Bedste klan (guild) hjemmeside bygherrer

Clan (Guild) Hjemmeside Builders


En klanwebsite er et must for en gruppe seriøse spillere. Dette er en af ​​de ting, der adskiller gode spillere fra de bedste. Sagen er, at kun ægte interesse hjælper med at nå globale mål og skabe det rigtige image på baggrund af mindre heldige spillere. Når du tænker på oprettelse af klanwebsteder, kan du vælge mellem to populære muligheder – hjemmeside bygherrer og open source CMS.

Hvorfor webstedsbyggere? Det er simpelt: det er mere praktisk at betale for hosting, forbinde domænenavn til webstedet og administrere det bagefter. Efter at have valgt nichesystemet, du vil også benytte unik funktionalitet lige fra starten. Du behøver ikke at lære noget. Det er let at oprette og administrere klanwebsteder uden specifikke færdigheder.

Når det kommer til omkostningsaspektet, vil du ikke også have problemer. Webstedsbyggere er meget overkommelig. Du kan endda begynde at opbygge dit spilimperium til næsten ingen pris overhovedet. Vær opmærksom på, at nogle systemer har alt-i-en-funktioner, mens andre er nichefokuseret og dermed gør det muligt at starte og administrere kun spilwebsteder.

Content Management Systems (CMS) giver på sin side dyb fleksibilitet og tilbyder avanceret funktionalitet. De giver adgang til flere integrationsmuligheder og designtilpasningsværktøjer, der kan bringe din spilwebstedepræstation til det helt nye niveau. Sammen med det, CMS er ofte mere kompliceret, så det kan tage mere tid at vænne sig til dem og at mestre deres funktionssæt.

Vi testede 5 ud af de bedste klan- og guildwebstedebygere:

 1. Enjin – Den bedste webstedsbygger til laug eller klaner
 2. WordPress – Det bedste gratis CMS til at oprette et spilwebsted
 3. uCoz – Free Gaming Community Website Builder
 4. Xsolla – Forretningsmotor til spiludviklere og udgivere
 5. Ning – Gaming Website Builder for både spillere og udviklere

Hvilke af disse systemer er de mest pålidelige, overkommelige og funktionsbelastede? Hvilke platforme kan sikre et godt resultat uden nogen seriøs indsats, penge og tidsinvestering? Det er høj tid at finde ud af det nu. Så lad os komme i gang.

Enjin – Den bedste webstedsbygger til laug eller klaner

Enjin - Den bedste webstedsbygger til laug eller klaner

Enjin – er en specialiseret webstedsbygger, der er specielt oprettet til spillere, professionelle og fans. Det er et dejligt valg for alle, der har brug for et kvalitetsspilwebsted, der tilbyder alle de krævede attributter. Systemets mestringshastighed er over gennemsnittet, og du vil kræve færdigheder, tålmodighed og opmærksomhed for at bruge det. Platformen tilbyder overlegen funktionalitet, hvilket gør det til den bedste webstedsbygger i nanen til oprettelse af klanwebsteder.

Enjin funktioner:

 • Modul System – Du kan vælge dine webstedsfunktionalitetsfunktioner på egen hånd. Der er forskellige moduler at vælge imellem, herunder nyheder, seneste tråde, online brugere, medlemsliste, forum, nylige besøgende osv. Alt i alt er der 37 moduler her. Hver af dem kan tilpasses med hensyn til dine behov og præferencer.
 • Enjin webstedsskabeloner

 • Integreret taleserver – Du kan selv konfigurere Mumble- eller TeamSpeak 3-kommunikation. Dette betyder, at stemmekommunikation under kampene kan komme via dit eget websted.
 • Enjin API – Dette er et værktøj, der gør det muligt at oprette dine egne moduler. Det kommer godt med for erfarne brugere.
 • Minecraft Server – Alle Enjin-brugere har en fantastisk mulighed for at oprette en Minecraft-server. Dette er en perfekt mulighed for alle fans af dette spil, der ønsker at køre og administrere deres egne servere.
 • Twitch Streaming Server Integration – Du kan streame dine yndlingskanaler fra den mest populære streamingtjeneste på dit websted.
 • Onlinespil Support – Tjenesten understøtter størstedelen af ​​de populære onlinespil. Hvad du har brug for er at vælge spillet, når du lancerer et websted, får en høj kompatibilitetsgrad og projekttilpasning.
 • SEO værktøjer – Enjin giver adgang til det rige sæt SEO-værktøjer til bedre optimering af dit klanwebsite. Nogle af disse indstillinger inkluderer metatags og Google Analytics-opsætning, venlig URL-opsætning, sitemap.xml, robotter. txt.

Webstedsbyggeren tillader oprettelse af et spillesite uden omkostninger overhovedet. Du kan oprette op til 20 moduler, et forum, en mulighed for at få donationer, fuld integration med sociale tjenester og endda en online butik. Den eneste bemærkelsesværdige begrænsning er, at du ikke kan forbinde dit eget domæne.

Når vi taler om betalte optioner, har Enjin to abonnementer – avanceret plan (86,3 $ om året) og den ultimative plan ($ 287,9 om året). Forskellen mellem dem er, at Ultimate Plan tilbyder dig alle premium skabeloner, den avancerede API-version, DDoS-beskyttelse, masser af diskplads (50 GB) og flere slots til TS3 eller Mumble Server (25 mod 5). Således tilbyder den anden plan næsten alle funktioner som den første, men disse funktioner er mere udvidede og avancerede her.

Prøv Enjin gratis

WordPress – Det bedste gratis CMS til at oprette et spilwebsted

WordPress - Det bedste gratis CMS til at oprette et spilwebsted

WordPress – er det verdens-populære Content Management System, der har fået enorm anerkendelse og anerkendelse på grund af det omfattende sæt funktioner, integrationsmuligheder og designtilpasningsværktøjer, det kommer med. Systemet er en værdig løsning til udvikling af alle typer projekter, og spillwebsteder er ikke en undtagelse. Vær dog opmærksom på, at hvis du aldrig har arbejdet med WordPress før, kan det tage lidt tid at vænne sig til systemet og mestre dets funktioner såvel som generelle webdesigntilnærmelser.

WordPress-funktioner:

 • Plugin-integration – CMS er oprindeligt kendt for sit omfattende valg af plugins, hvis integration kan tilføje funktionalitet til dit projekt og bringe det til det helt nye niveau. Når det kommer til oprettelse af spilwebsteder, giver det mening at vælge og bruge følgende udvidelser og plugins: Ultimate Member, Live Chat, Guild, ARMember og WoW Guild for at nævne nogle få.
 • Spilleskabeloner – Sammen med et sæt plugins kan WordPress prale af en fantastisk samling af spilleskabeloner. Du kan støde på mange af disse på nettet ved at vælge mellem gratis og betalte indstillinger. Bare gennemse markeringen og vælg det tema, der kommer op til den klan / guildwebsted, du arbejder på.
 • Coding – WordPress tillader ikke kun at bruge kodningsfærdigheder og viden – det indebærer at gøre det. Hvis du har en vis programmeringsbaggrund, vil du være i stand til at give dit klanwebsite personligt udseende, eksklusivt design og ydeevne.

WordPress er ikke den nemmeste webbygningstjeneste, men det er bestemt et værdigt professionelt værktøj, som vil hjælpe dig med at oprette en fantastisk funktionsladet klan / guildwebsted. CMS er oprindeligt gratis at downloade, installere og teste. For at offentliggøre webstedet skal du dog investere i domæne, hosting (vores valg er Bluehost med sin $ 2,95 / mo-plan) samt ekstern skabelon, plugins og tilføjelser. De endelige omkostninger afhænger af antallet af integrerede elementer, hostingplan og skabelonkvalitet, du vil gå efter. Vær opmærksom på, at når du vælger Content Management System.

Prøv WordPress nu

uCoz – Free Gaming Community Website Builder

uCoz - Free Gaming Community Website Builder

uCoz – er en gratis webstedsbygger, hvis funktionssæt og funktionalitet tillader oprettelse af et komplet klan- eller guildwebsted. Det tager omkring en uge at udforske og mestre alle mulighederne for tjenesten til at starte et professionelt websted. Tjenesten retter sig mod både newbies og webdesign-proffere og tilbyder en række muligheder for alle kategorier af brugere. Hvad du får her er en række skabeloner af høj kvalitet, værktøjer til rig designtilpasning, redigeringsmuligheder for webstedskode (for de brugere, der har HTML-færdigheder), individuel doman-forbindelse og andre funktioner.

uCoz-funktioner:

 • Modulstruktur – Webstedsbyggeren tillader oprettelse af websteder ud af flere moduler, som kan ændres og justeres til at danne en webstedsstruktur. Modulerne forenes af en enkelt grænseflade, masser af indstillinger og muligheder. Nogle af dem inkluderer Brugere, Sideeditor, Hjemmeside Nyheder, Forum, Blog, Site katalog, Annoncekort, Filkatalog, Fotoalbum, Gæstebog, Online spil, Ofte stillede spørgsmål, Webstedsøgning, Tests, Mini Chat, Webstedsstatistik, Online Store, Video, SEO-modul og mere.
 • uCoz Kontrolpanel

 • Kode redigering – Systemet giver fuld adgang til kodedigeringsindstillinger. Ved at have kontrol over HTML, CSS, PHP, JS, vil du være i stand til at gøre dit klanwebsted dybt tilpasset til alle brugerkategorier. Der er også FTP-adgang her.
 • uCoz Side Editor

 • Officiel uTemplate Store – Bortset fra flere webstedsskabeloner, der hører til forskellige kategorier, tilbyder uCoz også et temmelig rigt udvalg af premium-temaer, der er tilgængelige i den officielle uTemplate-brandbutik. Der er betalte og gratis varianter her, hvilket bidrager til effektiviteten af ​​designtilpasningsprocessen.
 • Gratis API-adgang – Tjenesten giver gratis API-adgang, som tillader webdesign-professionelle at få mest muligt ud af modultilpasningsmulighederne, skabe nye apps eller webstedsdashboards til klienter.
 • Kraftigt SEO-modul – Webstedsbyggeren leveres med et kraftfuldt SEO-modul, der gør det muligt at opsætte, styre og automatisere annoncekampagner, hvilket øger webstedspositioner i søgemaskinerne.
 • uCoz SEO-modul

For alle uCoz-brugere, der planlægger at starte klan- eller guildwebsteder til ikke-kommerciel brug, tilbyder webstedsbyggeren en gratis plan, der aldrig udløber. Selvom planen har et annonceplade, der vises på et færdiggjort websted, vil det ikke være til hinder for spilfans, og det vil således fungere godt til udviklingen af ​​disse websteder.

Hvad angår de betalte abonnementer, har uCoz 4 planer. Dette er den minimale plan ($ 2,99 / mo), den grundlæggende plan ($ 5,99 / mo), den optimale plan ($ 7,99 / mo) og den maksimale plan ($ 15,99 / mo). Forskellen mellem planerne er i mængden af ​​tilgængelig diskplads og den funktion, som planerne tilbyder. Den gode nyhed er, at alle uCoz-planer tilbyder betydelige rabatter, hvis du beslutter at betale for 3 måneder / 6 måneder / år i forvejen.

Læs også: uCoz-gennemgang.

Prøv uCoz gratis

Xsolla – Forretningsmotor til spiludviklere og udgivere

Xsolla - Forretningsmotor til spiludviklere og udgivere

Xsolla – er en professionel forretningsmotor til spiludviklere og udgivere. Platformen er oprindeligt oprettet til at levere spilspecifikke løsninger, herunder nye opstart og opgraderede versioner af populære spil. Systemet giver mulighed for voksende målgrupper, øger indtægterne, modtager ekstra finansiering til nye / eksisterende videospil og andre privilegier. Derudover leveres tjenesten med en gratis integreret webstedsbygger, der bidrager til lethed af spiludvikling.

Xsolla-funktioner:

 • Opsætning af digital butik – Platformen gør det muligt at forbinde en webshop til din hjemmeside med kun et par klik. Dette er nødvendigt for at lade dig sælge spilrelaterede varer, virtuel valuta, abonnementer og endda spilnøgler via webstedet. Der kræves ingen teknologiske færdigheder for at fuldføre opgaven, men yderligere administration af webshop indebærer stadig bevidsthed om grundlæggende webdesign.
 • Tredjepartsintegration – Xsolla giver mulighed for at øge dit websteds ydelse ved hjælp af tredjepartsintegrationer. Blandt de tjenester, du kan vælge og føje til dit spilwebsted, giver det mening at nævne Google Analytics for at spore trafiksvingninger, Twitter- og Facebook-konti for at generere flere brugere, Game Magazines til at offentliggøre produktet på de vigtigste aktuelle virksomheder, Google Optimer for at få det meste ud af AB-webstestning og andre populære tjenester.
 • Gaming design – Platformen kommer ikke med en rig samling af færdige designs. I stedet tilbyder systemet et grundlæggende layout til yderligere tilpasning og redigering. Derudover får du ekstra designfunktioner og -indstillinger, der kan give dit projekt et look i ende (mulighed for at ændre hjemmesidestil, skrifttyper og farver, baggrundsvideo / fotointegrationer osv.).
 • Kampagner – Systemet giver en mulighed for at oprette, finjustere og styre forskellige promo-kampagner. Alt i alt er det muligt at tilpasse en ny promo-kampagne i fire enkle trin, der leveres som standard. Brugere kan også introducere promo-koder og kuponer for at øge effektiviteten af ​​deres marketingkampagner.
 • Statistikker og Analytics – Funktionen giver dig mulighed for at spore dine webstedsstatistikker og overvåge succes med de nyligt startede promo-kampagner. Der er også et separat regnskabssektion for de brugere, der ønsker at spore deres salgsmængder, loyale kunder, gennemsnitlig værdi for lønningstid og andre nuancer.
 • Affiliate marketing – Xsolla giver adgang til det integrerede Partner Network, hvor du kan starte og styre spilrelaterede tilknyttede kampagner. Lanceringen af ​​disse kampagner afsluttes kun med et enkelt klik, mens yderligere styring af tilknyttede marketingprogrammer også er ganske forståelig.

Xsolla webstedsbygger er oprindeligt gratis for alle. Det giver fri adgang til alle de integrerede funktioner, inklusive hosting. Yderligere brug af systemet, der indebærer overskudsgenerering, betales dog. Systemet opkræver 5% gebyr fra hvert køb / transaktion foretaget via webstedet, hvilket er en ganske rimelig løsning for platformudviklerne.

Læs også: Xsolla anmeldelse.

Prøv Xsolla gratis

Ning – Gaming Website Builder for både spillere og udviklere

Ning - Gaming Website Builder for både spillere og udviklere

Ning – er en spilwebstedbygger for både spillere og udviklere, der i øjeblikket giver mere end 2 millioner projekter siden året, da det blev grundlagt i 2004. Webstedsbyggeren fungerer godt til at skabe sociale netværk, onlinesamfund og spilwebsteder. Dens integrerede intuitive træk-og-slip-redigeringsværktøj tillader kun at starte websteder med fuld funktion i få få trin. Der er desuden en mulighed for kodedigering her, hvilket er en stor fordel for kodekyndige brugere, der er villige til at køre funktionsbelastede spilwebsteder.

Ning-funktioner:

 • Avancerede indholdsstyringsfunktioner – Webstedsbyggeren giver mulighed for enkel og problemfri styring af indhold, der er føjet til dit spilwebsted. Systemet leveres med en blogging-motor, mulighed for at oprette forum, mulighed for at tilføje afstemninger, begivenheder, flere lyd-, video- og fotofiler.
 • e-handelsplatform – Ning har sin egen integrerede e-handelsmotor, som gør det muligt at tjene penge på dit spilwebsted og begynde at generere overskud med det. Derudover giver systemet dig mulighed for at bruge specielle forretningsværktøjer, herunder MailChimp e-mail-automatisering, nøjagtige statistikindsamlingsværktøjer, mulighed for at sende private beskeder / organisere udsendelser for registrerede medlemmer.
 • Sociale netværk – Webstedsbyggeren leverer masser af funktionelle sociale netværksfunktioner, nemlig sociale delingsindstillinger udført via populære sociale netværk som Twitter eller Facebook.

Ning har endnu ikke en gratis plan, men der er mulighed for at teste den imponerende overflod af dets integrerede funktioner gratis under 14-dages prøveperiode. Webstedsbyggeren har tre betalte abonnementer, hvis omkostninger starter fra $ 25 / mo. Du kan også spare op til 20% af planomkostningerne ved at købe det årlige abonnement.

Prøv Ning gratis

Bundlinie

En klanwebsite er et flag fra enhver spillegruppe. Det skal leveres med specielle symbolik, kreativitet, præstationer, gallerier, videoer, kommunikation osv. Dette er en genkendelig tendens med hensyn til dit spilfællesskab. Det er skabt til glæde og overlegenhed i forhold til dine spilkonkurrenter.

På grund af hjemmesiden kan du rekruttere avancerede newbies, organisere klanbegivenheder, kommunikation, styre en pædagogisk sektion med nuancer og taktik i spillet. Der er meget, du kan finde her! Uanset hvad, dette er intet andet end bare din orden forfremmelse.

Det siger sig selv, at WordPress er det bedste gratis CMS, du kan bruge til at lancere kvalitet og visuelt tiltalende klan- eller guildwebsteder med høje endeydelse. Bare køb dig rundt for at vælge plugins og tiltalende tema til dit WordPress-websted af kvalitet og nyd resultatet.

Funktionaliteten af ​​et spilwebsted, der er oprettet med WordPress, vil også være på topniveau. Det vil være mere end nok til at indsende nyheder, taktik, plakater, afstemninger, chats, begivenhedsplanlægning, forumorganisation, blog osv. På grund af flere plugins, omfattende kodedigeringsmuligheder og andre funktioner skiller systemet sig ud fra mængden, idet den er det bedste valg for spilfans, der er villige til at opbygge gratis websteder af høj kvalitet.

Enjin og uCoz er også værd at være opmærksomme, når det kommer til lancering af et klan / guild-websted. Systemerne tilbyder ganske alsidige tilgange til processen med at oprette spilwebsteder. Du vil dog benytte dig af positiv oplevelse i begge tilfælde. Mens Enjin er en specialiseret platform, der er fokuseret på oprettelse og styring af spilwebsteder, er uCoz en populær gratis alt-i-en-klan-webstedsbygger.

Xsolla og Ning er to webbygningsplatforme, der oftest bruges af professionelle virksomheder og tjenester, der er involveret i oprettelse af gamingwebsteder. Dette er grunden til, at systemerne tilbyder stærk funktionalitet og alsidige designtilpasningsmuligheder. Brugeren kan gøre brug af omfattende sociale og tredjepartsintegrationsmuligheder, webstedsfremme, marketing og analytiske værktøjer samt rig indholdsstyring og e-handelsmuligheder.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map