Bedste gratis webside Builder software

bedste gratis software webstedsbyggere


Når det kommer til at vælge den bedste gratis webstedsbygger-software, kan du støde på flere muligheder. De adskiller sig i kompleksitetsniveauer, graden af ​​webdesignekspertise, der kræves for at gennemføre projektet, implikationer, omkostninger og andre vigtige aspekter.

Moderne websitebygere er ikke de samme, som de tidligere havde været endnu flere år siden. De tilbyder en række avancerede webbygningsværktøjer, funktioner og innovative tilgange.

Du kan vælge mellem alsidig software, der kan bruges til at starte forskellige typer websteder såvel som specialiserede nichesystemer beregnet til udvikling af en bestemt webstedstype, det være sig forretningswebsted, -en bryllupsprojekt eller en online butik. Webstedsbyggerne er ikke kun brugervenlige for alle, men de er også praktiske, intuitive og overkommelige. Er der noget andet, du muligvis har brug for for at komme i gang med dit nye projekt?

For at hjælpe dig med valget af den bedste webstedsbygger-software har vi besluttet at gennemgå de mest populære og komplette gratis tjenester, du kan bruge til at løse de krævede webbygningsopgaver.

Vi testede ud 9 af den bedste webstedsbygger-software:

 1. Wix – Den bedste gratis webstedsbygger (software som en service)
 2. WordPress – Gratis værtplatform til ethvert websted
 3. Ucraft – Gratis online webdesignsoftware
 4. Webflow – responsivt webdesignværktøj (ingen kodning)
 5. SITE123 – Den nemmeste gratis webstedsbygger
 6. IM Creator – Gratis webstedsmaskersoftware
 7. Mobirise – Gratis webstedsopbygningsprogram til Mac & vinduer
 8. Weebly – Professionel websted og builder til e-handel butik
 9. uCoz – Gratis websted, forum og blogbygger

Der er mange alt-i-én og specialiserede gratis webstedsbyggere derude, men det er stadig vigtigt at foretage en dybtgående søgning efter vælg den bedste service for at komme op til dine behov. Det rigtige valg vil til sidst spare din tid og kræfter ved at optimere din webudviklingsproces. Lad os gennemgå de mest værdige tjenester nu.

Wix – Den bedste gratis webstedsbygger (software som en service)

Wix

Wix – er den bedste gratis webstedsbygger baseret på software som serviceprincipper. Systemet imødekommer ligeledes behovene hos nybegynderne og webdesignprofæer og tillader oprettelse af forskellige typer websteder til personlig og forretningsbrug. Websteder oprettet med Wix ser visuelt tiltalende og optimeret til mobile enheder. De er funktionelle og kan tilpasses efter dine behov på grund af det rige funktionssæt og de indstillinger, systemet giver. De mest afgørende af dem inkluderer:

 • Rich Template Collection. Webstedsbyggeren tilbyder i øjeblikket 550+ mobiloptimerede gratis skabeloner, som med vilje er opdelt i kategorier baseret på de temaer, de hører til.
 • App-marked. Wix giver et fantastisk valg af widgets, apps og udvidelser, du kan vælge og integrere på dit websted. Disse aps er fleksible og alsidige, hvilket gør det muligt at bruge dem til en lang række marketing, design, promovering, sociale netværk, e-handel og andre formål. Det er op til dig at vælge mellem gratis og betalte indstillinger.
 • Wix ADI. Webstedsbyggeren tilbyder en avanceret Kunstig design intelligens værktøj der navnlig forenkler oprettelsen af ​​websitet ved automatisk at oprette et projekt til dig baseret på de oplysninger, du sender. Hvis du dog føler, at du er klar til at starte et unikt websted på egen hånd, kan du bruge Standard Wix Editor til at gøre det. Mobileditor er også tilgængelig her.
 • Blogging og e-handel. Wix gør det muligt at lancere gratis blogs og små til mellemliggende online butikker. Dets blogging og e-handelsmotorer er kraftige nok til at gøre det let.
 • Flersproget support. Platformen tilbyder flersproget support, som gør det muligt at oprette forskellige sprogversioner af dit websted gratis.

Wix dækker det brede spektrum af behov for webdesign, uanset hvilket ekspertiseniveau du har. Selvom webstedsbyggeren har en gratis plan, der aldrig udløber, giver det stadig mening at opgradere til det betalte abonnement for at få mest muligt ud af systemfunktionerne. Den mindst betalte plan koster dig $ 4,50 / mo, mens resten af ​​planerne også er ganske overkommelige for alle.

Prøv Wix gratis

WordPress – Gratis værtplatform til ethvert websted

WordPress

WordPress (nuværende version 5.3) – er et gratis Content Management System, der med rette betragtes som den mest populære software af denne type i verden. Systemet blev oprindeligt bygget som en blogplatform, men det er nu efterspurgt hos brugere, der agter at udvikle forskellige typer websteder med det.

WordPress er ikke det bedste valg for første gangs brugere. Det fungerer stort set godt for erfarne webudviklere eller for de brugere, der mindst har lidt erfaring med at opbygge websteder eller kodere færdigheder. Her er en kort oversigt over platformens mest bemærkelsesværdige funktioner:

 • 100% tilpasning af websteder. Det er op til dig at vælge og justere de vigtigste indstillinger for at skabe unikt websteddesign. Systemet tillader opsætning af skrifttyper, farver, billeder, der er tilgængelige på lager eller kan uploades, som du ønsker. Du kan også tilføje dine egne dokumenter, filer på sociale medier, oprette gallerier for at imponere dit publikum.
 • Flere plugins og tredjepartsintegrationer. For at øge din websteds ydeevne kan du integrere plugins, skabeloner eller udvidelser, der er udviklet af andre designere såvel som dem, der leveres af systemet som standard. Når du vælger mellem tredjepartsintegrationer, skal du sørge for at kontrollere deres internetudviklers sikkerhed og troværdighed.
 • Kraftig blogging motor. WordPress er oprindeligt kendt som en blogging-platform, og dens integrerede blog-motor er således på øverste niveau. Systemet gør det muligt at oprette og administrere blogs samt opdatere dem mens du er på farten.

Du behøver ikke betale penge for at bruge WordPress – CMS er gratis for alle. For at gøre dit websted tilgængeligt på nettet og for at markedsføre det effektivt, skal du dog betale for hosting, hvis omkostninger afhænger af udbyderen og den plan, du vil gå til.

Installer WordPress gratis

Ucraft – Gratis online webdesignsoftware

Ucraft webstedsbygger

Ucraft – er en skybaseret webstedsbygger, der har udmærket sig som en betroet, fuldt udstyret, fleksibel, enkel og intuitiv platform. Systemet er ikke kompliceret til nybegynder, og det har en omfattende funktion, der kan tilbyde dygtige webudviklere. Det er ikke nødvendigt at have kodningsevner, da tjenesten har intuitiv karakter, hvilket gør den forståelig for alle.

Ucraft leveres med et sæt high-end Designerværktøjer, Logo Maker, masser af lydhøre temaer og andre muligheder, der gør det til en af ​​lederne af den moderne webdesignniche. Se med det samme de vigtigste funktioner:

 • Responsive skabeloner. Webstedsbyggeren leveres med et omfattende udvalg af lydhør design, som er gratis og 100% kan tilpasses. Skabeloner er nemt opdelt i tematiske sektioner baseret på nicher, de tilhører. Bortset fra flere færdige design er der også en mulighed for at vælge et tomt tema og yderligere tilpasse det fra bunden. Alle skabeloner er absolut gratis, og de kan også skiftes, hvilket gør det muligt at ændre design i nødvendigt tilfælde.
 • Designerværktøjer. Webstedsbyggeren tillader at bruge sine avancerede Designer-værktøjer uden omkostninger til overhovedet at give et valgt tema professionelt finish. Designerværktøjer, du kan vælge mellem inkluderer UIKit, Typografi og layout.
 • Gratis logo maker. Hvis din virksomhed endnu ikke har et mærkelogo, eller du ønsker at få et andet, er Ucraft gratis Logo Maker til din rådighed. Når du designer dit websteds logo kan du vælge et unikt ikon, uploade dine egne elementer, tilpasse designet ved at eksperimentere med tekster, figurer, stil og farver for endelig at eksportere det færdige logo design i det krævede format.
 • Gratis skabelse af destinationsside. Funktionen giver dig mulighed for at starte en destinationsside, der giver din virksomhedsinfo alt sammen ét sted. Hvad du skal gøre er at vælge den påkrævede destinationsside skabelon og derefter tilpasse den for at vise dine mærkeinfo, skabe organisk trafik, generere nye kundeemner og popularisere dine tjenester på nettet.
 • Blogging. Webstedsbyggeren har en værdig indbygget blogging-motor, der giver dig mulighed for at dele dit indhold, skabe trafik, etablere nicheautoritet, opbygge kundeloyalitet og få publikum til at vokse via upload / styring efter indlæg. Der er over 80 færdige temaer, du kan vælge til din blog. Systemets top blogging-funktioner inkluderer RSS-feed, tags og kategorier, avancerede SEO-værktøjer, kommenteringssystem osv.
 • Eksterne integration. Ucrafts giver adgang til masser af widgets og tilføjelser udviklet af tredjepartsdesigneksperter. Dette er nødvendigt for at øge kundernes engagement og konverteringsfrekvenser samt for at øge projektets ydeevne. Apps er gratis og betalt, hvilket afhænger af dine behov og individuelle præferencer. Blandt de widgets, du muligvis vil gå efter, giver det mening at nævne Intercom, LiveAgent, Jivosite, Uservoice, Disqus, Zendesk Chat, Facebook Messenger samt masser af andre udvidelser, der kan bidrage til behov for markedsføring af websteder, promovering og udvikling.
 • Flersproget support. Det er nemt at få et flersproget websted med Ucraft. Dette skyldes, at systemet tilbyder gratis flersproget support, der giver dig mulighed for at opbygge flere sprogversioner af dit projekt.

Når det kommer til prisaspektet, viser det sig, at Ucraft er et ret overkommeligt system. Der er en gratis plan, du kan bruge til at teste tjenesten såvel som tre betalte abonnementer, som leveres med 14-dages forsøg. Prisen for den billigste Ucraft-plan udgør $ 10 / mo, mens den dyreste abonnement koster $ 39 / mo. Logo Maker og Landing Page Creator er tilgængelige for gratis adgang.

Prøv Ucraft gratis

Webflow – responsivt webdesignværktøj (ingen kodning)

Webflow

Webflow – er en responsiv webstedsbygger, der hovedsageligt er rettet mod fagfolk, men som også kan bruges af de brugere, der har lidt webdesignbevidsthed. Det vil dog tage tid og kræfter at beherske tjenesten og vænne sig til dens instrumentbræt og kontrolpanel, hvis struktur ligner den, der tilbydes af moderne CMS. Webstedsbyggeren kræver programmeringskendskab, og det er også ønskeligt at have en vis webdesignbaggrund for at arbejde med det.

Webflow tilbyder sofistikeret webdesigntilgang og masser af funktioner, der gør det muligt at give dit projekt professionelt udseende og udsøgt ydelse. Her er de vigtigste funktioner, der gør tjenesten til et værdigt valg for alle:

 • HTML / CSS-redigering. Webflow muliggør redigering af HTML / CSS-projekt, og det er også muligt at integrere tilpassede HTML-koder i dit websteds overskrift eller sidefod. Det kræver ingen ekstra økonomiske udgifter for at gøre det, men gør dig klar til at bruge nogle kodningsfærdigheder for at lykkes med opgaven.
 • eCommerce. Med Webflow kan du starte og administrere funktionsladede online butikker. Det, der er vigtigt, kræver ingen specielle kodningsfærdigheder for at gennemføre opgaven. Når du arbejder med din webshopudvikling, kan du integrere og tilpasse indkøbskurven, oprette produktlister, uploade varer og beskrivelser, tilføje priser og spore lagerværktøjer, se statistikker og aktuelle produktstatus, introducere rabatter og kuponkoder osv..
 • Responsive design. Webflow-skabelonsamling indlister i øjeblikket over 200 lydhør design. Der er en mulighed for at vælge mellem gratis og betalte temaer, der er sorteret efter branche for hurtig og nem adgang.
 • Lightbox Galleri. Webflow-udviklere har for nylig gjort det muligt at oprette professionelle Lightbox-gallerier ud fra CMS- og e-handelsvideoer og -fotos. Denne mulighed er gratis og giver mulighed for at skabe en fuld oplevelse på fuld skærm for bedre præsentation af visuelt indhold.
 • After Effects og Lottie Integration. Webstedsbyggeren integreres med succes med Lottie og After Effects for at lade brugerne uafhængigt kontrollere afspilningen af ​​vektoranimationer ved hjælp af masser af webflow-interaktioner. Dette bidrager til oprettelsen af ​​visuelt imponerende websteder med professionelt indholdsvisning.

Webflow kan bruges gratis i den ubegrænsede periode, men en bruger vil stadig støde på visse systembegrænsninger afsløret i funktionalitetsbegrænsningerne. Med hensyn til de betalte planer tilbyder Webflow to store grupper af abonnementer – Site- og kontoplaner. Hver gruppe er yderligere opdelt i mindre grupper, nemlig Website (Basic, CMS, Business) og e-handel (Standard, Plus, Avanceret) abonnementer, der tilbydes i henhold til Siteplanen og Individuel (Gratis, Lite, Pro) og team (Team, Enterprise) abonnementer, der tilbydes af kontoplaner. Derudover er der en avanceret klientfaktureringsløsning, som systemet har udviklet specielt til freelancere, som ikke behøver at betale for at bruge systemet, men skal diskutere de endelige omkostninger direkte med en klient.

Prøv webflow nu

SITE123 – Den nemmeste gratis webstedsbygger

SITE123 webstedsbygger

Site123 – er langtfra en af ​​de nemmeste webstedsbyggere og mest praktisk for begyndere. Systemet bruges til at starte blogs, destinationssider, promo-websteder og små webshops, men du kan også bruge det til at udvikle andre typer projekter. Websteder bygget med SITE123 er lydhøre, og du kan få adgang til dem fra enhver desktop eller mobilenhed. Systemet leveres med et træk-og-slip-redigeringsprogram, som du let kan tilpasse projektet med hensyn til dine behov.

SITE123 er hovedsageligt rettet mod iværksættere, der har brug for kvalitetswebsteder, men alligevel ikke har færdigheder eller ønsker at mestre komplekse projekter. Det er absolut kodefrit, hvilket gør det til et godt valg lige for dygtige webudviklere og begyndere. Det er på høje tid at få nogle af sine højdepunkter nu:

 • eCommerce. At starte en webshop med webstedsbyggeren er super-let og engagerende. Systemet giver mulighed for at oprette små og mellemstore e-handelsprojekter, hvor du kan uploade og administrere ordrer / produkter, oprette tiltalende showvinduer, tilføje / opdatere alsidige betalings- og forsendelsesmuligheder, introducere rabatkuponer, indstille produktparametre, oprette grupper af varer, evaluere brugerudtalelser, justere visningsmuligheder for indkøbskurv osv.
 • Blogging. Med SITE123 kan du starte en værdig blog for at gribe dit projekt pæn online eksponering og få brugerens opmærksomhed til. Dette er stedet, hvor du kan sende artikler, aktivere kommentarer, generere RSS-feed, tilføje mediefiler, billeder og andet påkrævet indhold. Systemet tilbyder et sæt blogdesign, så du kan vælge dem, der passer mest til dit webdesign behov.
 • Gratis kundeinteraktionsværktøjer. Systemet giver adgang til det sæt af kundeinteraktionsværktøjer, der inkluderer planlægningsreserveringsfunktion, restaurantreservation osv. Dette giver websteder avanceret funktionalitet og ydeevne ydelse.
 • Delt webstedsadgang. SITE123 gør det muligt at indstille adgangsrettigheder til websteder afhængigt af dine krav og behov. Således kan du indstille dit projekt til statusen Only Members for at gøre det kun tilgængeligt af en bestemt gruppe brugere, der har adgang til projektet. Dette er let og praktisk, især på scenen med webstedsudviklingsprocessen.
 • Gratis logo værktøjer. Systemet giver dig mulighed for at designe et forretningslogo for yderligere at integrere det i dit projekt. Det giver adgang til værktøjssættet (beskæring, størrelsesskyder, valg af logo stil, justering af headerstørrelse osv.), hvilket hjælper med at gøre dit logo tiltalende og mindeværdigt.
 • Flersproget support. Med SITE123 kan du nemt oprette et flersproget websted, der er tilgængeligt på flere sprog. Det er ikke nødvendigt at oprette et separat websted på et andet sprog – hvad du skal gøre er bare at tilføje et nyt sprog til dit projekt.
 • App-marked. Systemet kan prale af et omfattende App Market med flere gratis / betalte tilføjelser og udvidelser, du kan vælge og integrere i dit projekt. App-valget er virkelig spektakulært, og du kan vælge fra flere apps, såsom Live Support Chat, Marketingværktøjer, Prisfastsættelse, Online Store, Analytics-værktøjer, Webmasterværktøjer, Formularer, Gallerier, Social, Payment Gateway og mere.

SITE123 har moderat prispolitik. Der er en gratis plan, der aldrig udløber og fire betalte abonnementer, hvis omkostninger varierer mellem $ 10,80 / mo og $ 28,80 / mo. Alle abonnementer leveres med flere funktioner, som brugere kan vælge fra baseret på deres faktiske behov.

Prøv Site123 gratis

IM Creator – Gratis webstedsmaskersoftware

IM Creator

IM Creator – er en gratis webstedsbygger, som leveres med en praktisk WYSIWYG-editor og flere high end designtilpasningsfunktioner. Systemet bruges til at starte forretningswebsteder, promo-websteder, destinationssider, blogs og webbutikker. Det fungerer godt for begyndere og professionelle webdesign, da det har meget at tilbyde for begge brugerkategorier. IM Creator er et godt valg for størstedelen af ​​kommercielle og ikke-kommercielle projekter.

Webstedsbyggeren betragtes med rette som en leder af WYSIWYG-niche. Det giver i øjeblikket over 17 millioner websteder, og dette antal vokser fortsat med hvert år, der går. Hvis du har ret i at vælge en betroet, overkommelig og funktionel webstedsbygger, skal du se på de vigtigste IM Creator-funktioner nu:

 • eCommerce. Systemet har en kraftfuld e-handelsmotor, som giver dig mulighed for at starte og derefter administrere professionelle webbutikker med et standard sæt funktioner. For så vidt systemet er Stripe-baseret, skal du tilføje en tilsvarende eCommerce Stripe til webstedet for at begynde at styre dens indstillinger.
 • Blogging. Webstedsbyggeren har også en blogging-platform, der giver dig mulighed for at oprette og administrere en temmelig dejlig blog. Du kan vælge mellem flere blogskabeloner, typer, typografier, 5 variant af nyhedsfeedsstrukturer og andre indstillinger. Det er også muligt at integrere mediefiler i indholdsfeltet for at give din blog funktionelt og tiltalende look.
 • integrationer. Tjenesten gør det muligt at integrere Google Analytics, populære sociale medier-links, Google Maps-widget og andre tilføjelser i projektet for at dele det indhold, du ønsker med dine bloglæsere..
 • Gratis skabeloner. IM Creator kommer med en rig samling af gratis skabeloner, som er lydhøre, alsidige og tilpasses. De falder ind i nichekategorier for at forenkle brugernes valg og nedbringe processen med designvalg.
 • Flersproget support. Webstedsbyggeren tilbyder flersproget support, så de kan udvikle websteder starte og styre projekter på forskellige sprog. Det er en praktisk funktion for iværksættere, der er villige til at målrette mod partnere i udlandet.

IM Creator er helt gratis for kunstnere, studerende og brugere, der agter at lancere ikke-kommercielle websteder. Systemet har dog også tre betalte planer for andre brugerkategorier. Omkostningerne ved planerne starter med $ 8 / mo og går op til $ 21 / mo. Der er også en avanceret White Label værktøj der fungerer godt for webdesignere, der er villige til at bruge systemet til udvikle deres webdesignvirksomheder. White Label-løsninger er dyrere, og deres omkostninger spænder mellem $ 350 / år og $ 25000 / år.

Prøv IM Creator gratis

Mobirise – Gratis webstedsopbygningsprogram til Mac & vinduer

Mobirise

Mobirise (nuværende version 4.11.5) – er en helt gratis downloadbar software, der overhovedet ikke er afhængig af internetforbindelsen. For at bruge det brede spektrum af Mobirise-funktioner skal du oprindeligt installere det på dit skrivebord.

Platformen er ekstremt let, fleksibel og enkel for alle. Det fokuserer mest på oprettelsen af ​​destinationssider og forretningswebsteder, men det er også muligt at starte porteføljer, promo-websteder og andre projekter med det. Nedenfor er de vigtigste funktioner i systemet:

 • Blokbaseret struktur. Webstedsbyggeren tillader at opbygge websteder ud af indholdsblokke, hvor antallet overstiger 800 stykker og fortsætter med at vokse regelmæssigt. Du kan vælge og arrangere dem, efterhånden som du har brug for at danne den ønskede webstedsstruktur. Dette er meget praktisk og giver mulighed for at kontrollere webdesignprocessen. Mobirise-websteder reagerer som standard.
 • AMP Website Builder. Softwaren gør det muligt at oprette websteder, som ideelt er optimeret til den uovertruffen mobile browsingoplevelse og giver hurtig indlæsning af websidesider.
 • “Out-of-the-Box” Designtilpasningsværktøjer. Tjenesten leverer omfattende ”out-of-the-box” -funktionssæt, der omfatter designredigeringsværktøjer, justering af stil- og skrifttypeindstillinger, medieintegrationsmuligheder og mere.
 • Gratis GitHub-sider hosting. Websteder oprettet med Mobirise kan frit hostes med GitHub-sider, hvilket tilføjer deres ydelse.

Mobirise er absolut gratis for alle, men husk at du skal betale for hosting og domænenavn for at gøre dit websted tilgængeligt på nettet. Med hensyn til selve systemet kan du bruge det i et ubegrænset tidsinterval og uden alvorlige begrænsninger.

Du kan også købe alt-i-et-sæt til moderat pris, som inkluderer alle udvidelser i en pakke. Når du har købt dem en gang, kan du bruge disse udvidelser, så længe du har brug for at oprette tiltalende og funktionelle websteder til kommerciel og ikke-kommerciel brug.

Download Mobirise gratis

Weebly – Professionel websted og builder til e-handel butik

Weebly

Weebly – er en populær gratis DIY webstedsbygger, der bruges til mange forskellige webbygningsformål. Systemet indebærer ikke nogen kodningsbevidsthed, mens dens drag-and-drop-editor bidrager til enkel og praktisk webdesignproces. Weebly bruger en “boks” -model, der giver dig mulighed for at ændre dit projektdesign og -struktur baseret på det mål, du forfølger.

Systemet er brugervenligt, og det kommer med et stærkt e-handelsfokus, som giver dig mulighed for at designe professionelle webbutikker. Det er imidlertid også muligt at starte og administrere forretningswebsteder, porteføljer, destinationssider, blogs og andre typer projekter med systemet. Lad os med det samme opsøge de største fordele ved webstedsbyggeren:

 • eCommerce. Weebly blev oprindeligt oprettet som et blogging-system, men det har for nylig fået et stærkt e-handelsfokus, der erhvervet af Square. Webstedsbyggeren er fyldt med e-handelsfunktioner, der effektivt øger ydelsen til webshoppen. Det tilbyder en integreret indkøbskurv, upload og styring af bulkprodukter, flere betalings- og forsendelsesmuligheder, søgefilter, mobilapp og masser af andre funktioner, der gør det muligt at starte en kvalitet online butik fra bunden af.
 • Blogging. Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at forbinde en gratis funktionsladet blog til din hjemmeside for yderligere at lade dig ændre den med hensyn til dine behov. Du kan tilføje og planlægge indlæg her, vælge blogskabeloner, integrere mediefiler, aktivere kommenteringsfunktion, udfyld metatags for hvert indlæg, tilføje overskrifter / sidefødder osv..
 • Marketingværktøjer. Weebly-marketingværktøjer er også værd at være opmærksomme. Webstedsbyggeren har introduceret sit Promote-værktøj til udvikling af e-mail-marketingkampagner. Dette er en fordelagtig funktion for dem, der ønsker at starte forretnings- og e-handelswebsteder.
 • Videohosting og billedredigerer. Weebly gør det muligt at offentliggøre og opdatere videoer på webstedet. Det er også muligt at gøre brug af den avancerede Image Editor, systemet leveres med. Disse funktioner er gratis, og de vil især øge din websteds ydeevne såvel som generelle design.
 • App Center. Weebly App Center har en samling af tjenester og applikationer, som du kun kan integrere i dit projekt med et enkelt klik. Der findes widgets der er gratis og betalt – vælg dem, der passer bedst til dit websted, og integrer dem i dit projekt.
 • Form Builder. Et andet højdepunkt ved webstedsbyggeren er dets gratis træk og slip online Form Builder. Det giver dig mulighed for at oprette tilpassede kontaktformularer, RSVP-lister, undersøgelser og andre former, der kan sikre en bedre webbrowsingoplevelse for besøgende på websitet.

Weebly har en gratis uendelig plan, mens udgifterne til planer for standardwebsteder varierer mellem $ 4 / mo og $ 25 / mo. Derudover tilbyder webstedsbyggeren den avancerede ydelsesplan for detailhandlere, der ønsker at markedsføre deres websteder. Omkostningerne ved denne plan udgør $ 38 / mo, hvilket også er en værdig aftale.

Prøv Weebly gratis

uCoz – Gratis websted, forum og blogbygger

uCoz

uCoz – er en af ​​de mest berømte DIY-webstedbyggeri, som har været og forbliver en virkelig ubeskrivelig leder af webdesignniche. Platformen bruges til alsidige webbygningsformål, da du kan starte og administrere forretnings- og personlige websteder med den. Det følger den modulbaserede struktur, så du kan oprette individuel webside-design ud fra færdige indholdsblokke.

Webstedsbyggeren kræver ikke indledende kodningsevner, men det giver mulighed for redigering af HTML / CSS-kode, hvis du besidder denne viden og ønsker at starte high-end-projekter. Systemet skiller sig ud fra mængden på grund af dets liste over fordele, hvoraf hovedparten er som følger:

 • Modulintegration. Som nævnt ovenfor tillader webstedsbyggeren at skabe eksklusiv webdesign ved hjælp af modulintegration. Det leveres med et omfattende udvalg af indholdsmoduler, som hver fungerer godt til afslutningen af ​​en bestemt opgave. Nogle af dem inkluderer gæstebog, blog, annoncetavle, forum, test, ofte stillede spørgsmål, stedskatalog, fotokatalog og SEO for at nævne nogle få. Alle moduler kan tilpasses og er gratis. Du kan indsætte en af ​​dem på dit websted for at give det ønsket ydeevne og visuel appel.
 • eCommerce. Webstedsbyggeren leveres med avanceret eCommerce-motor, som kan aktiveres via uShop-modulintegration. Funktionen giver dig mulighed for at starte og effektivt styre onlinebutikker, hvor du kan håndtere produktstyringssystemet, justering af SEO-parametre, forsendelses- og betalingsoplysninger osv. Webbutikker bygget med uCoz er funktionsladede og funktionelle.
 • Gratis design. Systemet tilbyder en markant samling af indbyggede nichespecifikke skabeloner, men brugerne har også adgang til markedet for temaer, der er tilgængelige mod ekstra omkostninger. Priserne er dog ganske overkommelige (de varierer mellem $ 5 og $ 30 pr. tema), mens kvaliteten er over gennemsnittet, og det er derfor investeringen værd.

Der er et komplet gratis uCoz-abonnement, der aldrig udløber og fem betalte planer, hvis omkostninger starter med $ 2,99 / mo for at nå $ 15,99 / mo for den dyreste løsning. Det, der er vigtigt, placerer uCoz ikke sine annoncebannere på ikke-kommercielle websteder.

Prøv uCoz gratis

Bundlinie

Start af et websted behøver ikke at være en kompliceret proces, selvom det oprindeligt kan se sådan ud. Brug af website builder software vil især forenkle opgaven for newbies og fagfolk. Disse systemer er lette at bruge, praktiske, intuitive, funktionsbelastede og fleksible. De leveres med færdige skabeloner overflod af tilpasningsværktøjer for at give dem det nødvendige udseende. Webstedsbyggere er også meget mere overkommelig sammenlignet med andre webbygningsmuligheder.

Hvert af de programmer, der gennemgås i indlægget, har kvalitet, funktionalitet og fortjener opmærksomhed fra brugere, der agter at oprette tiltalende websteder på egen hånd. Dette er den bedste gratis webstedsbygger-software, der kan imødekomme forskellige behov og ambitioner om webdesign. Hvis du er i tvivl om den webstedsbygger, der fungerer bedst for dig, skal du tage dig tid til at teste og udforske hver af dem for at træffe det rigtige valg.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map