Bedste Drag-and-Drop Website Builder-software

Bedste Drag-and-Drop Website Builder-software


Verden forvandles hurtigt til et enormt digitalt marked med hundreder og tusinder af nye websteder, der implementeres dagligt. Fra blogs og virksomhedens websteder til professionelle porteføljer og digitale butikker – Global Web ser ud til at være den bedste måde at repræsentere brandets offentlige ansigt på.

Med andre ord, alle har brug for et websted. Dog har ikke alle det nok færdigheder til at oprette et websted fra bunden.

En bruger har i øjeblikket flere muligheder:

Den første er faktisk at bygge webstedet ved hjælp af kodesprog og moderne webinstrumenter. Denne sti kræver en dyb teknisk forståelse og programmeringsoplevelse. Desuden leveres processen med flere forsøg og fejl, debugging, A / B-test og andre udtryk de fleste af os ikke forstår.

Den anden måde er at ansætte nogen til at få et websted udviklet til dig. Vi taler om tilpassede og outsource udviklingsteam, freelancere osv. Det kan muligvis fungere i tilfælde af ubegrænset budget og iver efter at betale for hver ændring eller opdatering. Det fungerer næppe for personer, der ønsker at lancere en enkel blok eller lille online butik med et begrænset budget.

Den sidste mulighed er at vælge træk-og-slip-webside-bygningssoftware. Teknologien blev udviklet til at hjælpe nybegynderne på niveau med at opbygge forskellige typer i timer eller bogstaveligt talt minutter afhængigt af den implementerede teknologi. De er lette at bruge. De er fås til en overkommelig pris. De leverer et rigt funktionssæt, så nybegynder tilpasser deres sider i overensstemmelse med den ønskede stil eller præferencer. I dag er træk-og-slip-funktion muligvis den bedste og enkleste måde at skabe digitalt indhold uden specielle færdigheder.

Vi testede ud af 10 af de bedste Drag-and-Drop-webstedsbyggere:

 1. Wix – Den bedste træk-og-slip-webside-builder
 2. WordPress – Bedste træk-og-slip-CMS (Indholds styrelses system)
 3. uKit – Small Business Drag’n’Drop Website Builder
 4. Shopify – Nemmeste e-handelswebbygger
 5. Bogmærke – Webstedsbygger til at oprette et websted med AI
 6. SITE123 – Gratis træk & Drop Website Builder
 7. Weebly – Enkel webstedsbygger til at oprette et websted
 8. Mobirise – Offline træk-og-slip-webside-builder-software
 9. Elementor – Træk-og-slip Website Builder-plugin til WordPress
 10. Webflow – Professionel Drag’n’Drop Website Builder

Wix – Den bedste træk-og-slip-websitebygger

Wix - Den bedste træk-og-slip-websitebygger

Wix – er en af ​​de mest populære webstedsbyggere, der henviser til kategorien 100% træk-og-slip-systemer. Det betyder ingen begrænsninger med hensyn til placering af forskellige elementer eller sektioner samt ændring og tilpasning af dem. Platformen skabte sit navn ved at implementere de nyeste AI-teknologier, der lader nybegynder oprette nye websteder på få minutter. Dette er, hvad det tilbyder:

 • Wix ADI – dette er AI-funktion vi talte om. Det vil faktisk bygge et websted til dig baseret på de svar, du giver. En bruger skal angive niche, webstedstype, funktioner, som han eller hun vil se på sider … Voila! Du får et websted med indbyggede sektioner, plugins, widgets og endda relevant indhold genereret fra din Facebook-side.
 • Wix Editor – værktøjet, hvis det er for brugere, der stadig ønsker at blive involveret i byggeprocessen og ønsker at udtrykke deres kreativitet uden særlige kodnings- eller webdesigningsevner. Systemet har ikke et AI-baseret instrument. På den anden side er du fri til at vælge ethvert layoutdesign eller oprette dine egne sider fra blanke. Placer dem, når du har brug for det, uanset om det er en kalender eller en kontaktformular. Opret engagerende struktur og tag mest muligt ud af brugernes engagement.
 • Wix App Market – indsamlingen af ​​brugerdefinerede widgets og tilføjelser gør det nemt at tilføje nye formularer, integrere analyser, tilføje eCommerce-funktioner i tilfælde af lancering af en digital butik osv. Bare træk og slip den widget, du har brug for, og har den på din side.

Wix prispolitik er moderat og overkommelig for alle. Bortset fra de mange forskellige betalte abonnementer har webstedsbyggeren en helt gratis plan, som giver dig mulighed for at udforske funktionssættet på platformen, inden du vælger en af ​​de betalte muligheder. Vær dog opmærksom på, at gratis Wix-plan har et antal begrænsninger. Således vil du ikke være i stand til at forbinde dit eget domæne, slippe af med systemannoncebannerne, øge mængden af ​​disklagringsplads osv. For at få disse og andre fordele anbefales det stærkt at opgradere til en af ​​de betalte planer. Heldigvis giver Wix et ganske omfattende udvalg af abonnementer, der er tilgængelige i Standard- og Business / eCommerce-pakkerne. Prisen for Standardplaner starter med $ 13 / mo, mens prisen for det billigste Business-abonnement i øjeblikket udgør $ 23 / mo.

Prøv Wix gratis

WordPress – Bedste træk-og-slip-CMS (Indholds styrelses system)

WordPress - Bedste træk-og-slip-CMS (Content Management System)

WordPress – er den mest populære CMS-platform, der driver millioner af websteder over hele kloden. Platformen har hovedsageligt udmærket sig som et professionelt open source content management system. Men det leverer også nogle af de mest bemærkelsesværdige og funktionelle træk-og-slip-funktioner, der især kan forenkle processen med webstedsudvikling. Netop af denne grund har vi inkluderet WordPress på vores liste over den bedste træk-og-slip-webside-builder-software. Nedenfor er nævnt de mest imponerende funktioner i CMS:

 • Opdateret webstededitor – Systemet har især opdateret sin traditionelle editor, efter at have tilføjet nogle af de praktiske træk-og-slip-funktioner. Dette betyder, at alle kan tilføje alsidige blokke og elementer, mens de opretter nye sider, sektioner og kategorier. Disse indholdsblokke / elementer kan variere fra billeder og videoer og op til “læs mere” tags, kortkoder, gallerier, widgetområder osv. Brugere er ikke i stand til at tilpasse eller ændre elementerne i sig selv. De har muligvis kun brug for tilpassede formularer forskellige steder på siden. Inline redigeringsproces gjorde WordPress lettere for nybegynderne.
 • Kraftfulde integration – WordPress skiller sig ud fra mængden på grund af dets kraftfulde integrationsmuligheder. Systemet giver mulighed for valg og integration af skabelon / plugin, mens udvalget af tilføjelser og widgets, du kan vælge imellem, er ret omfattende og rig nok til at imødekomme ethvert krav til webdesign. Nogle af de mest populære WP-plugins, der kan kategoriseres som træk og slip, inkluderer Unyson, PageLayer, Visual Composer, Post and Page Builder af BoldGrid, Nimble, Colibri, CaptainForm Builder, Themify, Cyclone Slider, Drag and Drop Multiple File Upload og mange flere.
 • Hosting og domæne – Som et Content Management-system tilbyder WordPress ikke alt-i-én integrerede hosting / domæne-valgløsninger. Platformen indebærer separat valg og integration af hosting, som tilsvarende udløser ekstra budgetinvesteringer. Heldigvis leverer nogle moderne hostingfirmaer overkommelige planer og komplette løsninger, der fuldstændigt kommer op til brugernes webstedets hosting-krav. Bluehost er et af de virksomheder, man skal beskæftige sig med, når det kommer til valg af hosting. Dette er den bedste WP-anbefalede alt-i-en-løsning, der er optimeret specielt til WordPress-websteder.

WordPress er et gratis Content Management System. Dette betyder, at du overhovedet kan downloade og installere det uden omkostninger ved hjælp af det sæt fordele, der leveres som standard. For at få mest muligt ud af systemets funktionalitet skal du dog være klar til at investere i dets plugins eller skabeloner. Ekstra budget kræves for at få hosting og domænenavn. Hvis du dog foretrækker Bluehost, rammer omkostningerne dig ikke på lommen. Den billigste Bluehost-plan udgør $ 2,95 / mo, hvilket bestemt er værd at være opmærksom på nybegynderne og webdesign-profferne.

Prøv WordPress gratis

uKit – Small Business Drag’n’Drop Website Builder

uKit - Small Business Drag’n’Drop Website Builder

uKit – er hovedsageligt en blokbaseret webstedsbygger til små virksomheder. Det betyder, at en bruger kan tilføje nye elementer og blokke, men de skal placeres i den forudbestemte rækkefølge. Den gode nyhed er, at sådanne webstedsplatforme stadig bringer nok tilpasningsværktøjer til at ændre objekter og skabe webudseende. Hvad angår redigeringsfunktionerne, er de som følger:

 • Brugervenligt betjeningspanel – uKit er sandsynligvis en af ​​de nemmeste platforme at bruge. Dens træk-og-slip-teknologi giver dig mulighed for at oprette klart strukturerede sider med alt på dets steder. Derudover er brugerne frie til at redigere tekster, svæve mediefiler og billeder og ændre en hvilken som helst af de tilgængelige mobile responsive skabeloner.
 • Fleksibilitet – selvom uKit ikke har sit eget appmarked, forbeholder det sig nok plads til tredjepartsintegration. Du er fri til at forbinde enhver tjeneste til dit websted fra musikstreaming apps til analyser, geolocation tjenester osv.
 • Samarbejdsfunktionalitet – en fantastisk funktion for dem, der foretrækker at arbejde i teams. Brugere kan aktivere Developer Access til at samarbejde med freelance webdesignere, tekstforfattere osv.

På samme tid er uKit et af de billigste værktøjer beregnet til udvikling af funktionsbelastede små virksomhedsprojekter. Systemet tilbyder ingen ubegrænsede gratis abonnementer, men der er en mulighed for at teste dets integrerede funktionssæt overhovedet uden omkostninger. Prøveperioden strækker sig over 14 dage og giver adgang til alle de funktioner, værktøjer og muligheder, som UKit har på lager. Så snart du beslutter at fortsætte med at bruge systemet, får du tilbud om at vælge mellem fire betalte planer. Den billigste af dem udgør $ 4 / mo, mens den dyreste mulighed koster dig $ 12 / mo. For at få rabatten kan du få planen for 3, 6, 12 eller 24 måneder og foretage en engangsbetaling. Jo længere varigheden af ​​din plan er, jo højere er rabatten (generelt varierer det fra 5 til 30% tilsvarende).

Prøv uKit gratis

Shopify – Nemmeste eCommerce Website Builder

Shopify - Nemmeste eCommerce Website Builder

Shopify – er den nemmeste eCommerce-webstedsbygger-software, der har vundet verdensomspændende popularitet på grund af det omfattende sæt af webshopoprettelse og marketingfunktioner og -værktøjer. Platformen er i øjeblikket en af ​​nicheledere, der gør det muligt at starte og styre alle slags online butikker, uanset deres størrelser, specialiseringsområder, funktionalitet osv. Shopify skiller sig ud fra mængden på grund af dets avancerede funktionssæt, mest udestående heraf er som følger:

 • Indstillinger for Web Store Management – Softwaren giver adgang til flere webshop- og produktstyringsmuligheder, der gør det muligt at oprette og tilpasse ethvert projekt med hensyn til dine e-handelsbehov. Således tilbyder platformen sin avancerede Point-of-Sale-funktion, der giver mulighed for at sælge produkter både i fysiske og online butiksfabrikker. Derudover kan du bruge den kraftfulde Augmented Reality-funktion, flere forsendelses- / betalingsværktøjer, høje ende sikkerhedsforanstaltninger såvel som adskillige produktstyringsmuligheder (indkøbskurvintegration, CSV-fileksport / -import, tiltalende produktvisningsindstillinger og indlejring af kodeindbyggingsfunktion etc.).
 • Kraftfulde integration – Systemet giver mulighed for kraftfulde integrationsmuligheder. Det er således muligt at synkronisere din Shopify-konto med populær regnskabssoftware og velkendte markedspladser, herunder Quickbooks, Amazon, Xero og mere. Som et resultat giver disse funktioner dig mulighed for at sælge digitale og fysiske produkter ikke kun i din butik, men også på de synkroniserede platforme og få mest muligt ud af multikanals supportfordele.
 • High End Marketing Funktioner – Med Shopify kan du både designe en professionel online butik og effektivt markedsføre den på nettet. Blandt de mest kendte og praktiske marketingfunktioner giver det mening at nævne muligheden for at se og analysere statistik over webshop, oprette onlinekvitteringer, kontrollere din eCommerce-kontosaldo osv. Hvad mere er, systemet giver dig mulighed for at gøre brug af dens lange liste af kraftfulde marketingfunktioner, nemlig Shopify Ping, Shopify Tap & Chip Reader, App Store, BOGO-rabatter og mange flere.

Shopify tilbyder moderat prispolitik, som absolut kommer op på det leverede funktionssæt. Du finder ikke en gratis konto her, men platformen tillader at teste dens funktionalitet under den 14-dages prøveversion, der er tilgængelig for hver eneste nye bruger. Det mest overkommelige abonnement koster $ 9 / mo, hvilket er et ganske værdigt valg for enhver iværksættere, der er villige til at forbedre webdesign og forretningsfærdigheder.

Prøv Shopify gratis

Bogmærke – Webstedsbygger til at oprette et websted med AI

Bogmærke - Webstedsbygger til at oprette et websted med AI

Bogmærke – er en populær moderne webstedsbygger til at oprette et websted med AI. Dette er en af ​​de bedste eksempler på, hvordan kraften i kunstig intelligens kan forenkle processen med webstedsudvikling for første-timere, og hvor nyttig den kan være for professionelle webdesignere. Platformen er et godt valg for alle, der har til hensigt at starte og derefter uafhængigt styre alle typer projekter, der starter med enkle destinationssider og op til komplekse forretningswebsteder eller porteføljer. Her er listen over funktioner, som bogmærket i øjeblikket kan prale af:

 • AIDA-assistent – Et ægte bogmærkehøjdepunkt er dets avancerede AIDA Assistant – det værktøj, der automatisk opretter et websted til dig. For at være præcis, gør det bogstaveligt talt omkring 90% af hele arbejdet. Konceptet er enkelt. En bruger skal give flere svar, der beskriver hans eller hendes fremtidige online præsentation på den mest detaljerede måde. Det AI-baserede system behandler alle svarene og giver en færdiglavet skabelon med alle sektioner og widgets, du muligvis har brug for. Med andre ord er der ikke behov for at redigere elementer eller håndtere webdesign. Det vil ikke tage mere end 60 sekunder for brugerne at oprette et nyt sted fra bunden med AIDA. Hele bygningsprocessen er koncentreret omkring hastighed. Du kan med det samme tilføje “fokus” sideelementer eller sektioner og drage fordel af adgang til en enorm samling af stockbilleder.
 • Webstedstilpasning og DIY-redigering – Hvis du ikke kan lide den version, der er oprettet med AI-teknologien, er du fri til at foretage så mange revisioner, som du har brug for, indtil du er helt tilfreds med resultatet. På samme tid er du stadig i stand til at redigere elementer på egen hånd, uanset om der er behov for at ændre oversigtsmenuen, tilføje noget styling osv..
 • Billed / video redigeringsværktøjer – Webstedsbyggeren kan også prale af omfattende billed- / videoredigeringsmuligheder og -værktøjer. Det leveres med et lager af gratis billeder og videofiler, du kan vælge imellem for yderligere at integrere dem i dit projekt for at øge dets ydeevne og tiltrække målgruppens opmærksomhed. Således tillader Photo Editor redigering, beskæring og størrelse af de valgte billeder. Derudover er det muligt at integrere videobakgrunder og anvende visuelle effekter på de valgte filer her.

Bogmærke er også kendt for sin generøse prispolitik. Webstedsbyggeren er tilgængelig absolut gratis, men gør dig klar til at støde på flere begrænsninger i dette tilfælde. Således vil du ikke være i stand til at forbinde dit eget domænenavn, tilføje en webshop om nødvendigt eller fjerne systemets annoncebanner. Ligeledes vil det ikke være muligt at oprette mere end 10 websidesider med en gratis plan. Hvis det ikke er det, du faktisk har brug for, er det fornuftigt at opgradere til et af de betalte abonnementer, som webstedsbyggeren tilbyder. Faktisk har Bookmark et ganske begrænset valg af betalte planer, hvis omkostninger udgør $ 11.99 og $ 24.99 pr. Måned tilsvarende.

Prøv bogmærke gratis

SITE123 – Gratis træk & Drop Website Builder

SITE123 - Gratis webstedsbygger for Drag & Drop

SITE123 – er en gratis træk-og-slip-websitebygger, der sikrer jævn navigation, intuitiv weboprettelsesproces og eksplicit enkelhed for alle. Platformen bruges mest til at starte og styre alle typer projekter, lige fra destinationssider og op til små virksomhedsprojekter, porteføljer og blogs. Systemet leveres med den integrerede træk-og-slip-editor, som gør det muligt at tilpasse projektet for at give det avancerede look og funktionalitet. Listen over de største SITE123-højdepunkter er som følger:

 • App-marked – Webstedsbyggeren giver mulighed for at vælge og integrere en lang række widgets, tilføjelser, applikationer og udvidelser. De kan især øge hjemmesidens ydelse og forbedre dens design. Blandt de mest populære apps, brugere kan vælge og bruge, giver det mening at nævne Gallerier, Analytiske værktøjer, Live Chat, Sociale widgets og mere. Derudover har hver bruger en mulighed for at anvende den integrerede Online Form Builder til at starte forskellige typer onlineformularer, herunder registrering, tilbagekald, online undersøgelsesformularer samt afstemninger, spørgeskemaer osv..
 • Logo Maker – Når det gælder let redigering af websteder, viser sig Maker at være et praktisk værktøj. SITE123 gør det muligt at bruge det til at designe og tilpasse dit websteds logo for at forbedre brandets omdømme og popularitet. Hvis du er heldig at have dit eget logo allerede, giver systemet en mulighed for at uploade og redigere det med hensyn til dine aktuelle forretningsbehov.
 • Flersproget support – Med SITE123 er det muligt at oprette flere sprogversioner af dit websted, da systemet sikrer flersproget support. Dette eliminerer nødvendigheden af ​​at starte flere websteder på forskellige sprog for at målrette mod alsidige brugerkategorier. I stedet kan du oprette et enkelt flersproget websted, der opfylder dine forretnings- / webdesignkrav og behov.

SITE123 er både enkel og overkommelig. Faktisk er dette en af ​​de billigste webstedsbyggere, der er tilgængelige i den moderne niche til webstedsudvikling. Systemet har en helt gratis plan, der aldrig udløber, som også leverer flere begrænsninger (underdomæne, begrænset diskplads / båndbredde, annoncebannere osv.), Der forhindrer dig i at starte et fuldt udstyret projekt. Hvis du forventer at få mest muligt ud af dit websted, skal du sørge for at opgradere til en af ​​SITE123 betalte planer. Den billigste af dem vil koste dig $ 10,80 per måned.

Prøv Site123 gratis

Weebly – Enkel webstedsbygger til at oprette et websted

Weebly - Enkel webstedsbygger til at oprette et websted

Weebly – er en populær enkel webstedsbygger der bruges til at oprette websteder af forskellige typer. Det bruger også strenge områder til sine blokke og elementer. På den anden side mangler systemet næppe redigeringsfleksibilitet. Det er ekstremt brugervenligt og har en mobil-app til webstedsbygger. Det kan også prale af en kraftfuld e-handelsmotor, der giver dig mulighed for at designe og administrere alle typer online-butikker, uanset deres størrelse, nichefokus og specielle parametre. Listen over de mest fantastiske Weebly-funktioner er som følger:

 • Mobilredigering – Webstedsbyggeren er tilgængelig via en mobilapp til at redigere dit websted på farten. Brugere kan få adgang til dashboardet via tablets og smartphones såvel som preview-webstedernes mobile versioner.
 • En række blokke – Weebly tilbyder et stort udvalg af forskellige elementer. Du kan muligvis finde dem i venstre sidepanel. Bortset fra traditionelle gallerier og lysbilledshows tilbyder systemet indlejrede koder og andre blokke, du muligvis har brug for på en side. Vi skal også nævne systemets gitter, der gør det lettere at undgå overlapning af elementer.
 • Indholdsredigeringsværktøjer – Selvom webstedsbyggeren bruger indholdsnet, lader forskellige elementer brugerne aktivere tilpasningsprocessen. Du kan redigere tekstblokke, ændre størrelse på rammer og aktivere forskellige elementindstillinger ved at klikke på det afsnit, du vil ændre. Ingen inputmasker og enkel inline-redigering gør dette webstedsbygger godt til nybegynder.

Weebly adskiller sig også på grund af sin prispolitik, der imødekommer behovene hos størstedelen af ​​systembrugere. Systemet har en gratis plan, der kan bruges i en ubegrænset periode, men det har også visse begrænsninger, der ikke giver dig mulighed for at få mest muligt ud af hele funktionssættet. Derfor tilbyder gratis Weebly-abonnement begrænset disklagringsplads og SSL-certifikatforbindelsesmulighed. På samme tid tillader det ikke forbindelse af dit eget domænenavn, og det fjerner ikke platformens annoncebannere. Hvad mere er, gratis abonnenter har ikke adgang til de integrerede e-handelsfunktioner i webstedsbyggeren. For at benytte disse og andre fantastiske muligheder giver det mening at opgradere til en af ​​de planer, Weebly tilbyder. Den billigste af dem koster kun $ 4 / mo, hvilket er mere end en værdig investering.

Prøv Weebly gratis

Mobirise – Offline træk-og-slip-webside-builder-software

Mobirise - Offline træk-og-slip-webside-builder-software

Mobirise – er en moderne offline træk-og-slip-webside-builder-software. Dette betyder, at brugerne skal downloade og installere programmet, før de bruger det, hvilket næppe øger brugervenligheden. Den gode nyhed er, at Mobirise-software kører lige så godt på Mac eller Windows OS, og det er godt for ikke-teknikere uden særlige færdigheder, selvom dedikerede kodningsprofæer også er velkomne til at arbejde med systemet. De vigtigste funktioner er som følger:

 • Simpelt træk og slip – Editoren giver dig mulighed for at tilføje en hvilken som helst blok fra listen og redigere indholdet inde samt uploade baggrundsbilleder osv.
 • Mobilvenligt design – Mobirise kommer som en mobil responsiv bootstrap-platform. Softwaren har en mobil preview-funktion, så den ser ud, som om et websted kører på forskellige enheder før installationen.
 • AMP-funktionalitet – En fantastisk funktion for bloggere, der vil levere deres indhold hurtigere end konkurrenter gør. Det forbedrer sidehastighedshastigheden og giver hurtigere adgang til blogindlæg og artikler via smartphones og tablets.

Mobirise er en helt gratis webbygningssoftware. Dens download og installation er tilgængelig for alle uden behov for at investere i systemet lige fra starten. Platformens funktionalitet, der leveres som standard, er dog noget begrænset. Således vil du før eller senere stå over for nødvendigheden af ​​at bruge kodeditor, integrere udvidelser eller vælge et af de tilpassede temaer, systemet har på lager. Alle disse funktioner, værktøjer og integrationer leveres mod ekstra omkostninger, mens det endelige webstedsudviklingsbudget afhænger af mængden af ​​elementer / udvidelser, der er valgt til dit projekt.

Det, du skal vide, er, at hver foruddesignede Mobirise-skabelon koster $ 49, mens prisen for dens udvidelser ligger mellem $ 49 og $ 99. Det avancerede kodeeditorværktøj, der bruges til at ændre HTML / CSS-kildekoder på websider, koster $ 69. For at spare penge og få adgang til alle udvidelser, temaer og kodeeditor på en gang kan du vælge Mobirise Kit, hvis omkostninger udgør 149 $. Derudover bliver du nødt til at investere i domænenavn og hosting, da platformen ikke giver disse muligheder som standard. I denne henseende vil Bluehost vise sig at være den mest passende løsning. Omkostningerne ved at bruge platformen sammen med dens mange fordele udgør kun $ 2,95 / mo – der er næppe et så overkommeligt tilbud derude!

Prøv Mobrise gratis

Elementor – Drag-and-Drop Website Builder Plugin til WordPress

Elementor - Drag-and-Drop Website Builder Plugin til WordPress

Elementor – er et moderne træk-og-slip-webstedsbygger plugin til WordPress, som kan bruges til at skabe tiltalende websider, der er egnede til yderligere tilpasning. Plugin fungerer lige så godt til newbies og fagfolk, hvilket gør det muligt at starte fantastiske sider med fremragende design og avanceret funktionalitet. Det, der er vigtigt, kræver ingen CSS- eller HTML-færdigheder for at arbejde med Elementor. Se med det samme de vigtigste højdepunkter:

 • Fremragende WP-kompatibilitet – Som et WordPress-plugin er Elementor fuldt kompatibel med alle de temaer, CMS tilbyder til sine brugere. Uanset hvilket design du vil gå efter, fungerer plugin problemfrit med det. Dette vedrører både gratis og betalte løsninger. Hvad der er vigtigt, giver Elementor fuld adgang til hele sættet af integrerede designværktøjer, og det garanterer også flersproget support for at lade brugerne starte websteder i mere end 20 sprogversioner.
 • Forbedret visuel tilpasning – Plugin sikrer forbedret visuel tilpasning af webstedet, hvilket gør det muligt at gennemføre inline-redigering via skiftende blokke og sektioner på hovedskærmen. Alle de redigeringer, du foretager, vises i livetilstand, og der kræves ingen kodning for at tilpasse sidehoved og sidefod.
 • Popup-designværktøjer – Elementor gør det muligt at bruge avancerede designværktøjer, der er specielt oprettet til popup-formudvikling. Du kan bruge værktøjerne til at designe forskellige typer popupformularer til at udvide dit websted kundegrundlag. Til netop dette er det muligt at tilpasse færdige popup-layouts, herunder formularer til blyfangst, salgsbannere, meddelelser, Hello-søjler, e-mail-abonnementsformularer og mange flere.

Når vi taler om prispolitikken, er Elementor gratis til download og brug, da dette oprindeligt er WordPress-plugin. Imidlertid har gratis planabonnenter adgang til et ganske begrænset sæt funktioner. For at få mest muligt ud af sin integrerede funktionalitet tillader Elementor at vælge mellem sine betalte abonnementer. Den billigste af dem koster $ 5 / mo, så du kun kan oprette et websted. Hvis du planlægger at starte flere projekter, er det fornuftigt at opgradere til mere avancerede abonnementer, som gør det muligt at bygge fra tre websteder og op til det ubegrænsede antal webprojekter.

Prøv Elementor gratis

Webflow – Professionel Drag’n’Drop Website Builder

Webflow - Professionelt webdesignværktøj

Webflow – er en professionel drag-and-drop webstedsbygger, der omfatter nogle af de funktioner, der er typiske for moderne CMS. Dette er, hvad der gør det forskelligt fra de fleste af standardwebbuildere beregnet til begyndere og webdesign proffs. Webflow er ikke så nemt at mestre, da det ligner avanceret weboprettelsessoftware som Adobe Dreamweaver. Således fungerer det godt til komplekse projekter afsluttet af fagfolk. Det er på høje tid at tilmelde sig de største fordele ved platformen nu:

 • Kraftig designtilpasning – Webflow handler om at give sine brugere kraftfulde designtilpasningsfunktioner uden kompleks kodningsbevidsthed. Netop af denne grund tilbyder det avancerede klasser og stilarthåndteringsmuligheder, der gør det muligt at oprette unikke ID-elementer og skabeloner. For at gøre dette forventes det, at du redigerer de vigtigste CSS-funktioner (lag, farver, størrelser, afstand, justering osv.) i den grafiske grænseflade.
 • Skabeloneditor – Webflow-skabelonditor adskiller sig også i sin struktur og dashboard. Det kombinerer hovedfunktionerne i standard visuel editor, widgets, område med generelle indstillinger, mapper og moduler, der udgør platformens “CMS Collections”. Derudover er det muligt at gøre brug af skabelontilstandskontaktindstillinger, omfattende billedbibliotek, flere element-fremhævningstilstande og andre værktøjer. Der er også en mulighed for at vælge den tilstand, du gerne vil arbejde i – enten Designer eller Editor.
 • Dynamisk indhold – Webstedsbyggeren gør det muligt at oprette unikt dynamisk indhold ved at bruge strukturer fra tilsvarende feltkombinationer. Sådan kan du oprette og administrere fuldt udstyrede blogs, fora, gallerier, blogfeeds, begivenhedsplakater, onlineformularer, video / fotopræsentationer og andre sektioner med indhold på websitet. Der er også færdige skabeloner her, som du kan bruge til yderligere tilpasning. Muligheden for Lightbox Gallery-integration sammen med Lottie og After Effects-applikationen bidrager til oprettelsen af ​​virkelig personaliseret og dynamisk webstedsindhold.

Webflow har en af ​​de mest omfattende prisplanmuligheder, der passer til ethvert behov for behov for budget og design. Webstedsbyggeren kan bruges gratis, så længe du har brug for det. I dette tilfælde skal du dog være klar til at møde et sæt funktionalitetsbegrænsninger. Disse inkluderer systemets underdomæne, fravær af kodeeksportfunktion, annoncebanner og mange flere. For at slippe af med disse unødvendige begrænsninger tilbyder Webflow to store grupper af planer. Hver af dem indeholder flere ekstra abonnementer, der passer til mere forskellige brugergrupper. Prisen for den billigste Site Plan Pack udgør $ 12 / mo, mens prisen for den billigste Account Plan Pack er $ 16 / mo.

Prøv webflow gratis

Træk-og-slip-websted Builder-egenskaber

Når du ser udtrykket “træk og slip” i webstedsbyggerens funktionsbeskrivelse, hvad er den første ting, der kommer op i dit sind? Bortset fra muligheden for at flytte elementer og placere dem, hvor du vil, har SaaS-softwaren flere signaturfunktioner, der definerer dem fra traditionelle CMS og andre webplatforme.

Karakteristisk nr. 1 – SideeksempelDe fleste platforme leveres med inline-redigering. Det betyder at du kan se alle ændringer foretaget på en side i realtid. Selvom disse ændringer automatisk gemmes i kontrolpanelet, vises de ikke på det eksisterende websted, før du offentliggør dem. Med andre ord er du fri til at foretage alle nødvendige ændringer så mange gange du vil uden nogen skade for den offentliggjorte webstedsversion.
Hvis du bruger WordPress CMS, for eksempel skal du opdatere siden og derefter aktivere preview-tilstanden for at se ændringerne live og derefter skifte tilbage til instrumentbrættet, som er tidskrævende. Træk-og-slip-redaktører er meget lettere fra dette synspunkt.

Karakteristisk nr. 2 – SidedupetterSystemet gør det nemt at oprette sideskabeloner eller kopiere dem. For eksempel har du designet en prisvindende produktside. Du kan lide det så meget, at du vil have det samme for andre produktkategorier.
Alt hvad du behøver er at kopiere det eksisterende layout og bruge det i andre websidesektioner i stedet for at oprette flere produktsider fra bunden. Du skal kun ændre tekster samt uploade billeder af nye elementer.

Karakteristisk nr. 3 – Brugerdefinerede bibliotekerDet sidste, men ikke mindst, er, at de fleste træk-og-slip-websitebygere har deres egne indholdsbiblioteker, stock-billedkollektioner, widget-markedspladser, brugsklare webstedslayouts med indbyggede apps afhængigt af din niche osv..

Træk-og-slip-redigeringstyper

De fleste brugere mener, at hver webstedsbygger bruger den samme træk-og-slip-teknologi. Det er ikke helt rigtigt, da softwarens funktionalitet adskiller sig meget. Problemet er meget vigtigt med hensyn til at vælge det værktøj, der opfylder dine forventninger.

Du skal klart forstå de funktioner, der leveres af træk-og-slip-instrumentet. Det er her vores klassificering kan komme godt med. Så softwaretyperne er som følger:

1. 100% træk og slipBrugt af nogle af de mest populære webstedets bygningsplatforme, denne type giver maksimal tilpasningsfrihed. Der er ingen forudbestemte områder eller bootstrap-gitter for hvert enkelt element. Du kan frit vælge enhver ny blok og placere den når det er nødvendigt på siden.
Med andre ord kan du oprette din egen unikke struktur, uanset om du ændrer den eksisterende skabelon eller opretter et websted fra tomt. 100% træk-og-slip-værktøjer leverer tilstrækkelige tilpasningsmetoder til at ændre elementernes styling, ændre størrelse på eller udskifte dem, ændre indstillinger eller dimensioner for at imødekomme det overordnede webdesign.

2. Blokbaseret softwareDet er en anden træk-og-slip-type, der kun ser den samme som den forrige. Det reserverer også nok plads til tilpasning og kreativitet. Du kan frit tilføje forskellige blokke, men kun i forudbestemte områder. Det er det samme som at lege med LEGO eller puzzle, hvor hver enkelt blok skal placeres i det specifikke område, der er defineret af softwaren.
Sådanne platforme bruger normalt bootstrap gitter. De gør det let at samle så mange data, som du har brug for, og introducere dem i den rækkefølge, der er bestemt af systemet. Selvom brugere stadig har en chance for at manipulere med forskellige elementer med hensyn til størrelser, styling eller indstillinger, kan de kun gøre det i den foreskrevne rækkefølge.

3. Lette visuelle redaktørerSådanne redaktører tilbyder et udvalg af færdige blokke og sektioner, der ikke er tilgængelige til tilpasning. Med andre ord kan en bruger kun redigere et udvalg af eksisterende elementer såvel som tilføje lignende elementer uden en mulighed for at omorganisere dem samt tilpasse med hensyn til styling, farver baggrundsbilleder osv..

Valg af drag-and-drop-webstedsbygger type afhænger hovedsageligt af dine behov og mål. Mens baseline visuelle redaktører kan være godt for brugere, der ikke higer efter eksklusivitet, er 100% d&d-platforme er den bedre mulighed for dem, der kræver maksimal tilpasningsfrihed.

Hvem kan bruge træk-og-slip-software

Træk-og-slip-teknologier blev oprindeligt implementeret i indholdsbaserede webstedsbyggere. De tjente hovedsageligt bloggere, individuelle iværksættere og små virksomheder til at introducere sig selv online.

Softwaren har udviklet sig gennem årene. Det modtog nye funktioner og udvidet funktionalitet. I dag tillader sådanne instrumenter at opbygge en hvilken som helst webside-fotografeportefølje og bryllupssteder til små, mellemstore eller enorme e-handelsprojekter.

For bloggere

De fleste træk-og-slip-websitebygere har specielle bloggingfunktioner med færdige bloglayouts. Alt hvad du behøver er at aktivere funktionen og få en forudinstalleret blog med publiceringsværktøjer, der inkluderer sociale preview-tilstande, baseline SEO-indstillinger, artikel- og tagstyring, social deling osv. Funktionaliteten kan være forskellig fra software til software. I det mindste har du den mulighed.

WordPress Post Ny kodeeditor

For erhvervslivet

Som vi tidligere har sagt, blev de fleste træk-og-slip-websitebygere oprettet for at introducere medieindhold på den mest spændende måde. For små virksomheder og individuelle iværksættere betyder det en stor chance for at skabe attraktive porteføljer, professionelle visitkort, websteder til spisesteder, B&B egenskaber osv.

Brugere har en mulighed for at arbejde med stockbilleder eller uploade deres egne. Et udvalg af gallerier, fotonet, lysbilledshows og andre måder at repræsentere mediefiler vil helt sikkert resultere i bedre online repræsentation.

Wix Editor

eCommerce

Webstedsbyggerne forbedrer sig. De får nye funktionelle funktioner. Nogle af dem lader brugere oprette onlineskibe samt styre produkter, markedsføre deres forretning online og forbedre kundernes loyalitet. Træk-og-slip-teknologi opfylder kravene til:

 • Små butiksejere, der sælger et eller flere produkter af samme type.
 • Mellemstore online butikker med flere produkter relateret til forskellige kategorier.
 • Butiksejere, der ønsker at tage kontrol over produktsideadministration, forsendelses- og skatteindstillinger, betalingsintegration osv.

Hvis du planlægger at oprette en voksende virksomhed og sælge tusindvis af produkter online, har du muligvis brug for en eCommerce-specialiseret platform med et udvidet funktionssæt.

Wix e-handel

Bundlinie

Som vi kan se, handler udtrykket “træk og slip” ikke kun om indhold. Det handler om hurtig og enkel webbygningsproces for brugere på ethvert niveau. Selvom nogle platforme bruger forskellige teknologier, tjener de alle det samme mål. Du behøver kun at vælge den, der opfylder dine forventninger.

Den gode nyhed er, at det meste af softwaren leveres med gratis forsøg eller baseline-planer til 0 omkostninger. Det er en fantastisk mulighed for dig at teste tjenesten og beslutte, om en ligetil drag-and-drop-editor med lidt tilpasningsmuligheder ville være nok, eller du har brug for en 100% d&d redigeringsinstrument.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map