Bedste Kirkens hjemmeside bygherrer

Bedste Kirkens hjemmeside bygherrer


En kirkewebsite er en førsteklasses destination for mennesker, der planlægger at melde sig ind i menigheden, ønsker at holde kontakten med kirkens repræsentanter eller forvente at blive informeret om alt, hvad der foregår (begivenheder, kontakter, specielle programmer, lejligheder og mødelister osv.) i kirkesamfundet.

På trods af de enorme overkommelige muligheder for kirkesteder er mange af dem ineffektive. I betragtning af det faktum, at disse websteder generelt er oprettet af brugere, der overhovedet ikke har en enkelt opfattelse af webstedsudvikling, vil brugen af ​​webstedsbyggere være den bedste løsning. Her er grunden.

Webstedsbyggerne findes i forskellige typer og med forskellige specialiseringer. De er bygget med behov og færdigheder for nybegynder i tankerne, men de har også meget at tilbyde erfarne brugere. Disse systemer er ret let at mestre og de tilbyder forskellige prispolitikker der på sin side giver utallige muligheder for webdesign.

I øjeblikket kan du vælge mellem alt-i-én-webstedsbyggere og specialiserede nichetjenester, der helt fokuserer på udvikling af kirkewebsteder. Alle systemerne giver mulighed for oprettelse af fuldt udstyrede projekter, men de bruger forskellige tilgange til processen med webstedsudvikling og leverer forskellige værktøjssæt, der er nødvendige for at fuldføre opgaven..

Men hvilken type webstedsbyggere er stadig mere at foretrække? Hvilken af ​​dem fungerer bedre, og for hvem? Lad os gennemgå forskellige webstedsbyggere for at finde ud af resultatet og hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Vi testede 10 af de bedste webstedsbyggeri til kirker:

 1. Wix – Den bedste webstedsbygger til kirker
 2. WordPress – Gratis platform til en kirkelig hjemmeside
 3. Weebly – Den nemmeste kirkens webstedsbygger
 4. Nucleus – Modern Church Website Builder
 5. OurChurch – Christian Church Website Builder
 6. Sharefaith – Let brug Brug af Kirkens webstedsbygger
 7. FaithLife-websteder – platform til at oprette et gratis kirke-websted
 8. Bluehost – Bedste webhosting til kirkens websteder
 9. Skræddersyede mærker – Bedste Kirkens webdesignfirma
 10. IM Creator – Webstedsbygger for almennyttige organisationer

Disse webstedsbyggere fungerer bedst til udvikling af kirkewebsteder. Nogle af dem er alt-i-en-tjenester, mens andre er nichefokuserede og giver adgang til flere kirkerelaterede funktioner. Hvilke af platforme passer bedst til dine webdesignkrav, og hvilke af dem er en mere foretrukken løsning? Det er på høje tid at gennemgå hver af de ovennævnte webstedsbyggerne i detaljer for at se, hvad de har nøjagtigt at tilbyde.

Wix – Den bedste webstedsbygger til kirker

Wix - Den bedste webstedsbygger til kirker

Wix – er et godt valg for ikke-teknikere, der sigter mod at udvikle kvalitetswebsteder. Platformen er intuitiv og brugervenlig. Fra i dag overstiger kundebasen for webstedsbyggeren 154 millioner aktive brugere i over 190 lande over hele kloden. Dette er et pålideligt bevis på systemets effektivitet og funktionalitet.

Når det kommer til at oprette kirkewebsteder, har Wix en bemærkelsesværdig fordel. Det tilbyder en række religioner og non-profit skabeloner, der er mobiloptimeret og designet med hensyn til de specifikke nichekrav. Kirkens skabeloner kan tilpasses, og du behøver ikke at være en webdesign-pro for at klare opgaven med succes. Vælg bare den skabelon, du har brug for, udforsk de tilgængelige tilpasningsmuligheder og rediger temaet i henhold til dine behov. Processen er meget enklere, end du kan forestille dig.

Hvis du mangler tid eller ønsker at udforske den detaljerede webdesignproces, skal du gå videre til at bruge Wix ADI – en kunstig webstedsbygger inden for Wix økosystem, som automatisk opretter et websted til dig ved hjælp af de oplysninger, du vil indsende efter dens anmodning. Sådan får du et fantastisk websted på flere minutter.

Wix tilbyder flersproget support, som giver mulighed for at opbygge forskellige sprogversioner af dine kirkewebsteder for at imødekomme målgruppens behov – menigheden. Der er også en gratis forum-app, som du kan integrere i dit projekt at indlede samtaler og diskussioner mellem medlemmerne.

Med Wix vil integration af Sermon Player på dit kirkewebsted heller ikke være et problem. Det giver mulighed for at udsende live og indspillede kirkemøder og andre begivenheder, som medlemmer af menigheden er glade for at se, hvis de ikke selv formår at være til stede der.

Hvis du føler, at valget af de tilgængelige widgets er begrænset, kan du fortsætte søgningen i det indbyggede Wix App Market for at få de udvidelser og apps, du faktisk har brug for. Dette er kun et par funktioner, der gør Wix til et anstændigt valg at oprette et kirkewebsted. Det kan tage lidt tid at udforske og mestre alle de muligheder, som webstedsbyggeren giver. Så tag dig tid til at gøre det for at opnå det bedste resultat.

Er Wix godt til kirkens websteder?

Bestemt – ja. Systemet leveres med et funktionssæt, der forenkler denne opgave for nybegynder og giver mulighed for at oprette projekter, der er nemme at gennemse og opdatere, når det er nødvendigt.

Blandt de funktioner, der får platformen til at skille sig ud mod sine konkurrenter, er det fornuftigt at nævne et sæt mobil-klare skabeloner til kirker og almennyttige organisationer, specialiserede gratis og betalte widgets, mulighed for at integrere en Sermon Player til at arrangere møder / prædikener udsendelsessessioner osv.

Prøv Wix gratis

WordPress – Gratis platform til en kirkelig hjemmeside

WordPress - Gratis platform til en kirkelig hjemmeside

WordPress – er verdens mest populære CMS, som kan bruges til at oprette bogstaveligt talt alle typer websteder. Hvis du har brug for et kirkewebsted, vil du helt sikkert være i stand til at lancere det med platformen, skønt der kræves en vis indsats, færdigheder og tid for at nå et værdigt resultat. På grund af tilgængeligheden af ​​flere plugins og nicheskabeloner, fungerer systemet godt til udviklingen af ​​et sådant nonprofit-projekt.

WordPress er oprindeligt kendt for sit brede udvalg af plugins. Systemet har nogle af de indbyggede muligheder, men de er muligvis ikke nok til at imødekomme dine individuelle forventninger og webdesignkrav. Blandt de mest anvendte integrerede plugins, der er tilgængelige online, vil de følgende især bemærke din kirkens websteds ydelse: Simple Calendar, Layerslider, All On One Event Calendar, Sermon Manager, Give – Donation Plugin og Fundraising Platform og mere.

Bortset fra plugin-integration kan WordPress prale af et rigt udvalg af skabeloner, der er specielt oprettet til kirkewebsteder. Ligesom plugins kan disse temaer være gratis og betalt, og det er op til dig at vælge indstillingen, der fungerer bedst til dit eget projekt. Vær dog opmærksom på, at for at arbejde med CMS og tilpasse det valgte tema, vil du ikke gå uden grundlæggende (hvis ikke engang avanceret) PHP / HTML / CSS-viden for at få et virkelig unikt og en-af-en-slags websted design.

Hvordan opretter jeg et WordPress Church-websted?

At opbygge et kirkewebsted med WordPress er en lidt mere udfordrende indsats, især for førstegangsholdere. Som nævnt ovenfor indebærer CMS det grundlæggende kendskab til programmering såvel som visse webdesignbaggrund. Det tager også tid at vælge og tilpasse den bedste skabelon såvel som at vælge og integrere de nødvendige plugins korrekt. Endelig vil du ikke være i stand til at offentliggøre et færdigt projekt, før du vælger hosting og domænenavn til det. Lad os se, hvad hele processen involverer i følgende trin-for-trin-guide:

 1. Vælg hosting og domænenavn – det faktum, at WordPress ikke leveres med integreret hosting betyder, at du bliver nødt til at vælge det på egen hånd. Bare udforske tilgængelige indstillinger og vælg den vært, der opfylder de specifikke behov i dit projekt.
 2. Download og installer den seneste WordPress-version – dette er normalt en hurtig proces, men sørg for at downloade systemet fra det officielle websted for at undgå potentielle svig;
 3. Vælg tema – Som nævnt ovenfor har WordPress gratis og betalte designs, som er tilgængelige både i systemsamlingen og på nettet. Hvis du ikke lykkes at finde et integreret kirkens webstema-tema, finder du det bestemt online, men kontroller troværdigheden af ​​den ressource, du downloader den fra, for at undgå brug af malware-koder. Ellers kan sikkerheden på hele dit websted være i fare.
 4. Tilpas design – Få adgang til WordPress-betjeningspanelet for at se på det værktøjssæt, det tilbyder, og brug de funktioner og muligheder, der giver dig mulighed for at tilpasse dit kirkes webstedsdesign med maksimal effektivitet. Ved at vælge korrekte værktøjer vil du være i stand til at redigere det indledende skabelonlayout, stil, baggrund, farvepalet, skrifttyper osv. Du har desuden en mulighed for at tilføje nye sider og sektioner, webside-menu, opsætte websidens sidefelt og andet elementer, du gerne vil have vist på webstedet.
 5. Upload indhold – Når du har konfigureret webstedsdesign, kan du begynde at uploade indholdselementer. Tag dig tid til at vælge (eller oprette) webstedets logo, vælge og tilføje dine kirkerelaterede billeder og videoer, integrere mediefiler, tilføje side- og sektionstitler, overskrifter og andet skal-have elementer.
 6. Integrer Church Plugins – Det næste trin er at vælge og integrere specielle kirke-plugins, der matcher din specifikke webstype. Der findes masser af gratis og plaidede plugins på nettet, hvilket kan øge din projektfunktionalitet. Disse plugins kan være relateret til kirkekalendere, prædikningsplaner, video- og billedvisningsindstillinger, diaspræsentationer, live chat tilgængelighed, donationsindstilling og mange andre lignende funktioner.
 7. Gå live – Så snart du er færdig med dit webstedsdesign, funktionalitet og justering af indstillinger for promoveringsindstillinger, skal du se en forhåndsvisning af, hvordan dit projekt ser ud (WordPress tilbyder denne mulighed). Du vil også være i stand til at gemme projektet i udkasttilstand for at tilpasse det senere eller offentliggøre det på en gang, hvis alt er i orden. Nu kan du se resultatet og nyde det!

Prøv WordPress nu

Weebly – Den nemmeste kirkens webstedsbygger

Weebly - Den nemmeste kirkens webstedsbygger

Weebly – er en webstedsbygger, der har udmærket sig som en platform, der bruges til at oprette forskellige typer fuldt udstyrede websteder (se ægte Weebly-eksempler). Tjenesten har for nylig fået e-handelsfokus, men den kan stadig bruges til effektivt at starte og styre andre typer projekter, herunder projekter til ikke-kommercielle organisationer. Det har et rigt funktionssæt, som du kan bruge til at starte og administrere et kirkewebsted, uanset din webdesignfærdighed.

Bortset fra e-handelsspecialisering, Weebly leveres med en kraftfuld blogging-motor, som giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en blog til dit kirkewebsted og opdatere den med presserende oplysninger relateret til din menighed.

Tjenesten er også kendt for sin videohosting, hvilket gør det muligt at uploade videoer af prædikener af endda online kirkeseminarer fra YouTube eller direkte fra din computer. Dette gør det muligt for brugere, der af en eller anden grund har gået glip af en prædiken, at se den fra alle steder, hvor de er.

Weebly tilbyder en temmelig omfattende samling af skabeloner, hvor du kan finde temaet til dit kirkewebsted. Du kan også gøre brug af avancerede designtilpasningsmuligheder og værktøjer, som systemet har på lager for at give dit projekt personlig look.

Andre højdepunkter i systemet inkluderer kraftfulde Billededitor der giver dig mulighed for at uploade kirkerelaterede fotos, omfattende App Center der gør det muligt at vælge de bedste integrerbare gratis eller betalte widgets til dit kirkewebsted (Nivo Slider-widget, tilpasset widget til billedgalleri, simpel widget til sociale delingsikoner, Q&En eller FAQ-widget, CSS-billed til at svæve effekter, billeddelingswidget, Live Chat-widget, widget til opkald til handling, widget til call-out-box, SEO samt kommunikationswidgets osv..).

Når du starter et kirkewebsted med Weebly, kan du også bruge dens formbygger, der giver dig mulighed for at oprette og tilpasse online kontaktformularer, RSVP-lister, undersøgelser osv..

Prøv Weebly gratis

Nucleus – Modern Church Website Builder

Nucleus - Modern Church Website Builder

nucleus – er en alt-i-en-kirkens webstedsbygger, der omfatter utal af nichespecifikke funktioner og værktøjer, der er nødvendige for at starte og styre denne type websted. Dette er et unikt knudepunkt for alle kirkemedlemmer, der giver adgang til utal af muligheder, som en bruger har brug for for at komme godt i gang med webstedsudviklingsprocessen.

En praktisk træk-og-slip-editor af tjenesten oprettes med newbies ‘behov og færdigheder (præster og medlemmer af hjemmesiden) i tankerne. Det er virkelig let og ligetil nok til at blive brugt på daglig basis. Platformen indebærer ikke kodningskendskab, som giver mulighed for problemfri og hurtig webstedsudvikling.

Bortset fra den intuitive træk-og-slip-editor, kommer Nucleus med enkelt-klik skabeloner der kan tilpasses i et par enkle trin. Systemet kan også prale af integreret prædikermotor der giver brugerne mulighed for at sende, organisere og se onlinemeddelelser. Den indbyggede formgenerator er perfekt kombineret med indsendelsesdashboardet, hvilket får websidebyggeren til at skille sig ud fra mængden. Denne funktion giver systembrugere mulighed for at opbygge og integrere registreringsformularer online for yderligere at blive sendt til ministeriets ledere via e-mail.

Blandt andet Nucleus højdepunkter, det giver mening at nævne tilgængeligheden af ​​beskednotater, uploads af billeder, mulighed for oprettelse af knapper, video- og lydafspiller, kalender, blog, Google-skrifttyper, plankort, billedtransformator, brugerdefinerede domæner, let favicon-opsætning, live chat support, kodeinjektion og 30-minutters strategisessioner.

Prøv Nucleus Now

OurChurch – Christian Church Website Builder

OurChurch - Christian Church Website Builder

OurChurch – er en ny kirke-webbygningstjeneste, der omfatter flere fordele alt sammen ét sted. Grundlagt i 1996 tjener platformen en og samme mission – at gøre det muligt for enhver kristen kirke, ministerium, skole eller virksomhed at starte og styre overkommelige og enkle kristne websteder.

Platformen tilbyder pålidelig webstedsdesign og hostingtjenester der tillader lancering og opbevaring af færdige kirkens websteder både til erfarne brugere og ikke-kodere. Siden 2003 har de opdateret deres skabelon portefølje samling, der giver adgang til flere nichespecifikke kirker, ministerier, e-handel og andre typer kristne websteder.

Hvad der er vigtigt, er OurChurch-webstedsbyggeren WordPress-baserede for at forenkle yderligere projektvedligeholdelse og opdatering. Med netop dette formål tilbyder systemudviklere et rigt bibliotek med online videoundervisningsstudier såvel som pålidelig kundestøttet forpligtet til brugernes langvarige succes.

Søgemaskineoptimering er en anden funktion OurChurch udmærker sig ved. De er blevet den førende leverandør af søgemarkedsføring for kristne organisationer. De har også udviklet en separat tjeneste til kirkemarketing for at hjælpe lokale samfund med at modstå nichekonkurrence og forenkle brugernes søgning. Således er OurChurch en dejlig destination for brugere, der leder efter omfattende kirkens webdesign, marketing, promovering og reklamemuligheder.

Prøv OurChurch nu

Sharefaith – Brugervenlig kirkens webstedsbygger

Sharefaith - Brugervenlig kirkens webstedsbygger

Sharefaith – er en kirkefokuseret webstedsbygger, der i øjeblikket giver over 8000 kirkelige websteder over hele kloden. Systemet blev oprettet af teamet af brugere, der også er medlemmer af den kristne kirke og ser derfor deres vigtigste mission i at hjælpe andre samfund med at sprede Guds ord gennem deres websteder.

Webstedsbyggeren leveres med en træk-og-slip-webstededitor der eliminerer behovet for kodelæring. Brugere har også adgang til samlingen af kirkens hjemmeside skabeloner der kan tilpasses med hensyn til behovene i din menighed. Designerne er imidlertid ganske enkle, hvis ikke engang forældede.

Systemet gør det muligt at dele prædikenerne gennem integration af video- og lydafspillere. Bortset fra at se live udsendelser, kan brugerne også downloade de prædikener, de ønsker, direkte til deres desktop eller mobile enheder. Tjenesten leveres med indbygget e-mail + kalender mulighed, der giver dig mulighed for at dele de vigtigste begivenheder, nyheder og kommende prædikenes skemaer med menigheden og endda e-maile dem med det brandede e-mail domæne.

Bortset fra et sæt kirkerelaterede funktioner overlader Sharefaith-funktionalitet imidlertid meget at ønske. Systemet er for nichefokuseret og kan derfor ikke give handlingsfrihed til at få et funktionsbelastet websted. Det kan således næppe betragtes som en værdig webstedsbygger til udvikling af kirkeprojekter.

Prøv Sharefaith nu

FaithLife-websteder – platform til oprettelse af et kirkeligt websted

FaithLife-websteder - platform til oprettelse af et kirkeligt websted

Troslivssteder – er en anden webstedsbygger, der udelukkende fokuserer på udvikling af kirkewebsteder, der er lette at administrere og vedligeholde for alle. Den største mission med sådanne websteder er at engagere medlemmer af samfundet til at tage aktiv del i menighedens liv og eliminere besværet i forbindelse med webstedsudvikling.

Webstedsbyggeren giver tip og anbefalinger på de must-have-trin, som en bruger skal tage for at starte og afslutte et projekt med lethed. Disse retningslinjer er dog ikke helt nødvendige på grund af enkeltheden i systemet og dets stærke kirkefokus.

FaithLife Sites eliminerer behovet for at kopiere og indsætte de samme webstedselementer igen og igen. I stedet får en bruger en mulighed for at skrive de krævede oplysninger (det være sig en kalenderbegivenhed, en meddelelse, prædikeoplysninger osv.) Én gang, og systemet vil automatisk fornye dem i samme afsnit, hvis nødvendigt.

FaithLife-websteder tillader det deling af webstedets redigeringsproces sammen med andre medlemmer af kirken, frivillige eller medlemmer af samfundet, der er involveret i webstedets udvikling eller styringsproces. Brugere, der deler projektstyringsrettigheder, vil få adgang til designtilpasningsværktøjer og -muligheder (justering af skrifttyper, menuer, sider og farveskemaer). De vil også være i stand til at tilføje tilpassede sider til de krævede ministerier, missionærer og andre brugergrupper.

Ligesom Sharefaith fungerer FaithLife Sites imidlertid ikke godt til oprettelse af kirkewebsteder. Dette skyldes, at webstedsbyggeren ikke er så funktionel, og dens funktionssæt er udelukkende fokuseret på de kirkerelaterede aspekter. Systemet mangler standardfunktionalitet, der er et must for ethvert websted. Det giver bestemt mening at kigge efter en mere fleksibel og avanceret webstedsbygger til din kirkeside.

Prøv Faithlife Sites nu

Bluehost – Bedste webhosting til kirkens websteder

Bluehost - Bedste webhosting til kirkens websteder

Bluehost – er en af ​​de mest populære hostingudbydere og den bedste webhosting til kirkewebsteder. Systemet skiller sig ud fra mængden på grund af dets omfattende funktionssæt, fleksibilitet, sikkerhed, troværdighed og kraftfulde ydelse. Bluehost anbefales officielt af WordPress CMS som den mest pålidelige og overkommelige hostingudbyder at gemme projekter oprettet med det. Platformen er et godt valg til at være vært for kirkewebsteder, da den tilbyder flere funktioner, der bidrager til udviklingen af ​​denne webstype.

Hostingudbyderen giver adgang til de rige fuldt integreret markedsplads med masser af scripts, applikationer, widgets og tilføjelser, der især kan øge ydeevnen på dit kirkewebsted. Disse inkluderer alsidige nichespecifikke WordPress-temaer, e-handel og blogging-udvidelser, projektfremme- og markedsføringsværktøjer, fotogallerier, du kan bruge til at vælge billeder til dit kirkewebsted osv..

Andre Bluehost højdepunkter inkluderer avanceret sikkerhedsniveau og fleksibilitet af platformen. Hostingudbyderen leverer high end spambeskyttelse og sikkerhedsfunktioner, der hjælper med at beskytte dit kirkewebsted mod tredjepartsadgang og tab af fortrolige oplysninger. Systemet sikrer også hotlink-beskyttelse og tillader brug af flere sikkerhedsværktøjer, herunder Spam Expert, Spam Hammer og mange flere.

Hostingudbyderen sikrer desuden bemærkelsesværdig forbedring af sidebelastningshastighed og oppetidshastighed af dit projekt. Dette resulterer i sidste ende i forbedring af den samlede projektydelse og trafikvækst.

Bluehost er en sikker, pålidelig, funktionel og billig hosting-udbyder. I øjeblikket kan du kun bruge hele funktionssættet på platformen til $ 2,95 pr. Måned og få en liste over fordele (regelmæssige WordPress-opdateringer, ubegrænset båndbredde, SSL-certifikatforbindelse osv.) til denne pris.

Prøv Bluehost nu

Skræddersyede mærker – Bedste Kirkens webdesignfirma

Skræddersyede mærker - Bedste Kirkens webdesignfirma

Tailor Brands – er det bedste kirkefirma for design af websider, der ikke kun hjælper dig med at starte denne form for projekt, men også bidrage til dens videre udvikling og popularisering blandt målgruppen. Systemet er drevet af Artificial Intelligence, som gør det muligt at lancere kvalitetswebsteder med unik brandidentitet, selvom du ikke er en webdesignekspert.

Et af de første og de vigtigste trin, du muligvis kan gennemføre, mens du fortsætter med kirkens webstedsudviklingsproces er logo-design. Tailor Brands leveres med en integreret kvalitet Logo Maker værktøj, der giver adgang til flere elementer til oprettelse af logoer, der er tilgængelige på lager, som du kan bruge til at udvikle dit kirkes webstedslogo (hvis du ikke har den endnu). Oprettelsesprocessen er let, hurtig og forståelig for alle.

Tailor Brands tilbyder også en fuldt integreret social styringsplatform, som gør det muligt at dele indhold, der er knyttet til din kirkewebsite i de sociale netværk, for at gøre din målgruppe opmærksom på alt, hvad der sker i dit kirkeliv. Hvis du planlægger at samle donationer (hvilket er en vigtig mission for enhver kirke), vil systemet gøre det muligt for dig at oprette og integrere øjeblikkelige reklamer ved hjælp af dens funktionalitet Skræddersyet annoncer platform.

Systemet er ikke gratis, og du bliver nødt til at investere i promoveringen af ​​dit kirkewebsted, hvis du stadig beslutter at foretrække det. Dog skræddersyr Tailor Brands sig for det meste som en professionel forretningsudviklings- og brandingvirksomhed. Brug af det til oprettelse af kirkens websteder er ikke den mest rimelige løsning, da der er mange mere overkommelige og funktionelle webstedsbyggere der er egnede til dette formål.

Prøv skræddersyede mærker nu

IM Creator – Webstedsbygger for non-profit organisationer

IM Creator - Webstedsbygger for non-profit organisationer

IM Creator – er en professionel webstedsbygger for almennyttige organisationer, som leverer et imponerende integreret funktionssæt, der kræves for at starte et kirkens websted af høj kvalitet uden at investere en dollar i det. Hvad du får, når du bruger platformen, er blogging, e-handel og marketingfunktioner, lydhøre temaer, flere lagerbilleder / videoer, der tilføjer funktionalitet og visuel appel til dit projekt. Husk, at du ikke behøver det besidde nogen kodningsevner for at starte et kirkewebsted med IM Creator.

Webstedsbyggeren leveres med en integreret blogging motor, hvilket gør det muligt at forbinde en blog til din kirkeside. Dette giver mulighed for tættere kommunikation med kirkemedlemmer, bedre interaktion med forskellige brugergrupper og overordnet design af dit websted. Ved at uploade nye indlæg til dine blogsektioner holder du læserne interesserede i kirkerelaterede nuancer. Der er desuden en mulighed for at aktivere brugerkommentarer til mere effektiv interaktion.

IM Creator har en rig samling af gratis billeder / mediefiler du kan vælge og integrere på dit kirkewebsted for at få brugerens opmærksomhed til. Valg af søgefilter hjælper dig med effektivt at sortere de tilgængelige fotos for at vælge dem, der passer bedst til kirkeniche. Ligeledes er der en mulighed for at gennemse et sæt gratis responsive skabeloner at vælge det, der fungerer bedst til dit projekt. Yderligere skabelontilpasning er temmelig intuitiv, og der er også en mulighed for kodeindsprøjtning, der giver dig mulighed for at oprette enestående og fuldstændigt personaliseret kirkewebdesign.

Prøv IM Creator gratis

Hvad er formålet med en kirkelig hjemmeside?

Kirkens websteder udfører flere missioner ad gangen. Deres vigtigste mål er at tjene det vigtigste kilde til information til kirke menigheden. Dette er den mest pålidelige og bekvemme destination for brugere, der ønsker at være opmærksomme på de vigtigste kirkenyheder, meddelelser, begivenheder, tidsplaner og andre relaterede ting.

En anden mission på ethvert kirkens websted er at etablere live kommunikation mellem præsterne og menigheden. Sådanne projekter leveres normalt med live chat, fora, blogs og andre elementer, der gør det muligt at holde kontakten med folk, som brugerne kommunikerer oftere.

En kirkeside er også stedet at give donationer på en bekvem og nem måde. Som en non-profit organisation overlader en kirke ret til hvert medlem til at donere visse beløb til frivilligt arbejde, kirkeudvikling eller andre formål.

Hvordan opretter jeg et websted til min kirke?

Så snart du beslutter at starte et kirkewebsted, står du over for de must-have trin for at komme i gang med lethed. Lad os liste de vigtigste punkter, du skal tage i betragtning, mens vi arbejder på dit projekt nu.

 1. Vælg systemet – Det første og det vigtigste, du skal gøre, mens du arbejder med din websideudvikling, er at vælge det rigtige værktøj. Dette bør ideelt set være systemet, der kommer til dine webdesignfærdigheder, mål, projektkrav og budget. Webstedsbyggere er de mest passende værktøjer i denne henseende, men du kan også bruge CMS til at benytte dybere fleksibilitet.
 2. Vælg domæne og hosting – De fleste webstedsbyggere har integreret hosting og domænenavn, der ofte leveres som en bonus. Således behøver du ikke bekymre dig om denne nuance. Når du arbejder med CMS, står du dog over for behovet for at vælge tredjeparts hosting og domæne. Husk det, når du træffer dit valg.
 3. Vælg en skabelon – Afhængigt af det system, du vil gå til, vil du blive tilbudt en samling skabeloner at vælge imellem til dine kirkewebsteder. Disse kan enten være standardtemaer eller specialiserede kirkeskabeloner. Du kan også vælge et helt tomt tema for at tilpasse det fra bunden. Med hensyn til CMS tilbyder det både indbyggede design (hvis valg kan være ret begrænset) og gratis / betalte skabeloner designet af tredjepartsudviklere.
 4. Tilpas design – Både webstedsbyggere og CMS tilbyder et sæt designtilpasningsværktøjer, du kan bruge til at oprette personlig websteddesign. Du kan redigere næsten alle elementerne i den valgte skabelon, uploade dit indhold, tilføje mediefiler osv.
 5. Integrer widgets / plugins – Websitebyggere giver adgang til indsamlingen af ​​integrerede widgets, hvoraf måske er specielt designet til kirkewebsteder. Det samme handler om CMS, som også er kendt for sine omfattende integrationsmuligheder for plugin.
 6. Tilslut sociale mediekonti – Uanset hvilken platform du vælger, går du ikke uden at forbinde konti på sociale medier til den. Dette er et must, hvis du agter at vokse din menighed og bare holde kontakten med dens medlemmer.
 7. Optimer webstedet – Det næste trin er at optimere det færdige websted til højere placering af søgemaskiner og bedre online eksponering. De fleste moderne webstedsbyggere og CMS er SEO-venlige – bare opsæt de krævede SEO-indstillinger, der findes på en separat side for at sikre, at dit projekt rangerer højt i søgemaskinerne.
 8. Gå live – Det sidste trin i webbygningsprocessen er den endelige offentliggørelse af webstedet. Det giver mening at forhåndsvise projektet inden publikationen for at sikre, at det er helt klar. Gå derefter videre til at offentliggøre det og nyd resultatet!

Сhurch Website Design – Hvad skal det involvere?

Valg af det rigtige webbygningsværktøj er kun halvdelen af ​​succes. Bortset fra at være informativ, skal dit projekt have et tiltalende design for at holde brugerne engageret i at gennemse det igen og igen. Dette er den vigtigste grund til at inkludere de must-have designelementer på din kirkewebsite. Lad os optage nogle af disse elementer nu:

 • Fotos og videoer af prædikener – Dine besøgende på webstedet vil helt sikkert sætte pris på en mulighed for at se fotos og videoer af prædikener (især dem, de af en eller anden grund har savnet). Det er også ønskeligt at inkludere en mulighed for at se liveoversættelsen af ​​alle de prædikener, der er udført;
 • Børns ministeriets afdeling – Ved at tilføje en børnes ministeriumsafdeling vil du være i stand til at tiltrække børns opmærksomhed på de kirkerelaterede spørgsmål. Forældre, der også er inkluderet i din menighed vil virkelig sætte pris på det;
 • Begivenhedskalender – Oprettelse og integration af begivenhedskalenderen vil helt sikkert tilføje værdi til dit kirkewebsted. Dette er et af de must-have elementer, der lader dine besøgende holde sig opmærksomme på alle de planlagte begivenheder, der skal afholdes i en kirke;
 • Online donation – Inkorporering af funktionen online donation giver folk mulighed for at yde økonomiske bidrag til kirkeudvikling eller frivilligt arbejde;
 • Live chat / forum – Hvis du ønsker at holde kontakten med menigheden, vil det være en dejlig idé at integrere en live chat eller et forum på din kirkeside. Dette er, hvordan du kan kommunikere med andre medlemmer af kirken om ikke at miste forbindelsen med dem;
 • Sociale medier – Du går ikke uden at integrere ressourcer på sociale medier – ved at bruge og regelmæssigt opdatere kirkerelaterede sociale mediekonti vil du vokse målgruppen. Dette vil til sidst hjælpe brugerne med at komme i kontakt med dig, gennemgå dine seneste nyheder og begivenheder samt øge menigheden;
 • Google kort – Det er virkelig ønskeligt at inkludere en Google Maps-widget på dit kirkewebsted – dette er den bedste måde at dele din kirkelige placering og hjælpe nye menighedsmedlemmer med let at finde den.

Bundlinie

Når det kommer til at oprette en kirkewebsite, er det at bruge en webstedsbygger den bedste løsning. Du bliver dog nødt til at vælge mellem alt-i-en og nicheplatforme for at opnå det ønskede resultat. Valget afhænger af dine faktiske behov for webbygning og dybden af ​​den tilpasning af kirkens websted, du sigter mod.

Fra i dag er Wix og WordPress de mest perspektive kirkeløsninger til bygning af hjemmesider. Dette er de platforme, der allerede har etableret pålidelig webtilstedeværelse og derfor ikke kræver detaljeret præsentation. Dette skyldes, at deres funktionssæt og eksempler på afsluttede projekter taler for sig selv.

Som den alt-i-én-webstedsbygger fungerer Wix godt til uerfarne brugere, mens WordPress er en mere foretrukken løsning for brugere, der ønsker at få mest muligt ud af deres webstedsoprettelsesproces for endelig at få et fuldt udstyret kirkens websted. For at tage det rigtige valg skal du overveje dine webdesignmål og beslutte, hvilken løsning der kommer op til dine færdigheder og behov mest af alt.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map