Bedste Community Webstedsbyggerne

Community Website Builders


Forestillingen om communitywebbuildere omfatter blogs og fora – platforme til nichebrugerkommunikation. Dette er behagelige tematiske ressourcer til at dele erfaringer, meninger, sende kommentarer og bare for at tilbringe tid i cirklen af ​​ligesindede.

Dette kan være fanwebsteder, blogs med fokus på at avle sjældne dyr og dyrke planter, Go-spilentusiaster, træsnitseprofesser, samlere eller fans af ekstremsport. Med andre ord, dette er websteder, der forener mennesker baseret på deres interesser i flere nicher.

Sociale netværk tæller muligvis også blandt samfundswebsteder. De kan ikke oprettes med webstedsbyggere, så vi inkluderer dem ikke i denne opfattelse. Specifikationerne i deres udvikling adskiller sig meget, og det er derfor programmerteams opgave, men ikke amatører til webdesign. Vi fokuserer bedre på blogs og fora.

Vi testede ud af 7 af de bedste fællesskabswebstedebygere til medlemskabswebsted:

 1. uCoz – Den bedste online webstedsbygger
 2. WordPress – platform til enhver form for medlemskabswebsted
 3. IM Creator – GRATIS community site Builder til nonprofitorganisationer
 4. Subhub – Webstedsbygger af online medlemskab
 5. Admidio – GRATIS Open Source Community Management Software
 6. Chambermaster – Brugervenlig Membership Software til brugervenlighed
 7. BLI DET MED – Alt-i-en-løsning til samfundsstyring

Hvis du har ret i at starte et samfundswebsted med mindst mulig indsats / tidsinvestering, vil du helt sikkert møde behovet for at vælge en pålidelig webdesignplatform for at komme i gang med lethed. Valget mellem alt-i-en og specialiserede communitywebbuildere kan være lidt forundrende for en nybegynder, der udløser nødvendigheden af ​​at gennemgå hvert af de systemer, der er inkluderet på listen. Den detaljerede analyse hjælper dig med at tage den rigtige beslutning om det system, du vil fortsætte med at arbejde med.

uCoz – Den bedste online webstedsbygger

uCoz - Den bedste online webstedsbygger

uCoz – er en populær skywebsite-builder, der bruges i vid udstrækning til udvikling af communitywebsteder. Platformen er modulbaseret og giver dig således mulighed for at oprette dit webstedslayout og -struktur ved hjælp af at vælge og integrere de krævede indholdsmoduler / blokke. Systemet er ikke det nemmeste valg for begyndere, da det kan kræve en vis kodningskendskab, hvis du ønsker at gøre dit websted mere funktionsbelastet. Det er dog bestemt den bedste løsning for alle, der er villige til at starte og styre et websted af høj kvalitet for samfundet. Lad os optage dets funktion med det samme:

 • Forum Oprettelse – Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at oprette et funktionelt og ganske kraftfuldt forum ved at integrere det tilsvarende modul. For at aktivere funktionen skal du bare åbne indstillingsafsnittet, vælge Forum-modulet og indstille det som en startside. Forummet tillader at tilføje det krævede antal sektioner, grene og kategorier, der tackle den niche, det dækker. Du kan også tildele forfatterrettigheder til bestemte brugere, indstille antallet af temaer, der vises på en side, justere visnings- og statusindstillinger osv.
 • Blogforbindelse – Funktionen realiseres også ved at integrere et specielt blogmodul, du kan vælge i indstillingsafsnittet og indstille som en startside. Et blogmodul gør det muligt at oprette kategorier af materialer og fylde dem med indlæg, som du kan opdatere, når det er nødvendigt. Det er også muligt at konfigurere nyhedsfeedsdesignet her, vælge den bedst egnede blogskabelon, justere displayparametre og artikeldesign, definere generelle karakteristika for blogbilleder osv. Derudover kan du aktivere en postvurderingsmulighed, e-mail kommentarer underretninger, vælge bedst præsentationsformat, opsæt antallet af stillinger, der vises på websider osv.
 • HTML-færdigheder – Selvom det ikke er så vanskeligt at opbygge websteder med uCoz, er det stadig ønskeligt at besidde HTML-færdigheder, hvis du ønsker at give dit projekt enestående look og unik ydelse. Jo mere opmærksom kode du er, desto mere avanceret og fuldt udstyret vil dit communitywebsted være.
 • Skabelonvalg – uCoz kan prale af en samling af tilpassede integrerede tilpassbare skabeloner såvel som sin egen markedsplads med flere professionelle færdige layout og skabeloner. Disse designs er betalte, men de har ajourført og stilfuldt look.

uCoz tilbyder moderat prispolitik. Der er en gratis version af tjenesten, som leveres med et brugerdefineret domæne, annoncer, der vises på hjemmesiden, begrænset diskplads og andre funktionalitetsbegrænsninger. Hvis du virkelig agter at starte et funktionsladet communitywebsted med uCoz, skal du opgradere til et af fire betalte abonnementer. Prisen for den billigste plan udgør i øjeblikket kun $ 3 / mo, hvilket er en reel fordel for systemabonnenterne.

Prøv uCoz gratis

WordPress – platform til enhver form for medlemskabswebsted

WordPress - platform til enhver form for medlemskabswebsted

WordPress – er et populært Content Management System, der er blevet enormt populært i de senere år. Oprindeligt oprettet som en bloggingsplatform har systemet udviklet sig til en populær software, der bruges til at starte og styre alle slags projekter. Det er ret nemt at mestre WordPress selv for førstegangs-timere, selvom systemet indebærer bevidsthed om kodning af det grundlæggende. Dette gælder især, når det kommer til udvikling af komplekse funktionsbelastede projekter. For at opdage de funktioner, som CMS tilbyder til sine brugere, skal du huske på følgende aspekter:

 • Brugervenlighed – Download og installation af WordPress tager kun et par minutter. Processen er automatiseret – hvad du har brug for er bare at følge de retningslinjer, som CMS genererer for at hjælpe dig med at komme i gang med oprettelsen af ​​dit websted.
 • Fleksibilitet og designtilpasningsfrihed – CMS giver mulighed for designtilpasningsfrihed og giver adgang til flere værktøjer og funktioner. Der er meget, du kan gøre her for at give dit communitywebsted det ønskede udseende og ydeevne. Således kan du ændre webstedsfarver, skrifttyper, baggrunde, header, sidefod og andre sektioner / parametre. Derudover tillader systemet upload af mediefiler og andre indholdstyper, du ønsker at integrere i dit projekt.
 • Plugins til fællesskabswebsteder – WordPress skiller sig ud fra mængden på grund af det rige udvalg af eksterne plugins, der er specielt designet til samfundswebsteder, nemlig blogs og fora. Nogle af de mest populære og udbredte plugins inkluderer BuddyPress, bbPress, UserPro, Youzer, Content Sensor, Wise Chat, Inviter nogen, Socialiser og mange flere.

De endelige omkostninger ved brug af WordPress afhænger af flere faktorer. Selve CMS er gratis til download og installation, men det indebærer budgetinvesteringer, når det kommer til dens ydeevne og promovering. Hvis du planlægger at starte et funktionsbelastet projekt med ydeevneydelse, går du ikke uden at vælge betalte plugins eller temaer. De adskiller sig i de leverede omkostninger og funktionalitet. Men det er det ikke.

For at offentliggøre det færdige projekt skal du vælg pålidelig hosting og domænenavn. Omkostningerne afhænger også af det firma, du vælger, den plan, du vælger, og prisen på domænet. I denne henseende, Bluehost viser sig at være den mest passende løsning, som officielt anbefales af CMS. Prisen for den billigste Bluehost-plan udgør $ 2,95 / mo, mens udvalget af funktioner, der er leveret til denne pris, er imponerende og alsidig nok til at dække dine behov for webdesign.

Prøv WordPress nu

IM Creator – GRATIS community site Builder til nonprofitorganisationer

IM Creator - GRATIS community site Builder til nonprofitorganisationer

IM Creator – er en skywebsite-builder, der gør community-webstedsudvikling enklere og mere overkommelig for alle. Systemet leveres med et bredt spektrum af værktøjer og funktioner, der forenkler oprettelsen af ​​webstedet og har betydelig indflydelse på det endelige resultat. Webstedsbyggeren er gratis for alle almennyttige organisationer / brugere, hvilket er et andet højdepunkt, der bidrager til dens popularitet. Listen over funktioner, som IM Creator er klar til at tilbyde, inkluderer følgende punkter:

 • Nichedesign. Webstedsbyggeren giver adgang til sin integrerede samling af tematiske designs, som som standard er gratis og lydhøre. Systemet tilbyder desuden flere designtilpasningsværktøjer til at give dit projekt et look i høj ende, og der er også en mulighed for at integrere HTML-koder for mere tiltalende præsentation af websider.
 • Blogging Engine. IM Creator kan prale af en kraftfuld blogging-motor, som tillader oprettelse og opsætning af en funktionsladet blog. Med platformen kan du oprette det krævede antal tematiske blogsektioner for yderligere at uploade og administrere nye indlæg eller planlægge deres offentliggørelse. Det er også vigtigt, at du har en mulighed for at aktivere brugerkommentaringsfunktion for at lade dine blogbesøgere dele deres samfundsnyheder, meninger, ideer og tanker, der hjælper dem med at holde kontakten med hinanden og med dig (som blogejer).
 • eCommerce. Sammen med mulighederne for blogging gør IM Creator det muligt at give dit communitywebsted et e-handelsfokus. Denne funktion kan være praktisk, hvis du planlægger at sælge noget eller tilbyde betalte tjenester via dit samfundsprojekt. Du vil støde på flere e-handelsfunktioner her, som hjælper dig med at komme i gang med lethed, selvom du ikke er en kodende pro.

IM Creator er en helt gratis webstedsbygger for nonprofitorganisationer, studerende og kunstnere. Hvis du hører til en af ​​disse brugerkategorier, er du velkommen til at tilmelde dig systemet og bruge dets hele funktioner indstillet uden omkostninger. Prisen på betalte planer, som IM Creator tilbyder, starter med $ 8 / md, hvilket især fungerer godt for iværksættere og forhandlere.

Prøv IM Creator gratis

SubHub – Webstedsbygger af online medlemskab

SubHub - Webstedsbygger af online medlemskab

SubHub – er en webstedsbygger, som hjælper brugere med at oprette og administrere medlemswebsteder med værdig ydelse. Systemet er den fuldt integrerede løsning, der sætter alle i stand til at offentliggøre samfundsrelateret indhold, tjene penge på omfattende medlemskab, abonnementer, e-handelsmuligheder osv. Imidlertid kan en nybegynder have svært ved at mestre platformen på grund af dens komplekse webdesigntilgang. Hvis du har ret i at oprette et websted for medlemskab med systemet, skal du overveje dets største fordele:

 • Medlemskabsindstillinger. Webstedsbyggeren giver et fantastisk udvalg af kraftfulde medlemsfunktioner og niveauer, der gør det muligt for forskellige medlemsgrupper at deltage i projektet, se relevant indhold og foretage de tilladte redigeringer.
 • Alsidige Content Management Solutions. SubHub giver mulighed for enkel, bekvem og effektiv indholdsstyring. Du har tilladelse til at tilføje og opdatere artikler, videoer, billeder, websidesider og andet relateret indhold, der kan offentliggøres med det samme eller planlægges på forhånd.
 • Responsiv design. Systemet giver dig mulighed for at vælge og tilpasse en af ​​de integrerede brugerdefinerede skabeloner, der er responsive som standard, eller ansætte dens udviklere til at udvikle personaliseret webstedsdesign, der imødekommer dine særlige behov.
 • Integreret indkøbsvogn. SubHub leveres med den integrerede indkøbsvogn, der giver dig mulighed for at sælge digitale / fysiske produkter ved hjælp af flere betalingsmuligheder som Stripe, PayPal og mere.
 • Indstillinger for samfundsstyring. Webstedsbyggeren tilbyder omfattende communityadministrationsmuligheder til at hjælpe med at opbygge løbende brugerengagement. Således kan du starte og opdatere diskussionsfora, medlemsmapper, begivenhedskalendere, sociale mediekanaler osv. Her.
 • MailChimp-integration. SubHub er fuldt integreret med MailChimp, der gør det muligt at få mest muligt ud af e-mail-marketingmuligheder, som systemet tilbyder. Så snart en bruger annullerer abonnementet, annulleres MAilChimp-integrationen automatisk også.

SubHub har tre prisplaner, hvis omkostninger er moderate. Det billigste Starter-abonnement koster $ 47 / mo. Hver plan leveres med en gratis 14-dages prøveversion, der tilbydes til at teste systemets funktionalitet. Derudover er det muligt at spare op til 15% ved at vælge det årlige abonnement.

Prøv SubHub gratis

Admidio – GRATIS Open Source Community Management Software

Admidio - GRATIS Open Source Community Management Software

Admidio – er en gratis open source community management software, der bruges til at køre websteder med grupper, foreninger og organisationer. Platformen tilbyder et sæt samfundsstyringsfunktioner, integrerede moduler og andre muligheder, der gør det muligt at oprette funktionelle projekter, der afspejler tilladelser og struktur i din organisation. Samtidig er Admidio ikke så populær blandt brugerne på grund af dens kompleksitet og tid, der er nødvendig for at få alle de integrerede funktioner til rådighed. Her er listen over de mest imponerende Admidio højdepunkter, du skal være opmærksom på:

 • Webmastere Fokus. Admidio er softwaren til online medlemskab, der er specielt udviklet til webmastere, som er villig til at vedligeholde deres egne organisationer eller foreninger ved at bruge alle fordelene ved medlemsstyring. Dette inkluderer indstillinger for adgangskontrol, som er nødvendige for at beskytte medlemsdata mod uautoriseret adgang.
 • Ledelse af medlemskabsrettigheder. Webstedsbyggeren giver dig individuelt mulighed for at tildele medlemsrettigheder til ejendomme, afdelinger, brugergrupper og separate webstedsmedlemmer, du planlægger at samarbejde med. Det er også muligt at sammensætte konfigurerbare medlemslister, der yderligere kan eksporteres til forskellige filformater, herunder PDF, Excel og CSV.
 • Begivenhedsoprettelse. Når du administrerer websteder, der er lanceret med Admidio, kan du oprette separate begivenheder, der indebærer muligheden for yderligere at annullere eller forpligte dem. Derudover er det muligt at se, uploade og administrere fotos / fotoalbummer her.
 • Plugin / modulintegration. Sammen med klassiske brugeradministrationsfunktioner giver Admidio adgang til flere moduler / plugins, du kan vælge, installere og justere på din startside. Disse inkluderer priser, fødselsdag, kalender, formularfylder, tilfældigt foto, sidebjælke, meddelelser, statistik, skriftlig kommunikation, WP-plugins til Admidio og mere.

Admidio er den software, der kan downloades, men sælgeren leverer ikke omkostningerne ved programmet lige fra starten. Systemet kan downloades og installeres uden omkostninger, og der er også en gratis prøveversion, der giver dig mulighed for at teste platformens funktionalitet uden gebyrer.

Prøv Admidio gratis

ChamberMaster – Brugervenlig software til medlemskabsstyring

ChamberMaster - Brugervenlig software til medlemskabsstyring

ChamberMaster – er en letanvendelig medlemsadministrationssoftware, der blev udviklet til at styre al den daglige drift af handels- og forretningsforeninger, kamre, konvention og besøgendebureauer samt andre organisationer. Selvom platformen ikke er så populær hos moderne institutioner på grund af dens kompleksitet, bruger nogle af dem stadig den til datalagring såvel som til udvikling eller promovering af samfund, de tjener. Softwaren leveres med et særpræg, som er nødvendigt for at kunne starte og styre disse typer projekter, nemlig:

 • Medlem Management System. Platformen leveres med en sofistikeret database, der lader dig nemt administrere medlemslister, spore og analysere alle relevante oplysninger, tilføje nye medlemmer og opdatere listen over eksisterende. Dette bidrager til sikker og pålidelig opbevaring af medlemsrelaterede oplysninger, der kan fås adgang til når som helst.
 • Integreret fakturering. Systemet leveres med den integrerede behandlingsfunktion for fakturering / fakturering, der sikrer hurtig og sikker gennemførelse af økonomiske transaktioner.
 • Tilpasset rapportering. Softwaren giver dig mulighed for at få mere nøjagtige indsigt på grund af det nemt at læse dashboard med flere rapporteringsfunktioner og nøglemetriks. Det er muligt at måle, teste, udforske og analysere effektiviteten af ​​din organisation samt at opbygge og opdatere rapporter.
 • Kommunikation og grupper. Dette er en gruppe af moduler, der forenkler processen med at forbinde medlemmerne af din forening og organisere dem i forskellige grupper baseret på de involverede kommunikationstyper.
 • Begivenhedsmodul. Tilgængelighed og integration af ChamberMaster-modulet giver dig mulighed for at organisere og styre forskellige slags begivenheder. Modulet hjælper med at tage hensyn til alle faser i begivenhedsplanlægningsproceduren, lige fra deltagerinvitation og op til fakturaudstedelse eller registreringssporing.
 • Valg af medlemsopbevaring. Systemet er dedikeret til at imødekomme hver enkelt brugers behov. Således træffer den særlige medlemsopbevaringsforanstaltninger for at lade alle brugere være tilfredse. Disse inkluderer henvisningssporingsværktøjer, oprettelse af informationssider til hver virksomhed, brug af bannerannoncer til at promovere virksomheder gennem dit websted, forbedring af virksomhedsfortegnelser, oversendelse af automatiserede eNewsletter Hot Deal-opdateringer til registrerede abonnenter, tilbyde online kort til at hjælpe brugerne med at finde lokale virksomheder og medlemmer osv.
 • Sociale netværk. ChamberMaster offentliggør automatisk dine forretningsnyheder, begivenheder, opdateringer, hot deals, nye medlemsinfo, stillinger i sociale netværk, nemlig Facebook og Twitter. Denne funktion er imidlertid i øjeblikket kun tilgængelig for abonnenter på Premier / Pro-versioner.

ChamberMaster er ikke en gratis software. Platformen tilbyder fire prisindstillinger, der varierer med hensyn til inkluderede funktioner, funktioner og indstillinger. For at vælge den rigtige plan skal du se de funktioner, der er inkluderet i hvert abonnement, under hensyntagen til kammerstørrelsen. Den mest overkommelige prisindstilling er Essential-pakken, hvis omkostninger starter ved $ 149 / mo.

Prøv ChamberMaster gratis

Deltag i IT – alt-i-en-løsning til samfundsstyring

Deltag i IT - alt-i-en-løsning til samfundsstyring

Deltag i det – er den alt-i-en-ledelsesplatform for medlemskab, der giver organisationer mulighed for effektivt at spore, styre og vokse deres lokalsamfund. Softwaren gør det muligt at overvåge de vigtigste processer, der finder sted i organisationen for at administrere sine medlemmer med succes og forene mennesker omkring deres interesser og erhverv. Deltag i Det mangler popularitet sammenlignet med andre lignende platforme, men det giver stadig mening at finde ud af de vigtigste funktioner på platformen, hvis du overvejer at bruge den i fremtiden:

 • Avanceret medlemskabsprogram. Deltag i Det kommer med et avanceret medlemsprogram, der kan konfigureres med hensyn til specielle brugerkrav. Det er muligt at justere konfigurationer i systemets betjeningspanel. Det er her du kan ændre medlemskabstyper, økonomiske indstillinger, online tilstedeværelsesparametre, brugerdefinerede felter, specificere flere administratoradgangsrettigheder osv.
 • Organisationsstyringsværktøjer. Softwaren gør det muligt at udnytte organisationsstyringsværktøjer til at give din virksomhed den bedst mulige værdi. Blandt de værktøjer, du kan administrere, er det fornuftigt at nævne Procesmedlemmebetalinger, medlemmernes tidslinje, medlemsbord, målrettede medlems-e-mails og mere.
 • Medlemmer Portal. Systemet gør det muligt at gøre det muligt for brugere nemt at deltage i din organisation og holde kontakten med andre medlemmer. Hver abonnent får en mulighed for at redigere profilen, verificere medlemskonto og e-mail, udforske og bruge de tilgængelige annulleringsmuligheder, indsende og opdatere kreditkortoplysninger osv..

Deltag Det tilbyder i øjeblikket tre betalte planer, hvoraf den mest overkommelige – Startpakke – koster $ 29 / mo. Hver plan leveres med den 30-dages gratis prøveversion, så brugerne kan teste de funktioner, den omfatter, og beslutte, om den skal videre bruges. Softwaren tilbyder desuden 20% rabat for nonprofit og 20% ​​for årlige abonnementer.

Prøv at blive medlem af IT gratis

Bundlinie

Med et så alsidigt udvalg af communitywebbuildere ser de tjenester, der gennemgås i artiklen, ud til at være de mest rimelige løsninger. De har ikke noget til fælles og er interessante for forskellige kategorier af webudviklere lige fra newbies og op til fagfolk, der designer unikke specialfremstillede websteder fra bunden af.

Blogs og fora kombineres ofte godt i form af et websted, hvilket gør kommunikation mellem brugere praktisk. Således kan de alle læse indlægene for yderligere at diskutere dem på et forum eller i kommentarfeltet, dele erfaringerne, klarlægge de mest brændende problemer. uCoz, IM Creator og WordPress fungerer godt til disse typer websteder. Det er enklere at konfigurere designet og tilføje specifikke funktioner ved hjælp af app / plugin-integration, modulopsætning og tilpasning af nichespecifikke skabeloner. Meget gøres gennem kodedigering i uCoz, mens den enkleste måde at få fantastisk design her er at købe det i uTemplates. Generelt afslører alle systemer sig fra den bedste side, når det kommer til lancering af fællesskabswebsteder.

Når det kommer til uCoz, kan du benytte dig af mere forskelligartethed fra alle synsvinkler, hvis du har grundlæggende kodning. Dette er en platform for erfarne brugere, der skaber kraftfulde og store skræddersyede eller personlige websteder med yderligere indtægtsmål. Hvis du planlægger at starte en blog med en høj publikationsfrekvens og flere sektioner, finder du ikke en bedre webstedsbygger til at nå dette mål.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map