Bedste restaurantwebstedere

Bedste restaurantwebstedere


Er du en restaurantsejer, der har en idé om at etablere online tilstedeværelse for din virksomhed? I så fald går du ikke uden at starte et restaurantwebsted. Dette er den helt sikre måde at øge dit varemærke, opbygge kundegrundlag og opfordre brugere til at bestille regelmæssigt fra dig.

Okay, du er kommet med ideen om at lancere en restaurantwebsted. Hvad er det næste? Dit næste trin skal være valg af det mest passende webbygningsværktøj – den, der skal omfatte brugervenlighed, bekvemmelighed, kvalitet, intuitiv karakter og overkommelig pris. Webstedsbyggerne er det, du oprindeligt skal tænke på, når du beslutter at lancere en imponerende restaurantwebsted.

Disse tjenester er så enkel og praktisk at både newbies og professionelle webdesignere kan bruge dem, når de arbejder på deres projekter. Så hvilke tjenester, der præcist kommer op til dine webdesignopgaver og -mål bedre end andre? Det er høj tid at finde ud af det nu.

Vi testede ud af de 8 bedste byggerier på restaurantwebsteder:

 1. Wix – Den bedste restaurantwebbagsbygger med online-bestilling
 2. WordPress – Bedste hostede webstedsbygger til restauranter
 3. uKit – Brugervenlig webstedsmaskine til små virksomheder
 4. SITE123 – Webstedsbygger til restauranter
 5. Bogmærke – AI-drevet webstedsbygger til restauranter
 6. Bluehost – anbefalet hosting til restaurantwebsted
 7. UBER EATS – Madbestilling & Delivery Website Builder
 8. Gloriafood – Software til bestilling af restauranter

Hvis du i øjeblikket er interesseret i de bedste restaurantwebbuildere, har vi valgt de mest bemærkelsesværdige tjenester, der er den harmoniske blanding af must-have-funktioner, og derfor er de virkelig værd at være opmærksomme.

Wix – Den bedste restaurantwebbagsbygger med online-bestilling

Wix - Den bedste restaurantwebbagsbygger med online-bestilling

Wix – er den bedste restaurantwebbygger, som kommer med overflod af webudviklingsværktøjer, nicheskabeloner af høj kvalitet og omfattende designtilpasningsmuligheder. Hvis du vil lancere en restaurantwebsted med en imponerende menu bestående af masser af positioner og et stort udvalg af ekstra tjenester, vil Wix klare denne opgave på øverste niveau. Her er de største fordele ved webstedsbyggeren:

 • Restaurant Template Collection. Uanset om du vil lancere et websted til din lokale cafe, bistro, steak house, food truck eller restaurant, vil fantastiske, mobile-klare Wix-skabeloner give den den rigtige smag.
 • Ansøgning om Wix-restauranter. Dette er højdepunktet i tjenesten, som gør det muligt for dine kunder at bestille levering af retter og placere onlineordrer, og betale for dem på nettet.
 • Imponerende online menu. Dine besøgende på websitet lokkes med din websidesmenu – bare tilføj og administrer dine retter, beskriv tilbud og priser, vælg layout, upload tiltalende fotos og offentliggør menuen for yderligere at dele den med kunder i sociale netværk eller andre eksterne tjenester.
 • Easy Order Management System. Platformen giver mulighed for at tage ordrer direkte fra hjemmesiden, tilføje menuer, tilbyde levering og afhente tjenester, specificere leveringsområder og kommunikere med klienterne i live-tilstand uden omkostninger overhovedet.
 • Wix reservationer. Appen giver kunderne mulighed for at foretage bordreservationer direkte på webstedet når som helst på dagen.
 • Personlige ShoutOut-e-mails. Funktionen gør det muligt at underrette dine gæster om nye retter, menuopdateringer, særlige tilbud og andre begivenheder, der finder sted i din restaurant.
 • Kundeanmeldelser og udtalelser. Dine gæster vil være i stand til at give deres anmeldelser og attester i det særlige webstedssektion for at dele deres kommentarer, ideer og følelser, de har fået, når de besøger stedet. Til netop dette formål tillader Wix at integrere specialiserede udvidelser og widgets, der er tilgængelige i App Market. Blandt widgets, som du kan vælge til dette formål, tilbyder systemet MyReviews, Kundevurderinger, Kommentarer, Yelp, Social Testimonials, Testimonial Builder og Voice Comments + for at nævne nogle få.
 • Kundeinteraktionsværktøjer. Systemet tillader også at bruge det et sæt af kundeinteraktionsværktøjer til at holde kontakten med dine klienter. Disse widgets / udvidelser er også tilgængelige i Wix App Market, og du kan få adgang til de af dem, der vil bidrage til dit websteds ydelse. De mest populære af dem inkluderer Callback-widget, 123 Form Builder, Wix-formularer, Live Chat, Book-aftaler online, Google Event-kalender, Scheduling Pro, Wix Chat, Events-kalender, Sidste nyt og mange flere.

Wix-omkostningerne er moderate og ganske overkommelige. Webstedsbyggeren har en gratis plan, der aldrig slutter og kan bruges til at teste funktionssættet for tjenesten i det ubegrænsede tidsinterval. Gratis abonnement giver dig mulighed for at udforske Wix-indstillinger for at indse, hvad du kan forvente af platformen, men det fungerer ikke godt til udviklingen af ​​et komplet websted. Så snart du beslutter at starte et restaurantwebsted med Wix og gøre det tilgængeligt på nettet, går du ikke uden et betalt abonnement.

Det, der er vigtigt, gør webstedsbyggeren det muligt at bruge hele funktionssættet med dets betalte abonnementer, tilbyder et bonusdomænenavn uden omkostninger. Domænenavnet strækker sig i et år, hvilket gør din restaurantwebsite genkendelig og betroet. Således vil dit websted kunne modstå nichekonkurrence, hvilket er meget stærkt inden for restaurantbranchen. Er du sikker på at få et betalt abonnement nu? Gå derefter videre til at opgradere til en af ​​Standard Wix-planerne. Deres omkostninger starter fra $ 13 / mo, hvilket er en rimelig investering for din restaurantvirksomhed.

Prøv Wix gratis

WordPress – Bedste hostede webstedsbygger til restauranter

WordPress - Bedste hostede webstedsbygger til restauranter

WordPress – er et gratis downloadbart og funktionsladet Content Management System (CMS), der bruges til at starte forskellige typer projekter, herunder restaurantwebsteder. Platformen er et godt valg både for begyndere og webdesignprofessionelle, der er villige til at starte et funktionelt websted. Det leveres med kraftfulde integrationsmuligheder, kodedigeringsmuligheder og avancerede designtilpasningsværktøjer, der kan give dit projekt unikt og personlig look. Blandt de funktioner, der får WordPress til at skille sig ud fra mængden, giver det oprindeligt mening at nævne følgende:

 • Restaurantskabeloner. WordPress leveres med hundredvis af tilpassede restaurantskabeloner, der har høj kvalitet og avanceret tilpasningsevne. Bortset fra de indbyggede designs gør systemet det muligt at vælge mellem masser af eksterne skabeloner, der er udviklet af tredjepartsbrugere og dygtige webudviklere. Disse skabeloner kan være gratis og betalt, men husk, at gratis design ikke er helt sikkert på grund af de potentielle malware-trusler.
 • Online-menu-plugins. Det er muligt at oprette og tilføje en elegant restaurantmenu til din webside for effektivt at præsentere retterne for nuværende og potentielle kunder (UberMenu, Max Mega Menu, Superfly, Responsive Menu, Hero Menu, Floating Menu Pro osv.).
 • Tabel Reservation Plugins. Dette er en af ​​must-have-funktionerne på ethvert restaurantwebsted, og WordPress tillader også at tilføje det for at lade dine kunder booke borde på farten, uanset hvor de er (WooCommerce produkt tabel, restaurant reservationer, ReDi restaurant reservation, ResRes, Open Table widget, restaurant manager, reservationssystem PRO osv..).
 • Plugins til kundeinteraktion. CMS giver også mulighed for at vælge og integrere flere kundeinteraktionsplugins, som kan forbedre brugeroplevelse af browservirksomhed. Blandt de plugins, der kan bidrage til din kundes interaktion bekvemmelighed, giver det mening at nævne WP Live Chat, Zopim Live Chat, SupportCandy, uCare, WP ChatBot, Zendesk, Easy Social Share-knapper, Client Portal Plugin, Anmod om tilbagekaldsstopin, WP Notification Bar Pro , WP kundeområde og mange flere.

WordPress er et helt gratis CMS, hvilket betyder, at du overhovedet kan downloade og installere det uden omkostninger. Vær dog opmærksom på, at integration af tredjeparts plugins og skabeloner leveres mod ekstra omkostninger, hvilket afhænger af det valgte plugin / tema. For at offentliggøre det færdige projekt skal du desuden investere i hosting og domænenavn.

Omkostningerne vil også blive påvirket af betingelserne i den hostingplan, du vil gå efter, den domænezone, du foretrækker, og nogle andre nuancer. I denne henseende er Bluehost den bedste løsning, da den sikrer maksimal sikkerhed, troværdighed og funktionalitet. Derudover tilbyder Bluehost et bonusdomænenavn, som sikrer værdig web-tilstedeværelse på dit restaurantwebsted samt dets pålidelige promovering. Den billigste Bluehost-plan koster $ 2,95 / mo, hvilket er en af ​​de bedste prisindstillinger, du kan finde derude.

Download WordPress gratis

uKit – Brugervenlig webstedsmaskine til små virksomheder

uKit - Brugervenlig webstedsmaskine til små virksomheder

uKit – er en webstedsbygger, der lægger sit store fokus på lancering af små virksomhedswebsteder. Dette er, hvad der gør platformen til en perfekt løsning til cafe- og restaurantwebsteder. Dette træk-og-slip-system sikrer den uovertruffen WYSIWYG-oplevelse, der tillader design og publicering af restaurantwebsteder uden at være opmærksom på webdesign nuancerne. Det er et dejligt valg for brugere, der er villige til at udvikle kvalitetswebsteder til små cafeer, restauranter og madleveringstjenester. Nedenfor er de vigtigste højdepunkter i tjenesten:

 • Imponerende samling af restauranttemaer. uKit har en imponerende samling af café- og restaurantskabeloner, som er lydhøre, 100% tilpasselige og visuelt tiltalende (du kan skifte design, mens du arbejder med din websideudvikling).
 • Online salgsmuligheder. Med uKit kan du begynde at sælge dine retter online, sammensætte menuen, modtage ordrer direkte på webstedet, specificere leveringsmetoder og give praktiske betalingsmuligheder.
 • Effektiv webstedsfremme. uKit tilbyder en omfattende samling af klientattraktion og webstedsfremme-værktøjer, herunder online-chats, nyhedsbreve, tilbagekald, statistiksamling, deling af sociale medier og mere.
 • Integrable widgets. Platformen tillader kun at tilslutte alle de integrerede widgets med et par klik – valget er virkelig fantastisk (Facebook-widget, Instagram, Twitter, Jivosite, SlideShare, MailChimp, Live Chat osv.).
 • Eksempel på websted. Webstedsbyggeren gør det muligt ikke kun at designe en restaurantwebsted uden kodning involveret, men det giver dig også mulighed for at kontrollere processen med webstedsudvikling på grund af den integrerede og praktiske preview-funktion. Det giver mulighed for at spore alle faser i webstedsoprettelsesprocessen i detaljer for at kunne rette fejlene til tiden. Preview-funktionen giver dig også mulighed for at se, hvordan dit websted ser ud på mobile enheder og desktop-enheder.

uKit er en af ​​de billigste tjenester der findes derude, hvilket er et andet ubestrideligt højdepunkt hos webstedsbyggeren. Den billigste plan koster $ 4 pr. Måned, mens prisen for den dyreste plan udgør $ 12 pr. Måned. Du kan købe et abonnement i 3, 6 måneder eller i 1-2 år ad gangen, hvilket reducerer omkostningerne ved brug af tjenesten. Det er også muligt at bestille et færdiglavet websted fra systemudviklerne til kun $ 48.

Prøv uKit gratis

SITE123 – Webstedsbygger til restauranter

SITE123 - Webstedsbygger til restauranter

SITE123 – er en af ​​de enkleste byggemaskiner til DIY-websteder, der fungerer godt til alle brugerkategorier, specielt til nybegynder. Platformen tillader oprettelse af fulde funktioner og let at gennemse restaurantwebsteder, der har særpræg og praktisk drag-and-drop-editor, som forenkler processen med webstedsudvikling. Se nu på de mest imponerende højdepunkter fra webstedsbyggeren:

 • Flersproget support. Webstedsbyggeren tilbyder flersproget support, som gør det muligt at oprette flere sprogversioner af webstedet. Dette vil gøre din restaurantwebsted mere forståelig for udenlandske turister såvel som for potentielle partnere.
 • Logo Maker. SITE123 tillader design af dit webstedslogo, hvis du ikke endnu har det. Den gratis Logo Maker giver adgang til de forskellige designelementer, du kan bruge til at oprette dit eget logo og integrere det på din restaurantwebsted, hvis du ønsker at få det til at skille sig ud fra mængden.
 • Gratis formbygger. Platformen gør det muligt at oprette og tilføje online-formularer til enhver webside, hvis du har behov for at lade dine restaurantwebsite-brugere udfylde dem. Dette kan være registreringsformularer, forespørgsler, spørgeskemaer og hvad ikke. Webstedsbyggeren tilbyder flere tilpassede formularlayouts, som du kan bruge til at oprette onlineformularer og til at give dem påkrævet design.
 • App-marked. SITE123 giver mulighed for at vælge mellem mange funktionelle applikationer og widgets, der kan blive en værdig tilføjelse til dit restaurantwebsted. Nogle af disse inkluderer Live Chat Support, Analytics-værktøjer, Social, Booking, Gallerier, Formularer og mange flere.
 • Integration af sociale medier. Webstedsbyggeren tillader integration af sociale medier. Systemet giver dig mulighed for at forbedre dit websteds omdømme og gøre dine besøgende på websitet opmærksom på dine restaurantnyheder, opdateringer, planlægning, planer og specielle begivenheder ved at se denne information i konti på det sociale netværk.

SITE123 er ikke kun en af ​​de enkleste webstedsbyggere, men det er også en af ​​de mest overkommelige webbygningsplatforme. Systemet har en gratis plan, som er evig og flere betalte abonnementer at vælge imellem baseret på brugernes behov. Den billigste SITE123-plan koster $ 10,80 pr. Måned, hvilket er et ret godt tilbud til førstegangsholdere.

Prøv SITE123 gratis

Bogmærke – AI-drevet webstedsbygger til restauranter

Bogmærke - AI-drevet webstedsbygger til restauranter

Bogmærke – er den nye generations webstedsbygger drevet af kunstig intelligens. Denne funktion gør platformen til en perfekt løsning til udvikling af alle typer projekter, inklusive restaurantwebsteder. Det er ikke nødvendigt at besidde kodningsfærdigheder eller foreløbig webdesignekspertise for at arbejde med webstedsbyggeren og for at mestre dets funktioner. Det integrerede AI-værktøj giver dig mulighed for at se og kontrollere webstedets udviklingsproces ved at følge enkle retningslinjer, som den genererer som standard. Her er listen over funktioner, der er bogmærke-tilbud til hver eneste abonnent:

 • AIDA-assistent. Det integrerede avancerede kunstig intelligensværktøj opretter automatisk websteder til dig ved hjælp af oplysninger, du sender på systemets anmodning. Hvad du har brug for er at give svar på de spørgsmål, som webstedsbyggeren tilbyder, og uploade det indhold, du gerne vil blive integreret i dit projekt. Webstedsbyggeren gør resten af ​​jobbet for dig.
 • Begivenhedsfunktion. Hvis du ønsker at give dine kunder besked om de kommende begivenheder og planer i forbindelse med din restaurant, vil begivenhedsfunktionen helt sikkert komme godt med dig. Det giver mulighed for at uploade den opdaterede info om de forventede nyheder, planer, særlige tilbud og andre specielle begivenheder, der tackle din restaurantvirksomhed.
 • e-handelsmotor. Hvis du har planer om at begynde at sælge noget via dit restaurantwebsted, vil du helt sikkert drage fordel af at bruge eCommerce-funktionen, som Bogmærke tilbyder til dens abonnenter.
 • Fokusfunktion. Bogmærke leveres med et sæt færdige indholdsblokke, du kan vælge imellem. Det er op til dig at vælge, arrangere og tilpasse blokke til at matche din restaurantwebsite-specialisering. Blandt de moduler, du kan vælge mellem, giver det mening at nævne kort, citater, tekster, links, kontakt- og feedbackformularer, knapper på det sociale netværk og mange flere.

Bogmærke har en fleksibel og moderat prispolitik. Der er en gratis plan, der aldrig udløber og to betalte abonnementer. Omkostningerne ved den billigste plan udgør $ 11.99 pr. Måned, hvis du beslutter at foretage den årlige betaling. Hvis du ønsker at betale månedlige gebyrer, skal du vide, at udgifterne til planerne vil være noget højere. Således vil prisen på den mest overkommelige plan udgøre $ 15 pr. Måned.

Prøv bogmærke gratis

Bluehost – anbefalet hosting til restaurantwebsted

Bluehost - anbefalet hosting til restaurantwebsted

Bluehost – er en stærk og pålidelig hostingudbyder, som anbefales til opbevaring af alle slags websteder. Restaurantwebsteder er ikke en undtagelse. Platformen sikrer den yderste sikkerhed, sikre databeskyttelse og jævn ydelse af dit projekt. Bluehost har også kendetegnet sig som den bedste hostingudbyder WordPress officielt anbefaler til sine abonnenter. Funktionssættet, som virksomheden leveres med, er ret imponerende og inkluderer følgende punkter:

 • Forbedret sideindlæsningstid. Bluehost sikrer høj ydeevne på webstedet, hvilket opnås på grund af den forbedrede belastningstid på websiden såvel som høje oppetidssatser. Platformen tilbyder desuden et sæt integrerede værktøjer og funktioner, der bidrager til bedre webstedsfunktion, uanset mængden af ​​genereret trafik.
 • Fleksibilitet. Hostingudbyderen kan prale af problemfri integration med flere eksterne tjenester, applikationer, tilføjelser og udvidelser, der påvirker den generelle ydelse af dit restaurantwebsted.
 • Integreret markedsplads. Systemet giver adgang til masser af apps, scripts og tilføjelser, der kan bruges i vid udstrækning til bedre tilpasning af restaurantwebsteder. Derudover kan du gennemse flere skabeloner til WordPress-websteder samt vælge masser af marketing- og e-handelsværktøjer, der skal integreres i dit restaurantwebsted.
 • Sikkerhedsmæssige bekymringer. Bluehost træffer særlige forholdsregler for at sikre maksimal sikkerhed for websteder, der er gemt på dens hosting. Med dette formål bruger virksomheden et værktøjssæt, der bidrager til hjemmesidens sikkerhed. Disse inkluderer Spam Expert, Spam Hammer, hotlink-beskyttelsesfunktion osv.

Bluehost er en overkommelig hostingplatform, som gør det muligt at bruge hele funktionen til moderate omkostninger. Systemet tilbyder ingen gratis planer, men prisen på dets betalte abonnement passer til ethvert budget. Således udgør prisen for den billigste Bluehost-plan $ 2,95 / mo. Det leveres med gratis SSL-certifikatforbindelsesmulighed, mulighed for regelmæssigt at opdatere din WordPress-version, ubegrænset båndbredde og andre vigtige funktioner. Derudover får du en mulighed for at forbinde et gratis domænenavn til din restaurantwebsted og dermed sikre værdig webpræsentation og -udvikling.

Prøv Bluehost nu

UBER EATS – Madbestilling & Delivery Website Builder

UBER EATS - Webstedsbygger af madbestilling og levering

Uber spiser – er en avanceret platform til madbestilling og levering, som giver en nem, bekvem og hurtig måde at få den mad, du kan lide, fra den lokale café eller restaurant. Appen afslører en mulighed for at vælge det sted, hvor du gerne vil placere en ordre, vælge det køkken eller den restaurant / café, du er interesseret i. I en vis grad kan tjenesten sammenlignes med markedspladsen for restauranter, hvor alle kan find et sted at bestille mad levering. Systemet mangler tilpasningsmuligheder, og der er ingen mulighed for at starte din egen restaurantwebsted her. Her er listen over de mest afgørende højdepunkter på platformen:

 • Rig katalog over restauranter. Tjenesten inkluderer hundreder af restauranter, som brugerne kan vælge imellem. Hvad du har brug for er bare at rulle feedet for at vælge den restaurant, du kan lide, eller bare udfylde søgefeltet for at finde et bestemt sted, du er interesseret i. Så snart du træffer det endelige valg, skal du bare trykke på det valgte emne og tilføje det til kurven.
 • Nem bestilling og levering. For at afgive en ordre skal du tilmelde dig platformen, vælge den restaurant, du foretrækker, indsende adressen og se detaljerne i din ordre. Således vil du se data om levering og ordre, estimeret leveringstid, ordrepris med moms / forsendelsesgebyr. Hvis alt er i orden, kan du godkende ordren og vente på dit måltid.
 • Bestil sporingsfunktion. Du kan downloade Uber Eats-appen for at kunne spore detaljerne og den aktuelle status for din ordre. Appen vil også give den omtrentlige mængde tid, der er tilbage til levering, så du kunne være opmærksom på det.
 • Ny restaurant registrering. Systemet giver mulighed for at føje din egen restaurant til dets integrerede katalog, hvis den endnu ikke er opført der. Hvad du skal gøre er bare at udfylde registreringsformularen og indsende den til godkendelse.

Platformen er gratis til registrering og brug. Hvad du skal betale for er den ordre, du placerer, inklusive prisen for de retter, du får, deres levering sammen med skatten. Vær opmærksom på, at leveringsgebyret nu afhænger af placeringsparameteren. Jo længere afstanden er, jo højere vil omkostningerne til sidst være.

Prøv Uber Eats Now

Gloriafood – Software til bestilling af restauranter

Gloriafood - Software til bestilling af restauranter

Gloriafood – er et gratis online bestillingssystem til restauranter. Softwaren bruges til at drive online-salg, uanset din restaurantvirksomheds størrelse og popularitet. Platformen tillader at acceptere det ubegrænsede antal ordrer med nul gebyrer. Gloriafood gør det muligt at køre en restaurantwebsted, men det mangler helt sikkert funktionalitet og designtilpasningsmuligheder sammenlignet med de øverste webstedsbyggere. Listen over de mest afgørende Gloriafood-funktioner er som følger:

 • Restaurant Widgets. Platformen giver adgang til flere let-at-stedet restaurant widgets som See Menu & Bestilling, tabelreservationer, onlinebestilling & Restaurant-reservation-widget og mange flere.
 • Downloadbar applikation. Tjenesten giver dig mulighed for at downloade app Gloriafood for at gøre det let at acceptere og spore onlineordrer fra enhver enhed, du har til rådighed. Dette er meget praktisk for hver bruger, der planlægger at bruge platformen regelmæssigt.
 • Online fødevarebestillingssystem. Softwaren leveres med et sæt funktioner, der er et must for bekvem madbestilling. Du kan enten placere en ordre direkte på webstedet, via appen eller bruge indstillingen Facebook Bestilling. Sidstnævnte er gratis og gør det muligt at gøre brug af Facebook-bestillingsappen for at lade kunderne nemt placere deres ordrer online.
 • Tabelreservationer. Gloriafood leverer et pålideligt gratis bordreservationssystem, som er evigt og ikke kræver investering af månedlige abonnementsgebyrer. Der kræves ingen ekstra udgifter pr. Booking eller gæst, når du bruger funktionen. Desuden har brugere ikke kun lov til at foretage en bordreservation online, men også til at bestille mad på forhånd. Dette reducerer til sidst mængden af ​​ventetid, øger kundetilfredsheden og hjælper med at vokse din restaurantrelaterede fortjeneste.
 • Planlagte ordrer. Funktionen giver kunderne mulighed for at placere deres ordrer online og planlægge dem til senere levering eller afhentning. Dette gør det muligt at acceptere ordrer 24/7, hvilket sikrer maksimal kundekomfort.

Gloriafood er et praktisk online-bestillingssystem til DIY, som er helt gratis for hver bruger. Det giver flere fordele uden omkostninger overhovedet, herunder ubegrænsede ordrer og placeringer, ingen månedlige gebyrer eller ordreprovisionsgebyrer, intet kreditkort eller kontrakter. Systemet indebærer ikke skjulte omkostninger eller opsætningsgebyrer. I stedet tilbyder det en imponerende række gratis funktioner, såsom webstedsbestilling og bordreservation-widgets, Facebook-bestillingsapp, bestillingsværktøj, billedgallerier, detaljerede rapporter, promo-kuponer og særlige tilbud.

Derudover tilbyder softwaren valgfri tjenester, der betales. Disse inkluderer online / kreditkort betalingstjeneste ($ 29 / mo), avanceret promo-marketing ($ 19 / mo), salgsoptimerede websteder ($ 9 / mo), mobile apps til mærker ($ 59 / mo) og mange flere.

Prøv Gloriafood nu

Bundlinie

En restaurantwebsted er ikke et indfald, men et must-have for enhver café eller restaurantejer, der er villig til at øge forretningspræstation og vokse kundebasen. Det er ganske forståeligt, at de fleste iværksættere ofte ikke har en eneste idé om, hvordan man opretter et websted og gør det populært. Ved at bruge webstedsbyggerne forfølger du adskillige vigtige mål ad gangen – opbygning af et websted, inddragelse af bruger opmærksomhed, voksende kundebase, promovering af din virksomhed og generering af overskud.

Webstedsopbygning og online-bestillingssoftwareværktøjer, der er gennemgået i artiklen, er de bedste i niche og garanterer førsteklasses resultat. Hvis du har ret i at starte et restaurantwebsted, undervurder ikke vigtigheden af ​​at teste hver af disse tjenester for at finde ud af deres vigtigste funktioner og egenskaber. Dette er den bedste måde at sikre dig, at du træffer det rigtige valg.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map