Bedste hotel hjemmeside bygherrer

Bedste hotel hjemmeside bygherrer


Hotelbranchen har ekspanderet meget gennem de seneste år, hvilket hovedsageligt forklares med den voksende konkurrence i denne niche. Antallet af hotelejere begynder at tænke over nødvendigheden af ​​at etablere web-tilstedeværelse for deres virksomheder at vinde målgruppens opmærksomhed.

Uanset om du administrerer en kæde af luksuriøse fullservicehoteller, kør en lille B&B pensionat eller bare tænke på at starte din egen hotelvirksomhed, at lancere et imponerende, fuldt udstyret og brugervenligt websted er et must.

Som hotelejer kan du være personlig interesseret i at opbygge et websted selv. Under alle omstændigheder, hvem ved dens højdepunkter bedre end du gør? På samme tid kan du naturligvis have for travlt med at styre din virksomhed 24/7 til at lære programmeringssprog til at udvikle dette projekt på egen hånd. Ansætter et webdesignbureau eller en freelancer er muligvis ikke den bedste løsning, som den tager bemærkelsesværdige finansielle investeringer. Heldigvis kan en anstændig hotelwebbygger blive den eneste rimelige løsning i dette tilfælde.

Vi testede 6 af de bedste hotelwebbygere:

 1. Wix – Det bedste webstedets bygherre med reservationssystem
 2. uKit – Brugervenlig webstedsbygger til ferieboliger
 3. WordPress – # 1 CMS til udvikling af hotelwebsite
 4. Squarespace – B&B Webstedsbygger med reserveringssystem
 5. SITE123 – GRATIS webstedsbygger til at oprette et hotelwebsted
 6. Bogmærke – AI-baseret webstedsbygger til ferieboliger

Hvis du har ret i at begynde at arbejde på din hotelwebsiteudvikling på egen hånd, vil det være en rimelig løsning at bruge en af ​​de ovennævnte webstedsbyggere. Hvilken af ​​dem er dog den mest foretrukne mulighed, der bedst opfylder dine krav til webdesign? For at forenkle valget er det fornuftigt at gennemgå og analysere hvert af de systemer, der er inkluderet på listen, for at hjælpe dig med at tage den objektive beslutning. Se på sammenligningen af ​​de mest populære hotelbyggere og deres funktioner med det samme!

Wix – Det bedste webstedets bygherre med reservationssystem

Wix - Det bedste webstedets bygherre med reservationssystem

Wix – er den bedste hotelwebbygger, der leverer et bredt spektrum af funktioner og har det integrerede reservationssystem for at sikre den uovertrufne oplevelse af bygning af websider. Bortset fra standardværktøjer til webdesign, er platformen vært for en pakke med gæstfrihedsrelaterede elementer, der bringer din virksomhed til det næste niveau. I modsætning til den herskende mængde af træk-og-slip-websitebygere, giver Wix dig mulighed for at afsløre 100% af dine værelser potentiale for målgruppen ud over det interne reservationssystem, der hele cyklus er. Det, der er vigtigt, kræver ikke kodningskompetencer for effektivt at håndtere oprettelsen af ​​websteder. Se på de vigtigste funktioner i webstedsbyggeren:

 • Hotelskabeloner. Wix giver mulighed for at vælge mellem dusinvis af høj kvalitet, mobil-klar og fuldt tilpassbare skabeloner. De er specielt designet til hotellets forretningsniche og er opdelt i to kategorier for at forenkle brugernes valg: skabeloner til hoteller og B&B&B og dem til lejligheder og hostels. Der er også en mulighed for at vælge et tomt tema til at designe et unikt websted baseret på dine individuelle præferencer.
 • Hotel widgets. Systemet giver adgang til indsamlingen af ​​gratis og betalte widgets, hvis integration især kan øge dit hotelwebstedets ydeevne og visuelle appel (Hoteller og Airbnbs-kort for at give de bedste steder at bo på din placering, Wix-hoteller, så dine gæster kan booke værelser direkte på webstedet, Ferieudlejningssøgning for at finde ferieboliger og hoteller online osv..).
 • Wix Bookings. Dette er det integrerede reservationssystem, der gør det nemt at planlægge online, hvilket gør det muligt at booke døgnet rundt, acceptere sikre betalinger og tilpasse dit brand til en succesfuld markedsføring. Ved at bruge funktionen kan du forenkle forretningsadministrationsprocessen ved at holde styr på din tidsplan, tilføje medarbejdere, styre klienter osv.
 • Wix mobilapp. Ifølge Wix-statistikker giver brugen af ​​mobilappen mulighed for at øge procentdelen af ​​online-bookinger med 30%. Ved at installere appen kan du styre din virksomhed (holde styr på dine bookinger, blokerer tid i kalenderen, planlæg forretningsaftaler og endda oprette medlemsplaner) samt holde dig opdateret 24/7 (find ud af reservationsstatistikker, accepter og send beskeder i realtidstilstand, få påmindelser til tiden, chat med kunder osv.).
 • Klientinteraktionsværktøjer. Der er et stort udvalg af klientinteraktionsværktøjer, der er tilgængelige i Wix App Market. Dette er gratis og premium integrerede widgets og tilføjelser, der har en positiv indflydelse på din kommunikation med kunderne (Tilbagekald, book aftaler online, Wix-formularer, 123 form-builder, inffuse-udtalelser, live chat, Google-begivenhedskalender, begivenhedskalender, seneste nyt, planlægning af pro, wix-chat, kontaktadministration + CRM, osv..).
 • Rumssøgning Bar. Systemet leveres med en automatisk opdateret funktion, der giver den mest nøjagtige information om værelsets tilgængelighed, inklusive dato, faciliteter, antal voksne, børn osv..
 • Klientanmeldelser. Med Wix kan du integrere udvidelser og widgets for at gøre det muligt for klienter at give deres kommentarer og dele deres oplevelse af at bo på dit hotel (Kundeanmeldelser, kommentarer +, sociale vidnesbyrd, mine anmeldelser, kommentarer, Yelp, udtalelsesbygger, stemmekommentarer + osv..)
 • Integration med Tripadvisor. Wix lader sine brugere booke et værelse på et hotel lige fra Trip Advisor’s websted eller mobilapp. Dette sparer til sidst din tid og kræfter.

Koste: For nybegynder, der ikke er bekendt med systemet og ønsker at teste dets funktioner, tilbyder Wix den ubegrænsede gratis plan. Imidlertid har det visse begrænsninger, som udløser nødvendigheden af ​​at opgradere til betalte abonnementer, når det kommer til selve webstedsudviklingsprocessen. Derudover er det kun premiumplaner, der gør det muligt at forbinde domænenavnet til dit hotelwebsted. I øjeblikket har Wix to typer betalte abonnementer, nemlig Standard og eCommerce / Business. Hver af disse grupper af planer har på sin side også flere plantyper, der matcher specifikke krav og webdesignfærdigheder. Den billigste standardplan koster dig $ 13 / mo, mens det billigste Business-abonnement starter med $ 23 / mo.

Prøv Wix gratis

uKit – Brugervenlig webstedsbygger til ferieboliger

uKit - Brugervenlig webstedsbygger til ferieboliger

uKit – er den billigste webstedsbygger for hotelejere og ferieboliger til små virksomheder. Systemet imponerer alle ved sin ekstraordinære brugervenlighed og overkommelige priser, som ikke går på kompromis med fremragende ydelse. Det fungerer muligvis godt til udviklingen af ​​et websted til sengen & morgenmad hotel eller et lille pensionat. Her er de vigtigste funktioner i webstedsbyggeren:

 • Responsive nicheskabeloner. uKit tilbyder snesevis af gratis og betalte skabeloner. Selvom der ikke er nogen “Hotel” -kategori her, kan du vælge fra et udvalg af ejendomsskabeloner for yderligere at tilpasse det valgte design. Alle skabeloner har afsnit Kontakt, Priser og Services. Udfyld bare de nødvendige oplysninger, og det er det! Vær opmærksom på, at alle premium-temaer har svæveeffekt for at gøre dine websider mere interaktive og fængende.
 • Widget samling. Med uKit kan du integrere flere widgets på dit hotelwebsted. De indeholder specifikt indhold, der opfylder dine forretningsbehov. Disse inkluderer knapper på sociale netværk, online chat, tidslinje, timer, serviceberegner, brugerkommentarer og hvad ikke.
 • Facebook-side konvertering. Hvis du allerede har en Facebook-side relateret til din B&B-forretning, kan du nemt konvertere det til et websted ved hjælp af uKit-platform.
 • FLive Chat. Live chat-funktionen giver dig mulighed for at holde kontakten med dine kunder i realtidstilstand. Dette er, hvordan du kan svare på deres spørgsmål og give dem online assistance og support til tiden.
 • Gratis SSL-certifikat. Så vidt brugerne af dit hotelwebsted foretager online reservationer og bookinger, er det et must at gøre dem sikre og beskyttet mod uautoriseret adgang. Med SSL-certifikatforbindelsesfunktionen kan du kun gøre det med et par klik og helt gratis.
 • CallBack-funktion. Widgeten vil være til stor hjælp for kunder, som vil ønske at finde ud af detaljerne ved at forlade tilbagekaldsanmodningen, så du kan oprette forbindelse til dem, når det er praktisk for dig.

Koste: uKit skiller sig ud fra mængden på grund af dens overkommelige prispolitik, uanset det faktum, at det ikke tilbyder en helt gratis plan. For at teste systemet kan du tilmelde dig den 14-dages gratis prøveperiode. I slutningen af ​​det bliver du nødt til at vælge en af ​​de betalte planer for at fortsætte med at arbejde på din webstedsudvikling og -kampagne. Den billigste uKit-plan koster dig $ 4 / mo, mens den dyreste løsning kun er $ 12 / mo værd.

Prøv uKit gratis

WordPress – # 1 CMS til udvikling af hotelwebsite

WordPress - # 1 CMS til udvikling af hotelwebsite

WordPress – er det mest populære Content Management System blandt brugere, der er villige til at starte store hotelvirksomheder. På grund af overflod af designtilpasningsværktøjer, omfattende kodedigerings- og integrationsmuligheder, fortjener tjenesten at blive kaldt en af ​​de bedste webbygningsløsninger nogensinde. Lad os optage de vigtigste højdepunkter nu:

 • Hotelskabeloner. WordPress har en fantastisk samling af skabeloner (inklusive dem til din hotelvirksomhed). De er integrerede og tilgængelige på nettet både gratis og for visse omkostninger.
 • Klientinteraktion-plugins. Hotelforretning indebærer nødvendigheden af ​​samarbejde og interaktion med klienter. WordPress forenkler denne opgave og tilbyder en række plugins. Nogle af dem inkluderer Client Portal-plugin, Easy Social Share-knapper, WP-kundeområde, WP Notification Bar Pro, anmodning om tilbagekalds-plugin og mere.
 • Hotel plugins. Bortset fra kundeinteraktion-plugins leveres CMS også et rigt udvalg af plugins, der er specielt designet til at blive yderligere integreret i hotelwebsteder. Du kan vælge AweBooking, Booki, Online Hotel Booking System plugin, WP Booking System, EasyReservations, Orioly Book Now og andre relaterede nicheplugins baseret på dit webdesign og branche behov.

Koste: WordPress er et helt gratis system. Det betyder, at du overhovedet kan downloade, installere og bruge dens vigtigste og integrerede funktioner. Vær opmærksom på, at plugins og skabeloner af kvalitet, der leveres af tredjepartsudviklere, betales samt hosting og domænenavn. Hostingomkostninger afhænger generelt af planen og den udbyder, du vil gå efter. Dermed, Bluehost, som er det officielle WordPress-hosting, der er anbefalet af systemet, tilbyder flere planer, hvoraf den mest overkommelige kun koster $ 2,95 / mo.

Prøv WordPress gratis

Squarespace – B&B Webstedsbygger med reserveringssystem

Squarespace - Webstedsbygger af B&B med reserveringssystem

Squarespace – er en populær byggmester til DIY-websteder, som effektivt kan bruges til udvikling af B&B-hotelwebsteder med integreret reservationsfunktionalitet. Systemet dækker et bredt spektrum af funktioner og værktøjer, der fungerer godt til oprettelse af hotelprojekter. Det er også værd at nævne, at Squarespace ikke er den nemmeste platform for begyndere, men det er ganske muligt at mestre det, uanset din baggrund i webdesign og dine færdigheder. Se nu det store funktioner i webstedsbyggeren nu:

 • Responsive hoteldesign. Webstedsbyggeren leveres med et sæt responsive tilpassede design, som du kan bruge til at starte og administrere hotelwebsteder. En bekvem drag-and-drop-editor kan du vælge og arrangere de påkrævede webstedselementer, der passer mest til dit hotelprojekt. Alle Squarespace-skabeloner er professionelle, hvilket gør det muligt at starte et hotelkvalitetswebsted fra bunden.
 • e-handelsplatform. Squarespace har en ganske kraftig integreret eCommerce-motor, som giver mulighed for at oprette funktionelle hotelwebsteder med reservations- og kassasystemer. Webstedsbyggeren sikrer sikker SSL-certifikatforbindelsesmulighed, integreret indkøbskurvfunktionalitet, produktvisning og visvinduesoprettelsesfunktioner, videoindlejringsmulighed, detaljerede produktbeskrivelser, priser / forsendelsesløsninger samt alsidige loyalitetsprogrammer til almindelige brugere. Disse funktioner gør det muligt at give dit hotelwebsite e-handelsfokus.
 • Kraftig marketing. For at lade dine hotelbesøgende finde ud af nylige forretningsrelaterede nyheder, opdateringer og begivenheder gør Squarespace det muligt at dele den krævede information i sociale netværk, nemlig Facebook, Instagram, Twitter osv. Integreret SEO bidrager på sin side til det effektive hotelwebsted promovering i søgemaskinerne, så du kan modstå nichekonkurrence. Derudover kan du kontrollere den regelmæssigt opdaterede webstedsanalyse i realtid (såsom Squarespace Metrics-app, Google Analytics osv.) for at finde ud af mere om dit hotel, reservationer og klienter. Desuden kan du bruge e-mail-marketingkampagner, indholdsimport / eksport og andre praktiske funktioner.
 • Integrationsfunktioner. Med Squarespace kan du vælge mellem flere tilføjelser og widgets, der kan tilføje ekstra ydelse til dit hotelwebsted. Disse inkluderer specifikke e-handelsværktøjer til hotelprojekter, knapper på sociale medier, widgets til billed- / videogallerier, kontaktformularer og mange flere.
 • Reservation System. Webstedsbyggeren leveres med det integrerede reservationssystem, som gør det muligt at foretage online værelsesreservationer og hotelreservationer på forhånd. Dette gøres med et par klik direkte fra dit hotelwebstedets betjeningspanel – alt sammen i den samme grænseflade for din specielle bekvemmelighed.
 • Logo Maker. Squarespace er stolt af sin integrerede Logo Maker, som giver dig mulighed for at oprette eller tilpasse dit hotelwebsite, hvis du ikke har det endnu, eller hvis du ønsker at redigere dit websteds logo-design lidt. Det er også muligt at tilføje flere bidragydere til dit webstedsudviklingsteam, hvis du tænker på delt projektdesign og dets videre styring.

Koste: Når det drejer sig om prisaspektet, tilbyder Squarespace ikke nogen gratis abonnementer, men det gør det muligt at teste systemets funktionalitet under 14-dages prøveperiode, hvilket er helt gratis for alle. Det billigste betalte abonnement starter med $ 12 / mo, og tilbyder det omfattende funktionssæt, der kræves for at kunne starte og opdatere dit hotelwebsted.

Prøv Squarespace gratis

SITE123 – GRATIS webstedsbygger til at oprette et hotelwebsted

SITE123 - GRATIS webstedsbygger til at oprette et hotelwebsted

SITE123 – er en gratis webstedsbygger til at oprette et hotelwebsted, og dette er også et af de enkleste systemer, der bruges til dette formål. Tjenesten gør det muligt at oprette funktionsbelastede projekter, der er nemme at gennemse og har intuitiv navigation, som er forståelig for enhver besøgende. Den integrerede træk-og-slip-redigeringsprogram giver mulighed for hurtig og nem tilpasning af webstedet, som til sidst resulterer i udviklingen af ​​visuelt tiltalende og funktionelle hotelwebsteder. Listen over SITE123 højdepunkter er tilgængelig nedenfor:

 • Logo Maker. Webstedsbyggeren giver adgang til det integrerede Logo Maker-værktøj, der gør det muligt at øge dit hotelwebs popularitet og mærkegenkendelse. Platformen tilbyder et sæt integrerede designelementer, du kan bruge til at oprette dit hotelwebsite. Der er også en mulighed for at uploade og tilpasse det eksisterende logo for at gøre det unikt og personlig.
 • Flersproget support. Platformen tilbyder flersproget support, på grund af hvilken du kan oprette det krævede antal sprogversioner på webstedet afhængigt af dine forretningsbehov. Dette vil gøre dit hotelwebsted tilgængeligt for målgruppen, der kommer fra udlandet såvel som for internationale partnere / besøgende.
 • App-marked. Systemet giver adgang til forskellige funktionelle apps, tilføjelser og widgets, hvilket især vil øge dit hotelwebstedets ydeevne. Nogle af de mest populære apps af denne type inkluderer Booking widgets, der fungerer godt til hotelprojekter, formularer, gallerier, live chat support, analytiske værktøjer, sociale widgets og mange flere.
 • Online formbygger. Der er en mulighed for at oprette og integrere forskellige typer online-formularer på dit hotelwebsted, enten i form af kommunikation eller funktionelle formål. Disse inkluderer callback-formularer, tilmeldingsformularer, online-forespørgselsformularer, spørgeskemaer, afstemninger og andre formulartyper. SITE123 Form Builder er helt gratis og tilbyder adgang til det store udvalg af tilpassede formlayouts, du kan bruge og tilpasse med hensyn til dine behov til udvikling af hotelwebsteder.
 • Indstillinger for sociale medier. SITE123 lader sine abonnenter integrere sociale mediefiler i deres hotelwebsteder. Systemet gør det muligt at øge dit projekt popularitet og ydeevne ved at dele dine forretningsnyheder, opdateringer, planer, planlagte begivenheder og anden hotelrelateret info i sociale netværk.

Koste: SITE123 er både en enkel og overkommelig hotelwebbygger. Der er en gratis plan, du kan bruge i en ubegrænset periode, men der er også en chance for at opgradere til et af de betalte abonnementer, som systemet har at tilbyde. Omkostningerne ved den billigste SITE123-plan udgør $ 10,80 / md og dækker en bred vifte af behov for webstedsudvikling.

Prøv SITE123 gratis

Bogmærke – AI-baseret webstedsbygger til ferieboliger

Bogmærke - AI-baseret webstedsbygger til ferieboliger

Bogmærke – er den nye generations webstedsbygger til ferieboliger, som drives af avanceret AI-teknologi. Systemet kræver ingen kodningsfærdigheder eller webdesignoplevelse for at udvikle websteder af højeste kvalitet med det. Processen er meget forenklet på grund af det AI-værktøj, der bruger de indsendte oplysninger til automatisk at generere et færdiglavet websted fyldt med indhold. Her er listen over bogmærkefunktioner, der bidrager til dens effektivitet og popularitet:

 • AIDA-assistent. Dette er det mest kraftfulde højdepunkt i webstedsbyggeren, som kan oprette et hotelwebsted til dig baseret på de oplysninger, du giver om det. Funktionen er let at bruge for alle, inklusive mennesker, der ikke har været involveret i webstedsudvikling før.
 • Begivenhedsfunktion. Dette er det afsnit, der giver kunderne dine hotelrelaterede nyheder, opdateringer, begivenheder, planer og anden vigtig information, de skal være opmærksom på for at holde sig orienteret om de ændringer, der er observeret i din virksomhed.
 • Fokusværktøj. Webstedsbyggeren tilbyder en samling af foruddesignede moduler, hvor integration muliggør enkel og effektiv tilpasning af webstedet. Blandt de moduler, du kan vælge og tilføje til din hjemmeside, giver det mening at nævne tekster, feedback og kontaktformularer, citater, kort, links, knapper på det sociale netværk og mere.

Koste: Bogmærke tilbyder en gratis plan for brugere, der er villige til at finde ud af dens vigtigste funktion, inden de opgraderes til en af ​​de betalte planer. Så snart du beslutter dig for at bruge systemet til yderligere webdesignbehov, får du tilbud om at opgradere til det betalte abonnement. Fra i dag har systemet to betalte planer, hvis udgifter udgør $ 11,99 og $ 24,99 pr. Måned, som du får et årligt abonnement. Hvis du er i tvivl eller andre grunde til at foretage månedlige betalinger, vil udgifterne til planerne være højere – $ 15 og $ 30 pr. Måned tilsvarende.

Bundlinie

Et websted er et must-have for ethvert klientfokuseret hotel. Det er ikke let at modstå nichekonkurrence i den moderne verden, hvor nye hoteller, kroer og gæstehuse grundlægges på verdensplan regelmæssigt. Imidlertid står uerfarne hotelejere ofte over for det samme problem: mangel på færdigheder og viden til at udvikle en DIY hotelwebsted. Det er her webstedsbyggerne er til stor hjælp.

Disse platforme ideelt imødekommer hotelejernes behov, færdigheder, forventninger, oplevelse og budgetter. De har en fantastisk kombination af funktionalitet, nicheorientering, specialiseret tilgang til webbygningsprocessen og effektivt resultat. Webstedsbyggerne leveres normalt med responsive eller mobil-klare skabeloner, overflod af designtilpasningsværktøjer, funktioner og SEO-optimeringsegenskaber.

Når det er sagt, kan vi konkludere, at valg af den rigtige webstedsbygger det vil være det ideelle match til oprettelse af dit websted er en udfordring. De systemer, der gennemgås i indlægget, er forskellige med hensyn til webdesigntilgang, prisaspekter og leverede funktionssæt. Der er dog en funktion, der er typisk for dem alle – brugervenlighed og bekvemmelighed for alle brugere. Derfor er det fornuftigt at teste dem alle til at beslutte, hvilken webstedsbygger der fungerer bedst for dit hotelwebsted.

Opret et hotelwebsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map