Bedste Open Source Websitebygere

Bedste Open Source Websitebygere


Den evige kamp mellem SaaS-webstedsbyggere og open source-platforme er på. Nogle mennesker vælger stadig open source-software på grund af dens overkommelige priser, funktionalitet, fleksibilitet osv. Mens de er offentligt tilgængelige, open source platforme er lette at tilpasse, ændre og dele.

De tiltrækker flere og flere entusiaster til at tilbyde nogle gode nye widgets eller finjusteringsværktøjer. Denne kendsgerning reserverer mere plads til implementering af forskellige webdesign- og funktionsideer. På den anden side kan det, der ved første øjekast ser ud til at være et godt valg, blive en udfordring, når det kommer til webstedets byggeproces.

Brug af open source-software kan være for svært. Tingene kan blive endnu værre på grund af mangel på teknisk support og andre vigtige problemer. Det er her SaaS webstedsbygger kan vise sig at være et bedre alternativ.

Vi testede 5 ud af de bedste open source-webstedsbyggere:

 1. Wix – den bedste GRATIS SaaS-webstedsbygger (Træk og slip)
 2. WordPress – Open Source CMS & e-handelswebplatform
 3. GrapesJS – Open-source Web Builder Framework til flere formål
 4. Elementor – Det bedste webstedsbygger plugin til WordPress
 5. Symfony – Gratis open source webdesignsoftware

SaaS webstedsoftware ser ud til at være et mere funktionelt alternativ. De fleste platforme kommer som en alt-i-en-løsning. De er lettere at bruge. Pakken inkluderer et gratis domæne, hosting, skabeloner og funktioner, du muligvis har brug for til hver bestemt webstype. Lad os gennemgå nogle af de topindstillinger, der er anført ovenfor:

Wix – den bedste GRATIS SaaS-webstedsbygger (Træk og slip)

Wix - Den bedste GRATIS SaaS Website Builder (træk og slip)

Wix – er en platform, der opfylder flere mål ad gangen. Softwaren lader nybegynder komme med enhver webstedstype inden for et par timer. Fra professionelle blogs, porteføljer og visitkort til e-handel og suiter til små virksomheder – Wix tilbyder forskellige pakker med et sæt funktioner:

 • Bedøvelse skabeloner – Wix kan sandsynligvis have det bredeste udvalg af skabeloner opdelt i forskellige kategorier. Alle skabeloner er mobilvenlige. Brugere vil også sætte pris på webstedets mobile preview-tilstand.
 • Enkel redigering – Du kan nemt redigere webstedet selv eller vælge Wix ADI-værktøj. Det AI-baseret instrument tilbyder et webstedlayout i overensstemmelse med dine behov. Wix Dynamic Pages gør det nemt at oprette et enkelt webside-layout til flere anvendelser.
 • Wix App Store – Vælg mellem et stort udvalg af tilføjelser og widgets for at tilpasse dit websted. Tilgængeligheden af ​​tredjepartsintegration giver softwaren større fleksibilitet. Du kan oprette en hvilken som helst type websted, der tilføjer betalingsmuligheder, analyse, blogsektion osv.
 • Alt-i-en-pakke – Når du først har valgt en plan, får du hosting, domæne, skabeloner og andre funktioner helt gratis ud over SSL-sikkerhed, ubegrænset båndbredde og opbevaring afhængigt af planen.

Softwaren har en gratis plan for at lade dig kontrollere, om systemet lever op til dine forventninger.

Prøv Wix gratis

WordPress – Open Source CMS & e-handelswebplatform

WordPress - Open Source CMS & eCommerce webplatform

WordPress – er et betroet CMS og det bedste open-source alternativ til SaaS. Det er veteranen i webdesignniche og et af de mest moderne værktøjer til bygning af websteder. WordPress kan let tilpasses med masser af udvidelser og plugins og prale af følgende funktioner:

 • Relativ enkel redigering – WordPress er meget lettere at redigere i forhold til resten af ​​CMS-platforme. Det har en enkel grænseflade og adskillige visuelle redigeringsudvidelser som Elementor eller Divi. Du bliver vant til det temmelig hurtigt. Når du har lært, hvordan alt fungerer, vil du finde webstedsstyringen temmelig enkel.
 • Enorm samling af temaer og plugins – Man finder næppe et bredere udvalg af plugins og temaer til nogen form for websted. Uanset om du har brug for en solid webshop-skabelon eller professionel blog, kan du vælge mellem både gratis og betalte temaer og tilpasse dem med plugins til e-handel, SEO, e-mail-marketing osv. Husk, at gratis temaer kræver en vis ekstra tilpasning for at skille sig ud.
 • Uendelige designfunktioner – Er du god til PHP eller HTML? WordPress er det rigtige for dig. Simpel adgang til redaktørens tilstand gennem instrumentbrættet og rediger koden, som du vil, tilføj nye scripts, kortkoder osv..

En anden stor fordel er, at WordPress er en helt gratis platform. Det tilbyder dog den eneste platform uden et domænenavn eller hosting. Det er stadig muligt at bruge Bluehost som den officielle hostingudbyder anbefalet af WordPress, som omfatter overkommelighed og funktionalitet.

Prøv WordPress gratis

GrapesJS – Multi-purpose Open Source Web Builder Framework

GrapesJS - Multi-purpose Open Source Web Builder Framework

GrapesJS – er en gratis open source-webbyggerramme, der bruges til at starte en lang række projekter. Systemet omfatter et rigt værktøjssæt og flere funktioner, der har det samme mål – at opbygge HTML-projekter uden nogen kodningskendskab overhovedet. Det tager en vis indsats og tid at mestre systemet, hvilket kan udgøre et problem for ikke-kvalificerede designere eller førstegangsholdere. Her er listen over funktioner, der gør rammen til et værdigt valg:

 • Træk-og-slip-integrerede blokke – Platformen tillader oprettelse af webstedsskabeloner og layout ud af indbyggede indholdsblokke, der leveres på lager. Hvis deres beløb af en eller anden grund ikke er nok, kan du tilføje dine egne brugerdefinerede blokke og arrangere indstillingerne;
 • Responsiv design – GrapesJS giver adgang til det værktøjssæt, der er nødvendigt for at skabe responsivt websteddesign. Dette giver dig mulighed for at designe temaer, der ser godt ud på forskellige mobile og stationære enheder;
 • Ubegrænsede stylingindstillinger – Systemet introducerer et kraftfuldt og ganske forståeligt Style Manager-modul, der gør det muligt at give ethvert webstedskomponent uafhængigt look og unik stil. Derudover er det muligt at ændre dens indstillinger til at bruge alle CSS-egenskaber;
 • Kode tilgængelighed – Der er ingen grund til at bekymre sig om kodeadgang. Det er altid tilgængeligt i systemet, så du kan bruge og redigere det hvor som helst og når som helst;
 • Asset Manager – Med GrapesJS Asset Manager kan du nemt organisere og redigere mediefiler, så de passer til din webstedsstil og struktur på den bedst mulige måde.

GrapesJS bruges oprindeligt som en gratis platform, alligevel understøtter den donationsindstillingen, der lader enhver bruger økonomisk bidrage til systemets budget for at forbedre dets ydeevne. Systemet giver mulighed for tre bidragsmuligheder, nemlig Custom Contribution (engangs / tilbagevendende investering, ingen faste omkostninger), Bagmænd (månedlige donationer starter omkostningerne ved $ 2 / mo) og sponsorer (regelmæssig sponsorering belønnet med ekstra fordele, omkostninger starter ved $ 100 / mo).

Prøv GrapesJS gratis

Elementor – Det bedste webstedsbygger plugin til WordPress

Elementor - Det bedste webstedsbygger plugin til WordPress

Elementor – er et populært WordPress-plugin, der bruges til udvikling af websider. Plugin, der også er kendt som en gratis sidebygger, leverer fleksibelt og dybt funktionssæt, som er ganske let at beherske og bruge. Du kan starte og administrere bogstaveligt talt alle typer websteder med det, hvilket giver dem en unik funktionalitet. Nedenfor er de vigtigste funktioner, der gør Elementor til et smart valg for hver WordPress-bruger:

 • Front-End Page Builder – Systemet er den forreste side-builder, der giver en realtidsvisning af alle de redigeringer, du foretager, mens du arbejder på dit projekt. Systemet giver dig listen over moduler eller elementer, du kan vælge og trække til dit websted (videoer, tekster, overskrifter, billeder, knapper osv.);
 • Skabeloner og blokke – Elementor leveres med et sæt sideskabeloner og blokke (Om os, CTA-knapper, brugerudtalelser, ofte stillede spørgsmål osv.) kan du vælge til dit individuelle projekt. Skabelon og blokintegration tager kun et par minutter, hvilket er en tidsbesparende løsning for alle;
 • Kompatibilitet med WordPress-temaer – Elementor er kompatibel med alle WordPress-temaer, både gratis og betalt;
 • Omfattende funktionssæt – Elementor bugner af high end-funktioner, der bidrager til plugin-ydelsen. Disse inkluderer indstillinger for personalisering af websteder, mobil responsiv karakter, kraftfuld pop-up-builder, integreret tema-builder, header / footer builder osv.

Elementor er et gratis WordPress-plugin, der fungerer temmelig godt til et simpelt standardwebsted. For at give dit projekt høje endeydelse og tiltalende design er det dog fornuftigt at opgradere til en af ​​tre premiumplaner. Disse inkluderer personlige ($ 49 / år), Plus ($ 99 / år) og ekspert ($ 199 / år) abonnementer.

Prøv Elementor gratis

Symfony – Gratis open source webdesignsoftware

Symfony - Gratis open source webdesignsoftware

Symfony – er en højydelses-open source PHP-baseret mikroramme, der bruges til at oprette avancerede og komplicerede webapps. Softwaren er blevet brugt som erstatning for Silex – en open source-webstedsbygger, der er ude af brug i dag. Symfony-applikation indebærer ikke viden om kodning af det grundlæggende, hvilket sparer tid til webstedsudvikling. Brugernes samfund bidrager til softwarens funktionalitet og tilbyder deres egne moduler, komponenter og elementer. Her er de største fordele, som softwaren kan prale med:

 • Omfattende designtilpasning – Symfony leveres med kraftfulde indstillinger for designtilpasning, der tillader oprettelse af brugerfokuserede apps. Det tilbyder i øjeblikket 3 typer af projekttilpasning, herunder Full Stack, Brick by Brick og Micro Framework.
 • Nem testning – Symfony forenkler processen med enhedsprøvning via applikationen af ​​det integrerede PHP Unit Independent Library. Det leveres med et pålideligt sæt værktøjer, der effektivt kan bruges til test af funktionelle og adfærdsmæssige enheder. Softwaren stimulerer HTTP-anmodninger, verificerer output uden nogen involveret kodning eller scripts;
 • Rigt sæt af komponenter – Symfony-komponenter er repræsenteret som genanvendelige og afkoblede PHP-biblioteker. Der er hundreder af dem, du kan bruge til at udvikle dine egne applikationer. Disse inkluderer BrowserKit, Cache, Asset, ClassLoader, Config, Console, Contracts, CssSelector, Debug, ErrorHandler, EventDispatcher, Filesystem, Inflector, Lpck, Locale og mange flere.

Symfony er en gratis software, der blev oprettet i 2005 for yderligere at blive frigivet under MIT-licensen. Det er sponsoreret af SensioLabs, som er den fransk-baserede softwareudvikler og udbyder af professionelle tjenester.

Prøv Symfony nu

Open Source Website Builders: Myte eller virkelighed?

På trods af al popularitet med open source-software, har den altid været omgivet af myter og vrangforestillinger. Denne kendsgerning resulterer i visse misforståelser, hver gang du kommer til webstedets byggeproces. For at undgå nogen af ​​disse skal du have en klar forståelse af, hvad du kan forvente af den valgte platform. Det er på høje tid, at vi regnede ud, hvilken af ​​disse myter der er sand og falsk.

Sandt eller falsk: Open source-platforme er gratis

Når vi siger “GRATIS” open source-software, betyder vi faktisk ikke nul monetære omkostninger. Det henviser mere til friheden, som open source-platforme giver. De er dog ikke helt gratis. Du skal være klar til at betale for:

 • Domæne og hosting.
 • Premium bredeste og integrationer.
 • Hver ny hjælp til opgradering eller ændring fra tredjepart eller brugerdefinerede udviklere.

Derudover giver nogle webstedsbyggere ingen oplysninger om tilgængelige integrationer. I betragtning af, at platformen er relativt ny, ser det ud til, at de håber på at generere så mange brugere som de kan for at dukke op med nogle ekstra gebyrer for widgets og flere tilpasningsværktøjer. Et par ting kan være gratis i vores verden. Produktudviklingen kræver nogle omkostninger og engagement, selv når de holdes af entusiaster.

Dommen: Falsk.

Sandt eller falsk: Open Source-software er licenseret

Brugsbetingelser er det eneste tip på enhver licens, der leveres med open source-software. Det er den mest almindelige licensmodel for en sådan type platforme. Brugsbetingelser giver dig en frihed til at få adgang til programkoden og tilpasse den i overensstemmelse med deres behov.

Der er dog ingen særlige forhold mellem en bruger og platformens udviklere. Hver gang du får adgang til koden, gør du det på din egen risiko uden nogen garanti. På den anden side kan sælgeren opkræve ekstra gebyrer for adgang til eller ændring af koden. Det betyder, at udvikleren sælger dig retten til at bruge og tilpasse softwaren, men ikke selve platformen.

Dommen: Falsk.

Sandt eller falsk: Open source-software er let at bruge

De, der har prøvet open source-platforme mindst en gang, ville aldrig sige det. Softwaren synes muligvis kun at være temmelig let ved første øjekast. Som regel er tilføjelse eller redigering af indhold aldrig en udfordring. Opdateringen eller tilpasningen af ​​slights kan dog kræve yderligere tekniske færdigheder uden at nævne ændring af webdesign ved adgang til software.

Det er også svært at indstille nogle plugins for ikke-teknikere. Det vil tage noget dyrebar tid. For eksempel tager det cirka 4 timer at lære, hvordan du bruger Silex open source platform og mindre end 1 time for at lære at bruge Wix SaaS webstedsbygger.

Dommen: Falsk.

Sandt eller falsk: Open source-platforme har dårlig support

Du skal aldrig stole på 24/7 kundesupport-helpdesk, når du vælger denne type software. Mens de er open source, kan platformene bruges af flere virksomheder og udviklingshold. De er ikke forpligtet til at levere nogen support.

På den anden side tilbyder de mest velprøvede ledere inden for niche brugernes samfund, fora og vejledninger. De kommer som en enorm lettelse for dem, der står over for tekniske eller andre problemer. På den anden side forener samfundet de samme brugere. Svarene garanterer ikke en hurtig opløsning. Fora kan næppe betragtes som en professionel kundesupport.

Dommen: Rigtigt

Sandt eller falsk: Open source-platforme er godt sikret

Open source-software er bestemt godt, når det kommer til pålidelighed og digital sikkerhed. Systemet tilbyder konstante opdateringer, du skal håndtere manuelt. På den anden side skal vi overveje, at de fleste indstillinger, plugins og widgets leveres af tredjepartsudviklingshold og webdesignentusiaster.

Kan du garantere, at deres produkter er 100% sikre? Næsten. Ikke desto mindre har open source-platforme fungeret ret godt siden deres debut tilbage i 90’erne. Vi kan antage, at de er pålidelige nok, skønt intet er perfekt i den digitale verden.

Dommen: Rigtigt

Bundlinjen

Open source-software kan se ud som en fantastisk mulighed i betragtning af dens overkommelige priser, fleksibilitet og nogle andre gode funktioner. Det er dog meget sandsynligt, at brugere står over for adskillige stødesten på vejen til implementering af et brugsklar websted. På trods af mange år på nettet er open source-programmer langt fra perfekte, især i betragtning af komplekse tilpasnings- og webdesignværktøjer, der kræver særlig viden.

SaaS-websitebygere ser ud som en sikrere, billigere og lettere løsning for ikke-teknikere og dem, der har en værdi for tid og penge. De repræsenterer de nyeste webteknologier i lyset af AI-løsninger ud over masser af fantastiske funktioner og funktioner. De har bestemt vist sig at være en bedre, hurtigere og mere omkostningseffektiv løsning på opbyg forskellige websteder fra bunden inden for flere timer.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map