Bedste medicinske hjemmeside bygherrer

Bedste medicinske hjemmeside bygherrer


Lancering af et medicinsk websted bliver ofte en prøvende og kompliceret proces for de brugere, der mangler de nødvendige nichefærdigheder og ekspertise.

Men hvad nu hvis du virkelig har brug for et kvalitetswebsted, der imødekommer dine kunders behov og ikke har nogen idé om, hvordan du opretter det med mindst mulig besvær og tidspild? Det er her webstedsbyggere vil være til stor hjælp for dig.

Webstedsbyggere er specielt oprettet med behov og evner hos ikke-teknisk-erfarne brugere i tankerne. De er super enkle og praktiske. I de fleste tilfælde, opbygning af et websted fra bunden er bare et spørgsmål om et par timer med dem – så intuitive og enkle er de! Disse systemer leveres med forståelige dashboards, et sæt nichespecifikke (medicinsk) skabeloner, kraftfulde tilpasningsværktøjer og en række indstillinger for webdesign, der vil omdanne processen med webudvikling til en fælles procedure, der er tilgængelig for alle. Uanset om du har brug for et websted til din private medicinske klinik, en personlig medicinsk hjemmeside eller enhver anden nichefokuseret ressource, er brug af webstedsbyggere bestemt en rimelig løsning!

Vi testede ud af 7 af de bedste medicinske webstedbyggeri til læger & Læger:

 1. WIX – Den bedste medicinske webstedsbygger (HIPAA-kompatibel)
 2. uKit – Personlig webstedsbygger til læger
 3. Shopify – Bedste medicinsk e-handelssoftware
 4. Ucraft – Nemmeste webstedsbygger til læger
 5. Bluehost – Den bedste hosting til medicinsk webside
 6. WordPress – Gratis platform (CMS) for ethvert websted
 7. SITE123 – Webstedsbygger for tandlæger & Klinikker

En sådan mangfoldighed af valg kan noget komplicere uerfarne brugere, der bare skal udforske alle de webdesignmuligheder, disse værktøjer giver. Hvilken af ​​dem fungerer bedst til dine individuelle webdesignbehov, og hvilken af ​​dem er frem for konkurrenterne? Eller måske hver af disse platforme har noget at tilbyde?

For at besvare disse og andre spørgsmål og vælge det mest passende webbygningsværktøj giver det mening at gennemgå hver af de ovennævnte platforme. Dette er den helt sikre måde at finde ud af, hvad de har nøjagtigt at tilbyde, hvis du agter at starte et medicinsk websted. Lad os komme i gang nu.

Wix – Den bedste medicinske webstedsbygger (HIPAA-kompatibel)

Wix - Den bedste medicinske webstedsbygger (HIPAA-kompatibel)

Wix – er den bedste webstedsbygger til at starte og administrere en medicinsk webside, uanset dens kompleksitet og kodningsbevidsthed for brugerne. Platformen er klar til at levere en bred vifte af funktioner og værktøjer, der især kan forbedre din virksomheds popularitet og omdømme.

Systemet er et perfekt valg til private medicinske klinikker eller familielæger, der leder efter kvalitet på nettet. Det er intuitivt og forståeligt fra første blik. Det er ikke nødvendigt at have nogen webdesignfærdigheder for at mestre systemet og begynde at bruge det til at fuldføre hele spektret af dine webdesignopgaver. Her er, hvad Wix webstedsbygger er klar til at tilbyde dig:

 • Medicinske skabeloner. Wix kommer med en samling af mobile-klare medicinske skabeloner, der passer til en række nisjerelaterede områder. Skabelonerne er gratis og meget tilpasselige, hvilket gør det muligt at starte websteder for medicinske klinikker og centre, privat medicinsk praksis, medicinske specialister (som ernæringseksperter, tandlæger, psykologer, psykiatere, terapeuter, psykoterapeuter), specialister på alternativ medicin, familielæger, laserkirurger osv. Du kan give ethvert af dem et personlig look ved at tilføje dine virksomhedsinfo, placering, klientanmeldelser og andet indhold, du finder vigtigt.
 • HIPAA-overholdelse. Webstedsbyggeren er HIPAA-kompatibel, hvilket betyder, at det sikrer maksimal beskyttelse af dine personlige data. Dette er en af ​​must-have faktorer for ethvert medicinsk websted som loven om transportabilitet og ansvarlighed til sundhedsforsikring (HIPAA) sætter standarderne for følsom og pålidelig beskyttelse af patientdataene. Når du starter et websted med Wix, kan du bruge den e-mail, der er oprettet med platformen, til din fortrolige korrespondance. Dette er muligt på grund af det faktum, at Wix bruger G Suite som posttjenesten, som på sin side er HIPAA-kompatibel.
 • Kundeinteraktions widgets. Wix App Market giver adgang til det omfattende udvalg af kundeinteraktionswidgets, du kan bruge til at øge dit websteds ydelse. Nogle af dem inkluderer Begivenhedskalender, 123 formbygger, tilbagekald, book aftaler online, live chat, wix formularer, Google begivenhedskalender, Wix bookinger, planlægning Pro, Sidste nyt, Wix chat, kontaktadministration + CRM osv..
 • kunde anmeldelser. Sammen med kundeinteraktionswidgets tilbyder webstedsbyggeren en mulighed for at vælge mellem flere udvidelser og tilføjelser, der lader brugerne forlade deres kommentarer, der kan forbedre dine forretningsmarkedsføringsperspektiver. Disse omfatter Kundeanmeldelser, MyReviews, Kommentarer, Yelp, Kommentarer +, Testimonial Builder, Social Testimonials, Inffuse Testimonials, Voice Comments+ og mange flere.
 • Blogging. Wix har en kraftfuld blogging-motor, som giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en blog til dit medicinske websted. Det er her du kan lægge medicinske artikler for at indlede drøftelser mellem besøgende på webstedet og lade dem efterlade deres kommentarer.
 • Wix Bookings. Dit medicinske websted vil helt sikkert drage fordel af at give dine mulige og regelmæssige patienter en mulighed for at booke online aftaler i realtidstilstand, tilmelde dig konsultationer og foretage betalinger direkte på webstedet. Det er her Wix Bookings-appen er praktisk.
 • Forum. En anden funktion, der giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din medicinske hjemmesidepræstation, er et Forum, som er meget effektivt til at øge brugerinteraktionens niveau. Dette er stedet, hvor du kan oprette flere emner, grene og sektioner relateret til den medicinske sfære.

Wix har i øjeblikket en gratis plan med ubegrænset brugstid og to typer betalte abonnementer, nemlig Standard og Business / eCommerce. De er forskellige med hensyn til funktioner, funktioner og designtilpasningsværktøjer leveret som standard. Hver af disse grupper af planer er opdelt i flere andre abonnementer for at imødekomme forskellige behov hos brugerne. Prisen for standardplaner starter med $ 13 / mo, mens omkostningerne til forretningsabonnementer starter med $ 23 / mo.

Prøv Wix gratis

uKit – Personal Website Builder eller læger

uKit - Personal Website Builder eller læger

uKit – er et ret flot alternativ til Wix, og det er også lidt enklere. uKit er en værdig løsning til praktiserende læger og private medicinske klinikker. Enkelheden med denne WYSIWYG-webstedsbygger betyder dog ikke, at du ikke vil være i stand til at designe et effektivt og funktionelt medicinsk websted. Dette afhænger af typen af ​​et websted, du har brug for, specifikationerne for den virksomhed, du driver, og de mål, du sætter. Se på uKit-funktionsliste nu:

 • Medicinske skabeloner. uKit tilbyder et rigt udvalg af medicinske skabeloner, du kan vælge imellem for at minimere din webbygningsindsats og spare tid. Der er således en medicinsk kategori, der omfatter nisespecifikke medicinske temaer, såsom dem, der er beregnet til medicinske laboratorier, klinikker, medicinsk assistance, private medicinske laboratorier, tandlæger, æstetiske kosmetologer, børne-medicinske centre, private psykologer, familielæger osv. Alle skabeloner, som systemet tilbyder, er responsive som standard og kan tilpasses til at imødekomme dine virksomheds behov.
 • Widget samling. uKit widget-samling er også ret omfattende. Det giver dig mulighed for at vælge de apps og udvidelser, der vil være et perfekt bidrag til din medicinske hjemmesides ydeevne. Nogle af de mest valgte widgets inkluderer Online chat, knapper på sociale netværk, tidslinje, brugerkommentarer, serviceberegner, timer og mere.
 • Live chat. Webstedsbyggeren tilbyder en mulighed for at bruge Live Chat-funktionen, der giver dig mulighed for at holde kontakten med dine besøgende på ethvert tidspunkt på dagen.
 • CallBack-funktion. Integration af denne widget tillader klienter at forlade deres tilbagekaldsanmodninger på webstedet, så du kontakter dem på det specificerede tidspunkt. Dette er praktisk både for dig og dine patienter.

uKit tilbyder ikke nogen gratis planer, men det har 4 planer, der er betalt og leveres med en række forskellige funktioner til at imødekomme dine behov for webdesign. Hver af planerne har en 14-dages prøveperiode, der giver brugerne mulighed for at teste systemet uden omkostninger at forstå, hvis det virkelig opfylder deres præferencer og krav til webudvikling. Prisen for betalte abonnementer starter med $ 4 / mo og når $ 12 / mo, hvilket også er en ret rimelig investering.

Se også: uKit anmeldelse.

Prøv uKit gratis

Shopify – Bedste medicinsk e-handelssoftware

Shopify - Bedste medicinsk e-handelssoftware

Shopify – er den bedste e-handelssoftware, der kan bruges til effektivt at starte og styre medicinske websteder. Platformen tilbyder flere e-handelsværktøjer og -funktioner, der bidrager til webstedsudvikling, styring, promovering og marketing. Softwaren er også kendt for sin forbedrede sikkerhed og sammenlignende enkelhed. Dette er, hvad tjenesten er klar til at tilbyde:

 • Kraftige synkroniseringsindstillinger. Shopify giver mulighed for enkel og effektiv synkronisering med kendte eksterne tjenester og markedspladser. Som et resultat vil dit medicinske websted få bedre ydeevne og tilbyde højere kundeengagement og tilfredshedsgrad.
 • POS-software. Hvis du ønsker at tilbyde betalte tjenester både online og offline, er Shopify Point of Sale-funktionen det rigtige, du har brug for. Det øger din websteds funktionalitet og bidrager til kundegenerering og højere trafikstrøm.
 • Produktstyringsløsninger. Når du arbejder med din medicinske websideudvikling, kan du muligvis møde behovet for at vise særlige tilbud / tjenester sammen med medicinske relaterede genstande / produkter, der også kræver tiltalende præsentation. På grund af de høje produktstyringsmuligheder, softwaren tilbyder, kan du tilføje varer sammen med deres detaljerede beskrivelser, oprette attraktive showvinduer, produktsamlinger, gøre brug af CSV-filimport / eksportfunktion osv..
 • Augmented Reality (AR) – Shopify er også kendt på grund af dens Funktionen Augmented Reality der gør det muligt at præsentere de krævede webstedsrelaterede produkter / tjenester i 3D-tilstand. Dette bidrager bestemt til kundegenerering og opbevaringsfrekvens, forøgelse af dit websted / forretnings omdømme, højere trafikflow osv.
 • Flersproget support. Shopify tilbyder flersproget support til hver enkelt bruger, der er villig til at starte et websted tilgængeligt på flere sprog. Sagen er, at flersprogede websteder hjælper med at få opmærksomheden på udenlandske patienter eller turister fra udlandet. Dette hjælper til sidst med at nå bedre forretningsresultater.

Shopify’s prispolitik er rimelig, og den overholder også den integrerede funktionalitet, softwaren tilbyder. Platformen har ikke en gratis plan endnu, der er en gratis 14-dages prøveversion, der giver dig mulighed for at teste hele funktionssættet på platformen. Omkostningerne ved brug af softwaren starter med $ 9 / mo – det er prisen for det billigste abonnement.

Se også: Shopify anmeldelse.

Prøv Shopify gratis

Ucraft – Nemmeste webstedsbygger til læger

Ucraft - Nemmeste webstedsbygger til læger

Ucraft – er en DIY-webstedsbygger, som er nok til at starte og styre websteder for læger. Systemet giver adgang til den omfattende samling af funktioner, værktøjer og muligheder, der giver dig mulighed for at få mest muligt ud af dens integrerede ydelse. Således kan du gennemse dusinvis af tilpassede design, tilpasningsværktøjer, blogging og marketingløsninger. Listen over de mest imponerende Ucraft-funktioner er som følger:

 • Responsive skabeloner. Som de fleste webstedsbyggerne har Ucraft en samling af foruddesignede responsive skabeloner, der er specielt udviklet til medicinsk industri. Designerne er gratis, og det er muligt at skifte dem når som helst.
 • Gratis skabelse af destinationsside. Hvis du planlægger at oprette en destinationsside til din medicinske forretning, hjælper Ucrat dig med at komme i gang med lethed. Det leveres med den gratis Landing Page Builder, der omfatter hele det sæt integrerede værktøjer, der er nødvendige for at designe denne type projekt.
 • Logo Maker. Har du ikke et forretningslogo endnu? Ønsker du at designe den til en mere effektiv medicinsk webstedspræsentation? Derefter er gratis Logo Maker fra Ucraft det meget værktøj, der hjælper dig med at udføre opgaven med lethed.
 • Flersproget support. Ucraft muliggør også udvikling af flersprogede websteder. Tilgængelighed af flere; sproglige versioner af dit projekt vil gøre det muligt at lade fopreign patienter og læger komme i kontakt med dig for at benytte de tjenester, du tilbyder.
 • Eksterne integration. Selvom Ucraft har en imponerende samling af integrerede værktøjer og webstedselementer, er det stadig muligt at benytte sig af Ucraft-tredjepartsudvidelser. Nogle af dem omfatter Intercom, Disqus, LiveAgent, Uservoice, Zendesk Chat, Jivosite, Facebook Messenger og andre widgets for at øge dit projektmarkedsførings-, udviklings- og promoveringspotentiale.

Ucraft-prispolitik er også på et værdigt niveau. Webstedsbyggeren har et helt gratis abonnement til at lade sine første gangs brugere teste det integrerede funktionssæt. Der er også en mulighed for at starte en destinationsside med Ucraft uden omkostninger overhovedet her. For de brugere, der tager beslutningen om at opgradere til et af de betalte abonnementer, tilbyder systemet adskillige betalte planer, hvoraf den mest overkommelige er Pro Website-abonnementet, hvis omkostninger udgør $ 10 / mo. Den 14-dages gratis prøveversion giver dig mulighed for at teste funktionaliteten i hver plan for at finde ud af, hvad du kan forvente af den.

Prøv Ucraft gratis

Bluehost – Den bedste hosting til medicinsk webside

Bluehost - Den bedste hosting til medicinsk webside

Bluehost – er en betroet og sikker hostingudbyder, der giver dig mulighed for at gemme dit medicinske websted og få et domænenavn til det, der vil øge din virksomheds online omdømme. Virksomheden har udmærket sig som top hosting løsning anbefalet af WordPress CMS. Platformen har vundet popularitet og anerkendelse af tusinder af brugere, der værdsætter troværdighed, professionalisme og overkommelige priser frem for alt. Funktionssættet på platformen er som følger:

 • Nem og hurtig WordPress-installation. Hvis du planlægger at oprette et medicinsk websted med WordPress, der bruger Bluehost som hostingudbyder, giver platformen dig mulighed for kun at installere CMS med et enkelt klik. Det er enkelt og hurtigt, selv for en nybegynder.
 • Fleksibilitet. Platformen giver mulighed for flere integration med tredjeparts tjenester og applikationer. De hjælper med at øge din websteds ydeevne og udvide udvalget af designtilpasningsmuligheder, som systemet tilbyder.
 • Bluehost Marketplace. Hostingudbyderen har et rigt markedsplads for tilføjelser, applikationer og scripts, du kan vælge for at gøre dit websteds ydeevne mere effektiv og avanceret. Du kan bruge tredjepartsskabeloner til WordPress, billedgallerier, blogging og e-handelsfunktioner, marketing- og webstedspromoteringsværktøjer osv..
 • Sikkerhed. Bluehost er også kendt for udvalget af sikkerhedsfunktioner og værktøjer (som f.eks. Spam Expert og Spam Hammer) det tilbyder at beskytte dit websted mod uautoriseret adgang fra tredjepartsbrugere, spammeangreb og andre potentielle trusler.
 • Hurtig sideindlæsningshastighed. Bluehost sikrer høje oppetider, som til sidst resulterer i hurtigere sideindlæsningshastighedstid, trafikgenerering, overskudsvækst og forbedring af de vigtigste funktionalitetsparametre i dit projekt.

Bluehost skiller sig ud fra mængden på grund af den prispolitik, den tilbyder til sine abonnenter. Hostingudbyderen har ikke en gratis plan, men dens betalte abonnementer er mere end overkommelige for alle. Den billigste Bluehost-plan koster $ 2,95 / mo, hvilket giver ubegrænset båndbredde, gratis SSL-forbindelse, flere WordPress-opdateringer og andre must-have fordele.

Prøv Bluehost nu

WordPress – Gratis platform (CMS) for ethvert websted

WordPress - gratis platform (CMS) til ethvert websted

WordPress – er det mest populære Content Management System, der er et ret flot valg til udvikling af medicinske websteder. Platformen har kendetegnet sig på grund af dets avancerede funktionssæt, overflod af avancerede designtilpasningsværktøjer, kraftfulde integrations- og bloggingmuligheder osv. Listen over WordPress-højdepunkter er ret omfattende og inkluderer følgende aspekter:

 • Medicinske temaer. WordPress leveres med en samling medicinske skabeloner, der både er integrerede og tilgængelige på nettet. Designerne er gratis og betalt, og det er op til dig at vælge den, der passer bedst til dine medicinske niche- og webdesignpræferencer. Pas på skabeloner udviklet af thosed webdesignere, som du aldrig har behandlet før på grund af de potentielle malware-trusler, de måtte komme med.
 • Plugins til medicinske websteder. CMS kan prale af en fantastisk samling af integrerede plugins til medicinske websteder, der både er gratis og betalt. Nogle af de mest succesrige eksempler på sådanne udvidelser inkluderer TrendMD, Bookingkalender, Treato, CometChat, Gravity Forms, Events Calendar, Ultimate Appointment Booking and Scheduling, Staff List, PubMed Posts, DICOM (Digital billedbehandling og kommunikation i medicin), Online sundhedsregnemaskiner og mange flere.
 • Blogging. CMS blev oprindeligt oprettet som en blogplatform, som giver dig mulighed for at oprette forbindelse og administrere en fuldt udstyret blog til dit medicinske websted. Det er her, du vil være i stand til at sende nicheblogger-artikler, aktivere brugerkommentarer og gennemføre andre trin, som dine besøgende på webstedet og potentielle patienter helt sikkert vil sætte pris på med fordel.
 • Plugins til kundeinteraktion. Med WordPress kan du vælge mellem masser af integrerede plugins, der kan bidrage til bedre kundeinteraktionsmuligheder for dit projekt. Blandt de plugins, du kan vælge til dit projekt, er følgende bestemt bestemt opmærksomme: Easy Social Share-knapper, Anmod om tilbagekaldsstopin, WP Notification Bar Pro, Client Portal Plugin, WP Customer Area og mange flere.

WordPress er oprindeligt et gratis CMS. Dette betyder, at du kan downloade, installere og bruge platformens grundlæggende funktionssæt uden omkostninger. For at offentliggøre projektet skal du dog tage sig af hosting og valg af domæne. I denne henseende er brugen af ​​Bluehost med dens billigste plan ($ 2,95 / mo) vil være den mest rimelige og omkostningseffektive løsning. Derudover kan du overveje at integrere en af ​​de eksterne betalte skabeloner eller tredjeparts plugins, der vil øge din medicinske hjemmesides ydelse.

Prøv WordPress nu

SITE123 – Webstedsbygger for tandlæger & Klinikker

SITE123 - Webstedsbygger til tandlæger og klinikker

SITE123 – er en enkel og praktisk DIY-webstedsbygger, der fungerer lige så godt til begyndere og webdesign-proffere med mange års nichekompetence. Der er ikke behov for at beherske kodningsevner for at gøre brug af alle de funktioner, platformen tilbyder. En praktisk drag-and-drop-editor sammen med preview-indstillingen giver dig mulighed for at kontrollere alle faser i webstedsudviklingsprocessen. Når du arbejder på dit medicinske webstedsdesign, kan du drage fordel af følgende fordele, som webstedsbyggeren tilbyder:

 • App-marked. SITE123 giver adgang til masser af integrerede applikationer, tilføjelser og widgets, der er tilgængelige på det rigtige App Market. Det er her du kan gennemse masser af funktionelle udvidelser, herunder Live Chat Support, Analytics-værktøjer, formularer, Gallerier, Booking, Social og mange flere.
 • Logo Maker. Webstedsbyggeren tillader at designe dit eget medicinske webstedslogo, hvis du ikke endnu har det. Værktøjet er gratis for alle, og det er utroligt nemt at bruge også. Ligeledes er det muligt at uploade dit eget forretningslogo og tilpasse det, som du ønsker her.
 • Integration af sociale medier. At øge dit medicinske websteds omdømme bliver meget enklere med integrationsmuligheder på sociale medier, der leveres af SITE123. Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at dele dine klinikrelaterede nyheder, opdateringer, begivenheder, planer og plan i de sociale netværk for at lade målgruppen finde ud af denne info til tiden.
 • Flersproget support. Webstedsbyggeren tilbyder flersproget support, på grund af hvilken du kan starte et medicinsk websted i flere sprogversioner. Dette gør det lettere for udenlandske patienter at finde din klinik og komme i kontakt med dig for at benytte det krævede spektrum af medicinske tjenester, du leverer.
 • Gratis formbygger. Hvis du planlægger at integrere onlineformularer i alle sektioner / sider på dit medicinske websted, lader SITE123 dig gøre det ved at bruge dets gratis formbygger. Værktøjet giver adgang til flere tilpassede formularlayouts og integrerede elementer, der kommer op til dit medicinske websted specialisering.
 • Blogging-platform. SITE123 giver dig mulighed for at opbygge en blog med funktionalitet og forbinde den til dit websted for at forbedre dens ydeevne og tilskynde til aktive brugersamtaler. Din blog kan indeholde det krævede antal sektioner og emner, så du regelmæssigt kan opdatere den med nye indlæg.

SITE123 er ikke kun en af ​​de enkleste skibwebsitebygere, men det er også en af ​​de mest omkostningseffektive platforme. Platformen har en gratis plan, men der er også fire betalte abonnementer at vælge imellem. Deres omkostninger starter med $ 10,80 / mo.

Prøv SITE123 gratis

Sådan opretter du et medicinsk websted

Lanceringen af ​​et medicinsk websted er en god idé, hvis du sigter mod at popularisere din medicinske praksis på nettet. Et websted kan blive et sted, hvor dine potentielle kunder vil benytte alle de nødvendige oplysninger, de muligvis har brug for for at forbedre deres helbredstilstand.

At have et sådant websted gør det også muligt for ejere at modstå den nichekonkurrence, der bliver mere alvorlig med hvert år, der går. Ellers risikerer du at overse en perfekt mulighed for at drive nye klienter. Ifølge statistikker går omkring 80% af brugerne online, når de søger efter helbredsoplysninger, og du er forpligtet til at have et websted, der kan tilbyde dem.

For så vidt som de medicinske tjenester er alsidige, er alle medicinske websteder også forskellige fra hinanden. Det er op til dig at beslutte, hvilket indhold der skal føjes til dit websted for at gøre det til det mest informative. Der er dog flere must-have-elementer, som dit medicinske websted ikke kan gå uden:

 • Online patientformularer. Disse formularer kan være alsidige, startende med tilmeldingsformularer og op til online tidsplanformularer. Forenkle din patients liv ved at tilbyde dem en mulighed for at registrere og planlægge deres besøg uden at skulle gå til dit kontor. Gør disse formularer let at finde, og sørg altid for, at de fungerer godt.
 • Nyheder og advarsler. Opdatering af nyhederne og offentliggørelse af vigtige advarsler, der er relateret til din medicinske praksis, får dine patienter til at føle sig trygge over dit engagement i samfundslivet. Dette vil også bidrage til den højere placering af dit websted i søgemaskinerne.
 • Forum og blog. Med over 80% af brugerne, der leder efter den medicinske info online, ser det som en smart idé at tilføje et forum og blogsnit. Dette er den bedste måde at give dine patienter sundhedsrelaterede artikler og give dem mulighed for at deltage i diskussionerne.
 • Services. Gør dine patienter opmærksomme på listen over medicinske tjenester, du er klar til at tilbyde dem. Glem ikke om prislisten og forsikringsoplysninger (hvis nogen).
 • Online-konsulent. Onlinekonsulentens tilgængelighed er en bemærkelsesværdig fordel for de patienter, der har brug for et presserende råd eller bare ikke kan finde den nødvendige information på dit websted.
 • Kontaktoplysninger. Det giver mening at vise dine kontaktoplysninger på hver side – både i øverste hjørne og i sidefoden. Der skal også være en separat Kontakt os-side, der indeholder din adresse og kort, telefonnummer, det sociale netværkskonto, en feedbackformular osv.

Bundlinie

Start af et websted er et meningsfuldt trin i din forretningsudvikling. Brug af en webstedsbygger hjælper med at gøre processen enklere og mere overkommelig, men også effektiv og engagerende. Disse platforme giver mulighed for at reducere den tid, der kræves til at designe et medicinsk websted, og eliminerer således behovet for at ansætte en professionel webdesigner.

Der er selvfølgelig snesevis af specialiserede webpubliceringsløsninger til næsten alle typer forretninger derude, som er eksklusivt rettet mod opbygning af sundhedsrelaterede websteder. Sådanne webtjenester er uden tvivl et godt sted at opbygge et medicinsk websted, men de kan være for dyre for en uafhængig læge.

Hvis du har brug for et medicinsk websted, der er både kraftfuldt og opmærksomt, er Wix dit nummer et valg. Med et udvalg af medicinske skabeloner og alsidige tilpasningsværktøjer tillader det at fremstille et websted, der skiller sig ud fra mængden. uKit er et enklere alternativ til Wix, men det giver også gode webdesignmuligheder for at skabe et fantastisk medicinsk websted. Uanset hvilket valg du vælger, vil resultatet være din indsats og tid værd!

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map