wix ja Weebly sijoitus korkealle, kun kyse on heidän kanssaan luotujen verkkosivustojen SEO-optimoinnista. Järjestelmä antaa mahdollisuuden asettaa tärkeimmät SEO-parametrit, tehdä tarvittaessa muokkauksia ja hallita verkkosivustojen tilastoja yleensä. Wix kuitenkin myöntää pääsyn edistyneeseen SEO Wiz -työkaluun, joka yksinkertaistaa hakukoneoptimointiparametrien määrittämistä jopa niille käyttäjille, joilla on vain vähän tai ei lainkaan tietoa siitä.

Wix vs Weebly: Kumpi on parempi pienyritysten verkkosivustoille

Wix vs Weebly: Kumpi on parempi pienyritysten verkkosivustoille

Wix on loistava valinta yrittäjille, jotka haluavat perustaa, hallita ja mainostaa yrityssivustoja riippumatta heidän erikoistumisalueestaan. Tämä koskee erityisesti luovaa lähestymistapaa vaativia hankkeita. Järjestelmä toimii useimmiten hyvin luovien ammattien edustajille, jotka haluavat asua projektiensa kanssa ja alkaa ansaita rahaa myymällä töitään (käsintehtyjä esineitä, audioita ja valokuvia, videoita, kuvia jne.).

Se myöntää myös useita web – suunnittelumahdollisuuksia ravintoloiden, kahviloiden, hotellien, matkailutoimistojen ja muiden vastaavien yritysten omistajille (ks todellisia Wix-webiste-esimerkkejä). Näille liiketoimintaluokille verkkosivustojen rakentaja tarjoaa laajan valikoiman widgettejä ja laajennuksia, jotka tarjoavat vaaditun toiminnallisuustason (lippujen, huonepöytäten, ruoan tilaaminen ja varaaminen sekä kätevät varausvaihtoehdot jne.). Wix erottuu joukosta myös voimakkaan integroidun Ascend-alustansa ansiosta – all-in-one-yrityspalvelu, joka tarjoaa 20 työkalua ammattimaiselle liiketoiminnan johtamiselle ja edistämiselle.

Weebly on hyvä myös yrityssivustoille, mutta sen tärkein erikoistumisalue laskee blogi- ja verkkokauppaprojektien kehittämiseen. On kuitenkin mahdollista perustaa pienyritysten verkkosivustot järjestelmän avulla hyödyntämällä sen tehokasta integroitua ominaisuusjoukkoa (katso todisteet). Alusta mahdollistaa Weebly Promote -työkalun käytön, joka edistää edistynyttä sähköpostimarkkinointivaihtoehtoa. Työkalu luo automaattisesti viestejä ja antaa sinun lähettää uutiskirjeitä rekisteröityneille verkkosivustojen jäsenille pitääkseen heidät ajan tasalla yrityksesi päivityksistä ja uutisista.

Samanaikaisesti Weebly antaa mahdollisuuden integroida online-lomakkeita yrityksesi verkkosivustoihin, videoihin ja kuviin, seurata projektitilastoja, integroida IFTTT-alustaan ​​automatisoitujen tapahtumien ja tehtävien luomiseksi jne. Lopuksi verkkosivuston rakentaja antaa sinun valita ja käyttää joitain käteviä sovelluksia saatavana sen App Centerissä (PinPoll, LiveChat, Call-Out-Box) jne.

Kun valitset Wix- tai Weebly -yrityksen verkkosivustosi luomiseen, voit käyttää mitä tahansa näistä järjestelmistä tehtävien suorittamiseen. kuitenkin, Wixillä on jonkin verran etusija kilpailijaan nähden, koska se tarjoaa paremman valikoiman liiketoimintatyökaluja, widgetit ja lisäosat, joita voidaan käyttää tämän verkkosivustotyypin luomiseen. Se tunnetaan myös huippuluokan Ascend-alustastaan, joka auttaa hallitsemaan ja mainostamaan projektiasi helposti ja kätevästi, vaikka et olekaan web-suunnittelija.

Kumpi on paras verkkokauppaan – Wix tai Weebly?

Kumpi on verkkokaupan kannalta paras - Wix tai Weebly?

Wix paljastaa useita mahdollisuuksia verkkokaupan kehittämiseen. Sen mukana tulee integroitu verkkokauppamoottori, joka toteutetaan Wix Store -widget-yhteyden kautta. Se tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja ja työkaluja tehokas esittelyikkuna, tuotekorttien ja gallerioiden kokoaminen sekä verkkokaupan erityisten parametrien asettaminen.

Verkkosivun rakentaja tarjoaa myös runsaasti sovellusmarkkinaansa tarjoavia osake-widgettejä, jotka auttavat parantamaan online-myyntiä. Näitä ovat integroinnit suosittuihin markkinoihin, sosiaalisiin verkostoihin jne. Järjestelmä mahdollistaa alennus- / lahjakorttien, bonusten ja erikoistarjousten luomisen asiakkaiden uskollisuuden lisäämiseksi. Fyysisten tuotteiden myynnin lisäksi Wix mahdollistaa myös digitaalisten tuotteiden, kuten valokuva-, video- ja äänitiedostojen, myymisen.

Siellä on tehokas integroitu CRM-järjestelmä, edistyneet analyyttiset työkalut ja palvelut, asiakasvuorovaikutustyökalut, sähköpostiverkko-ominaisuudet ja muut keinot tehokkaaseen verkkokaupan hallintaan ja markkinointiin. Muut Wix-verkkokaupan kohokohdat ovat seuraavat: CSV-tuotteiden tuonti / vienti, useita maksuvaihtoehtoja, vero- / toimitusvaihtoehdot, ammattimaiset verkkokaupan hallintatyökalut, mobiilioptimointi, mobiilikatseluun optimoidut verkkokaupan mallit ja paljon muuta. Nämä ominaisuudet tekevät Wixista hienon valinnan pienten ja keskisuurten verkkokauppojen avaamiseen, mutta ne eivät silti riitä suuriin, edistyneillä toiminnoilla varustettuihin hypermarketteihin..

Kun se puuttuu Weebly, verkkosivustojen rakentaja osoittautuu tehokkaaksi verkkokaupan painopisteeksi. Siksi se toimii erinomaisesti kaikenlaisten verkkokauppojen kehittämisessä, aina pienistä projekteista aina suuriin, täynnä kansainvälisiä hypermarketteja. Weeblyllä oli aiemmin pitkäaikainen kumppanuus Square: n kanssa, mikä lopulta johti kahden yrityksen sulautumiseen vuonna 2018. Weebly & Aukiolla on yksi yhteinen tavoite: auttaa maailman tunnettuja yrittäjiä menestymään pyrkimyksissään rakentamalla ammattitaitoisia verkkosivustoja ja tukemalla tehokkaita offline-yrityksiä.

Verkkosivun rakentaja erottuu nyt väkijoukosta tehokkaan verkkokaupan moottorin ansiosta, joka on täynnä useita yrityskohtaisia ​​ja verkkokaupan ominaisuuksia / työkaluja. Niihin kuuluvat integroitu ostoskori, turvalliset maksu / lähetysvaihtoehdot, mahdollisuus ladata, myydä ja hallita tuhansia tuotteita, kätevät hakusuodatinvaihtoehdot, sosiaalisen verkoston integrointi, mobiili-optimointi jne..

Verkkokaupan toiminnallisuudesta puhumalla Wix ja Weebly tarjoavat paljon. Molemmat verkkosivujen rakentajat myöntävät pääsyn useisiin verkkokauppojen rakennustyökaluihin ja ominaisuuksiin, ja molemmilla on erilliset hinnoitteluvaihtoehdot verkkokaupan verkkosivustoille. Wix-toiminnallisuus kuitenkin sallii pienten ja keskisuurten verkkokauppojen perustamisen, kun taas Weebly toimii erinomaisesti myös suurten verkkokauppaprojektien kehittämisessä.. Siksi lopullisen valinnan tulee perustua verkkokauppasivustosi tarpeisiin, vaatimuksiin ja budjettiin.

Kumpi valita Blogging – Weebly tai Wix?

Kumpi valita Blogging - Weebly tai Wix?

Wix blogipotentiaali on melko laaja johtuen järjestelmän mukana toimitetusta integroidusta ja monipuolisesta blogialustasta (ks esimerkkejä). Verkkosivun rakentaja sisältää CMS: n, joka mahdollistaa kätevän ja yksinkertaisen artikkelin lähettämisen. Tämän lisäksi on mahdollista luoda rajaton määrä osioita, ottaa käyttöön Facebook-kommentteja, luoda mukautettu syöte, määrittää blogi-luokkia, selvittää ja ajoittaa julkaisuja, valita useista blogisimallista, lisätä Suositeltavat viestit -osa, tuoda blogeja WordPressistä muokata niitä entistä tehokkaammin. Järjestelmän toinen kiistaton kohokohta on mahdollisuus kytkeä AMP-tekniikka, joka mahdollistaa Wix-blogisivun lataamisen parantamisen mobiililaitteisiin. Tarvitsetko henkilökohtaista tai yritysblogia, Wix selviää sen kehityksestä ja hallinnasta korkealla tasolla.

Weebly on yksi parhaista verkkosivustojen rakentajista, joka aloittaa blogin. Tämä johtuu siitä, että alusta on alun perin luotu bloggaamista varten, ja siksi sen mukana tulee tehokas verkkokaupan ominaisuuksia / työkaluja (katso blogeja tarjoaa Weebly). Blogin asettaminen ja määrittäminen Weeblyllä on helppoa, kätevää ja kooditonta. Yleensä prosessi kestää vain useita minuutteja, koska kaikki ominaisuudet toimitetaan varastossa. Mitä voit tehdä perustaaksesi ominaisuuksilla täydennetyn blogin, tässä kirjoitat, ajoittelet, muokkaat ja hallitset blogi-viestejä, valitset sosiaalisen median jakamisvaihtoehtoja, valitset monista ilmaisista blogimallineista, määrität sisällönkuvauskentät erillisille viesteille, valitset erilaisia ​​kommentointijärjestelmiä, lisäämällä ylätunnisteita ja alatunnisteita jne.

molemmat Wix ja Weebly osoittautua mukavaksi valintaksi bloggaamista varten. Vaikka Weeblyllä on edistyneempiä blogivaihtoehtoja, Wix ei myöskään ole jäljessä siitä, kun kyse on blogien luomisesta ja hallinnasta. Alustat mahdollistavat useiden ominaisuuksien, työkalujen ja parametrien käytön laadukkaiden blogien perustamiseen henkilökohtaisia ​​ja yritystarpeita varten.

Keskeiset erot Wixin ja Weeblyn välillä

WixWeebly
Helppokäyttöisyys:Wix on helppo käyttää aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille, vaikka sen toimittajan hallitseminen voi viedä aikaa. Aloittelijat arvostavat mahdollisuutta käyttää Wix ADI -työkalua, kun taas asiantuntevat käyttäjät ovat tyytyväisiä palvelun vakioeditoriin. Wix toimii erinomaisesti mainos verkkosivustoilla, blogeissa, aloitussivuilla, portfolioissa, foorumeilla ja yritysprojekteissa.Weeblyssä on intuitiivinen ja kätevä toimittaja, joka sopii ensikertalaisille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille. Se noudattaa ”laatikkomallia”, jonka avulla voit luoda verkkosivuston ulkoasun sisältölohkoista. Sivustojen rakentaja on mukava valinta blogeille, verkkokaupoille ja aloitussivuille.
toimivuus:YläpääKaikki on intuitiivista
Mallit:Verkkosivun rakentaja tarjoaa edistyneitä toimintoja. Laajojen suunnittelun editointivaihtoehtojen lisäksi mukana tulee rikas App Market, ammatillinen Wix Ascend -alusta, Wix Corvid sovellusten kehittämiseen jne..Weebly on erinomainen myös toiminnallisuudestaan. Korkealla edinate -työkalulla, useilla videoiden ja kuvien editointivaihtoehdoilla, sähköpostimarkkinoinnilla, tehokkaalla verkkokaupan ja verkkosivujen hallintatyökaluilla järjestelmä on korkealla paikalla nykyaikaisten web-suunnittelualustojen luettelossa..
Design:Järjestelmässä on yli 550 ilmaista niche-erityistä mallia, jotka ovat mukautettavissa ja oletuksena mobiilivalmiita.Weebly-mallistokokoelma ei ole niin rikas, mutta sen mallit ovat myös reagoivia, muokattavissa ja toimialakohtaisia.
verkkokauppa:Wix Store mahdollistaa pienten ja keskisuurten verkkokauppasivustojen perustamisen tarjoamalla useita ominaisuuksia ja työkaluja verkkokaupan kehitys- / hallintaprosessin yksinkertaistamiseksi.Weebly ylpeilee ammattimaisella ja ominaisuuksilla kuormitetulla verkkokaupan moottorilla, joka antaa pääsyn joustaviin ja monipuolisiin verkkokaupan hallintatyökaluihin ja ominaisuuksiin.
blogging:Wix-blogialusta mahdollistaa henkilökohtaisten / yritysblogien käynnistämisen ja hallinnan järjestelmän edistyneiden ominaisuuksien avulla.Weebly luotiin alun perin bloggaamista varten. Alusta tarjoaa laajan integroidun ominaisuusjoukon, jota käytetään ammattiblogien luomiseen ja muokkaamiseen.
Pieni yritys:Järjestelmä antaa sinun käynnistää pienyritysten verkkosivuja käyttämällä useita yrityskohtaisia ​​widgettejä, malleja, Ascend-työkalua jne.Alusta tarjoaa joukon liiketoimintaominaisuuksia, integroitavissa olevat widgetit ja lisäosat, Weebly Promote -työkalun, integroidun lomakerakennuksen jne..
hinnoittelu:Wixillä on ilmainen suunnitelma ja kaksi tilausryhmää Standard- ja Business / eCommerce-verkkosivustoille. Heidän kustannuksensa alkavat 13 dollaria kuukaudessa.Weeblyllä on ilmainen suunnitelma ja useita maksettuja tilauksia henkilökohtaiseen ja verkkokauppaan. Heidän kustannuksensa alkavat 6 dollaria kuukaudessa.
SEO:Alusta tarjoaa edistyneen SEO Wiz -työkalun, joka yksinkertaistaa Wix SEO -optimoinnin optimointia.Järjestelmä on SEO-ystävällinen, mikä mahdollistaa projektien tärkeimpien SEO-parametrien määrittämisen.
Asiakaspalvelu:Tehokas tietopohja, lippujärjestelmä, VIP-tukiSähköpostilippujen tuki, yhteisöfoorumi, informatiivinen tietokanta.

Vertailupäätelmä: Kumpi on parempi?

DIY-verkkosivustojen kehittämisessä Wix ja Weebly ovat niitä alustoja, joista käyttäjät usein valitsevat. Verkkosivustojen rakentajat ovat korkealla tasolla suunnittelun räätälöintivaihtoehtojen, verkkokaupan ja blogin ominaisuuksien, hinnoittelun ja asiakastukijärjestelmien suhteen. Jokainen järjestelmä kuitenkin käyttää ainutlaatuista lähestymistapaa verkkosivustojen luomisprosessiin, mikä antaa sille erityisen houkuttelun.

Wix näyttää mielenkiintoisemmalta ja hyödyllisemmältä kuin Weebly seuraavien parametrien perusteella: toiminnallisuus, mallin laatu, mukavuus, hinta. Weebly on asema verkkosivustojen rakentajana, jota on käytetty blogejen ja pienten verkkokauppojen luomiseen. Se ei todellakaan toimi hyvin muilla verkkosivustoilla, kun otetaan huomioon vahvan kapeakilpailijan, Wixin, korkeat kustannukset ja saatavuus. Lopullinen tulos näyttää kuitenkin mielenkiintoisemmalta, kun sitä kehitetään Wixin kanssa. Puhumme käyttäjäprojekteista, ei teoreettisista toimittajan ominaisuuksista.

Molemmissa järjestelmissä on houkutteleva käyttöliittymä. Ne ovat lähes samanlaiset tässä parametrissa. Mitä muihin ominaisuuksiin, Weeblyllä ei ole mitään Wixin vastapuolelle, erityisesti ottaen huomioon sen korkeammat kustannukset. Lisäksi voit maksaa Wix-suunnitelmista noin 50% vähemmän, kun käytät alennusta. Ero on todella silmiinpistävä. Weeblyllä ei ole tässä suhteessa mitään tarjottavaa – sen hinnat ovat kiinteät eikä alennuksia odoteta. Yleensä Weebly on mielenkiintoisempi faneilleen, kun taas Wix on edelleen markkinajohtaja.

merkintä: Jos valitset ensin Weebly ja päätät sitten siirtyä Wix-alustalle, se on mahdollista järjestää, noudata vain tätä Weebly to Wix -siirtohje.

Wix vs Weebly: Mikä on parempi? 5.0

 • Paras verkkosivustojen rakentaja maailmassa
 • Wix ADI ja Standard Editor
 • Yli 550 ilmaista mobiilivalmistettua mallia
 • Wix Ascend -alusta

Käy verkkosivustolla wix.com Wix vs Weebly: Mikä on parempi? 4.5

 • Tehokas verkkokauppaalusta
 • Weebly Promote -työkalu
 • Sovelluskeskus
 • Vakio- / verkkokaupan tilaukset

Käy verkkosivustolla weebly.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map