Bedste mobilvenlige webstedbyggeri

Bedste mobilvenlige webstedbyggeri


Mobiloptimering er blevet et must-have for ethvert websted oprettet med brugerfokus i tankerne. Den måde, dit websted viser på mobile enheder, har direkte indflydelse på det endelige resultat – effektiviteten af ​​produktsalg og kundernes fastholdelsesgrad. Mobil-klare websteder sikrer forbedret brugeroplevelse, øger den gennemsnitlige mængde tid, som besøgende bruger på deres websteder og øger webstedets belastningshastighed.

Dette bidrager også til bedre SEO-optimering af projekter, hvilket giver bemærkelsesværdig præference frem for nichekonkurrencer. Dette er de vigtigste grunde til, at webstedsudviklere obligatorisk bør overveje at designe en mobil version af deres websteder, hvis de agter at målrette mod større målgrupper og få mere overskud i det lange løb.

Når det kommer til udvikling af mobiloptimerede websteder, er det vigtigt vælg det rigtige webbygningsværktøj der hjælper både nybegynderne og webdesigneksperter med at udføre opgaven på egen hånd. Det er her webstedsbyggerne kommer godt med. Disse tjenester er specielt oprettet til at hjælpe brugere med at opbygge avancerede projekter, der vil vise dejlige på mobile enheder, uanset skærmtyper, størrelser og opløsninger.

Vi testede ud af 5 af de bedste mobilvenlige webstedsbyggere:

 1. Wix – Den bedste prisvindende webstedsbygger
 2. Elementor / WordPress – Enkel at bruge mobil webstedsbygger
 3. Weebly – Moderne mobilvenlig webstedsbygger
 4. Mobirise – Mobilvenlig webstedsbygger-software
 5. Duda Mobile – Den bedste mobile webstedsbygger

Webstedsbyggere inkluderet på listen er de bedste nicherepræsentanter, der gør det muligt at starte og administrere mobilvenlige websteder. De leverer flere funktioner og værktøjer, der kræves for at starte disse projekter, men alligevel har hver af dem visse fordele og ulemper, der får dem til at skille sig ud fra mængden. Hvilken service fungerer bedre til dit projekt? Læs videre for at finde ud af det.

Wix – Den bedste prisvindende webstedsbygger

Wix - Den bedste prisvindende webstedsbygger

Wix – er den bedste mobilfærdige webstedsbygger. Alle projekter, der er lanceret med systemet, er professionelle, komplette og absolut tilpasselige, hvilket gør det muligt at gennemse dem på alle enheder uden nogen undtagelse overhovedet. Webstedsbyggeren er intuitiv og enkel for alle brugere, uanset hvilken webdesignekspertise og kodningsevner, de har. Her er de vigtigste Wix-funktioner, der bidrager til bedre mobiloptimering af websteder oprettet med systemet:

 • Mobile Editor – Webstedsbyggeren leveres med den indbyggede mobileditor, der tillader tilpasning af mobile webstedsversioner med et par klik uden at påvirke skrivebordsprojektvisningen. Brugere kan vælge træk-og-slip-værktøjer, der er tilgængelige i instrumentbrættet, så de hurtigt kan optimere deres websted til tablets og mobiler. Der er en mulighed for at ændre størrelse, flytte, skjule og vise forskellige emner for at få dem til at passe til dit mobilwebstedlayout.
 • Wix Chat til mobil – Systemet tilbyder en nyttig Wix Chat til mobilapp, der lader webstedsejere besvare spørgsmålene fra deres brugere fra mobile enheder. Det er en praktisk mulighed for de brugere, der tilbringer det meste af deres tid ude af deres kontorer og ikke har adgang til stationære computere. At have en mulighed for at interagere med deres klienter på farten kan øge kundeloyaliteten og tilfredshedsgraden.
 • Mobilklare skabeloner – Wix har en fantastisk samling af designs, der er optimeret til mobilvisning og tilpasning lige fra starten. Samlingen af ​​Wix-skabeloner omfatter over 550 temaer, som er sorteret efter industri og absolut gratis for alle. Vær opmærksom på, at systemet følger “absolut positionering” -princippet og derfor ikke tillader skift mellem design midt i webstedets tilpasningsproces.

Koste: Wix er en af mest overkommelige webstedsbyggere da det tilbyder flere planer om at passe til forskellige nicher og brugerkrav. Systemet har en helt gratis plan, som ikke har nogen tidsbegrænsninger og lader brugere teste hele funktionaliteten af ​​tjenesten.

Samtidig har gratis Wix-abonnement flere funktionalitetsbegrænsninger, som forhindrer dig i at få mest muligt ud af dit websteds ydeevne. Disse inkluderer en begrænset mængde diskplads, annoncebanner, Wix-underdomæne osv.

For at slippe af med disse underskud, skal du opgradere til en af ​​de tilgængelige betalte planer i to typer abonnementer – Standard og Business / eCommerce. Den mest overkommelige standardplan koster dig $ 13 / mo, mens det billigste Business-abonnement koster $ 23 / mo. Webstedsbyggeren tilbyder også regelmæssige rabatter og specialtilbud for at øge kundeloyaliteten.

Der er også en chance for at annullere abonnementet og få en fuld pengene refusion inden for 14 dage efter tilmeldingen, hvis der er noget, du ikke er tilfreds med. I dette tilfælde bevares alt det indsendte indhold, men dit websted nedgraderes til det gratis abonnement.

Prøv Wix gratis

Elementor / WordPress – Enkel at bruge mobil webstedsbygger

Elementor / WordPress - Enkel at bruge mobil webstedsbygger

Elementor – er et brugervenligt plug-in-plug-in til mobilwebsite, der kan integreres i WordPress websteder, der gør dem velegnede til yderligere mobiloptimering og tilpasning. Det tager ikke meget tid og kræfter at integrere plugin, da processen er temmelig forståelig, selv for begyndere og kun tager et par minutter. Plugin-installation indebærer ingen HTML- eller CSS-færdigheder, hvilket er en anden fordel for de fleste brugere. Blandt de funktioner, der gør Elementor til et værdigt, mobilvenligt plugin, er følgende de første, der nævner:

 • Perfekt WordPress-kompatibilitet – Elementor er et WordPress-plugin, hvilket betyder, at det er fuldt kompatibelt med alle de udvidelser, design og plugins, som Content Management System tilbyder til kvalitet af webstedstilpasning. Vælg det tema, du gerne vil tilpasse (enten gratis eller betalt) og gå videre til at integrere Elementor for at få adgang til det flersprogede værktøj og andre avancerede funktioner.
 • Pop Up Design tilpasningsværktøjer – Plugin gør det muligt at bruge hele sættet af dets avancerede tilpasningsværktøjer, der med vilje er designet til udvikling af forskellige typer popup-formularer. Disse inkluderer salgsbannere, indfangningsformularer, Hello-søjler, meddelelser, e-mail-abonnementsformularer og mange flere.
 • Avancerede indstillinger for visuel redigering – Med Elementor kan du bruge de avancerede indstillinger for visuel redigering til en jævn og nem mobiludvikling af mobile websteder. Det er muligt at beskæftige sig med inline projektredigering ved at justere placeringen af ​​blokke og sektioner på en side. Uanset hvilke redigeringer du foretager, vil de blive vist på skærmen i livetilstand for at lade dig se resultatet før offentliggørelsen.

Koste: Elementor er et gratis WordPress-plugin, som kan downloades og integreres uden ekstra økonomiske investeringer overhovedet. Gratis Elementor-tilstand er imidlertid blottet for flere funktioner, der kan forbedre ydeevnen på dit mobilwebsted i det lange løb. For at få adgang til hele sættet med funktioner, som plugin tilbyder, er det nødvendigt at opgradere til en af ​​dets betalte planer. Prisen for betalte abonnementer starter med $ 5 / mo.

Prøv Elementor gratis

Weebly – Moderne mobilvenlig webstedsbygger

Weebly - Moderne mobilvenlig webstedsbygger

Weebly – er en moderne mobilvenlig webstedsbygger, der adskiller sig på grund af dets stærke e-handelsfokus, enkle og intuitive tilgang til webdesign, overkommelig prisfastsættelse og overflod af funktioner, der gør det muligt at starte professionelle desktop- og mobilwebsteder, selvom du er ikke et webdesign pro. Platformen leveres med en træk-og-slip-editor, og den tilbyder også en kodeindlejringsfunktion for at få et virkelig højt slutresultat. Se nogle af de mest bemærkelsesværdige Weebly-højdepunkter nu:

 • Integrerede mobilklare design – Webstedsbyggeren leveres med et sæt mobiloptimerede skabeloner, du kan tilpasse med hensyn til dine behov. Sådan kan du oprette et projekt, der tilpasser sig alle mobile skærme og opløsninger. Alt det indsendte indhold, designelementer og navigationsprocessen omarrangeres automatisk, så de passer til desktop og mobile enheder.
 • Mobil webstedsbygger – Weebly leveres med en mobilversion af høj kvalitet, som giver dig mulighed for hurtigt at opbygge mobile websteder til Android og iOS. Det er en praktisk funktion for de brugere, der står over for behovet for at administrere deres websteder på farten og ikke har regelmæssig adgang til deres stationære computere.
 • Træk-og-slip-mobileditor – Platformen gør processen med redigering af websteder enklere og mere bekvem på grund af deres integrerede træk-og-slip-visuelle editor. Det hjælper dig med at tilpasse mobilvenlige websteder nøjagtigt ved at bruge en fordel ved at få vist den endelige webstedsversion før dens offentliggørelse.

Koste: Weebly tilbyder moderat prispolitik, der passer til budgettet for alle brugerkategorier. Der er en gratis plan, der strækker sig over den ubegrænsede periode. Det har dog flere begrænsninger (begrænset diskplads, annoncer, ingen adgang til e-handelsfunktioner, Weebly underdomæne osv.), som ikke lader dig bruge hele funktionssættet på platformen for at få maksimal eksponering. For at benytte dig af hele vifte af Weebly-fordele skal du vælge en af ​​dens betalte planer. Den mest overkommelige plan koster dig $ 4 / mo, hvilket er et rigtig godt tilbud.

Prøv Weebly gratis

Mobirise – Mobilvenlig webstedsbygger-software

Mobirise - Mobilvenlig webstedsbygger-software

Mobirise – er en mobilvenlig webstedsbygger-software, der oprindeligt er beregnet til brugere med ringe eller ingen webdesignoplevelse. Systemet leveres med et træk-og-slip-redigeringsprogram, der giver dig mulighed for at oprette en hvilken som helst webstedstype, stil og layout. Som en downloadbar offline software, Mobirise kræver installation, der udføres automatisk og kun tager et par minutter. Så snart softwaren er installeret, kan du gå videre til din websideudvikling og tilpasning. Platformen tillader start af desktop- og mobilwebsteder ud af det integrerede sæt færdige indholdsblokke. Her er listen over de største Mobirise-funktioner, der gør det til et værdigt valg til opbygning af mobilvenlige projekter:

 • AMP Website Builder – Integreret AMP (Accelerated Mobile Pages) Webstedsbygger er et af platformens karakteristiske højdepunkter. Dette er open source-værktøjet, der bruges til at forbedre og fremskynde den måde, dit websted udfører på forskellige mobile enheder. Værktøjet giver jævn og hurtig indlæsning og yderligere arbejde med dit projekt, appellerende indholdsvisning og effektiv SEO-optimering. Ingen programmeringsfærdigheder er nødvendige for at nå disse mål, mens du arbejder med Mobirise.
 • Foruddesignede indholdsblokke – I modsætning til mange almindelige webstedsbyggere tilbyder Mobirise ikke typiske skabeloner, men det giver mulighed for at vælge og integrere flere færdige indholdsblokke, som også er mobiloptimeret, så de passer til dit websted på den bedst mulige måde. Du kan vælge mellem over 150 demosider og mere end 50 blokke til at designe dit eget webstedlayout. Nogle af disse inkluderer prislister, dataformularer, kundevurderinger, lightbox-gallerier, skyder, video / billeder, overskrifter, sidefødder, Google maps og mere.
 • High End Mobile Optimization – Baseret på Bootstrap 4-rammerne gør Mobirise alle sine design mobiloptimeret som standard. Der er også en chance for at forhåndsvise, hvordan dit projekt ser ud på desktop og mobile enheder for at foretage de krævede redigeringer inden den endelige publikation.

Koste: Mobirise er en gratis software, som overhovedet ikke tilbyder nogen abonnementer eller prøveversioner. Webstedsbyggeren har imidlertid en samling af betalte designs ($ 49 for hvert tema) og udvidelser (deres omkostninger spænder mellem $ 49 og $ 99). For at spare penge er det muligt at købe et komplet Mobirise Kit, der koster $ 149. Derudover skal du betale for webstedshosting og domænenavn, da platformen ikke tilbyder nogen integreret hosting fra starten. I denne henseende brug af Bluehost vil være den mest rimelige løsning, som kun koster dig $ 2,95 / mo.

Download Mobirise gratis

Duda Mobile – Den bedste mobile webstedsbygger

Duda Mobile - Den bedste mobile webstedsbygger

Duda – er en træk-og-slip-websitebygger, som tillader oprettelse af desktop- og mobilwebsteder uden nogen kodning involveret. Platformen leveres med flere out-of-the-box designtilpasningsfunktioner og værktøjer, der let får standardwebsteder til at tilpasse sig parametrene på mobile enheder, de gennemses i i den automatiserede tilstand. En sådan tilgang sikrer en jævn og bekvem brugeroplevelse. Blandt de funktioner, der bidrager til platformens funktionalitet, giver det mening at tilmelde sig følgende:

 • Mobiloptimering – Duda gør det nemt at starte og derefter administrere kvalitetswebsteder, der er optimeret til mobilsøgning. Bare få adgang til instrumentets instrumentbræt, find de krævede mobilindstillinger, og juster dit websted til mobilvisning.
 • Flersproget support – Webstedsbyggeren gør det muligt at oprette flersprogede mobile websteder tilgængelige på 55 sprog. Disse websteder er SEO-optimeret, og de er også nemme at administrere. Hvis du har programmeringsfærdigheder, har du en chance for at få adgang til koden på hver webside til individuelt at foretage mere avancerede sprogindstillinger der.
 • InSite værktøj – Duda leveres med et smart InSite-værktøj, der gør det muligt for webstedsudviklere at starte websteder med personaliseret indhold afhængigt af specifikke målgrupperelaterede faktorer. Disse inkluderer geolokalisering, tid på dagen, type enhed der bruges til browsing af websteder.
 • Mobilklare skabeloner – Webstedsbyggeren tilbyder en imponerende samling af design, som som standard er mobiloptimeret. Du kan vælge fra over 100 skabeloner, der er opdelt i nichekategorier, som kan tilpasses med hensyn til dine projektspecialiseringer og personlige behov. Skabelonindstillingsindstilling er også aktiveret her, hvilket er en anden fordel ved webstedsbyggeren.

Koste: Duda er ikke en billig webstedsbygger, men dens planer er udviklet til at imødekomme forskellige brugers behov. Systemet tilbyder en 30-dages gratis prøveversion, der giver dig mulighed for at udforske dens funktionalitet i detaljer. Efter afslutningen af ​​prøveperioden skal du vælge et passende betalt abonnement, hvis omkostninger starter med $ 14 / mo. Der er også et separat prisoversigt for e-handelsprojekter, men udgifterne til planerne afhænger af antallet af produkter, du har til hensigt at tilbyde til salg.

Prøv Duda Mobile gratis

Bundlinjen

At have et mobilvenligt websted er et must for alle webstedsejere, der har langvarige mål og virkelig har til hensigt effektivt at promovere et projekt. Websteder, der er lette at få adgang til både på stationære og mobile enheder hjælper generelt med at målrette mod flere brugere, skabe mere trafik og til sidst tjene profit.

Brug af en webstedsbygger uden integreret mobil support er umulig, hvis du ønsker at nå alle ovennævnte mål. Disse systemer er specielt oprettet til alle brugerkategorier for at sætte dem i stand til at starte forskellige typer af mobilklar projekter. Når det kommer til mobilwebsiteudvikling, skal valget af den bedste platform baseres på de opgaver, du har angivet.

 • Wix er den alt-i-én-webstedsbygger, der perfekt fungerer til enhver type projekt.
 • Elementor, på sin side er en værdig mulighed for WordPress-brugere, der håber at designe et mobilt websted med et kvalitet CMS-plugin.
 • Weebly er en god løsning for brugere, der forventer at starte mobile websteder med dyb tilpasningsmuligheder.
 • Mobirise vil være et smart valg for begyndere, der er villige til at oprette et mobil-klart projekt med offline software.
 • Duda er det bedste valg til hurtig oprettelse af mobilwebsteder.

Hvilket system matcher dine personlige behov for mobilwebsiteudvikling? Bare overvej dine mål og træffe det valg, der passer bedst til dem.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map