Bedste fitness-webstedsbyggere

bedste webstedsbyggere til fitnessstudio


Uanset om du repræsenterer et genkendeligt fitnessstudio eller kun foretager dine første skridt som personlig træner, skal du have et professionelt websted. En stor webressource synes at være det mest effektive værktøj til at vokse din virksomhed i betragtning af hård konkurrence på fitnessmarkedet. Glem alt om mursten til mørtel metoder til at sælge træningstjenester. De er meget forskellige fra det, vi er vant til. I dag er fejlfri kendskab til fitness og store interpersonelle færdigheder ikke nok.

For ti år siden var alt hvad du havde brug for at møde en kunde og få det godt med ham eller hende. Denne gang kræver fitness- og træningsniche et mere kraftfuldt værktøj overfor et websted. Webbygningsplatforme ser ud til at være en god løsning. De er omkostningseffektiv, let at bruge og give alle nødvendige værktøjer, som et perfekt fitnesswebsted skal have. Uanset om du har brug for at repræsentere din portefølje på den mest fantastiske måde eller køre kunder til dit fitnessstudio, har webstedsbyggere alt hvad du har brug for.

Vi testede 5 af de bedste fitness-webstedsbyggere:

 1. Wix – Den bedste webstedsbygger til personlige undervisere
 2. uKit – Bedste webstedsbygger til fitness-forretning
 3. WordPress – Verdens nummer 1 CMS for at oprette et GRATIS websted
 4. SITE123 – Online platform med fantastiske fitness-webdesign
 5. Bogmærke – En af de bedste AI-baserede webstedsbyggere

Leder du efter populære og komplette webstedsbyggere til at starte dit fitnessstudiowebsted? Det giver i første omgang mening at gennemgå, analysere og sammenligne de ovennævnte platforme for at se, hvad de har at tilbyde dig. Lad os gå videre til den detaljerede analyse af disse systemer for at lade dig tage det rigtige valg med hensyn til dine webudviklingsbehov.

Wix – Den bedste webstedsbygger til personlige undervisere

Wix - Den bedste webstedsbygger til personlige undervisere

Wix – er den bedste webstedsbygger til personlige træner og fitnessstudier, som leveres med en bred vifte af gymnastik-, fitness- og coachskabeloner samt et kraftfuldt funktionssæt, der kræves til dyb tilpasning af websteder. Systemet giver også adgang til utal af avancerede WYSIWYG webbygningsværktøjer, designtilpasningsfunktioner og andre fordele, der gør systemet skiller sig ud fra mængden. Se på nogle af dem nu:

 • Skabeloner til personlige trænere og fitnessstudioer. Wix leverer skabeloner i kvalitet og 100% tilpasses, der fungerer godt til personlige træner og fitnessstudier. Designerne er mobile-klar, hvilket betyder, at de viser storartet på alle desktop og mobile enheder. De er også gratis og leveres med indbyggede instrumenter, der kræves for at redigere projektet med hensyn til dine specielle behov. Ingen kodning eller foreløbig webdesignekspertise kræves for at fuldføre opgaven.
 • Nem webstedsnavigation. Webstedsbyggeren forenkler bemærkelsesværdigt processen med webstedsnavigation, hvilket gør det let for dine webstedbesøgere at finde sektioner eller indhold, de leder efter på webstedet. Uanset om de agter at se en video om en bestemt type træning eller læse et af blogindlægene, for eksempel, vil den integrerede søgelinje helt sikkert komme godt med dem.
 • Wix App Market. Platformen giver adgang til masser af applikationer, widgets, plugins og tilføjelser, der er tilgængelige i Wix App Market. De er gratis og betalt, hvilket gør det muligt at vælge de elementer, der ideelt matcher din websteds specialisering. Ved at bruge apps kan du oprette et professionelt galleri til din imponerende fitnessstudio-portefølje, integrere live chat-funktionen, aktivere træningskalender / -plan, tilføje sociale delingsknapper og bruge andre must-have-funktioner.
 • Wix ADI. Dette er et af de karakteristiske højdepunkter i webstedsbyggeren, som tillader oprettelse af fitnesswebsteder af høj kvalitet og gør brug af Kunstig intelligens magt. Det, du har brug for, er bare at uploade dit branche-relaterede indhold og se, hvordan Wix ADI designer et kvalitetsprojekt til dig.
 • e-handelsplatform. Webstedsbyggeren leveres med en kraftfuld eCommerce-platform, der giver dig mulighed for at forbinde en lille til mellemstor webshop til dit fitnesswebsted. Funktionen kommer især godt med dig, hvis du planlægger at sælge noget sportsudstyr, tøj eller andre relaterede genstande direkte på hjemmesiden.
 • Blogging. Tilføjelse af en blog til dit fitnesswebsted kan øge trafikmængden og den samlede brugerengagementhastighed. Det er her du kan sende nye sports / fitness-relaterede artikler, opdatere de eksisterende blogsektioner, aktivere brugerkommentarer og andre funktioner, der gør din blog populær og funktionel.
 • Klientinteraktionsværktøjer. Webstedsbyggeren gør det muligt at gennemse flere klientinteraktionsværktøjer, der er tilgængelige i App Market, og vælge dem, der matcher din websteds specialisering mest. Disse værktøjer forenkler processen med at kommunikere med klienter, hvilket bidrager til dit projekt popularitet og troværdighed. Nogle af de mest udbredte værktøjer inkluderer Google Begivenhedskalender, Sidste nyt, Wix Chat, 123 Form Builder, Begivenhedskalender, Planlægning Pro, Wix Formularer, tilbagekald, Book aftaler online, Kontaktadministration + CRM, Live Chat og mere.
 • Klientanmeldelser. Platformen tillader integration af brugerudtalelser på dit websted for at lade dine kunder dele deres ideer, meninger og anmeldelser relateret til din virksomhed. Dette er den mest troværdige måde at give de uvildige anmeldelser om dit fitnessstudio, professionalisme og de tjenester, du tilbyder. Med dette formål kan du gennemse den integrerede widgetsamling af tjenesten for at vælge og tilføje nogle af de mest kvalitet widgets / apps fra Wix App Market. Disse inkluderer stemmekommentarer +, kundeanmeldelser, kommentarer, Yelp, kommentarer +, sociale vidnesbyrd, vidnesbyrdbygger, MyReviews og inffuse-udtalelser for at nævne et par.

Koste: Wix tilbyder en gratis plan for brugere, hvis største hensigt er at teste systemet for at finde ud af dets vigtigste funktioner og fordele i forhold til de største konkurrenter. Den gratis plan er ubegrænset, hvilket gør det muligt at udforske tjenesten, så længe du har brug for det. Så snart du beslutter dig for at gå videre til webstedsoprettelse, bliver du nødt til at opgradere til et af de betalte abonnementer, som Wix tilbyder. Sagen er, at betalte planer giver flere fordele, der ikke er tilgængelige på et gratis abonnement.

Således tilbyder Wix gratis domæneforbindelsesmulighed, ubegrænset båndbredde og disklagringsplads, fravær af annoncer såvel som andre fordele inkluderet i den valgte pakke. Wix tilbyder i øjeblikket to typer betalte abonnementer – Standard og Business / eCommerce. Prisen for standardplaner starter med $ 13 / mo, mens omkostningen til forretningsplaner starter med $ 23 / mo. Uanset hvilken plan du vil gå efter, vil det være en værdig investering i dit projekt.

Prøv Wix gratis

uKit – Bedste webstedsbygger til fitness-forretning

uKit - Bedste webstedsbygger til fitness-forretning

uKit – er den nemmeste og bedste webstedsbygger til fitness-forretningsprojekter. Dette er en god mulighed for fagfolk og veletablerede fitnesscentre. Et sæt værktøjer gør det muligt at tilpasse hver side. uKit gør browsingoplevelsen praktisk for dine besøgende. Vælg mellem online regnemaskine, kalender og andre funktioner for at lave et professionelt websted med følgende fordele:

 • Nicheskabeloner. uKit tilbyder en omfattende samling af lydhøre skabeloner, som fitnessinstruktører og coaches kan vælge og tilpasse til at imødekomme deres forretningsfremmende behov. Webstedsbyggeren tilbyder en mulighed for at designe iøjnefaldende porteføljer, der bugner af mediefiler som f.eks. Billed- og videogallerier. Tilføj professionelle fotografier i alle størrelser, vedhæft træningsvejledninger, tilføj kontakt og professionel info eller fremhæv din professionalisme på anden måde for at få nye kunder til at vokse din virksomhed.
 • Professionel widget valg. Selvom uKit ikke kan prale af sit eget appmarked, leverer det stadig indbyggede tilpassede widgets. De er lette at installere og integrere. Uanset om du har brug for en online regnemaskine eller kalender for at holde kontakten med en sporty diæt, har uKit alt hvad du har brug for. Derudover kan du integrere forretnings widgets for at give dit fitnesswebsted online popularitet og kundetillid. Disse inkluderer trin, Google Maps, tidslinje, sociale netværk osv.
 • e-handelsløsninger. uKit kommer med en kraftig e-handelsplatform, der gør det muligt at drive en funktionel webshop, hvor du kan sælge sportsrelaterede varer og tilbehør. En anden eCommerce-mulighed, som uKit tilbyder, er en mulighed for at integrere Ecwid-plugin, der giver mulighed for at give dit websted e-handelsfokus. Det er op til dig at vælge den mest passende eCommerce-løsning, der svarer til dit behov for fitness-webstedets udvikling.
 • SendPulse-integration. uKit har problemfri integration med SendPulse – en af ​​de mest populære widgets, der tillader tilføjelse og opsætning af online push-meddelelser for besøgende på websitet. Dette er en praktisk funktion, der hjælper med at holde dine nuværende og potentielle kunder underrettet om de begivenheder og nyheder, du ønsker dem at kende. Processen med widgetintegration tager kun et par minutter og kan afsluttes selv af en nybegynder.

Koste: Du finder ikke en gratis plan i uKit, men alligevel giver systemet dig mulighed for at teste den valgte plan gratis i løbet af 14-dages prøveperiode. Denne tid er nok til at finde ud af fordele og ulemper ved systemet såvel som dets største implikationer. Med hensyn til de betalte abonnementer er der fire af dem her.

Prisen for den billigste Minimal Plan udgør $ 4 / mo, mens prisen for den dyreste Pro Plan er $ 12 / mo. Systemets prispolitik er ret omkostningseffektiv for alle brugerkategorier. I betragtning af den første orientering af tjenesten på små virksomheder, er omkostningerne ved at bruge den bestemt værd at være opmærksom.

Prøv uKit gratis

WordPress – Verdens nummer 1 CMS for at oprette et GRATIS websted

WordPress - Verdens nummer 1 CMS for at oprette et GRATIS websted

WordPress – er verdens # 1 Content Management System, du kan bruge til oprette et gratis websted med enestående ydeevne og stor visuel appel. Platformen er ikke helt kompliceret, men den indebærer en vis webdesignfærdighed og kodningsbevidsthed.

Sagen er, at CMS giver mulighed for dyb integrationsmuligheder og valg af hosting. Dette er et must, hvis du ønsker at give dit fitnesswebsted avanceret funktionalitet for at øge trafikmængden og din virksomheds popularitet generelt. De vigtigste fordele ved Content Management System er vist nedenfor:

 • Responsive nicheskabeloner. Tjenesten har en samling skabeloner, der leveres uden for boksen, men der er også en mulighed for at vælge nye fitness-specifikke temaer på nettet og tilpasse dem med hensyn til dine forretningsbehov. Disse skabeloner er tilgængelige gratis og mod ekstra omkostninger. Hvis du foretrækker gratis prøver, skal du sørge for, at de er udviklet af pålidelige webdesignere for ikke at udgøre dit websteds sikkerhed i fare.
 • WP Plugins til Fitness Studios & fitnesscentre. Uanset om du ejer et fuldt fitnesscenter eller bare planlægger at starte din egen fitnessblog, har WordPress en samling specialiserede plugins at tilbyde. Blandt de mest praktiske og populære fitness- og fitness-plugins er de følgende øverst på listen: Premium BMI-regnemaskine, Vægttab-tracker Freemium WordPress Plugin, Måltider Planner Pro Opskrifter Gratis plugin, Gratis Keto-regnemaskine WordPress Plugin, CF Whiteboard Gratis Crossfit Plugin, indhold ulåst: Gratis fitness-plugin, WPGYM – Premium WordPress Gym Management System, Gym Studio Gratis medlemsstyring, MB Spirit for MINDBODY, Sundhed & Fitness-tilbuds-widget, Premium-tidsplan responsivt planlægnings-plugin, WooCommerce-grupper, abonnementer & Booking, WooCommerce Bookings WordPress Plugin og mange flere.
 • Klientinteraktion-plugins. Bortset fra at levere fitnessrelaterede plugins tilbyder systemet også et sæt klientinteraktionsplugins, der hjælper med at holde kontakten med kunderne og holde dem informeret om dine forretningsnyheder og opdateringer. De mest nyttige og populære af dem er Zopim Live Chat, Support Candy, uCare, Live Chat, AH-billetter, Help Scout Desk, Zendesk osv..

Koste: WordPress er helt gratis for alle. Du kan overføre og installere systemet uden omkostninger overhovedet ved hjælp af funktionssættet, der leveres uden for boksen, til at opbygge et anstændigt websted til fitnessstudio. Hvis du føler, at dine kodefærdigheder er nok til at anvende mere omfattende webdesignindstillinger, kan du vælge flere plugins og skabeloner mod ekstra omkostninger.

Derudover skal du passe på domænenavn og hosting for at gøre dit websted tilgængeligt på nettet. Det kan du faktisk også vælg enhver hostingudbyder, du foretrækker, men CMS anbefaler at bruge sin officielle hostingudbyder – Bluehost. Virksomheden tilbyder flere planer at vælge imellem, som kommer til overkommelige omkostninger. For eksempel koster den billigste Bluehost-plan kun $ 2,95 / mo.

Prøv WordPress gratis

SITE123 – Online platform med fantastiske fitness-webdesign

SITE123 - Online platform med fantastiske fitness-webdesign

SITE123 – er en af ​​de enkleste online platforme med fremragende fitnesswebdesign, der hjælper med at starte og derefter effektivt administrere professionelle websteder til fitnessstudier og personlige træner. Denne gratis skywebbuilder leveres med en praktisk og praktisk WYSIWYG webstededitor, intuitiv webdesigntilgang, flere responsive skabeloner og overflod af avancerede designtilpasningsværktøjer, der giver dit projekt unikt, personlig look. Nedenfor er nogle af de mest afgørende funktioner ved webstedsbyggeren:

 • Responsive branchespecifikke skabeloner. Alt-i-en-webstedsbyggeren gør det muligt at vælge mellem flere skabeloner inkluderet i Health & Wellness og rekreation & Sport kategorier. Det, du har brug for for at tilpasse det valgte tema, er at angive dit fitnesswebsite og fortsætte med yderligere projektredigering ved hjælp af flere tilgængelige værktøjer i systemets betjeningspanel. Alle skabeloner er gratis. Hvis du ikke vælger det krævede design, kan du vælge et tomt tema og begynde at tilpasse det fra bunden til at benytte 100% personlig fitness-webside.
 • Flersproget support. Hvis du har brug for et websted tilgængeligt på flere sprog efter dit valg, vil du være glad for at finde ud af, at SITE123 sikrer flersproget support. Det er ikke nødvendigt at lancere separate websteder på forskellige sprog for at matche dine webdesign og forretningspræferencer. I stedet får du tilbud om en mulighed for at starte et projekt med flersproget funktionalitet for at nå målgruppen i udlandet.
 • Integration af sociale medier. Platformen gør det muligt at øge dit fitnesswebstedets popularitet ved at tilføje og opdatere industrirelateret indhold i sociale netværk. Sådan vil dine partnere / klienter være i stand til at finde ud af mere om din virksomhed, kommende begivenheder, nyheder, opdateringer, særlige tilbud og andre relaterede oplysninger.
 • e-handelsmotor. SITE123 er også kendt for sin kraftfulde eCommerce-platform, der lader dig starte og styre onlinebutikker. Dette betyder meget for fitness-webstedsejere, der har til hensigt at indlede salgsprocesser via deres websteder for at give deres kunder de bedste tilbud. Motoren giver dig mulighed for at oprette og opdatere produktsortiment tilgængeligt i fantastiske gallerier, indstille forsendelses- / betalingsparametre, lancere og tilbyde rabatter, justere PayPal-indstillinger og udføre nogle andre web-butik-relaterede trin.
 • Online formbygger. Når du administrerer dit fitnesswebsted, har du måske intentionen om at integrere en bestemt onlineformular afhængigt af dit websteds specialisering og mål. Det er her den integrerede formbygger kommer til at hjælpe dig, så du kan vælge mellem flere formularlayouts, designtilpasningsfunktioner og integrerede elementer.

Koste: Når det takler prisaspektet, skiller SITE123 sig fra mængden på grund af dets overkommelige pris. Systemet tilbyder oprindeligt en gratis plan, der giver dig mulighed for at udforske dets vigtige nuancer i detaljer. Det giver dog mening at opgradere til et af de betalte abonnementer, som systemet giver for at benytte flere fordele, det tilbyder. Prisen for det billigste SITE123-abonnement starter med $ 10,80 / mo – dette vil bestemt passe til dit budget.

Prøv SITE123 gratis

Bogmærke – En af de bedste AI-baserede webstedsbyggere

Bogmærke - En af de bedste AI-baserede webstedsbyggere

Bogmærke – er en af ​​de bedste AI-baserede webstedsbyggere. Platformen leveres med avanceret integreret værktøjssæt, som ikke kun forenkler hele webstedets udviklingsproces, men endda skaber et fantastisk websted for dig i den automatiserede tilstand. Dette er, hvad der gør systemet til et fremragende valg for brugere, hvis viden om webdesign langt fra er professionel. Blandt de store bogmærkefunktioner giver det mening at nævne følgende:

 • AIDA-assistent. Den første og den største bogmærkehøjdepunkt er bestemt dens AIDA-assistent. Dette er det AI-drevne værktøj, som vil generere et færdiggjort websted for fitnessstudio til dig i den automatiserede tilstand. Det er ikke nødvendigt at lære kodningsevner for at gøre det. Hvad du har brug for er at indsende de krævede oplysninger og se resultatet.
 • Begivenhedsafsnit. Webstedsbyggeren tillader at offentliggøre og opdatere dit fitnessstudiowebsted, give frisk info om de kommende begivenheder, nyheder, planer, kalenderopdateringer osv. Dette hjælper med at holde dine besøgende informeret om de vigtigste forretningsfakta, du gerne vil have dem til at være opmærksomme på.
 • Fokusfunktion. Bogmærke giver dig mulighed for at gennemse i samlingen af ​​foruddesignede moduler, som kan give dit fitnessstudiowebsted et fantastisk udseende og enestående funktionalitet. Blandt de elementer, du kan integrere, giver det mening at nævne citater, tekster, sociale netværksknapper, links og kort osv.
 • Værktøjer til indsamling af statistik. Bogmærke har et fremragende statistikindsamlingssystem, som gør det muligt at få detaljerede oplysninger om dit websteds ydeevne, herunder trafikmængde og kilder, antal unikke besøgende og sidevisninger, foretrukne sprog, lande, brugere kommer fra, tid de bruger på webstedet osv. Analyse af denne info vil hjælpe dig med at tage særlige forholdsregler (hvis nødvendigt) for at forhindre de potentielle webstedsrelaterede problemer.

Koste: Bookmark tilbyder en helt gratis plan, der vil være til stor hjælp for brugere, der er villige til at arbejde med systemet i fremtiden. Når du har fundet ud af de vigtigste funktioner i tjenesten, kan du opgradere yderligere til en af ​​de betalte planer, den tilbyder. Deres omkostninger udgør $ 11,99 og $ 24,99 pr. Måned, der tildeles, at du foretager den engangsbetalte årlige betaling. Hvis denne indstilling ikke appellerer til dig af en eller anden grund, har du lov til at foretage månedlige betalinger, som er noget dyrere og udgør tilsvarende $ 15 og $ 30 pr. Måned tilsvarende.

Prøv bogmærke gratis

Den ultimative guide til at opbygge et perfekt websted til et fitnessstudie

Opbygning af et websted fra starten er mindre udfordrende end det kan se ud. Derudover gør dagens webstedsbyggere halvdelen af ​​arbejdet for dig. Her er de vigtige trin for lancering af din egen webressource:

Trin # 1 – Vælg et domænenavn

Det betyder ikke noget, om du allerede har et fitnessstudie eller ej, at vælge domænenavn er en ret ligetil proces. Brugere kan drage fordel af onlinetjenester som Kom så far, 1&1 IONOS eller lignende. Her kan du vælge .com-zonen og indtaste navnet på din virksomhed. Hvis du ikke har en, skal du blot indtaste dit fulde navn. DavidGreen [.] Com – et godt domænenavn til en personlig instruktørs websted, er det ikke?

Bemærk: Undgå tal, bindestreger, uklare udvidelser osv.

Trin 2 – Vælg en webhosting

Endelig har vi et fantastisk domænenavn til vores websted. Vi er fulde af forventning og ideer til indholdet. Men først har vi brug for et sted at gemme det indhold. Dette sted kaldes “webhosting”. Du kan surfe på nettet på jagt efter mest passende tilbud eller simpelthen vælg en webstedsbygger med hosting med enhver størrelsesgrænse at downloade så mange filer, billeder og videoer, som du har brug for. Webhosting er allerede inkluderet i en plan. Du sparer tid, penge og får alt, hvad du har brug for til en start på et sted.

Trin # 3 – Arbejd med indholdet

De fleste personlige instruktører og fitnessstudier skriver de samme ting på en typisk måde. Dette er forkert, da du skal skille dig ud fra dem. En simpel blog til træning eller træning er næppe nok. Du skal kanalisere indholdet med professionelle fotos, coachingvideoer og nyttige træningsidéer. Når du griber opmærksomheden fra din målgruppe, skal du gøre indholdet konsistent og fortsætte med at skrive.

Trin 4 – Brug den bedste SEO-praksis

Når vi taler om SEO, mener vi at køre gratis trafik fra Google og andre søgemaskiner. Ideen er at tiltrække opmærksomheden fra højt rangerede besøgende. Så hold fokus på at bruge nøgleord, når du skriver titler og beskrivelse. Brug specielle tjenester som Google Trends til at søge efter de mest efterspurgte nøglesætninger i din niche og sortere dem efter placeringer. Ikke kun tags skal indeholde nøglefrasen, men også alts, billedbeskrivelser osv. Hold dine webadresser så enkle, relevante og overbevisende som muligt.

Traditionel e-mail-marketing er stadig en god måde at etablere gode relationer til dine potentielle kunder. Fang deres e-mails og fremmer interaktion. Brug også nøgleord for at drage fordel af højere placeringer i søgemaskinerne. Social deling betyder altid noget! Ifølge undersøgelser bruger brugerne mere tid på store sociale platforme som Facebook og Instagram end på nettet. Sørg for, at dit websted indeholder sociale delingsknapper. Åh, webstedsbyggere har allerede dem.

Væsentlige fitnesswebsite-funktioner

Kvaliteten på dit websted er af stor værdi. Ikke kun det gør det første indtryk, men har også indflydelse på yderligere interaktion med potentielle kunder. På den anden side er en webressource en anden mulighed for at skille sig ud fra konkurrenterne. Alt hvad du behøver er at tilføje nogle unikke funktioner og sektioner, som andre ikke har. Men først skal du starte med nogle væsentlige grundlinjer:

 • Præsenter eksperterne – hver kunde forventer, at dit personale præsenteres af professionelle eksperter. Præsenter dine medarbejdere i et separat afsnit “Kvalifikation”, der beskriver deres arbejdserfaring, resultater, foto og andre profiloplysninger;
 • Opret et showroom – fremhæv dine fitnessfaciliteter og service ved hjælp af lyse billeder, coachingvideoer, professionelle fotos af personale, der arbejder med kunderne. Dette vil få troværdighed og lade dig fremhæve vindernes point i dit studie;
 • Kontakt information – angiv den nøjagtige placering af gymnastiksalen, telefonnummeret, e-mail og andre oplysninger for at holde kontakten med dig;
 • Udtalelser – dette afsnit er vigtigt, da det viser niveauet for dine tjenester og giver flere kunder. Undgå at håndtere falske anmeldelser. Bed reelle kunder om at dele deres oplevelse;
 • Opfordring til handling – du ved hvad det er, medmindre du har boet i en hule i de sidste 10 år. Inspirer dine besøgende til at bruge tjenester. Tilby rabatter, bonusser, promo-koder og andre funktioner for at lette en kundes tegnebog.

Væsentlige personlige træner hjemmeside funktioner

Du har mere forkert at tro, at et websted til en personlig træner er mindre krævende. Det handler om omdømme og iørefaldende præsentation af dine evner. Sørg for, at dit websted har følgende:

 • Fange fotos – brug professionelle billeder til at oprette et lyst galleri. Tilføj fotos af dine muskler, træning, glade kunder osv .;
 • Coachingvideoer – oprette et indhold, der skiller sig ud fra typiske blogs og artikler. Optag dine egne professionelle videoer, der beskriver alle vitale problemer, når det kommer til personlig træning. Gør besøgende engagerede;
 • Træner Bio – introducer dig til potentielle kunder i et separat afsnit. Tal om din alder, kvalifikation, resultater og alt, hvad dine besøgende kan finde nyttige.
 • kunde anmeldelser – Sørg for, at dine kunder deler deres oplevelse på dit websted. Det får dit websted til at se mere professionelt og pålideligt ud.

Bundlinie

Konkurrencedygtige fitnessmarked reserverer næppe nogen chancer for dem, der stadig ikke har et websted. Det ser imidlertid ikke ud til at være et alvorligt problem i betragtning af tilgængeligheden af ​​webstedsbyggere. De lader dig nemt oprette en anstændig webressource uden ekstra omkostninger, særlige færdigheder eller dybt engagement.

Omkostningseffektivitet, brugervenlighed, effektivitet, integrerede tjenester og plugins, ingen grund til at ansætte udviklere hver gang du har brug for opgraderinger – listen over fordele er ikke fuld. Få fordel af enkle værktøjer til at oprette et professionelt websted fra bunden af.

Der er flere webstedsbyggere at udforske, når det kommer til valget af webbygningsværktøj. De vigtigste krav, du skal holde fast ved, er brugervenlighed, omfattende funktionssæt, bekvemmelighed, intuitiv webbygningsart og overkommelig pris. Wix, uKit, WordPress, SITE123 og Bookmark svarer til alle disse krav og tilbyder desuden langt flere fordele. Tag dig tid til at teste dem i detaljer, hvis du virkelig sigter mod at vælge den service, der er den bedste match til dit fitnessstudioprojekt.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map