Bedste forsikringsselskabsbyggere

Bedste forsikringsselskabsbyggere


Enhver virksomhed har brug for effektiv markedsføring. Forsikringsfelt er ikke en undtagelse. Hovedideen er at levere dine tjenester til slutbrugeren. Webstedet kan have et enormt potentiale ud fra markedsførings- og promoveringsperspektiver. Det kan lade dig give maksimalt resultat, erhverve flere potentielle kunder og generere højere indtægter.

Den digitale epoke resulterede i en såkaldt e-surance-niche, hvor tusinder af forsikringsselskaber leverede deres tjenester online. Moderne websitebygere ser ud til at være en enkel og hurtig løsning, når etablering af en solid web-tilstedeværelse. De fleste af dem er meget let at bruge og kræver ikke tekniske færdigheder. Andre kommer med klar-til-brug forsikringsskabeloner, der gør det nemt at gå online med et offentliggjort websted på mindre end et par timer.

Vi har gennemgået nogle af de øverste platforme til bygning af websteder, der imødekommer dine forsikringsvirksomheds behov. Lad os se på, hvad de kan tilbyde.

Vi testede 6 af de bedste forsikringsselskabsbyggeri:

 1. Wix – Den bedste forsikringsselskabsbygger
 2. uKit – Simple Insurance Agent Website Builder
 3. WordPress – Gratis CMS til at oprette et forsikringswebsted
 4. Bogmærke – Canadisk AI-drevet webstedsbygger
 5. SITE123 – Nemmeste byggeri til forsikring af websteder
 6. Tailor Brands – Professionelt websteddesignfirma

Hvis du har ret i at starte dit forsikringswebsted, anbefales det stærkt at gennemgå, udforske og teste hver af webstedsbyggerne, der er inkluderet i ovennævnte liste. Find ud af, hvad hver platform har at tilbyde at beslutte, hvilken af ​​dem der kommer op til dine individuelle webdesignkrav, præferencer og forretningsbehov.

Wix – Den bedste forsikringsselskabsbygger

Wix - Den bedste forsikringsselskabsbygger

Wix – er den bedste forsikringswebbygger, der lader begynder- og webdesign-proffs effektivt starte og styre kvalitetsprojekter, der er komplette. Systemet har fået brugerens opmærksomhed på grund af avancerede teknologier, prisbillig pris, enkelhed og et sæt yderligere funktioner, der sikrer værdigt resultat. Wix leveres med en praktisk drag-and-drop-editor, og det fokuserer hovedsageligt på udvikling og promovering af små virksomheder online. Det er også godt for begyndere uden nogen teknisk baggrund. Med hensyn til forsikringswebsteder leverer platformen følgende fordele:

 • Mobil-klar forsikringsskabeloner – Wix tilbyder brugervenlige skabeloner til forsikringsagenturer med professionelt design. De har allerede alle de nødvendige sektioner, inklusive kontaktoplysninger, arbejdstid, placering, kundernes anmeldelser, virksomhedens forsikringskompetence osv. Du skal kun tilføje din tekst, logo og virksomheds navn for at gå online. De fungerer godt på både desktop og mobile enheder.
 • Logo Maker – Instrumentet giver dig mulighed for at opbygge et professionelt gratis logo. Du skal blot indsætte navnet på din virksomhed, besvare flere spørgsmål og få flere logo-prøver, som du selv kan redigere. Du kan oprette dit eget unikke logo ved hjælp af brugerdefineret Wix-logo-maker.
 • Avanceret blogging – Blog er en god måde at dele nogle erfaringer på og promovere dit websted ved hjælp af SEO-venligt indhold. Wix kan prale af forbløffende bloggefunktioner. Du kan oprette en kraftfuld blogsektion med bare et klik og tilpasse den tilføje eller fjerne sektioner, arbejde med SEO-indstillinger osv.
 • Wix App Market – Her finder du masser af widgets og apps for at forbedre webstedets brugervenlighed og gøre det mere brugervenligt. Samlingen af ​​widgets spænder fra Live Chats, kommentarformularer, callback-funktioner, testimonials-apps, begivenhedskalendere osv. Alle widgets er gratis for Wix-brugere.
 • Wix ADI – Selvom Wix har en meget brugervenlig WYSIWYG-indholdsredigerer, har platformen en AI-baseret instrument at gøre byggeprocessen endnu enklere. Angiv dine forretningsoplysninger, og svar på nogle spørgsmål for at få en klar-til-brug-webside-layout med hvert afsnit, du muligvis har brug for. Bare rediger indholdet og gå live.
 • Wix ShoutOut. Et andet Wix-højdepunkt er dens e-mail-marketingfunktion. Det gør det muligt at oprette informative e-mails for at dele dine forsikringswebsrelaterede oplysninger og starte markedsføringskampagner inden for den kortest mulige tid. Værktøjet leveres med færdige tilpassede stilarter, professionelle e-mail-skabeloner, enkle indstillinger for integration af indhold. Derudover er det muligt at bruge sociale medier og statistiksporingsværktøjer til at finde ud af de vigtigste oplysninger om din forfremmelse på dit websted til forsikring.
 • Bestige. Dette er en avanceret alt-i-en-løsning, der er specifikt skræddersyet til alle dine forsikringsbehov / udviklingsbehov. Sættet indeholder over 20 professionelle forretningsværktøjer, der forenkler agenturets styringsproces. Du kan bruge værktøjerne til at starte, køre og promovere dit forsikringsselskab på nettet og udvide sit omdømme. Blandt de mest effektive værktøjer, du kan bruge her, giver det mening at nævne Live Chat, Indbakke, Fakturaer, Formularer, Kontakt Manager, Opgaver & Påmindelser, automatiseringer, pristilbud og mange flere.

Koste: Wix har en gratis plan, der er god til enten at teste det rige spektrum af systemets funktioner eller til at køre små projekter med enkel struktur. Gratis plan fungerer kun på dit websted for forsikringsagentur, hvis du er tilfreds med Wix-underdomæne og mindre end 500 MB diskplads. I tilfælde af at du higer efter udvidede muligheder, skal du dog overveje at opgradere til en af ​​de betalte planer, som systemet tilbyder. Der er to typer abonnementer webstedsbyggeren tilbyder, nemlig Standard og Business / eCommerce. Den billigste standardplan koster $ 13 / mo, mens prisen for de mest overkommelige Business-abonnementer starter med $ 23 / mo.

Prøv Wix gratis

uKit – Simple Insurance Agent Website Builder

uKit - Simple Insurance Agent Website Builder

uKit – er en simpel webstedsbygger af forsikringsagenter, der fungerer godt for alle brugere, uanset deres kodningsfærdigheder og webdesignbaggrund. Platformen er oprindeligt blevet brugt til udvikling af hjemmesider til små virksomheder og dermed kommer det med et omfattende funktionssæt, der kræves til netop dette formål. Forsikringsagenturer kan drage fordel af solide webrepræsentationer takket være professionelt designede skabeloner, enkel indholdsredigerer, træk-og-slip-bygningsfunktion og yderligere funktioner leveret af en af ​​de nemmest anvendelige og mest overkommelige webstedsbyggerne tilgængelige på nettet.

 • Responsive skabeloner for forsikringsagenter – uKit har en separat finans- og forsikringskategori med over 10 brugervenlige reaktionsskabeloner. De leveres med forudbygget struktur, der fremhæver takster, firmainfo, kontaktformularer og andre vigtige sektioner, som et godt websted skal have. Vælg en layout, tilslut dit domæne, og start redigering af webstedet.
 • Mobile preview-tilstande – Et godt værktøj til at kontrollere, hvordan dit websted vil se ud på desktop-versionen såvel som på en smartphone eller tablet på trods af skærmstørrelsen eller transportøren. Klik blot på ikonet for enheden i øverste venstre hjørne af instrumentbrættet eller rediger siden for at få den til at se fejlfri.
 • Widgets og tilføjelser – uKit kommer som en meget fleksibel webstedsbygningsløsning med masser af integrationskapaciteter. Du kan oprette forbindelse til dit websted til tredjeparts tjenester for at sikre analytics eller e-mail marketing eller bruge indbyggede apps tilgængelige med hver skabelon.
 • Meget enkel og hurtig – uKit er bestemt en af ​​de nemmeste webstedsbyggere at bruge. Det har alt fra træk-og-slip-funktion til enkel redigering af indhold. Indsæt tekster, fotos eller kontaktinfo, og udgiv en klar webside.
 • Udvikleradgang – Du er fri til at outsource webstedets byggeproces ved hjælp af denne funktion. Lad fagfolk håndtere dit indhold og webdesign for dig.
 • Online lommeregner – Et andet stærkt punkt i webstedsbyggeren er dens high end uCalc-widget – online-lommeregneren, der giver brugerne mulighed for at finde ud af omkostningerne ved aftalen direkte på webstedet. Det er ikke nødvendigt at bede om din hjælp eller spilde tid på at prøve at definere den pris, de er interesseret i. Tilgængeligheden af ​​online lommeregner er det, som de fleste brugere vil sætte pris på dit forsikringswebsted.
 • CRM Integration – Som en forretningsfokuseret webstedsbygger giver uKit adgang til det avancerede amoCRM-værktøj. Dette er et intuitivt men funktionelt system med klientregnskab, der hjælper med at spore kundeadfærd og vokse salgsmængder. Platformen gør processerne med klientinteraktion, ordestyring osv. Meget enklere og mere effektive.

Koste: uKit er en af ​​de mest overkommelige platforme, selvom det ikke tilbyder en gratis plan. Brugere kan dog drage fordel af en 14-dages gratis prøveversion og kontrollere, hvordan systemet fungerer. På den anden side ser $ 4 per måned for en Premium Plan med alle funktioner i en inklusive hosting og domæne ud som en lejlighedskøb.

Prøv uKit gratis

WordPress – Gratis CMS til at oprette et forsikringswebsted

WordPress - Gratis CMS til at oprette et forsikringswebsted

WordPress – er verdens-populære gratis CMS at oprette et forsikringswebsted, der leverer et imponerende valg af nisjerelaterede funktioner, værktøjer og integrationsmuligheder, der kræves for at starte og styre denne type projekt. Som et indholdsstyringssystem er WordPress ikke så let at bruge som hovedparten af ​​standarden træk-og-slip-webstedbuildere, men det er stadig praktisk og let at arbejde med det. Oprettelse af nye indlæg og sider er meget simpelt mens klar til brug forsikringslayouts vil gøre det trick. På trods af alle forbedringer kan WordPress stadig se temmelig hårdt ud for mennesker med nul teknisk viden eller baggrund. På den anden side er det stadig en overkommelig og fleksibel måde at gå online på med et lille forretningssted.

 • Stort udvalg af forsikringsemner – WordPress kan sandsynligvis have det bredeste udvalg af forsikringstemaer. Dusinvis af pre-bygget layouts leveres med alle nødvendige webstedsblokke. De inkluderer dog kun nogle baseline-blokke. Hvis du vil have en live chat eller kalender, skal du slå dem op i widgetkategorien eller downloade det nye plugin fra markedet.
 • Avancerede integrationskompetencer – Som CMS-platform forbeholder WordPress meget plads til at integrere alle større tredjeparts tjenester fra forsendelsesforsikringsinstrumenter og betalingsmetoder til analytiske og sporingsværktøjer, Google Maps til at fremhæve den nøjagtige kontorplacering og mere.
 • Forsikring og fast ejendom plugins – WordPress leveres med et rigt sæt plugins for at øge ydeevnen og designet på dit forsikringswebsted. Plugins er tilgængelige i gratis og betalte varianter, hvilket sikrer valgfrihed. Nogle af de mest imponerende plugins til forsikring og fast ejendom, du kan vælge til dit websted, inkluderer pantelommeregner, lette ejendomsfortegnelser, væsentlige ejendomme, Contempo fast ejendom tilpassede poster, agentPress-lister, WP-ejendom, Estatik fast ejendom plugin og Realia for at nævne nogle få.
 • Klientinteraktion-plugins. Sammen med forsikrings- og ejendoms plugins tilbyder WordPress et udvalg af klientinteraktion plugins / widgets. De bidrager til enkel og effektiv kommunikation med kunderne via hjemmesiden. Nogle af de mest populære plugins af denne type er som følger: AH-billetter, Zendesk, Help Scout Desk, Live Chat, Zopim Live Chat, Support Candy, uCare etc.

Koste: Platformen er gratis. Du skal dog betale for domæneregistrering og hosting. Premium-skabeloner og plugins betales også, selvom du kan administrere med gratis alternativer. Hvad angår hosting, Bluehost ser ud som den bedste mulighed i betragtning af overkommelige priser og planfunktioner, du muligvis får. Først og fremmest kan det integreres med WP-instrumentbrættet. For det andet kommer det allerede med brugerdefinerede WordPress-temaer, plugins og tjenester til at tage det fulde fra CMS. Det sidste, men ikke mindst, får du en stor oppetid og sidehastighedshastighed for kun $ 2,95 pr. Måned. Startplanen er nok til at køre en lille eller mellemlang forsikringswebsted.

Download WordPress gratis

Bogmærke – Canadisk AI-drevet webstedsbygger

Bogmærke - Canadisk AI-drevet webstedsbygger

Bogmærke – er en canadisk AI-drevet webstedsbygger, som er et godt valg til udvikling af forsikringswebsteder. Platformen bruger de nyeste og mest avancerede teknologier til at starte websteder uden nogen involvering af kodning eller webwebdesign. Dette er en af ​​de vigtigste funktioner, der gør systemet til en værdig løsning for ikke-teknikere såvel som for erfarne webudviklere. Blandt de funktioner, der gør Bogmærke til et passende webbygningsværktøj til forsikringswebsteder, er der flere punkter, der skiller sig ud fra mængden.

 • AIDA kunstig intelligens – Systemet håndterer byggeprocessen for dig. Du behøver kun at specificere dit forretningsfelt og angive virksomhedens navn. Systemet behandler informationerne for at give en klar-til-brug hjemmeside layout. Du kan vælge mellem flere varianter og derefter gå til redigeringsstadiet.
 • Simple Content Editor – Brugere behøver faktisk ikke at redigere. De behøver kun at vælge fra en række færdige blokke og indsætte indhold. Her har vi masser af forskellige moduler, herunder Om eller Kontakt sektion. Føj dem bare til en side og tilføj info. På samme tid har du stadig en chance for at indlejre din egen kode.
 • Bogmærkefokusfunktion – Brug tilpassede formularer til at dele informationen om de kommende begivenheder eller forsikringsseminarer. Funktionen giver dig mulighed for at fremhæve begivenhedens gæster, medlemmer eller højttalere. En god måde at etablere en effektiv feedback med potentielle kunder.
 • Yderligere funktioner – Webstedsbyggeren leveres med gratis SSL-sikkerhed, brugerdefineret blogging-funktion til at tiltrække nye kunder og dele vigtige oplysninger, værktøjer til at skabe SEO-optimeret kontakt og nå et bredere publikum, problemfri social netværksintegration osv..
 • Image / VideoEditing Tools – Platformen leveres med en praktisk mulighed for billed / video redigering, der giver et sæt gratis videofiler og billeder at vælge imellem. Den integrerede fotoredigeringsprogram gør det muligt at redigere, beskære og ændre størrelsen på de valgte billeder, så de ideelt passer til webstedets layout. Derudover er det muligt at integrere videobakgrundsbilleder og specielle visuelle effekter for at give de valgte filer avanceret look.

Koste: Bogmærke har en gratis plan med 1 GB båndbredde og 500 MB lagerplads. Det inkluderer også gratis SSL-certifikat og hosting. Du vil dog ikke være i stand til at forbinde et eget domæne. Det er sandsynligvis den eneste ulempe. En god ide er at vælge en professionel plan, der kun koster $ 11 pr. Måned med alle funktioner i pakken, såsom ubegrænset lagerplads og båndbredde, gratis domæne og SSL, analyse, premium support og mere.

Prøv bogmærke gratis

SITE123 – Nemmeste Builder til forsikringswebsteder

SITE123 - Nemmeste Builder til forsikringswebsteder

SITE123 – er den nemmeste byggeri af forsikringswebsteder, der oprindeligt var rettet mod newbies ‘behov, færdigheder og krav. Platformen leveres med et praktisk træk-og-slip-redigeringsprogram, intuitivt instrumentbræt, gratis lydhør design og overflod af funktioner, der gør systemet til et værdigt valg til dit projektoprettelse. At arbejde med SITE123 kræver ikke kodningskompetence, og det er præcis, hvad de fleste forsikringsagenter kan lide det. Webstedsbyggeren tilbyder et karakteristisk sæt, der bidrager til problemfri og nem oprettelse af forsikringsprojekter.

 • Responsive forsikringsskabeloner – Webstedsbyggeren giver adgang til den rige samling af gratis responsive skabeloner, der passer til forskellige nicher. Når du gennemser kataloget, vil du støde på kvalitetsdesign, der fungerer godt til udvikling af forsikringswebsteder. Ligeledes er det muligt at vælge et helt tomt tema og tilpasse det fra bunden baseret på dine forsikringsvirksomheds krav og specifikationer.
 • Flersproget support – Med SITE123 kan du starte et flersproget websted uden nogen ekstra indsats i forbindelse med udviklingen af ​​flere sprogversioner af dit forsikringsprojekt. Denne funktion hjælper dig med at generere mere trafik og få interesse hos klienter / partnere fra udlandet. Dette vil helt sikkert bidrage til en mere effektiv forfremmelse af dit forsikringswebsted.
 • Form Builder – Webstedsbyggeren tillader integration af online formbyggeren i dit projekt, hvilket gør det enklere at interagere med klienter. Du kan vælge mellem flere færdige layout, designtilpasningsværktøjer og specielle elementer, som hjælper dig med at starte og integrere forskellige typer onlineformularer på dit forsikringswebsted.
 • Integration af sociale medier – Fremme af dit nyoprettede projekt på nettet er en anden must-have-opgave. Det er her sociale medieintegrationsfunktioner er til stor hjælp. Det giver dig mulighed for at opdatere info om dit forsikringsagentur / forretning i de mest populære sociale netværk, hvilket gør aktuelle og potentielle kunder opmærksomme på det.
 • App-marked – SITE123 kan prale af en omfattende markedsplads, der giver dig mulighed for at vælge mellem flere funktionelle widgets, udvidelser og tilføjelser, der kræves for at øge projektets ydeevne og design. Blandt de applikationer, du kan vælge og integrere i dit forsikringswebsted, giver det mening at nævne Live Chat, Sociale widgets, Gallerier, Analytiske værktøjer, Online Form Builder og mange flere.
 • Logo Maker – Hvis din forsikringsvirksomhed endnu ikke har en lgo, giver SITE123 dig mulighed for at designe den i sin integrerede Logo Maker. Det er her du kan vælge mellem flere logoelementer, parametre og funktioner, der hjælper dig med at skabe det bedste logo for at gøre dit forsikringswebsted virkelig bemærkelsesværdigt.

Koste: SITE123 er en af ​​de mest overkommelige webstedsbyggere nogensinde. Dens prispolitik er overkommelig for alle. Platformen tilbyder en helt gratis plan, du kan bruge til at teste systemets funktionalitet i det ubegrænsede tidsinterval. Denne indstilling har dog flere begrænsninger som underdomæne, begrænset diskplads, tilgængelighed af annoncebannere osv. For at få mest muligt ud af dit forsikringswebsted skal du opgradere til en af ​​de betalte planer, hvor den billigste pris koster $ 10,80 pr. måned.

Prøv Site123 gratis

Tailor Brands – Professionelt websteddesignfirma

Tailor Brands - Professionelt websteddesignfirma

Tailor Brands – er et professionelt webdesignfirma, der ser sin mission i at hjælpe kunder med at strømline deres virksomheds brandingprocesser. Ejere af forsikringsselskaber kan især drage fordel af at bruge systemet som et værdigt webbygningsværktøj, der drives af den kunstige intelligens. Denne funktion gør det muligt at oprette projekter med unik brandidentitet og professionelt design. Tailor Brands leveres med et sæt funktioner, der bidrager til en effektiv webstedsudviklingsproces.

 • Integrerede branding-værktøjer – Som en branding og designfokuseret platform giver Tailor Brands adgang til sit kraftfulde integrerede sæt branding-værktøjer. Deres anvendelse giver mulighed for en mere effektiv forøgelse af dine branding-processer i din forsikringsvirksomhed. Værktøjerne er helt tilpasbare, hvilket betyder, at du kan bruge dine visitkortidéer eller EPS-filinfo, mens du arbejder på udviklingen af ​​dit forsikringswebdesign.
 • Logo Maker – Platformen er meget opmærksom på at øge din virksomheds branding-status. For at afsløre din unikke virksomhedsidentitet giver det dig mulighed for at designe dit eget logo for forsikringswebsteder (hvis du ikke har det endnu) i den integrerede Logo Maker. Bare adgang til værktøjet, angiv de krævede data og foretag de nødvendige logo-designtilpasninger. AI-algoritmen hjælper dig med at fuldføre logo-design i den fuldautomatiske tilstand.
 • Skræddersyet annoncer – Dette er et af højdepunkterne i systemet, som gør det muligt at oprette øjeblikkelige reklamer online uden ekstra hjælp eller alvorlig tidsinvestering. Der er flere variabler tilgængelige i systemet, der passer til alsidige webstedsudviklingsbehov.

Koste: Tailor Brands er en betalt platform, og du finder ikke nogen gratis planer her. For brugere, der er villige til at teste systemet og dets vigtigste funktioner, er der en mulighed for at opgradere til et af de betalte abonnementer lige fra starten. Den billigste plan koster $ 9.99 / mo, men der er en stor chance for at reducere denne pris op til $ 2,99 / mo i tilfælde af at få det årlige abonnement.

Prøv skræddersyede mærker nu

Bundlinie

At have et professionelt websted er et must for enhver seriøs virksomhed, der har langvarige mål. Forsikringsselskaber er ikke en undtagelse. Et kvalitetsforsikringswebsted viser sig ofte at være det mest effektive værktøj til at opnå bedre resultater, skabe flere kunder og levere en lang række brantrelaterede tjenester.

Spørgsmålet er: hvad er den bedste platform til at starte dette websted? Alt afhænger af dine evner, mål og funktionalitet i det projekt, du agter at benytte på lang sigt.

Hvis du har brug for et alt-i-ett-forsikringsagentwebsted af kvalitet, som ikke kræver specifik webdesignbaggrund og investering i tid / budget, så Wix eller UKIT vil være den bedste løsning. I tilfælde af at du vil starte et websted for et stort forsikringsselskab, der indebærer dyb tilpasning, regelmæssige opdateringer og grundig styring, så WordPress fungerer bedst til dette formål.

Men hvis du agter at starte din forsikringsvirksomhed fra bunden, skal du fortsætte med at bruge Skræddermærker. Dette er det mest optimale valg både til oprettelse af et websted og et komplet brand kit for din virksomhed. Dermed er webdesignmuligheder temmelig omfattende og alsidige – bare overvej dine faktiske behov for forsikringsvirksomhed for at komme i gang med lethed og effektivitet.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map