Bedste responsive webstedsbyggere

Bedste responsive webstedsbyggere


Responsivt design er ved at blive en af ​​de største tendenser i den moderne webudviklingsniche. Uanset hvilken forretningswebsted du kører (eller bare) planlægger at lancere), at gøre det lydhør er en af ​​de prioriteter, der giver det ekstra online-eksponering.

Blandt alle de tilgængelige måder til at oprette lydhøre websteder er brug af webstedsbyggere en af ​​de mest fordelagtige løsninger, og her er grunden til:

 • Webstedsbyggere er nemme at bruge for alle og der er ingen grund til at besidde kodningsevner for at give dit websted responsive funktioner;
 • De tilbyder et sæt responsive og mobiloptimerede skabeloner der tilpasser sig perfekt til alle mobilskærme og gør dit websted tilgængeligt, selv mens du er på farten;
 • Webstedsbyggere sikrer kvalitet og glat webbygningsoplevelse;
 • De giver mulighed for at oprette lydhøre websteder på egen hånd om et par timer eller dage.

Er det ikke nok til at foretrække webstedbyggerne, når du har til hensigt at starte et responsivt websted?

Vi testede ud af 7 af de bedste responsive webstedsbyggere:

 1. Webflow – Den bedste responsive webstedsbygger
 2. WordPress – Bedste platform til at oprette et responsivt websted
 3. Mobirise – Bedste responsive software til webdesign
 4. Weebly – Responsiv e-handel-klar webstedsopretter
 5. Squarespace – Webbygger til at oprette et responsivt websted
 6. uKit – Simple Responsive Website Builder til SMB
 7. Gator – Webstedsbygger og hosting af Hostgator

Når det kommer til at vælge de bedste responsive webstedsbyggere til at starte et anstændigt websted, kan du vælge mellem offline software og online webstedsbyggere.

 • Offline software som WordPress eller Mobirise, for eksempel, kan downloades, hvilket betyder, at du skal installere det, inden du begynder at arbejde på din projektudvikling. Det leveres også med omfattende integrationsmuligheder, som kræver ekstra økonomiske investeringer.
 • Online webstedsbyggere, såsom Webflow, Weebly, Gator eller uKit, har ikke disse krav, hvilket giver dem et vist privilegium over offline webstedsbyggere i nogle tilfælde.

Lad os gennemgå de bedste webbygningstjenester for at oprette et responsivt websted i detaljer:

Webflow – Den bedste responsive webstedsbygger

Webflow - Den bedste responsive webstedsbygger

Webflow – er den bedste responsive webstedsbygger, der med rette betragtes som et af de mest professionelle webbygningsværktøjer. Dets high-end integreret træk-og-slip-funktion sammen med et komplekst dashboard og overflod af avancerede designtilpasningsværktøjer gør tjenesten lig med moderne Content Management Systems. Det er netop derfor, Webflow kræver detaljeret og grundig udforskning, inden man fortsætter med selve processen med webstedsudvikling. Webstedsbyggeren er et perfekt valg til oprettelse af komplekse projekter, og det er også et værdigt valg for professionelle webdesign involveret i brugerdefineret webstedsudvikling.

 • Systemet leveres med en samling responsive fuldt tilpassede skabeloner. Webflow tilbyder et sæt gratis og betalte temaer, der er responsive som standard. Systemet giver også en mulighed for at starte dit eget projekt fra bunden, og det vil også reagere lige fra starten. De fleste færdige skabeloner er tilgængelige i flere varianter af præsentation af websider, der gælder for næsten alle sider. Dette giver hvert websted unikt og professionelt design.
 • Webstedsbyggeren lægger stort fokus på designtilpasning. Webflow handler om avanceret designtilpasning. Sammen med omfattende variationer af lydhør design tilbyder webstedsbyggeren en perfekt mulighed for at gøre brug af det integrerede værktøjssæt for at redigere alle websideelementerne. Du vil støde på hundredvis af kombinationer, mens du eksperimenterer med elementstørrelser, positionering, effekter, baggrunde, farver, opacitet, rotation, lag og andre funktioner / værktøjer, der er tilgængelige i instrumentbrættet. Uanset mængde og typer af det udskiftede indhold og tilpassede designelementer, forbliver dit websted lydhør for let at blive gennemset på alle mobile / desktop enheder.
 • Webflow sikrer et responsivt webdesignmiljø, så brugerne kan oprette personaliseret dynamisk indhold. Alle systembrugere kan designe og opdatere fora, blogfeeds, online formularer, foto / video præsentationer, porteføljer og andre typer responsive projekter her. Lottie, After Effects og Lightbox Gallery-integrationer øger på sin side chancerne for at skabe virkelig dynamisk og mobil-responsivt webstedsindhold.
 • Platformen har en praktisk træk-og-slip-editor. Det giver mulighed for at ændre strukturen og layoutet for hver valgte responsive skabelon. Editoren adskiller sig noget fra dem, der er tilgængelige i almindelige webstedsbyggere – det inkluderer klassiske visuelle redigeringsmuligheder sammen med integrerede widgets, generelle indstillinger og moduler, der indeholder systemets “CMS Collections”. Det er også muligt at vælge mellem to webstedsredigeringstilstande – enten Designer eller Editor baseret på graden af ​​din webdesignekspertise.

Prøv webflow gratis

WordPress – Bedste platform til at oprette et responsivt websted

WordPress - Bedste platform til at oprette et responsivt websted

WordPress – er den bedste platform til at oprette et responsivt websted og mest populære Content Management System i verden. CMS leveres med sit eget sæt integrerede skabeloner, som som standard er optimeret til mobile enheder. Du kan også vælge mellem hundreder af design tilgængelige online. Platformen er oprindeligt kendt som et blogging-system, men det gør det nu muligt at starte og styre næsten alle typer projekter.

 • Ikke alle WordPress-temaer reagerer som standard. Når det kommer til brug af indbyggede WordPress-skabeloner, behøver du ikke at bekymre dig om deres lydhøre karakter. Alle af dem er lydhøre lige fra starten. Hvis du beslutter at vælge temaer fra tredjepart, der er tilgængelige på nettet, vil ikke alle af dem være mobile-klar. Dette afhænger af udvikleren og typen af ​​det tema, du vælger. Tjek dette på forhånd.
 • Du kan bruge integrerende WordPress-plugins til at gøre dine websteder lydhøre. Som CMS indebærer WordPress en mulighed for installation af plugin. Heldigvis er der masser af plugins og udvidelser, hvis integration kan gøre dit websted responsivt. Nogle af dem inkluderer WPTouch Mobile Plugin, Enhver Mobile Theme Switcher, WordPress Mobile Pack, WP Mobile Edition, Mobile Smart og Jetpack’s Mobile Theme for at nævne nogle få.
 • Du kan når som helst skifte til det lydhøre WordPress-tema. Så vidt mange WordPress-brugere begynder at bruge deres mobile enheder til at gennemse projekter, der er lanceret med systemet, er der to muligheder, du overvejer at gøre dit projekt til mobil klar (hvis det ikke er optimeret til mobilvisning endnu). Således kan du enten oprette en separat mobilversion af dit websted eller skifte til et af de lydhøre WordPress-temaer.

Prøv WordPress gratis

Mobirise – Bedste responsive software til webdesign

Mobirise - Bedste responsive software til webdesign

Mobirise – er den bedste lydhør offline webstedsbygger der kommer med en praktisk drag-and-drop-editor. For at bruge platformen skal du oprindeligt downloade og installere den på din computer. Dette tager kun et par minutter og udfyldes automatisk. Mobirise er lige så kompatibel med Windows og Mac, hvilket giver mulighed for udvikling af mobil-responsive websteder af høj kvalitet ud af de forudindrettede indholdsblokke. En af de mest karakteristiske Mobirise-fordele er, at webstedsbyggeren er så let at bruge, der især fungerer godt til ikke-teknikere, der har til hensigt at starte mobilklar websteder uden nogen programmeringsbaggrund og viden:

 • Softwaren har perfekt webstedsoptimering til mobile enheder. Alle systemdesign er som standard mobilvenlige. Dette forklares med det faktum, at platformen er baseret på Bootstrap 4-rammer, som sikrer øjeblikkelig mobiloptimering af projekter, der er bygget sammen med den. Der er også en mulighed for at få vist en forhåndsvisning af, hvordan dit websted vises på desktop og mobile enheder, inden det endeligt offentliggøres.
 • Platformen tilbyder et sæt færdige indholdsblokke i stedet for foruddesignede skabeloner. Alle blokke er lydhøre, tilpasses, og de bruges således til at oprette enhver webstedsstruktur og layout, du har brug for. For at være præcis kan du vælge mellem over 50 temaer (blokke) og 150 demosider for at oprette bogstaveligt talt enhver type projekt. Disse omfatter overskrifter, sidefødder, lysboksgallerier, skydere, videoer / billeder, Google maps, dataformularer, prislister, kundevurderinger, artikler og mange flere. Derudover er det muligt at integrere Mobirise-udvidelser i dit projekt for at gøre dit websted mere interaktivt og velegnet til den forbedrede mobile browseroplevelse.
 • Et af de ubestridelige systemhøjdepunkter er dens integrerede AMP Website Builder. Accelerated Mobile Pages-open source-værktøjet, der bruges til at forbedre den mobile ydelse af dine mobilprojekter bygget med Mobirise. Dette er en af ​​de bedste måder at give dit websted tiltalende look og sikre dets effektive ydelse på forskellige mobile enheder og distributionsplatforme. Ved at bruge AMP-webstedsbyggeren sikrer du hurtig og smidig webstedsydelse og -læsning, effektiv SEO-promovering, værdig indholdspræsentation uden nogen involvering af kodning.

Prøv Mobrise gratis

Weebly – lydhør eCommerce-Ready Website Creator

Weebly - lydhør eCommerce-Ready Website Creator

Weebly – er en lydhør eCommerce-klar webstedsopretter, som gør det muligt at starte og administrere kvalitetswebsteder uden at skrive en kodelinje. Systemet blev oprindeligt lanceret som en blogging-platform, men det blev for nylig erhvervet af Square, der gav det et stærkt e-handelsfokus. Weebly leveres med en praktisk drag-and-drop-editor, og det giver også mulighed for kodeindlejring, hvilket er en fordel for brugere, der er opmærksom på HTML-grundlæggende. Når det kommer til udvikling af fotograferingswebsteder, tilbyder platformen følgende fordele:

 • Weebly sikrer indbygget responsivt webdesign. Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at oprette og administrere lydhøre websteder, der justeres til alle mobilskærme, som dine besøgende bruger, mens de gennemser dem. Indholds- og navigationsprocessen omarrangeres automatisk, så de passer til desktop-, mobil- og tabletskærme.
 • Du kan afbalancere skrivebords og mobile behov i dit projekt. Med Weebly kan du starte websteder, der kan bruges på alle enheder på grund af skabeloner, der automatisk justeres til størrelsen og opløsningen på en skærm.
 • Gå videre til at bruge Weebly’s Mobile Website Builder. Webstedsbyggeren tilbyder den mobile version, der gør det muligt hurtigt at opbygge mobile websteder til iOS- og Android-enheder. Det er en praktisk mulighed, når det kommer til at oprette og styre websted på farten og i realtidstilstand.
 • Træk-og-slip mobile webdesign-løsning. Weebly sætter kraften i at oprette mobile websteder med den træk-og-slip-visuelle editor, der bruges til at tilpasse fuldt responsivt design. Du kan se en forhåndsvisning af den endelige projektversion og foretage redigeringerne inden projektpublikationen.
 • Systemet har tilbudt nye fuldt responsive temaer. Selvom Weebly-websteder er mobiloptimeret fra starten, har tjenesten introduceret adskillige fuldt responsive skabeloner, der holder projektstil og design konsistent mellem mobil- og webversioner.

Prøv Weebly gratis

Squarespace – Webbygger til at oprette et responsivt websted

Squarespace - Webbygger til at oprette et responsivt websted

Squarespace – er en populær webbygger, der fremstiller et responsivt websted med professionelt design og avanceret ydelse. Systemet anvender moderne tilgang til processen med webstedsudvikling, hvilket gør dine projekter optimeret til mobilvisning på bedst mulig måde. Squarespace-temaer oprettes med brugernes behov og bekvemmelighed i tankerne, hvilket gør det muligt nemt at navigere i projekterne på alle enheder – fra smartphones og tablets til stationære computere.

 • Alle Squarespace-websteder kan tilpasse sig store og små browsere. Dit Squarespace-responsive webstedsindhold ændres automatisk med hensyn til størrelse og dimensioner på dit browservindue.
 • Systemet tilbyder forskellige mobile stilarter, der passer til den enhed, du bruger. De fleste Squarespace-design leveres med ekstra indbyggede mobile stilarter, som automatisk aktiveres, når systemet registrerer, at webstedet vises på en mobilenhed. Formålet og fordelen med funktionen mobile stilarter er, at de påvirker design- og navigationselementer for at holde dit projekt mobilvenligt for alle brugerkategorier.
 • Squarespace tilbyder muligheden for avanceret enhedsvisning. Webstedsbyggeren lader brugere se, hvordan deres projekt vises på mobilskærme og tekst deres funktionalitet ved hjælp af Device View-funktionen. Dette er den bedste måde at teste dit projekt responsive design på en desktopskærm under processen med at redigere. Det giver dig idéen om, hvordan dit projekt til sidst også vises i en almindelig mobilbrowser.

Prøv Squarespace gratis

uKit – Simple Responsive Website Builder til SMB

uKit - Simple Responsive Website Builder til SMB

uKit – er den verdenskendte og enkle responsive webstedsbygger til små virksomheder. Tjenesten er let at bruge, og du kan faktisk starte alle websitetstyper med den baseret på dine forretningspræferencer og behov. uKit er funktionel, praktisk og overkommelig, og det er også ekstremt enkelt. Dette er, hvad der har gjort systemet til en af ​​de moderne branche-ledere.

 • uKit tillader oprettelse af websteder, der reagerer lige fra starten. Det er ikke nødvendigt at kæmpe med komplicerede koder eller oprette flere versioner af dit websted for at gøre det tilgængeligt både på mobile og stationære enheder.
 • Systemet tilbyder et sæt lydhør design. Webstedsbyggeren leveres med en omfattende samling af responsive skabeloner og tilpasningsværktøjer, der giver dem krævet design og funktionalitet.
 • Brug af WYSIWYG-editoren giver dig mulighed for individuelt at kontrollere processen med webstedsudvikling. På grund af WYSIWYG-editoren tillader systemet at spore alle de ændringer, du foretager i realtidstilstand, og se en forhåndsvisning af, hvordan ændringerne reflekteres på forskellige enheder, inklusive desktop, mobil og tablet-gadgets. Dette giver dig et realistisk indtryk af, hvordan dit færdige websted vises på alle de enheder, som potentielle klienter kan bruge, når du gennemser dit websted.
 • uKit bruger Bootstrap-gitteret. Dette kan kun bidrage til den responsive karakter af dit websted, hvilket hjælper dig med at få mest muligt ud af denne funktion.

Prøv uKit gratis

Gator – Webstedsbygger og hosting af Hostgator

Gator - Webstedsbygger og hosting af Hostgator

Gator – er en responsiv webstedsbygger drevet af HostGator. Platformen bruges hovedsageligt til at starte enkle websteder, hvilket gør den til en god web-bygningsløsning for begyndere. Ligeledes kan systemet bruges effektivt af professionelle webdesign, der leder efter det alt-i-én intuitive og funktionelle webbygningsværktøj. Webstedsbyggeren leveres med et træk-og-slip-redigeringsprogram, mobilklar design og praktiske værktøjer til at engagere weboprettelsesoplevelse.

 • Gator har en samling af mobile responsive skabeloner. De er opdelt i nichekategorier og giver en mulighed for at starte og derefter styre tilpassede projekter uden behov for at bruge kodningsevner. Hver skabelon har en mobil preview-tilstand, som giver dig mulighed for at se, hvordan dit projekt ser ud på desktop- og mobilskærme, før du rent faktisk offentliggør det.
 • Webstedsbyggeren har praktiske indstillinger for redigering af websteder. Gators integrerede træk-og-slip-editor gør det muligt at foretage ændringer eller omarrangere elementer på siden for at danne unikt responsivt webstedlayout. Brugere kan anvende et sæt indbyggede tilpasningsværktøjer og webstedselementer (kontaktformularer, mediefiler, Live Feeds, knapper til social integration osv.) for at give et projekt unikt design.
 • Platformen giver adgang til sættet med tilføjelser og applikationer. Disse er tilgængelige i systemets integrerede App Market, hvilket giver dit websted forbedret funktionalitet. Således kan du vælge mellem tidslinjer på sociale medier, billedgallerier, søgebjælker, navigationspaneler og andre praktiske elementer.
 • Med Gator kan du gøre brug af alsidige og omfattende integrationsmuligheder. Systemet giver dig mulighed for at vælge og tilføje populære integrationer, nemlig Google Maps, SoundCloud, PayPal, sociale netværk og mange flere. Denne funktion bidrager til let at gennemsøge mobilen, hvilket bringer projektydelsen til det nye niveau.
 • Oprettelse af en responsiv webshop er også mulig med Gator. Systemet leveres med en praktisk e-handelsmotor, der bruges til bygge små online butikker. Platformen tillader oprettelse og opdatering af produktgallerier, opsætning af betalings- / forsendelsesparametre, introduktion af bonusser / rabatter, tilslutning af SSL-certifikater for maksimal sikkerhed på webstedet osv..
 • Webstedsbyggeren er bemyndiget af den populære HostGator-hostingudbyder. De tager sig af dit webstedshosting og domænenavn og tilbyder alt-i-en-planerne til at imødekomme ethvert behov.

Prøv Gator gratis

Responsiv eller mobilvenlig?

Ideen om at gøre dit websted tilgængeligt på mobile enheder er utvivlsomt opmærksomheden værd, men så snart du begynder at udforske de tilgængelige webbygningsmuligheder, står du overfor to forestillinger, nemlig mobiloptimerede og lydhøre websteder.

Forestillingerne ligner hinanden, da de begge indebærer en mulighed for at se dit websted på mobile enheder, men der er stadig en bemærkelsesværdig forskel mellem dem.

Responsiv webside

Hvad er et responsivt websted?

Responsivt websted – er sådan en slags et websted, der kan ses på alle enheder uden overhovedet undtagelse. Uanset om du vil bruge en pc, en bærbar computer, en smartphone eller en hvilken som helst anden mobilenhed, du ikke har nogen problemer, når du besøger et responsivt websted.

Disse websteder kan let tilpasse sig alle skærmopløsninger og størrelser. De vigtigste træk ved responsive websteder er som følger:

 • Som navnet antyder, “reagerer” sådanne websteder effektivt på egenskaberne for enheder, de er set på;
 • Ingen grund til at oprette en separat desktopversion af dit websted;
 • SEO fordele;
 • De hjælper med at opbygge kundernes tillid og øge antallet af besøgende på websitet.

Hvad er et mobilvenligt websted?

Et mobiloptimeret websted – er en separat version af et desktopwebsted, der udelukkende kan ses på mobile enheder. Sådanne websteder lanceres og kodes med det eneste formål i tankerne – at præsentere indholdet for mobilbrugere.

Disse projekter kan ikke være tilgængelige på pc’er og laptops, og hvis du har til hensigt at gøre dit mobiloptimerede websted tilgængeligt, selv for de brugere, der ikke har deres mobile enheder til rådighed, står du over for nødvendigheden af ​​at oprette et skrivebord version af det.

Dette indebærer ekstra investering i indsats, penge og tid. Nedenfor er de vigtigste egenskaber ved mobiloptimerede websteder:

 • Ingen desktop version;
 • Kun mobil tilgængelighed;
 • Overkommelige omkostninger;
 • Orientering mod et bestemt publikum;
 • Mobiloptimeret oplevelse kan øge din websitetstrafik noget.

Der kan således kun være en grund, der kan få dig til at foretrække mobiloptimerede websteder. Hvis du allerede ejer et sådant websted og planlægger at bruge det til personlige formål uden behov for at engagere store målgrupper, er der ingen mening at investere i at redesigne dit websted for at gøre det lydhør.

Men hvis du bare vil lancere et websted og har seriøse forretningsintentioner, skal responsivt design være øverst på listen. Det er her responsive webstedsbyggere vil være til stor hjælp for dig.

Hvorfor skal jeg bygge et responsivt websted?

Responsivt design betyder meget, når det kommer til moderne webdesigntrends. Og det er ikke fordi det er meget praktisk (skønt dette aspekt også er afgørende).

Det skyldes også, at responsive websteder nu rangeres af søgemaskinerne. Dette har til sidst alvorlig indflydelse på dit webstedsfremme og generering af trafik i det lange løb.

Hvad siger statistik?

Har du nogensinde tænkt på antallet af brugere, der får adgang til deres foretrukne websteder eller kigger efter de oplysninger, de er interesseret i via deres mobile enheder?

Kender du procentdelen af ​​online køb, der gennemføres via smartphones eller tablets i disse dage? Du er måske ret overrasket over at finde ud af de nyeste statistikker!

I henhold til de vigtigste tendenser og rapporter udgør antallet af unikke mobilbrugere, der får adgang til deres foretrukne websteder fra mobile enheder, nu omkring 5,11 milliarder mennesker. Det er cirka 2 procent højere sammenlignet med det foregående år. Antallet af aktive brugere på sociale medier er oversteg 32,48 mia. Brugere, hvilket er 9 procent højere end for et år siden.

Modtagelige tendenser

Derudover anslås det, at ca. 63,5 procent af mennesker ved udgangen af ​​2020 regelmæssigt bruger deres mobile enheder til at få adgang til det globale netværk. Antallet af mobil e-handel på sin side vil omfatte 67,2 procent, der svarer til omkring $ 2,32 billioner inden 2021.

Disse tal kan simpelthen ikke undervurderes, og hvis du virkelig agter at gå online, opbygge kundegrundlag og promovere din virksomhed, går du ikke uden at gøre dit websted lydhør.

Googles mening om responsive websteder

I begyndelsen af ​​2015 annoncerede Google mobilvenlighed en af ​​de største webstedsrangeringsfaktorer, der bruges af dens søgemaskinealgoritmer. Dette har givet starten på æraen med digitalisering af websteder.

Meget har ændret sig siden den tid, og du vil næppe finde websteder, der ikke er mobile-klar i dag. Men hvad med responsive websteder? Er de mere effektive sammenlignet med deres mobiloptimerede konkurrenter / versioner?

For omkring to år siden annoncerede Google en ny tilgang til processen med indeksering og placering af websteder. Denne tilgang kaldes nu Indeksering af mobil-første. Dette betyder, at Google for over et år siden oprindeligt brugte desktopversionen af ​​et websted, når de vurderede dets relevans i søgeresultaterne.

Fra nu af vil det overvejende give præference for mobile webstedsversioner, samtidig med at resultaterne af søgemaskinerne genereres. Så hvis dit websted endnu ikke er responsivt, skal du skynde dig at tage dig af det for ikke at miste dine søgemaskinepositioner.

Hvad kan du gøre ved det?

For at blive lydhør og indekseres godt af søgemaskinerne, skal dit websted overholde et antal krav. Dette er, hvad du skal gøre ved det:

 • Sørg for, at mobil- og desktopversioner af dit websted har det samme indhold, inklusive tekster, billeder med alt attributter og videoer;
 • Strukturerede webstedsdata såvel som metadata (titler og beskrivelser) for alle sider skal også udfyldes på begge versioner;
 • Sørg for, at din hosting tåler ekstra trafikstrøm. Dette angår kun de brugere, hvis websteder har separate webadresser til mobilversioner.

Vær opmærksom på, at processen med Mobile First Indexing i øjeblikket anvendes til de fleste websteder. Trin nævnt ovenfor hjælper dig med at undgå SEO-relaterede problemer.

Bundlinie

At gøre dit websted lydhørt er en nødvendighed snarere end et indfald. Websteder, der er tilgængelige på forskellige typer mobile enheder og stationære computere, kører generelt flere brugere, øger trafikken, opbygger kundernes tillid og hjælper med at skabe mere overskud.

Blandt forskellige måder at gøre dit websted lydhør på er brug af webstedsbyggere den mest passende løsning. Disse systemer er ikke kun lette at bruge og praktiske. De leveres også med specifikke funktioner, der bidrager til en glat og enkel oplevelse af webopbygning, hvilket resulterer i oprettelsen af ​​lydhøre websteder.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map