Bedste ejendomswebbedsbyggerne

Bedste ejendomsmægler hjemmeside bygherrer


Som ejendomsmægler vil du før eller siden stå over for behovet for at “kæmpe” med konkurrenter. Det er faktisk ikke underligt, da denne niche er meget konkurrencedygtig, og der er masser af ejendomsmæglere, som også vil være orienterede om at opbygge og øge deres kundegrundlag.

De bruger muligvis flere metoder til dette formål, hvilket gør at du udgør nye tilgange og løsninger til effektiv agenturfremme. Uanset hvilke ideer du har, vil den bedste stadig være at få en egen ejendomswebsted.

Lancering af et websted for fast ejendom af kvalitet er en fordel i sig selv. Projektet hjælper dig med at vise dine virksomhedsinfo i det mest gunstige lys, tilføje og administrere lister over ejendomsgenstande, du tilbyder til leje eller salg, tilsvarende vilkår, kontakter, kvalitetsfoto eller endda videovurderinger og anden nyttig info. Dette er kun et par funktioner, der gør et ejendomswebsted ikke et indfald, men en nødvendighed i den moderne forretningsniche.

Når de er klar over, at de fleste ejendomsmæglere er ikke-kodere, er den bedste mulighed, de kan gøre brug af, at vælge en webstedsbygger som et stort webdesignværktøj. Disse systemer giver dig mulighed for at oprette tiltalende og funktionelle websteder på en enkel, intuitiv og problemfri måde. Det er muligt at oprette et komplet ejendomswebsted med dem på næsten ingen tid ved at bruge flere værktøjer, funktioner og muligheder, de tilbyder.

Med et så omfattende valg af webstedsbyggere er det ofte en udfordring at finde platformen, hvilket helt vil opfylde dine forretningsbehov. Lad os se på de mest professionelle og velkendte ejendomstjenester, der kan sikre et værdigt resultat.

Vi testede 10 ud af de bedste ejendomsmægler-websitebygere:

 1. Wix – Den bedste ejendomswebbedsbygger med IDX
 2. uKit – Nem webstedsbygger til ejendomsmæglere
 3. WordPress – Gratis CMS til at oprette et websted til fast ejendom
 4. Placester – Personlige ejendomssider
 5. RealGeeks – Ejendomssalg & Marketing løsning
 6. Bluehost – Bedste hosting til ejendomswebsteder
 7. Skræddersyede mærker – Udbyder af ejendomswebsteder
 8. SITE123 – SaaS-platform til oprettelse af et ejendomssted
 9. Ucraft – GRATIS ejendomsselskabsbygger
 10. Bogmærke – AI Website Builder for ejendomsmæglere

Webstedsbyggerne nævnt ovenfor vil ikke kun hjælpe dig med effektivt at udvide din virksomhed, men vil også give en chance for at gøre stor indflydelse på regelmæssige og potentielle kunder, finde nye partnere til at opbygge givende forhold til dem og popularisere dit ejendomsmæglerfirma på nettet. Det er på høje tid at gennemgå de mest fremragende tjenester i detaljer nu.

Wix – Den bedste ejendomswebbedsbygger med IDX

Wix - Den bedste ejendomswebbedsbygger med IDX

Wix – er den bedste ejendomswebstedbygger, der har vundet verdensomspændende popularitet på grund af dens fantastiske funktionssæt. Systemet tilbyder en lang række mobile-klar ejendomsskabeloner, en bred vifte af kraftfulde værktøjer til designtilpasning, billedgalleri og mange andre industrirelaterede funktioner. De vigtigste af dem er anført nedenfor:

 • Wix ADI. Wix Artificial Design Intelligence er en intuitiv systemguide, der gør det muligt at oprette fantastiske websteder i den automatiske tilstand ved at indsende dit eget nicherelaterede indhold.
 • IDX / MLS integration. Wix tillader indlejring af IDX-lister til dit ejendomswebsted og lukke ejendomsaftaler via MLS ved at benytte muligheden for tilføjelse af HTML-kode.
 • Simpel ejendomsapp. Tilgængelig i Wix App Market, denne gratis applikation gør det muligt for besøgende at se de tilgængelige ejendomsfortegnelser afspejlet på en velstruktureret og organiseret webside.
 • Tematiske skabeloner. For at imødekomme dine behov for webdesign tilbyder Wix en række mobilklar fast ejendom skabeloner (til agenturer, generelle nichetemaer, landingssider, arkitektfirmaer, ejendomsmæglere, porteføljer, landskabsdesign, interiørdesign osv.), der kan tilpasses efter behov.
 • SEO Wiz. Wix leveres med en funktionel SEO Wiz-funktion, som bidrager til effektiviteten af ​​optimering af websøgning.
 • Klientinteraktionsværktøjer. Webstedsbyggeren gør det muligt at gennemse et omfattende sæt klientinteraktionsværktøjer, der er tilgængelige i det integrerede App Market. Anvendelse af disse widgets bidrager til dine kunders webstedets browservenlighed og giver dig mulighed for at holde kontakten med dem, når det er nødvendigt. Nogle af de mest populære klientinteraktionsværktøjer inkluderer Google Event Kalender, Kalender over events, Planlægning Pro, Inffuse-udtalelser, Sidste nyt, Wix Chat, 123 Form Builder, Callback, Book aftaler online, Live Chat, Wix Forms, SContact Management + CRM og mere.
 • Kundevurderinger. Platformen giver dine kunder mulighed for at tilføje deres vidnesbyrd relateret til dit ejendomsmæglerbureau og dets ydeevne. Med dette formål kan du integrere specielle widgets / udvidelser, der er tilgængelige i App Market. Disse inkluderer Testimonial Builder, Social Testimonials, Voice Comments +, Kundevurderinger, MyReviews, Comments, Yelp, Comments + og mere.
 • Forum. Hvis du agter at holde kontakten med dine nuværende og potentielle kunder, er det muligt at tilføje et forum til dit ejendomswebsted med Wix. Det er her du kan oprette et ubegrænset antal grene og emner, starte brugerdiskussioner, aktivere kommentarfunktion osv. For at lade brugerne kommunikere med hinanden regelmæssigt.
 • Blogging. Blogforbindelse er en valgfri løsning, men det kan være et nyttigt værktøj til klientengagement. En kvalitet og regelmæssigt opdateret blog kan indeholde masser af ejendomsrelaterede indlæg, som du kan administrere til din smag. Derudover kan du understøtte brugerkommentarer til at finde ud af dine kunders ideer og meninger om de mest brændende emner. Blogtilgængelighed kan også bidrage til trafikgenerering og brugertilfredshed / fastholdelsesgrad.

Wix er en moderat prissat webstedsbygger, der tilbyder en gratis plan og to typer betalte abonnementer. Systemet giver dig mulighed for at vælge mellem Standard- og Business- / eCommerce-abonnementer, der adskiller sig med hensyn til inkluderede funktioner, funktioner og tjenester. Prisen for standardplaner starter fra $ 13 / mo, mens omkostningen for forretningsplaner starter med $ 23 / mo. Et af de betalte abonnementer vil helt sikkert komme til nytte for dig, hvis du har til hensigt at drive en professionel ejendomswebsted.

Uanset hvilken mulighed du vil gå til, får du et bonusdomæne (eller en mulighed for at forbinde det eget), omfattende marketingkunders interaktionsmuligheder, virksomheds-e-mail relateret til dit eget domæne som [email protected] og andre ubestridelige fordele der vil bidrage til din forretningsudvikling og forfremmelse.

Prøv Wix gratis

uKit – Nem webstedsbygger til mæglere

uKit - Nem webstedsbygger til ejendomsmæglere

uKit – er en af ​​de nemmeste bygherrer for ejendomsmæglere eller ejendomsmæglere, der er villige til at etablere pålidelig online tilstedeværelse. Platformen er oprindeligt rettet mod udvikling af professionelle små virksomhedsprojekter. Dette er en helt kodefri tjeneste, der leveres med intuitiv træk-og-slip-editor og sikrer en god WYSIWYG-oplevelse. uKit gør det muligt at designe og udgive et professionelt udseende sted på ca. 30 minutter. Nedenfor er de mest bemærkelsesværdige fordele ved webstedsbyggeren:

 • Intuitivt interface. uKit-interface er forståelig, selv for folk uden nogen webdesignoplevelse, hvilket hjælper dem med at designe et anstændigt websted helt fra første forsøg.
 • Praktiske indstillinger for brugerinteraktion. Med uKit kan du benytte dig af live chat og tilbagekaldsfunktioner, som tillader forbindelse med dine kunder når som helst på dagen for at hjælpe dem med at finde svar på alle de spørgsmål, de måtte have.
 • Responsive tematiske skabeloner. uKit har markeret sig på grund af den rige samling af lydhøre og 100% tilpasselige ejendomsskabeloner.
 • CRM-integration. På grund af den praktiske CRM-integrationsfunktion får hver bruger, der lancerer et ejendomswebsted med systemet, en chance for at forenkle processen med ordre / klientstyring.
 • Valg af widget. Med uKit kan du få adgang til og gennemse et sæt widgets, hvis integration giver dit ejendomswebsted høj ydeevne og bidrager til brugerengagementhastighed. Nogle af widgets, som du kan bruge, inkluderer brugerkommentarer, serviceberegner, timer, sociale netværksknapper, tidslinje og mere.
 • SSL-forbindelse. For at sikre maksimal webstedssikkerhed og beskytte fortrolige brugeroplysninger giver webstedsbyggeren dig mulighed for at forbinde et gratis SSL-certifikat til dit ejendomswebsted. Dette er en sikker måde at sikre webstedets troværdighed og høj tillidsvurdering.
 • IDX-integration. IDX-integration ved hjælp af kode tilføjelse widget leveres i form af Pro Plan og er beregnet til webdesign proffs, der kan integrere den krævede ejendomsdatabase i deres websteder.

Du kan teste al uKit-funktionalitet i 14 dage uden omkostninger for at se, hvad den har at tilbyde. uKit-omkostninger er en af ​​de billigste i niche. Den billigste Premium Plan koster kun $ 4 pr. Måned, mens den dyreste Pro Plan koster $ 12 per måned. Udforsk funktionerne og vilkårene i planerne i detaljer, inden du træffer dit valg.

Se også: uKit anmeldelse.

Prøv uKit gratis

WordPress – Gratis CMS til at oprette et websted til fast ejendom

WordPress - Gratis CMS til at oprette et websted til fast ejendom

WordPress – er verdens mest kendte Content Management System, som effektivt kan bruges til at oprette fuldt udstyrede ejendomswebsteder. Systemet leveres med kraftfulde integrationsmuligheder, tilbyder et sæt funktioner og designtilpasningsmuligheder for at give et projekt fremragende look og avanceret ydelse. Systemet kræver imidlertid programmeringskendskab, hvilket er en bonus for webdesignprofessionelle, der er villige til at starte websteder med fuld funktion. De mest bemærkelsesværdige fordele ved webstedsbyggeren er vist nedenfor:

 • Ejendomsskabeloner. Brugere kan vælge mellem masser af tilpassbare gratis og betalte ejendomsskabeloner, der er designet af tredjepartsbrugere og er tilgængelige på nettet.
 • Fast ejendom plugins. Samlingen af ​​WordPress Real Estate-plugins er virkelig imponerende, og du kan vælge en af ​​dem til at starte et websted med fremragende ydelse (Estatik, Real Estate Pro, IMPress-lister, WP-amortiseringskalkulator, WPL-ejendom, lette ejendomsfortegnelser, væsentlige ejendomme, WP-ejendom, aftale booking kalender osv..)
 • Fast ejendom temaer. Der er også flere lydhøre WordPress-temaer for agenturer, ejendomsmæglere og deres klienter, som du kan integrere på din hjemmeside for at forbedre dens design.

WordPress er et gratis CMS, der indebærer bevidsthed om kodningsevner og sikrer anstændigt resultat. For at få mest muligt ud af systemfunktionerne går du dog ikke uden at integrere betalte plugins og temaer. For at få dit ejendomswebsted online, skal du også oprette forbindelse til et domænenavn og vælge pålidelig hosting. Dette kræver også visse finansielle investeringer. At være vært for dit websted med Bluehost, for eksempel skal du investere 2,95 dollar pr. måned i den billigste plan. Dette er en rimelig pris for en så markant funktionalitet.

Prøv WordPress nu

Placester – Personlige ejendomssider

Placester - Personlige ejendomssider

Placester – er en alt-i-en specialiseret ejendomsselskabsbygger, som er let at bruge og praktisk for nichebrugere. Systemet giver fuld integreret CRM-adgang, et sæt marketingværktøjer, mobile responsive skabeloner og andre nichespecifikke funktioner, så du kan skærpe dine webbygningsegenskaber og designkvalitets ejendomswebsteder til en rimelig pris. Systemets vigtigste højdepunkter er som følger:

 • Integreret CRM. Webstedsbyggeren tilbyder et omfattende modul til at spore og overvåge antallet af kundeemner, kundeaktivitet, interaktion og andre vigtige parametre.
 • Klar IDX / MLS-interaktioner. Du kan nemt integrere IDX / MLS i dit ejendomswebsted for at være i stand til at levere ejendomsbilleder, lister og opdateringer, selv mens du er på farten.
 • Responsive nicheskabeloner. Placester tilbyder en samling af lydhøre ejendomsskabeloner, der passer til forskellige kategorier, brugerbehov og sikrer top notch mobil browsingoplevelse.
 • Intuitive e-mail-marketingværktøjer. Webstedsbyggeren gør det muligt at oprette og administrere e-mail-dryppkampagner, der er nødvendige for at generere nye kundeemner og forbedre kundernes engagement og tilbageholdelsesfrekvens.

Placester tilbyder ikke en gratis plan, alligevel indeholder den to typer betalte abonnementer, som hver tilbyder avancerede funktioner og ejendomsfordele. Prisen for abonnementer er forskellig for ejendomsmæglere ($ 99 og $ 199 per måned) og ikke-NAR medlemmer ($ 125 og $ 250 per måned) og der er også et opstartsgebyr for hver valgt type plan. Placester er således ikke en billig ejendomsselskabsbygger, men det er værd at være opmærksom på brugere, der er villige til at udgive et stort websted til profitproduktion.

Prøv Placester nu

RealGeeks – Ejendomssalg & Marketing løsning

RealGeeks - Salg og marketing af fast ejendom

RealGeeks – er den alt-i-en løsning til salg og marketing af fast ejendom, der giver mulighed for at oprette tilpasselige og fuldt udstyrede websteder, der faktisk driver kundeemner. Systemet bruges til at opbygge effektive, men alligevel enkle og brugervenlige websteder til at hjælpe ejendomsmæglere med at markedsføre deres virksomheder effektivt og skille sig ud fra mængden. Virksomheden ser sin mission i kombinationen af ​​innovative løsninger og avancerede teknologier for at øge ydeevnen og forenkle ejendomsmæglernes arbejde. Se de vigtigste RealGeeks-funktioner nu:

 • Integreret Lead Manager CRM. Systemet sporer REALTORS’® Lead-databaser ved hjælp af marketingfunktioner til automatisk at generere realtid rapportering / analyse.
 • IDX ejendomswebsteder. Platformen giver dig mulighed for at opbygge lydhøre ejendomswebsteder, der er meget optimerede til søgemaskinerne og hjælpe med at indfange kundeemner via oprettelse af destinationsside og ejendomslister.
 • Værktøj til værdiansættelse af ejendom. Tjenesten giver dig mulighed for at bruge det avancerede værktøjsværdiansættelsesværktøj “Hvad er dit hjem værd” til at evaluere omkostningerne ved ejendomme, du planlægger at tilbyde til leje eller salg.
 • Facebook Marketing. Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at bruge Facebook Marketing værktøj, som er den del af social media marketing strategien for den service, der er skræddersyet til behovene hos ejendomsvirksomheder..
 • Automatiseret e-mail-dryppesystem. RealGeeks giver mulighed for at forbedre systemet med e-mail-marketing, der giver dig mulighed for at organisere og sende e-mail-kampagner, der inkluderer postkort og SMS-beskeder til de potentielle kundeemner på klienters vegne.
 • Personlig mobilapp. Systemet giver en mulighed for at bruge en praktisk Real Geeks-mobilapp, der integreres med dit lokale bestyrels MLS®-service for at lade nye kundeemner søge ejendomsobjekter på dit websted og modtage øjeblikkelig push-meddelelser om nylige opdateringer ved hjælp af deres mobile enheder.
 • Tredjepartsintegrationer. RealGeeks gør det muligt at integrere dit websted med nyttige nisjerelaterede apps og tjenester. Disse inkluderer Trulia, Zillow, BombBomb, Infusionsoft, Top Producer, Wise Agent, Zapier, Realtor.com, Gmail, Mojo, LionDesk, Get Riley, MailChimp, BoldLeads, E-mail sync med flere udbydere og mere.

RealGeeks er ikke et gratis system at bruge. Prisen for prisplanerne starter ved $ 300 / mo for det faste antal inkluderede tjenester. Derudover bliver du nødt til at investere et foruddefineret marketingbudget, der potentielt kan give dig nye kundeemner. Som systemet siger, kan et budget, der udgør $ 400 / mo, give dig omkring 50 nye kundeemner, hvilket er en ret god indikator.

Derudover har du en mulighed for at bruge ejendomsvurderingsværktøjet for $ 50 / mo og Facebook Ad-skaberen, hvilket koster dig det samme. RealGeeks opkræver derudover omkring $ 550 / mån for PPC Facebook- og Google-annoncekampagner. Der er dog også et godt stykke nyheder: Du kan ansøge om demoversionen af ​​webstedsbyggeren, hvis du har til hensigt at teste og bruge den yderligere.

Prøv RealGeeks gratis

Bluehost – Bedste hosting til ejendomswebsteder

Bluehost - Bedste hosting til ejendomswebsteder

Bluehost – er en troværdig funktionsladet hostingudbyder til ejendomswebsteder. Platformen bugner af værktøjer og funktioner, der er nødvendige for at sikre pålidelig opbevaring og sikkerhed af websteder. Det er fleksibelt, overkommeligt og intuitivt nok til at blive mestret og brugt af alle typer brugere, inklusive førstegangsholdere. Hostingudbyderen nyder popularitet hos WordPress-brugere, og det anbefales officielt af CMS som en pålidelig og hæderlig service. Det er på høje tid at tilmelde platformens funktionssæt nu:

 • Sikkerhedsforanstaltninger. Platformen vedrører sikkerheden på websteder, der hostes med den. Således iværksætter den særlige foranstaltninger for at sikre det højeste sikkerhedsniveau, så brugerne kan være sikre på deres klienters fortrolighed og bevarelse af personlige / forretningsdata.
 • Rigt markedsplads for udvidelser. Bluehost leveres med den integrerede markedsplads for widgets, udvidelser og tilføjelser, brugere kan gennemse for at vælge dem, der ideelt matcher deres ejendomswebsteder. Derudover er det muligt at vælge WordPress-skabeloner her, hvis du planlægger at starte et websted med CMS.
 • Fleksibilitets- og integrationsmuligheder. Hostingudbyderen integrerer pålideligt med flere plugins og eksterne tjenester, der kan gøre dit websteds ydelse mere avanceret og funktionelt.
 • Høj websideindlæsningstid. Platformudviklerne lægger særlig vægt på belastningstiden for websteder, der er vært med. Dette betyder meget, når det kommer til trafikgenerering og kundeopbevaringsfrekvens. Til netop dette formål bruger systemet specifikke funktioner og værktøjer, der kan have positiv indflydelse på webstedsbelastningstidsparametre.

Bluehost er en overkommelig hostingudbyder, der fungerer godt til opbevaring af ejendomswebsteder. Platformen indeholder ingen gratis abonnementer, men dette er ikke påkrævet på grund af de betalte planers overkommelige priser. Den billigste prisløsning koster $ 2,95 / mo og dækker et rig spektrum af dine webstedshostingbehov. Systemet tilbyder gratis SSL-certifikatforbindelsesfunktion, ubegrænset båndbredde, kraftfulde integrationsmuligheder sammen med gratis domæneforbindelse og andre ubestridelige fordele.

Prøv Bluehost nu

Skræddersyede mærker – Udbyder af ejendomswebsteder

Skræddersyede mærker - Udbyder af ejendomswebsteder

Tailor Brands – er en troværdig funktionsladet hostingudbyder til ejendomswebsteder. Platformen bugner af værktøjer og funktioner, der er nødvendige for at sikre pålidelig opbevaring og sikkerhed af websteder. Det er fleksibelt, overkommeligt og intuitivt nok til at blive mestret og brugt af alle typer brugere, inklusive førstegangsholdere. Hostingudbyderen nyder popularitet hos WordPress-brugere, og det anbefales officielt af CMS som en pålidelig og hæderlig service. Det er på høje tid at tilmelde platformens funktionssæt nu:

 • Sikkerhedsforanstaltninger. Platformen vedrører sikkerheden på websteder, der hostes med den. Således iværksætter den særlige foranstaltninger for at sikre det højeste sikkerhedsniveau, så brugerne kan være sikre på deres klienters fortrolighed og bevarelse af personlige / forretningsdata.
 • Rigt markedsplads for udvidelser. Bluehost leveres med den integrerede markedsplads for widgets, udvidelser og tilføjelser, brugere kan gennemse for at vælge dem, der ideelt matcher deres ejendomswebsteder. Derudover er det muligt at vælge WordPress-skabeloner her, hvis du planlægger at starte et websted med CMS.
 • Fleksibilitets- og integrationsmuligheder. Hostingudbyderen integrerer pålideligt med flere plugins og eksterne tjenester, der kan gøre dit websteds ydelse mere avanceret og funktionelt.
 • Høj websideindlæsningstid. Platformudviklerne lægger særlig vægt på belastningstiden for websteder, der er vært med. Dette betyder meget, når det kommer til trafikgenerering og kundeopbevaringsfrekvens. Til netop dette formål bruger systemet specifikke funktioner og værktøjer, der kan have positiv indflydelse på webstedsbelastningstidsparametre.

Tailor Brands har ikke en gratis plan, men alligevel tilbyder det et betalt abonnement, der omfatter hele sættet af funktioner, som platformen har på lager. Omkostningerne ved planerne starter fra $ 9.99 / mo. Hvis du imidlertid foretager en årlig betaling, reduceres prisen for det billigste betalte abonnement op til $ 2,99 / mo – det er en ganske imponerende rabat! Hvis du forventer at benytte hele det integrerede værktøjssæt til denne pris, giver systemet dig en mulighed for at bruge Logo Maker, webstedsbygger med eCommerce-funktionalitet såvel som andre avancerede funktioner som standard tilbydes.

Prøv skræddersyede mærker nu

SITE123 – SaaS-platform til at oprette et websted til fast ejendom

SITE123 - SaaS-platform til at oprette et websted til fast ejendom

SITE123 – er en af ​​de enkleste og mest intuitive SaaS-platforme, der bruges til at oprette ejendomswebsteder. Webstedsbyggeren tilbyder ikke kun overflod af brugervenlige designtilpasningsværktøjer og funktioner, men leverer også informative retningslinjer for, hvordan man bruger dens funktionalitet til fordel. SITE123 kommer med en simpel træk-og-slip-editor, der gør DIY-webstedsudviklingsprocessen let, hurtig og forståelig, selv for begyndere. Hvis du har fundet op til at starte et websted med SITE123, skal du se på dets højdepunkter nu:

 • Flersproget support. Webstedsbyggeren giver flersproget support og giver dig mulighed for at oprette flere sprogversioner af dit ejendomswebsted. Dette er en dejlig måde at generere webstedstrafik og tiltrække opmærksomhed fra brugere / partnere fra udlandet.
 • Logo Maker. SITE123 giver en mulighed for at bruge det integrerede Logo Maker-værktøj, der giver mulighed for at designe og integrere personaliseret logo på dit ejendomswebsted. Dette giver dit projekt mærkeidentitet, hvilket gør det let at huske for potentielle kunder.
 • Integreret appmarked. Platformen leveres med et rigt integreret App-marked, der giver adgang til masser af avancerede widgets, udvidelser, tilføjelser og applikationer, der kan bringe din ejendomspræstation til det helt nye niveau. Nogle af widgets, der er tilgængelige i appmarkedsamlingen, inkluderer Analytics-værktøjer, social, reservation, live chat support, gallerier, formularer og nore.
 • Online formbygger. Uanset hvilken form du ønsker at integrere på dine websides sider for at forbedre projektets ydeevne, vil den avancerede Online Form Builder hjælpe dig med at gøre det let. Værktøjet leveres med en række tilpassede formlayouts og designelementer, som du kan vælge og tilpasse med hensyn til dine behov til fast ejendom.
 • Indstillinger for sociale medier. Når du har lanceret din ejendomswebsted, vil du helt sikkert have ønsket om at gøre dine kunder opmærksomme på alt, hvad der foregår i din virksomhed. SITE123 giver mulighed for integration af sociale medier, der giver dig mulighed for at opdatere konti på det sociale netværk med presserende forretningsrelaterede oplysninger.
 • Kundeinteraktionsværktøjer. Integration af kundeinteraktionsværktøjer er vigtig, når det gælder at øge brugerengagement og tilfredshedsgrader. Webstedsbyggeren giver adgang til det magtfulde værktøjssæt, du kan gennemse for at vælge de funktioner, der passer perfekt til dit ejendomsprojekt.
 • Blogging Engine. På grund af den integrerede bloggingmotor gør SITE123 det muligt at forbinde en funktionel blog til dit ejendomswebsted. Det er her du kan tilføje, planlægge og opdatere blogindlæg relateret til fast ejendom niche, aktivere og administrere brugerkommentarer, igangsætte og støtte diskussioner af dine blogmedlemmer osv. Disse foranstaltninger hjælper til sidst med at tiltrække bruger opmærksomhed på dit websted og forblive interesseret i nyere brancheopdateringer.

SITE123 er ikke kun en af ​​de enkleste webstedsbyggere – det er også en af ​​de mest overkommelige platforme. Systemet har en gratis plan for brugere, der ikke er sikre på at bruge systemet, men alligevel har til hensigt at teste dets funktioner i stedet. For de abonnenter, der har fundet op til at bruge hele funktionens sæt af tjenesten, afslører SITE123 en mulighed for at opgradere til en af ​​dens betalte planer. Den billigste af dem koster i øjeblikket $ 10,80 / mo.

Prøv SITE123 gratis

Ucraft – GRATIS ejendomsselskabsbygger

Ucraft - GRATIS ejendomsselskabsbygger

Ucraft – er en gratis DIY-skybuilder til at køre ejendomswebsteder af høj kvalitet. Systemet har udmærket sig på grund af sin rigelige integrerede samling af Designerværktøjer, responsive tilpassede temaer, Logo Maker, Landing Page Creator og andre funktioner, der bidrager til en effektiv webstedsudviklingsproces. Hvis du overvejer at bruge Ucraft som en ejendomsselskabsbygger, vil du være interesseret i at finde ud af dets største fordele:

 • Responsive branchedesign. Webstedsbyggeren kan prale af en af ​​de mest imponerende samlinger af lydhør design. Bare gennemse det for at finde de bedste skabeloner til dit ejendomswebsted. Så snart du vælger, skal du fortsætte til sættet med designtilpasningsværktøjer for at give dit projekt et strejf af personalisering.
 • Logo Maker. Ucraft tilbyder en mulighed for at bruge sin gratis Logo Maker til at designe, tilpasse og integrere det eksklusive forretningslogo på dit ejendomswebsted. Dette er en ret flot måde at gøre dit websted hæderligt og mindeværdigt for potentielle kunder.
 • Eksterne integration. Ucraft leveres med et rigt sæt integrerede widgets og apps, men det er også muligt at gennemse eksterne integrationer derude. Listen over tredjepartsudvidelser er temmelig rig, og du kan vælge de integrationer, der fungerer bedst til dine behov for ejendomsudvikling og markedsføring. Nogle af de bedste eksempler på sådanne udvidelser inkluderer Facebook Messenger, Uservoice, Zendesk Chat, Intercom, Disqus, LiveAgent og Jivosite for at nævne nogle få.
 • Flersproget funktion. Ucraft tilbyder flersproget support, som fjerner behovet for at oprette flere websteder på de sprog, du har brug for for effektiv forretningsfremme. I stedet har du en chance for at oprette flere sprogversioner af det samme websted for at forenkle dets browsing efter internationale klienter eller endda forretningspartnere.
 • Oprettelse af destinationsside. Det kan være en smart idé at oprette en destinationsside til dit ejendomsmægler, og Ucraft tillader at gøre det med sin høje ende Landing Page Creator. Værktøjet er absolut gratis for alle som standard, så du kan benytte alle de fordele, platformen omfatter.

Ucraft tilbyder en mulighed for at prøve sine funktioner med en gratis plan, der varer i en ubegrænset periode. Der er også en chance for at oprette en gratis destinationsside med systemet eller opgradere til det betalte abonnement, der kommer op til dit websteds udviklingsbehov. Prisen for det billigste Ucraft-abonnement er $ 10 / mo, og der er en 14-dages prøveperiode, der lader dig teste planens funktioner uden at betale gebyrer.

Prøv Ucraft gratis

Bogmærke – AI Website Builder for ejendomsmæglere

Bogmærke - AI Website Builder for ejendomsmæglere

Bogmærke – er en kraftig moderne AI-drevet webstedsbygger til ejendomsmæglere. Det er ikke nødvendigt at besidde kodningsevner for at starte websteder med systemet – så intuitivt og forståeligt er det. Bogmærke indtager en af ​​de øverste positioner på listen over brugervenlige og praktiske webstedsbyggere. Hvad du har brug for for at starte et ejendomswebsted med det, er bare at indsende det krævede indhold og se resultatet. Her er listen over de mest bemærkelsesværdige bogmærkefunktioner:

 • AIDA-assistent. Når du lancerer en fast ejendom med Bogmærke, vil du helt sikkert drage fordel af at bruge dens integrerede AIDA Assistant. Dette er det fuldautomatiske AI-drevne værktøj, der bruger de oplysninger, du indsender efter dens anmodning, til at skabe unikt websteddesign.
 • e-handelsmotor. Hvis du planlægger at tilbyde fast ejendom til salg eller til leje direkte på webstedet, vil brugen af ​​eCommerce-platformen Bogmærke-tilbud helt sikkert være praktisk. Systemet giver adgang til flere e-handelsværktøjer, funktioner, elementer og design, der er nødvendige for at give dit projekt høj ydeevne.
 • Fokusløsning. Med Bogmærke kan du nå sæt med færdige indholdsblokke, hvis tilpasning resulterer i udviklingen af ​​det krævede layout og struktur af fast ejendomwebsider. Blandt modulerne kan du vælge og integrere i dit websted, det giver oprindeligt mening at nævne knapper på sociale netværk, kort, kontaktformularer, tekster, links, citater, feedbackformular og mange flere.
 • Begivenhedsafsnit. Når det kommer til administration af ejendomswebsteder, bliver muligheden for at tilføje og opdatere forretningsrelaterede begivenheder praktisk og vigtig. Med Bogmærke bliver dette muligt med sektionen Begivenheder, hvor du kan indsende dine ejendomsforretningsopdateringer og nyheder.

Bogmærke tilbyder en gratis plan, hvis funktionalitet er nok til at opdage alle tjenester og funktioner i webstedsbyggeren. Hvis du agter at starte et funktionsbelastet fast ejendomsprojekt med denne AI-drevne platform, giver det en mulighed for at abonnere på de betalte planer. Den billigste af dem vil koste dig $ 11.99 / mo (årligt abonnement).

Prøv bogmærke gratis

Hvilke funktioner skal et stort ejendomswebsted have?

Som ejendomsmægler ønsker du bestemt, at dit websted skiller sig ud fra mængden. Dette er vigtigt, når det kommer til at modstå nichekonkurrence, og det betyder også meget, når det kommer til lead generation. For at få mest muligt ud af dit ejendomswebsted skal du være opmærksom på de must-have-funktioner, som det obligatorisk skal omfatte for at lade dig nå dig til at nå det vigtigste mål. Lad os liste de grundlæggende funktioner, som et perfekt ejendomswebsted skal have:

 • IDX-lister og MLS-adgang. Så snart du beslutter dig for at blive involveret i et ejendomsspil, bør du indse vigtigheden af ​​at få adgang til Internet Data Exchange (IDX) lister og brug af Multi Listing Service (MLS) for at afslutte vellykkede tilbud, når det er nødvendigt. Dette er den helt sikre måde at spore og vise opdaterede ejendomsfortegnelsesdata på dit websted for at holde målgruppen informeret 24/7.
 • Leadgenerations- og marketingværktøjer. Det er meget ønskeligt, at en webstedsbygger, du vil arbejde med, kommer med et indbygget sæt blygenerations- og marketingværktøjer. Ved at tilføje kontaktoplysninger, onlineformularer og tekstbokse, oprette og opdatere e-mail-kampagner, sende automatiske SMS- og e-mail-påmindelser, bruge webstedsanalyseværktøjer osv., Får du langt flere chancer for at skabe nye kundeemner og opbygge pålidelig kundebase interesseret i dine tjenester.
 • Højopløsningsbilleder. En webstedsbygger af kvalitetsejendom skal give dig en mulighed for at tilføje og opdatere billeder med høj opløsning til dine ejendomsgenstande, der er angivet på dit websted. Faktisk, jo mere – jo bedre. Det er et must at lave billederne (såvel som hele hjemmesiden) optimeret til søgemaskinerne for at få mere kundestrøm.
 • Kortintegration. De fleste af de populære ejere af ejendomswebsteder giver mulighed for integration af kort for hver enkelt ejendom, du uploader til webstedet. Kort forenkler placeringsidentifikation for brugere, der leder efter bestemte fortegnelser. De kan også hjælpe med effektiv navigation og retningsvalg.

Bundlinie

En professionel ejendomswebsted er et must for enhver brancheekspert, der har til hensigt at sprede ordet om virksomheden og generere trafik for at vokse kundegrundlaget. Den bedste måde at nå det øverste hak resultat er at bruge en webstedsbygger. Disse tjenester er let at bruge, praktisk og logisk struktureret for at sikre den bedste brugeroplevelse. De leveres med et omfattende sæt værktøjer, skabeloner og funktioner, der resulterer i udviklingen af ​​et anstændigt projekt.

Valget af webbygningsværktøjer, som du kan bruge til at få et websted for ejendom er omfattende, og det er ikke let at træffe valget lige fra starten. Gennemse anmeldelser af de bedste webstedsbyggere, artiklen giver, udforsk funktionerne, de tilbyder, og test dem for at vælge den service, der kommer op til dine behov for fast ejendom.

Opret et ejendomsmæglerwebsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map