Bedste billige webstedsbyggere

Billige hjemmeside bygherrer


Oprettelse af websteder er en ganske kompliceret og tidskrævende proces, som involverer en række must-have trin. Hvis du er opmærksom på kodningsnyancer og har en vis webdesignbaggrund, vil du næppe have problemer med at udføre opgaven.

Men hvad nu hvis du er en nybegynder, og dette er din første oplevelse af webdesign? I dette tilfælde går du ikke uden at bruge webstedsbyggere, der er stigende i disse dage.

Webstedsbyggere omfatter flere vigtige funktioner og hjælper med at udføre en række webdesignopgaver ad gangen. De gør det muligt at starte et komplet projekt uden nogen nødvendige færdigheder eller ekspertise til at gøre det.

Du kan komme på tværs af alt-i-en-systemer, der tillader oprettelse af alle typer projekter såvel som specialiserede platforme, hvis funktionssæt går ned til oprettelsen af ​​en bestemt webstedstype (online butikker, porteføljer etc.).

De fleste moderne webstedsbyggere er ganske overkommelige, og mange af dem følger den såkaldte freemium-tilgang. Sidstnævnte indebærer brugen af ​​en gratis prøveversion (eller en gratis plan) af den valgte platform til yderligere opgradering til et af premiumabonnementerne.

Vi testede 10 af de billigste bygherrer:

 1. Wix – Den billigste webstedsbygger (det er GRATIS)
 2. uKit – Webstedsbygger til lave omkostninger til små virksomheder
 3. WordPress – Billigste webstedsplatform (CMS)
 4. Bluehost – Billig hosting med indbygget webstedsbygger
 5. Shopify – Affordable Online Store Builder
 6. Bogmærke – Billig AI-webstedsbygger
 7. IM Creator – Helt gratis for IKKE-PROFITS
 8. Sellfy – Budget e-handelsplatform for skabere
 9. Ucraft – Billig og nem webstedsbygger
 10. Weblium – Lavprissat webstedsbygger med AI-design

For at hjælpe dig med at finde en rigtig billig webstedsbygger og hosting, der er skræddersyet til dine personlige behov, besluttede vi at lave en informativ undersøgelse og udarbejde vores egen vurdering af de billigste webstedsbyggere der findes. Her finder du den billigste platform, der fungerer bedst til dine individuelle webdesignbehov. Lad os komme i gang nu.

Wix – Den billigste webstedsbygger (det er GRATIS)

Wix webstedsbygger

Wix – er den billigste webstedsbygger, som giver dig mulighed for at starte forskellige typer projekter, der adskiller sig i kompleksitet, størrelse, funktionalitet, design og budget. Systemet er en af ​​de mest overkommelige moderne web-bygningsløsninger, og det tilbyder et omfattende sæt funktioner, der imødekommer ethvert behov for webbygning.

Webstedsbyggeren har benyttet global popularitet og anerkendelse på grund af dens kraftfulde og innovative Wix ADI værktøj. Det giver mulighed for at oprette websteder på den mest intuitive, automatiserede og problemfri måde baseret på det indhold, du leverer efter dets anmodning.

Et andet højdepunkt ved tjenesten er dens App-marked der kommer med gratis og betalte widgets, som du kan vælge og integrere på dit websted for at forbedre dens ydeevne. Men hvis du har tid og lyst, kan du bruge det avancerede Wix Corvid App Builder til at oprette dine egne applikationer.

For at forbedre dit websteds funktionalitet kan du også prøve omfattende Wix-blogging og e-handelsfunktioner. Med henblik på bedre markedsføring af websteder afslører Wix en mulighed for at bruge sin avancerede Ascend alt-i-en-forretningsløsning.

Fra i dag har Wix separate planer for standard- og e-handel / erhvervsprojekter. Der er også en gratis plan, der aldrig udløber, og som giver dig mulighed for at oprette websteder for at forbedre og teste dine evner til det ubegrænsede tidsinterval. Se på listen over betalte abonnementer, som webstedsbyggeren tilbyder:

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – til personlig brug, fravær af annoncebannere, gratis hosting og domænenavnforbindelse;
 • Ubegrænset ($ 17 / mo) – til iværksættere og freelancere, 10 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde;
 • Pro ($ 22 / mo) – til komplet online branding, 2 timers videolagringsplads, indbygget Google Analytics;
 • VIP ($ 39 / mo) – til VIP-projekt, professionelt logo, første prioriteret support osv.

Forretnings / e-handelsplaner

 • Business Basic ($ 23 / mo) – Accept af online betalinger;
 • Ubegrænset forretning ($ 27 / mo) – integreret e-handel, forretningsudviklingsværktøjer, avancerede forretningsapps til iværksættere;
 • Forretnings-VIP ($ 49 / mo) – ubegrænset båndbredde og videolagringsplads, komplet Wix Suite;
 • Virksomhed ($ 500 / mo) – en-til-ende-forretningsløsning, der giver den højeste funktionalitet og maksimale mængde webudviklingsværktøjer.

Alle planer leveres med øget lagerplads, online betalingsoptagelsesmulighed, forskellige betalingsmetoder, fravær af Wix-annoncer, tilpasset domænenavnforbindelse og andre vigtige funktioner. Webstedsbyggeren er også kendt for sine regelmæssige bonusser, rabatter og specielle tilbud, der til sidst giver dig mulighed for at spare stort. Derudover leveres webstedsbyggeren med en 14-dages pengene-tilbage-garanti, der lader dig føle dig tryg ved det abonnement, du går til.

Prøv Wix gratis

uKit – Webstedsbygger til lave omkostninger til små virksomheder

uKit webstedsbygger

uKit – er en af ​​de billigste bygherrer til små virksomheder. At arbejde med systemets editor er absolut simpelt: builderen domineres af en forhåndsvisning af dit websted, så du straks kan se alle dine redigeringer i handling. Tjenesten tilbyder også et sæt integrerede widgets, der kan øge dit websteds ydeevne.

Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at oprette en række projekter, herunder personlige websteder, porteføljer, blogs, forretningswebsteder, destinationssider og endda webshops (uKits handel realiseres via integrationen med Ecwid eller tilslutning af eCommerce-plugin).

Webstedsbyggeren tilbyder nu et sæt nyttige widgets der kan bringe ethvert websted til det splinterny niveau. Nogle af disse widgets inkluderer uCalc Online Calculator, PRO Tables widget, “Tidslinje” og “Trin”, Google Maps, Social Network widget og mere. uKit har også for nylig introduceret SendPulse- og AmoCRM-funktioner.

Der er også en mulighed for at forbinde en gratis SSL-certifikat til dit domænenavn for at øge dens sikkerhed og fortrolighed af de leverede oplysninger. Med uKit kan du tildele midlertidig adgangsrettigheder til webstedsadministration til andre holdmedlemmer, du samarbejder med. Den samlede varighed af den midlertidige adgang til websitet udgør op til 999 dage.

uKit tilbyder en meget enkel prisformel, der er afsløret i sine betalte abonnementer. Webstedsbyggeren har i øjeblikket fire planer der komme til overkommelige priser tilbyder dog et komplet funktionssæt, der er nødvendigt for at starte og styre professionelle projekter til personlig og forretningsbrug. Her går de:

 • Minimal ($ 4 / mo) – over 200 professionelle skabeloner, oprettelse af backup-websteder, ubegrænset diskplads, ubegrænset sidetal, SMS-meddelelser, tilpasset domænenavnforbindelse, 24/7 support;
 • Grundlæggende ($ 8 / mo) – live chat support, integreret Google Analytics, fravær af copyright-tegn, premium design, kraftfulde statistiksporingsværktøjer;
 • e-handel ($ 9,60 / mo) – integrerede e-handelsværktøjer, accept af online-betalinger, omfattende indkøbskurvindstillinger, valutavalg, betalings- / forsendelsesmuligheder;
 • Pro ($ 12 / mo) – Kraftig e-handelsfunktionalitet, integration af tilpasset kode, valg af tilpasset farveskema osv.

uKit har ikke en gratis plan endnu, det kommer med den 14-dages prøveversion, der giver dig mulighed for at teste hele systemsættet uden omkostninger overhovedet. Webstedsbyggeren tilbyder også et pænt rabattsystem, når du betaler for 3, 6, 12 eller 24 måneder med en engangsbetaling. Jo længere abonnementsvarighed er – jo større er rabatten. Alle de betalte planer inkluderer ubegrænset hosting.

Prøv uKit gratis

WordPress – Billigste webstedsplatform (CMS)

WordPress webstedsbygger

WordPress – er en af ​​de billigste Content Management Systems. Dets anvendelsesfære kom oprindeligt ned til blogdesign. Efterhånden som tjenesten fortsatte med at udvikle sig, blev den popularitet hos brugerne som alt-i-én-løsning til oprettelse af forskellige typer projekter, herunder porteføljer, forretningswebsteder, destinationssider, online butikker osv..

WordPress-funktionalitet og popularitet forklares med dens rigelige integrationsmuligheder. For at få mest muligt ud af din webbygningsproces går du ikke uden at integrere plugins og skabeloner, som er specifikt designet til at komme op til forskellige nicher. Denne opgave kan dog være en udfordring for uerfarne brugere, der aldrig har været involveret i webstedsudvikling før.

CMS er gratis, men du skal være klar til at investere i plugins, temaer, domæne og hosting. De endelige omkostninger afhænger hovedsageligt af planerne for hostingudbyder. Således udgør en standardomkostning for et populært .com-domænenavn omkring $ 10-15 om året. Yderligere domæneforlængelse vil være noget billigere – omkring $ 5-15 baseret på vilkårene og prispolitikken for den registrator, du vil vælge. Vær opmærksom på, at domæner findes i andre zoner (som f.eks. klub eller .net) koster dig måske lidt mere – omkring $ 20 pr. år.

Hvis du ønsker at få mest muligt ud af dit WordPress-websted, går du ikke uden plugin-integration. Der er masser af gratis WP-plugins tilgængelige i det globale netværk, hvilket vil være mere end nok til starten. Ikke alle af dem er dog helt sikre til dit projekt. For at undgå problemer med svindel og malware er det fornuftigt at vælge betalte plugins, hvis omkostninger varierer fra $ 15 og op til $ 200 pr. Plugin. Nogle af dem købes en gang i livet, mens andre opkræver månedlige / årlige gebyrer for deres brug.

Med hensyn til omkostningerne ved hosting vil det afhænge af prisen på en plan, som du til sidst vil gå efter. En af de mest rimelige hostingløsninger (og den, der anbefales af WordPress) er Bluehost. Dette er en betroet, funktionsladet og omkostningseffektiv platform, der tilbyder følgende prisindstillinger:

 • Grundlæggende ($ 2,95 / mo) – tillader kun hosting af et websted, 50 GB lagerplads, gratis WordPress-opdateringer, ubegrænset trafik og båndbredde, gratis SSL-forbindelse;
 • Plus ($ 5,45 / mo) – tillader hosting af det ubegrænsede antal websteder, $ 200 til avancerede marketingmuligheder, ubegrænset lagerplads og båndbredde, ubegrænset e-mail-konti og domæner;
 • Valg ($ 5,45 / mo) – beskyttelse mod spam, forbedret domænesikkerhed, sikkerhedskopiering af websted osv.

Bluehost har også et dejligt tilbud til alle dets abonnenter. Systemet tillader forbindelse og brug af et gratis domænenavn i et år. Så snart denne periode udløber, vil domænet koste omkring $ 12-14 pr. År, hvilket også er et ret godt tilbud.

Prøv WordPress nu

Bluehost – Billig hosting med indbygget webstedsbygger

Bluehost

Bluehost – er en betroet og populær webstedsudbyder, der har vundet enestående ry på grund af de leverede funktioner. Tjenesten er den største hosting, som er anbefales til WordPress. Værten driver i øjeblikket over 5 millioner websteder over hele kloden, og det er det faktum, der allerede taler for sig selv.

Bluehost leverer et omfattende udvalg af funktioner, der kommer til overkommelige priser. Disse inkluderer kraftfuld og pålidelig kundesupport døgnet rundt, avancerede apps til e-handelsprojekter, tilføjelser til forretningsprojekter osv.

Blandt platformens ubestridelige højdepunkter giver det mening at nævne det intuitive kontrolpanel, der er let at mestre og navigere, hurtig sidebelastningshastighed, stærk oppetid, sikkerhed og fleksibilitet. Bluehost giver adgang til den enorme markedsplads, hvor du kan støde på og vælge flere applikationer, scripts, tilføje ons og widgets til avanceret tilpasning af websteder. Systemet tilbyder desuden indholdsmarkedsføring og lokaliserede SEO-strategier til bedre webstedsfremme.

Når vi taler om prisplaner tilbyder Bluehost tre typer abonnementer. For at finde ud af mere om hver af dem og for at kunne vælge den mest passende løsning, skal du kigge på abonnementsplanerne:

 • Grundlæggende ($ 2,95 / mo) – tillader kun hosting af et websted, 50 GB lagerplads, gratis WordPress-opdateringer, ubegrænset trafik og båndbredde, gratis SSL-forbindelse;
 • Plus ($ 5,45 / mo) – tillader hosting af det ubegrænsede antal websteder, $ 200 til avancerede marketingmuligheder, ubegrænset lagerplads og båndbredde, ubegrænset e-mail-konti og domæner;
 • Valg ($ 5,45 / mo) – beskyttelse mod spam, forbedret domænesikkerhed, sikkerhedskopiering af websted osv.

Prøv Bluehost nu

Shopify – Affordable Online Store Builder

Shopify Startside

Shopify – er den mest populære, professionelle og fuldt udstyrede e-handelssoftware, som bruges til at starte og styre små til store onlinebutikker. Dens vifte af funktioner sammen med pålidelig kundesupport og flere retningslinjer gør det muligt at starte webbutikker af høj kvalitet, selv uden baggrund og ekspertise på webdesign.

Som en e-handelssoftware skiller Shopify oprindeligt sig fra mængden på grund af dens rigelige og kraftfulde web butik bygningsværktøjer. Disse inkluderer high-end blogging-motor, Live View-tilstand, omfattende synkroniseringsmuligheder, uploads og anmeldelser af CSV-filprodukter, flersproget og multikanal support, forladt check-opsving, SSL-certificering, svigbeskyttelsesfunktion til Shopify-betalinger, introduktion af shopcode, high end Augmented Reality-funktion ertc.

Bortset fra de smalle e-handelsfunktioner tilbyder Shopify også avancerede markedsføringsmuligheder og værktøjer. Disse omfatter salgsstedet (POS) software, adgang til kundeprofiler, Shopify Ping-mobilapp, rig og regelmæssigt opdateret appbutik, Køb One Get One-rabatter, dynamisk checkout og Shopify Tap & Chip Reader, avancerede detailfunktioner, adgang til Google Pay-service, avanceret UPS Shopify Shipping-funktion og mange flere.

Shopify leverer gennemsigtig prispolitik, der tilbyder fire hovedløsninger til at imødekomme behovene og kravene i forskellige brugerkategorier. Disse inkluderer:

 • Grundlæggende Shopify ($ 29 / mo) – 2 personalkonti, forladt vogngenopretning, flere salgskanaler, mulighed for blogforbindelse, gratis SSL-certifikat, manuel ordreoprettelse, sviganalyse, Shopify POS-app;
 • Shopify ($ 79 / mo) – 5 personalkonti, gavekort, professionelle rapporter, 1-5 butikspladser;
 • Avanceret Shopify ($ 299 / mo) – 15 personalkonti, avanceret rapportbygger, realtidsforsendelsesforsendelse, op til 8 butikplaceringer.

Shopify har ikke en helt gratis plan, men der er i stedet en 14-dages prøveversion, der gør det muligt at teste den integrerede funktionalitet af tjenesten uden at betale noget overhovedet.

Prøv Shopify gratis

Bogmærke – Billig AI-webstedsbygger

bogmærke

Bogmærke – er en overkommelig webstedsbygger, der skiller sig ud fra mængden på grund af dets kraftfulde kunstige design intelligens værktøj. Den innovative service giver mulighed for at skabe moderne projekter af forskellige typer og kompleksitetsniveauer. Systemet kan effektivt bruges til at designe og administrere responsive forretningswebsteder, avancerede porteføljer, webbutikker og kvalitetsprojekter til personlig og professionel brug.

Det ubestridelige højdepunkt for webstedsbyggeren er dets AIDA assistent – det AI-baserede værktøj, der guider dig gennem webdesignprocessen og hjælper automatisk med at oprette et projekt med hensyn til dine behov. Du skal bare levere dit webstedsrelateret indhold, og systemet bruger det, mens du bygger dit projekt.

En anden fordel ved systemet er det integreret e-handelsmotor, som giver dig mulighed for at starte og opdatere onlinebutikker med maksimal brugervenlighed, komfort og pengeinvestering. Det, du også skal vide om bogmærke, er, at systemet er modulbaseret, hvilket giver dig mulighed for at designe dit projektlayout både til e-handel og standardwebsteder ud af flere indholdsblokke, der fungerer som widgets. Dette forenkler hele processen med webstedsudvikling for alle brugerkategorier – både første-timere og webdesign-proffs.

Bogmærke har en gratis plan, der leveres med standardbegrænsninger for antallet af websider, du kan oprette, domæneforbindelse, e-handelsfunktionalitet og annoncebannere. Hvis du forventer at benytte mere funktionalitet til dit projekt, kan du vælge en af ​​de betalte planer, som webstedsbyggeren tilbyder til sine potentielle abonnenter:

 • Professionel ($ 11,99 / mo) – ubegrænset båndbredde og opbevaringsplads, premium support, avancerede SEO muligheder, sidetal, tilpassede sidefødder, gratis domæneforbindelse pr. År, fjernelse af annoncebannere, adgangskodebeskyttelse;
 • Forretning ($ 24,99 / mo) – integrerede e-handelsværktøjer, SSL-certifikatforbindelse, Android- og iOS-webbutikstyring, 1000 produktkort, PayPal-betalingsforbindelsesfunktion, ebay-handel osv..

Prøv bogmærke gratis

IM Creator – Helt gratis for IKKE-PROFITS

IM Creator webstedsbygger

IM Creator – er en SaaS-baseret webstedsbygger, der giver den mest loyale prispolitik. Systemet indebærer ikke opmærksomhed omkring grundlæggende kodning, men det sikrer en enkel og intuitiv webdesignproces. IM Creator bruges til at starte og styre forskellige slags websteder, herunder blogs, webbutikker, landingssider, porteføljer, personlige og forretningsprojekter.

Platformen har flere højdepunkter. Hundredvis af gratis tilpassede responsive skabeloner, brugervenlige interface, kraftfulde SEO og HTML-integrationsmuligheder er blandt de stærkeste punkter i tjenesten. IM Creator kan også prale af kraftfulde blogging- og eCommerce-motorer samt high end White Label-løsning til brugere, der er villige til at bruge systemet til deres eget webdesignbehov.

IM Creator har enestående prispolitik for alle. Systemet er helt gratis til ikke-kommercielle formål og derfor opkræver det ingen gebyrer for projekter udviklet af studerende, kunstnere og brugere, der har brug for non-profit websteder. Andre brugerkategorier, herunder iværksættere og forretningsejere, har også en mulighed for at bruge webstedsbyggeren, men de bliver nødt til at opgradere til en af ​​de betalte planer for at få mest muligt ud af det integrerede funktionssæt i tjenesten. Se på listen over abonnementer, som IM Creator tilbyder:

 • Årlig licens ($ 8 / mo) – et domænenavn, et websted, premium tech support, ubegrænset båndbredde og disklagringsplads, integreret eCommerce-motor, en gang om året, der udgør $ 96 / mo;
 • Halvårlig licens ($ 11 / mo) – et domænenavn, et websted, premium tech support, ubegrænset båndbredde og disklagringsplads, kraftig e-handelsmotor, en gang halvårs betaling, der udgør $ 66 i 6 måneder;
 • SSL-beskyttet ($ 21 / mo) – ovennævnte funktioner plus SSL-certifikatforbindelse til det valgte domænenavn.

Prøv IM Creator gratis

Sellfy – Budget e-handelsplatform for skabere

Sellfy - Budget e-handelsplatform for skabere

Sellfy – er en budget e-handelsplatform for skabere, som er ret nem at bruge og praktisk for alle iværksættere, der er villige til at starte en webshop med det. Systemet tillader det salg af fysiske eller digitale produkter gennem flere platforme og sociale netværk, såsom YouTube, Facebook, Twitter, SoundCloud, Instagram og mange flere. Sellfy kommer med en lang række funktioner, der gør det muligt effektivt at designe, tilpasse og præsentere produkter, der tilbydes til salg.

Webstedsbyggeren er den alt-i-en e-handelsløsning, der tillader design af en funktionel online butik helt fra bunden og uden særlige kodningsfærdigheder involveret. Det er op til dig at oprette og tilpasse produktlister for yderligere at integrere dem på dit websted, tilføje produktbeskrivelser og billeder, tildele produktkategorier og linke dem til specifikke produkter, tilpasse den integrerede indkøbsvogn, justere betalings- / forsendelsesparametre osv..

Sellfy giver adgang til sit eget appmarked, hvor du kan gennemse flere tilføjelser, widgets, applikationer og udvidelser, der kan bidrage til din webshores ydeevne. Imidlertid er udvalget af tilgængelige apps på markedet ret begrænset og inkluderer Google Analytics, Facebook Pixel og Chat og Zapier for at nævne nogle få. Desuden tillader platformen at bruge nogle af de integrerede marketingværktøjer til at øge reklamering for webshop. Disse omfatter e-mail-markedsføringsmuligheder, rabatløsninger, forhandlende værktøjer. Indbyggede analytiske instrumenter, der også er tilgængelige på lager, gør det muligt at spore markedsføringsstatistikker, resultater og anden info, der kræves for at overvåge e-mails, nye abonnenter, generelle data for webshopets ydeevne, trafikkilder, transaktioner, konverteringsfrekvenser osv..

Hvad angår prispolitikken, har Sellfy ikke en helt gratis plan, men den tilbyder tre betalte abonnementer at vælge imellem. Disse er som følger:

 • Startplan ($ 19 / mo) – ubegrænset antal produkter, nul transaktionsgebyrer, omfattende tilpasninger af webshop, tilpasset domænenavnforbindelse, rabatkoder osv .;
 • Forretningsplan ($ 39 / mo) – yderligere 10.000 e-mail-kreditter, nul transaktionsgebyrer, kraftfulde valgmuligheder for tilpasning af webshop, opsigende funktionalitet, ubegrænset produktnummer osv .;
 • Premium plan ($ 89 / mo) – alle de ovennævnte funktioner plus gratis butikmigreringsmulighed, prioriteret support, produktudbud osv.

Dette er de priser, der opkræves for årlige planer, og hvis du beslutter at betale månedligt, vil omkostningerne til abonnementer tilsvarende være højere. Faktisk kan du spare op til 34% af de oprindelige udgifter til planerne, når du foretager årlige betalinger.

Prøv Sellfy gratis

Ucraft – Billig og nem webstedsbygger

Ucraft webstedsbygger

Ucraft – er en skywebsite-builder, som gør det muligt at lancere et flersproget websted til rimelige priser. Det er let og hurtigt at mestre platformen for begyndere og webdesignfolk, da det leveres med intuitivt dashboard og praktisk weboprettelsesproces.

Med Ucraft kan du starte fremragende porteføljer, forretningswebsteder og destinationssider. Blandt de funktioner, der gør systemet egnet til disse formål, giver det mening at nævne responsiv skabelonsamling, Logo Maker, Landing Page Builder, Designerværktøjer, Artikler App, eCommerce-funktion, flersproget support, omfattende integrationsfunktioner osv..

Det billigste Ucraft-abonnement – Gratis websted – indebærer overhovedet ikke nogen pengeinvestering. Planen har imidlertid mange begrænsninger, der ikke tillader at få mest muligt ud af systemets funktionalitet. Ucraft giver desuden adgang til den integrerede Landing Page Creator. Det er også gratis for alle brugere, der er villige til at starte og derefter uafhængigt administrere destinationssider. Hvis du agter at designe andre typer websteder, kan du overveje at opgradere til et af de betalte abonnementer. Disse inkluderer:

 • Pro-websted ($ 10 / mo) – gratis hosting, flersproget support, brugerdefineret domæne, integreret Google Analytics, 50 produkter, kodeindlejringsfunktion, gratis SSL-certifikat osv .;
 • Pro Shop ($ 21 / mo) – 1000 produkter, kraftfulde e-handelsværktøjer, rabatkuponer, 0% transaktionsgebyr osv .;
 • BigCommerce ($ 39 / mo) – ubegrænsede produkter, mulighed for at sælge på Facebook, Amazon og Ebay, omvendt moms osv.

Vær opmærksom på, at betalte planer leveres med en 14-dages gratis prøveversion, der giver dig mulighed for at udforske og teste websidebyggerens vigtigste funktioner.

Prøv Ucraft gratis

Weblium – Lavprissat webstedsbygger med AI-design

Bedste billige webstedsbyggere

Weblium – er en billig AI-drevet webstedsbygger, der tillader oprettelse af forskellige typer tiltalende webprojekter til kommerciel og ikke-kommerciel brug. Websteder, der er designet med systemet, giver brugeren opmærksomhed på grund af deres mobiloptimering, brugerdefinerede integrationer, brugervenlig kundesupport, mulighed for domæneforbindelse, SSL-certificering og andre funktioner, der leveres under hætten. Du behøver ikke at være en webdesign-pro for at starte og styre projekter med Weblium, da systemet ikke indebærer nogen kodningsevner.

Et af de mest bemærkelsesværdige højdepunkter i webstedsbyggeren er dens integrerede AI Design Supervisor. Det giver dig mulighed for at få mest muligt ud af den kunstige intelligens, der hjælper dig med at holde fokus på de oprindelige mål for webdesign. Systemet justerer automatisk dit projektdesign til de redigeringer, du foretager under webudviklingsprocessen. Mens du arbejder med oprettelsen af ​​dit websted, får du adgang til det omfattende grafiske galleri, der består af over 100 tusinder af billeder, kraftfuld webstedsadministrator, der giver dig mulighed for at administrere de krævede webstedsindstillinger (tema stilarter, farvepalet, skrifttyper osv.). Den integrerede mobiloptimeringsfunktion, der gælder for alle systemskabeloner, giver mulighed for en tiltalende visning af dit websted på alle mobile og stationære enheder.

Weblium giver også mulighed for flere systemintegrationer for at gøre din web-tilstedeværelse mere effektiv og tiltalende. Nogle af de tredjeparts tjenester, du kan integrere i dine projekter, inkluderer MailChimp, Zapier, Aweber, Telegram, Webhooks og mere. Derudover er det muligt at forbinde webanalyse, integrere online kontaktformularer, tilføje nye begivenheder til knapperne ved hjælp af populære tjenester, såsom Hotjar, Google Analytics og mange flere.

Webstedsbyggeren tilbyder moderat prispolitik for at imødekomme behovene i forskellige brugerkategorier. Det har en gratis plan, der giver dig mulighed for at afprøve webstedsbyggeren og dens funktionssæt. Med hensyn til de betalte abonnementer har systemet i øjeblikket to af dem. Disse inkluderer:

 • Pro ($ 8,25 / mo) – gratis domæne i 1 år, flere bidragydere, ubegrænset lagerplads, SSL-certificering, AI Design Supervisor, integration af tilpasset kode, fravær af systemannoncer;
 • Landing Pro (en gang $ 196 betaling) – begivenhedssporingsfunktion, Google Analytics-integration osv.

Prøv Weblium gratis

Hvordan man vælger en billig webstedsbygger?

Hvis du har til hensigt at starte et fuldt udstyret websted, men indse, at du er presset for penge, kan du overveje at bruge en af ​​de mest overkommelige webstedsbyggere nævnt ovenfor. Vær dog opmærksom på, at hver webstedsbygger kommer med sine individuelle fordele og ulemper, hvilket kan have indflydelse på dit endelige valg.

Når du gennemser webbygningsværktøjerne, skal du oprindeligt tjekke hvad nichespecifikation dette eller det system har, og om det kommer op til dine faktiske behov for webdesign. Hvis du planlægger at starte en webshop, er det fornuftigt at vælge enten et specialiseret system eller det, der leveres med en kraftfuld og sikker eCommerce-motor / -plan. Det samme handler om andre typer projekter.

Det næste aspekt, der er værd at være opmærksom på, er tilgængeligheden af ​​en gratis plan / prøve. Webstedsbyggere, der tilbyder gratis planer, indebærer normalt visse begrænsninger, der ikke tillader at få mest muligt ud af projektfunktionaliteten. Imidlertid gør gratis planer og forsøg det muligt at teste systemet, før det opgraderes til det betalte abonnement. Dette betyder meget, når det kommer til budgetøkonomi.

Hvad du også bør finde ud af, er, om platformen indeholder et gratis domænenavn i dets betalte planer (især den billigste). Hvis det ikke gør det, skal du være klar til yderligere at investere i køb af domænenavn. Dette kan blive en af ​​de afgørende faktorer, når man træffer det endelige valg.

Endelig skal du tjekke hele det funktioner, der er inkluderet i de planer, som webstedsbyggerne tilbyder og sammenlign dem for at tage et virkelig værdigt valg. Det siger sig selv, at den bedste webstedsbygger ikke behøver at være for billig. Det vigtigste er, at dens prispolitik skal være i overensstemmelse med dine webdesignbehov og forventninger. Dette er den helt sikre måde at få et fuldt udstyret websted til.

Sådan opretter du et billigt websted

Når det kommer til webstedsudvikling, er det korrekte valg af webbygningsværktøjet vigtigst. Det er dog ikke det eneste aspekt, man skal overveje, hvis man ønsker at få et funktionsladet websted til overkommelige priser. Her er en hurtig oversigt over trin, du skal udføre for at få et værdig websted:

 1. Vælg platformen – Dette er det første og det vigtigste skridt, du ikke går uden, hvis du ønsker at få succes. Som nævnt ovenfor skal det endelige valg baseres på systemets nichefokus, mål, det bruges til, funktionalitet, kundesupport og designtilpasningsmuligheder og selvfølgelig prispolitik. Sidstnævnte bør ikke kun passe ind i dit budget, men det skal absolut dække dine forventninger og krav til webdesign.
 2. Beslut om domænenavn og hosting – Hvis du vælger en webstedsbygger, vil dette trin være noget forenklet for dig, da de fleste systemer tilbyder planer, der følger med integreret hosting og domæne. Men hvis du beslutter at arbejde med WordPress, så gør dig klar til at tage sig af hosting og domænevalg på egen hånd, da CMS ikke tilbyder nogen integrerede løsninger.
 3. Vælg en skabelon – Designvalg skal gå til dine projektbehov. Heldigvis tilbyder de fleste webstedsbyggere omfattende samlinger af temaer, hvoraf mange falder i tematiske kategorier. Derudover er der ofte en mulighed for at vælge en tom skabelon og tilpasse den fra bunden. Således har du flere chancer for at få et virkelig unikt og personlig design. Når du arbejder med CMS, kan du muligvis møde en mulighed for at lede efter et eksternt webstema-tema – der er utal af gratis og betalte designs at vælge imellem på nettet.
 4. Tilpas temaet – Uanset om du beslutter dig for at arbejde med en webstedsbygger eller en CMS, har du et sæt designtilpasningsværktøjer at vælge imellem. Således har du en mulighed for at redigere webstedets elementer, indsætte mediefiler, integrere konti på sociale medier, uploade indhold, billeder og andre nødvendige elementer.
 5. Indsæt widgets / plugins – For at diversificere dit webstedsdesign vil du helt sikkert møde behovet for at integrere ekstra widgets (når du arbejder med webstedsbyggere) eller plugins (mens du arbejder med WordPress eller andre CMS).
 6. Juster SEO-parametre – Så snart du er færdig med at tilpasse dit webstedsdesign, skal du tage dig af webstedets søgemaskineoptimering. For at øge dine projektpositioner i søgemaskinerne skal du justere de største SEO-parametre, der er tilgængelige på tilsvarende sider. Heldigvis er de fleste moderne webbygningssystemer SEO-venlige, hvilket reducerer behovet for at oprette dybe SEO-parametre.
 7. Publicer webstedet – Dette er den sidste fase af hele webstedets udviklingsproces. Det giver dog mening at forhåndsvise projektet inden publikationen for at sikre, at det ser ud og fungerer korrekt. Er alt ok? Gå derefter videre til at offentliggøre dit færdige websted!

Bundlinie

I dag behøver du ikke en last af penge for at oprette et perfekt websted. Kode-fri webstedsbyggere gøre oprettelsen af ​​websteder så nemme, som det bliver for kun $ 3- $ 7 om måneden uden opsætningsgebyrer. For den pris får du en webstedsskabelon, sikker hosting, selve websidens software og professionel support.

Uanset hvilket system du til sidst vil beslutte at gå efter, skal du være klar til at investere et bestemt budget i webstedsudvikling og dets yderligere promovering. Ellers vil det være tæt på umuligt at få et komplet websted, der dækker alle dine behov. Heldigvis har moderne webdesignniche mange betroede og funktionelle tjenester at tilbyde, som giver mulighed for valgfrihed og sikrer et fantastisk resultat.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map