Bedste delt hosting til WordPress

bedste delte hostingudbydere


Webstedets sundhed er afhængig af korrekt hosting på mange måder, især når det kommer til projekter, der er bygget på WordPress. På den ene side a gratis CMS-platform er let at komme i gang, da du muligvis ikke kræver meget kapacitet lige fra starten. En omkostningseffektiv delt hostingplan kan være nok. På den anden side skal du styre dit projekt fra tid til anden på trods af den tekniske viden.

Plugin og temainstallation, service og systemopdateringer, sikkerhed, SEO – brugere skal selv styre alle de nævnte funktioner. Medmindre de vælger en WordPress-optimeret delt serverløsning. Med så mange gode tilbud på nettet kan webstedsejere drage fordel af alt-i-én WP-serverplaner, der inkluderer automatisk CMS-installation, plugin-integration og opdateringer, avancerede sikkerhedsmidler, indbygget SSL, gratis domæne og mange andre fordele det er vigtigt, når du bygger, tilpasser og går live med dit WP-baserede projekt.

Vi testede 10 af de bedste delte hosting til WordPress-websted:

 1. Bluehost – Den bedste delte hosting til WordPress.
 2. Hostpapa – Amerikas # 1 WordPress Hosting Company.
 3. HostGator – Den hurtigste delte hosting til WordPress.
 4. SiteGround – Den bedst styrede WordPress-hosting.
 5. Liquid Web – den billigste hosting til et enkelt websted.
 6. Google Cloud – Den bedste platform til WordPress af Google.
 7. 1&1 IONOS – Den største europæiske baserede hostingudbyder.
 8. Hostinger – Overkommelig hosting til WordPress-websted.
 9. Godaddy – Den største domæneregistrator + hostingfirma.
 10. iPage – En af de ældste webhotelleverandører i verden.

Hver hosting-løsning kan pakkes med forbedrede funktioner og værktøjer. De kan variere fra virksomhed til virksomhed. På den anden side definerer nogle grundlæggende problemer platformens pålidelighed og værdighed. De er som følger:

 • Sideindlæsningstid – Det spørgsmål, der definerer niveauet for brugernes oplevelse. Jo hurtigere besøgende har adgang til dit webstedsindhold, jo bedre.
 • Uptime Rate – Tilgængelighed er nøglen til succes. Oppetidstakten definerer, om dine besøgende kan få adgang til webstedet døgnet rundt. Sørg for, at satsen er mellem 99,5% og 99,9%.
 • Kunde support – Nogle mulige fejl vil forekomme fra tid til anden. Sørg for, at du altid kan stole på professionel hjælp til at løse ethvert problem hurtigt.

Lad os nu se nærmere på, hvad de bedste WordPress-delte hostingudbydere kan tilbyde.

Bluehost – Den bedste delte hosting til WordPress

Bluehost - Den bedste delte hosting til WordPress

Bluehost – er det bedste valg for millioner af WP-webstedsejere i mange år. Anbefalet af WordPress-udviklere, kan det være den perfekte pasform til enhver type projekt. Bluehost tilbyder en komplet WordPress-integration med sit eget App Market, der skal vælges fra et uendeligt udvalg af widgets og tilføjelser. Desuden kan platformen prale med stærk oppetid (99,99%), hurtig sidebelastningshastighed (424ms) med mere. Kerneegenskaber inkluderer:

 • Brugervenligt kontrolpanel – Bluehost gør det let at håndtere WordPress webstedets byggeproces takket være dets intuitive cPanel. Her har du alle de nødvendige elementer ét sted til at styre flere projekter på samme tid. WordPress geeks vil sætte pris på muligheden for at omdanne det til et WP-instrumentbord og drage fordel af en grænseflade, de er vant til.
 • Uendelige widgets og plugins – Bluehost leverer tusinder af widgets og apps til WordPress-websteder, selv om det er en WP-specialiseret hostingplatform. De fås på Bluehost Marketplace samt WP-temaer både gratis og betalt.
 • e-handel og SEO – Platformen tilbyder lokaliserede SEO-strategier og professionel assistance, mens eCommerce-funktion gør det nemt at lancere en digital butik med så mange produkter, som du har brug for ud over SSL-certifikat, indkøbskurvintegration osv..
 • Forbedret kundesupport – Bortset fra traditionelle måder at holde kontakten med supportteamet på, har Bluehost en pool af eksperter, der kan give en hånd, hver gang du har brug for at integrere analytiske værktøjer, installere et nyt plugin eller øge SEO-rækkerne.

Bluehost WordPress-hostingomkostninger: Platformen tilbyder tre større planer for delt hosting. De inkluderer grundlæggende plan ($ 2,95 / måned), Plusplan ($ 5,45 / måned) og valgplan ($ 5,45 / måned). Grundplanen leveres med ubegrænset båndbredde, WP-opdateringer, 50 GB lagerplads, gratis SSL-certifikat og gratis domænenavn. Ser ud som en god værdi for pengene, selvom en opgradering til avancerede planer næppe vil være en hård udfordring for tegnebogen.

Prøv Bluehost nu

Hostpapa – Amerikas # 1 WordPress Hosting Company

Hostpapa - Amerikas # 1 WordPress Hosting Company

HostPapa – er en af ​​de mest velrenommerede US-baserede hostingudbydere. Det tilbyder separate WordPress-optimerede delte servere til at bygge, køre og vedligeholde WP-websteder med det samme. Kunder kan drage fordel af en række gratis funktioner, der inkluderer et 1-årigt domæne, SSL og mere. Derudover forsikrer Hostpapa stor ydelse og opfindsomhed.

De vigtigste funktioner inkluderer:

 • Stor magt – bortset fra 99,9% af oppetidsfrekvensen, garanterer systemet hurtig indlæsningshastighed på webstedet takket være dens forbedrede cache-indhold. Desuden kan du få mest muligt ud af det gratis CDN-netværk, der forbedrede projektets hastighed og den samlede ydelse.
 • Automatiseret vedligeholdelse – en vigtig funktion for nybegynder, der finder det skræmmende at håndtere installationsprocessen manuelt. Systemet tilbyder problemfri integration. Det betyder ingen manuel opsætning eller konfiguration. Derudover vil Hostpapa håndtere plugin- og systemopdateringer, så du bruger den nyeste softwareversion.
 • Avanceret sikkerhed – mens WordPress er et open source-system, har du brug for noget mere end bare et anti-spam-sikkerhedskit. Hostpapa har JetPack-sikkerhedsfunktioner i hver af sine WP-planer. Først og fremmest sikrer det hurtigere belastninger, hvilket er godt for Google-ranking. For det andet giver det automatisk beskyttelse mod malware. Det sidste, men ikke mindst, får du avancerede forsvarsværktøjer over for login og adgangskodesikkerhed, beskyttelse mod brute force og DD0S angreb osv..
 • WP-orienteret support – Hostpapa kan prale af sin eksklusive kundesupport, der er specialiseret i WordPress CMS. Bortset fra traditionelle måder at komme i kontakt med, har hosting-udbyderen et 1-mod-1 WordPress-træningsprogram til begyndere, der ønsker at hente nogle WordPress-færdigheder. Derudover er der adgang til en enorm pulje af WP-eksperter fra Papa Squad klar til at give en hånd.

Hostpapa WordPress-hostingomkostninger: brugere kan vælge mellem 3 forskellige planer designet til WordPress behov. De inkluderer WP Starter, WP Business og WP Pro. Hver plan leveres med et gratis domæne og ubegrænset båndbredde. De koster henholdsvis $ 3,95 og $ 12,95.

Se også: HostPapa anmeldelse.

Prøv HostPapa nu

HostGator – Den hurtigste delte hosting til WordPress

HostGator - global udbyder af hosting og relaterede tjenester

HostGator – er hosting-udbyderen, der lover øget ydelse af WordPress-websted ud over 2,5X hurtigere indlæserhastighed. Brugere vil sætte pris på et intuitivt kontrolpanel, der gør det nemt at styre alle projekter fra et enkelt kontrolpanel. Systemet konfigurerer automatisk cache og CDN til at lade webstedsejere drage fordel af forbedret ydelse.

Dette er, hvad du får med HostGator WP-optimerede servere:

 • Alt-i-én-løsning – platformen leverer alle WordPress-aktiver, du muligvis har brug for for at opbygge et klar til at gå site fra bunden. Med hver plan får du adgang til WP-temaer og skabeloner. Brugere kan integrere deres partytjenester eller få plugins installeret og opdateret automatisk uden yderligere manipulationer. Newbies finder det let at administrere projekter takket være et klart og intuitivt kontrolpanel.
 • 2.5X bedre ydelse – HostGator bruger skybaserede teknologier til at levere sin superopladede arkitektur til slutbrugeren. Derudover har den CDN, cachelag og servere med lav densitet for at sikre 2,5 gange hurtigere indlæserhastighed. Desuden er WordPress-optimerede servere konfigureret således, at dit WP-site bliver hurtigere.
 • Ekstra funktioner – Hvis du har brug for at flytte dit websted fra eksisterende hosting til HostGator uden tab af trafik, vil lokale eksperter gøre det gratis. Webstedsmigrering og domæneoverførsel er tilgængelig uden omkostninger. Brugere kan også stole på erfarne supportspecialister, som vil konsultere dem om ethvert teknisk problem, når de skifter mellem hostingudbydere.

HostGator WordPress-hostingomkostninger: Der er tre tilgængelige planer for WP-baserede websteder. Den første er startplanen. Det koster $ 5,95 per måned for et enkelt sted med op til 100 000 månedlige besøgende. Standardplanen koster $ 7,95 pr. Måned for to websteder, mens forretningsplanen er designet til voksende projekter med op til 500 000 månedlige besøgende. Det koster $ 9,95. Alle tre planer inkluderer gratis SSL og gratis domæne.

Prøv HostGator nu

SiteGround – Den nemmeste delte WordPress-delte hosting

SiteGround - Det nemmeste delte WordPress-delt hosting

SiteGround – er en anden genkendelig platform, der har leveret sine forbedrede hostingtjenester siden 2004. I dag har den over 1.100.000 domæner oprettet ved hjælp af WordPress og andre populære CMS. Platformen kan prale med stor oppetid (99,99%) ud over en hurtigere end gennemsnitlig indlæsningshastighed (714ms). Stor fleksibilitet og en række serverløsninger kan se ud som et godt valg ud over følgende funktioner:

 • WP Managed Hosting – Fra nu af behøver du ikke bekymre dig om alle de installerede plugins til dit WordPress-websted. Systemet tager sig af dem og sikrer hurtige opdateringer, glat kørsel, digital sikkerhed osv. SiteGround bruger hovedsageligt sine egne hjemmeformede kasseringsværktøjer til at sikre hurtig indlæsning af sider.
 • Enkel e-handel – Har du brug for at oprette et fantastisk websted for e-handel? Glem at installere snesevis af forskellige plugins og apps. Systemet tilbyder 18 basale applikationer i en. Vælg blot de applikationer, du muligvis har brug for til at drive din digitale butik og begynde at opbygge webstedet.
 • Forbedret sikkerhed – I modsætning til andre hostingudbydere, der tilbyder nogle baseline-sikkerhedsværktøjer, har Sitegorund en avanceret sporingsteknologi, der gør det muligt at overvåge dit websted hvert 0,5 sekund for at holde det væk fra enhver trussel. Derudover vil brugerne sætte pris på flere instrumenter som IP-bloklister, hotlink-beskyttelse og mere.

SiteGround WordPress-hostingomkostninger: Selvom SiteGround ikke har en gratis prøveperiode, kan du gøre krav på pengene tilbage inden for de første 30 dage. Med hensyn til de tilgængelige planer inkluderer de tre større pakker. StartUp Plan koster $ 3,95 / måned og leverer 10 GB lagerplads ud over vigtige funktioner. GrowBig Plan koster $ 6,45 per måned og inkluderer avancerede funktioner. Med GoGeek-plan, der koster $ 11,95 pr. Måned, får du alle funktioner fra de to foregående planer ud over premium-værktøjer.

Se også: SiteGround-gennemgang.

Prøv SiteGround nu

Liquid Web – den billigste hosting til et enkelt websted

Liquid Web - den billigste hosting til et enkelt websted

Liquid Web – er en fuldt administreret hostingudbyder, der lader brugerne holde kontrol over deres servere og webstedsaktiver. Det har for nylig integreret Nexcess – en skybaseret platform, der sikrer øget ydelse for alle WP- og WooCommerce-optimerede serverløsninger. Det betyder, at brugerne vil drage fordel af fejlfri sikkerhedsmidler, usædvanlig hastighed og skala.

De centrale WordPress-hostingfunktioner er som følger:

 • Forbedret webstedsydelse – bortset fra Nexcess højtydende platform, vi allerede har nævnt tidligere, bruger Liquid Web også den nyeste PHP 7-version ud over Nginx-integration. Ekstra funktioner inkluderer automatisk billedkomprimering og andre konfigurationer, der sigter mod at øge indlæsningshastigheden og den generelle websideydelse.
 • Fuldt styret WordPress Hosting – systemet opretter automatisk dit websted kopier såvel som plugin-opdateringer. Du behøver ikke at håndtere sikkerhedskopier. Desuden giver systemet en udviklers adgang og værktøjer leveret via WP-CLI, Git og SSH.
 • Iscenesættelse af stedets funktion – en prisvindende mulighed for dem, der vil teste deres projekter, før de går live. Systemet giver brugerne et iscenesættelsessite, der gør det muligt at kontrollere alle funktioner og den måde, det kører under virkelige forhold.
 • Gratis webstedsmigration – en vigtig funktion for dem, der ønsker at forlade deres nuværende platforme til en fuldt styret WordPress-løsning leveret af Liquid Web. Lokale eksperter foretager migreringen uden undergang eller trafikmangel. Hvis du stadig er i tvivl om migreringen af ​​webstedet, vil det lokale team af WordPress-eksperter konsultere dig om ethvert spørgsmål.

Omkostninger til hosting af Liquid Web WordPress: systembådene er sandsynligvis det bredeste udvalg af WP-optimerede planer. De er designet til at imødekomme både individuelle og virksomhedsmæssige behov. De første tre pakker består af Spark-, Maker- og Builder-planer. De lader dig administrere formular 1 op til 25 websteder inden for et enkelt abonnement. De månedlige priser er henholdsvis $ 19, $ 79 og $ 149. Virksomheder, der leder efter ekstra ressourcer og øget kapacitet, kan vælge mellem Producer, Executive og Enterprise planer. De koster $ 299, $ 549 og $ 999 per måned med op til 250 websteder, 10 TB båndbredde og 800 GB lagerplads.

Prøv Liquid Web nu

Google Cloud – Den bedste platform til WordPress af Google

Google Cloud - Den bedste platform til WordPress af Google

Google Cloud – er hostingplatformen, der generelt er designet til virksomheder. Tjenesten kan prale af en liste over velkendte kunder, herunder virksomheder som Coca-Cola, PayPal, eBay og andre. Samtidig kan WordPress-brugere muligvis også drage fordel af WP-optimerede serverløsninger og prøve en unik prismodel, som du bruger, som du bruger.

Lad os se nærmere på, hvad Google Cloud Platform kan tilbyde med hensyn til hostingmuligheder:

 • Globalt netværk – systemet har datacentre beliggende i mere end 20 lande over hele verden. De inkluderer ikke kun De Forenede Stater og Canada, men også Europa, Asien-Stillehavsregionen, Sydamerika osv. Denne kendsgerning sikrer bredere brugere ‘rækkevidde og hurtigere indholdslevering på trods af din placering.
 • Fantastisk til Enterprise-brugere – unødvendigt at sige, Google Cloud bruger avancerede skyteknologier, der garanterer øget ydelse. Det leverer cloud computing-tjenester til virksomheder og voksende virksomheder. På den anden side fungerer det muligvis ikke for brugere, der lancerer små websteder som en hobby.
 • Open-source forpligtelse – platformen yder et enormt bidrag til nogle af dets populære open source-projekter, der inkluderer Android, Kubernetes og nogle andre. Det betyder, at du muligvis kan flytte dit websted eller din applikation til en anden sky uden at sidde fast.
 • Eksklusiv prispolitik – Med Google Cloud finder du ikke typiske planer med faste priser og en liste over funktioner. Systemet introducerer betalings-pr-brug-modellen. Med andre ord kan du administrere dine hostingomkostninger afhængigt af de kilder og kapacitet, der kræves af projektet.

Google Cloud WordPress-hostingomkostninger: som vi nævnte tidligere, afviger prispolitikken fra den, vi er vant til. Brugere kan vælge fra en selvstyret WordPress-hosting på Google Compute Engine eller importere webstedskoden direkte til motoren. Der er en 12-måneders gratis prøveversion, der allerede inkluderer $ 300 Google Ad-kreditter. Derefter skal du betale for den faktiske hostingforbrug i trin pr. Sekund.

Prøv Google Cloud nu

1&1 IONOS – Den største europæiske baserede hostingudbyder

1 & 1 IONOS - Den største europæiske baserede hostingudbyder

1&1 IONOS – er en grøn hostingplatform, der bruger energiressourcer til at drive WordPress-websteder på den mest ansvarlige måde. Bortset fra energieffektive teknologier vil brugerne drage fordel af fleksible WP-optimerede planer, der er gode til forskellige websitetstyper. Enten skal du starte en lille blog, eller du vil sælge produkter online med WooCommerce-integration, 1&1 IONOS har nogle gode funktioner at tilbyde.

De vigtigste fordele inkluderer:

 • Grøn hosting – 1&1 IONOS er blandt nogle få platforme, der tager sig af miljøet. Den bruger effektive ressourcer, herunder sol- og vindenergi, til at drive tusinder af websteder. Sådanne teknologier er tilgængelige for hvert datacenter placeret i forskellige dele af verden.
 • WordPress-optimerede servere – systemet kører på PHP 7 med integreret NGINX konfigureret til at imødekomme specifikke WordPress-behov med hensyn til belastningshastighed og stedets ydeevne. 1&1 IONOS-garantier fra 2 GB RAM 360 Gbit / s-forbindelse sikrer ved fiberoptik.
 • Avanceret datalagring – opbevar dine webstedsdata gemt ved hjælp af SSD-teknologi. Det er 50% hurtigere sammenlignet med HDD, hvilket betyder hurtigere sidebelastningshastighed og højere rangeringer i søgemaskinerne.
 • Personal Account Manager – bortset fra den omfattende vidensbase, 1&1 IONOS-kunder kan drage fordel af deres personlige supportledere, der er dedikerede WordPress-eksperter. Tjenesten er tilgængelig sammen med andre gratis funktioner, der inkluderer SSL, domænenavn, e-mail-konti osv.

1&1 IONOS WordPress-hostingomkostninger: systemet lader alle brugere drage fordel af en $ 1-aftale. Du kan abonnere på en af ​​de tre WP-planer for kun $ 1 i en periode på 12 måneder. Når denne periode er udløbet vil priserne være som følger: De væsentlige planer for mindre projekter og blogs koster $ 9 per måned, forretningsplanen er til større websteder med mere båndbredde, opbevaring og plugins. Pro-planen er den sidste pakke, der koster $ 15 pr. Måned for at styre op til 5 voksende projekter.

Se også: 1&1 anmeldelse af IONOS.

Prøv 1&1 IONOS nu

Hostinger – Den billigste hosting til WordPress-websteder

Hostinger - Den billigste hosting til WordPress-websteder

Hostinger – er en omkostningseffektiv hostingløsning for brugere, der søger en pakke med baseline-funktioner til en lav pris. Selvom det ikke kan prale af den samme WP-funktionalitet som platformene ovenfor, har den alt hvad du muligvis har brug for fra starten og vil helt sikkert opfylde dine budgetforventninger. Det er endnu det billigste tilbud på markedet med nogle gode WP-baserede frynsegoder:

 • Automatiseret WP-installationsprogram – Du kan skifte til WP-instrumentbrættet, når du har indtastet Hostinger-konto. Systemet tilbyder flere muligheder fra starten med et automatiseret WP-installationsprogram. Brugere kan også håndtere installationsprocessen manuelt. Tilføj blot webstedets URL og navn, mens WP-installationsprogrammet vil downloade den nyeste WP-version og tilpasse det til dit servermiljø.
 • Hosting-planer designet til WordPress – Kunder kan vælge mellem flere grundlæggende planer til en overkommelig pris. Desuden har platformen nogle specielt designet WordPress-planer med nogle specifikke hostingindstillinger. Prisen er den samme, men WP-planerne er optimeret til verdens mest populære CMS.
 • Fantastisk præstation – Hostinger har vist sig at være en pålidelig serverløsning med høje oppetidshastigheder og sidebelastningshastighed. Med hensyn til oppetiden er den gennemsnitlige sats 99,98%. hvilket er meget tæt på branchens ledere. Med hensyn til sidehastighed var de seneste resultater 315 ms.

Hostinger WordPress-hostingomkostninger: Hvis du har et begrænset budget, kan grundplanen med en enkelt delt server være en god mulighed, der kun koster $ 0,82. For denne pris får du 100 GB båndbredde til et enkelt websted. Leder du efter udvidede webserverfunktioner? Premium Plan koster dig fra $ 2,15 pr. Måned med ubegrænset båndbredde og websteder. Ugentlige sikkerhedskopier er inkluderet i planen. Business kommer som en alt-i-en-serverløsning med ubegrænsede funktioner for kun $ 3,45 pr. Måned.

Se også: Hostinger anmeldelse.

Prøv Hostinger nu

Godaddy – Den største domæneregistrator + hostingfirma

GoDaddy - Det største domæneregistrering + hostingfirma

Godaddy – er branchens største domæneregistreringstjeneste. Det er også en hostingudbyder, der leverer WordPress-optimerede serverløsninger med høj ydeevne. Brugere kan vælge mellem flere allerede konfigurerede planer for forskellige behov fra indholdsbaseret til e-handelswebsteder. Godaddy garanterer 99,9% oppetid og forbedret ydelse.

Lad os se på, hvad det har under hætten:

 • Uptime-garanti – systemet garanterer 99,9% oppetid. Hvis det ikke leverer den relevante sats, kan brugerne kræve en fuld refusion.
 • Hurtigere webstedshastighed – Godaddy-servere bruger et CDN-boost, der sikrer en 50% hurtigere ilastningshastighed. Derudover bruger den den nyeste PHP 7-version.
 • God til begyndere – Ikke-teknikere vil sætte pris på et udvalg af forudbyggede side- og webstedslayouts, så de kan komme live så hurtigt som muligt Systemet har dens brugerdefinerede træk-og-slip-sideditor, der er let at bruge.
 • Gratis tilbehør – Godaddy-brugere får gratis adgang til tusinder af WordPress-plugins og temaer. Yderligere tjenester inkluderer gratis SSL, migrering af websteder, overførsel af domæner osv.
 • Daglige sikkerhedskopier – Systemet opretter kopier af dit websted hver aften. Det holder de kopierede versioner i mindst 1 måned for at gendanne webstedet når det er nødvendigt med et klik.

Godaddy WordPress hosting-omkostninger: platformen har fire forskellige WordPress-hostingplaner. De inkluderer den grundlæggende plan ($ 6,99 / måned) med 30 GB lagerplads til et enkelt websted, Deluxe-planen ($ 9,99 per måned) er godt til større websteder med 100 000 månedlige besøgende, den ultimative plan ($ 12.99 pr. Måned) tilbyder ubegrænset lagerplads og gratis SSL og e-handelsplanen ($ 15.99 per måned) inkluderer produktstyringssystem, bookinger og aftaler, WooCommerce-udvidelser osv.

Prøv Godaddy nu

iPage – En af de ældste webhotelleverandører i verden

iPage - En af de ældste webhotelleverandører i verden

iPage – er en overkommelig og genkendelig hostingudbyder med mange års brancheekspertise. Det kommer som en let at administrere WordPress-serverløsning med alle nødvendige funktioner inkluderet i to af dens WP-optimerede planer. Brugere får en chance for at oprette søgemaskinevenlige projekter og drage fordel af ubegrænset lagerplads og båndbredde til en rimelig pris.

Kernefunktionen inkluderer:

 • Indbyggede WP-funktioner – du behøver ikke at administrere installation, opsætning eller opdateringer manuelt. iPage tilbyder indbygget funktionalitet, så systemet kan styre alle webstedsaktiver for dig fra WordPress-installation til plugin-opdateringer.
 • Sikkerhed og hastighed – platformen har etableret et samarbejde med SiteLock for at levere forbedrede sikkerhedsfunktioner og webstedsbeskyttelse. iPage-serverkonfigurationer giver dig mulighed for at drage fordel af 2,5X hurtigere indlæsningshastighed.
 • Omfattende support – Hvis du har brug for hjælp eller hjælp, er iPage WordPress-eksperter klar til at give en hånd. De vil håndtere migreringen af ​​websitet om nødvendigt eller konsultere noget andet teknisk problem.

iPage WordPress-hostingomkostninger: Med kun to tilgængelige planer har iPage-brugere muligvis stadig adgang til en fuld bunke funktioner, der er nødvendige for at vedligeholde deres WordPress-websteder. WP Starter-planen starter ved $ 3,75 pr. Måned, mens WP Essential er $ 6,95 pr. Måned. Hver pakke inkluderer et 1-årigt domæne, ubegrænset båndbredde og opbevaring, forudinstalleret WP-tema og plugins.

Se også: iPage-gennemgang.

Prøv iPage nu

Bundlinjen

Beslutning om den bedste WordPress-hostingløsning afhænger af fremtidige projektfunktioner, formål og mål. Tanken er at vælge en platform med nok instrumenter og kapacitet til vært for din hjemmeside og sikre dets fejlfri ydelse. Ovennævnte platforme kan være en god løsning til forskellige typer projekter.

 • Bluehost er en ultimativ hosting-udbyder med WordPress-anbefalede serverløsninger. Dens tilpassede planer giver brugerne ikke kun mulighed for at opbygge og være vært, men også fremme online-projekter af enhver art.
 • HostPapa er amerikanernes mest genkendelige hostingudbyder, der leverer indbyggede værktøjer til at administrere, tilpasse, konfigurere og vedligeholde WordPress-baserede websteder til mindstepriser.
 • HostGator er en af ​​de mest kraftfulde hostingplatforme med godt konfigurerede WP-optimerede serverplaner. Det kommer som en alt-i-en-løsning til at opbygge og implementere dine projekter uden problemer.

Andre platforme kan også være en god mulighed afhængigt af dine krav. Det betyder ikke noget, hvilken hostingudbyder du vælger. Sørg for, at det har alt, hvad du har brug for med nok båndbredde, lagerplads og ekstra værktøjer til at have en alt-i-en-pakke til det fremtidige projekt.

Prøv Bluehost Shared Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map