Bedste fotografering Websitebygere

Bedste portefølje hjemmeside bygherrer


At have et fotograferingswebsted er et must for enhver, der ønsker at forfølge karrieren inden for fotograferingsniche og har brug for en kilde til at præsentere kunstværkerne i gunstigt lys.

Hvordan kan du dog få den ene, hvis du aldrig har været involveret i webdesignniche før eller bare ikke har tid til at udvikle projektet på egen hånd? Der er en løsning, der vil være en god vej ud af denne situation: brugen af ​​fotograferingswebbygere hjælper dig med at starte et websted.

Webstedsbyggere er de mest egnede værktøjer til at starte og administrere websteder. Deres enkelhed, bekvemmelighed, nem navigering, rig funktionssæt og overkommelige priser viser sig ofte at være de afgørende faktorer, der taler til fordel for deres anvendelse af fotografer med forskellig webdesignbaggrund og forskellige ambitioner. Du behøver ikke være en professionel for at arbejde med webstedsbyggere – systemerne leveres ofte med tutorials og retningslinjer, der hjælper dig med at mestre processen.

Vi testede 10 ud af de bedste webstedsbyggere til fotografer:

 1. Wix – Den bedste webstedsbygger for fotografer
 2. WordPress – Gratis CMS til at oprette et fotograferingswebsted
 3. Squarespace – Online platform til at oprette et fotogalleri
 4. Bogmærke – Webbygger til at oprette et websted med AI
 5. SITE123 – Den nemmeste byggeri til fotografering af websteder
 6. Weebly – platform til at oprette en professionel fotografiportefølje
 7. SmugMug – platform til at beskytte, dele, gemme og sælge dit foto
 8. Carbonmade – perfekte online porteføljer til fotografer
 9. PhotoShelter – Fotograferingswebsteder & Værktøjer til fotografer
 10. Tailor Brands – Webstedsdesignfirma, der bestiller et websted

For at forenkle valget af den bedste platform, der hjælper med at få alle dine kreative ideer til live, er det fornuftigt at gennemgå de systemer, vi lige har nævnt. Det er præcis, hvad vi skal gøre med det samme.

Wix – Den bedste webstedsbygger for fotografer

Wix - Den bedste webstedsbygger for fotografer

Wix – er en førsteklasses destination for alle de brugere, der har til hensigt at lancere et anstændigt fotograferingswebsted fra starten. Uanset om du er en ikke-teknisk kyndig bruger, der aldrig har været involveret i webopbygning eller en webdesignpro, som mangler tid til at oprette professionelle klientwebsteder, vil Wix tilbyde dig et utal af løsninger til at starte et gratis fotograferingsprojekt. Blandt årsagerne til, at systemet skiller sig ud fra mængden, skal følgende være de første til at nævne:

 • Rich Photography Template Collection. Wix fototemaer fungerer godt til forskellige nicher og kan tilpasses til at oprette fantastiske porteføljer, bryllupsfotosider, gade, romantiske, byfotograferingsprojekter, rejse fotogallerier og mere.
 • Wix ADI-interface. Bortset fra almindelige og mobile webstededitorer, der giver mulighed for nem tilpasning af dit fotograferingswebsted, tilbyder systemet nu en avanceret Wix ADI (Kunstig design intelligens) interface, der gør det muligt at oprette websteder, også uden at klikke med musen – bare sidde og se, hvordan tjenesten bygger hele dit fotograferingswebsted.
 • Indstillinger for fotografering af webstedets design. Wix tilbyder over 40 gallerityper, der findes i forskellige designformater, og du kan vælge mellem flere designindstillinger for at redigere og beskære fotos, tilføje websider, underkategorier til dine fotogallerier eller porteføljer osv..
 • Rulning af 3D-parallax. Denne mulighed gør det muligt at vælge ethvert foto, galleri eller video for at indstille dem som baggrund for dit websted.
 • Slideshows og Galleries. Med Wix kan du uploade dine fotos og præsentationer for at oprette gallerier og lysbilledshows, der appellerer til publikum.
 • HD Video Hosting. Webstedsbyggeren gør det muligt at fremvise dit fotograferingstalent ved at præsentere dine værker i videotilstand. Du kan integrere fotopræsentationer fra YouTube eller Vimeo i dit projekt for at øge brugerengagementhastigheden.
 • Brugerudtalelser. Integration af brugerudtalelsesfunktionen giver dine klienter mulighed for at forlade deres indtryk og oplevelse af at arbejde med dig i den særlige webside-side. Dette er en sikker måde at gøre dine potentielle brugere interesseret i dit arbejde og hjælpe dem med at finde svar på de spørgsmål, de måtte have om din fotograferingsvirksomhed. Denne funktionalitet realiseres ved integration af specifikke widgets / udvidelser. Disse er tilgængelige i det integrerede App-marked og inkluderer Testimonial Builder, MyReviews, Kommentarer, Social Testimonials, Voice Comments +, Customer Reviews, Yelp, Comments + and Inffuse Testimonials and more.
 • Indstillinger for klientinteraktion. Når du gennemser App-markedet, kan du også komme på tværs af forskellige brugerinteraktionsværktøjer. De lader dig holde kontakten med målgruppen og få deres feedback og kontaktformularer. Blandt de mest populære widgets, du kan vælge og bruge til dette formål, giver det mening at nævne Google Event-kalender, Sidste nyt, Wix Chat, Scheduling Pro, 123 Form Builder, Wix Forms, Book aftaler online, Live Chat, Events kalender, Kontakt Management + CRM, tilbagekald og mange flere.
 • e-handelsplatform. Når det kommer til fotograferingswebsiteudvikling, er muligheden for at sælge dine værker direkte på webstedet virkelig fornuftig. Webstedsbyggeren leveres med den integrerede eCommerce-funktion, der tillader opsætning og tilpasning af en lille til mellemstor online butik.

Koste: Wix giver dig mulighed for at opbygge et uendeligt gratis websted, men denne plan leveres stadig med visse begrænsninger. Dette forhindrer dig i sidste ende i at starte et komplet projekt. For at få adgang til de avancerede funktioner og værktøjer giver det mening at opgradere til en af ​​premium-planerne. Deres omkostninger starter med $ 13 / mo for standardabonnementer og fra $ 23 / mo for e-handel / forretningsplaner.

Prøv Wix gratis

WordPress – Gratis CMS til at oprette et fotograferingswebsted

WordPress - Gratis CMS til at oprette et fotograferingswebsted

WordPress – er et berømt og helt gratis CMS til at oprette et fotograferingswebsted. Systemet har vundet verdensomspændende anerkendelse og fantastisk popularitet på grund af dets høje ende integrationsmuligheder og tilgængeligheden af ​​avancerede designtilpasningsværktøjer. Systemet er mere kompliceret for nybegynderne sammenlignet med de fleste standard webstedsbyggere fordi det indebærer viden om kodning af det grundlæggende og endda en vis foreløbig webdesignoplevelse. Se på dets højdepunkter fotografer muligvis værdsætter, når de udforsker tjenesten:

 • Fotograferingsskabeloner. CMS har sin egen samling af indbyggede skabeloner, men der er også hundreder af dem tilgængelige på nettet. Disse temaer er betalt og gratis, hvor sidstnævnte er mindre sikker for dit websteds ydeevne på grund af den øgede mulighed for malware-trusler.
 • Fotografiplugins og widgets. Systemet er kendt for sine avancerede integrationsmuligheder og tilbyder flere plugins og widgets til fotograferingswebsteder. Nogle af de mest populære prøver inkluderer Envira Gallery, Soliloquy, Storyform, WP-Media Tagger, Wordfence, Easy Watermark, Imsanity, Yoast SEO og mere.
 • Begivenhedsplanlægning, sociale medier og kundeinteraktion-plugins. Bortset fra fotografiplugins kan brugere også finde og integrere hændelsesplanlægning og plugin-plugins til kundeinteraktion (BirchPress Scheduler, Picu, WP-faktura, Floating Social Bar, Pinterest Pin It Button, TweetDenne kortkode, Simply Instagram, WPForms, Optin Monster og mere).
 • eCommerce. WordPress tilbyder specielle eCommerce-plugins som WooCommerce, der tillader bygning af funktionsbelastede onlinebutikker, hvor du kan vise og sælge dine fotos og billedsamlinger.
 • Gutenberg Editor. Redaktøren er blevet tilgængelig efter frigivelsen af ​​den nylige WordPress-version. Det forenkler webbygningsmetoden på grund af tilgængeligheden af ​​indholdsblokke, som brugere kan vælge og arrangere på deres websteder, som de ønsker. I nogen grad ligner dette processen med at arbejde med klassiske webstedsbyggere, hvilket er en anden fordel for de fleste fotografer.

Koste: WordPress er teknisk set gratis til download og installation. For at designe og udgive et fotograferingswebsted skal du dog købe og integrere nogle af de ovennævnte plugins og skabeloner. Det samme handler om domænenavn og hosting. For at gøre dit projekt tilgængeligt på nettet skal du finde et betroet hosting-udbyder. For at forenkle valget anbefaler WordPress Bluehost som en af ​​de tjenester, der er øverst på listen over moderne værter. Det billigste Bluehost abonnement koster dig $ 2,95 / mo og tilbyder et omfattende funktionssæt til denne pris.

Download WordPress gratis

Squarespace – Online platform til at oprette et fotogalleri

Squarespace - Online platform til at oprette et fotogalleri

Squarespace – er en anstændig websideopbygningsløsning for fotografer, der er villige til at starte et professionelt fuldt udstyret projekt. Platformen gør det muligt at præsentere dine fotogallerier, lysbilledshow og porteføljer for målgruppen. Med et bredt udvalg af tilpasningsværktøjer og webdesignfunktioner viser Squarespace sig at være en værdig løsning til lancering af et fotograferingswebsted. Her er de største fordele ved tjenesten:

 • Professionelle design. Squarespace tilbyder en prisbelønnet samling af responsive fotograferingsskabeloner, der er lavet af deres professionelle designteam.
 • Style Editor. Funktionen leveres med hundreder af indstillinger, der kan tilpasses (farver, skrifttyper, sidekonfigurationer osv.) og giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige sidetyper, der skal imødekomme dine behov for fotograferingswebsted (Forsider, begivenhedssider, produktsider, gallerier, blogsider osv.)
 • Billedhåndtering. Tjenesten afslører flere billedstyringsfunktioner, såsom træk-og-slip-billedjustering, responsiv og progressiv billedindlæsning, tilgængelighed af indholdsleveringsnetværk, integration af Getty Images, upload af billeder fra eksterne ressourcer, billedkontaktkontrol, Adobe Image editor, Lightbox-præsentation , image SEO og metadataimport, automatisk billedskalering osv.
 • Gallerier. Squarespace gør det muligt at oprette tiltalende fotogallerier ud af hundreder af systemblokke (præsentationer, slideshows, skyder, grid layouts osv.), videointegrationsindstilling, anvendelse af displayeffekter.
 • Cover Page Builder. Funktionen gør det muligt at vælge mellem flere skabeloner til dit webstedets forside.
 • e-handelsmotor. For at lade dig sælge dine fotos fungerer online, giver Squarespace dig mulighed for at oprette og administrere webbutikker ved at bruge dens integrerede eCommerce-motor. Systemet giver adgang til flere muligheder for styring af betaling / forsendelse / designtilpasning.
 • Unikt show Window Design. Webstedsbyggeren gør det muligt at skabe unikke og meget personaliserede designvinduer, hvor du kan vise dine bedste værker til fordel. Funktionen giver dig mulighed for at oprette / opdatere produktlister, tilpasse produktbeskrivelser og SKU’er, uploade fotos og oprette / administrere gallerier, integrere særlige tilbud / rabatter osv..

Koste: Squarespace har ikke den ubegrænsede gratis plan endnu, det giver dig mulighed for at teste funktionssættet af de betalte abonnementer uden omkostninger overhovedet i løbet af 14-dages prøveperiode. Så snart du er klar til at opgradere til en af ​​de eksisterende planer, vil webstedsbyggeren tilbyde dig at vælge en af ​​dem. Den billigste Squarespace-plan koster i øjeblikket $ 12 / mo.

Prøv Squarespace gratis

Bogmærke – Webbygger til at oprette et websted med AI

Bogmærke - Webbygger til at oprette et websted med AI

Bookmark er en moderne webbygger til at oprette et websted med AI, som fortjener opmærksomhed fra brugere, der er villige til at starte et komplet fotoprojekt. Systemet giver dig mulighed for at designe fotograferingswebsteder af høj kvalitet, der adskiller sig i deres kompleksitet, typer, funktioner og visuelle appel. De følgende bogmærkefunktioner gør systemet hæderligt og populært blandt webstedsejere:

 • AIDA-assistent. Dette er højdepunktet i webstedsbyggeren, som hjælper dig med at oprette et komplet websted i den automatiske tilstand ved at bruge oplysninger, du ønsker at blive vist der.
 • Modulvalg. Bogmærke gør det muligt at oprette kvalitetswebsteder ved hjælp af alsidige moduler, der fungerer som widgets og giver et projekt krævet funktionalitet.
 • e-handelsmotor. Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at integrere og yderligere opdatere en webshop til at præsentere og sælge dine værker.
 • System for indsamling af statistik. Tjenesten leveres med forståeligt system for indsamling af statistik, som gør det muligt at spore dine websteds positioner, produktivitet og ydeevne.
 • Opsætning af videobaggrund. For at forbedre den visuelle appel på dit fotograferingswebsted gør systemet det muligt at integrere videobaggrunde i høj kvalitet. Dette vil hjælpe med at holde brugere engagerede i at udforske dit projekt og dermed gøre det skiller sig ud fra mængden.
 • Bogmærke Photo Editor. Webstedsbyggeren giver adgang til den integrerede Photo Editor, der giver dig mulighed for at beskære, redigere og ændre størrelsen på de billeder, du uploader eller vælge fra lagersamlingen i systemet. Det er også muligt at vælge og anvende nogle af de visuelle effekter på de valgte fotos.

Koste: Bogmærke giver dig mulighed for at oprette et websted gratis på dets underdomæne. I dette tilfælde vil du dog støde på visse system / funktionalitetsbegrænsninger. Prisen for professionelle bogmærkeplaner starter med $ 11.99 / mo.

Prøv bogmærke gratis

SITE123 – Den nemmeste byggeri til fotografering af websteder

SITE123 - Den nemmeste byggeri til fotografering af websteder

SITE123 – er den nemmeste byggeri af fotograferingswebsteder, der har udmærket sig på grund af den integrerede WYSIWYG-editor, overflod af gratis skabeloner, designtilpasningsværktøjer og funktioner, der er nødvendige for at give dit fotografiprojekt et endeligt look. Platformen er enkel, intuitiv og funktionsladet ad gangen. Det fungerer lige så godt til førstegangs-eksperter og webdesigneksperter. De vigtigste højdepunkter, der gør systemet til et værdigt valg, er som følger:

 • Responsive fotograferingsskabeloner. Webstedsbyggeren har en fantastisk samling af lydhør skabeloner, hvor du kan vælge dem, der passer til dit fotografiprojekt. Designerne er gratis, alsidige og kan tilpasses. Hvis du af en eller anden grund ikke formår at finde et passende tema, er du velkommen til at vælge et tomt tema og tilpasse det fra bunden.
 • Flersproget support. Med SITE123 behøver du ikke oprette flere sprogversioner af dit projekt, hvis du f.eks. Har til hensigt at målrette mod udenlandsk målgruppe. I stedet giver systemet dig mulighed for at starte et websted, der leveres med flersproget support.
 • e-handelsplatform. Webstedsbyggeren har en fuldt integreret eCommerce-platform, som tillader start og drift af en webshop, hvor du med succes kan sælge dine kunst- / fotograferingsgenstande. Systemet leverer flere e-handelsfunktioner, hvilket gør det muligt at oprette produktgallerier og indstille deres parametre, justere betalings- / forsendelsesindstillinger, oprette / opdatere særlige tilbud / rabatkuponer, indstille betalings- / forsendelses- / webshopadministrationsparametre osv..

Koste: SITE123 har en gratis plan, der lader dig oprette et fotograferingswebsted uden omkostninger overhovedet. Det faktum, at du bruger et gratis abonnement, betyder imidlertid, at dit websted kommer med en række alvorlige begrænsninger. For at undgå dette, skal du opgradere til en af ​​de betalte planer, som webstedsbyggeren omfatter. Den mest overkommelige af dem koster $ 10,80 per måned.

Prøv Site123 gratis

Weebly – platform til at oprette en professionel fotografiportefølje

Weebly - platform til at oprette en professionel fotografiportefølje

Weebly – er den alt-i-en-platform, der bruges til at skabe en professionel fotografiportefølje uden at skrive en kodelinie. Systemet blev oprindeligt lanceret som en blogging-platform, men det blev for nylig erhvervet af Square, der gav det et stærkt e-handelsfokus. Weebly leveres med en praktisk drag-and-drop-editor, og det giver også mulighed for kodeindlejring, hvilket er en fordel for brugere, der er opmærksomme på HTML-grundlæggende. Når det kommer til udvikling af fotograferingswebsteder, tilbyder platformen følgende fordele:

 • Responsive fotograferingsskabeloner. Webstedsbyggeren tilbyder en kategori med responsive tilpassbare skabeloner, der er egnede til oprettelse og personalisering af fotograferingswebsteder. Det er også muligt at starte dit eget websted fra bunden her eller bestille et færdigt projekt fra tredjepartsudviklere.
 • Videohosting. Med Weebly kan du uploade og integrere videoer med dine bedste fotosamlinger for at give brugerne idéen om din kreative tilgang og fokus. Du kan enten integrere YouTube-videoen eller uploade videofiler direkte til Weebly, hvor den gemmes sikkert.
 • Billededitor. Webstedsbyggeren har præsenteret en avanceret HTML5-baseret billedredigerer, der giver utallige fotograferingsrelaterede funktioner, der skal have fotografier, herunder rotation, beskæring og justering af billeder, tilføjelse af tekst til de fotos, der er sendt osv. Der er også 29 filtre, du kan bruge til forbedre kvaliteten og den visuelle præsentation af dine fotos.

Koste: Weebly har separate planer for almindelige websteder og webbutikker. Således har den en gratis plan og fire betalte abonnementer til udvikling af standardwebsteder. Prisen starter med $ 4 / mo (med en engangs årlig betaling) for at nå $ 25 / mo. Når det kommer til oprettelse af eCommerce-projekter, tilbyder webstedsbyggeren fire prisindstillinger. Priserne varierer mellem $ 8 / mo og går op til $ 38 / mo for den avancerede Performance Plan.

Prøv Weebly gratis

SmugMug – platform til beskyttelse, deling, opbevaring og salg af dit foto

SmugMug - platform til beskyttelse, deling, opbevaring og salg af dit foto

SmugMug – er en multifunktionel platform til at oprette, beskytte, dele, gemme og sælge dine fotos. Systemet giver mulighed for at opbygge og fortælle fotohistorier for yderligere at dele dem med andre entusiaster fra hele verden. Den største sondring af platformen fra andre lignende tjenester er det faktum, at det ikke kun lader dig oprette fotosamlinger, men det giver også andre brugere mulighed for at vælge og bruge de uploadede stock-fotos fra de tilgængelige billedgallerier.. Se de vigtigste SmugMug-højdepunkter nu:

 • Praktisk Drag-and-Drop Editor. Systemet er kendetegnet ved den praktiske og brugervenlige visuelle editor, der understøtter træk-og-slip-funktion. Det giver dig mulighed for nemt at uploade nye fotos, oprette nye samlinger, organisere og administrere de uploadede billeder med hensyn til specifikke kriterier, tilpasse indholdet og webstedet for galleri / fotografering, aktivere eCommerce-funktioner og udføre andre relaterede opgaver.
 • Logisk fotoorganisation. Platformen giver dig mulighed for at organisere de uploadede billeder i gallerier og tematiske samlinger. Der er mulighed for både at uploade separate fotos og prøve den masseupload-funktion, der giver mulighed for at tilføje så mange billeder som dit behov. Når opgaven er afsluttet, vil du være i stand til at personalisere fotos og billedsamlinger ved at tilføje nøgleord, titler, billedtekster eller sortere de nyligt uploadede fotos efter bestemte parametre.
 • eCommerce. SmugMug giver mulighed for at oprette en webshop, hvor du kan sælge dine fotos og fotosamlinger. Det er op til dig at konfigurere displayparametre, tilpassede prislister for visse kunder, justere valg af billedvalg, sælge gavekort og udskrifter, ændre sikkerheds- / billedlagringsfunktioner samt uploade (skab) unikke webstedslogoer, tilføj vandmærker og udfør andre handlinger.
 • Lightroom-integration. Platformen giver mulighed for integration i Lightroom Plugin, der gør det muligt at uploade, organisere og administrere dine billeder med et par klik. Plugin hjælper også med at bevare din porteføljestruktur sammen med SEO-parametre til mere effektiv projektfremme.
 • Fotolagring og deling. Det er dig, der kontrollerer sikkerheden og tilgængeligheden af ​​de uploadede billeder. Det er muligt at vælge brugere til at tildele rettigheder til webstedsadgang og aktivere omfattende billeddelingsindstillinger. Systemet giver dig mulighed for at oprette indlæg i de sociale netværk, bruge den integrerede mobilapp til at redigere, arkivere og dele billederne, oprette delbare links osv..

Koste: SmugMug tilbyder en 14-dages gratis prøveversion til hver nye abonnent – det er nok til at teste systemets funktionalitet. Når det kommer til opgradering til et af de betalte abonnementer, giver webstedsbyggeren dig mulighed for at vælge mellem 4 planer, hvis mest prisbillige koster dig $ 48 / år.

Prøv SmugMug gratis

Carbonmade – perfekte online porteføljer til fotografer

Carbonmade - perfekte online porteføljer til fotografer

Carbonmade – er en platform, der giver dig mulighed for at oprette og administrere perfekte online porteføljer til fotografer. Webstedsbyggeren er ret nem at bruge uanset de tilgængelige færdigheder og den foreløbige brugerekspertise. Du har ikke brug for nogen kodningsfærdigheder for at oprette en imponerende portefølje eller et fotograferingswebsted med systemet. Bare kig på det karakteristiske sæt af tjenesten for at finde ud af, hvad den nøjagtigt har at tilbyde:

 • Designtilpasningsfunktioner. Som en portefølje-webstedsbygger tilbyder Carbonmade et sæt avancerede værktøjer, der er nødvendige for enestående fotogalleri-præsentation. Systemet tillader således at uploade dit personlige logo helt gratis. Der er også en mulighed for at uploade video- og billedpræsentationer, bruge Autoplay- og Loop-funktioner, mens du tilføjer nye videoer.
 • Talent pool. Bortset fra webdesigntjenester positionerer Carbonmade sig som et enormt marked for designere, fotografer, tekstforfattere og andre kreative. Det er således muligt at se porteføljerne af disse eksperter i Talent Pool-sektionen og kontakte de bedste forfattere, hvis det er nødvendigt.
 • Privat portefølje. Funktionen er beregnet til de brugere, der har til hensigt at dele deres oplevelse eller websteder med andre brugere. Med dette formål tildeler de specielle adgangskoder til disse mennesker og holder således deres porteføljer lukket for uautoriseret adgang.

Koste: Carbonmade giver dig mulighed for at starte webdesignprocessen med dens gratis prøveversion. Efter udløbet skal du stadig opgradere til en af ​​de betalte planer. Der er tre af dem her. Det mest overkommelige tilbud – Begynderplanen – koster $ 8 pr. Måned.

Prøv Carbonmade gratis

PhotoShelter – Fotograferingswebsteder & Værktøjer til fotografer

PhotoShelter - Fotografisider og værktøjer til fotografer

PhotoShelter – er en omfattende platform, der tillader oprettelse af fotograferingswebsteder og tilbyder professionelle værktøjer til fotografer. Systemet omfatter flere avancerede teknologier, herunder sikker billedopbevaring og arkivadgang sammen med en kvalitetswebstedbygger. For at få indtryk af tjenesten leveres PhotoShelter med et sæt værktøjer, der bidrager til dets professionelle tilgang til webdesign. Nogle af de mest praktiske og imponerende funktioner er som følger:

 • eCommerce. Systemet giver mulighed for at give dit fotograferingsprojekt e-handelsfokus. Det leveres med PayPal og Stripe support såvel som muligheden for at forbinde personlige Merchant-konti til direkte salgsafslutning. Derudover tilbyder PhotoShelter integreret adgang til indkøbskurv sammen med statistiksporingsværktøjer og flere webshops opsætning og tilpasningsfunktioner.
 • Sikkerhedsværktøjer. Alle websteder, der er lanceret med PhotoShelter, leveres som standard med SSL-kryptering. Dette er nødvendigt for en mere effektiv SEO-promovering af webstedet og den samlede popularitet på webstedet. Derudover tillader webstedsbyggeren at bruge Image Theft Guard til at beskytte dine billeder mod autoriseret kopiering eller stjæling, men du kan deaktivere funktionen i tilfælde af nødvendighed.
 • Responsive nicheskabeloner. Som en specialiseret platform tilbyder PhotoShelter et sæt design, hvis størrelse ikke er ganske omfattende. Skabeloner er imidlertid nichefokuseret, og de er også gratis, tilpasses og reagerer som standard.

Koste: PhotoShelter har en 14-dages prøveperiode, som er gratis og tilbydes til enhver ny abonnent. Når prøveversionen af ​​programmet er afsluttet, skal du aktivere et af tre tilgængelige abonnementer. Den billigste af dem – basisplanen – koster i øjeblikket $ 10 pr. Måned.

Prøv PhotoShelter gratis

Tailor Brands – Webstedsdesignfirma, der bestiller et websted

Tailor Brands - Webstedsdesignfirma, der bestiller et websted

Tailor Brands – er det bedste webdesignfirma, der bestiller et websted til en fotograf. Tjenesten blev oprindeligt oprettet med behov og mærkefremmende strategier for virksomhedsejere i tankerne. Dog udviklede det sig hurtigt til en kraftfuld AI-baseret platform til at strømline brugeroplevelse og øge webstedets omdømme. Det er det, der hjælper med at popularisere dit fotograferingswebsted på nettet, hvilket giver det udbredelse i forhold til dets flere nichekonkurrente: De mest specifikke og imponerende Tailor Brands højdepunkter inkluderer:

 • Avanceret branding værktøjssæt. Platformen giver adgang til flere avancerede branding-funktioner og værktøjer, der kan forbedre dit projekt omdømme. Alle værktøjer er som standard tilpasningsdygtige, og du kan bruge dine EPS-filer og visitkortløsninger til at skabe enestående fotograferingswebdesign.
 • Logo Maker. Tailor Brands gør det muligt at oprette og tilpasse professionelle webstedslogoer for at øge populariteten og anerkendelsen af ​​dit fotografiprojekt. På grund af den integrerede AI-teknologi er det nu muligt at vælge de største logo-designelementer (skrifttyper, type, stil) og værktøjer til yderligere at lade systemet automatisk oprette et projekt til dig.
 • Skræddersyet annoncer. Systemet giver adgang til den fuldautomatiske og integrerede Tailor Ads-platform, der giver mulighed for at designe og udgive øjeblikkelige reklamer for at muliggøre hurtig projektfremme. Du kan bruge flere annoncerelaterede variationer for at kunne vælge dem, du i øjeblikket har brug for til din fotograferingswebsudvikling og dens yderligere markedsføring.

Koste: Tailor Brands har ikke nogen gratis planer eller forsøg. For at begynde at arbejde med systemet og få adgang til hele spektret af dets funktioner, skal du øjeblikkeligt vælge et af de betalte abonnementer. Deres omkostninger starter med $ 9.99 / mo og afhænger af funktionssættet / de leverede tjenester.

Prøv skræddersyede mærker nu

Bundlinie

Hver gang du står over for behovet for at vise dine fotoværker, står du overfor problemet med vælge den rigtige service at gøre det. Webstedsbyggerne vil helt sikkert komme godt med dig i sådanne situationer. De er nemme at bruge, intuitive og kraftfulde nok til at lade dig gennemføre selv de mest komplicerede projekter uden at kræve kodning.

At designe et fotograferingswebsted er en udfordring for brugere, der aldrig har været involveret i webstedsopbygning endnu ønsker at starte et anstændigt projekt til klientgenerering. Med webstedsbyggere bliver denne opgave meget forenklet, da disse tjenester er specielt oprettet med brugervenlighed i tankerne.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map