Bedste begivenhedswebbygere

bedste begivenhedswebbuildere


Planlægger du at stille et fantastisk show eller kaste en episk fest? Har du en værdig begivenhed for dine potentielle deltagere? Du har brug for et massivt værktøj for at lede deres opmærksomhed. Det er her, en solid begivenhedswebsted kan hjælpe.

Missionen er at overbevise din målgruppe om, at den begivenhed, du har, er det bedste alternativ for dem. Af denne grund vil det at få det til en overbevisende begivenhedswebsite gøre tricket. Det vil guide vores potentielle besøgende gennem hele stien fra begivenhedens introduktion og beskrivelse til beslutningsprocessen. Alt hvad du behøver er at tjene folks tillid.

At opbygge et websted for professionelle begivenheder er blevet meget lettere takket være moderne webstedsbyggere. Designet til newbies og ikke-teknikere disse platforme leverer stadig nok værktøjer til at oprette et spændende sted og få din målgruppe til at forblive på den side, du har brug for. På den anden side gør et voksende antal webteknologiske værktøjer valgprocessen temmelig skræmmende.

Vi testede ud af 10 af de bedste webstedsbyggere af begivenheder:

 1. Wix – Den bedste webstedsbygger til begivenheder
 2. WordPress – Gratis CMS til at oprette og administrere begivenhedswebsted
 3. Eventbrite – Global Event Management Platform
 4. Bizzabo – Moderne begivenhedsplanlægning og styring af software
 5. Aventri – Prisvindende Event Management Solution
 6. Dryfta – Easy Event Planning Website Builder
 7. Zoho Backstage – Online events management software
 8. Facebook – Oprettelse & Håndtering af offentlige eller private begivenheder
 9. uKit – Den bedste websitebygger for små virksomheder
 10. Bogmærke – Den bedste AI-baserede webstedsbygger

Har du ret i at vælge en webstedsbygger at lancere en begivenhedswebsted med det? Det er ikke nødvendigt at kigge efter det bedste system andetsteds. Gennemgangen nedenfor er din tidsbesparende, der viser de 10 bedste platforme, som du måske synes er meget nyttig, når du bygger en begivenhedswebsted fra bunden af. Lad os se på dem nu, før vi beslutter at opbygge et solidt begivenhedswebsted.

Wix – Den bedste webstedsbygger til begivenheder

Wix - Den bedste webstedsbygger til begivenheder

Wix – er den bedste webstedsbygger. Det er en af ​​de mest fleksible og alsidige platforme. Det er godt for enhver webstedstype. Softwaren er ekstremt let at bruge. Det tilbyder et enormt udvalg af mobile responsive skabeloner med masser af indbyggede funktioner ud over et bredt udvalg af widgets fra bygherrer. Wix App Market.

Wix bruger den nyeste internet og AI-teknologier at levere den bedste oplevelse af websidebygning. Her er nogle grundlæggende fordele ved at bruge Wix:

 • Skabeloner til begivenhedswebsteder – Softwaren kan prale af en fantastisk samling af skabeloner til begivenhedswebsteder. Uanset om du afholder en konference eller et forretningsmøde, uanset om du skal sende en online invitation til et bryllup eller fest, arrangere en netværksbegivenhed eller mere, har Wix forskellige skabeloner til enhver lejlighed.
 • Indbyggede funktioner – Skabelonerne fra begivenhedskategorien leveres med allerede integrerede funktioner til et solidt begivenhedswebsted. Her har du et afsnit “Sådan kommer du”, skemaer, integrerede kort, kasseformularer, opfordring til handling-knapper osv.
 • Wix-begivenheds widgets – Wix App Market er fuld af nyttige add-ons og begivenheds widgets. For eksempel er begivenhedskalender et stilfuldt planlægningsværktøj, hvor du kan tilføje enhver begivenhed og informere dine besøgende om det kommende show.
 • Wix Bookings er perfekt til forretningsmøder, konferencer, håndværksbutikker osv. Det giver dine kunder nemt mulighed for at komme til arrangementet uden at spilde tid på telefonopkald, e-mail-registreringer osv..
 • Wix Forum er en fantastisk widget til begivenheder, der kører lang tid. Du kasserer faktisk et online community, hvor medlemmerne kan dele kommentarer, videoer, fotos og andet indhold fra begivenheden.

Wix er en ultimativ løsning til websidebygning til ethvert problem. Den er fleksibel og let nok til at bruge, mens prisen tilfredsstiller alle budgetforventninger ud over en gratis uovertruffen plan. Hvad angår de betalte abonnementer, har webstedsbyggeren to grupper af planer at vælge imellem. Disse inkluderer standard- og forretnings- / eCommerce-abonnementer. Omkostningerne ved standardplaner starter med $ 13 / mo og går op til $ 39 / mo, mens forretningspriserne ligger mellem $ 23 / mo og $ 500 / mo.

Prøv med Wix gratis

WordPress – Hostet CMS for at oprette en begivenhedswebsted

WordPress - Hostet CMS for at oprette en begivenhedswebsted

WordPress – er en af ​​de mest populære CMS-platforme der driver millioner af websteder inklusive arrangementsprojekter. Platformerne tilbyder flere begivenhedsstyrings- og markedsføringsmuligheder takket være adskillige event management plugins og integrationsfunktioner. Kerneegenskaber inkluderer:

 • Fantastiske begivenheds temaer – Brugere vil sætte pris på et enormt udvalg af temaer designet til forskellige typer begivenheder. Fra konferencer, fora og forretningsmøder til mere skræmmende begivenheder som fester, shows og fester – WordPress har dem alle.
 • Bred vifte af plugins – Næppe andre CMS kan tilbyde den samme række plugins. WordPress leverer hundredvis af værktøjer til styring og markedsføring af dit begivenhedswebsted. Flere-dages begivenhedsregistreringer, billetsalg, begivenhedsplanlægning, alarmer og push-meddelelser – blot installer og aktiver plugin for at drage det fulde ud af dets funktioner.
 • Uendelige integrationsmuligheder – Som en open source CMS er WordPress åben for flere integrationer med eksisterende tjenester. Du kan implementere forskellige betalingsmuligheder, integrere Google Maps for at vise stedets placering, oprette en personlig begivenhedsarrangør, starte e-mail-abonnementskampagner og mere.
 • Hosting – Som en downloadbar software, WordPress har ikke nogen integrerede hostingløsninger. I stedet indebærer det nødvendigheden af ​​at kigge mest efter passende hostingudbyder der ude. Heldigvis er valget af virksomheder, der tilbyder hostingtjenester temmelig omfattende, og du kan nemt finde det system, der kommer op til dit projektværts behov mest af alt.

Når vi taler om WordPress, anbefaler systemet officielt Bluehost som den bedste hosting-udbyder, der dækker det gældende antal brugernes behov. Bluehost tillader kun installation af CMS med et enkelt klik, og det giver masser af fordele, der bidrager til dit projektydelse. Virksomheden kommer med gratis bonus domænenavn tilbydes det første år efter registrering, 60% rabat på systeminstallationen, masser af integrationer, hurtig belastningshastighed, overkommelig prispolitik og mange andre fordele, der gør Bluehost til en virkelig værdig investering for alle WordPress-brugere.

Platformerne ser ud til at være et ultimativt webstedsbygningsværktøj. Imidlertid inkluderer nogle af dens ulemper temmelig kompliceret redigering. Du skal mindst kende CSS- og PHP-grundlæggende for at tilpasse dine sider. Mens softwaren er gratis, skal du passe på domæneregistrering og hosting af dig selv. Desuden kræver nogle af begivenhedsplugins en premium-konto for at få adgang til alle deres funktioner.

Prøv WordPress nu

Eventbrite – Global Event Management Platform

Eventbrite - Global Event Management Platform

Eventbrite – er en global platform, der har kendetegnet sig som et af de største systemer, der bruges til at finde, skabe, deltage i og dele begivenheder rundt om i verden. Systemet gør det muligt at oprette og tilføje nye begivenheder samt styre dem med hensyn til dine behov. Disse inkluderer officielle begivenheder (samfundsrally, musikfestivaler, fundraising-kampagner, marathons osv.) og personlige begivenheder (konkurrencer, fester, spilprojekter, konkurrencer osv.).

Platformens vigtigste højdepunkter er som følger:

 • integrationer – I øjeblikket integreres platformen med flere verdens-populære tjenester, herunder Dropbox, Zoho, Facebook, Google Apps, MailChimp, Salesforce, Twitter, Microsoft Dynamics og mere.
 • Brugerapp – Eventbrite gør det muligt at downloade og installere en brugerapp til din mobile enhed. Det er her du kan få adgang til begivenhedsfeed klassificeret efter kategorier baseret på placeringsaspektet. Det betyder, at du får tilbud om en liste over begivenheder, der finder sted på din placering, så snart du besøger webstedet, hvilket er virkelig praktisk, tidsbesparende og nyttigt. Der er også mulighed for at købe billetter i appen, som giver dig mulighed for at købe billetter til de listede begivenheder via Stripe, PayPal, Braintree og andre populære betalingssystemer. Appen kan også bruges til bekvem billetstyring og oprette personaliserede begivenhedsanbefalinger.
 • App Marketplace – Systemet leveres med et kraftfuldt integreret appmarked, hvor du kan komme på tværs af alle typer applikationer, widgets og udvidelser, der effektivt kan bidrage til din begivenhedswebstedepræstation.
 • Begivenhedsstyring – Med Eventbrite bliver oprettelse og styring af personlige / forretningsbegivenheder meget enklere end før. Hvad du skal gøre er at tilføje en begivenhed, give den et navn, indstille placering, dato, billetpris og type. Endelig kan du tilføje billeder mediefiler, audios og andre elementer for at få brugerens opmærksomhed efter begivenhedspublikationen.
 • Oprettelse af billet – Platformen tillader design og udgivelse af billetter, og det er også muligt at oprette papirbilletter til yderligere distribution. Du kan tilføje alle detaljer til dine billetter for at give potentielle besøgende al information, som de måske er interesseret i. Systemet giver desuden mulighed for at oprette forskellige billettyper til forskellige brugerkategorier. Disse inkluderer almindelige adgangsbilletter, VIP-billetter, reserverede siddepladser, fler-dages pass og en-dages pass billetter, Early bird-rabat, kodet rabat osv..
 • Begivenhedspræstationsanalyse – Eventbrite giver arrangørerne sit integrerede analyseværktøj, der gør det muligt at spore salg, antal begivenhedsdeltagere, trafiksvingninger og andre parametre, der kan fortælle meget om din begivenheds popularitet.

Eventbrite tilbyder tre typer planer, herunder Essentials, Professional og Premium. De to første abonnementer er gratis for alle, der planlægger at sælge gratis billetter, men hvis du planlægger at opkræve gebyrer for de solgte billetter, sætter systemet faste gebyrer for hver solgte billet. Således udgør Essentials-prissætning 2% + $ 0,79 pr. Betalt billet, mens professionel prisfastsættelse er 3,5% + $ 1,59 pr. Betalt billet. Prisen for tjenester inkluderet i Premium-planen diskuteres individuelt med systemudviklerne.

Prøv Eventbrite nu

Bizzabo – Moderne begivenhedsplanlægning og styring af software

Bizzabo - Moderne begivenhedsplanlægning og styring af software

Bizzabo – er den bedste websidehåndteringstjeneste. Softwaren giver dig mulighed for at drage fordel af en stilfuld webside og mobilapp på samme tid. Det er let at tilpasse webstedet ved hjælp af Bizzabo værktøjer og funktioner. De omfatter:

 • Rens begivenhedsskabeloner – Softwaren indeholder et udvalg af flotte skabeloner, der også vil være tilgængelige for mobile enheder i appens ansigt.
 • Udvidet arrangementspakke – Bizzabo er din personlige begivenhedsarrangør. Det er nemt at bruge og kan prale af flere funktioner fra arrangementstyringsværktøjer til billetsalgsmuligheder, betalingsmetoderintegrationer og mere.
 • Duplicerede begivenheder – Softwaren gør det nemt at oprette et enkelt websted til flere begivenheder. Du behøver ikke at lancere et nyt sted til en lignende begivenhed. Du skal blot kopiere det til brug for andre begivenheder af samme type.
 • Avanceret support – Hver bruger tildeles en kontoadministrator til at håndtere forskellige problemer. Professionelle assistenter vil guide dig gennem hele webbygningsprocessen. Du kan også kontakte supportteamet via telefon eller drage fordel af Bizzabo-bloggen.
 • Integrationsevne – Platformen kan integreres med forskellige eksisterende tjenester som MailChimp, Google Analytics osv. Brugere kan tilføje medieindhold som videoer og billeder. Du kan tilføje tilpassede faner, widgets og meget mere.

Platformen har vist sig at være en god løsning, hver gang du har brug for at oprette en online begivenhed marketing / management website. Bizzabo er meget let at bruge gennem registreringsprocessen kan se en smule for kompliceret ved første øjekast. Webstedsbyggeren tilbyder tre prisindstillinger, herunder Planner, Pro og Elite. For at finde ud af omkostningerne ved hver plan, skal du komme i kontakt med systemadministratorerne personligt.

Prøv Bizzabo gratis

Aventri – Prisvindende Event Management Solution

Aventri - Prisvindende Event Management Solution

Aventri – er en god konferencewebbygger, der omfatter avancerede events management og web building løsninger til at hjælpe virksomheder effektivt med at styre forretningsprocesser, mens de planlægger deres forretningsbegivenheder. Webstedsbyggeren kan prale af imponerende statistikker, inklusive 20 millioner succesfulde tilmeldte tilmeldinger, mere end 300 tusinder af effektivt administrerede begivenheder og en fantastisk kundetilfredshed, der overstiger 97%. Dette er temmelig store tal. Nu er det på høje tid at se på nogle af de mest bemærkelsesværdige træk ved platformen:

 • Omfattende muligheder for begivenhedsplanlægning – Bortset fra at designe professionelle og moderne websteder, giver Aventri brugere mulighed for at tilføje begivenheder, tidsplaner, styre og tilpasse forretningsprocesser, dagsordener, møder, sessioner, generere tilpassede rapporter, tilføje og administrere højttalere osv. Du kan automatisk integrere alle disse elementer i din begivenhed projekt på egen hånd.
 • Integration med tredjepartsapps – Aventri tillader integration med eksterne applikationer og tilføjelsesprogrammer, der gør det muligt at øge funktionaliteten til dit begivenhedswebsted. Nogle af dem inkluderer Silverpop, Marketo, Salesforce, OnWire, Clickatell, Eloqua og mange flere. Derudover tilbyder systemet sine abonnenter en mulighed for at bruge integrerede API’er, som hjælper med at tilføje løsningen til deres projekt og andre websteder.
 • Tilpasningsdygtige responsive DIY-skabeloner – Webstedsbyggeren tillader at oprette og tilpasse responsive skabeloner helt fra bunden for yderligere at genbruge dem, mens du arbejder på dine næste begivenhedsprojekter.
 • Brugerrolle tilladelsesrettigheder – Det er op til dig at tildele rettigheder til webstedsadgang til de brugere, du gerne vil være med i udviklerteamet. Systemet gør det muligt at dele rolle tilladelser med de brugere, du har brug for. Dette forbedrer efterhånden din websikkerhed og giver fuld kontrol over webstedsstyring og opdateringsprocessen.

Aventri er en webstedsbygger, der kombinerer en værdig platform til oprettelse af websteder og en fuldt integreret software til begivenhedsstyring til at hjælpe med at starte moderne begivenhedsprojekter med high-end performance. Systemet leveres også med e-mail-marketingfunktioner, omfattende netværks- og matchmakingværktøjer, begivenhedsundersøgelser, omfattende projekt- og begivenhedsstyringsmuligheder, ressourcebeholdning og begivenhedsbudgetstyringsværktøjer osv. Aventri kræver ingen tekniske detaljer eller nuancer – bare lancere et websted og del de oplysninger, dine besøgende er interesseret i.

Prøv Aventri nu

Dryfta – Easy Event Planning Website Builder

Dryfta - Easy Event Planning Website Builder

Dryfta – er en ajourført webstedsbygger af begivenhedsplanlægning, som gør det muligt at starte og styre fantastiske hændelsesprojekter med højttalerprofiler, skemaer, brugerdefineret indhold, medieintegrationsmuligheder, indlejrede formularer og masser af andre funktioner, der er et must- har til ethvert arrangement projekt. Webstedsbyggeren fungerer godt for organisationer, virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Lad os have en kort oversigt over funktionens sæt for den service, du kan bruge til med succes at designe og dem administrere / opdatere dit begivenhedswebsted:

 • Skabelonindstillinger – Dryfta gør det muligt at vælge mellem flere responsive webstedskabeloner til begivenheder, der spænder fra akademiske projekter og op til virksomhedswebsteder, konferencer og symposier. Hvis du har til hensigt at starte et websted fra bunden, giver systemets CSS Manager dig mulighed for at tilføje og redigere dine egne koder for at oprette unikke designs.
 • Integrationsindstillinger – Med Dryfta kan du integrere mediefiler i brugerdefinerede websider, uploade tekstindhold, billeder, integrere og konfigurere YouTube-videoer for at gøre dem tilgængelige for kun indloggede brugere. Derudover kan du integrere eksterne links, der omdirigerer brugere til anden webstedrelateret info.
 • Widget Manager – Webstedsbyggeren leveres med sine egne widgethåndteringsværktøjer, der tillader tilføjelse af tilpassede tekster, indlejrede formularer, koder, tilmeldingsformularer til nyhedsbrev, dias og andre webstedselementer, der betyder meget for dit arrangementswebsted.
 • Begivenhedsplatformfunktioner – Dryfta giver adgang til utal af funktioner til styring af begivenhedswebsteder. Disse inkluderer budget & Udgifter visuelt værktøj, oprettelsesmulighed til opgaveliste, indstilling af begivenhed, Unified CRM til generel adgang til brugerinfo, segmentering af kontakter, tilpassbare e-mail-skabeloner, enkelt betjeningspanel for deltagere og talere, der er villige til at administrere deres profiler, begivenhed Netværksapp, sponsorer & Udstillers værktøjer, tilpasset rapportering, billetter & Payment Gateways, Abstract Abmission Management, Deltagerregistrering til bestemte begivenheder, Badge Design & Udskrivning, blyindhentning, interaktioner efter begivenheden osv.

Dryfta er et dejligt valg, når det kommer til udvikling af begivenhedswebsteder. Omfatter funktionerne i en webstedsbygger og software til begivenhedsadministration, giver det dig mulighed for at oprette et komplet websted til at organisere og administrere begivenheder, sælge onlinebilletter, acceptere brugerindsendelser, organisere e-mail-kampagner, oprette begivenhedsplaner, designe certifikater for begivenhedsdeltagelse og badges, accepterer donationer og udfør andre vigtige handlinger fra et enkelt instrumentbræt. Hvad der er interessant, tilbyder Dryfta ikke planen i én størrelse, der passer til alle. I stedet for giver systemet hver kunde en individuel betalingsmulighed baseret på den online anmodning, der er indsendt på forhånd. Prisen for tjenester, som webstedsbyggeren tilbyder, starter med $ 119 / mo til og kan øges baseret på brugerkrav og funktioner inkluderet.

Prøv Dryfta nu

Zoho Backstage – Online events management software

Zoho Backstage - Online events management software

Zoho Backstage – er en anden prøve af en professionel begivenhedsstyringssoftware, der giver mulighed for at oprette funktionsbelastede websteder til at organisere, administrere og vise dine begivenheder, opdatere dem efter behov og engagere brugerens opmærksomhed. Webstedsbyggeren er intuitiv, og den kræver ikke meget indsats / tidsinvestering. Bare design dit projekt og drage fordel af flere funktioner, der giver dig mulighed for at administrere dine virksomhedsbegivenheder med maksimal effektivitet. Nogle af de mest bemærkelsesværdige funktioner er vist nedenfor:

 • Lokaliserede websteder – Systemet giver dig mulighed for at starte lokaliserede projekter, som gør det muligt at oprette forbindelse til websted / begivenhedsdeltagere i forskellige regioner. Dette er, hvordan du kan tilskynde til interaktion mellem brugere, tilbyde mulighed for annonceringsudstationering, diskussionsfora, dagsordensudviklingsværktøjer og andre fordele.
 • Professionelle nicheskabeloner – Du kan få dit begivenhedswebsted til at blive levende ved at vælge en af ​​de kvalitetsnicheskabeloner, som systemet har i sin samling. Designerne er fuldt lydhøre og tilpasses, og du kan justere de krævede indstillinger for at få mest muligt ud af deres ydeevne. Bare vælg og flyt de påkrævede sektioner, træk og slip fanerne, aktiver / deaktiver webstedets elementer for at give dit projekt unik design og brandidentitet.
 • Stilindstillinger – Det er op til dig at vælge en af ​​de tilgængelige projektformater for at give dit websted en enestående brugerdefineret layout. Disse inkluderer tekst og billede, kun tekst, widgetindlejring og vidnesbyrd. Du kan bruge en af ​​disse stilindstillinger eller alle dem afhængigt af din projektspecialisering.
 • Flersproget support – Zoho leveres med flersproget support, som giver dig mulighed for at oversætte indholdet af dit websted til begivenheder til flere sprog efter eget valg for at få opmærksomheden fra brugere fra udlandet.
 • Personaliseret deltagerplan – systemet gør det muligt at give deltagere mulighed for at vælge de sessioner, de gerne vil være med på. De kan individuelt oprette en skræddersyet dagsorden og dermed få deres sessioner på listen til at følge dem videre via deres mobile enheder. Det er ganske praktisk og praktisk, især når det kommer til forretningsbegivenheder.
 • Registrering og billettering – Zoho giver dig mulighed for at oprette forskellige begivenhedstyper og aktivere registreringsindstilling, så brugerne kan tilmelde sig den krævede session når som helst. Du kan også sælge billetter online og endda spore deres salg og modtage udbetalinger uden overhovedet provision. Kampagnetilbud og bonusser kan også aktiveres her.

Zoho er en flerfasetteret platform, som giver dig mulighed for at opbygge, styre og opdatere begivenhedswebsteder. Systemet tilbyder masser af specielle funktioner, der ikke kun fører brugerens opmærksomhed, men også opfordrer dem til at deltage i platformen for yderligere at organisere deres egne kampagner. Zoho giver mulighed for at opbygge lokaliserede websteder til at opbygge kundegrundlag og tilskynder til interaktion mellem brugere. Webstedsbyggeren tilbyder to typer prisindstillinger. Den første giver mulighed for at vælge mellem 4 abonnementer (Gratis, professionel, Enterprise, Ultimate), hvis omkostninger starter fra 0 og går op til € 249 / mo faktureret årligt. Alternativt er det muligt at betale for hvert organiseret arrangement. I dette tilfælde starter omkostningerne med 0 og når 899 € pr. Begivenhed.

Prøv Zoho Backstage nu

Facebook – Oprettelse & Håndtering af offentlige eller private begivenheder

Facebook - Oprettelse og styring af offentlige eller private begivenheder

Facebook – er det verdens-populære sociale netværk, der nyder den største popularitet hos brugere fra hele verden. Det samlede antal Facebook-abonnenter omfatter i øjeblikket 1,59 milliarder brugere, der opretter omkring 47 millioner offentlige begivenhedsgrupper hvert år. Dette skyldes, at platformen afslører flere funktioner til oprettelse og styring af begivenheder, så alle kan invitere det ubegrænsede antal mennesker og organisere alsidige aktiviteter – både private og offentlige.

Lad os se på det vigtigste funktioner i netværket, der bidrager til effektiv opsætning af begivenheder:

 • Begivenhedsoprettelse – Facebook giver mulighed for at oprette private og offentlige begivenheder, så du kan invitere de brugere, der muligvis er interesseret i det. Dette er en kalenderbaseret ressource, der kan bruges til forskellige formål, herunder anmeldelse af brugere om de kommende lejligheder, sprede ordet om en bestemt begivenhed, sende og dele invitationer osv. Det er muligt at invitere tusinder af mennesker til gruppe, hvilket øger chancerne for din begivenhed at blive bemærket.
 • RSVP-liste – Funktionen giver dig mulighed for at vise listen over inviterede brugere grupperet efter deres svar. Disse mennesker kan indstille forskellige statuser, der angiver deres intention om at besøge begivenheden. Disse inkluderer “deltagende,” “ikke deltager,” “muligvis deltager” og “har ikke svaret” lister. Hvis den inviterede person indstiller status “deltagende”, vises meddelelsen i nyhedsfeeden for at fortælle vennerne om det. Derudover får en bruger påmindelser om den kommende begivenhed, når datoen nærmer sig.
 • Begivenhedsstyring – Du kan foretage ændringer af begivenheden, når du står over for et sådant behov. Det er muligt at ændre tid og dato for begivenheden, placeringsparametre og navn, tilføje billeder, videoer og andre mediefiler osv. Brugere vil på sin side være i stand til at svare på begivenheden, aktivere / deaktivere underretninger, rapportere og dele Nyhederne.
 • Billettsalg – Hvis din Facebook-konto integreres med Eventbrite, for eksempel, kan du automatisk importere alle dine begivenhedsdata fra en service til en anden for at begynde at sælge billetter direkte via Facebook. Processen med integration mellem platformene er hurtig og enkel. Det varer generelt ca. 10 minutter, hvilket sikrer et værdigt resultat i det lange løb.
 • Tilføjelse af co-værter – Hvis du vil afholde og styre begivenheden i samarbejde med andre brugere, kan du tilføje dem som medværter for begivenhedsgruppen. Så snart du gør det, vises begivenheden i deres sidebegivenhedskalendere, så de kunne spore / foretage redigeringerne, se den begivenhedsrelaterede info og dele denne info med andre brugere.
 • Kampagne om betalt begivenhed – Nu hvor du er færdig med oprettelsen af ​​din begivenhedsgruppe, kan du overveje fordelene ved den betalte promovering. Facebook tillader at gøre det på to måder – enten via Ads Manager eller direkte fra din Facebook-side.

Som et gratis socialt netværk tillader Facebook oprettelse og styring af begivenheder uden gebyrer overhovedet. Hvis du ønsker at promovere din begivenhed bagefter, kan du dog vælge betalte optioner, men dette er ikke obligatorisk.

Prøv Facebook nu

uKit – Den bedste websitebygger for små virksomheder

uKit - Den bedste websitebygger for små virksomheder

uKit – er den billigste webstedsbygger for begivenhedsplanlægning designet specielt til til små virksomheder. Samtidig hjælper det dig med at oprette et websted til forretningsbegivenheder, herunder konferencer, særlige møder, seminarer og mere. Du kan oprette en professionel begivenhedswebsted fra bunden af ​​eller skjult en allerede eksisterende Facebook-side. Kontroller for flere fantastiske uKit-funktioner:

 • overkommelighed – uKit kan prale af lave priser inklusive en 14-dages gratis prøveversion til at teste systemet. Du kan opbygge et grundlæggende websted inklusive gratis domæne, hosting, SSL-sikkerhed og baseline-funktioner for kun 4 $ / måned.
 • uKit Alt – En fantastisk funktion for dem, der allerede har en eksisterende Facebook-side, der beskriver begivenheden. Det giver dig mulighed for at konvertere siden til et professionelt websted inden for et par minutter. Det øger webstedets troværdighed og hjælper dig med at etablere et stærkt omdømme online. Systemet bruger Facebook API til at generere nødvendige oplysninger fra siden og placere den på webstedet. Det overførte indhold inkluderer billeder, fotos fra gallerierne, logo, nyt feed, begivenhedsdetaljer, kontakter osv.
 • Widgets og apps – uKit gør det nemt at integrere forskellige widgets inklusive professionelle fotogallerier, streaming apps, kalendere osv. De fleste skabeloner leveres med allerede indbyggede widgets, som du kan ændre eller ændre.
 • Responsiv design – Bortset fra en række mobilvenlige skabeloner har uKit en forhåndsvisningstilstand til mobil og tablet, så dit websted ser godt ud på forskellige enheder. Brugere kan redigere webstedet for at sikre et korrekt udseende på både smartphones og tablets. Hver gang du foretager ændringer i mobil- og tablettilstand, vises de ikke i webstedets desktopversion. En fantastisk funktion til en forbedret mobilbrugeres oplevelse.
 • Midlertidig adgang til webstedsadministration – Når du bygger et hændelseswebsted i samarbejde med andre teammedlemmer, kan du oprette midlertidig adgang til webstedsadministration for de brugere, du planlægger at arbejde med. I dette tilfælde vil du være rettighedsindehaveren, som har magten til at opdatere webstedets info, tilføje / slette widgets og sider, få adgang til Google Analytics, se webstedsstatistikker, justere SEO-indstillinger osv. Husk at alle redigeringer foretaget af co -arbejdere gemmes automatisk i backup-versionen for at forhindre tab af information. Den maksimale varighed af tilstanden for midlertidig adgang overstiger dog ikke 999 dage.

uKit kommer som en god og omkostningseffektiv webstedsbygger. Det tilbyder en række stilfulde platforme, fremragende design og enkel redaktør til tilpasning af websider. Systemet tilbyder foru betalte planer, hvoraf den billigste kun koster dig $ 4 / mo, mens det dyreste abonnement udgør $ 12 / mo. Lad os indse det: det er et virkelig generøst og overkommelig tilbud.

Prøv uKit gratis

Bogmærke – AI-baseret webstedsbygger

Bogmærke - AI-baseret webstedsbygger

bogmærke – er en gratis webstedsbygger for begivenhedsplanlægning. Det er en af ​​de mest avancerede SaaS-tjenester, når det kommer til webteknologier. en AI-drevet skybaseret løsning er godt til at opbygge forskellige websteder fra bunden. Begivenhedswebsteder er ikke en undtagelse takket være platformens AiDA (værktøj til kunstig intelligens). Her er nogle gode funktioner leveret af bogmærke:

 • Kunstig intelligens – At opbygge begivenhedswebsteder er blevet lettere end nogensinde før takket være Bookmark’s AiDA. En bruger behøver kun at identificere webstedstypen, give den et navn og modtage en klar til brug layout. Du vil være i stand til at vælge mellem flere layouts og vælge den bedst matchende.
 • Fokusfunktion – Funktionen leverer en masse allerede designede sektioner til din webside. De er fuldt funktionelle og ser temmelig stilfulde ud. Du kan vælge en af ​​de tilgængelige sektioner og tilføje dem hvor som helst, du har brug for på dit begivenhedswebsted. Når du har tilføjet et nødvendigt afsnit, kan du frit redigere og tilpasse det. For eksempel kan du indikere begivenhedens højttalere, specielle gæster eller medlemmer i et separat fokusafsnit.
 • Enkel redaktør – Bogmærke tilbyder et udvalg af forudindstillede blokke og moduler. Du kan blot tilføje dem til siden og tilpasse i nødvendigt tilfælde. Benyt dig af klar til brug Kontakt eller Om os sektionen, tilføj nye blokke og mere.
 • Begivenhedsfunktion – Afhængig af din webstedsspecialisering kan du tilføje forskellige slags begivenheder for at øge dit webstedsfremme og øge trafikflowet. Det er faktisk muligt at tilføje så mange begivenheder, som du ønsker – bare nå afsnittet “Begivenheder”, der er tilgængeligt i dashboard-menuen på dit websted, og foretag de nødvendige ændringer, f.eks. Tilføjelse af navn, dato, tid, type, pris for begivenheden samt dens placering, varighed og beskrivelse.
 • Integration af sociale medier – Et moderne websted for begivenheder kan ikke tænkes uden integration af sociale medier. For at øge brugerbevidstheden om den kommende begivenhed er det ønskeligt at forbinde dit projekt til sociale mediekanaler, som du finder vigtige. For at gøre dette skal du nå det “Sociale” modul i kontrolpanelet for dit projekt. Dette er, hvordan du kan tilføje knapper på sociale medier, der linker til konti på sociale medier. Alt i alt giver Bookmark mulighed for at integrere omkring 22 kanaler, hvilket er en temmelig imponerende funktion.

Bogmærke ser ud til at være en bedre mulighed for at skræmme fejring snarere end kommercielle begivenheder. Imidlertid giver dens fleksibilitet og integrationsfunktioner dig mulighed for også at håndtere webopbygningsprocessen på et solidt begivenhedswebsted. Du kan bruge systemet gratis, men husk at det kommer med visse funktionalitetsbegrænsninger. Derudover tilbyder webstedsbyggeren to betalte planer, nemlig Professional og Business. Deres omkostninger udgør $ 11.99 / mo og $ 24.99 / mo tilsvarende.

Prøv bogmærke gratis

Hvilke funktioner skal et websted med stor begivenhed have?

At vælge den rigtige platform er kun 50% af succes. Et arrangementwebsted handler om at holde dine besøgende opmærksomme på de begivenheder og møder, du promoverer. Din mission er at etablere et højt troværdighedsniveau for at holde de potentielle deltagere på den side, du har brug for. Af denne grund skal dit arrangementsted have nogle vigtige elementer. De er som følger:

Værdifuldt indhold

At skrive klodsede eksemplarer fungerer næppe. Du skal give klare beskrivelser, der leverer en vis reel værdi til dine besøgende. Sørg for, at siden indeholder nogle vigtige data, herunder:

 • Dato og tid – Angiv en klar begivenhedsplan for dine potentielle deltagere. Sørg for, at de aldrig vil gå glip af begivenheden. Dit websted skal mindst have en simpel kalenderwidget.
 • Mødestedet – Glem ikke at præcisere stedet for dit publikum. En kort beskrivelse af lokalet med et par fotos ville helt sikkert tilføje nogen værdi. Integration af et professionelt foto- eller billedgalleri vil være en god idé.
 • Billetpriser – Endnu en gang handler det om omkostninger. Du er nødt til at fremhæve klar pris ud over en enkel formular til registrering eller billetkøb. Det er her dit websted muligvis har brug for tredjepartsintegration med bookingtjenester, betalingsmuligheder osv.
 • Opfordring til handling – En klar RSVP-knap er kerneelementet på dit fremtidige begivenhedswebsted. Opmuntr dine besøgende til at registrere, købe billetter til begivenheder, abonnere osv.

Engagerende indhold

Folk har kun brug for 50 millisekunder for at danne sig en mening. Dit fremtidige websted skal formode at hjælpe dem med at danne den mening, du har brug for. Det er her, et stærkt visuelt bevis vil gøre susen.

I henhold til den nyeste statistik går 70% af brugerne til Google Billeder eller YouTube for at finde den visuelle repræsentation af begivenheden. Du kan få dem til at blive på webstedet med nok visuelt indhold. Tilføj videoer, arbejde med gallerier, opret fotoalbum med mere.

Enkel checkout-proces

En enorm procentdel af brugerne forlader på grund af den skræmmende check-oplevelse. Spørgsmålet er koncerten for ikke kun begivenhedswebsteder, men også digitale butikker og websteder med mindre virksomheder. Løsningen er at give en let checkout-oplevelse, der gør processen så hurtig og nem som muligt.

Socialt bevis

Socialt bevis er vigtigt for 70% af brugerne, før de beslutter at foretage et køb. De ser efter udtalelser, anmeldelser og udtalelser, der deles af tidligere kunder eller personer, der allerede har besøgt en lignende begivenhed.

Som du kan se, bør et websted med god begivenhed have nogle vigtige elementer, som du bliver nødt til at integrere. Webstedsbyggere leverer alt hvad du har brug for som en masse forskellige værktøjer til at engagere sig med publikum. De tilbyder fantastiske skabeloner med gallerier, planlæg widgets og abonnementsformularer at vælge imellem. Alt hvad du behøver er at vælge den platform, der matcher bedst. Her er nogle af de bedste bygherrer til begivenhedswebsteder.

Bundlinie

Webteknologier udvikler sig. De bringer nogle gode værktøjer at opbygge enhver form for websted fra bunden. Førende platforme blev designet til at hjælpe nybegynderne og brugerne uden tekniske færdigheder til at håndtere webbygningsprocessen uden problemer.

Arrangørens webstedsbyggere er lette at bruge. De er billigere hvis sammenlignet med ansætte et tilpasset udviklingshold. De kommer som en alt-i-en-løsning. Du får alle de nødvendige værktøjer i pakken. De vigtigste fordele inkluderer:

 • Enkel redigering – Softwaren er baseret på en træk-og-slip-funktion. Du kan nemt tilføje nyt indhold, fjerne tekster, arbejde med mediefiler inklusive videoer og fotos. Det vil næppe tage meget tid at lære, hvordan det intuitive og brugervenlige system fungerer.
 • Omkostningseffektiv løsning – Webstedsbyggerne er billigere end at ansætte et udviklingshold. Desuden leveres de med ekstra gratis funktioner såsom gratis domæner, skabeloner og hosting behøver du ikke tage sig af.
 • Fleksibilitet – Builder af begivenhedswebsteder leveres med en masse funktioner, widgets, plugins og tilføjelser, du kan bruge til at gøre dit websted så spændende som muligt. De giver dig mulighed for at tilføje noget fra de kerneelementer, vi har beskrevet ovenfor.

Processen med at oprette et hændelseswebsted består af flere vigtige faser. At vælge en ordentlig platform er meget vigtigt. For at gøre alt korrekt skal du indse strukturen på dit fremtidige websted. Hvilke funktioner skal den have? Hvilken type begivenhed vil du promovere? Hvordan vil du interagere med dine potentielle deltagere?

Når du har besvaret alle spørgsmålene og har fået en klar vision af det fremtidige websted, kan du vælge de platforme, der imødekommer dine behov. Uanset om det vil være en open source CMS eller en webstedsbygger – det afhænger af dine færdigheder, budget og nogle andre vigtige faktorer, du skal overveje. SaaS-platforme har vist sig at være en hurtigere og enklere måde at etablere en glidet online repræsentation uden særlige færdigheder.

Opret et websted for gratis begivenhed

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map