Bedste hjemmeside bygherrer for advokater

Bedste hjemmeside bygherrer for advokater


Det siger sig selv, at advokater, der er travlt næsten døgnet rundt med at håndtere juridiske spørgsmål, bare ikke har tid og færdigheder til at starte og styre professionelle websteder.

På samme måde er de ikke klar til at ansætte specialister til at udføre opgaven for dem, da dette er ret dyrt, for ikke at nævne det faktum, at de skulle vide, hvordan de opdaterer deres færdige websted bagefter. Det er her webstedsbyggerne kommer i spil.

Webstedsbyggere fungerer bedst til oprettelse af DIY-websteder. Disse tjenester er specielt udviklet med behovene hos nybegynder i tankerne og tilbyder flere fordele som fravær af kodningsevner, brugervenlig grænseflade, tematiske skabeloner, responsivt design, bekvemmelighed, overkommelige priser, SEO-venlighed osv..

De kan ikke forblive ubemærket efterladt, når det kommer til vælge den bedste webstedsbygger at skabe fantastisk advokatfirma websteddesign. Med en funktionel webstedsbygger vil din advokats websted have en harmonisk kombination af stor visuel appel og imponerende funktionalitet.

Vi testede ud af 8 af de bedste advokatbyggere på webstedet:

 1. Wix – Den bedste webstedsbygger for advokater & Advokatfirmaer
 2. uKit – Webstedsbygger med let advokatfirma
 3. WordPress – Hosted Platform & Advokat Site Builder
 4. Bogmærke – AI-drevet webstedsbygger til advokatwebsteder
 5. Ucraft – Personlig webstedsbygger for advokater
 6. SITE123 – Online service til oprettelse af et websted for advokatfirmaer
 7. IM Creator – Gratis webstedsbygger til nonprofitorganisationer
 8. Bluehost – Webstedshosting for advokatfirma & Advokater

Websteder til advokater oprettet med webstedsbyggere tilbyder en række nichespecifikke funktioner og værktøjer, du kan bruge til at bringe deres funktionalitet til det øverste hak niveau. De giver de vigtigste oplysninger om din virksomhed, ekspertise, liste over tjenester, professionelle resultater, nyheder, begivenheder og hvad ikke.

Derudover vil du være i stand til at underrette kunder om dine planer, professionelle nyheder og eventuelle ændringer, der sker i din karriere. Du kan også forbinde konti på det sociale netværk til dit websted for at lade brugerne udforske dine tjenester, starte diskussioner og offentliggøre andre oplysninger, som dine nuværende og potentielle kunder kan være interesseret i.

Har du ret i at vælge en webstedsbygger til at starte en advokats websted? Derefter opfordres du muligvis til at gennemse i mest populære, fuldt udstyret og letanvendelige tjenester anført ovenfor. Det er høj tid nu at gennemgå hvert af disse systemer, der muligvis dækker hele spektret af dine webbygningsbehov.

Wix – Den bedste webstedsbygger for advokater og advokatfirmaer

Wix - Den bedste webstedsbygger for advokater og advokatfirmaer

Wix – er den mest fulde advokats webstedsbygger. Tjenesten er helt kodefri, og den fungerer godt til websteder for advokatfirmaer og juridiske agenturer, der har brug for at etablere pålidelig web-tilstedeværelse for at få målgruppen opmærksomhed. Her er de største højdepunkter for webstedsbyggeren:

 • Advokatfirma skabeloner. Wix har en separat kategori af mobil-klare “Finans og lov” skabeloner, hvor du kan vælge det bedste design, der kommer op til din nichespecialisering mest af alt.
 • Wix ADI. Systemet bruger det indhold, du sender, til automatisk at designe et websted til dig.
 • Standard og mobile redaktører. Bortset fra at bruge Wix ADI, kan du manuelt udvikle og redigere et websted i standardsystemeditoren eller oprette en separat mobilversion af det.
 • Klientinteraktion-widgets. Wix App Market tilbyder et sæt gratis og betalte widgets og apps, du kan bruge til at interagere med klienter og partnere (Tilbagekald, kontaktadministration + CRM, bogaftaler online, live chat, Wix-formularer, 123 formbygger, begivenhedskalender, kommentarer, Wix-bookinger, Google-begivenhedskalender, planlægning af proffs, inffusevurderinger, seneste nyt, Wixchat osv..).
 • Blogging Engine. Wix giver mulighed for at forbinde en blog til din advokats websted for at holde kontakten med dine partnere og klienter.
 • Forum. Webstedsbyggeren giver dig også mulighed for at integrere Wix Forum i dit projekt for at starte diskussioner med brugerne, oprette nye grene, sektioner, emner osv..

Koste: Wix-prispolitik er alsidig og afhænger af de vilkår og funktioner, der er inkluderet i den valgte plan. Du kan teste webstedsbyggeren og de funktioner, den tilbyder i en ubegrænset periode uden omkostninger overhovedet. Wix-fri plan udløber aldrig, hvilket giver dig mulighed for at forbedre dine web-designfærdigheder og udforske nuancerne i systemet. Så snart du beslutter dig for at bringe din websteds ydelse til det nye niveau eller offentliggøre den på nettet, bliver du nødt til at opgradere til et af de betalte abonnementer, som webstedsbyggeren indebærer.

Prøv Wix gratis

uKit – Webstedsbygger med let advokatfirma

uKit - Webstedsbygger med let advokatfirma

uKit – er den bedste webstedsbygger for små advokatfirmaer. Dette er det perfekte valg for private advokater og advokatbureauer, der ønsker at lancere små eller mellemstore destinationssider og websteder. De største fordele ved webstedsbyggeren er anført nedenfor:

 • deres samling af juridiske skabeloner. uKit tilbyder en kategori af skabeloner, der er lydhøre i karakter og kommer op til forskellige områder af juridisk aktivitet (advokatvirksomhed, juridisk assistance, administrativ advokatfirma, advokatfirma osv.).
 • Live chat. Integration af denne widget giver flere chancer for at holde kontakten med klienter, der muligvis har brug for online support, kundesupport eller andre emnerelaterede tip når som helst på dagen..
 • CallBack-widget. Det gør det muligt at modtage anmodninger om tilbagekald fra besøgende på dit websted på det mest passende tidspunkt for dem.
 • Gratis SSL-certifikat. For at forbedre dit websteds sikkerhed og bevare dine klienters fortrolighed kan du forbinde et gratis SSL-certifikat til dit websted.

Koste: uKit tilbyder den mest overkommelige prispolitik i nichen, med omkostningerne spænder fra $ 4 og op til $ 12 per måned. Der er en 14-dages prøveperiode, som giver dig mulighed for at teste de betalte funktioner for hvert abonnement uden omkostninger overhovedet.

Prøv uKit gratis

WordPress – Hosted Platform & Advokat Site Builder

WordPress - Hosted Platform & Attorney Site Builder

WordPress – er et kendt Content Management System, der har vundet verdensomspændende popularitet som det mest populære og komplette system designet til blogopbygning. Tjenesten kan nu bruges til at starte forskellige typer projekter, herunder websteder for advokater. Overflod af integrerede skabeloner, plugins, designtilpasningsmuligheder, kodedigeringsfunktioner og relativ brugervenlighed har gjort systemet til en af ​​de bedste moderne DIY-webbygningsløsninger. Nedenfor er de funktioner, der gør WordPress til en anstændig mulighed for webbygning.

 • Indbyggede og eksterne advokatfirma-skabeloner. Du kan gennemse en samling af indbyggede skabeloner til din advokats websted, men det er også muligt at finde gratis og betalte temaer online.
 • Integrerbare plugins af kvalitet til advokater. Følgende er værd at blive nævnt blandt de bedste plugins til din advokats websted: WP Advokat, Stærke udtalelser, SecuPress, Medforfattere Plus, Lexicata, Bookingkalender, Disqus-kommentarer, WP-kundeanmeldelser, Begivenhedskalenderen.
 • Klientinteraktion-plugins. Der skal afsættes separat opmærksomhed til WordPress-klientinteraktionsplugins, herunder klientportal-plugin, WP-kundeområde, anmodning om tilbagekaldsstopin, WP Notification Bar Pro, Easy Social Share-knapper osv..

Koste: WordPress er oprindeligt et gratis CMS, som tillader oprettelse og opbygning af websteder uden at investere i processen. For at offentliggøre et websted skal du få hosting og domænenavn til det. De endelige omkostninger afhænger af prisen på den hostingplan, du vil gå efter. For eksempel den billigste Siteground eller Bluehost plan koster dig $ 2,95 per måned. Derudover skal du muligvis betale for kvalitetsskabeloner og plugins, som du ønsker at integrere på dit websted for advokater.

Prøv WordPress nu

Bogmærke – AI-drevet webstedsbygger til advokatwebsteder

Bogmærke - AI-drevet webstedsbygger til advokatwebsteder

Bogmærke – er en populær AI-baseret webstedsbygger, som kan blive et perfekt alternativ til at oprette DIY-websteder til advokater. Platformen er let at bruge, da den tilbyder intuitiv navigation, enkelt instrumentbræt og forskellige designtilpasningsværktøjer. For at starte et websted med bogmærke behøver du ikke at have kodningsevner eller investere et bemærkelsesværdigt budget. Bare husk på de funktioner, du ikke kan undvære, når du arbejder med webstedsbygger:

 • AIDA-assistent. Assistent til kunstig intelligens design opretter automatisk en advokats websted til dig i løbet af få minutter baseret på de forretningsdata, du oprindeligt vil indsende.
 • Fokusindstillinger. Fokus tilbyder et sæt foruddesignede blokke, som du kan tilpasse og derefter integrere på dit websted ved hjælp af indholdsmoduler (tekster, links, kort, knapper, citater, sociale netværksknapper, kontaktformularer, feedbackformularer osv.).
 • Enestående brugervenlighed. Med AIDA kan du oprette et komplet websted med kvalitetsindhold kun på flere minutter – bare tilpasse det og offentliggøre!

Koste: Bogmærke tilbyder en gratis plan og to betalte planer. Prisen for betalte abonnement udgør $ 11.99 og $ 24.99 pr. Måned, hvis du beslutter at foretage årlige betalinger. Hvis du ønsker at betale månedligt, vil omkostningerne til de betalte planer være noget højere og udgør tilsvarende $ 15 og $ 30 pr. Måned tilsvarende.

Prøv bogmærke gratis

Ucraft – Personlig webstedsbygger for advokater

Ucraft - Personlig webstedsbygger for advokater

Ucraft – er en træk-og-slip-websitebygger, hvis funktionssæt er nok til at oprette og administrere et websted for advokater. Systemet gør det muligt effektivt at præsentere dit brand, serviceliste og forretningspecialisering ved at bruge en samling designerværktøjer, indstilling af logo-tilpasning, responsive skabeloner og andre funktioner, som brugerne sætter pris på. Her er de vigtigste funktioner, som Ucraft er kendt for:

 • Responsive branchefokuserede skabeloner. Der er flere personlige og forretningsmæssige temaer, du kan vælge fra Ucraft-skabelongalleriet.
 • Flersproget support. Funktionen giver dig mulighed for at oprette flere sprogversioner af din advokats websted for at udvide din kundebase og etablere forretningsforbindelser med partnere fra udlandet.
 • Artikler App. Du kan bruge applikationen til at oprette blogs, nyhedswebsteder, portaler og andre ressourcer til bedre interaktion med klienter.
 • Flere integrationer. Du har en mulighed for at forbinde de tjenester, du bruger med Ucrafts integrationer til at dække et bredt spektrum af marketing, promovering, design, klientinteraktion og analysebehov (Disqus, Intercom, Uservoice, Facebook Messenger, LiveAgent, Zendesk Chat, Jovosite osv..).
 • Gratis logo maker. Ved at bruge funktionen kan du oprette dit firmalogo (hvis du ikke har den) og integrer det i dit nye websted for at skille sig ud fra mængden og forbedre din synlighed på nettet.

Koste: Ucraft har en gratis destinationssideoprettelsesfunktion og flere betalte abonnementer. Prisen for prisplanerne starter med $ 10 og går op til $ 69 per måned baseret på de tilbudte vilkår og funktioner. Hvis du ikke er sikker på dit valg, kan du teste planerne i 14 dage uden gebyrer.

Prøv Ucraft gratis

SITE123 – Online service til oprettelse af et websted for advokatfirmaer

SITE123 - Online service til oprettelse af et websted for advokatfirmaer

SITE123 – er en simpel DIY-webstedsbygger, der giver imponerende frihed til designtilpasning sammen med et omfattende udvalg af funktioner og værktøjer, der er nødvendige for at starte og styre alle slags websteder, herunder dem til advokatfirmaer. Systemet kræver ikke viden om programmeringssprog eller kodningsexpertise. Dens intuitive tilgang til webdesign og drag-and-drop-editor gør processen med webstedsudvikling nem, sikker og problemfri for alle. Se på de store SITE123-funktioner, der kan hjælpe dig med at starte et funktionsladet websted for advokater:

 • App-marked. Webstedsbyggeren giver adgang til utal af widgets og tilføjelser, der er tilgængelige i det integrerede App Market. Gennemse blot widgetssamlingen, som systemet tilbyder, og vælg dem, der kan øge dit websteds ydeevne. Nogle af de mest populære widgets, du muligvis vælger til dit projekt, inkluderer Live Chat, Analytics-værktøjer, Social, Gallerier og mange flere.
 • Blogging. SITE123 tilbyder en kraftfuld blogging-platform, der giver mulighed for at oprette og forbinde en funktionsladet blog til din advokatside. Blogtilgængelighed kan føre brugerens opmærksomhed og tilbyde dem informative lovrelaterede artikler, som du kan offentliggøre og opdatere, når du ønsker det. Ligeledes kan du oprette alsidige sektioner og kategorier med artikler, der tackle din niche.
 • Logo Maker. Hvis dit advokatfirma / din virksomhed ikke har et logo, der repræsenterer det på nettet, gør SITE123 det muligt at designe det, der helt kommer op til dine krav og forretningsbehov. Ingen kodning eller webdesignoplevelse kræves for at skabe et unikt og personaliseret logo med systemet. Webstedsbyggeren tilbyder et integreret sæt logo-designværktøjer og elementer, du kan vælge imellem for at designe dit firmalogo.
 • Flersproget support. Platformen har en integreret flersproget supportfunktion, der tillader oprettelse af advokatwebsteder i flere sprogversioner. Dette er meget mere praktisk end at starte separate projekter på de sprog, du har brug for for at komme i kontakt med internationale kunder eller partnere fra udlandet.
 • Integration af sociale medier. Hvis du har til hensigt at forbedre dit websteds omdømme i de sociale netværk, giver SITE123 dig mulighed for at dele din webside-relaterede information i de sociale netværk. Det er her du kan dele branchens nyheder, opdateringer, begivenheder, planer og anden forretningsrelateret info.
 • Integreret formbygger. SITE123 har en integreret online formularbuilder, der tillader oprettelse af alle former for onlineformularer, der kan hjælpe med at øge din advokats hjemmesideydelse. Systemet tilbyder flere brugerdefinerede online formularlayouts og elementer, som du kan vælge at designe dine online formularer med hensyn til forretningspecialisering og nichefokus.
 • Kundeinteraktionsværktøjer. Webstedsbyggeren har flere kundeinteraktionsværktøjer på lager. Du kan vælge og bruge dem til at gøre processen med at interagere med kunderne mere praktisk og interessant. Funktionen kan også hjælpe med at øge brugerengagementhastigheden.

Koste: SITE123 er ikke kun en af ​​de enkleste webstedsbyggere, men det er også en af ​​de mest overkommelige webdesign platforme. Systemet tilbyder en helt gratis plan, du kan bruge til at teste funktionens sæt for tjenesten. Hvad angår de betalte optioner, har webstedsbyggeren fire abonnementer. Prisen for den billigste plan udgør $ 10,80 per måned.

Prøv SITE123 gratis

IM Creator – Gratis webstedsbygger til nonprofitorganisationer

IM Creator - Enkel gratis webstedsbygger til nonprofitorganisationer

IM Creator – er en avanceret DIY-webstedsbygger for nonprofit-advokater. Systemet fungerer godt til udvikling af fuldt udstyrede projekter, der leveres med avanceret design, hvilket får dem til at skille sig ud fra mængden. Systemet er et godt valg for brugere med forskellig webdesignbaggrund og kodningsevner. Uanset om du er nybegynder eller ekspert på webstedoprettelse, vil du helt sikkert være i stand til at udforske, beherske og bruge systemet til at starte et websted for advokater med det. Listen med | IM Creator højdepunkter er temmelig omfattende og inkluderer følgende funktioner:

 • Responsive skabeloner. Webstedsbyggeren har ikke en separat samling af skabeloner til advokatwebsteder, men der er en mulighed for at vælge et tema til dit nonprofessionelle advokatside. Alle design, som systemet har på lager, er lydhør, gratis og absolut tilpasselige. Bortset fra manuel redigering af webstedet giver systemet mulighed for HTML-integration, hvilket øger chancerne for at få et helt personaliseret projekt.
 • Blogging. IM Creator baserer en kraftfuld blogging-motor, som giver dig mulighed for at forbinde en blog til din advokatside for yderligere at styre den med hensyn til dine behov. Blogtilgængelighed tilskynder til mere aktiv brugerkommunikation, trafikvækst og højere kundeengagementhastighed. Det er op til dig at beslutte, hvornår du skal opdatere dit advokats websted med nye blogindlæg eller planlægge dem til yderligere offentliggørelse, hvis det er mere praktisk for dig.
 • Option for billedintegration. Når du bruger IM Creator, kan du få adgang til den integrerede billedsamling, som er ret rig og helt gratis, også for almennyttige organisationer. Der er desuden en mulighed for at bruge gratis webdesignressourcer, du kan tilføje til dit projekt med hensyn til dets nichefokus. Hvis du ikke har tid til at gennemse samlingen på egen hånd, giver systemet dig mulighed for at bruge søgefilteret til at forenkle valgprocessen og skære ned søgetiden.

Koste: IM Creator skiller sig bestemt ud fra mængden på grund af dens prispolitik. Systemets ubestridelige højdepunkt er muligheden for gratis oprettelse af websteder for de brugere, der agter at starte nonprofit-projekter. Disse webstedsejere får en chance for at oprette et fuldt udstyret projekt uden noget budget overhovedet. Omkostningerne ved betalte planer starter med $ 8 / mo, hvilket også er en temmelig værdig investering.

Prøv IM Creator gratis

Bluehost – Webstedshosting for advokatfirma & Advokater

Bluehost - Webstedshosting for advokatfirma og advokater

Bluehost – er en troværdig, funktionel og en af ​​de mest populære hostingudbydere, du kan vælge for at gemme din advokatside. Platformen har udmærket sig som den bedste webstedshosting, som officielt anbefales af WordPress som det bedste system af denne type. Bluehost tilbyder et kraftfuldt funktionssæt, avancerede værktøjer og sikre hostingindstillinger til at være vært for projekter af enhver størrelse, funktionalitet og kompleksitetsniveau. Listen over Bluehost-meritter omfatter følgende punkter:

 • WordPress installation. Bluehost giver mulighed for sikker, hurtig og praktisk WordPress-installation med et enkelt klik. Dette eliminerer behovet for at investere tid og kræfter, der er nødvendige for at downloade og installere CMS på egen hånd. Derudover får alle platformbrugere en mulighed for at installere WordPress sammen med Bluehost, hvilket er en fordel i sig selv, da CMS ikke giver en sådan mulighed separat.
 • Bluehost Marketplace. Platformen leveres med en samling widgets, udvidelser, apps og scripts, hvis integration kan øge dit websteds funktionalitet. Det er her du kan vælge flere WordPress advokatskabeloner, marketing- og e-handelsværktøjer, billedsamlinger og andre relaterede widgets baseret på din niche-specialisering..
 • Fleksibilitet og sikkerhed. Når du bruger Bluehost, kan du være sikker på dit webstedssikkerhed, da hostingudbyderen bruger specielle værktøjer til at forhindre potentielle webstedsrelaterede risici. Disse inkluderer spam-hammer, spam-eksperter og mere. Hotlink-beskyttelse er også tilgængelig her for at øge dit projekt sikkerhedsniveau og fleksibilitet.
 • Hurtig sideindlæsningshastighed og høje oppetidspriser. Hvis du føler, at dit advokatwebsted mangler indlæsningshastighed, eller du gerne vil have det indlæst hurtigere, vil det være en god idé at være vært med det hos Bluehost. Platformen vil sikre bedre ydelse af dit projekt sammen med dets forbedrede fleksibilitet.

Koste: Bluehost er en af ​​de mest overkommelige hostingplatforme, der omfatter avanceret funktionalitet. Prisen for den billigste plan, systemet tilbyder, udgør $ 2,95 / mo. Dette er bestemt en værdig investering, der helt sikkert vil betale sig.

Prøv Bluehost nu

Bundlinie

En kvalificeret advokat går ikke uden en personlig hjemmeside at øge anerkendelsen af ​​advokatfirmaer og opbygge kundegrundlag. Hvis du har langvarige mål, vil lancering af et websted ikke blive et indfald, men en nødvendighed. Dette er muligt for brugere med forskellig webdesignbaggrund ved at bruge webstedsbyggere. Disse værktøjer leveres med foruddesignede responsive skabeloner, overflod af designtilpasningsværktøjer, intuitive dashboards og kvalitetssupport til kunderne. Dette kan kun bidrage til at nå det ønskede resultat.

Når du står over for behovet for at vælge den bedste webstedsbygger til en advokats websted, har du bestemt mange spørgsmål. Udforskning og afprøvning af de mest populære webbygningstjenester er en sikker måde at finde platformen, som helt kommer op til dig webdesign behov og færdigheder. Systemer, der gennemgås i artiklen, er oprindeligt værd at bruge din tid og opmærksomhed. Sørg for at teste dem for at vælge den platform, der lever op til dine forventninger.

Opret et advokatwebsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map