Bedste AI-webstedbyggeri

top webstedsbyggere med kunstig intelligens


Vi støtter ofte opfattelsen af ​​den kunstige intelligens og vidner til, hvordan vores smartphones bliver endnu “smartere”. Vi har også vænnet os til ordkombinationen “forbindelse netværk”. Atmosfæren i den moderne teknologiske verden lærer os fortsat, at apparater og enheder vil blive smartere i fremtiden, og vi vil være i stand til at stole på de beslutninger, de træffer i forskellige nicher.

Vil du gerne se en service, der kan oprette et vellykket websted i den automatiske tilstand ved hjælp af de leverede data?

Der er en bestemt algoritme, der analyserer de indsendte oplysninger, korrelerer den med databaserne, sammenligner separate detaljer, ser efter ekstra information, definerer det mest effektive design af webstedets layout baseret på visse kriterier og viser resultatet.

Det lyder godt, gør det ikke? Du skal bare svare på et par spørgsmål, vente et par minutter og få noget, du ikke vil være flov over at offentliggøre på nettet og inviter klienter til at besøge dit websted. Sådanne webstedsbyggere findes allerede! Nogle af dem er allerede i testtilstand, mens andre allerede er tilgængelige online. Ja, det er for tidligt at tale om den immaterielle supersanitet og strålende resultater. Idéen er dog lokkende, den blev realiseret, og udviklingen fortsætter i et temmelig pænt tempo.

 • Kunstig intelligens er modelleringen af ​​intelligent opførsel baseret på de konnektionistiske netværksprincipper, der fungerer som et nervesystem for biologiske organismer.
 • Der er flere små sammenkoblede klynger det arbejde med afslutningen af ​​en bestemt opgave.
 • Systemet bliver gradvist uddannet (som er det vigtigste træk ved en reel AI), akkumulerer information og måder til dens fortolkning, sammenligner de endelige resultater.

AI-tendensen vinder popularitet. Mange brugere har en tendens til at anvende indstillingerne for disse smarte værktøjer i deres systemer, fordi fremtiden handler om den komfort og penge, de tilbyder. Det siger sig selv, at AI ikke vil være i stand til at oprette komplekse websteder. Dette er et kreativt arbejde, som er menneskeheden.

Samtidig kan de let håndtere forretningswebsteder, porteføljer, promowebsteder og destinationssideskabeloner. Disse er de mest enkle fra det tekniske synspunkt og de mest populære varianter. AI har de ubegrænsede perspektiver i oprettelsen af ​​disse typer websteder.

Hvis vi i øjeblikket gennemgår webstedsbyggere ud fra et synspunkt brugervenlighed til nybegynder og kvaliteten af ​​det færdige resultat, så betyder enkelhed og bekvemmelighed i sidste ende ikke meget. Dette skyldes, at enhver bruger vil være i stand til at aktivere knappen og få det krævede resultat.

Pr. I dag er der forskellige nichesystemer, som leveres med AI-tilstand, der bruges som en virtuel webstedsoprettelsesassistent. Der er endda systemer, der udelukkende fremmes som AI-webstedsbyggere.

Vi testede ud af 7 af de bedste AI-webstedsbyggere:

 1. Wix ADI – Den bedste AI Website Builder
 2. Bogmærke – Absolut automatiseret webstedsbygger
 3. Leia – Webstedsbygger af kunstig intelligens
 4. Dolphin – Intelligent Website Builder af Jimdo
 5. b12 – Menneskerassisteret AI Website Builder
 6. Zyro – AI-drevet teknologi til små virksomheder
 7. Firedrop – A.I. Designgenerationsværktøj

Generelt er der ingen stor forskel i den måde, begge systemtyper fungerer på, men når det kommer til detaljerne, er de forskellige fremgangsmåder dog forskellige. Ved lancering af websteder er hver service baseret på dens redigeringsmuligheder (widgets, blokke, stilarter). Derfor eksisterer forskellen i resultaterne. Lad os gennemgå Wix ADI, Bookmark, Leia, Jimdo Dolphin og Firedrop som eksempler på aktive tjenester og karakteriserer hver af dem i detaljer.

Wix ADI – Den bedste AI Website Builder

Wix ADI

Wix ADI (Kunstig design intelligens) – er den bedste AI-baserede webstedsbygger. Det er et betroet autoritetsværktøj, som Wix-webstedsbygger tilbyder for at sikre maksimal komfort, brugervenlighed og høj hastighed på webstedsudvikling. Ved at bruge den avancerede funktion kan du oprette et komplet websted med kun et par klik og uden kodning involveret. Wix ADI er enkel og intuitiv for alle – alt hvad du behøver er at følge de retningslinjer, systemet genererer, og se, hvordan det opretter et websted til dig.

Wix ADI er kendetegnet ved sættet af integrerede funktioner, der bidrager til lethed og hurtig websideudviklingsproces. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved webstedsbyggeren:

 • Detaljerede retningslinjer – Webstedsbyggeren leveres med den informative trin-for-trin-tutorial, der bruger de oplysninger, du sender til at oprette det projekt, du forventer at benytte i det lange løb;
 • Automatisk oprettelse af websted – Hvis du beslutter at arbejde med Wix ADI, vil systemet tilbyde et sæt spørgsmål, svar, som yderligere vil blive brugt som grundlag for udviklingen af ​​din projektskabelon. Spørgsmålene vedrører den type websted, du har brug for, et sæt nødvendige funktioner (webstedstype, funktionalitet), virksomhedsnavn, dets fysiske placering, kontaktdata (sociale netværk, e-mail, telefon, fax, logo);
 • Enkel websideudvikling – Det tager normalt omkring en halv time at starte et websted med Wix ADI. Enkle retningslinjer genereret af systemet hjælper dig med at udføre opgaven med lethed. Så snart du besvarer de krævede spørgsmål, finder systemet automatisk oplysninger om din virksomhed på nettet, og du bliver nødt til at bekræfte det. Hvad du får i det lange løb er et færdiglavet websted med en side, der leveres med billeder og indhold, som du yderligere kan erstatte med dem, du ønsker at se der;
 • Hurtig projekttilpasning – Lige efter at du har godkendt skabelonen, vil du være i stand til manuelt at erstatte det tilgængelige indhold med din egen forretningsrelaterede information. Du kan hurtigt redigere en blok eller gå videre til den komplette Wix editor-version.

Wix ADI betragtes med rette som en af ​​de bedste moderne AI-baserede webstedsbyggere. Omkostningerne ved brug af værktøjet afhænger generelt af de abonnementsomkostninger, du vælger til dit projekt. I øjeblikket tilbyder Wix to betalingsmuligheder, nemlig standard- og forretnings- / e-handelsplaner. Hver af abonnementspakkerne har deres egne planer, der inkluderer gratis domænenavne som en bonus. Prisen for standardplaner starter med $ 13 / mo og når $ 39 / mo, mens forretningsplanerne starter fra $ 23 / mo.

Prøv Wix gratis

Bogmærke – Absolut automatiseret webstedsbygger

bogmærke

Bogmærke – er en af ​​de mest fantastiske og brugervenlige AI-drevne webstedsbyggere, der skaber moderne, innovative og unikke indtryk på grund af sin unikke tilgang til webdesign og avanceret funktion. Systemet er hovedsageligt rettet mod udvikling af forretningswebsteder, webbutikker, porteføljer og destinationssider med responsivt design.

Når du arbejder med webstedsbyggeren, skal du være klar til at møde AIDA – det kvindelige billede, som er legemliggørelsen af ​​bogmærke AI. AIDA akronym står for assistent af kunstig intelligens. Tjenesten er en dejlig webstedsbygger med en visuel redaktør, og den kommer således med en teknisk base, der er nødvendig for at skabe kvalitetswebsteder. AIDA har kombinationen af ​​en populær træk-og-slip-teknologi og den avancerede AI-baserede webdesigntilgang, der er rettet mod udviklingen af ​​high-end-funktionsrige projekter af førstegangsholdere og webdesigneksperter. Webstedsbyggeren fortjener med rette at blive inkluderet på listen over de bedste AI-webstedsbyggere. Se på listen over dens funktioner og højdepunkter, der får den til at skille sig ud fra mængden:

 • Hurtig og nem webdesignproces – Processen med at arbejde med AIDA er ganske enkel og hurtig: bare spørg systemet “AIDA SHOW ME HOW” for at begynde at arbejde med det. Læse for at besvare et par spørgsmål, vælg den niche, du er specialiseret i (der er i øjeblikket omkring 750 forretningsindstillinger tilgængelige her), indstillingerne for layout og stil. Angiv dit virksomhedsnavn for at lade AIDA bruge dataene til at generere dit websted på cirka 30 sekunder;
 • Automatiseret webstedsudvikling – Værktøjet udfylder automatisk dit websted med blokke, der er kendt som “fokus” her, og det vil også vælge den mest passende farvepalet og designtilpasningselementer, der passer mest til dit projekt. Lige derefter omdirigeres en bruger til redaktøren, hvor AI tilføjer smukke animationer i realtidstilstand sammen med funktionelle blokke til websidens sider;
 • Effektive tip og retningslinjer – Systemet giver dig tip om, hvordan du effektivt tilføjer og tilpasser websider og sektioner, udskifter de tilgængelige mediefiler og billeder med dine egne, tilføjer, sletter eller justerer positionerne for moduler på websidesider, opsætter SEO-parametre og udfyld andre must-have trin, der påvirker det endelige resultat;
 • Unik skabelonvariabilitet – I modsætning til almindelige webstedsbyggere tilbyder Bookmark ikke en færdiglavet skabelonsamling. Dette er AIDA, der tilbyder unik skabelonvariabilitet. Når du bruger værktøjet, vil du støde på alsidige responsive integrerede temaer;
 • HTML Сode Embedding – Bogmærke giver også mulighed for indlejring af HTML-kode. Dette er en bemærkelsesværdig fordel for alle, der kender grundlæggende programmering. Funktionen giver dig mulighed for at oprette og udgive tilpassede projekter med unikt design.

Du kan overhovedet bruge bogmærke uden omkostninger, men systemet har visse begrænsninger i dette tilfælde. For at øge projektydelsen kan du opgradere til et af de betalte abonnementer, som webstedsbyggeren tilbyder til sine brugere. Deres omkostninger udgør tilsvarende $ 11.99 / mo og $ 24.99 / mo.

Prøv bogmærke gratis

Leia – Webstedsbygger af kunstig intelligens

Leia

Leia – er en anden stærk prøve af den AI-baserede webstedsbygger. Systemet hjælper med at starte og administrere rene specialfremstillede projekter absolut fra bunden inden for et minut eller to. Det gør det muligt at oprette og udgive smukke responsive websteder til alle slags virksomheder.

Alt hvad du skal gøre er at beskrive, hvordan projektet skal se ud, specificere de funktioner, det skal have, og vælge de detaljer, der betyder noget for dets design og ydeevne. Derefter kan du læne dig tilbage i dit sæde og se, hvordan Leia automatisk designer webstedet til dig baseret på de oplysninger, du sender, når du besvarer spørgsmålene. Hvad der er interessant, kan Leia selvstændigt designe, kode og derefter gøre dit projekt live. Her er de funktioner, der får Leia til at skille sig ud fra mængden:

 • Unikt webstedsdesign – En af de ubestridelige Leia-fordele er det faktum, at det ikke kun sikrer en intuitiv webdesignproces, men det giver dig også mulighed for at oprette personlig webstedsdesign. Som et resultat er projekter, der er lanceret med systemet, slet ikke ens, og du finder ikke websteder, der ser ens ud her;
 • Stemmekommandoer – Leia begynder at arbejde på webstedsudviklingsprocessen efter en brugerstemmekommando. Det, du har brug for, er at trykke og holde på ikonet, der vises midt på hjemmesiden for at specificere den type websted, du vil starte. Lige efter dette vælger systemet den bedste skabelon og stil til det. Hvis du af en eller anden grund ikke kan bruge stemmekommandoindstillingen, tillader systemet at indtaste forretningsdetaljer i den manuelle tilstand;
 • Intuitiv Web Design Process – Før du bygger et websted til dig, genererer systemet et par spørgsmål, som du bliver nødt til at besvare for at give så mange oplysninger om din virksomhed som muligt. Jo mere detaljerede svarene er – jo mere professionelt ser dit projekt til sidst ud. Hvis du ikke ønsker at besvare spørgsmålene, kan du springe dem over og fortsætte direkte til dit websteds designproces uden gebyrer.

Leia har en gratis uendelig plan, du kan bruge til at teste systemet, men dens funktionalitet hænger helt sikkert bag Wix og Bookmark. For at få adgang til systemets højdepunkter eller ekstra funktioner får du tilbud om at opgradere til et af de betalte abonnementer – enten Pro eller forretningsplaner. Deres omkostninger udgør $ 4,17 og $ 6,67 pr. Måned.

Prøv Leia gratis

Dolphin – Intelligent Website Builder af Jimdo

Jimdo Dolphin

Jimdo Dolphin – er en intelligent webstedsbygger drevet af Jimdo. Dette er et perfekt værktøj til brugere, der leder efter lette alternativer til oprettelse af web til at starte og styre forretningsprojekter, websider på én side osv. Essensen af ​​at bruge tjenesten går ned til besvarelse af de automatisk genererede spørgsmål, som systemet yderligere vil bruge til opbyg et websted.

Dolphin webdesignproces realiseres i form af AI-chat, hvor systemet beder en bruger om at give svar på de spørgsmål, det automatisk genererer. Derfor skal du angive dit virksomheds navn, niche, konti på sociale netværk, logo-præferencer osv. Hvad der er vigtigt, vil systemet ikke forhøre dig om dine designpræferencer – det er ansvarligt for valget af farveskema og andre relaterede nuancer. For at finde ud af mere om Dolphin-funktioner, skal du tage dig tid til at gennemgå dens vigtigste funktioner:

 • Intuitiv Web Design Process – Dolphin udfører online-søgning efter din virksomhed ved navn og tilbyder derefter at bekræfte valget af din virksomhed blandt de tilgængelige varianter. AI analyserer derefter informationen og vælger individuelt stilen på din fremtidige skabelon. Hvis du har en social netværkskonto, vil det være et perfekt bidrag til informationsværdien af ​​dit projekt. Dolphin finder det at bruge den tilgængelige info yderligere, når man bygger et websted;
 • Valg af individuel skabelon – Du bliver tilbudt at angive den niche, du fokuserer på for at lade systemet vælge de mest passende skabeloner, der matcher din branche-specialisering. Du vil også være i stand til at uploade dit virksomheds logo til et nyligt genereret websted for at gøre det genkendeligt på nettet;
 • Mobiloptimering – Websteder, der er lanceret med Dolphin, er mobiloptimeret og kan ses på forskellige mobile og desktop-enheder. Derudover kan du bruge den mobile Jimdo Boost-app til at finde ud af din webstedsstatistik, inklusive trafikinfo samt detaljerede tip til yderligere webstedsfremme. Disse data hentes fra integreret Google Analytics.

Jimdo kommer med moderat prispolitik. Det har en gratis plan og fire betalte abonnementer, hvis omkostninger varierer mellem $ 9 / mo og $ 39 / mo.

Prøv Dolphin gratis

b12 – Human-Assisted AI Website Builder

B12

B12 – er en menneskelig assisteret webstedsbygger drevet af Artificial Design Intelligence, der hjælper dig med at starte ethvert projekt inden for et minut. Systemet har i øjeblikket over 1,5 millioner websteder over hele kloden, som alle er unikke, personaliserede, lydhøre og nichespecifikke.

For at starte et websted med B12 skal du bare registrere dig i systemet, besvare et par spørgsmål relateret til din forretningsniche for at lade AI gennemgå internettet og et brugerdefineret udkast til dit projekt. Du vil gennemgå udkastet og dele feedback med designeren, som vil arbejde videre med din projekttilpasning. Som et resultat får du det færdige websted skræddersyet til dine behov i løbet af en uge. Det er på høje tid nu at optage fordelene ved webstedsbyggeren:

 • Menneskerassisteret AI – Platformen bruger en kombineret webdesign-tilgang, hvilket betyder, at dit projekt oprindeligt bliver oprettet af den integrerede AI-assistent, mens eksperterne manuelt afslutter projektet, indtil det er 100% klar;
 • Professionel support – Kundesupportteamet for tjenesten evaluerer og gennemgår dit websted, efter at det er parat til regelmæssigt at give personlige månedlige anbefalinger. Denne info er vigtig, når det kommer til yderligere vækst og promovering af din virksomhed;
 • SEO-optimering – AI-assisterede SEO-eksperter er dedikerede til at sikre, at dit websted når ud til kunderne og modstår nichekonkurrence. B12 SEO-professionelle gennemgår din projektydelse hver måned for at give anbefalinger om effektiv forbedring af SEO-positioner. Dette er et praktisk tilbud til nybegynderne;
 • Integreret værktøjssæt – B12 giver adgang til den robuste og voksende pakke værktøjer, der hjælper dig med at skabe pålidelig web-tilstedeværelse for at nå flere kunder. Disse inkluderer professionelle designtilpasningsværktøjer, eCommerce-indstillinger, billed- / videofortællingsværktøjer, indholdsimport / eksportmuligheder, SEO, copywriting, mobiloptimering, brugerdefinerede CSS / HTML-værktøjer samt blogging, social marketing og omfattende booking / planlægningsmuligheder.

B12 har en gratis plan, der tillader oprettelse af et projekt gratis. Derudover er der fire betalte optioner (Grundlæggende, Premium, SEO og SEO Pro planer), hvis omkostninger varierer mellem $ 26 og $ 224 pr. måned.

Prøv B12 gratis

Zyro – AI-drevet teknologi til små virksomheder

Zyro

Zyro – er en moderne webstedsbygger, der gør det muligt at skabe professionelt udseende og komplette projekter på næsten ingen tid. Ingen færdigheder eller forudgående viden om webdesign er nødvendige for at oprette et websted med platformen. Selv en nybegynder kan starte et websted med systemet ved at følge de retningslinjer, det automatisk genererer. Systemet er virkelig brugervenligt, intuitivt og funktionsladet.

Zyro webstedsbygger giver dig mulighed for at få din virksomhed online i flere enkle trin. Hvad du har brug for er at vælge skabelonen, justere den til din smag, generere AI-indhold eller tilføje din egen virksomhedsinformation. Så snart alt er klar, skal du bare offentliggøre projektet og arbejde på dets yderligere promovering. Zyro kan prale af flere fordele, der bidrager til dens forfremmelse:

 • AI Content Generator – Webstedsbyggeren bruger kraften fra kunstig intelligens til at skrive webstedsindhold til dig. Den integrerede AI-skribent opretter øjeblikkelig webstedstekst til dig baseret på de oplysninger, du indsender efter dens anmodning. Det genererer også automatisk billeder, videoer og andre mediefiler;
 • AI Heatmap værktøj – Det integrerede AI Heatmap-værktøj forudsiger, hvordan dine besøgende ser webstedet og gennemser. Det definerer også det indhold, der er i fokus for besøgende ‘opmærksomhed. Dette giver dig mulighed for at arrangere dine webstedselementer på den mest nøjagtige måde for at maksimere konverteringsfrekvenserne;
 • Responsive skabeloner – Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at vælge mellem flere foruddesignede responsive skabeloner, der giver redigeringsmuligheder for træk og slip og masser af designtilpasningsfunktioner;
 • SEO-optimering – Webstedsbyggeren er SEO-venlig, hvilket betyder, at alle de websteder, der er oprettet med det, er SEO-optimeret som standard. Systemet tillader dog også at justere SEO-indstillinger, som du har brug for for at øge dit websteds tilgængelighed og placering af søgemaskiner;
 • Logo Maker – Zyro tilbyder en mulighed for at bruge en gratis Logo Maker, der giver dig mulighed for at designe dit eget professionelle forretningslogo uden nogen form for hjælp til designere. Du vil være i stand til at tilpasse hvert logoelement, så det afspejler din brandidentitet.

Zyro tilbyder kun to planer. Den første er gratis, mens den anden kun koster $ 2,99 / mo. Betalt abonnement omfatter funktionerne i den gratis plan, og det tilbyder desuden muligheder, der giver dig mulighed for at starte et fuldt udstyret projekt med lethed.

Prøv Zyro gratis

Firedrop – A.I. Designgenerationsværktøj

Firedrop

Firedrop – er tjenesten, der oprindeligt positionerede sig som AI-webstedsbygger, ved hjælp af Sacha – den lokale AI-version – som en virtuel assistent, hvis opgave var at hjælpe en bruger med at designe et websted via live chat-kommunikation. Assistenten bruges dog ikke længere til webstedsudvikling. I stedet bruger platformen den avancerede kunstige intelligens teknologi til automatisk at generere et projekt, der imødekommer dine behov.

Firedrop sikrer automatisk webdesign og redigeringsproces. Din opgave er at definere den niche, du er interesseret i, og din virtuelle assistent giver et link til den mest passende variant. Du kan tilføje sektionerne manuelt og fylde dem med indhold i en enkel og praktisk editor. Systemet fungerer faktisk som et informationscenter og giver hjælp til valg af stil, overskriftbillede, navn og andre lignende elementer.

AI-genereret websted – Hvad er forskellen?

Med den stigende mængde AI-webstedsbuildere fremkommer der spørgsmålet: er der nogen forskel mellem websted, der er genereret med disse systemer, og dem, der er oprettet med standardwebbuildere? Svaret er nej! Der er overhovedet ingen forskel mellem kvalitet og funktionalitet og design af begge typer websteder.

Det vigtigste mål med at bruge AI-drevne webbygningsværktøjer er at forenkle processen med webstedsudvikling for førstegangsholdere, der overhovedet aldrig har behandlet nogen webstedsbyggere. Anvendelse af disse systemer eliminerede behovet for programmeringskendskab og reducerer således især risikoen for at blande noget sammen.

Som nybegynder skal du bare svare på et sæt færdige spørgsmål, der er relateret til din virksomhed for at give den information, som platformen yderligere vil bruge til automatisk at oprette et websted af høj kvalitet til dig. Processen med at lancere det samme websted med en standard webstedsbygger kan være mere kompliceret og tidskrævende for en uerfaren bruger. Det er den eneste forskel, der adskiller disse typer systemer.

AI vs webudvikling

Når det kommer til introduktionen af ​​AI i bygningsdesign, har det masser af ubestridelige fordele. Den avancerede teknik nedskærer den tid, der kræves til vellykket oprettelse af websteder uden at gå på kompromis med resultatet. På grund af den integrerede algoritme, der bruger de indsendte oplysninger til yderligere opstart af webstedet, bruger brugerne en mulighed for at få et fuldt udstyret projekt på mindre end ingen tid og uden kodningsfærdigheder overhovedet. Den samme effekt kan ikke benyttes, når man bruger standard webdesigntilgang.

AI-teknologien oplever sin stigning, og introduktionen af ​​webstedsbyggere har gjort kunstige intelligensværktøjet ikke til et indfald, men til en fantastisk virkelighed. Det er i øjeblikket umuligt at starte komplekse websteder, men det er meget muligt at bygge små til mellemstore projekter med det. Dette fungerer specielt godt for nybegynder, der er uerfarne i nuancer for webstedsudvikling, men alligevel har til hensigt at starte visuelt tiltalende websteder med god værdi. AI-baseret design betyder også meget for SaaS-tjenester, der gør det muligt at øge webstedets individualitet, når man praktiserer løsningen af ​​bulk-webudvikling.

Bundlinie

Fra i dag er den kunstige intelligens af webstedsbyggerne på den indledende fase af dens udvikling. Arbejde med sådanne systemer ligner afslutningen af ​​en test, hvor du vælger den retning, resultatet vil følge, afhængigt af dine svar.

Hvad er din yndlingsfarve? – Grøn. Og du ser på, hvordan det automatisk oprettede websted fremhæver de vigtigste elementer med en behagelig grøn farve. Er det magi? Sikkert, ikke. Du vil føle magien, når en webstedsbygger stiller dig et spørgsmål som “Giv 3 links til de websteder fra den niche, du foretrækker”. Lige efter du gør det, anvender systemet sin komplekse analyseproces og genererer wow-resultatet. Dette er AI, og hele webbygningsindustrien er på vej til det.

Hvad er konklusionen derefter? Vi vil sandsynligvis få fuldt udstyrede AI-tjenester fra de førende nicheudviklere af webstedsbyggere på omkring 2-3 år. Disse systemer vil søge efter information, analysere den, lave en prognose og fortsætte med at deltage i webstedets udviklingsproces, selv efter offentliggørelsen.

Databaser, servere, selvundervisningssystemer med komplekse forbindelse netværk. Smarte ledere, generativt design, avanceret automatisk markedsføring – disse funktioner kommer på rette tid. Starten er allerede foretaget. I dag er vi vidne til trenden. Nogle webudviklere efterligner det, mens andre virkelig prøver deres bedste for at skabe en helt ny nyttig teknologi.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map