Bedste dedikerede serverudbydere

bedste dedikerede serverhostingudbydere


Udtrykket “dedikeret server” taler for sig selv. Det betyder, at du har en egen server, der er vært for et websted på trods af kompleksiteten eller trafikken. Det er helt anderledes end hvad vi er vant til med hensyn til VPS eller delte hostingløsninger.

En dedikeret server indeholder ikke båndbredde, CPU-tidsdeling, RAM eller andre typiske faktorer. Det kommer som en fleksibel løsning, der er let at administrere og optimere i overensstemmelse med webstedets krav, mens den forbliver lydhør på ethvert tidspunkt.

Den vigtigste dedikerede hostingfordel er, at den leverer langt mere styringsværktøjer og kontrol over indstillingerne. Brugere kan frit implementere nødvendige konfigurationer. Yderligere fordele inkluderer udvidet support og vedligeholdelse på hvert trin. digital sikkerhed osv.

Vi testede 10 af de bedste dedikerede serverudbydere:

 1. Bluehost – Verdens bedste dedikerede serverudbyder
 2. Hostpapa – De bedste dedikerede servere i Canada
 3. Hostgator – De bedste dedikerede servere til WordPress
 4. Siteground – servere med det nemmeste hosting-panel
 5. 1&1 Ionos – De billigste dedikerede europæiske servere
 6. Hetzner – tysk-baserede dedikerede servere med høj belastning
 7. Liquidweb – Managed dedikerede servere i USA
 8. OVH – Kraftige dedikerede servere med DDoS-beskyttelse
 9. FDC – dedikerede 10 GBit-servere med ubegrænset båndbredde
 10. Velia (Kom så far) – UK dedikeret Windows & Linux-servere

Løsningen er dyrere, sammenlignet med andre hostingfunktioner. Du skal være klar til at betale fra $ 50 til $ 150 pr. Måned for en indgangsplan.

Naturligvis lyder det næppe som en omkostningseffektiv løsning. På den anden side kan det være en stor investering i stabilitet og god ydelse af dit fremtidige webprojekt på trods af kompleksiteten, især hvis der tages hensyn til nogle af de vigtigste fordele:

 • Enkel styring og kontrol – En dedikeret server er et perfekt valg for virksomheder, der efterspørger større kontrol over deres hosting- og serverfaciliteter. Brugere er de eneste, der har ansvaret for situationen. De er frie til at konfigurere indstillinger og administrere baselineelementer i overensstemmelse med deres behov i henvisninger til diskplads, RAM, mængden af ​​CPU’er osv..
 • Administratoradgang – Forestil dig, at du har valgt en delt hosting. Du vil ikke være i stand til at administrere det med undtagelse af nogle baseline-styringsmuligheder. Hvad angår den dedikerede server, får brugerne fuld root-adgang og muligheder for at fjerne eller ændre software, installere eller slette programmer, implementere brugerdefinerede indstillinger osv..
 • Den unikke IP-adresse – Denne kendsgerning minimerer risikoen for, at en anden sortliste din IP-adresse.

Skalerbarhed, forbedret digital sikkerhed, hurtig hastighed og god ydelse – det er de afgørende faktorer, der gør en dedikeret server virkelig værd at bruge disse penge. Lad os nu se nærmere på de bedste tilbud på markedet.

Bluehost – Den bedste dedikerede serverudbyder

Bluehost - Den bedste dedikerede serverudbyder

Bluehost – er en ultimativ løsning til enhver webstypetype eller -størrelse. Den dedikerede server leveres med stor ydelse og hastighed ud over total kontrol og maksimal effekt. Platformen leverer en masse praktiske indstillinger, der er opdelt i tre hovedkategorier: grundlæggende, avancerede og valgfri funktioner. De kommer alle som en del af en valgt plan. Nogle grundlinjefunktioner er som følger:

 • Maksimal hastighed – Platformen bruger open source-teknologier som f.eks OpenStack. Denne kendsgerning sikrer forbedret fleksibilitet og hurtig webstedsdrift.
 • Forbedret cPanel – Bluehost cPanel er et ultimativt instrument, der giver rodadgang for avancerede brugere, der trænger til total kontrol over serveren. Brugere kan bruge panelet til at tilføje hostinglager på farten i tilfælde af nødvendighed.
 • RAID Level 1 Storage Support – Bluehost bruger kun RAID-lagerplads på sine dedikerede servere. Det resulterer i 100% databeskyttelse takket være spejlede drivere. Dette er en eksklusiv funktion, som du næppe finder hos andre hostingudbydere.
 • Administrer din database – Databasestyringsfunktioner giver brugerne mulighed for at foretage alle nødvendige rettelser og ændringer direkte på serveren.

Yderligere funktioner inkluderer administration af flere servere og nogle af de væsentlige beskyttelsesværktøjer, som f.eks. Domænesikkerhed, spambeskyttelse, SiteLock-funktion til at beskytte dit websted mod hackerangreb og digitale tråde.

Bluehost dedikerede serveromkostninger: Platformen tilbyder tre forskellige planer, der alle leveres med døgnet rundt support, gratis domæne og SSL, 30-dages pengene-tilbage-garanti. Standardplanen er indgangspakken, der koster $ 72,09 pr. Måned med 2,3 GHz-hastighed, 500 GB spejlet lagerplads, 5 GB RAM og op til 3 IP-adresser. Forbedrede planer og premium-planer koster henholdsvis $ 90,12 og $ 108,15. De leveres med mere spejlet lagerplads og båndbredde samt IP-adresser. Brugere vil også drage fordel af højere hastighed, hvilket gør Bluehost-planer til en god værdi for pengene.

Prøv Bluehost nu

Hostpapa – De bedste dedikerede servere i Canada

Hostpapa - De bedste dedikerede servere i Canada

HostPapa – er en veletableret canadisk-baseret hostingudbyder. Virksomheden leverer en række serverløsninger til forskellige behov. De inkluderer separate pakker til onlinebutikker og WordPress-websteder samt delt og dedikeret hosting. Den sidste kommer som en fleksibel løsning til små startups og veletablerede virksomheder, der kræver maksimale kilder til deres voksende projekter.

De vigtigste Hostpapa-funktioner inkluderer:

 • Tre dedikerede serverindstillinger – brugere kan vælge mellem selvstyrede, administrerede og fuldt styrede serverløsninger. På den ene side får du en chance for at finjustere alle hostingressourcer selv inklusive opdateringer, programrettelser eller app-integration. På den anden side kan du overlade al vedligeholdelse og support til Hostpapa-ekspertteamet. De administrerer alle opdateringer, softwareovervågning og ressourcestyring for dig.
 • Ubegrænsede domæner og websteder – platformen gør det muligt at administrere så mange domæner og live projekter, som du har brug for. Funktionen passer uafhængige udviklere og webdesignere, der ønsker at oprette websteder til deres kunder såvel som til voksende virksomheder med flere projekter inden for et enkelt netværk.
 • Overordnet ydelse – hosting-udbyderen hævder at levere fejlfri oppetid og over-gennemsnittet sidehastighed. I henhold til de seneste test er oppetidsprocenten 99,98%, hvilket bestemt er et godt resultat. Med hensyn til sidehastighed er det i øjeblikket omkring 795ms. Ikke så højt som nogle måske forventer, men stadig bedre, sammenlignet med de gennemsnitlige nichestandarder.
 • Kompatibilitet med forskellige CMS – det betyder ikke noget, hvilken slags CMS-platform du bruger. Systemet fungerer godt med alle populære indholdsstyringssystemer inklusive WordPress, Joomla, Drupa og mere. Brugere kan skyde deres små digitale butikker såvel som voksende internationale markedspladser eller tunge virksomheders hjemmesider med en kompleks struktur.
 • Ekstra ressourcer – bortset fra administrerede servere, kan brugere skalere deres plan når det er nødvendigt ved at generere ekstra serverressourcer til enhver tid. Tilføj ekstra CPU, ekstra hukommelse eller I / O, hver gang du har brug for dem lige fra det intuitive instrumentbræt.

HostPapa dedikerede serveromkostninger: HostPapa tilbyder en række planer, der starter fra $ 19.99 for entry-serverløsningen. Startplanen inkluderer 4 core CPU, 60 GB SSD lager, 1 TB overførsel osv. Du er fri til at opgradere abonnementet når det er nødvendigt lige fra cPanel og vælge den mest kraftfulde plan, der koster $ 249,99 pr. Måned med 1 TB lagring, 12 core CPU , 8TB-overførsel og andre vigtige funktioner til støtte og vedligeholdelse af komplekse online-projekter.

Se også: HostPapa anmeldelse.

Prøv HostPapa nu

Hostgator – De bedste dedikerede servere til WordPress

Hostgator - De bedste dedikerede servere til WordPress

HostGator – er en hostingudbyder, der med succes har brugt skybaserede teknologier til at levere avancerede dedikerede serverløsninger. Virksomheden leverer enkle hostingstyringsværktøjer og maksimale ydeevne til brugernes rådighed. Alle planer inkluderer pålidelige sikkerhedsmidler ud over ekstra funktioner til at oprette og vedligeholde websteder fra jorden.

De vigtigste fordele ved Hostgator er som følger:

 • Forbedret ydelse – bortset fra A + -hastighedstestresultater og 99,9% oppetid, kombinerer Hostgator SSD- og HDD-harddiskteknologier for at sikre fejlfri webstedsydelse. En sådan tilgang resulterer i mere fleksible serverkonfigurationer, så du kan administrere ressourcer mest effektivt. Desuden kan brugerne generere mere omstrukturering fra kontrolpanelet.
 • Ubegrænset båndbredde – hostingudbyderen garanterer uovervåget båndbredde i hver af sine dedikerede serverplaner. Alle servere er placeret landsdækkende (overalt i USA) med Tier-3-datacentre.
 • Maksimal sikkerhed – Hostgator bruger avancerede teknologier for at sikre 100% sikkerhed. Du behøver ikke at bekymre dig om system- eller appopdateringer. De håndteres automatisk såvel som fejl eller malware overvågning, detektion og eliminering. Hvert datacenter har DDoS-beskyttelse ud over en IP-baseret firewall.
 • Brugerdefineret webstedsbygger – systemet har en simpel WYSIWYG webstedsbygger. Du kan ikke kun være vært for eksisterende projekter, men også oprette nye websteder uden kodningsfærdigheder. Det gør det nemt at opbygge forskellige stedstyper inklusive indholdsbaserede eller e-handelsprojekter takket være integration med større betalingsmetoder, produktstyringssystemer og mere.

HostGator dedikerede serveromkostninger: den vigtigste fordel her er, at platformen har en 30-dages refusionspolitik. Hvis du ikke kan lide dens dedikerede server, kan du muligvis få pengene tilbage. Med hensyn til planpriserne er de lidt højere end gennemsnittet. Tre pakker inkluderer værdi-, strøm- og Enterprise-serverindstillinger, der koster henholdsvis $ 118,99, $ 138,99 og $ 148,98 pr. Måned. Som vi har nævnt tidligere, leveres hver plan med ubegrænset båndbredde.

Prøv HostGator nu

SiteGround – Den nemmeste dedikerede hosting

SiteGround - Den nemmeste dedikerede hosting

SiteGround – er den platform, der leverer en kombination af dedikerede og cloud-hostingløsninger. De leveres med alle forudinstallerede funktioner, software og programmer, du muligvis har brug for, når du betjener webstedet. Platformen leverer dedikerede maskiner i premiumklasse til at være vært for ethvert webprojekt. Du er fri til at finjustere og administrere det selv eller vælge professionel assistance i lyset af Siteground-eksperter. Følgende funktioner er designet til at starte webstedsydelsen og levere mere funktionalitet:

 • Udvalgt hardware i høj klasse – Siteground-eksperter har designet stabile dedikerede maskiner, der kan prale af fejlfri ydelse i højere hastighed. Systemet bruger nogle af sine bedste datacenterfaciliteter til den ultimative serverplacering.
 • Total kontrol og skalerbarhed – Platformen leveres med fuldt styrede serverløsninger. Brugere kan spore deres drift døgnet rundt, hvilket resulterer i næsten øjeblikkelig beslutningstagning og eliminering af funktionsfejl.
 • 24/7 VIP kundeservice – Brugere kan altid stole på professionel assistance via live chat, telefon eller billetsystem. Supportteamet er altid der for at hjælpe, når du har brug for en systemstart eller malware-diagnose.

Siteground dedikeret serveromkostninger: Tre store Siteground-planer er tilgængelige for sine kunder. Indgangsplanen starter fra $ 219 pr. Måned op til 480 GB lagerplads, 10 TB båndbredde, Intel Xeon E3-1230 SSD, der kører med 3.20GHX hastighed og andre gode frynsegoder. Power Server-planen koster $ 299 pr. Måned og tilbyder en lidt højere hastighed på det samme operativsystem med 4 CPU-kerner 960 GB SSD. Hvis det lyder som ikke nok, er Super Power-planen en ultimativ løsning til de mest komplicerede og tyngste webprojekter. Pakken koster dig $ 599 pr. Måned for at garantere maksimal driftshastighed på 2,0 GHz med 2 x 6 CPU-kerner og 2 x 960 GB SSD med RAID niveau 1 opbevaringssupport.

Se også: SiteGround-gennemgang.

Prøv SiteGround nu

1&1 Ionos – Den billigste dedikerede hosting

1 & 1 Ionos - Den billigste dedikerede hosting

1&1 IONOS – er en overkommelig dedikeret hostingudbyder. Det har nogle gode budgettilbud til projekter, der ikke kræver forbedrede kapaciteter eller maksimal hastighed. Samtidig leverer platformen alle grundlæggende funktioner ud af boksen for at imødekomme baseline-brugernes krav ud over en gratis opsætning, SSD-opgraderinger og mere. Kernen 1&1 Ionos-funktioner inkluderer:

 • Kraftige ressourcer til højere hastighed – Systemet tilbyder ubegrænset trafik ud over op til 1 GB pr. Sekund tilslutning. Det resulterer i højere webstedshastighed og bedre brugeres oplevelse. Desuden kan sideindlæsningstid få et boost takket være HTTP / 2 netværksprotokol.
 • Avancerede sikkerhedsmidler – Systemet kan automatisk placere digitale sikkerhedsvagter i tilfælde af DDoS-angreb. Alle dine data er sikre som 1&1 Ionos foretager regelmæssige automatiske sikkerhedskopier for at gemme kopierne af dine webstedsfiler.
 • Hosting af mobilapp – en fantastisk funktion til at sikre hurtig og enkel adgang til kontrolpanelet direkte fra den mobile enhed, uanset om det er en tablet eller smartphone. Alt hvad du behøver er at downloade IONOS Hosting Manager-appen og administrere din dedikerede hosting på trods af placeringen.

1&1 Ionos dedikeret serveromkostning: 1&1 Ionos hævder at være en budgetudviklet serverudbyder. Planerne er billigere, hvis de sammenlignes med andre tjenester fra vores liste. Kunder kan vælge mellem fire forskellige SSD / NVMe-pakker, der spænder fra $ 70 til $ 280 pr. Måned. Planerne bruger forskellige operativsystemer med op til 4,2 GHz turbo hastighedsforøgelse, 1 TB lagring og 64 GB RAM.

Alle planer på trods af prisen inkluderer et gratis domæne og SSL, SiteLock-beskyttelse og nogle andre funktioner. Brugere kan også skifte til HDD-planer. De er en smule billigere, men stadig ikke i stand til at levere tilstrækkelige faciliteter til enorme webprojekter.

Se også: 1&1 anmeldelse af IONOS.

Prøv 1&1 IONOS nu

Liquid Web – Managed dedikerede servere i USA

Liquid Web - Managed dedikerede servere i USA

Liquid Web – er en af ​​de længstkørende og hæderlige amerikanske hostingudbydere. Virksomheden har været på markedet siden 1997. Det formåede at opbygge et godt omdømme blandt kunder takket være fuldt styrede dedikerede serverindstillinger, 100% oppetidsgaranti, forbedrede sikkerhedsmidler og en masse ekstra funktioner til at etablere og fremme din online tilstedeværelse.

Her er, hvad du får med hver Liquid Web dedikeret serverplan:

 • Brugervenlighed – systemet har introduceret sin Sync Pro-kontrolpanel, der ser ud til at være et enkelt og intuitivt kontrolværktøj. Brugere kan konfigurere deres servere, opgradere planer, administrere domæner og websteder, integrere apps og mere fra en enkelt cPanel uden særlige færdigheder. Du kan nemt administrere flere dusinvis af domæner og websteder på samme tid.
 • Solid ydelse – Liquid Web garanterer 100% af oppetid. Vi havde ikke en chance for at kontrollere, om det er sandt. Det, vi ved, er, at platformen bruger single-tenant-servere, der er fuldt tilpassede til at blive brugt med både Windows og Linux. SSD-harddiske sikrer bedre ydelse og hastighed samt fuld understøttelse af PHP 7-version og integration med Ngnix.
 • Administrerede dedikerede servere – brugere kan vælge mellem solo- eller dual-processor-servere. Hver hostingplan er tilgængelig i tre forskellige varianter. De inkluderer selvstyrede, kerneadministrerede og fuldt styrede pakker, der kan skaleres eller opgraderes ethvert slips, du har brug for. Tag kontrol over serverindstillingerne, eller overlad det til Liquid Web-ekspertteamet.
 • Ekstra funktioner – Yderligere indstillinger inkluderer gratis domæneoverførsel og migrering af websteder. Et udvidet sikkerhedskit leveres med ekstra midler som Guardian-sikkerhedskopi, simpel gendannelsesproces for webstedet, lagring af data udenfor systemet og flere værktøjer til at beskytte dine websteder.

Omkostninger til dedikeret server til Liquid Web: tre forskellige dedikerede serverkategorier varierer afhængigt af deres placering. For eksempel amerikanske central- og vest-servere (Michigan og Arizona) er mere tilbøjelige til at passe til USA-baserede processer. De leveres med 6 forskellige planer hver, mens priserne er de samme og spænder fra $ 199 til $ 549 pr. Måned. Hvis du har brug for EU-baseret løsning med servere beliggende i Amsterdam, Holland, kan du vælge mellem kun tre planer, der koster fra $ 249 til $ 439 pr. Måned.

Prøv Liquid Web nu

OVH – Kraftige dedikerede servere med DDoS-beskyttelse

OVH - Kraftige dedikerede servere med DDoS-beskyttelse

OVH – er en af ​​de største europæiske hostingudbydere med 28 datacentre placeret over hele kloden. Platformen tilbyder holdbarhed på serveren, stor ydeevne, forbedret sikkerhed for DD0S-angrebforebyggelse og mere. Brugere kan vælge mellem 6 forskellige serverløsninger, der er skræddersyet til at imødekomme forskellige behov med hensyn til opfindsomme.

Her er nogle af de vigtigste fordele, som OVH-dedikerede servere har:

 • Håndterbar opbevaringskapacitet – hver plan leveres oprindeligt med 500 GB lagerplads. Der er plads nok til at gemme webstedsfiler uafhængigt af serveren. Desuden kan brugerne frit øge kapaciteten efter anmodning fra instrumentbrættet.
 • Ubegrænset trafik – du kan drage fordel af ubegrænset indgående og udgående trafik, der er gratis. Minimumskapaciteten er 500 Mbit / s og kan øges, når det er nødvendigt. Det kan dog være nødvendigt at du betaler for ekstra datacentre, der er placeret i Asien og Stillehavet.
 • Automatisk installation – OVH sikrer distribution med et enkelt klik via det tilpassede kontrolpanel. Desuden er hver serverløsning kompatibel med større operativsystemer, der ikke kun inkluderer Windows og Linux, men også Ubuntu, Debian og nogle andre.
 • DDoS-sikkerhed – platformen bruger avancerede teknologier til at sikre high-end DDoS-beskyttelse. Optimale sikkerhedsløsninger blev designet til at bekæmpe de mest sofistikerede og komplekse angreb. De inkluderer VAC-infrastruktur til at afbøde trafik, L7-afbødningsbeskyttelse til spilprojekter, firewall-netværk og mere.

OVH dedikeret serveromkostninger: Virksomheden tilbyder i øjeblikket 6 forskellige planer. De inkluderer Rise ($ 65/06 per måned), Fremskreden ($ 81,33 per måned), Infrastruktur ($ 105,69), Opbevaring ($ 86,75 per måned), HG ($ 25.99 pr. Måned) og spil ($ 95,12 per måned) dedikerede serverindstillinger.

Prøv OVH nu

FDC – dedikerede 10 GBit-servere med ubegrænset båndbredde

FDC - dedikerede 10 GBit-servere med ubegrænset båndbredde

FDC – er en genkendelig hostingudbyder med 20 servere beliggende i USA og Europa. Virksomheden blev oprettet i 2003 og leverer webhosting samt en række yderligere private tjenester.

Platformen tilbyder 99,995% oppetid ud over 10 TB / s rygrad sammen med ubegrænset båndbredde og internetforbindelse. Brugere kan vælge mellem budget til massive dedikerede serverløsninger afhængigt af de nødvendige ressourcer.

Her er nogle af de vigtigste FDC-funktioner:

 • Ubegrænset båndbredde – hver af FDC-serverne leveres med umeteret båndbredde. Brugere kan også drage fordel af gratis opsætning såvel som ubegrænset udgående og indgående trafik, der er gratis undtagen for Asien. Det er her du bliver nødt til at vælge en Asia Special-serverindstilling.
 • Maksimal ydelse – Virksomheden har 20 datacentre beliggende i Europa, Asien og USA. Det lover tæt på perfekt oppetid, der i øjeblikket er 99.995%. Hvis du har brug for maksimal opfindsomhed, skal du vælge massive pakker med 20 + Tbps rygrad.
 • Gratis muligheder – hver kunde får gratis genstarter ud over at geninstallere sessioner til nul-omkostninger. IPv6-adresseplads er også inkluderet i planprisen.

FDC dedikeret serveromkostninger: alle planer er opdelt i 3 hovedkategorier. Den første er (R) Evolution med servere med op til 100GE båndbredde. Prisen her varierer fra $ 999 til $ 9.999 pr. Måned. Den anden kategori inkluderer tilbud fra Budget Server-indstillingen, der koster fra $ 199 til $ 499 pr. Måned. For massive servere skal du betale mellem $ 1199 og $ 2999 pr. Måned.

Prøv FDC nu

Velia (Godaddy) – dedikerede britiske windows & Linux-servere

Velia (Godaddy) - dedikerede Windows- og Linux-servere i Storbritannien

Velia – er et tysk-baseret firma, der nu er en del af GoDaddy-platformen. Det er vært for mere end 7000 dedikerede servere til 5.000+ af sine kunder og forretningspartnere. Kommer fra Tyskland, har det datacentre placeret i forskellige dele af verden. Velia bruger avancerede teknologier til at levere maksimal styrke og ydelse, sikre serverindstillinger og omfattende support.

De vigtigste funktioner inkluderer:

 • Forbedret ydelse – hver server leveres med 200+ GBit / s-rygrad for at sikre et problemfrit websted, der kører under trafikspidser.
 • Fleksibilitet – installationen er meget enkel. Alt hvad du behøver er at vælge det operativsystem, du bruger, og afslutte distributionsprocessen.
 • Skalerbar infrastruktur – brugere kan frit tilføje flere ressourcer til deres servere samt oprette et sikkert VLAN-netværk, der forbinder flere servere på samme tid.
 • Support døgnet rundt – supportledere og specialister i datacentre er tilgængelige døgnet rundt. De hjælper med at løse tekniske problemer direkte med brugeren.

Velia dedikeret serveromkostninger: prispolitikken adskiller sig fra det, vi er vant til. Al servertilbud er opdelt i kategorier efter globale datacenterplaceringer. Brugere kan vælge mellem Europa (Frankrig og Tyskland), De Forenede Stater (St. Louis, Miami og LA), og Kina har datacentre beliggende i Hong Kong. Hver placering har flere planer og priser, der spænder fra $ 49 til $ 359 pr. Måned.

Prøv Velia nu

Bundlinie

At vælge en dedikeret server betyder at vælge fleksibilitet og skalerbarhed. En sådan mulighed er det bedste valg for virksomheder og websteder, der værdsætter stabilitet, hastighed og maksimal ydelse. Brugere kan fuldt ud kontrollere over deres hostingfaciliteter med en chance for at indstille nødvendige konfigurationer og administrere server til enhver tid.

 • Bluehost er serverløsningen nr. 1 med et udvidet sikkerhedskit. Platformen viser stabile og holdbare resultater, når det kommer til ydeevne. Desuden er det let at bruge og god aften for brugere uden særlige færdigheder.
 • HostPapa er en hostingudbyder med op til tre forskellige dedikerede hosting-tilbud. Brugere kan tage kontrol over deres serverfaciliteter såvel som webstedsaktiver. Systemet er det bedste alternativ til styring af flere projekter med nok ressourcer.
 • HostGator er en af ​​de mest overkommelige dedikerede servere leverer uden skade for ydeevnen. Brugere kan stole på ubegrænset båndbredde med hver plan kombineret med maksimal hastighed, avancerede sikkerhedsmidler og overkommelige planer.

Hvad angår de resterende hostingudbydere, kan de være gode på forskellige måder afhængigt af projektkrav og ekstra funktioner, som du muligvis har brug for i det lange løb. Alt hvad du skal gøre er at definere, hvor meget strøm og hastighed dit fremtidige projekt kræver. Antallet af tilbud vil helt sikkert give dig mulighed for at vælge den bedste platform, der opfylder dit budget og dine behov.

Prøv Bluehost dedikeret nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map