WordPress-vaihtoehdot

WordPress-vaihtoehdot


WordPress on yksi suosituimmista ja laajemmin käytetyistä CMS-palveluista, joiden avulla voidaan luoda laadukkaita, ammattitaitoisia ja toimivia verkkosivustoja. Järjestelmää ei kuitenkaan ole niin helppo käyttää, kuin se voi näyttää ensi silmäyksellä. Jos olet joskus yrittänyt avata verkkosivuston tällä alustalla, sinulla on ensikäden tietoa siitä, kuinka haastava ja aikaa vievä prosessi on.

Vaikka kokeneet web-kehittäjät ovat jo oppineet selviytymään WordPress-haasteista melko hyvin, aloittelijoilla on paljon odottamattomia ongelmia. Seurauksena on, että tämä vaikuttaa heidän verkkosivustojensa laatuun ja suorituskykyyn. Puhumattakaan siitä, että tuhlataan aikaa ja vaivaa verkkosivustojen kehittämiseen ja mainostamiseen.

Näiden vaikeuksien välttämiseksi on järkevää käyttää yksinkertaisia ​​alustoja, jotka on helpompi hallita ja varmistaa kunnollinen tulos.

Parhaat WordPress-vaihtoehdot

Vaikka WordPress on alun perin blogin sisällönhallintajärjestelmä, kokemattomilla käyttäjillä on usein tarve etsiä yksinkertaisempia web-rakennusvaihtoehtoja. Tältä osin verkkosivustojen rakentajat ovat paras valinta. Nämä järjestelmät on tarkoituksellisesti suunnattu mielessä uusien tulokkaiden vaatimukset, taidot ja budjetit. Ne eivät vaadi koodaustietoa, aikaisemman web-suunnittelukokemuksen monimutkaisia ​​ohjelmointivivahteita, jotta niitä voidaan käyttää hyväksi.

Käyttämällä laadukasta monipuolista verkkosivustojen rakentajaa, a salkku, yrityksen verkkosivusto, aloitussivu ja jopa a verkkokauppa ei ole ollenkaan ongelma. Mitä sinun odotetaan tekevän, on kirjautua valitsemasi palveluun, valita malli ja päästä kojelautaan valitaksesi tarvittavat suunnittelun muokkaustyökalut, jotta verkkosivusto saadaan valmiiksi julkaisemiseen. On korkea aika tarkistaa parhaat niche-edustajat nyt valitaksesi alustat, joita voit käyttää WordPressin sijasta.

1. Wix

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix – on paras WordPress-vaihtoehto ja suosituin, helppokäyttöisin ja luotettavin verkkosivustojen rakentaja, jonka voit löytää nykyaikaisesta web-rakennuksen kapeasta. Järjestelmää käytetään laajasti yli 190 maailman maassa, ja se tarjoaa yli 17 kielellistä lokalisointia, ja järjestelmän kehittäjät ovat lisänneet niitä lisää laajentaakseen sen suosiota ja korkeaa suorituskykyä. Verkkosivun rakentajalla on nykyaikainen ilme ja se mahdollistaa kaikenlaisten projektien rakentamisen käyttäjien tarpeiden ja taitojen perusteella. Palvelun ominaisuuskokonaisuus on erillisen huomion arvoinen, ja sillä on tällä hetkellä paljon tarjottavaa käyttäjille:

 • Blogging-alusta. Vaikka WordPress suunniteltiin alun perin blogimisalustaksi, Wix tarjoaa nyt oman integroidun blogimoottorin. Sen avulla voidaan lisätä monitoimi blogi verkkosivustollesi lisätä ja ajoittaa viestejä, säätää ja muokata blogin asetuksia, lisätä Suositeltujen viestien osio ja tagipilvi, valita blogimalleja, vaihtaa Facebook-kommentteja, luoda mukautettuja syötteitä ja muuta.
 • Mallikokoelma. Wix-mallistokokoelma ylittää tällä hetkellä 550 korkealaatuista ja mobiilivalmiutta teemaa. Ne ovat 100-prosenttisesti muokattavissa, jaoteltu alakohtaisiin aiheisiin ja saatavana sekä ilmaiseksi että lisämaksuna.
 • Suunnittelun lisäasetukset. Verkkosivuston rakentajalla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka voivat merkittävästi edistää verkkosivun visuaalista vetovoimaa. Kojelaudan työkaluja ja vaihtoehtoja ovat diaesitysintegraatio, elokuvakuvat, graafiset elementit, suunnitteluasetukset, sosiaalisen verkoston painikkeiden integrointi, mediatiedostojen lisääminen jne..
 • Wix ADI. Verkkosivun rakentaja tarjoaa edistyneen Wix ADI -työkalu joka luo automaattisesti minkä tahansa verkkosivustotyypin käyttämällä annettua sisältöä. Tämä eliminoi tarpeen parantaa koodaustaitojasi (vaikka sinulla olisi) saada aikaan toivottu tulos.
 • Vakio- ja mobiilieditorit. Jos et aio käyttää Wix ADI: tä jostain syystä, verkkosivustojen rakentaja antaa mahdollisuuden suunnitella manuaalisesti valitut verkkosivumallit sekä sen mobiiliversio. Mobiilitilassa tehdyt muokkaukset eivät näy työpöytäversiossa, kun taas vakioeditorissa tekemäsi muutokset esitetään heti normaalissa verkkosivutilassa.
 • Sovelluskauppa. Vaikka WordPress tunnetaan laajennusten integrointivaihtoehdoista, Wix sallii valita ja integroida satoja ilmaisia ​​ja maksettuja widgettejä, laajennuksia ja lisäosia. Niiden valikoima on melko laaja, ja etsimissuodatinmahdollisuus auttaa sinua löytämään widgetit, jotka vastaavat täydellisesti verkkosivustosi erikoistumista.
 • All-in-One-paketti. Minkä tahansa maksetun tilauksen valitsetkin, saat SSL-suojauksen, rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan lisäksi isännöinnin, verkkotunnuksen, mallit ja muut ominaisuudet (monet niistä ovat ilmaisia) suunnitelmasta riippuen.

Kustannus: Wixillä on hyödyllinen rajoittamaton ilmainen suunnitelma ensimmäisille järjestelmäkäyttäjille, jotka haluavat testata sen ominaisuuksia ja harjoittaa taitojaan. Verkkosivun rakentaja tarjoaa lisäksi maksettuja suunnitelmia käyttäjille, jotka aikovat työskennellä sen kanssa tulevaisuudessa. Kaiken kaikkiaan täällä on viisi maksettua tilausta, joiden hinta vaihtelee 4,50–24,50 dollaria kuukaudessa perustuen mukana oleviin ehtoihin ja käyttäjien aikeisiin.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

2. Shopify

Shopify verkkokaupan ohjelmisto

Shopify – on maailmankuulu verkkokaupan ohjelmisto, ja tämä tekee siitä loistavan vaihtoehdon WordPress-käyttäjille, jotka pyrkivät aloittamaan verkkokaupan liiketoiminnan. Järjestelmää käyttämällä voit luoda, hallita, päivittää ja kehittää erityyppisiä verkkokauppoja – pienistä ja suurista. Palvelu toimii erinomaisesti käyttäjille, jotka aikovat myydä tuotteitaan ja palveluitaan verkossa, riippumatta siitä, mihin nicheyn he keskittyvät. Järjestelmä toimii menestyksekkäästi yhteistyössä tunnettujen tavaramerkkien ja brändien kanssa, mikä on yksi tärkeimmistä todisteista sen uskottavuudelle ja ammattimaisuudelle. Ohjelmiston tärkeimmät edut ovat seuraavat:

 • Myyntipiste-ohjelmisto. POS-ohjelmisto on yksi järjestelmän kohokohdista, joka antaa yrittäjille mahdollisuuden myydä tuotteitaan sekä online- että offline-tilassa, hallita useita työntekijöiden tilejä ja synkronoida saatavissa olevan kirjanpito-ohjelmiston kanssa.
 • Integrointi- ja synkronointivaihtoehdot. Shopify on ylpeä edistyneistä integrointi- ja synkronointivaihtoehdoista. Niiden avulla saat kaiken hyödyn irti Shopify-tilisi integroimisesta tärkeiden ulkoisten järjestelmien ja suosittujen markkinapaikkojen, kuten Amazon, Xero, Quickbooks, ja mitä ei.
 • Laajat markkinointiominaisuudet. Shopifyn avulla voit parantaa verkkosivustosi tilastoja tehokkaasti. Järjestelmä käyttää joukko markkinointityökaluja, joiden avulla on mahdollista seurata, hallita, analysoida ja muuttaa markkinointimenetelmää koko verkkosivuston suoritusprosessissa tilastojen, asiakkaiden sitoutumisasteen ja kannattavuuden parantamiseksi (Live View -tila, pääsy asiakasprofiileihin, hylätty kassan palautus, muuntokurssit ja niihin vaikuttavat tekijät, useita maksutapoja, ostos- ja tilausparametreja, sijaintitilastot, käyttäjien ostokset jne.).
 • Turvatoimet. Järjestelmä kiinnittää erityistä huomiota turvallisuusnäkökohtiin, koska se on vastuussa sen kanssa luotujen verkkokauppasivustojen pitämisestä turvassa ja suojattuna kolmansien käyttäjien kielletyiltä verkkosivustoilta. Tästä syystä ohjelmisto on äskettäin ottanut käyttöön petosuojausominaisuuden, SSL-sertifioinnin, Tag and Chip Reader -vaihtoehdon, kauppakoodit jne..
 • Tuotteen esittely. Koska Shopify on alun perin sitoutunut lisäämään käyttäjien sitoutumista ja tyytyväisyyttä, se toteuttaa erityistoimenpiteitä esitelläkseen myytävänä olevat tuotteet suotuisimmassa valossa. Käyttäjät voivat luoda ja hallita houkuttelevia show-ikkunoita, hyödyntää Lisätyn todellisuuden ominaisuus, lue yksityiskohtaiset tuotearvostelut, selaa kuvakokoelmia ja gallerioita jne.

Kustannus: Shopify ei ole halpa verkkokaupan ohjelmisto, mutta sen hinta on ehdottomasti investoinnin arvoinen. Järjestelmässä on ilmainen 14 päivän kokeiluversio, ja se tarjoaa neljä maksettua tilausta. Halvimman vaihtoehdon hinta on 9 dollaria kuukaudessa, kun taas kalleimman vaihtoehdon hinta saavuttaa 299 dollaria kuukaudessa. Järjestelmä ei veloita lisämaksuja siinä tehdyistä tapahtumista, mutta se edellyttää luottokorttimaksuja. Ohjelmisto tarjoaa usein alennuksia, joiden avulla on mahdollista säästää jopa 8-10% suunnitelman alkuperäisistä kustannuksista.

Kokeile Shopifea ilmaiseksi

3. uKit

uKit-verkkosivustojen rakentaja

uKit – on kunnollinen verkkosivujen rakentaja, joka voi olla hyvä korvike WordPressille yksinkertaisuuden, kätevyyden, kohtuuhintaisuuden ja intuitiivisen web-rakennusluonteen kannalta. Kuten WordPress, myös uKit voidaan käyttää yrityssivustojen käynnistämiseen. Ainoa merkittävä ero on, että uKit oli alun perin suunnattu näiden tehtävien suorittamiseen. Pienten verkkosivustojen luominen yrittäjille on palvelun tärkein erikoistuminen. Katsotaanpa tarkemmin palvelun laajaa ominaisuusjoukkoa:

 • Poikkeuksellinen käyttö. uKit ei ole vain yksinkertainen kaikille – se on poikkeuksellisen helppo käyttää, etenkin niille ihmisille, joilla ei ole yhtenäistä käsitystä siitä, mikä verkkosivustojen kehitys on. Tämä johtuu osittain WYSIWYG-verkkosivustoeditorista ja vetämällä ja pudottamalla -ominaisuudesta, joka sallii verkkosivujen suunnittelun kaikkien vaiheiden hallinnan helposti.
 • Mallikokoelma. uKitillä on rikas kokoelma reagoivia malleja, jotka jakautuvat niche-luokkiin ja ovat 100% muokattavissa sopimaan mihin tahansa niche-luokkaan.
 • Parannettu järjestelmän integrointi. Olet tervetullut integroimaan uKit-tilisi muihin ulkoisiin palveluihin tai CRM: ään myyntimäärän, seurannan lyijyn, verkkosivustojen tilastojen, muuntokurssien ja niihin vaikuttavien tekijöiden lisäämiseksi. Tämä on hieno tapa saada ylimääräistä voittoa ja etuja vaihtoehdoista, jotka tarjoavat käsittelemiesi kolmansien osapuolien laajennukset, kuten video- ja äänentoistimet, Analytics, streaming-sovellukset ja mitä.
 • Ulkoistamismahdollisuudet. uKit Developer Access antaa yritysomistajille mahdollisuuden luoda kumppanuussuhteita kehittäjien, markkinoijien, sisältöpäälliköiden ja muiden jäsenten kanssa, jotka voivat toimia yrityksen hyväksi.
 • Integroidut yrityswidgetit. Verkkosivuston rakentajalla on joukko yrityskohtaisia ​​widgettejä ja lisäosia, joiden integrointi lisää yrityksen verkkosivustojen erikoistumista. Näitä ovat online-laskin (tunnettu uCalc), aikajana, vaiheet ja muut.
 • Väliaikaiset verkkosivuston hallintaoikeudet. Jos aiot työskennellä verkkosivustosi kehittämisessä yhteistyökumppaneiden kanssa, voit antaa heille jaetut käyttöoikeudet. Nämä ihmiset voivat tehdä merkittäviä verkkosivustoihin tehtäviä muutoksia, kuten sisällön muokkaaminen / päivittäminen, widgetien ja sivujen lisääminen / poistaminen, Google Analytics -lomakkeiden käyttäminen, SEO-parametrien määrittäminen jne., Mutta heillä ei ole pääsyä maksu- ja laskutustietoihin (vain tilin omistajalla on pääsy näihin tietoihin). Lisäksi järjestelmä luo automaattisesti verkkosivuston varmuuskopion heti, kun ominaisuus otetaan käyttöön.
 • verkkokaupan vaihtoehdot. UKitin avulla voit käynnistää verkkokaupan kahdella tavalla – joko integroimalla verkkosivustolle erityisen verkkokaupan widgetin tai synkronoimalla uKit-tilisi Ecwidissä olevan tilin kanssa.

Kustannus: uKit on yksi edullisimmista pienten yritysten verkkosivustojen rakentajista, joita siellä on saatavana. Siinä on ilmainen kokeilu, joka kestää 14 päivää, ja neljä maksettua tilausta. Maksettujen suunnitelmien hinta alkaa 4 dollaria kuukaudessa edullisimpaan Premium-pakettiin ja kasvaa jopa 12 dollariin kuukaudessa kalleimman Pro-suunnitelman osalta. Siten hinnat ovat enemmän kuin kohtuulliset ottaen huomioon alustan liiketoiminnan painopiste. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa säännöllisesti alennuksia ja erikoistarjouksia verkkosivustojen kehittämisen kustannusten alentamiseksi tavallisille käyttäjille ja aloittelijoille.

Kokeile uKit ilmaiseksi

4. Joomla

Joomla CMS

Joomla on paras ilmainen WordPress-vaihtoehto, jos päätät luoda verkkosivuston CMS: n avulla. Vuonna 2005 perustettu se on saanut suosiota käyttäjien keskuudessa, jonka tavoitteena on kehittää täysimittaisia ​​projekteja. Joomla on kuitenkin monimutkaisempi verrattuna WordPressiin käytettävyyden, helppokäyttöisyyden ja mukavuuden suhteen. Samanaikaisesti se tarjoaa vähemmän integroituja teemoja ja laajennuksia kuin WordPress. Palvelun ilmeisimmistä kohokohdista on järkevää mainita seuraavat:

 • Helppo ja nopea asennus. Ohjelmiston asentaminen ei vie paljon vaivaa ja aikaa. Myöskään koodaustaitoja ei vaadita. Kaikki on yksinkertaista ja intuitiivista – seuraa vain vinkkejä ja kehottaa järjestelmän luomaan opastamaan sinua tehokkaasti verkkosivujen suunnittelun kaikissa vaiheissa.
 • Parannettu toiminnallisuus. Vaikka WordPress vaatii laajennukset jokaiselle verkkosivutoiminnolle, Joomlassa on joukko integroituja widgettejä, laajennuksia, lisäosia ja ominaisuuksia, jotka toimitetaan laatikosta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinulla ei ole mahdollisuutta integroida kolmansien osapuolien laajennuksia tai widgettejä verkosta – niitä on siellä monia, ja vain sinun on päätettävä, tarvitsetko niitä tai ei..
 • Intuitiivinen hallintapaneeli. CMS: ssä on käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen kojelauta, joka toimitetaan sarja integroituja työkaluja, joita tarvitaan verkkosivustojen suunnittelun yksinkertaistamiseen kaikissa käyttäjäryhmissä. Kojelaudan hallitseminen vie enemmän aikaa verrattuna WordPressiin, mutta heti kun onnistut tekemään sen, huomaat, kuinka kätevä ja helppo on lisätä ja päivittää uusia moduuleja, osioita, luokkia ja muita sisältötyyppejä.
 • PHP- ja SQL-tietokantataitojen tarve. Jotta järjestelmän työstä saataisiin irti, Joomla edellyttää PHP- ja SQL-perusteiden tuntemusta.

Kustannus: Joomla on ilmainen sisällönhallintajärjestelmä. Se ei vaadi rekisteröinti- tai käyttömaksuja. Tässä suhteessa se on jonkin verran samanlainen kuin WordPress. Samoin voit kohdata verkon kautta saatavissa olevat maksetut mallit ja laajennukset. Paljon huomiota tulisi kiinnittää isäntävalintaan. Edullinen ratkaisu Joomlaa käytettäessä on Bluehost. Tämä isännöintipalveluntarjoaja on tällä hetkellä kapealla listallaan. Tämä johtuu siitä, että palvelu on virallinen WordPress-palveluntarjoaja, joka tunnetaan vahvoista käytettävyysajoistaan, nopeasta sivun latausnopeudestaan, edistyneistä asiakastukivaihtoehdoista, joustavuudesta, turvallisuudesta ja kohtuuhintaisista suunnitelmista. Bluehostin käytön hinta alkaa 2,95 dollaria kuukaudessa ja nousee 5,45 dollariin kuukaudessa kunkin paketin sisältämien palvelujen ja ehtojen perusteella.

Kokeile Joomlaa ilmaiseksi

5. Drupal

Drupal CMS

Drupal – on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, joka on saanut yhteisön tunnustusta kunnollisena WordPress-vaihtoehtona verkkokaupan kehittämiselle. Tämä on foorumi, joka mahdollistaa online-kauppojen järjestämisen ja käynnistämisen ja hallinnan pienistä kaupoista aina vakaviin hypermarketteihin saakka. Asiantuntijat korostavat usein, että Drupal-ominaisuudet tekevät siitä paljon muutakin kuin vain standardin avoimen lähdekoodin CMS: n. Alustaan ​​sisältyy sovelluskehitys, hyvin jäsennelty web-suunnittelu ja laajat koodinmuokkausvaihtoehdot. Tässä on lyhyt kuvaus tärkeimmistä Drupalin ominaisuuksista:

 • Lisävalikko ja käyttäjän hallinta. Ohjelmistossa on joukko ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjien on helpompaa luoda yksinkertaisia, mutta täysin varusteltuja verkkosivustoja, portfolioita, blogeja, sosiaalisen verkottumisen vaihtoehtoja jne..
 • Sisällönhallinta. Drupalin avulla käyttäjät voivat luoda ja hallita useita sisältötyyppejä, kuten kyselyt, tekstit, videot ja kuvat, blogit jne.
 • muokattavuutta. CMS on hyvin muokattavissa, mikä tarkoittaa, että sen avulla luomia verkkosivustoja on mahdollista muokata integroimalla ja ottamalla käyttöön uusia ominaisuuksia ja vaihtoehtoja. Drupal on yksi markkinaraon johtavia asioita, kun kyse on luotettavuudesta, skaalautuvuudesta, turvallisuudesta, resurssien saatavuudesta, hallittavuudesta ja muista asioista, joilla on paljon merkitystä.
 • Drupal-taksonomiajärjestelmä. CMS: llä on tehokas taksonomia, joka auttaa sisällön järjestämistä ja merkitsemistä. Järjestelmä tekee tarvittavien avainsanojen kohdistamisen yksinkertaisemmaksi, koska se on useimmiten suunniteltu yhteisöpohjaisiin hankkeisiin.
 • Plugins ja mallit. Voit valita sisäänrakennettujen ja integroitavien Drupal-laajennusten ja -mallien välillä verkkosivustosi erikoistumisesta ja liiketoiminnan tavoitteista riippuen.

Kustannus: Drupal on ilmainen avoimen lähdekoodin alusta. Järjestelmän lataaminen ja asentaminen on kaikille ilmaista. Loput menot riippuvat pääasiassa asettamastasi toiminnallisuudesta ja tavoitteesta. Jos haluat projektisi olevan täysin varusteltu, voit lisäksi integroida ylimääräisiä laajennuksia, malleja, widgettejä, lisäosia ja muita laajennuksia. Niitä on monia verkossa saatavana ja ne ovat saatavana sekä ilmaiseksi että lisähintaan.

Lisäksi sinun tulee huolehtia isännöinnistä, jota ei ole oletuksena järjestetty järjestelmään. Yksi sopivimmista ja kohtuullisimmista ratkaisuista Drupalille on SiteGround. Tämä on itsenäinen hosting-yritys, jolla on palvelimet ympäri maailmaa. Järjestelmälle on ominaista joustavuus, hyvä käyttöaika, tavoitettavuusominaisuudet, laajennettu ympäri vuorokauden avoinna oleva asiakastuki jne. Kustannustehokkain Startup Plan maksaa 3,95 dollaria kuukaudessa, kun taas kallein GoGeek-ratkaisu maksaa 11,95 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Drupalia ilmaiseksi

Bottom Line

WordPress on aina ollut ja on edelleen yksi parhaista CMS: istä, mikä mahdollistaa sen luoda laadukkaita verkkosivustoja ylivoimainen toiminnallisuus. On kuitenkin käyttäjiä, jotka eivät ole täysin tyytyväisiä CMS: n tarjoamaan palveluvalikoimaan. Järjestelmä saattaa tuntua liian monimutkaiselta aloittelijoille, koska on hallittava paljon ominaisuuksia kerrallaan. Niiden avulla voidaan kuitenkin luoda erityyppisiä projekteja käyttäjien erityistarpeiden perusteella.

Suosituimmat WordPress-vaihtoehdot:

WixWix on all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, joka on suosituin vaihtoehto WordPressille hämmästyttävän ominaisuusjoukon, laajojen verkkosuunnitteluvaihtoehtojen, muokattavuuden, yksinkertaisuuden ja kohtuuhintaisuuden vuoksi. Järjestelmä auttaa suorittamaan monipuoliset web-suunnittelutyöt melkein vaivattomasti ja ajanhukkaa. Wix.com

ShopifyShopify on maailman suurin ja tehokkain verkkokaupan ohjelmisto, joka mahdollistaa pienten ja suurten verkkokauppojen rakentamisen ja tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, joita tarvitaan näiden tehtävien suorittamiseen. Verkkosivun rakentaja toimii hyvin vastuullisille yrittäjille, jotka ovat asiakaslähtöisiä ja joilla on aikomus kehittää sähköisen kaupankäynnin aloittajia mahdollisimman tehokkaasti. Shopify.com

uKituKit on helpoin verkkosivustojen rakentaja, joka on keskittynyt verkkokaupan markkinarakoon. Sen ominaisuusjoukot, suunnittelun räätälöintityökalut, SEO ja markkinointivaihtoehdot sekä muut elementit on suunnattu pienten ja keskisuurten yritysten kehittämiseen. Verkkosivun rakentaja on vaikuttanut jokaisella edistyneellä hinnoittelupolitiikallaan, joka on enemmän kuin edullinen nykyaikaisten yritysomistajien kannalta. uKit.com

JoomlaJoomla on tunnettu CMS, joka on toisella sijalla WordPressin jälkeen suosittujen palvelualueiden, suunnitteluominaisuuksien, ominaisuuksien ja integrointivaihtoehtojen suhteen. Järjestelmä on yksi vanhimmista sisällönhallintajärjestelmistä, joka toimii erinomaisesti täysimittaisten projektien kehittämisessä, vaikka sen hallitseminen onkin monimutkaisempaa kuin WordPressiin. joomla.org

DrupalDrupal on eCommerce CMS, suosioaste on jonkin verran pienempi verrattuna WordPressiin ja jopa Joomlaan. Palvelu on melko vaikea hallita, etenkin ensimmäistä kertaa käyttäjille. Se vaatii ulkoisten laajennusten ja teemojen integroinnin, joita tarvitaan verkkojen pienten ja suurten avaamiseen ja hallintaan. drupal.org

WordPress on täysimittainen avoimen lähdekoodin CMS, joka nauttii maailmanlaajuisesti suosiota ja on laajalti tunnistettavissa nykyajan web-suunnittelun kapealla. Jos olet tottunut työskentelemään ohjelmiston kanssa ja joudut etsimään parempaa vaihtoehtoa sille, tämä saattaa viedä aikaa ja vaivaa löytää paras vaihtoehto WordPressille.

Jos sinulla on tällä hetkellä tällainen ongelma, vie aikaa tutkia ja testata postissa tarkastellut verkkosivustojen rakentajat ja CMS. Nämä järjestelmät on erityisesti luotu ottaen huomioon eri käyttäjäryhmien tarpeet ja taidot ja löydät niistä varmasti parhaan WordPress-korvikkeen. Kokeile vain!

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map