Bedste portefølje hjemmeside bygherrer

Bedste portefølje hjemmeside bygherrer


Uanset om du er en kunstner, en fotograf eller en kreativ, der er villig til at vise dine værker, går du ikke uden et porteføljewebsted. Spørgsmålet er: hvordan kan du få den, hvis du ikke ønsker at ansætte en webdesigner og investere i komplekse projekter? Det er her en webstedsbygger vil komme til nytte for dig!

Webstedsbyggerne er de enkleste og mest praktiske værktøjer, du kan bruge til at oprette et porteføljewebsted kun på et par timer. De leveres med en række funktioner, funktioner og indbyggede værktøjer, der giver mulighed for hurtig og praktisk tilpasning af webstedet. Dette er deres største fordel i forhold til andre webbygningstjenester.

Porteføljer oprettet med webstedsbyggerne ser ikke kun professionelt ud, men de er også kendetegnet ved stærk funktionalitet. Hvad mere er, disse systemer er overkommelige og let at bruge, hvilket gør dem til et smart valg for ikke-teknikere, der ikke har forestillingen om webstedsopbygning. Så hvis du har brug for en dejlig og tiltalende portefølje for at vise dine værker og tiltrække opmærksomhed af målgruppen, vil du næppe finde en bedre løsning end denne. Hvilken webstedsbygger fungerer bedst til netop dette formål? Lad os diskutere det videre.

Vi testede 10 ud af de bedste porteføljer af websitebygere:

 1. Wix – Den bedste gratis portefølje af websitebygger
 2. uKit – Simple Small Business Website Builder
 3. Skræddermærker – Bedste service til bestilling af porteføljewebsted
 4. WordPress – Selvhostet platform til portefølje
 5. Ucraft – Super-let Online Portfolio Builder
 6. Bogmærke – Canadisk A.I.-drevet webstedsbygger
 7. Squarespace – Nem platform til porteføljewebsteder
 8. Portfoliobox – Bedste porteføljer til annoncer
 9. Gator – Hosting med indbygget Portfolio Builder
 10. Allyou – Online portefølje webstedsbygger

Således er vi nået frem til det vigtigste punkt i diskussionen: anmeldelser af de bedste webstedsbyggere, der lader din starte professionelle porteføljewebsteder og tilbyde kraftfuld integreret funktionalitet, du kan bruge til at gøre det. Lad os komme i gang med det samme.

Wix – Den bedste gratis portefølje af websitebygger

Wix - Den bedste gratis portefølje af websitebygger

Wix – er den bedste gratis portefølje-webstedsbygger, der nyder verdensomspændende popularitet og kommer med et kraftfuldt funktionssæt, der er nødvendigt for at udføre et rigt spektrum af opgaver. Porteføljewebsteder, der er lanceret med platformen, har ikke kun et fantastisk udseende, men de har også high end-ydelse og bidrager til generering af trafik.

Tjenesten fungerer intuitivt og kraftfuldt for modeller, kunstnere, fotografer og andre brugere, der ønsker at præsentere deres værker og forretningsfærdigheder for samfundet og tilskynde de potentielle kunder til at udforske deres kreative talent. De største fordele ved tjenesten er som følger:

 • Imponerende porteføljeskabelonbibliotek. Wix tilbyder en af ​​de mest omfattende samlinger af designerfremstillede skabeloner, der inkluderer en porteføljesektion med snesevis af mobile-klare temaer til grafiske designere, fotografer, CV, illustratører, forretningskonsulenter, kunstnere, journalister, musikere, kunstdirektører, interiørarkitekter , skuespillere, stylister, modeller og hvad ikke.
 • Blogging. Webstedsbyggeren giver mulighed for at tilføje en blog til din porteføljeside, som giver dig mulighed for at holde kontakten med klienter, dele dine ideer, nyheder, begivenheder og arbejdsopdateringer.
 • Slideshows og Galleries. Med Wix kan du uploade dine fotos og videoer til gallerier og oprette lysbilledshow for at tiltrække bruger opmærksomhed fra første blik.
 • HD Video Hosting. Wix giver dig mulighed for at vise dit talent ved at inkorporere dine Vimeo- og YouTube-videoer (hvis nogen) i den nyoprettede portefølje for at fortælle din historie og dele nyheder eller kommende begivenheder på den unikke, sjove og ekstraordinære måde.
 • Brugerinteraktionsværktøjer. Webstedsbyggeren tillader browsing og brug af et sæt kundeinteraktionsværktøjer, der bidrager til brugerengagement, tilfredshed og fastholdelsesgrad. Værktøjerne er tilgængelige i Wix App Market, og du kan vælge dem, der perfekt opfylder dine porteføljekrav og webdesignbehov. Nogle af de mest populære klientinteraktionswidgets og -udvidelser, du kan bruge til, inkluderer hændelseskalender, planlægning Pro, Google begivenhedskalender, Sidste nyt, Wix-chat, 123 formbygger, Wix-formularer, kontaktadministration + CRM, tilbagekald, book aftaler online, Live chat med mere.
 • Kundevurderinger. Webstedsbyggeren gør det muligt at aktivere brugerudtalelsesfunktion, der giver dine kunder mulighed for at give deres anmeldelser om dit arbejde, deres indtryk og tilfredshedsgrad. Dette er en af ​​de bedste måder at lade de potentielle kunder finde ud af mere om dit professionalitetsniveau og forskellige tjenester, du kan tilbyde. Nogle af de mest funktionelle widgets og udvidelser, du kan komme på tværs af i Wix App Market og integrere i din porteføljewebsite, inkluderer sociale vidnesbyrd, stemmekommentarer +, kundeanmeldelser, testimonial Builder, MyReviews, kommentarer, Yelp, kommentarer + og invise attester for at nævne nogle få.
 • e-handelsmotor. Wix leveres med en kraftfuld e-handelsmotor, der giver dig mulighed for at give din portefølje webstedets webshop-funktion. Dette er en praktisk funktion, hvis du ikke kun agter at vise dine kunstværker eller andre porteføljeartikler, men også sælge dem direkte på webstedet. En række e-handelsmuligheder hjælper dig med at starte og med succes drive en webshop, der kommer op til dine behov og præferencer.
 • SEO Wiz. Jo flere brugere der besøger din portefølje og finder ud af om din præstation, jo større er chancerne for at nå målgruppen og fuldføre dine webdesignmål. For at øge chancerne for bedre brugerattraktion tilbyder webstedsbyggeren en mulighed for at bruge sit avancerede SEO Wiz-værktøj. Det hjælper med at øge effektiviteten af ​​din porteføljefremføring og det gør det også muligt at spore webstedsstatistikker for at sikre, at dine projekter ligger højt i søgemaskinerne.

Wix er en alt-i-en træk-og-slip-websitebygger, som du effektivt kan bruge til at starte et porteføljewebsted. Med et imponerende niche-skabelongalleri, udsøgte designs, overflod af specialiserede apps og widgets, kraftfulde tilpasningsværktøjer, integreret Wix ADI-funktion og andre funktioner, har Wix helt sikkert noget specielt, så du kan præsentere dine værker til fordel.

Gratis plan / prøve: Ja.

Koste: fra $ 13 / mo.

Prøv Wix gratis

uKit – Simple Small Business Website Builder

uKit - Simple Small Business Website Builder

uKit – er en enkel, praktisk og overkommelig websitebygger til små virksomheder, der fungerer godt til udvikling og yderligere promovering af porteføljeprojekter. Platformen leveres med en brugervenlig grænseflade, der leverer det krævede værktøjssæt til at starte og administrere professionelle, visuelt tiltalende og yderst funktionelle porteføljer med integreret webhosting.

uKit er et dejligt valg for kreative, kunstnere og folk fra forskellige erhverv, der har ønsket om at præsentere deres færdigheder og talent i form af en kvalitetsportefølje. Se nogle af dens højdepunkter:

 • Valg af porteføljeskabelon. uKit tilbyder et dejligt galleri med foruddesignede portfolio-skabeloner, som som standard er responsive og 100% tilpasselige for at få dit projekt til at skille sig ud fra mængden (Du kan skifte temaer under webdesignprocessen).
 • Fremme af sociale medier. Integration med konti på sociale medier gør det muligt at udgive dine indlæg og porteføljeopdateringer til at dele med dine klienter og abonnenter på Facebook, Twitter, Instagram og andre sociale konti.
 • Blogging-mulighed. Ved at tilføje en blog til din portefølje vil du være i stand til at skrive indlæg, nylige begivenheder og opdateringer, nye porteføljeemner for at holde dine kunder opmærksomme på alt, hvad der foregår i din karriere.
 • Midlertidige rettigheder til styring af websteder. Hvis du planlægger at arbejde på din porteføljesideudvikling i samarbejde med en co-partner, for eksempel, kan du dele adgangsrettighederne med alle, der opdaterer porteføljen sammen med dig.
 • Indstillinger for brugerinteraktion. Med uKit har du adgang til kraftfulde brugerinteraktionsindstillinger, der bidrager til bedre webstedsydelse og højere kundegenerationshastigheder. Blandt de værktøjer, du kan integrere på din porteføljeside, giver det mening at nævne live chat og callback-widget, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dine kunder, når det er nødvendigt.
 • Valg af widget. Webstedsbyggeren giver adgang til sin integrerede widget-samling, som især kan bidrage til din porteføljes website-præstation. Brugere kan vælge sådanne widgets som Timer, knapper på sociale netværk, tidslinje, brugerkommentarer, serviceberegner osv.
 • SSL-certificering. Hvis du planlægger at bruge et portfolio-websted til at sælge dine værker, vil tilslutning af SSL-certifikatet helt sikkert være en dejlig mulighed. Det sikrer maksimal sikkerhed på webstedet og fortrolighed af brugerbetaling / personlig information samt beskyttelse mod svindel.

uKit er en pålidelig og professionel webstedsbygger, som fortjener at blive betragtet som en af ​​de bedste tjenester til at lancere kvalitetsporteføljewebsteder fra bunden. På grund af træk-og-slip-funktionen i tjenesten, brugervenlighed, komfort og intuitivt betjeningspanel er systemet et godt valg, selv for folk uden kodningskompetencer og webdesignekspertise overhovedet.

Gratis plan / prøve: 14-dages gratis prøveperiode.

Koste: fra $ 4 / mo.

Prøv uKit gratis

Skræddersyede mærker – Bedste service til bestilling af porteføljeside

Skræddersyede mærker - Bedste service til bestilling af porteføljeside

Skræddersyede mærker – er den bedste service til at bestille en professionel porteføljeside. Platformen har oprindeligt været fokuseret på at hjælpe iværksættere med at strømline deres forretninger gennem forbedring af brandingprocesser. Systemet giver således adgang til flere integrerede funktioner og branding-forbedringsløsninger, der til sidst kan få din porteføljeside til at skille sig ud fra mængden.

Tailor Brands er den AI-drevne platform, der også giver mulighed for avanceret logo design. Dette giver dit projekt professionelt præg og unik brandidentitet. Se nu på de mest bemærkelsesværdige funktioner i systemet:

 • Logo Maker. Dette er en af ​​de mest imponerende funktioner på platformen, som gør det muligt at oprette og udgive webstedets logo for at afsløre din brandidentitet til fordel. Systemet leveres med et sæt logo-designværktøjer og elementer, der forenkler udviklingsprocessen og giver dig mulighed for at vælge det foretrukne logo-design, type, skrifttyper og andre designelementer. Efter at have truffet valget, bruger systemet sin automatiserede AI-algoritme til at skabe one-of-a-kind logo design, som vil bidrage til din porteføljes omdømme og genkendelighed på din hjemmeside.
 • Værktøjssæt til branding. Sammen med logooprettelsesfunktioner giver platformen adgang til det kraftfulde branding værktøjssæt, der annoncerer for dit forretnings omdømme. De værktøjer, som systemet tilbyder som standard, kan automatisk tilpasses. Dette betyder, at du kan bruge dine visitkort- og EPS-filideer til at køre webstedsdesign, der ideelt matcher din forretningsspecifikation.
 • Skræddersyet annoncer. Systemet leveres med den integrerede og fuldautomatiske Tailor Ads-platform, som gør det muligt at designe øjeblikkelige reklamer, der passer til dine forretningsbehov. Disse annoncerelaterede indstillinger er tilgængelige i flere varianter, og det er op til dig at vælge dem, der perfekt matcher dine forretningsbehov.
 • Funktioner i social styring. Med Tailor Brands kan du dele dit webstedsassocierede indhold og sende artikler på tværs af sociale netværk for at gøre brugerne opmærksomme på nylige nyhedsopdateringer, begivenheder og anden relateret information.

Tailor Brands er en fuldt moderne moderne platform, der hjælper med at skabe unikt logo-design og forretnings branding for at få din portefølje til at skille sig ud fra mængden. Systemet omfatter det alt-i-en-funktionssæt, der er nødvendigt for at nå de mål, du har sat. Det tilbyder en avanceret Logo Maker, branding-værktøjer, marketing og webstedsudviklingsløsninger, der leveres med integreret eCommerce-funktionalitet.

Gratis plan / prøve: Ingen.

Koste: fra $ 9,99 / mo.

Prøv skræddersyede mærker nu

WordPress – Self-Hosted Platform for Portfolio

WordPress - Self-Hosted Platform for Portfolio

WordPress – er en professionel og verdens-populær self-hostet platform til oprettelse af porteføljer. Content Management System skiller sig ud fra mængden på grund af dets magtfulde integrationsmuligheder, tilgængeligheden af ​​avancerede design og helt tilpasselige design, nicheplugins og avancerede tilpasningsværktøjer.

Den kendsgerning, at WordPress er CMS, betyder bevidstheden om de vigtigste grundlæggende kodninger. Dette betyder dog ikke, at platformen er for kompliceret for almindelige brugere. I stedet kan selv newbies udforske og mestre det for at være i stand til at udvikle high end-projekter. Nedenfor er de vigtigste fordele ved tjenesten:

 • Integration af plugin og widget. Der er hundreder af eksterne plugins og widgets, du kan vælge og integrere i din portefølje for at give det enestående look og high end-funktionalitet. Nogle af de bedste portfolio-plugins, du kan vælge imellem inkluderer Envira Gallery, Nimble Portfolio, WP Portfolio Plugin, Portfolio Gallery, Projekter af WooThemes, NextGen Gallery, Custom Content Portfolio osv. Der er også specielle plugin-plugins til kunder samt marketing og supportudvidelser der er gratis og betalt.
 • Porteføljeskabeloner – CMS har en samling indbyggede temaer, men der er også flere portfolio-skabeloner, der er specielt designet til WordPress af tredjepartsudviklere. Disse skabeloner er gratis og betalt – sidstnævnte er mere sikre og pålidelige.
 • Gutenberg Editor – Den seneste WordPress 5.0-version leveres med Gutenberg Editor, der navnlig forenkler processen med oprettelse af websteder, hvilket gør den noget ligner standardwebstedbyggeren. Vælg og tilpas de nødvendige indholdsblokke for at få det ønskede resultat.
 • eCommerce – WordPress gør det muligt at sælge dine værker direkte på webstedet via integrering af specialiserede nicheplugins som WooCommerce. Du kan holde styr på dine kunders adfærd, interesser og endda kommunikere med dem på webstedet for at kunne tilbyde dem dine bedste værker.

WordPress er et populært CMS, hvis vifte af funktioner er mere end nok til at starte og styre et tiltalende porteføljeside. Systemet er værd at være opmærksom på brugere, der forventer at starte projekter, der ser professionelle ud og er lette at opdatere på samme tid. WordPress kan prale af plugin-integrationsmuligheder, et rigt skabelonvalg og en rimelig prispolitik, der passer til ethvert budget.

Når det kommer til valget af hosting, anbefaler WordPress Bluehost der kommer med flere fordele (tilføjelser, apps og scripts, stærke oppetidsfrekvenser, rig markedsplads med hundreder af plugins, hurtig sidehastighedshastighed, sikkerhed, omfattende indholdsmarkedsføring og SEO muligheder, flere applikationer, e-handelsfokus osv..). Den billigste Bluehost-plan koster dig kun $ 2,95 / mo – det er bestemt en værdig løsning.

Gratis plan / prøve: Ja.

Koste: 2,95 / md. For hosting (i tilfælde af Bluehost) plus omkostningerne til integration af plugin / skabelon.

Prøv WordPress nu

Ucraft – Super-Easy Online Portfolio Builder

Ucraft - Super-Easy Online Portfolio Builder

Ucraft – er den superenkle online porteføljebygger, der er værd at være opmærksom på nybegynderne og webdesignprofæer. Cloudwebsite-builder kan prale af en lang række funktioner, designtilpasningsværktøjer og løsninger, der kræves for at starte og styre professionelle porteføljer.

Systemet fungerer godt for kunstnere og kreative, der har til hensigt at designe fantastiske projekter for at vise deres talent og mesterværker. Porteføljewebsteder oprettet med systemet er med til at reflektere din personlighed og udtrykke kreativ frihed, uanset dine webstedsudviklingsevner og viden. Her er en hurtig oversigt over systemets højdepunkter:

 • Porteføljeskabeloner – Ucraft-skabelonsamling består af kvalitetsdesign, der kan dække en bred vifte af brugernes behov og kan tilpasses fuldt ud, så du kan vælge og bruge en af ​​dem til dit kunstneriske porteføljewebsted. De bedste portfolio-skabeloner er tilgængelige i kategorien Art i kataloget, men du kan vælge et hvilket som helst af de tilgængelige temaer for at oprette dit eget one-of-a-kind design fra bunden af.
 • e-handelsmotor – Systemet leveres med den integrerede eCommerce-motor, der gør det muligt at sælge dine kreative værker, hvis du har en sådan intention.
 • Integrable-apps – Ucraft har et stort udvalg af applikationer, der kan bidrage til din porteføljedesign og ydeevne. Nogle af de bedste apps, der fungerer godt til enhver portefølje, inkluderer Disqus, Google Analytics, LiveAgent, Zendesk Chat, Jivosite, Live Agent og mere.
 • Mobilvenlighed – Ucraft-skabeloner har enestående UX-design, der gør dem mobilvenlige, så brugerne yderligere kan se din portefølje både på desktop og mobile enheder.
 • Support til live chat – Hvis du ved et uheld står over for problemer, mens du arbejder på dit projekt, vil Ucraft kundesupportteam give dig 24/7 live chat support.
 • Logo Maker – Værktøjet giver dig mulighed for at oprette eller uploade og derefter tilpasse dit eget logo, der hjælper med at popularisere dit brand på nettet, så det skiller sig ud fra mængden.
 • Designerværktøjer – Webstedsbyggeren er kendt for sine avancerede Designerværktøjer, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit porteføljedesign. Disse inkluderer typografi, UI Kit og form builder samt layout.
 • Gratis skabelse af destinationsside. Ucraft afslører en mulighed for at gøre brug af den gratis Landing Page Creator, der giver dig mulighed for at designe og administrere professionelle destinationssider uden at betale for det. Værktøjet giver dig mulighed for effektivt at vise dine kunstværker – dem, du bare ønsker at vise, såvel som dem, du agter at tilbyde til salg. Systemet giver dig mulighed for at vælge og tilpasse flere destinationssideskabeloner baseret på dine portefølje-webudviklingsbehov.

Ucraft er en ny generations webstedsbygger, der ser sin mission i forenklingen af ​​webdesignprocessen. Brugervenligheden og bekvemmeligheden af ​​systemet går imidlertid ikke på kompromis med det kvalitetsresultat, som brugerne benytter sig i det lange løb. Webstedsbyggeren er oprettet med en stærk vægt på brugeroplevelse og design. Bare træk og slip elementerne og indholdsblokkene for at oprette en fantastisk portefølje, du vil være stolt af!

Gratis plan / prøve: Ja.

Koste: fra $ 10 / mo.

Prøv Ucraft gratis

Bogmærke – Canadiske A.I. – Powered Website Builder

Bogmærke - Canadiske A.I. - Powered Website Builder

Bogmærke – er den canadiske-baserede AI-drevne webstedsbygger, der afslører flere fordele og værktøjer til brugere, der er villige til at køre professionelle porteføljewebsteder. Systemet har en af ​​de førende positioner på listen over moderne DIY-websitebygere. Den er funktionsrig og tilbyder kreativ frihed og flere designtilpasningsværktøjer til brugere, der er involveret i porteføljeudvikling af websteder.

At arbejde med bogmærke er let, hurtigt, praktisk og behageligt for alle, da systemet overhovedet ikke kræver kodningskendskab eller webdesignfærdigheder. Nedenfor er de vigtigste bogmærkefunktioner:

 • AIDA-assistent. Den kunstige intelligens designassistent (AIDA) er et ægte højdepunkt i webstedsbyggeren, som kan skabe et fantastisk porteføljewebsted i den automatiserede tilstand for dig. Bare svar på de spørgsmål, som AIDA genererer for at finde ud af mere om dit projekt og se, hvordan dit websted oprettes!
 • Gratis skabeloner. Bogmærke skabelonsamling er ganske rig, og du vil helt sikkert finde et passende tema til din porteføljewebsted her. Designerne er lydhøre og gratis, og du kan give dem den ønskede appel.
 • Flersproget support. Systemet understøtter mere end 50 sprog, som giver dig mulighed for at oprette forskellige versioner af dit portfolio-websted for at gøre det forståeligt for udenlandske kunder.
 • Mobile apps. Webstedsbyggeren omfatter masser af mobile applikationer, som gør det muligt for dig at effektivt og hurtigt opdatere din portefølje selv mens du er på farten.
 • eCommerce. Hvis du ønsker at sælge dine kreative værker online, giver Bookmark dig mulighed for at gøre det ved at bruge dens eCommerce-løsning. Det giver dig mulighed for at få fuld kontrol over dit projekt såvel som de produkter, du ønsker at tilbyde potentielle kunder.
 • Billedredigering. Systemet leveres med en pakke med gratis lagerbilleder og videoer, du kan vælge og integrere i din porteføljeside. Bookmark Photo Editor giver dig mulighed for at beskære, ændre størrelse, redigere de valgte fotos samt ændre og anvende visuelle effekter på dem.
 • Video baggrunde. Systemet giver mulighed for at integrere videobakgrundsbilleder for at forbedre dit porteføljedesign og holde brugerne engageret i yderligere browsning på websitet fra de første øjeblikke.

Bookmark er en avanceret cloud-webstedsbygger, som drives af teknikken til kunstig intelligens. AIDA-værktøj gør oprettelsen af ​​websteder enkel, let og underholdende og giver det uovertruffen resultat.

Gratis plan / prøve: Ja.

Koste: fra $ 11.99 / mo.

Prøv bogmærke gratis

Squarespace – Nem platform til porteføljewebsteder

Squarespace - Nem platform til porteføljewebsteder

Squarespace – er en brugervenlig platform til at starte og administrere porteføljewebsteder. Systemet gør det muligt at præsentere en bred vifte af kreative tjenester og kunstværker i det mest gunstige lys ved hjælp af et bredt udvalg af integrerede værktøjer og funktioner. Nogle af de mest bemærkelsesværdige og praktiske fordele ved webstedsbyggeren er som følger:

 • Valg af porteføljesider. Squarespace Style Editor giver mulighed for at vælge mellem flere sidetyper, der skal inkluderes i din portefølje, nemlig forsidssider, produktsider, gallerier, blogsider, begivenhedssider osv..
 • Niche-widgets og tilføjelsesprogrammer. Du kan vælge og integrere specifikke tilføjelser og widgets for at øge din porteføljepræstation, inklusive dem til foto- og billedgallerier, knapper på sociale medier, integrerede værktøjer til indsamling af statistik, Kontaktformular Builder osv..
 • Professionelle porteføljetemaer. Webstedsbyggeren har et separat afsnit af professionelle porteføljeskabeloner, der er 100% tilpasselige og lydhøre.
 • Cover Page Builder. Systemet giver dig mulighed for at oprette en tiltalende forside, vælge passende blokke, farver, mediefiler, billeder, indlæg og andet indhold (alt i alt er der 29 webstedslayouts her).
 • e-handelsplatform. Squarespace kan prale af en af ​​de mest kraftfulde og funktionsbelastede eCommerce-platforme, der gør det muligt at starte og styre kvalitetsporteføljer med et stærkt eCommerce-fokus. Dette er en god idé, hvis du planlægger at sælge dine mesterværker eller tilbyde professionelle tjenester direkte på hjemmesiden.
 • Professionel show Window Design. Webstedsbyggeren leveres ikke kun med avanceret integreret e-handelsfunktionalitet, men det giver også mulighed for at skabe tiltalende showvinduer for at præsentere din kreativitet til fordel og for at skabe opmærksomhed fra brugerne og dermed skabe fortjeneste. Det er her du kan tilføje og opdatere produkter, tildele deres parametre, produktvariationer (varenumre), oprette billedgallerier, uploade videoer, indstille forsendelses- og betalingsmuligheder, integrere loyalitetsprogrammer og specialtilbud osv.
 • Sociale integration. Squarespace giver mulighed for at tilføje og opdatere dine porteføljerelaterede oplysninger i de sociale netværk (Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Pinterest, SoundCloud, Behance, Twitch, Yelp) for at lade dine abonnenter finde ud af de seneste nyheder, opdateringer, kreative planer og kommende begivenheder.

Squarespace er et dejligt webbygningsalternativ til Wix og uKit, men det er også vanskeligere at udforske. Webstedsbyggeren dækker et stort spektrum af portefølje-behov for webbygning og tilbyder et pænt udvalg af funktioner, der giver dit projekt tiltalende design og anstændig funktionalitet.

Gratis plan / prøve: 14-dages gratis prøveperiode.

Koste: fra $ 12 / mo.

Prøv Squarespace gratis

Portfoliobox – Bedste porteføljer til annoncer

Portfoliobox - Bedste porteføljer til annoncer

Portfoliobox – er en af ​​de bedste og mest fulde funktioner platforme, der blev oprettet med porteføljeudviklingsformål i tankerne. Dette er onlineportefølje-webstedsbyggeren for annoncer, der har en idé om at starte et funktionelt projekt med et rigt integreret featuresæt. Portfoliobox er et godt valg for kunstnere, fotografer, designere, arkitekter, modeller, musikere, hår og make-up stylister osv..

Systemet tillader effektivt at styre billedgallerier, tilføje blogs, anvende e-handel og marketingværktøjer for at sikre den bedste brugeroplevelse. De mest fremragende funktioner i webstedsbyggeren er som følger:

 • Nem kontrol – Det er dig, der er ansvarlig for webdesignprocessen, der er i stand til at oprette / redigere enhver indholdstype uden at bruge nogen kodningsfærdigheder.
 • Hosting og domæne inkluderet – Webstedsbyggeren leveres med integreret hosting og domænenavn for at spare din tid og kræfter, når du gør din portefølje tilgængelig på nettet.
 • Forskellige typer sider – Med Portfoliobox kan du oprette og administrere alle typer sider, herunder Blogs, Instagram-sider, Gallerier, Videoer, Multipages, Parallax-sider osv..
 • Mulighed for e-handel – Med platformen kan du sælge dine kunstværker ved at integrere og styre onlinebutikker.
 • Mobiloptimering – Portfoliobox-websteder har indbygget support til alle typer desktop og mobile enheder.
 • Kraftige marketingværktøjer – Tjenesten indeholder anstændige SEO-optimeringsmuligheder, integrationsværktøjer til sociale medier, statistikindsamlingsfunktioner osv.
 • “Find annoncer” -integration – Du kan forbinde din Portfoliobox-konto med “Find kreative” – en platform, der giver dig mulighed for at markedsføre dine værker og talent, ved at forbinde med klienter fra ethvert sted.
 • Gallerier. Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at oprette fantastiske og visuelt imponerende websider og indlæg, der leveres med fantastiske gallerier, der har responsivt design og vises tydeligt på alle mobile / desktop-enheder.
 • Blogging. Portfoliobox gør det muligt for dine porteføljebesøgere at spore din bloggaktivitet og efterlade deres kommentarer, hvis det er nødvendigt. Den integrerede blogging-motor giver dig mulighed for at tilføje tiltalende højopløsningsbilleder til hvert indlæg for at øge brugerengagementhastigheden og tilskynde dem til yderligere deltagelse.

Portfoliobox er en dejlig løsning for dem, der har brug for et værdigt portfolio-websted. Tilbyder masser af webdesignmuligheder, porteføljefunktioner, tilpasningsværktøjer, marketing og promoveringstjenester, webstedsbyggeren er bestemt værd at være opmærksom.

Gratis plan / prøve: Ja.

Koste: fra $ 1,9 / mo.

Prøv Portfoliobox gratis

Gator – Hosting med indbygget porteføljebygger

Gator - Hosting med indbygget porteføljebygger

Gator – er en populær hosting, der følger med den indbyggede porteføljebygger. Systemet blev oprettet med behov og webdesign færdigheder hos uerfarne brugere i tankerne. Det tilbydes som en del af HostGator-hosting-udbyderpakken, som fjerner behovet for at kigge efter en tredjeparts vært andetsteds.

Webstedsbyggeren leveres med en drag-and-drop-editor, som er intuitiv og helt forståelig, selv for begyndere. Funktionssættet på platformen er som følger:

 • Kraftig integration af sociale medier – Gator tillader indlejring af indhold fra kendte platforme på sociale medier (Twitter, Facebook, Instagram osv.) på dit websted, hvor du giver adgang til knapper på sociale medier, live feeds og omfattende billedbiblioteker.
 • Tilpasbare skabeloner – Gator leverer et sæt responsive tilpassede design, du kan vælge og ændre til dit porteføljewebsted.
 • App-marked – Webstedsbyggeren kan prale af et fantastisk valg af gratis widgets, apps og tilføjelser til avanceret webside tilpasning.
 • eCommerce – Gator kan prale af en komplet e-handelsmotor, der giver dig mulighed for at oprette og administrere en webshop, der sælger dine bedste værker “her og nu”. Dette er en sikker måde at øge kundens interesse for dine kreative evner og tilskynde dem til at købe fra dig.

Gator er en simpel, men effektiv webstedsbygger, der kan være et godt valg for brugere, der er villige til at oprette og præsentere deres porteføljer for publikum. Tilbydes af HostGator-platformen – integreret hostingudbyder – denne træk-og-slip-websitebygger leverer dejlig webdesignoplevelse og gør det muligt at oprette, tilpasse og yderligere opdatere alle typer porteføljer.

Gratis plan / prøve: Ingen.

Koste: fra $ 3,46 / mo.

Prøv Gator gratis

Allyou – Online portefølje webstedsbygger

Allyou - Online portefølje webstedsbygger

Allyou – er en specialiseret online portefølje-webstedsbygger for annoncer, der har et stærkt fokus på udviklingen af ​​et funktionsladet porteføljewebsted, men alligevel ikke ønsker at kæmpe med komplekse webdesignnyancer eller bare mangler nødvendige kodningsfærdigheder for at gøre det på deres egen. Systemet er let at bruge, og det kræver ingen programmeringsbevidsthed eller foreløbig webdesignbaggrund for at køre og styre en portefølje med det. Lad os registrere de afgørende fordele nu:

 • Portfolio Websiteskabeloner – Uanset om du har brug for et simpelt fotogalleri eller en stilfuld fuldt udstyret portefølje, vil du helt sikkert finde en værdig skabelon til at imødekomme dine behov.
 • Retina Support – Systemet identificerer automatisk hi-res-skærme, hvilket sikrer, at alle dine gallerier og fotos ser godt ud, når de ses på nethindeapparater.
 • Mobilvisning – Når du opretter din portefølje, kan du vælge optimerede skrifttyper og foretage de krævede indstillinger for at give den bedste mobile browsingoplevelse for besøgende på websitet.
 • Rigt valg af gratis skrifttyper – Allyou samarbejder med Typekit for at give brugerne et omfattende udvalg af gratis skrifttyper (der er mere end 1000 af dem her).
 • Tredjepartsintegrationer – For at præsentere dine værker til fordel kan du integrere indhold fra tredjeparts tjenester som YouTube, Vimeo, Issuu, SoundCloud osv..

Hvis du har brug for et pænt porteføljewebsted, kan du overveje at bruge Allyou. Dette er en specialiseret nichetjeneste, som leveres med porteføljespecifikke funktioner, der dækker dine webbygningsbehov og sikrer værdigt resultat.

Gratis plan / prøve: 14-dages gratis prøveperiode.

Koste: fra $ 8 / mo.

Prøv Allyou gratis

Bundlinie

En webstedsbygger er en fantastisk løsning, når det kommer til oprettelse af portefølje. Disse tjenester er enkle og kraftfulde ad gangen. Dette er, hvad der gør dem til et anstændigt valg for brugere med forskellig webdesignbaggrund og intentioner. Ved at bruge en webstedsbygger af høj kvalitet kan du nå flere mål – få en portefølje af dine værker eller tjenester, præsentere dem for målgruppen, markedsføre og sælge produkter osv..

Det tager bestemt tid og kræfter at designe et portfolio-websted, men hvis du er heldig til det vælg det rigtige webbygningsværktøj, denne proces vil ikke være en udfordring for dig.

Gennemgået ovenfor er de bedste porteføljer af websitebygere, som er værd at opmærksom på enhver kreativ, der har til hensigt at udgive en portefølje af hans / hendes værker. Tag dig tid til at teste hver af disse tjenester for endelig at vælge den, der mest passer til dine behov.

Opret et porteføljewebsted gratis

Howard Min Twitter-profil Min Facebook-profil e-mail Min Linkedin profil

Om forfatteren

Jeg er Howard Steele, grundlæggeren og hovedredaktøren af ​​dette websted. Med over 10 års webbygning ved jeg, hvor kompliceret og trættende denne opgave kan være for en ikke-it-person. Kan du ikke beslutte, hvilken tjeneste du skal vælge? Du er velkommen til at spørge mig om råd. Beskriv bare dit websteds behov, så hjælper jeg dig med glæde.

Hjem »Bedømmelser» Bedste portefølje-websitebygere

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map