Bedste Open Source CMS i verden

Bedste Open Source CMS anmeldt


Ønsker du at køre det maksimale antal brugere til dit projekt? Brug for et system, der giver dig mulighed for at administrere webstedsindhold med mindst mulig tid, kræfter eller budgetinvesteringer? Derefter går du ikke uden at bruge et af open source Content Management Systemer der er tilgængelige derude?

Alle former for indhold, det være sig billeder, videoer, grafik, tekster osv., Tilføjer ikke bare værdi til dit projekt, men tiltrækker også opmærksomheden fra brugere, der leder efter kvalitetsinfo på nettet. Hvad mere er, sådanne projekter rangerer højt i søgemaskinerne, hvilket bidrager til hurtig og effektiv trafikvækst. Dette er kun nogle få grunde til at gå efter en kvalitet CMS.

Hvad angår valget af disse systemer ret omfattende i den moderne webdesignniche giver det mening at gennemgå de mest populære og professionelle platforme. Hvad du bør vide, er at open source CMS for det meste tager tid at blive udforsket og mestret, men hver af dem dækker specifikke webdesignmål og kommer med visse parametre, der gør det skiller sig ud fra mængden. Ønsker du at finde ud af mere om de mest pålidelige tjenester? Gå derefter videre til at læse deres anmeldelser.

Vi testede 10 af de bedste Open Source CMS

 1. WordPress – Den bedste open source CMS til ethvert websted
 2. Joomla – En af de mest anvendte software til websider
 3. Drupal – Open Source Content Management System
 4. OpenCart – Open Source PHP-baseret e-handelsløsning
 5. TYPO3 – Professionel & Fleksibel Open Source CMS
 6. Magento – Verdens største e-handelsplatform til online butik
 7. PrestaShop – En af de mest populære e-handelsplatforme
 8. Zen Cart – Gratis og brugervenlig software til indkøbskurv
 9. osCommerce – CMS til selvhosting til oprettelse af online butikker
 10. Concrete5 – Open Source Content Management System (CMS)

Hvis du har ret i at starte et stort projekt, skal du indse, at vedligeholdelse af det er en mammut proces, hvis succesfuld gennemførelse ville være næsten umulig uden brug af CMS. Er du klar til at komme i gang? Så er det på høje tid at gennemgå og sammenligne de bedste open source-platforme, der virkelig kan gøre en forskel for dit projekt.

Læs også: Sådan oprettes et CMS-websted fra Scratch.

WordPress – Den bedste open source CMS til ethvert websted

WordPress - Den bedste open source CMS til ethvert websted

WordPress – er en veteran inden for webdesignniche og det mest populære moderne Content Management System. Det bugner af integrerede plugins og temaer og afslører virkelig ubegrænsede indstillinger for designtilpasning.

WordPress kræver ikke download og installation, men det tager tid at mestre systemnyancerne. Det er også ønskeligt at have mindst grundlæggende kodningskendskab for ikke at spilde tid, mens man arbejder på et projekt. Her er en hurtig oversigt over de vigtigste WordPress-funktioner:

 • Plugin-integration – WordPress har et antal færdige plugins, men der er stadig hundredevis af gratis og betalte apps udviklet af tredjepartsbrugere. Grundlæggende kan du finde eksterne plugins til enhver webstedstype – bare sørg for, at de er kvalitet og sikre at arbejde med.
 • Skabelonsamling – CMS tilbyder et temmelig godt valg af integrerede temaer, men igen kan du støde på hundredvis af designs på nettet. De er også gratis og betalt, hvilket udløser behovet for at vælge et passende design klogt for ikke at møde malware-trusler.
 • Gutenberg Editor – Den opdaterede WordPress-version har introduceret Gutenberg Editor som et værdigt middel til tilpasning af websteder. Editoren er blokeret, hvilket gør det ligner almindelige webstedsbyggere. Det giver mulighed for at oprette websteder ud af indholdsblokke, som systemet tilbyder. Denne innovation har gjort CMS til en værdig webbuilding-løsning for ikke-dygtige brugere.
 • Webstedets sundhedscheck – et værktøj oprettet til fejlsøgning og oversigt over generelle oplysninger om webstatestatus. Det har to hovedfunktioner. Den første viser alle mulige fejl, forkerte konfigurationer, forældet PHP-version i brug osv. Det andet værktøj gør det muligt at observere tekniske webstedsparametre inklusive aktive temaer, aktiverede plugins og anden vigtig info.

WordPress fungerer lige så godt til professionelle og begyndere. Den sidstnævnte brugerkategori skal dog være mindst en smule kodebevidst for at skabe fantastiske projekter med systemet.

Læs også: WordPress anmeldelse.

Installer WordPress gratis

Joomla – En af de mest anvendte software til websider

Joomla - En af de mest anvendte software til websider

Joomla – er et andet betroet Content Management System, der er værd at være opmærksom på, når det gælder valg af et troværdigt CMS. Med omkring 3 millioner installationer over hele verden er systemet er i øjeblikket nummer to efter WordPress med hensyn til popularitet. Det er noget mere kompliceret sammenlignet med det endnu giver det mulighed for praktisk og professionel webstedsudviklingsproces.

Ligesom resten af ​​CMS er Joomla den downloadbar software, hvilket indebærer plugin- og skabelonintegration for mere kraftfuld hjemmesideydelse. Nogle af de største fordele ved systemet inkluderer:

 • Brugervenligt betjeningspanel – Systemet tilbyder et af de mest intuitive og forståelige kontrolpaneler, som ikke kræver nøjagtig efterforskning. De påkrævede webbygningsværktøjer er alle ét sted her. Det tager ikke lang tid at vænne dig til instrumentbrættet til at begynde at uploade indhold, tilføje moduler og integrere plugins.
 • Hurtig installation – Du behøver ikke være en teknisk pro for at installere og beherske systemet. I stedet håndterer du installation og tilpasning af websteder let uden forudgående forberedelse – så enkel er processen.
 • Multi-purpose ansøgning – Joomla fungerer godt til oprettelse af alle typer websteder, hvad enten det er et forretningsprojekt, en portefølje eller endda en webshop. Opdateringer og nye udvidelser frigives regelmæssigt for at give Joomla-projekter mere funktionalitet.
 • Funktionalitet – Mens WordPress-funktionalitet afhænger meget af plugin- og skabelonintegration, giver Joomla en stor pulje af indbyggede widgets, design og apps. Det er imidlertid også muligt at vælge og tilføje dine egne plugins for at øge dit websteds ydeevne.

Softwaren er rettet mod behovene hos newbies og webdesign fagfolk. Men det er mere kompliceret sammenlignet med nichelederen. Du skal forstå det grundlæggende i SQL- og PHP-databaser for at få mest muligt ud af webudviklingsprocessen, mens du arbejder med platformen.

Læs også: Joomla anmeldelse.

Prøv Joomla gratis

Drupal – Open Source Content Management System

Drupal - Open Source Content Management System

Drupal – er en fuldgyldig open source-software, der har den tredje placering på listen over det mest populære CMS. Det er mere kompliceret end WordPress og Joomla, men det afslører en bred vifte af funktioner og designtilpasningsmuligheder.

Hvis du ikke er en kode-opmærksom bruger, skal du gennemse tutorials og retningslinjer, før du installerer og arbejder med Drupal. Imidlertid er det resultat, du vil benytte i det lange løb, virkelig værd at bruge den indsats og den tid, du har investeret. Se på nogle af de mest karakteristiske Drupal-funktioner nu:

 • Modulintegration – Ligesom WordPress indebærer Drupal behovet for at installere moduler (plugins), der er nødvendige for at tilføje funktionalitet til projektet. Mængden af ​​moduler, der skal integreres, er dog mindre end antydet af WordPress, mens tilpasningsmuligheder, de afslører, er ret omfattende. Vær opmærksom på, at integration af ekstra moduler skal ske via FTP, hvilket helt sikkert kræver specifik kodningskendskab.
 • Funktion Pakning – CMS er i stand til at analysere alle webstedsfunktioner, opdele dem i grupper og pakke alle konfigurationer i et klar til brug sæt uden behov for at oprette funktioner manuelt.
 • eCommerce – Mange brugere foretrækker Drupal, mens de arbejder med udviklingen af ​​e-handelsprojekter. Dette skyldes, at udvalget af funktioner, værktøjer og moduler, softwaren tilbyder, er skræddersyet til oprettelsen af ​​onlinebutikker og e-handelsportaler.
 • Fællesskabsprojekter – Bortset fra eCommerce-funktionalitet lægger Drupal også et stærkt fokus på udviklingen af ​​samfunds- og sociale publiceringsprojekter. Det fungerer godt til udvikling af fora, blogs, webportaler og andre typer små / mellemstore samfundswebsteder.
 • Multi-domænestyring – En række Drupal-udvidelser tillader implementering af firmaportaler med support til flere domæner. Administration af disse projekter kræver særlig grad af ekspertise og færdigheder.

Platformen fokuserer på udvikling af samfundsmæssige og sociale udgivelsesprojekter, men den bruges også til at lancere og styre webbutikker. Modulintegration er mulig her, men det gøres via FTP-serverne, som bliver en kompleks proces for ikke-teknologier.

Læs også: Drupal Review.

Prøv Drupal gratis

OpenCart – Open Source PHP-baseret e-handelsløsning

OpenCart - Open Source PHP-baseret e-handelsløsning

OpenCart – er en fuldt udstyret og kraftfuld open source e-handelssoftware bruges til at opbygge og administrere flere online butikker fra et enkelt backend-administratorpanel. Platformen, der er baseret på PHP, kræver download og installation, og den er helt gratis for alle.

Samtidig indebærer det viden om programmering, der skal bruges til fordel. Her er en oversigt over de vigtigste OpenCart-funktioner:

 • Udvidelser – Softwaren følger core + extensions-modellen. Dette betyder, at det leveres med et sæt indbyggede værktøjer og indstillinger, men det kræver også plugins eller tilføjelser for at lade brugerne gennemføre avancerede funktioner til effektivt at styre deres webbutikker. Hvis det er nødvendigt, finder du masser af udvidelser til sprog, valuta, e-handelsopsætning samt markedspladsstyring, betalingsbehandling, SEO og webstedsopbygning online.
 • e-handelsfunktioner – OpenCart har et stærkt e-handelsfokus, der giver adgang til utallige nicheværktøjer og funktioner. Disse inkluderer datasikkerhed, CRM, e-mail-marketing, mobiladgang, flersproget og multi-store management, lageropfølgning, webstedsfremme, nicheskabeloner, SEO muligheder og mere.
 • Indkøbskurv Funktioner – Softwaren leveres også med en liste over integrerede indkøbskurvefunktioner. Nogle af dem er som følger: gendannelse af gendannelse af indkøbskurv, styring af produktkataloger, behandling af kreditkort, kupon / rabatstyring, forsendelse, refusion, styring af skatter og afkast osv..

Softwaren leveres med masser af integrerede udvidelser, flere e-handelsværktøjer og overflod af parametre, der er et must for en vellykket oprettelse af webshop.

Prøv OpenCart gratis

TYPO3 – Professionel & Fleksibel Open Source CMS

TYPO3 - Professionel og fleksibel Open Source CMS

TYPO3 – er en anden populær open code CMS, der giver omfattende forretningsstyringsmuligheder. Systemet opdateres regelmæssigt for at overholde de nyeste teknologiske krav. Dette er således et godt valg til udvikling af store virksomhedswebsteder og e-handelsplatforme.

Systemet leverer ekstensive integrerede styringsmuligheder. Blandt de mest bemærkelsesværdige funktioner, det leverer, skal følgende være de første til at nævne:

 • Ekspertkodningskendskab – Professionel brug af platformen kræver ekspertviden. Anvendelse og forståelse af kodningsnyancer muliggør effektiv implementering af kompleks webstedsstruktur kombineret med flersproget indhold.
 • Integration af forretningsapps – Systemet gør det muligt at integrere klassiske og populære forretningsapplikationer som ERP og CRM-systemer. Dette muliggør til sidst oprettelse af fuldt udstyrede virksomhedsprojekter.
 • udvidelsesmulighederne – Platformen leveres med tusinder af udvidelser, der er tilgængelige på nettet, som er lette og hurtige at installere. Disse tilføjelser kan især udvide systemets funktionalitet ved hjælp af diskussionstavler, billed- og videogallerier, eCommerce-værktøjer og mere.
 • Oprettelse af sikkerhedskopi – Tjenesten giver mulighed for at gendanne tidligere webstedsversion uden nogen begrænsninger. Dette vil være praktisk for brugere, der deler adgangsrettigheder til websteder med andre udviklere.

TYPO3 er perfekt optimeret til starte og administrere destinationssider, forretningswebsteder og små / mellemstore e-handelswebsteder. Den opdateres regelmæssigt for at forblive kompatibel med moderne apps og udvidelser.

Softwaren leveres med masser af integrerede udvidelser, flere e-handelsværktøjer og overflod af parametre, der er et must for en vellykket oprettelse af webshop.

Prøv TYPO3 gratis

Magento – Verdens største e-handelsplatform til online butik

Magento - Verdens største e-handelsplatform til online butik

Magento – er et Content Management System, der leveres med åben kodestruktur og oprindeligt er bygget med e-handelsfokus i tankerne. Tjenesten tilbyder one-of-a-kind oprettelsesværktøjer til webshop, unikke styringsmuligheder, avancerede prisparametre og funktioner, der er nødvendige for at fuldføre hele bygningsprocessen i webshoppen med lethed. Systemet giver adgang til følgende funktioner:

 • eCommerce – Som en nichespecifik platform tilbyder Magento masser af e-handelsfunktioner, der dækker alle de nødvendige webshop-bygningsbehov. Nogle af de mest populære muligheder inkluderer lagerstyring og sporing, forsendelses- og afgiftsparametre, kupon- og rabatstyring, flere betalingsportaler, indbygget flersproget support, SEO muligheder, produktstyrings- og marketingværktøjer, ordrebehandlingsfunktioner, kundesupport og mere.
 • Udvidelser og tilføjelser – CMS giver adgang til mere end 5000 udvidelser, der er tilgængelige online. Du kan vælge mellem gratis og betalte apps, der skal integreres på dit eCommerce-websted.
 • Fleksibilitet – Platformen tilbyder flere værktøjer til effektivt at konfigurere forsendelse, faktureringsoplysninger samt fakturaer i dets integrerede kontrolpanel. Derudover gemmer det webstedsdata og -statistikker for yderligere at anvende dem, mens de analyserer ydelsen i webshoppen.

Magento kræver ikke dyb forståelse af kodningsnyancer, men det indebærer stadig en vis bevidsthed om programmeringsnyancer, der er nødvendige til korrekt redigering af webshopkoder.

Læs også:
Magento anmeldelse.
Magento vs Wix sammenligning.

Prøv Magento gratis

PrestaShop – En af de mest populære e-handelsplatforme

PrestaShop - En af de mest populære e-handelsplatforme

PrestaShop – er en open source CMS, der har kendetegnet sig som en international indkøbskurv løsning. Grundlagt i 2007 er systemet hurtigt blevet populært blandt brugere, der sigter mod at etablere professionelle online butikker. PrestaShop er gratis og meget tilpasses. Det tilbyder fremragende kundesupport og kan prale af et stærkt brugerfællesskab, der forenkler processen med systemudforskning og brug. Listen over PrestaShop-højdepunkter inkluderer følgende problemer:

 • e-handelsfokus – CMS har et stærkt e-handelsfokus og tilbyder derfor en liste over nichespecifikke funktioner. Disse inkluderer import / eksport af bulkprodukter, digitale og fysiske produkter, der udbydes til salg, lagerfunktioner, SEO-muligheder, eksklusive mobil-klare e-handelsskabeloner, forskellige check-og betalingsalternativer osv..
 • Management af kunderelationer – Systemet gør det muligt at konfigurere og ændre større kundeforholdsparametre. Disse omfatter meddelelser om forladte indkøbskurv, automatisk marketing via e-mail, tilpassede kampagner osv.
 • Indstillinger for redigering af websteder – Som en open source eCommerce-software giver PrestaShop brugerne adgang til fuld kode, som brugerne kan redigere og ændre, mens de arbejder på deres webshop-udvikling og -fremme. Systemet leveres dog også med WYSIWYG-editoren, der tillader ikke-kodere at foretage redigeringer i standardtemaet.
 • Integrationer og tilføj ons – Systemet tilbyder tusinder af add-ons, apps og integrationer, der er tilgængelige på dets rige markedsplads. Disse udvidelser kan være gratis og betalt, mens nogle af dem måske endda koster en formue. Vær opmærksom på dette aspekt, mens du vælger passende apps.

PrestaShop er gratis, men det indebærer stadig integration af eksterne plugins, hvoraf nogle kan være ret dyre. Tjenesten muliggør endvidere kodedigering, hvilket hjælper med at gøre dit eCommerce-projekt virkelig unikt.

Softwaren leveres med masser af integrerede udvidelser, flere e-handelsværktøjer og overflod af parametre, der er et must for en vellykket oprettelse af webshop.

Prøv PrestaShop gratis

Zen Cart – Gratis og brugervenlig software til indkøbskurv

Zen Cart - Gratis og brugervenlig software til indkøbskurv

Zen Cart – er en anden stor prøve af en open source CMS med et stærkt e-handelsfokus. Systemet er et godt valg for brugervenlige brugere, da det kræver viden om kodning af det grundlæggende og visse webdesignoplevelser. Baseret på PHP / MySQL er platformen helt gratis at downloade og installere, og den er også fuldstændig tilpasselig. Lad os se på det vigtigste funktioner i tjenesten:

 • integrabilitet – Zen Cart følger også core + extensions-modellen. Dermed er dens integrationsmuligheder ret kraftige og alsidige. Bortset fra de indbyggede funktioner giver systemet mulighed for at integrere tredjeparts apps og tilføjelser, der er tilgængelige i følgende kategorier: Knapper og grafik, Indtast værktøjer, Sprogpakker, Betalingsmoduler, Marketingværktøjer, Diverse plugins, Prisværktøjer, Skabelon Ændringer , Produkttyper, geografiske zoner, forsendelsesmoduler, sidebokse, værktøj til fejlfinding og mere.
 • Internationale funktioner – Som en international eCommerce-løsning giver Zen Cart omfattende flersprogede og multivalutale muligheder, der gør det muligt at oprette og administrere butikskontorer til salg af digitale og fysiske produkter over hele kloden.
 • e-handelsfunktioner – Som en niche eCommerce CMS kan Zen Cart ikke andet end tilbyde flere kraftige eCommerce-funktioner, der er rettet mod succesfuld oprettelse og styring af webshop. Disse inkluderer marketingværktøjer, produktstyringsmuligheder, forsendelses- og betalingsmuligheder, SEO og internationale funktioner og mange flere.

Behovet for kodedigering, alsidighed af designtilpasning og integrationsmuligheder samt flere e-handelsspecifikke parametre indebærer behovet for bevidst at beherske systemet, inden du kører projekter med det.

Prøv Zen Cart gratis

osCommerce – CMS til selvhosting til oprettelse af online butikker

osCommerce - CMS til selvhosting til oprettelse af online butikker

osCommerce – er en selvkendt eCommerce CMS med open code. Softwaren kan installeres på ethvert websted, der leveres med MySQL og PHP support. Det er gratis, men det kræver stadig integration af betalte udvidelser for at lade brugerne få mest muligt ud af sin eCommerce-funktionalitet.

Over 260.000 webbutikker opererer i øjeblikket på basis af osCommerce-platformen, der sætter den på listen over de mest populære webshopbygningsplatforme. Her er listen over de mest trendy højdepunkter på platformen, der får den til at skille sig ud fra mængden:

 • Integrable-program – osCommerce er den funktionsladede webbutikadministration, et eCommerce-softwareprogram, der kan integreres i enhver webserver eller websted med forudinstalleret PHP- og MySQL-databaser.
 • e-handelsfokus – Systemet har oprindeligt et stærkt e-handelsfokus, der giver adgang til masser af nichespecifikke funktioner. De mest populære af dem er som følger: betalings- og forsendelsesbehandlingsværktøjer, kunde- og teknisk support, PHP 4-kompatibilitet, ubegrænset produkt- og kategoristyring, virtuel og fysisk produktsupport, e-mail-marketing, oprettelse og gendannelse af backup, fakturaudskrivning, integreret statistik, multi valutasupport, kvalitets e-handelsskabeloner og mange flere.
 • Udvidelser – Platformen giver mulighed for at vælge mellem mere end 7000 høj kvalitet og funktionelle tilføjelser, som brugere kan vælge og integrere uden omkostninger overhovedet.

Den åbne kodestruktur på websteder bygget med systemet giver mulighed for effektiv kodedigering og tilpasning. Dette kræver dog viden om kodning af det grundlæggende. Hvis du ikke er dygtig til webdesign, er det fornuftigt at se efter et enklere alternativ.

Prøv osCommerce gratis

Concrete5 – Open Source Content Management System (CMS)

Concrete5 - Open Source Content Management System (CMS)

Concrete5 – er et kraftfuldt open source Content Management System, der giver mulighed for at oprette alle typer websteder og webapplikationer uden omkostninger overhovedet. Det er ikke meget vanskeligt at arbejde med tjenesten, hvis du i det mindste har grundlæggende viden om webdesign og kodning. Dette skyldes, at systemet giver mulighed for kodedigering for at få mest muligt ud af dens funktionalitet. Listen over Concrete5-funktioner inkluderer følgende parametre:

 • Intuitiv redigering – Dette er nøglekomponenten i systemets teknologi, der giver brugerne mulighed for at redigere websteds kode for fuldt ud at tilpasse den med hensyn til deres behov. Systemet tillader også intuitiv WYSIWYG-redigering i konteksten, hvilket er et godt valg for ikke-kodere.
 • Omfattende tilpasningsmuligheder – Platformen giver en hel del projekttilpasning, der passer til dine behov. Det leveres med masser af integrerede udvidelser, tilføjelser og apps, der kan give dit projekt avanceret funktionalitet.
 • Avanceret funktionssæt – Systemet leveres med funktioner, der bidrager til korrekt udførelse af projekter, der er bygget med det. Disse inkluderer formbygger, opdatering med et enkelt klik, responsiv skabelonsamling, brugertilladelser, regulerede indholdsarbejdsgange, integreret rapportering, sociale delingsknapper, core understøttede tilføjelser, modulopbygget struktur og mange flere.
 • Kvalitet SEO – Så vidt Concrete5 er optimeret til søgemaskinerne uden tilføjelser og ekstra kode kræves, websteder, der er bygget med det, også højt i søgemaskinerne.

Det er muligt at tilpasse Concrete5-baserede projekter via kodedigering, skønt visuel webstedredigering også er tilgængelig her. Dette er, hvad der gør systemet til et godt valg for alle brugerkategorier.

Prøv Concrete5 gratis

Jeg har valgt CMS, hvad der er næste?

For at få dit websted til at fungere er det ikke nok at have et enkelt CMS. Du har også brug for et domænenavn og hosting. Ellers er dit projekt bare en bunke med unyttige filer, kodestykker og indhold, der ikke er tilgængeligt for målgruppen. Et domænenavn er faktisk webstedets fysiske adresse på Global Web. På den ene side gør det det enklere for brugerne at søge efter det online. På den anden side kan det også se ud til at være et iøjnefaldende mærkenavn. Så du er nødt til at tage det alvorligt, når du registrerer et rigtigt navn til din virksomhed. Læs mere om hvad er et domæne og hvordan de kan få tabellerne til at dreje.

Mens et domæne er en adresse, er webhosting hjemstedet for webstedet med alle typiske funktioner, et hjem skal have. Det skal være “rummeligt” nok til at være vært for alle sidefiler og indhold. Det skal beskytte dine aktiver mod ydre og indre trusler. Desuden kan du som ethvert hus muligvis have det til at repareres eller opdateres fra tid til anden. Brugere bør overveje nogle grundlæggende aspekter, når de vælger hosting til CMS.

Sådan vælges hosting til CMS?

Webhosting er et virtuelt hjem til dine webstedsfiler. Det kommer som et digitalt lager til at afvikle dine projekter og gøre dem tilgængelige for online-brugere. Mens CMS-platforme gør det muligt at oprette websteder, der er bygget med PHP, HTML eller andre kodningsteknologier, holder hosting alle webstedets elementer i specifikke ældre. Disse elementer kan omfatte tekster, fotobilleder, widgets, tilføjelser, nogle kodestykker, scripts osv.

Hver gang en bruger skriver i domænet for at åbne webstedet, sendes en anmodning automatisk til serveren, som er en separat kraftfuld CPU. Hosting sender den ønskede info tilbage til brugeren. Jo hurtigere dette svar er, jo bedre. Denne hastighed definerer hostingkvaliteten såvel som nogle andre vigtige tekniske egenskaber:

 • Ydeevne – når vi siger “ydeevne”, mener vi ikke kun oppetidstakten og sidehastighedshastigheden. Vi mener også, at CDN bruges til at sikre mere strøm, SSD-lagringsteknologier, flere datacentre placeret i forskellige dele af verden for hurtigere forbindelse og mere.
 • Sikkerhed – Når du leder efter pålidelig hosting, er sikkerhedsfunktioner vigtige, da de vil beskytte dit websted mod svig. Anti-Spam-pakker, DDoS-angrebsforebyggelse, automatisk opdateringer, system-sikkerhedskopier skal overvejes.
 • båndbredde – denne parameter definerer, hvor meget trafik dit websted vil få. Hvis du forventer tusindvis af besøgende dagligt, skal du vælge platforme med udvidet båndbredde.
 • Opbevaring – husk, vi har talt om hosting som hjemmet med plads nok til alle? Med andre ord, det skal have tilstrækkelig lagerkapacitet til at være vært for alle sidens filer. Det er meget vigtigt især for voksende projekter med flere sider og sektioner.

Det sidste men ikke mindst er at overveje selve hostingtypen. Sørg for, at du forstår forskellen mellem VPS, dedikeret og cloud-hosting. Mens delte servere muligvis er en god mulighed for små projekter eller blogs, fungerer de aldrig for virksomheder, der sandsynligvis har brug for cloud- eller VPS-serverløsninger.

Vi har allerede testet snesevis af de mest populære og genkendelige hostingudbydere. Vores anmeldelser viser, at Bluehost bestemt er den bedste. Det leverer flere serverpakker af høj kvalitet til ethvert behov. Brugere kan vælge WordPress-optimerede planer eller hosting-tilbud, der er kompatible med ethvert CMS fra listen ovenfor. For kun $ 2,95 pr. Måned får du den bedste hosting med et gratis domæne og SSL ud over et enkelt-klik WordPress-installation, sikkerhedspakke og en problemfri 30-dages garanti.

Bundlinie

Open source CMS gør det muligt at skabe fantastiske, komplette og funktionelle projekter, der rangerer højt i søgemaskinerne og hjælper med at øge trafikflowet. Brugen af ​​disse systemer indebærer imidlertid en vis grad af programmeringskendskab på grund af nødvendigheden af ​​kodedigering og yderligere webstedsstyring. Dette er det største problem, som brugere kan støde på, mens de arbejder på deres projekter, da det er ganske let at overse vigtige nuancer og blande noget her.

Selvom CMS er meget populær blandt webudviklere, giver den herskende mængde brugere stadig fortrinsret til enklere alternativer som SaaS webstedsbyggere. De er ikke kun mere intuitive, brugervenlige og praktiske, men de er også mere overkommelig og tidsbesparende i det lange løb. Det er op til dig at beslutte, hvilken mulighed man skal gå efter. Overvej bare dine webdesignfærdigheder, budget og mål for at vælge den mulighed, der fungerer bedre for dig.

Opret et websted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map