Bedste Cloud Hosting-tjenesteudbydere

Bedste Offline Website Builder Software


Cloud-hosting er et godt alternativ for dem, der ikke er ivrige efter at blive bundet til en enkelt server. Systemet fungerer som en virtuel server ved hjælp af forskellige kilder til at trække de nødvendige ressourcer til at gemme webstedet. Kernefordelen ved en cloud-løsning er, at dit projekt aldrig går ned, hvis serveren går ned. Som regel har det et servernetværk, der sikrer fejlfri ydelse, uanset hvad der sker.

Selvom skyhosting er lidt dyrere, hvis man sammenligner med delte hosting-tjenester, det giver en god balance mellem magt og overkommelig pris. Brugere kan vælge mellem dusinvis af tilbud tilgængelige på nettet. Valg af den rigtige kan se ud som en stor udfordring.

Vi testede 10 ud af de bedste leverandører af cloud hosting-tjenester:

 1. Bluehost – Den bedste leverandør af cloud hosting
 2. Hostpapa – nr. 1 America’s Cloud Hosting Provider
 3. Hostinger – den billigste løsning til cloud-hosting
 4. Liquid Web – Fuldt styret hosting til virksomheder
 5. HostGator – Fuldt styret Cloud Hosting
 6. 1&1 IONOS – Mest populære europæiske hoster
 7. GoDaddy – AWS-Powered Hosting
 8. iPage – Tilpasselig skybaseret VPS-hosting
 9. A2Hosting – 20X hurtigere cloud-hosting
 10. InMotion – Nul-downtime-hosting

De vigtigste faktorer, man skal overveje, når man vælger en cloud-hosting-udbyder inkluderer pris og funktioner, den leverer. Samtidig skal brugerne overveje nogle baseline-aspekter, der inkluderer:

 • båndbredde – mængden af ​​båndbredde definerer, hvor meget info dit websted kan levere via serverforbindelse såvel som dens kørehastighed. Jo mere båndbredde du har, jo bedre er din hjemmeside, selv når trafikken er ekstremt høj.
 • vædder – Hukommelse med tilfældig adgang er skyhostens digitale hjerne. Hvis dit websted har brug for at håndtere flere processer på samme tid, skal du se efter forbedret RAM til at dække flere gigabyte afhængigt af stedets funktionalitet.
 • OS – Cloud-hosting er afhængig af sit operativsystem. Det påvirker alle vitale processer og administrerer virtuel serverinfrastruktur. Med andre ord er sky-operativsystem det virtuelle hjerte, der håndterer udøvende processer såvel som back-end software og hardware ressourcer.

Ovennævnte er nogle grundlæggende aspekter. Nu skal vi se nærmere på de bedste cloud-hosting-tilbud og -funktioner, de bringer.

Bluehost – Den bedste cloud-hosting

Bluehost - Den bedste cloud-hosting

Bluehost – er den bedste cloud hosting løsning. Det leveres som en brugervenlig platform med en række ressourcer til at levere strøm og enestående ydelse til slutbrugeren. Kunder vil drage fordel af sikre og fuldt styrede hostingmiljø ud over den bedste hastighed og skalerbarhed:

 • Ydeevne – de seneste test afslørede næsten perfekt oppetid, der er op til 99,99%. Samtidig ser platformen ud til at være en af ​​de hurtigste på markedet, når det kommer til sidebelastningshastighed. Den gennemsnitlige hastighed er 424ms.
 • Lav vedligeholdelsesservice – systemet gemmer dataspejle på forskellige enheder. Hvis en af ​​dem falder ned i tilfælde af problemer, vil de andre afhente slakken, indtil fejlen er fjernet. Platformen trækker nok ressourcer til at sikre stor hastighed og ydeevne på trods af trafikken og mulige sammenbrud.
 • WordPress-legitimationsoplysninger – selvom vi taler om cloud-hosting, kan vi simpelthen ikke gå glip af, at Bluehost er den bedste WP-orienterede hostingudbyder. Kunder kan drage fordel af a enkelt-klik WP-opsætning ud over automatiserede opgraderinger, WP-temaer, plugins, tilføjelser osv.
 • Enkel planudvidelse – Bluehost gør det nemt at skifte mellem planer, hver gang dit projekt kræver flere muligheder. Alt hvad du behøver er at øge betalingen i henhold til en ny plan og begynde at bruge den på en gang.

Bluehost Cloud-hostingomkostninger: De inkluderer grundlæggende, plus, valg plus og Pro-planer med op til 6 GB RAM og flere SSD-lagringsmuligheder, der koster henholdsvis $ 7,99, $ 10,99, $ 14,99 og $ 23,99 pr. Måned. Du kan drage fordel af ekstra rabatter og spare et par dollars, hvis du betaler i 24 eller 36 måneder i forvejen.

Prøv Bluehost nu

Hostpapa – nr. 1 America’s Cloud Hosting Provider

Hostpapa - # 1 America's Cloud Hosting Provider

HostPapa – er en af ​​de bedste amerikansk-baserede uafhængige hostingudbydere. Det leverer flere serverløsninger afhængigt af det projekt, du vil starte. Brugere kan vælge mellem delt og dedikeret hosting ud over WP-optimerede pakker samt separate serverfaciliteter til e-handelsbehov. Virksomheden bruger skybaserede teknologier og kan prale med god ydelse. De vigtigste funktioner er som følger:

 • Brugervenlighed – platformen er ekstremt nem at bruge. Du behøver ikke at være ekspert. En enkel cPanel gør det nemt at finde ud af, hvordan systemet fungerer. Brugere kan administrere alle instrumenter og tjenester fra et enkelt instrumentbræt uden behov for at skifte mellem forskellige skærme.
 • Platform på fuld cyklus – HostPapa er ikke kun en hostingudbyder. Det er en platform oprettet for at lade dig bygge, lancere og vedligeholde dine live projekter. Systemet tilbyder specielle markeringspakker, der indeholder e-mail-instrumenter til både forretning og webstedsbygningsværktøjer.
 • Brugerdefineret webstedsbygger – opbygge klar-til-gå-websteder ved hjælp af en intuitiv træk-og-slip-webstededitor med foruddesignede layout og enkle tilpasningsværktøjer. Ingen kodningsfærdigheder er nødvendige.
 • Solid ydelse – HostPapa er en god mulighed med hensyn til websteds ydeevne og stabilitet. Platformen har udført en oppetid på 99,98% i løbet af de sidste 24 måneder ud over 759ms sidehastighed.
 • Gratis funktioner – hver bruger får et gratis 1-årigt domæne. SSL-kryptering. Ubegrænset båndbredde, webstedsmigrering eller domæneoverførsel er også inkluderet i prisen.
 • Green Server Solutions – HostPapa er en 100% grøn hosting-udbyder. Det betyder, at platformen bruger vedvarende energikilder, der inkluderer sol- og vindenergi til at levere hostingfaciliteter til slutbrugeren.
 • Servere til e-handel – Hvis du har behov for at være vært for din digitale butik, kan du vælge en separat hostingplan for Online Store. Det er designet til butikker i forskellige størrelser. Du kan sælge ubegrænsede produkter, mens HostPapa-teamet er klar til at hjælpe med butikskonfigurationer.

HostPapa-cloud-hostingomkostninger: der er tre grundlæggende planer, der kan opgraderes når det er nødvendigt. Brugere kan i starten vælge fra en Starter ($ 3.95 / måned), Forretning ($ 3.95 / måned) og Business Pro-plan ($ 12/95 / måned). Fornyelsespriserne er generelt højere. Så sørg for at kontrollere priserne på forhånd. Der er også VPS-hosting, der kan koste brugere op til $ 299,49 afhængigt af ressourcerne. Hvis du ser efter en eCommerce-løsning, er prismærket mellem $ 19.99 og $ 139.99 pr. Måned.

Se også: HostPapa anmeldelse.

Prøv HostPapa nu

Hostinger – den billigste løsning til cloud-hosting

Hostinger - den billigste løsning til cloud-hosting

Hostinger – er en leverandør af kvalitetsserverløsninger med flere overkommelige cloud-hosting-planer at vælge. Virksomheden har været over 15 år på markedet. Det har et godt omdømme blandt brugere, fleksible hostingpakker og værktøjer til at optimere dit websteds ydeevne. Kerneegenskaber er som følger:

 • Ultimate hastighed og kontrol – Hostinger-specialister tager sig af serverstyring og konfiguration. Alt hvad du behøver er at vælge en plan og opleve fordelene ved 3x højere hastighed. Dine besøgende vil helt sikkert sætte pris på næsten øjeblikkelig sideindlæsningstid. Du kan også håndtere administrationsprocessen gennem kontrolpanelet uden at være en teknisk nørd.
 • Udvidelsesmuligheder – systemet reserverer meget plads til vækst og udvidelse. Du kan starte et lille projekt med indgangsplanen og derefter gå til en mere skalerbar løsning med bare et klik. Du kan altid stole på en mere kraftfuld pakke, efterhånden som dit projekt bliver større.
 • Mere hastighed med Cache Manager – Hostinger har en integreret cacheteknologi, der øger webstedets hastighed. Det vil bestemt have en positiv effekt på dit websteds SEO-rang, kundernes oplevelse og andre vigtige aspekter.
 • Et-klik-aktivering – cloud hosting er meget let at aktivere og aktivere. Processen kræver ikke særlige færdigheder. Klik blot på knappen og gå online.
 • Administrer dine ressourcer – selvom Hostinger bruger isolerede virtuelle ressourcer, har brugerne stadig en total kontrol over alle forekomster, grænser osv. Ud over den dedikerede IP.

Hostinger sky hosting omkostninger: platformen leveres med 3 hurtige cloud-hosting-løsninger. De inkluderer pakker til start, professionel og global. Alle tre planer har ubegrænset båndbredde og en dedikeret IP-adresse. Start-planen koster $ 7,45 pr. Måned med 40 GB plads og op til 3 GB RAM. Den professionelle plan koster dig $ 14,95 pr. Måned med 80 GB plads og op til 6 GB RAM. Den globale planpris starter fra $ 37,00 med 200 GB plads og op til 16 GB RAM.

Se også:
Hostinger anmeldelse.
Hostinger vs Bluehost sammenligning.

Prøv Hostinger nu

Liquid Web – Fuldt styret hosting til virksomheder

Liquid Web - Fuldt styret hosting til virksomheder

Liquid Web – er et USA-baseret hostingfirma med 4 datacentre beliggende i USA og Europa. Platformen tilbyder robuste serverløsninger, der er tilgængelige i tre hovedindstillinger. Brugere kan vælge mellem selvstyrede, fuldt styrede og cPanel inkluderede hostingpakker for at få mest muligt ud af de leverede ressourcer. Systemet bruger avancerede teknologier til at levere maksimal fleksibilitet, enten du kun tænker på at starte en opstart eller allerede køre en veletableret virksomhed.

De vigtigste funktioner er som følger:

 • Fantastisk præstation – Liquid Web er den eneste ejer af dets datacentre beliggende i forskellige dele af verden. Virksomheden lover 100% oppetid takket være sin avancerede infrastruktur med serviceniveau (SLA) aftale, automatisk billedkomprimering, SSD-lagring og andre funktioner, der sikrer god ydelse.
 • Forbedret sikkerhed og hastighed – systemet bruger opdaterede instrumenter til at sikre forbedret sikkerhed og hastighed. De inkluderer Cloudflare-integration, Akami CDN og belastningsbalancere, der garanterer stabil webstedsdrift. Væsentlige sikkerhedsmidler inkluderer DDoS-angrebsforebyggelse og -detektion, FireWall-miljø, sky og off-site-sikkerhedskopiering osv..
 • Hosting til WP og WooCommerce – Liquid Web leverer kraftige ressourcer til at være vært for dine WP-baserede websteder med 75% højere kapacitet på grund af reduceret forespørgselbelastning. eCommerce-projekter vil drage fordel af Jilt-integration – et værktøj til at reducere nedlæggelse af vogn. Gratis butiksmigrering, webshop-plugins og temaer er inkluderet i pakken.
 • Enkel serveradministration – platformen er let at bruge. Brugere kan drage fordel af fuldt styret skybaseret hosting med en chance for at tilføje en ekstra lagerblok eller hente tilføjelser. Eller de kan helt være afhængige af en problemfri WP-optimeret pakke. Uanset hvad du vælger, leverer cPanel fuld kontrol over aktiverne og ressourcerne.

Omkostninger til hosting af flydende websky: hosting planer kan opdeles i to grupper. Den første er til personer med enkle websteder eller butikker. Det indeholder tre større planer: højtydende VPS med root-adgang koster $ 15 pr. Måned plus WP- og WooCommerce-planer, der koster $ 19 / måned hver. Den anden gruppe er til veletablerede virksomheder og voksende startups. Her kan du vælge dedikerede pakker og VPS-pakker, hostingklynger til administration af flere websteder, servere med højere ydelse, administrerede WooCommerce-planer osv..

Prøv Liquid Web nu

HostGator – Fuldt styret Cloud Hosting

HostGator - Fuldt styret Cloud Hosting

HostGator – er en skybaseret platform, der leverer en hurtig og sikker hostingløsning til webstedsejere. Den største fordel er, at du tager kontrol over hostingfaciliteterne, mens systemet bruger skybaserede teknologier for at forhindre mulige sammenbrud eller underfald ved hjælp af flere kunne-servere på samme tid. Det er nemt at bruge og styre ud over support døgnet rundt. De vigtigste hostingfunktioner er som følger:

 • God præstation – de seneste test har vist A + -hastighed. Platformen har servere forskellige steder, inklusive USA, hvor den viser virkelig gode resultater i henhold til Bitcatcha-check.
 • Stor oppetid – HostGator har vist sig at være en af ​​de bedste hostingudbydere med henvisning til oppetidstakten, som i øjeblikket er 100% takket være sine implementerede skybaserede serverløsninger.
 • Fleksible serverløsninger – systemet leverer hostingløsninger til forskellige behov. Brugere kan vælge mellem WordPress-optimeret, VPS og dedikeret hosting.
 • Brugervenlighed – systemet har sin egen cPanel, der adskiller sig fra typiske instrumentpaneler til mursten til mørtel med masser af indstillinger, der er svære at finde ud af. Et fuldt håndterbart system leveres med generelle og ekstra værktøjer ét sted, hvilket gør det nemt for brugerne at finjustere hosting såvel som at holde øje med hovedwebstedets præstationsmålinger.
 • Site Migration – systemet har sit tilpassede migrationsteam, der hjælper med at overføre et allerede eksisterende websted fra et hosting til et andet. Tjenesten inkluderer også overførsel af allerede registrerede domænenavne.
 • Skalerbarhed – HostGator er fleksibel nok til at foretage nødvendige opgraderinger. Brugere kan ændre planen med et klik for at vælge pakker med mere kapacitet og bedre aktiver i tilfælde af trafikforøgelse. Systemet sikrer problemfri migrering mellem planerne.
 • Sikkerhedsfunktioner – platformen håndterer systemopdateringer automatisk. Ingen manuel kontrol er nødvendig. Hostingudbyderen bruger ajourførte teknologier til at opdage og eliminere mulige digitale trusler.

HostGator sky-hostingomkostninger: De inkluderer henholdsvis Start-, Premium- og e-handelsplan, der koster $ 3,46 / måned, $ 5,39 / måned og $ 8,30 / måned. Alle planer inkluderer gratis domæne og gratis SSL.

Se også: HostGator anmeldelse.

Prøv HostGator nu

1&1 IONOS – Mest populære europæiske hoster

1 & 1 IONOS - Mest populære europæiske hoster

1&1 IONOS – er en hosting-udbyder af cloud-platforme, der har implementeret betalingsmodel-modellen. Den vigtigste funktion her er, at alle anvendte kilder er dedikeret til en bestemt bruger. Du kan frit skalere dem efter anmodning. Serveropsætningen tager cirka 55 sekunder at konfigurere og starte. God ydeevne vil sikre glat app- eller webstedsdrift på trods af trafikbelastningen.

Nøglen 1&1 IONOS fordele inkluderer:

 • Hurtig opsætning – For at komme i gang med lanceringen af ​​en ny server, har du brug for mindre end et minut. Brugere har en chance for at konfigurere det og oprette deres egen klar-til-gå-hostinginfrastruktur med den krævede kapacitet.
 • 100% kompatibilitet – brugere kan frit vælge software eller operativsystem. Gå til kontrolpanelet og find flere serverprogrammer og skabeloner, der skal startes med et klik.
 • Brugervenlighed – platformen har designet et intuitivt kontrolpanel med alle værktøjer, du har brug for til at skalere dine servere, tilføje nye, lancere yderligere apps osv. Brugere har fuld adgang til hosting API, hvilket gør det nemt at integrere tredjeparts applikationer.
 • Certificerede datacentre – 1&1 IONOS sikrer god ydelse takket være sine certificerede servere placeret i forskellige dele af verden, inklusive USA, UK og Europa. De opfylder alle de højeste sikkerheds- og ydelsesstandarder, der er fastlagt ved ISO 27001-certificering.
 • Sikkerhedsmidler – bortset fra ekstra 2FA-sikkerhedslag og tofaktorautentifikation, bruger systemet avancerede SIEM- og IDS / IPS-teknologier til at beskytte dine projekter og servere mod den mindste antydning om svig, DDoS-angreb eller andre cybertrusler.

1&1 IONOS-hosting-omkostninger: som vi tidligere har sagt, bruger systemet betalingsmodel. Det betyder, at du betaler online for brugte aktiver. Ris afhænger af servertypen. Platformen tilbyder server- og RAM-optimerede serverpakker. Hver inkluderer op til 9 forskellige indstillinger med SSD- og GB-satser. Standardserveren starter fra $ 0,0069 / time til $ 5 / måned. Den RAM-optimerede serverpris varierer fra $ 0,0250 per time op til $ 18 / måned.

Se også: 1&1 anmeldelse af IONOS.

Prøv 1&1 IONOS nu

GoDaddy – AWS-Powered Hosting

GoDaddy - AWS-Powered Hosting

GoDaddy – er et webhosting- og domæneregistreringsfirma, der leverer et sæt af sine tilpassede serverløsninger. Selvom platformen har lukket sin egen server sky, har den flyttet sin Shared og WordPress hosting til AWS (Amazons hostingudbyder) for at lade brugerne drage fordel af god ydelse, sikkerhed og andre funktioner, der er inkluderet i hver plan:

 • God præstation – systemet garanterer 99,9% af oppetid ud over certificerede servere placeret i USA og Europa.
 • Forbedret kundesupport – Brugere kan frit kontakte det amerikanske baserede supportteam døgnet rundt.
 • Sikkerhedsmidler – GoDaddy bruger specielle midler til at forhindre DDoS-angreb. Brugere kan stole på automatiske sikkerhedskopier og opdateringer. Det har også et separat sikkerhedsteam, der registrerer og eliminerer enhver form for mistænkelig aktivitet.
 • Sømløs planopgradering – hver gang dit projekt kræver mere hukommelse eller båndbredde, er du fri til at udjævne din plan med et klik. Brugere befinder sig i et intuitivt og fleksibelt kontrolpanel med alle nødvendige funktioner, herunder en enkelt-klik-appintegration, domæneinstallation osv..

GoDaddy cloud-hostingomkostninger: GoDaddy kan synes at være temmelig dyrt i betragtning af dens vagtpris for grundlæggende WP- og Shared-planer. Du kan begynde at bruge dens hosting for $ 5,99 pr. Måned med kun nogle baseline-funktioner inkluderet i pakken. På den anden side leveres alle pander med ubegrænset båndbredde og gratis et års domæne. Den maksimale serverløsning med alle muligheder i en vil koste dig $ 19.99 pr. Måned.

Prøv GoDaddy nu

iPage – Tilpasselig skybaseret VPS-hosting

iPage - Tilpasselig skybaseret VPS-hosting

iPage – er et overkommelig hostingfirma, der leverer sine skybaserede VPS-serverløsninger. Platformen lover øget styrke, forbedret fleksibilitet og enkle styringsværktøjer. Sammen med hosting får du forudinstallerede scripts, gratis domæne og administreret kundesupport. Listen over kernefunktioner er som følger:

 • Hosting tilpasning – brugere får rodadgang til at tilpasse deres hostingløsning. Du vil være i stand til at installere yderligere applikationer samt vælge den software, du har brug for.
 • Booster til serverhastighed – systemet bruger spejlvendt SAN-lager for at sikre høj hastighed og stabil hostingydelse ud over hukommelsesallokering.
 • Skalerbare servere – Når du er klar over, at dit projekt kræver flere aktiver, gør skybaseret funktionalitet det let at skifte mellem pakker, der vælger en mere kraftfuld plan.
 • Omfattende support – brugere har flere måder at få support og professionel assistance i tilfælde af problemer. Du kan bruge Live Chat eller en international telefon til et øjeblikkeligt svar.

iPage-cloud-hostingomkostninger: iPage tilbyder tre større skybaserede VPS-planer, der inkluderer Basic, Business og Optimum-pakker. De koster dig henholdsvis $ 19.99, $ 47.99 og $ 79.99 pr. Måned. Hver plan leveres med et antal dedikerede IP-adresser, brugerdefineret cPanel og et 1-årigt gratis domæne.

Se også: iPage-gennemgang.

Prøv iPage nu

A2Hosting – 20X hurtigere cloud-hosting

A2Hosting - 20X hurtigere cloud-hosting

A2Hosting – er en kraftfuld serverløsningsudbyder, der bruger hurtige SSD’er blandet med SwiftServer Platform for at sikre 300% hurtigere hastighed. Platformen kan prale af sine Turbo-servere for en hurtigere sidehastighed ud over 99,9% af oppetid, stor support og overkommelige planer.

 • Højhastighedsservere – systemet har implementeret SwiftServer Platform, der garanterer 20x højere sidebelastningshastighed. Brugere kan eventuelt drage fordel af hurtigere SSD’er ud over Turbo-servere, der garanterer stabil og hurtig webstedsdrift. Tilpasbar serverløsning – A2Hosting giver dig mulighed for at designe det hostingmiljø, du har brug for, i stedet for at sidde fast i en enkelt plan med aktiver, du ikke engang har brug for. Benyt lejligheden til at oprette din egen konto med kundefunktioner, der gælder for dit særlige projekt.
 • Avancerede kontrolværktøjer – alle hostingløsninger leveres med kontrolværktøjer til at genstarte eller lukke din server når det er nødvendigt. Du kan også få den genindlæst i tilfælde af, at nyt operativsystem eller apps skal installeres.
 • Pålidelighed – Brugere kan også stole på opdaterede sikkerhedsrettelser, 99,9% oppetid og flere datacentre placeret over hele kloden.

A2Hosting-cloud-hostingomkostninger: de tre store planer inkluderer LITE, SWIFT og TURBO. De koster henholdsvis $ 7,99, $ 9,99 og $ 18,99 pr. Måned. Hver plan kan let tilpasses. Her kan du vælge den båndbredde, du har brug for, samt antallet af kerner, diskplads og hukommelse. Når du har tilføjet et af aktiverne, vil du se den endelige pris før. Brugere kan aktivere eller deaktivere specielle funktioner samt vælge en passende serverplacering.

InMotion – Nul-downtime-hosting

InMotion - Nul-downtime-hosting

I bevægelse – er en platform, der leverer sin skybaserede VPS-hosting til at imødekomme både individuelle og forretningsmæssige behov. Systemets serverløsning, der hovedsagelig er designet til virksomheder, leveres med let administreret VPS-hosting, intuitivt kontrolpanel med Web Hosting Manager, der holder alle aktiver under kontrol. Platformen hævder at levere forbedret kraft og ydeevne. Lad os se under hætten:

 • Nul nedetid – InMotions lover bogstaveligt talt ingen nedetid, da den bruger overflødige hardwareklynger for at sikre stabilitet.
 • Administrerede servere – brugere har fuld kontrol over systemopdateringer, seneste sikkerhedsrettelser, applikationer osv.
 • Kompatibilitet – systemet fungerer godt med enhver webteknologi, du bruger. Det er kompatibelt med branchens førende CMS inklusive WordPress, Django, Magento og andre.
 • Ubegrænsede funktioner – hver af InMotion-planerne giver dig mulighed for at være vært for ubegrænsede websteder og domæner, så du kan være vært for projekter for dig selv såvel som dine kunder..

Omkostninger til hosting af InMotion sky: der er tre store planer at vælge imellem. De inkluderer VPS-1000HA-S, der koster $ 44.99 pr. Måned, VPS-2000HA-S, der koster $ 84.99 pr. Måned, og VPS-3000HA-S, der er tilgængelig for $ 149.99. Alle planer inkluderer fuldt licenseret brugerdefineret cPanel, gratis SSL og SSD osv.

Prøv InMotion nu

Bundlinie

Cloud-hostingløsninger leveres som et mere fleksibelt værktøj med klar prissætning. Du ved altid, hvad du betaler for, da du kan se mængden af ​​diskplads, RAM, båndbredde osv. På samme tid bruger cloud-hosting-udbydere aldrig de nødvendige ressourcer på en enkelt server. De er spredt mellem flere enheder for at sikre en fejlfri webstedsdrift på trods af mulige sammenbrud.

Fleksibilitet er den funktion, der gør cloud-hosting-løsninger så pålidelige og på samme tid kraftfulde. Mens startprisen kan svare til nogle af de almindelige VPS-hostingudbydere, kan brugerne drage fordel af udvidede ressourcer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map