Bedste hjemmeside bygherrer for musikere og bands

Websitebyggere til musikere


Uanset om du er en soloartist, et band, et musikselskab eller en anden repræsentant for showforretning, vil du ikke gå uden at lancere et musikwebsted. Det er faktisk ikke underligt, da der sandsynligvis ikke er nogen brugere, der ikke ser efter deres yndlingssange, musikkompositioner og information om musikere på nettet.

Hvis du for nylig har besluttet at præsentere dit talent for publikum og lancere et eget websted, vil det at bruge en webstedsbygger være den enkleste og mest rimelige løsning. Webstedsbyggere er let at bruge og praktisk til fagfolk og ikke-teknisk kyndige brugere. Dette er nøjagtigt, hvad du har brug for for at lancere en kvalitetsmusikers websted, hvis dine webdesignfærdigheder ikke er tilstrækkelige til at bruge mere komplicerede værktøjer.

Vi testede ud af 8 af de bedste webstedsbyggere til musikere og bands:

 1. Wix – Den bedste webstedsbygger for musikere og bands
 2. Bandzoogle – Webstedsbygger Oprettet af musikere til musikere
 3. WordPress – platform til at oprette et musikwebsted gratis
 4. uKit – En af de bedste websteder med små virksomheder
 5. Bogmærke – Canadisk AI-baseret webstedsbygger
 6. Gator – Brugervenlig webstedsbygger til musikere
 7. IM Creator – Online webstedsbygger (Gratis for nonprofitorganisationer)
 8. Bluehost – Bedste webstedshosting for musikere

Det bør ikke være kompliceret at starte et websted for musikere eller bands, hvis det lykkes dig vælg det rigtige webbygningsværktøj. Webstedsbyggerne nævnt ovenfor er de bedste løsninger til udvikling af DIY-websteder i denne niche. Hvilken af ​​dem kommer mest op til dit webdesignbehov? Hvilken service er det bedste valg til dit projekt? For at finde ud af det, skal du tage dig tid til at læse anmeldelser af hver platform inkluderet på listen.

Wix – Den bedste webstedsbygger for musikere og bands

Wix - Den bedste webstedsbygger for musikere og bands

Wix – er den bedste webstedsbygger for musikere og bands, der allerede har vundet verdensomspændende popularitet. Dette skyldes overflod af designtilpasningsværktøjer, professionel og intuitiv tilgang til webbygning og flere high end-funktioner, der bidrager til den effektive weboprettelsesproces. Systemet er brugervenligt nok til at være forståeligt, selv for begyndere, og det giver også den uovertrufne WYSIWYG webbygningsoplevelse. Dette er et perfekt værktøj til annoncer, der aldrig har været involveret i webstedsudvikling, ikke ønsker at kæmpe med komplekse kodningsnyancer, men alligevel har til hensigt at lancere et funktionelt websted for at imødekomme deres behov. Se de vigtigste Wix-højdepunkter nu:

 • Skabeloner til musikwebsteder. Webstedsbyggeren kan nu prale af en af ​​de mest omfattende og imponerende samlinger af nicheskabeloner du kan vælge imellem med hensyn til dit websted / musikspecialisering. De er opdelt i flere designkategorier afhængigt af den branche, der er tackle (Solokunstner, band, DJ og musikindustri er de vigtigste kategorier her). Alle temaer er 100% tilpasselige og mobiloptimeret som standard, men her er ingen skabelonindstillinger.
 • Wix ADI værktøj. Det enestående Wix ADI-værktøj lader uerfarne musikere oprette deres projekter uden kodning eller ekstra tid / penge-investering overhovedet. Værktøjet kræver indsendelse af dine branchespecifikke oplysninger for yderligere at oprette et websted i den automatiserede tilstand.
 • Forum og blogging. Wix gør det muligt at forbinde et forum og en blog til din musiker’s websted, hvilket holder besøgende engagerede i dine brancheopdateringer. Ved at besøge et forum / blog vil dine webstedsbrugere være i stand til at kommunikere med andre fans, dele deres meninger og nyheder, efterlade kommentarer og oprette emner til diskussion.
 • eCommerce. Hvis du planlægger at sælge dit band / branche-relaterede varer eller tilbehør via din musiker’s websted, tillader Wix at forbinde en lille eller en mellemstor webshop til dit projekt. Det er her du kan sælge dine albums, numre, tilbehør, mærkevarer samt udstede rabatkuponer, certifikater og hvad ikke.
 • Wix Music. Den gratis widget er tilgængelig i det integrerede Wix App Market og giver mulighed for at tilføje lydafspilleren til din musiker’s websted. Dette lader dine fans lytte til dine numre, streame og downloade dem, de kan lide mest, og endda købe dem direkte på webstedet. På samme tid kan du uploade lydfiler i forskellige formater, herunder WAV, FLAC, ALAC & MP3, justering af deres displayparametre og generelle afspillerindstillinger. Widget’en gør det også muligt at spore det detaljerede statistik over dit projekt for at finde ud af populariteten af ​​bestemte numre, antal salg, downloads, afspilninger og anden relateret info.

Koste: Wix har en gratis plan, hvis varighed ikke er begrænset af nogen betingelser. Omkostningerne ved de betalte planer (der er to typer abonnementer her, der hver indeholder flere planer) starter fra $ 13 / mo for standardabonnementer og fra $ 23 / mo for Business / eCommerce-planer. Alle præmieplaner inkluderer gratis hosting / domænenavn, integreret Google Analytics, professionel kundesupport, øget lagerplads osv. Systemet tilbyder også 14-dages refusionsmulighed, hvis der er noget, du ikke kan lide ved den valgte betalte plan.

Prøv Wix gratis

Bandzoogle – Webstedsbygger Oprettet af musikere til musikere

Bandzoogle - Webstedsbygger Oprettet af musikere til musikere

Bandzoogle – er en specialiseret webstedsbygger oprettet “af musikere til musikere”. Det er faktisk platformens vigtigste motto. Det bruges hovedsageligt til at starte / styre websteder for bands og musikere, der tilbyder specifikke funktionssæt til dette formål. Med en intuitiv og engagerende grænseflade, overflod af nichespecifikke webdesignværktøjer, omfattende tilpasningsmuligheder og lydhør musikskabeloner, fortjener systemet opmærksomhed fra musikere fra hele verden. Nedenfor er de største fordele ved webstedsbyggeren:

 • Nicheskabeloner. Webstedsbyggeren tillader tilpasning af over hundrede professionelle responsive skabeloner, som alle er relateret til musik. Alle temaerne er gratis og sorteret efter branche, inklusive rock, folk / country, jazz / blues, EDM / DJ / Producer, business / andet, sanger / sangskriver, klassisk, urban / hip hop, verden, beats og mere. Der er en forhåndsvisningsmulighed, der giver dig mulighed for at se den påkrævede skabelon i detaljer. Brugere har også en mulighed for at vælge en tom skabelon til at tilpasse den fra bunden.
 • eCommerce. Platformen giver dig mulighed for at oprette og tilpasse en gratis fuldt udstyret webshop til musikere og bands med et par klik. Det er her du kan sælge en række produkter relateret til din musikkarriere (albums, spor, downloadkoder, billetter, videoer, plakater, tilbehør til fans, digitale filer osv.). Sammen med det kan du oprette generelle betalings- / forsendelsesinfo, integrere med populære distributionsplatforme osv.
 • Musikfokuserede funktioner. Bandzoogle er oprindeligt kendt for sit brede spektrum af musikfokuserede funktioner. Disse inkluderer effektive synkroniseringsværktøjer, sociale medietjenester, mulighed for online musikstreaming, global lydafspillerintegration, gæstebog / forumforbindelse, feedbackværktøjer, flashbillede / videosamlinger, hit counter, integration af eksterne tjenester (Instagram-galleri, Twitter, Bandcamp Player, Topspin Store, Bandsintown, GigSalad citatform, GigSalad Review og Airbit), oprettelse af adresselister, tilgængelighed af webstedsanalyse og rapporter for at nævne nogle få.
 • Indholdsblokke. Systemet gør det muligt at tilføje / administrere / ændre positionerne for specifikke indholdsblokke efter eget valg på enhver side, afhængigt af dens type. Således kan brugere oprette en begivenhedsside her for at liste de kommende shows, koncerter og præsentationer og lade dine fans booke og købe billetter til de kommende lejligheder på forhånd. Det er også muligt at integrere musiksporeblokken med industrirelateret indhold her.

Koste: Bandzoogle har ikke en helt gratis plan, men varigheden af ​​dens gratis prøveperiode er længere end den, der tilbydes af andre webstedsbyggere. I øjeblikket udgør det 30 dage, hvor du kan teste og mestre hele funktionssættet på platformen. Webstedsbyggeren har tre betalte planer, hvis omkostninger starter med $ 8,29 pr. Måned. Betalte abonnementer inkluderer en vis mængde spor (fotos) uploads og websider, tilgængelighed af en provisionfri musikbutik, elektronisk pressesæt og andre ubestridelige fordele.

Prøv Bandzoogle gratis

WordPress – platform til at oprette et musikwebsted gratis

WordPress - platform til at oprette et musikwebsted gratis

WordPress – er den enestående platform til at oprette et musikwebsted gratis. Dette er Content Management System, som er mere kompliceret sammenlignet med standard webstedsbyggere hovedsageligt fordi det indebærer bevidsthed om kodning af det grundlæggende. Systemet leveres også med omfattende integrationsmuligheder, der bidrager til din musikwebstedets ydeevne. De største fordele ved softwaren er vist nedenfor:

 • Responsive temaer for musikere. CMS har en temmelig begrænset samling af indbyggede skabeloner, mens mange flere af dem er tilgængelige online. For at få mest muligt ud af WordPress-funktionaliteten skal du surfe på nettet for at se efter de bedste temaer for musikere der. Heldigvis er valget virkelig fantastisk, og det vil ikke være et problem for dig at få den skabelon, du virkelig kan lide.
 • Plugins til musikwebsteder. Hvad angår de integrerede plugins til musikernes websteder, er udvalget også fantastisk. Must-have-plugins til enhver musikers websted inkluderer Event Organizer, GigPress, MF Gig Calendar, NextGEN billedgalleri, HTML5 jQuery Audio Player, Spotify Master, SoundCloud Master, Thank Me Later, Kommentaromdirigering, Gravity Forms, Audiotheme, Cue og Foxyshop for at nævne et par stykker.

Koste: WordPress er gratis at downloade og installere, men du vil bestemt ikke gå uden at integrere tredjeparts plugins og temaer. De er enten gratis eller kan komme mod ekstra omkostninger. Det er faktisk endnu sikrere at købe dem for at forhindre svindel, som ofte er forbundet med gratis skabeloner og plugins. De endelige omkostninger afhænger dog af den hostingudbyder, du vil gå til. I denne henseende, Bluehost er den bedste løsning at vælge. Dette er officiel WordPress vært, som leveres med mange fordele og funktioner (som scripts og apps, hurtig indlæsningshastighed på websiden, avancerede SEO muligheder og marketingværktøjer, omfattende markedsplads med flere applikationer osv.) der hjælper dig med at være vært for og administrere ethvert projekt med lethed. Med hensyn til omkostningerne ved hostingudbyderen passer Bluehost helt sikkert til ethvert budget. Den billigste plan koster i øjeblikket kun $ 2,95 / mo.

Download WordPress gratis

uKit – En af de bedste websteder med små virksomheder

uKit - En af de bedste websteder med små virksomheder

uKit – er en af ​​de bedste websitebygere til små virksomheder, som også fungerer godt til udvikling af projekter til musikere og bands. Systemet giver dig mulighed for at etablere pålidelig online tilstedeværelse for din musikgruppe eller individuelle musikwebsted på omkring 30 minutter, selvom dette er din første webdesignoplevelse. Dette er virkelig fundet for musikere, der ikke ønsker at bryde sig om komplekse nuancer i webdesign. Her er fordelene, der gør webstedsbyggeren til en perfekt løsning:

 • Modtagelige musikdesign. uKit leveres med en samling lydhør musikskabeloner, blandt hvilke du kan finde dem, der gælder for dit musikwebsted. Alle design kan tilpasses, og det er også muligt at skifte mellem temaerne på ethvert trin i webstedsudviklingsprocessen. For at forbedre brugernes mobile browsingoplevelse tilbyder uKit adaptiv site view. Det giver dig mulighed for at finjustere dit projekt tablet og mobiludseende.
 • e-handelsfunktionalitet. uKit realiserer sin integrerede e-handelsfunktionalitet på flere måder. Hvis du planlægger at sælge nogen af ​​dine musikforretningsrelaterede produkter direkte på webstedet, giver systemet mulighed for at vælge mellem to populære og effektive indstillinger, der giver dig mulighed for at starte en webshop. Du kan enten forbinde Ecwid-plugin til dit websted eller integrere eCommerce-widgeten for at få en fuldt udstyret webshop.
 • SoundCloud-integration. Med Kit er det nu muligt at tilføje og opdatere lydspor til dit musik / bandwebsted ved hjælp af SoundCloud-integration. Derudover kan du indsætte billeder / videoer i dit projekt for at give det avanceret visuel appel og funktionalitet. Og det er det ikke. Du kan konfigurere videobakgrund for enhver blok på dit websted uden behov for at installere tredjeparts-scripts eller integrere ekstra koder.

Koste: uKit tilbyder ikke nogen gratis planer, men der er 14-dages prøveperiode. Det er tilgængeligt uden omkostninger og giver dig mulighed for at teste hele platformens funktionalitet. Hvad angår prispolitikken, er den meget overkommelig for alle. Prisen for den billigste plan starter med $ 4 / mo – det er meget billigt, i betragtning af det brede spektrum af funktioner, som platformen har på lager. Disse inkluderer brugerdefineret domænenavnforbindelse, 24/7 professionel support, mulighed for sikkerhedskopiering af webstedsoprettelse, gratis hosting, adgang til hundreder af skabeloner osv.

Prøv uKit gratis

Bogmærke – Canadisk AI-baseret webstedsbygger

Bogmærke - Canadisk AI-baseret webstedsbygger

Bogmærke – er en moderne canadisk AI-baseret webstedsbygger, der indtager en værdig position på listen over de bedste tjenester for musikere. Systemet leveres med et kunstigt intelligens-designværktøj, der bringer al webdesign-besværet til et minimum. Det er det, der betyder mest for musikere, hvis oplevelse af webdesign ikke er tilstrækkelig til udvikling af store websteder. Bogmærke leveres med en liste over avancerede funktioner, der gør det skiller sig ud fra mængden. Disse inkluderer:

 • AIDA-assistent. Dette er det mest imponerende højdepunkt på webstedsbyggeren, som automatisk kan oprette en musikerwebsted i løbet af få minutter. Angiv bare disse data, og den kunstige intelligens-designassistent genererer et fantastisk og fuldt udstyret websted fyldt med dit eget indhold.
 • e-handelsmotor. Webstedsbyggeren tillader at bruge det integrerede eCommerce-modul, som giver dig mulighed for at opsætte og derefter effektivt styre en webshop til at sælge dine produkter (albums, videoer / audios, tilbehør, genstande og souvenirs til fans).
 • Afsnittet “Begivenheder”. Bogmærke gør det muligt at tilføje en hvilken som helst mængde musik / båndrelaterede begivenheder til den tilsvarende “Begivenheder” -sektion, der er tilgængelig i dashboard-menuen på dit websted. Det er her du kan vælge og tilpasse blokken ved at angive dit begivenhedsnavn, beskrivelse, generel info, placering (dette indebærer også Google Maps-integration), dato og varighed, relaterede billeder osv.
 • Integration af sociale medier. Platformen tillader integration af sociale mediekanaler i dit musikwebsted ved hjælp af aktivering af “Socialt” modul. Det giver dig mulighed for hurtigt at tilføje knapper på sociale medier, der linker til dine konti i sociale netværk. Derudover kan du integrere enhver videobaggrund, du vælger, på en hvilken som helst side / del af dit projekt for at øge dets værdi og engagere brugerinteressen.

Koste: Bogmærke har en gratis livstidspakke. Omkostningerne ved systemets betalte planer starter med $ 11.99 pr. Måned og når $ 24.99 pr. Måned for det mest dyre abonnement. Betalte planer omfatter gratis domæneforbindelse, ubegrænset lagerplads, websider og båndbredde, fjernelse af systemannoncebannere, avanceret SEO, premium support, e-mail-forbindelse, adgangskodebeskyttelse, tilpassede sidefødder og andre nyttige fordele.

Prøv bogmærke gratis

Gator – Brugervenlig webstedsbygger til musikere

Gator - Brugervenlig webstedsbygger til musikere

Gator – er en brugervenlig webstedsbygger til musikere, der hovedsageligt er rettet mod newbies og de brugere, der ikke er så dygtige i webstedsudvikling men alligevel har til hensigt at skabe kvalitetswebsteder. Med brugervenlighed, intuitiv interface, praktisk træk-og-slip-editor og masser af praktiske funktioner, forbliver Gator i øjeblikket en af ​​de mest populære og enkle webstedsbyggere til at starte og styre forskellige typer projekter. Se på nogle af de mest imponerende højdepunkter på platformen nu:

 • e-handelsmotor. Gator leveres med integreret e-handelsmotor, som giver dig mulighed for at tilføje en webshop til dit websted. Musikere kan drage fordel af denne funktion, da det gør det muligt at sælge deres cd’er, musikattributter og andre produkter direkte på hjemmesiden. Således har de fans, der ønsker at købe noget fra dig, en mulighed for at gøre det med et par klik og dermed spare deres kræfter og tid. En sådan mulighed vil uden tvivl have en positiv indflydelse på din budgetvækst.
 • HostGator. Webstedsbyggeren er inkluderet i HostGator pakke, hvilket betyder, at alle de websteder, der er oprettet med den, hostes som standard på systemserverne. Denne funktion er ret praktisk for musikere, der har brug for et websted og ikke ønsker at se efter pålidelig vært et andet sted.
 • Sociale medier platforme. Webstedsbyggeren gør det muligt at integrere indhold fra populære sociale netværk som Facebook, Twitter eller Instagram. Hvis du har nogen musikassocierede konti i disse sociale netværk, kan du integrere billedbiblioteker, live feeds og sociale medieknapper i dit projekt for at få mest muligt ud af dem.

Koste: Gator har ikke en gratis plan eller en gratis prøveperiode. Dens prispolitik er imidlertid ret moderat til at imødekomme de fleste brugers behov og økonomiske evner. Webstedsbyggeren har tre betalte abonnementer, hvis omkostninger starter med $ 3,84 / mo og når $ 9,22 / mo indrømmet, at du får et to-årigt abonnement på én gang. Vær opmærksom på, at systemet tilbyder en fuld refusion på 45 dage, hvis der er noget, du ikke er tilfreds med ved Gator.

Prøv Gator gratis

IM Creator – Online webstedsbygger (Gratis for nonprofitorganisationer)

IM Creator - Online webstedsbygger (gratis for nonprofitorganisationer)

IM Creator – er en ny generation online webstedsbygger, hvilket er gratis for nonprofitorganisationer. Systemet tillader oprettelse og styring af forskellige typer projekter, herunder websteder for musikere. IM Creator er let at bruge og funktionsladet. Det er kendt for sin rimelige prispolitik, praktiske WYSIWYG-webstededitor og kraftfulde værktøjer, der skærer ned alle webbygningsproblemer. Hvis du har ret i at starte en musiker / bandwebsted med platformen, her er listen over dets ubestridelige fordele:

 • e-handelsplatform. Webstedsbyggeren har en fuldt integreret e-handelsmotor. Det giver dig mulighed for at oprette små og mellemstore webbutikker for at øge salget online af dine musikrelaterede produkter. Ingen kodningsfærdigheder kræves for at starte en online butik med IM Creator. Bare vælg en skabelon og følg anbefalingerne for at få din egen.
 • Blogging. På samme måde tillader IM Creator at tilslutte en blog til din musikers websted. Dette er en af ​​de bedste og mest effektive måder at popularisere din kreativitet ved at holde kontakten med dine fans. Det er op til dig at vælge mellem flere blogskabeloner, typer, nyhedsfeeds struktursorter og andre vigtige blogparametre.
 • Flersproget support. IM Creator tilbyder flersproget support der giver mulighed for udvikling af alsidige sprogversioner af dit websted. Det er en god ide, når det kommer til fans fra udlandet.
 • Integrationsindstillinger. Webstedsbyggeren gør det muligt at integrere sociale medier-links, Google Analytics, Google Maps samt andre widgets og tilføjelser, der sikrer bedre webstedsydelse og højere kundestrøm.
 • Responsive skabeloner til musikere. IM Creator kan prale af en af ​​de mest omfattende samlinger af professionelle moderne skabeloner, der som standard er responsive. Der er et separat Musik / Bands-webstedskabelonafsnit, der tilbyder et sæt fantastiske temaer specielt lavet til denne brugerkategori.

Koste: IM Creator er helt gratis for kreative, kunstnere, musikere og nonprofitorganisationer. På samme tid koster det billigste abonnement $ 8 / md, og det fungerer godt for iværksættere, hostingudbydere og forhandlere. Planen inkluderer domænenavneforbindelse, ubegrænset lagerplads og båndbredde, premium tech support, e-handelsfunktionalitet og andre fordele.

Prøv IM Creator gratis

Bluehost – Bedste webstedshosting for musikere

Bluehost - Bedste webstedshosting for musikere

Bluehost – er det bedste websted, der er vært for musikere, der har fået imponerende omdømme over hele verden. En af de mest fantastiske funktioner på platformen er, at WordPress officielt anbefaler den som den mest pålidelige, funktionsladede og overkommelige hostingudbyder, der er tilgængelig i den moderne webudviklingsniche. Systemet giver i øjeblikket mere end 5 millioner websteder i forskellige lande i verden, og dette antal øges med hver måned, der går. Hvis du leder efter en troværdig hostingudbyder, kan følgende funktionsliste være praktisk at bruge:

 • e-handelssupport. Platformen giver dig mulighed for at være vært for alle typer musikwebbutikker med den, der tilbyder en række e-handelsprojekter, avancerede applikationer, tilføjelser og widgets. Systemets intuitive kontrolpanel er let at navigere, mens selve platformen sikrer stærk oppetid, hurtig sidebelastningshastighed, yderst sikkerhed og fleksibilitet i hvert projekt, der er vært med det.
 • Adgang til markedsplads. Bluehost giver mulighed for at gennemse sin integrerede markedsplads med masser af applikationer, add-ons, scripts og widgets, der kan øge din musikers hjemmesideydelse.
 • Marketing- og SEO-funktioner. Platformen tilbyder også alsidige SEO og marketingstrategier, der forbedrer effektiviteten af ​​dit projektfremme, generering af målgruppen og profitvækst. Bluehost-eksperter hjælper dig også med webstedsindhold og designstyring, PPC og webstedsmigreringstjenester.

Koste: Du finder ikke en helt gratis plan, der tilbydes af Bluehost. I stedet er hosting-udbyderens prispolitik rimelig og overkommelig for alle. Prisen for den billigste grundlæggende plan, der leverer hele funktionssættet af hostingudbyderen, udgør $ 2,95 / mo. Dette er meget billigt, der passer til ethvert behov for budgetter og websteder.

Prøv Bluehost nu

Bundlinie

Et websted kan blive et effektivt must-have-værktøj for enhver musiker, men kun hvis dette er et godt designet projekt med avanceret funktionalitet. Lad os se på det faktum: Hvis du er musiker, er chancerne for, at du har en god kommando til programmering af det grundlæggende, ganske lave. Det er her webstedsbyggerne kommer i spil. Disse systemer er enkle, praktiske og intuitive. Derfor fungerer de godt for uerfarne brugere og hjælper dem med at designe fremragende websteder.

Listen over webstedsbyggere til at oprette et websted for musikere eller bands er ganske imponerende, men du skal være opmærksom på egenskaber, fordele og ulemper ved hver service for at gøre det bedste valg. Det giver mening at teste alle de systemer, der er gennemgået i indlægget, for at beslutte den bedst egnede løsning, som du til sidst vil være tilfreds med.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map