Bedste bryllupswebsætere

Bedste bryllupswebsætere


Uanset om du ønsker at dele din kærlighedshistorie, forlovelsesminder, fotos og videoer af dig og din elskede, vil et bryllupswebsted være det perfekte sted at starte.

Det vil også blive et dejligt sted at dele din plan for bryllupsdagen, lister over inviterede gæster, registreringsdatabase, logistik og andre ting et bryllup er uden tænkelig uden. Det er en perfekt løsning for par, der agter at nå to mål ad gangen: holde deres gæster opmærksomme på de afgørende bryllupsdagsplaner og kontrollere hvert trin i forberedelsesprocessen.

Det kan være lidt overvældende at beslutte, hvornår og hvor man skal start dit bryllupswebsted, hvis du aldrig har været involveret i webstedsopbygning før. For at hjælpe dig med at komme igennem denne opgave med lethed har vi analyseret og sammenfattet de mest populære og overkommelige webstedsbygningsmuligheder. Tjek dem ud nu.

Vi testede ud af 7 af de bedste bryllupswebsitebygere:

 1. Wix – Den bedste bryllupswebbygbygger (Det er gratis)
 2. WordPress – Gratis CMS & Wedding Website Builder
 3. uKit – Nemmeste webstedsproducent til bryllupswebsted
 4. Bluehost – Den bedste vært til dit bryllupssted
 5. Knuden – alt-i-en-løsning til bryllupsplanlægning
 6. Minted Bryllupper – Gratis bryllupswebsitebygger
 7. Weddingwire – Brugervenlig platform til bryllupssteder

Har du ret i at begynde at arbejde på dit bryllupswebsted? Derefter er det på høje tid at se på de mest populære alt-i-en og specialiserede bryllupswebsætere for at få en generel idé om funktionaliteten og brugervenligheden af ​​begge systemtyper.

Wix – Den bedste bryllupswebbygbygger (Det er gratis)

Wix - Den bedste bryllupswebbygger (det er GRATIS)

Wix – er den bedste og mest populære webstedsbygger, som tillader oprettelse af et komplet bryllupswebsted, uanset din webdesignekspertise. Dette er den allerførste service, der kommer til at tænke på, når det gælder oprettelsen af ​​funktionsbelastede bryllupsprojekter. Dette skyldes, at platformen har kendetegnet sig som et pålideligt webbygningsværktøj med masser af avancerede funktioner og højdepunkter, der bidrager til en vellykket webstedsudvikling. Her går de:

 • Bryllupsskabeloner. Webstedsbyggeren er kendt for sin rige samling af bryllupsskabeloner, som som standard er gratis og mobile lydhør. Bryllupstemaer er tilgængelige i kategorien “Begivenheder”. De er fuldt tilpassede, visuelt tiltalende og professionelle. Bare få adgang til instrumentbrættet og gennemse et bredt udvalg af designtilpasningsværktøjer for at give dit bryllupsprojekt imponerende look. Du kan også gøre brug af den praktiske preview-funktion for at se den skabelon, du agter at vælge detaljer. Det er vigtigt, da Wix ikke tillader at skifte temaer under udviklingen af ​​webstedet. Se på de mest imponerende skabeloner til bryllupswebsteder:
 • Bryllup RSVP

  Bryllup RSVP

  Bryllupsinvitation

  Bryllupsinvitation

  Bryllupsbegivenhed

  Bryllupsbegivenhed

 • Bryllups widgets og apps. Webstedsbyggeren giver adgang til flere widgets og applikationer, der er tilgængelige i Wix App Market. Vælg dem, der bliver en perfekt tilføjelse til dit bryllupswebsted, og gå videre til at integrere dem. Nogle af de apps, du kan vælge imellem inkluderer Wix Events, Wix Photo Album, Wix Weather, Kalender, Portfolio, Google Maps, Eventbrite, Countdown Clock, Moovit – Kort og ruter, Knap på sociale netværk, Lumifish Chronicles, 123 Form Builder, Wix Chat , Wix Pro Galleri, Wix Video osv.
 • RSVP-funktion. Wix giver mulighed for at bruge fordelene ved RSVP-funktionen, der giver dig mulighed for at holde kontakten med dine gæster, finde ud af deres ideer og intentioner samt få feedback fra dem. Dette er et must-have element for ethvert bryllupswebsted.
 • Registry. Dette er et andet vigtigt element i et bryllupswebsted, der giver dig mulighed for at sammensætte listen over gæster, sende invitationer, tilføje dine gaveindstillinger osv. Afsnittet om registreringsdatabase kan opdateres når som helst og hvor som helst.
 • Blogging. Webstedsbyggeren kan prale af en kraftfuld blogging-motor, som giver dig mulighed for at forbinde en blog til dit bryllupswebsted. Det er her du kan tilføje bryllupsrelaterede indlæg, som også kan være interessant for dine gæster. Kommenteringsindstilling vil bidrage til brugerengagementhastighed, så du kan holde kontakten med hver eneste gæst.

Wix tilbyder generøse prisindstillinger til sine abonnenter. Alle har en mulighed for at teste systemets funktionalitet på den gratis plan. Hvis du er sikker på, at du vil bruge webstedsbyggeren til oprettelsen af ​​dit bryllupswebsted, skal du obligatorisk opgradere til en af ​​de planer, systemet tilbyder. Sagen er, at et bryllupswebsted bestemt skal leveres med et domænenavn for at være let at huske for dine gæster og have et imponerende udseende. Når du opgraderer til det betalte abonnement, får du et bonusdomæne i et år.

Det betyder, at du ikke behøver at betale for dets brug i denne periode. Har du ret i at få en betalt plan? Gennemse derefter Standard Wix-abonnementer, hvis omkostninger starter med $ 13 / mo. Dette er bestemt en god løsning til dit bryllupswebsted.

Prøv Wix gratis

WordPress – Gratis CMS & Wedding Website Builder

WordPress - Gratis CMS & Wedding Website Builder

WordPress – er det verdens-populære CMS, der leveres med et kraftfuldt funktionssæt og overflod af designtilpasningsværktøjer, der er nødvendige for at starte og styre et bryllupswebsted af kvalitet. Platformen fungerer godt til alle brugerkategorier, men kodningsbevidsthed og baggrund af webdesign er stadig påkrævet her, hvis du virkelig agter at få et websted, der opfylder alle krav og behov. Se på systemets funktionalitet for at forstå, hvordan du gør brug af det til fordel:

 • Bryllupsskabeloner. CMS leveres med den indbyggede skabelonsamling, men der er også hundredvis af kvalitetsstemaer derude. Bare gennemse dem for at vælge den, du og din partner vil være helt tilfredse med. Disse design er gratis og betalt, men husk, at gratis temaer ikke er helt sikre på grund af den øgede malware-trussel.
 • Plugins til bryllupswebsteder. WordPress-pluginsamling er rig og omfattende. Det inkluderer forskellige typer plugins, inklusive dem, der er beregnet til bryllupswebsteder. Blandt de apps og plugins, du kan vælge og integrere i dit bryllupsprojekt, giver det oprindeligt mening at nævne følgende: Nedtællingsur, Bryllupsregistrering, Nedtællingswidget til bryllup, Kærlighedscitater-widget, Bryllupsgaver, Bryllupsby Lite – Bryllupsregister og oversigt, WeddingPress, RSVP-plugin, WordPress Media Gallery, Heart Card, Google Docs-gæsteliste, varebeskrivelse, gaveregister osv..
 • Hosting og domæne valg. Platformen giver mulighed for at være vært for dit bryllupswebsted hos enhver udbyder, der fungerer bedst til dit websteddesignbehov. Valget af hostingmuligheder er alsidigt og rigt – ligesom valget af domænenavne. Så det er op til dig at beslutte, hvilket firma du skal håndtere.
 • Blogging. WordPress blev oprindeligt oprettet med blogging behov i tankerne, og thuis, det er det bedste valg til oprettelse af blog. Hvis du ønsker at forbinde en blog til dit bryllupswebsted, er du velkommen til at gøre det for at holde dit publikum interesseret og opmærksom på dine seneste nyheder, opdateringer, planer, tidsplan og andre bryllupsrelaterede nuancer.

WordPress er en gratis Content Management System. Du kan downloade og installere det når som helst og uden omkostninger overhovedet. Det er endda muligt at vælge og tilpasse en af ​​de indbyggede skabeloner, platformen tilbyder, uden at investere i processen. Hvis du virkelig ønsker at give dit bryllupswebsted en høj ydeevne og offentliggøre det på nettet, går du ikke uden integration af plugin og hosting.

Taler om hosting, Bluehost ser ud til at være den mest rimelige løsning. Virksomheden er ikke kun troværdig, sikker og funktionel, men det er også utroligt overkommelig for alle. Således har du en perfekt chance for at få et bonusdomæne fra Bluehost, når du vælger platformen til at være vært for dit WordPress-websted. I øjeblikket koster det billigste Bluehost-abonnement $ 2,95 / mo, hvilket giver omfattende integreret funktionalitet til at imødekomme ethvert behov.

Prøv WordPress nu

uKit – Nemmeste webstedsproducent til bryllupswebsted

uKit - Nemmeste webstedsproducent til bryllupswebsted

uKit – er den enkleste og en af ​​de mest overkommelige webstedsbyggere til bryllupsprojekter. Platformen blev oprindeligt kendt som det lille forretningsudviklingsværktøj, men det er også en ret flot løsning til oprettelse af andre projekttyper, herunder bryllupswebsteder. Systemet er også kendt for sin fantastiske brugervenlighed, bekvemmelighed og intuitive webdesigntilgang, som tillader nybegynder og webdesignprofæser at skabe funktionsbelastede projekter uden kodningskompetence krævet. For at finde ud af, hvad nøjagtigt uKit tilbyder dig, skal du først være opmærksom på dets funktioner:

 • Bryllupsskabeloner. uKit har en samling lydhør bryllupsskabeloner, som kan tilpasses, gratis og professionelle. Samlingen inkluderer temaer til bryllupswebsteder, buketttjenester, bryllupsbureauer, dekorfirmaer og mere. Det er ikke nødvendigt at være en kodningspro for at starte et bryllupsprojekt med et af disse temaer – bare følg de retningslinjer, systemet genererer, og se resultatet. uKit giver mulighed for at skifte mellem temaerne, hvilket betyder, at du kan vælge en anden skabelon på ethvert trin i webstedets tilpasningsproces uden at miste det tidligere indsendte indhold.
 • Widget samling. Webstedsbyggeren leveres med en samling widgets, der inkluderer flere apps og udvidelser, der let kan integreres i dit bryllupswebsted for at give det avanceret ydelse. Nogle af de mest populære og funktionelle uKit-widgets, du muligvis vælger og integrerer på dit bryllupswebsted, inkluderer Slideshare, knapper på sociale netværk, timer, kommentarer, online chat, brugerkommentarer osv.
 • Foto- og videogallerier. En praktisk WYSIWYG webstededitor gør det muligt at oprette og administrere foto / video gallerier. Uanset hvilken skabelon du vil gå efter, kommer den med muligheder for integration af billede og video baggrund, preview-funktion, der giver dig mulighed for at kontrollere processen med webstedsudvikling og andre billedrelaterede nuancer, der kan gøre dit bryllupswebsted billedgallerier mere tiltalende og professionelt.

uKit er en af ​​de mest overkommelige webstedsbyggere, der er tilgængelige i den moderne webudviklingsniche. Platformen har en gratis prøveversion, der varer i 14 dage og fire betalte abonnementer. Omkostningerne starter med $ 4 / mo for den billigste plan, der kommer med flere funktioner og værktøjer, der er nødvendige for at lancere og administrere et bryllupswebsted af kvalitet.

Se også: uKit anmeldelse.

Prøv uKit gratis

Bluehost – Den bedste vært til dit bryllupssted

Bluehost - Den bedste vært til dit bryllupssted

Bluehost – er en stærk moderne hostingudbyder, der fungerer godt til at være vært for alle slags webprojekter, herunder bryllupswebsteder. Platformen har en af ​​de førende positioner på listen over de mest troværdige og funktionelle hostingfirmaer. Hvad mere er, dette er den øverste platform, som officielt anbefales af WordPress til hostingformål. Bluehost kommer med et karakteristisk sæt, der er mere end nok til at være vært og sikre et funktionsbelastet projekt. Listen over dens højdepunkter er som følger:

 • Avancerede sikkerhedsforanstaltninger. Bluehost tager sig af dit webstedssikkerhed og sikrer et højt beskyttelsesniveau. Netop af denne grund bruger virksomheden specialværktøjer (Spam Hammer, Spam Expert, hotlink-beskyttelsesforanstaltninger osv.), der især kan forbedre dit websteds sikkerhed og bevarelse af dets fortrolige data.
 • Fleksibilitet og ydeevne. Bluehost integreres sømløst med masser af eksterne tilføjelser, tjenester og applikationer, der kan øge dit bryllupswebstedets ydeevne.
 • Hurtig sideindlæsningshastighed. Bluehost sikrer hurtig belastning af websiden sammen med høje oppetidshastigheder. Dette opnås på grund af anvendelsen af ​​avancerede systemværktøjer og specielle integrerede funktioner. Hvad der er vigtigt, tidssidens indlæsningstid afhænger ikke af mængden af ​​webstedstrafik – dette er et af platformens højdepunkter.
 • Integreret markedsplads. Platformen giver adgang til flere scripts, apps og tilføjelser, du kan bruge i vid udstrækning til tilpasning af bryllupswebsider. Derudover har du lov til at vælge mellem flere WordPress-skabeloner, e-handel og marketingværktøjer samt fotogallerier osv.

Bluehost er en utroligt overkommelig hosting platform. Selvom der ikke er nogen gratis plan her, giver systemet dig mulighed for at vælge mellem flere betalte abonnementer. Derudover tilbyder virksomheden et gratis bonusdomæne til hver bruger, der abonnerer på en af ​​sine betalte planer. Dette er en stor fordel, når det kommer til udvikling af bryllupswebsteder. Prisen for den billigste Bluehost-plan udgør $ 2,95 / mo. Abonnementet tillader tilslutning af gratis SSL-certifikat for maksimal websikkerhed og dataopbevaring, sporing af regelmæssige WordPress-opdateringer, ved hjælp af ubegrænset båndbredde og andre ubestridelige fordele.

Prøv Bluehost nu

Knuden – alt-i-alt-løsning til bryllupsplanlægning

Knuden - alt-i-alt-løsning til bryllupsplanlægning

Knuden – er en alt-i-en specialiseret løsning til bryllupswebplanlægning, der giver dig mulighed for at starte og styre bryllupsprojekter samt planlægge hele brylluppet fra begyndelsen til slutningen. Platformen leveres med et karakteristisk sæt bryllupsfokuserede funktioner, hvis anvendelse gør det muligt at skabe professionelle bryllupsprojekter med avanceret funktionalitet.

Hvis du ikke er en kodende pro, kan det tage tid at beherske tjenesten, da den er noget overmættet med funktioner, der undertiden viser sig at være unødvendige. Systemet indebærer hurtig og enkel tilmeldingsproces, og det kan hurtigt udforskes, selv af uerfarne brugere. Webstedsbyggeren er en del af The Knot bryllupsplanlægningssystem, som gør det muligt at gøre processen underholdende og problemfri. Se på nogle af de mest avancerede funktioner, som webstedsbyggeren indeholder:

 • Bryllupsskabeloner. Knuten kommer med hundreder af bryllupsskabeloner af kvalitet, hvis kvalitet er over gennemsnittet. Alle temaer er friske, ofte opdaterede og lydhøre som standard. Du kan tilpasse enhver af dem ved hjælp af et sæt integrerede værktøjer og funktioner, der er specielt beregnet til oprettelse af bryllupswebsteder.
 • Unikt design af bryllupswebsteder. Webstedsbyggeren tillader at skabe unikt bryllupswebdesign, der matcher dine specifikke krav og bryllupsdetaljer. Du kan gøre dit websted unikt ved at oprette en personlig URL, tilføje brugerdefineret coverfoto, vælge unik farvepalet osv.
 • Bryllupsplanlægningsværktøjer. Knuden giver adgang til det kraftfulde og omfattende sæt bryllupsplanlægningsværktøjer, der helt sikkert kommer til nytte for dig, når du arbejder med din webstedsudvikling og begivenhedsplanlægning. Hvad du kan gøre brug af her er bryllupstjekliste, integreret budget, RSVP-funktion, registreringsdatabase, gæsteliste osv.
 • Lokale leverandører – Knuden giver mulighed for at gennemse listen over lokale leverandører, du muligvis har brug for i løbet af dit bryllupsforberedelser og planlægning. Disse inkluderer lister over modtagelsessteder, bryllupsfotografer, brudesaloner, videografer, populære bryllupsmærker, skønhedssaloner, blomsterhandlere, bryllupsplanlæggere, juvelerer, hotelophold og mere.

Knuden opkræver ingen gebyrer for udvikling af bryllupswebsteder. Systemabonnenterne har alle ret til at oprette deres bryllupsprojekter helt gratis. Det er et af platformens særpræg.

Prøv knuden nu

Minted Bryllupper – Gratis bryllupswebsitebygger

Minted Bryllupper - Gratis bryllupswebsitebygger

Minted bryllupper – er en anden populær specialiseret bryllupswebbygger. Dette er et af specialiserede systemer, der kommer i tankerne, når det kommer til at designe et bryllupswebsted af høj kvalitet for at tiltrække dine gæster og holde dem informeret om opdateringer og detaljer om den kommende lejlighed. Platformen er funktionel, visuelt tiltalende og praktisk, men den er ikke helt let for almindelige brugere. Minted Weddings mangler nogle af de must-have funktioner, der betyder meget for bryllupswebsudvikling. Hvis du stadig er interesseret i den funktion, som platformen tilbyder, kan du se dem nu:

 • Gratis bryllupsskabeloner. Webstedsbyggeren kan prale af en unik samling af gratis bryllupsskabeloner, der matcher en række trykte invitationer tilgængelige til alsidig design og er udviklet af uafhængige kunstnere.
 • Professionelle billedgallerier. Minted Weddings afslører en mulighed for at oprette og administrere et billedgalleri ved at vise fotos af dit par. Dette er en fantastisk måde at give dit bryllupswebsted et strejf af personalisering.
 • RSVP. Webstedsbyggeren understøtter også online RSVP-funktionen, så dine gæster kan forlade deres svar og forespørgsler, stille og besvare spørgsmålene og holde kontakten med dig på andre mulige måder.
 • URL-tilpasning. Webstedsbyggeren tilbyder en dejlig mulighed for tilføjelse af URL. På grund af det vil dit domænenavn se ud som yourchoice.minted.us, som er ganske kortfattet at blive husket af dine gæster.

Minted Weddings er en smule mere kompliceret sammenlignet med andre specialiserede bryllupswebbygere, der er gennemgået i stillingen. Det har begrænsede gratis muligheder, mens de betalte funktioner låses op på premium-planer.

Prøv Minted bryllupper nu

WeddingWire – Brugervenlig platform til bryllupssteder

WeddingWire - Brugervenlig platform til bryllupssteder

WeddingWire – er en specialiseret bryllupswebbygger, som kommer med en overflod af gratis tilpassede design og flere muligheder for at give dit websted overlegen funktionalitet. Udviklerne af tjenesten har taget sig af dens brugervenlighed, hvilket gør det muligt at give alle de bryllupsrelaterede oplysninger, du måtte ønske at præsentere for dine gæster.

WeddingWire ser ud til at være en temmelig flot variant af en specialiseret bryllupswebbygger, som fortjener opmærksomhed fra par, der forventer at få et værdigt resultat, der vil imponere deres gæster. På trods af dets stærke nichefokus bugner systemet imidlertid af funktioner, der komplicerer processen med oprettelse af websteder. Dette gør det udfordrende for nybegynderne. Listen over de største WeddingWire-fordele inkluderer:

 • Responsive bryllupsskabeloner. WeddingWire kan prale af en samling unikke og lydhør bryllupsskabeloner. Deres antal overstiger 400 temaer. Alle af dem er gratis, og du kan vælge ethvert tema for at komme op til dine aktuelle behov og designpræferencer.
 • Oprettelse af fotogalleri. For at give dit bryllupswebsted personlig design kan du oprette og administrere et fotogalleri. På grund af træk-og-slip-webredigeringsprogrammet tager det ikke meget tid og kræfter, hvilket gør dit websted individuelt og lokkende.
 • RSVP-funktion. Tjenesten giver mulighed for at integrere en nyttig RSVP-funktion, hvilket gør det muligt for gæster at efterlade deres svar på en separat webside om nødvendigt.
 • Bryllupsfokuserede funktioner. Blandt de andre specielle egenskaber ved webstedsbyggeren giver det mening at nævne WedSocial integration, bryllupsplanlægning tjeklistekalender, online gæsteliste manager, adressesamler, siddeplan og budgetbygger, leverandør manager og andre bryllupsspecifikke muligheder, der helt sikkert kommer ind praktisk til dig.

At opbygge et bryllupswebsted med WeddingWire er helt gratis for alle. Webstedsbyggeren tillader at gøre brug af dets integrerede funktionssæt til at opsætte, styre og opdatere dit bryllupsprojekt hvor som helst og når som helst.

Prøv WeddingWire nu

Bundlinie

Alle webbygningsplatforme, der er gennemgået ovenfor, fungerer godt til udvikling af kvalitets- og funktionsladede bryllupswebsteder. De giver mulighed for at oprette RSVP-websteder uden næsten ingen besvær overhovedet. Spørgsmålet er: hvordan vil du have, at dit websted skal se ud, og hvad nøjagtigt forventer du af det?

Hvis du har brug for et websted bare for at præsentere dine bryllupsrelaterede oplysninger til gæsterne, kan du bruge enhver specialiseret gratis bryllupswebbygger til at starte dit projekt på kort tid. Hvis du imidlertid ønsker, at dit bryllupswebsted skal være afspejling af din kærlighedshistorie og detaljerede forberedelser til en af ​​de mest bemærkelsesværdige lejligheder i din levetid, er det bestemt fornuftigt at overveje at bruge populære alt-i-en-webstedsbyggere.

Wix og uKit er de mest behagelige websteder med bryllup. De kræver ikke nogen særlig præsentation for at blive husket på grund af de omfattende funktionssæt, der tilbydes. På grund af deres praktiske redaktører, fantastiske bryllupsskabeloner, overflod af designtilpasningsværktøjer og flere widgets skiller platforme sig ud fra mængden, hvilket forbliver det bedste i den moderne webbygningsniche. WordPress er et populært CMS der giver dig mulighed for at starte og administrere professionelle bryllupswebsteder, uanset dine kodnings- og webdesignfærdigheder. Systemet kan prale af omfattende integrationsmuligheder, og det giver også mulighed for at vælge mellem flere indbyggede og eksterne design, der giver dig mulighed for at oprette enestående bryllupsprojekter. Bluehost er på sin side den bedste hostingløsning til WordPress-websteder såvel som til projekter oprettet med andre systemer.

WeddingWire, The Knot og Minted Weddings er tre specialiserede bryllupswebsitebygere. De blev oprettet med det eneste formål for øje – at sikre hurtig, enkel og effektiv oprettelse af bryllupswebsteder. Således kommer de med et sæt funktioner, der er nødvendige for at starte et værdigt projekt af denne type. Disse inkluderer bryllupsspecifikke skabeloner, mulighed for RSVP, URL-personalisering, oprettelse af fotoalbum og kalender med mere. På trods af overfloden af ​​disse funktioner mangler der stadig specialiserede bryllupswebbygere nogle af de must-have-funktioner og -værktøjer, der leveres af de øverste webstedsbyggere. Dette er, hvad der gør dem til ikke en rimelig løsning til bryllup webbygning.

Ved at bruge forskellige webbygningsværktøjer vil du være i stand til at designe et bryllupswebsted, der kan skabe en wow-effekt på dine gæster. Det er her, de vil være i stand til ikke kun at se dine bryllupsoplysninger, men også at gennemse fotos eller videoer af kvalitet såvel som at dele deres ideer og meninger. Du har overhovedet ikke brug for programmering, design eller tekniske færdigheder. Du får alle de nødvendige værktøjer til at nå dette mål til en overkommelig pris.

Opret et bryllupswebsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map