Bedste Small Business Website Builders

bygherrer til små virksomheder


Skal du i øjeblikket effektivt markedsføre din virksomhed, men kan ikke beslutte, hvad du skal starte med? Hvad du skal vide, er, at en vellykket forretningsudvikling er tænkelig uden pålidelig web-tilstedeværelse.

At have et websted for mindre virksomheder er en fordel i sig selv. Det hjælper med at nå flere mål ad gangen. Uanset den niche, du er specialiseret i, forbliver et websted den øverste destination for kunder og forretningspartnere, der er interesseret i at håndtere dig.

Så snart du beslutter at køre et websted for mindre virksomheder, kommer du på forskellige muligheder. Hvis du er klar til at investere meget i din websideudvikling, kan du det leje et webdesignstudie at gøre dette arbejde for dig.

Det er dog ikke den bedste idé, hvis du ønsker at være ansvarlig for webbygningsprocessen for yderligere at administrere og opdatere dit websted, når det er nødvendigt. En af de bedste og enkleste DIY muligheder er at bruge en webstedsbygger. Disse tjenester tillader opbygning af forskellige typer projekter, der spænder i funktionalitet, funktionssæt og leverede resultater.

Hvis du har ret i at lancere et komplet websted for små virksomheder, er det virkelig fornuftigt at finde ud af mere om mest populære webstedsbyggere.

Vi testede ud af 10 af de bedste websteder med små virksomheder:

 1. Wix – Bedste GRATIS webstedsbygger til små virksomheder
 2. uKit – Webstedsbygger til små virksomheder til personligt websted
 3. WordPress – Bedste Open Source CMS til små virksomheder
 4. Skræddersyede mærker – Bedste webstedsudbyder til små virksomheder
 5. Shopify – E-handel webstedsbygger til små virksomheder
 6. Bluehost – Webstedsbygger og hosting til små virksomheder
 7. Bogmærke – AI-drevet webplatform til små virksomheder
 8. Ucraft – Overkommeligt værktøj til at oprette et websted til små virksomheder
 9. SITE123 – Letteste webstedsbygger til små virksomheder
 10. Gator – Enkel og praktisk webstedsbygger af HostGator

Når det gælder valget af den bedste websitebygger til små virksomheder, føler de fleste brugere sig noget forvirrede, bare fordi de ikke ved, hvilken service der fungerer bedst for dem. Lad os gennemgå de vigtigste muligheder og fordele ved de mest fremhævede webstedsbyggere, så du kunne vide, hvad du kan forvente af hver af dem.

Wix – Bedste GRATIS webstedsbygger til små virksomheder

Wix - Bedste GRATIS webstedsbygger til små virksomheder

Wix – er den bedste gratis webstedsbygger til små virksomheder, der har vundet verdensomspændende popularitet på grund af dets omfattende sæt nisjerelaterede funktioner. Overflod af designtilpasningsværktøjer, et rigt valg af gratis skabeloner og overkommelig prispolitik har gjort systemet til en værdig platform til udvikling af alle typer websteder, herunder projekter til små virksomheder. Wix er et godt valg for iværksættere, der mangler kodningsevner og ikke har tid til at lære alle de forviklinger, der er forbundet med webbygningsprocessen. For at sikre, at systemet lever op til dine behov for webdesign, skal du overveje følgende fordele ved platformen:

 • Små virksomheder skabeloner. Uanset hvilken forretningsniche du specialiserer dig i, finder du let en passende skabelon i den rige samling af webstedsbyggeren. Alle Wix-temaer er gratis, mobiloptimeret, og der er mulighed for at gøre brug af mobileditoren for at sikre en fin mobil skærmkvalitet. De ændringer, du vil foretage i den mobile version, vises ikke i skrivebordstilstand, mens ændringerne, der er foretaget i skrivebordswebsvariant, vil være synlige i den mobile version.
 • Wix ADI. Den integrerede Kunstig design intelligens værktøj hjælper dig med at udvikle et websted for mindre virksomheder, selvom du ikke er webdesign-pro. Dette gøres i den automatiserede tilstand – angiv bare din virksomhedsinfo, der skal vises på webstedet, og systemet gør resten af ​​jobbet for dig.
 • Wix ShoutOut. En anden Wix-fordel er e-mail-marketingfunktion. Det giver mulighed for at oprette fantastiske e-mails og dele marketingkampagner på kort tid. Wix ShoutOut tilbyder tilpasselige stilarter, professionelle skabeloner med færdige layouts, nem kontaktintegration. Du kan også gøre brug af sociale medieværktøjer og statistik tracker til at kontrollere din webstedsstatistik. Dette er nøjagtigt, hvad din virksomhed har brug for for effektiv reklame.
 • e-handelsplatform. Har du til hensigt at lancere en lille til mellemstor online butik, men har du ikke tid til at handle med specialiserede webstedsbyggere? Gå derefter videre til at udforske Wix Stores – den funktion, der giver dig mulighed for at starte et e-handelswebsted, der er optimeret til mobilvisning. Vælg skabelonen, upload din webshopinfo, kontaktoplysninger, produkter og deres specifikationer, aktiver e-handelsfunktioner og opsæt betalings- / forsendelsesmuligheder til at køre en webshop, der opfylder dine behov og forventninger.
 • Wix SEO Wiz. På grund af den praktiske og brugervenlige Wix SEO Wiz, vil du være i stand til at kontrollere effektiviteten af ​​din virksomheds webstedsfremme. Med dette formål kan du oprette SEO-parametre, spore webstedsstatistikker, integrere nødvendige værktøjer og widgets og udføre andre handlinger for at sikre, at din lille virksomhedswebsite opnår høje rækker i Google.
 • Stig op af Wix. Ascend by Wix er den avancerede alt-i-en-forretningsløsning, der giver adgang til mere end 20 professionelle forretningsværktøjer, der er beregnet til at forenkle dine forretningsstyringsprocesser. Ved at bruge funktionen kan du starte, køre og promovere din virksomhed, vokse kundebase og niche-omdømme samt generere overskud. Ascend gør alle processer maksimalt automatiserede og tilbyder værktøjer som formularer, kontakt manager, live chat, indbakke, fakturaer, opgaver & Påmindelser, automatiseringer, pristilbud osv.

Er Wix god til små virksomheder? Wix fungerer bestemt godt til små virksomheder med hensyn til priser. Den gratis plan, systemet tilbyder til hver eneste abonnent, kan effektivt bruges til at afprøve alle funktioner i webstedsbyggeren. Det dækker dog ikke hele spektret af dine webdesignbehov, hvis du beslutter at starte et forretningswebsted og gøre det tilgængeligt på nettet. Du har brug for et domænenavn såvel som andre værktøjer for at sikre, at din virksomhedswebsted rangerer højt i søgemaskinerne og nyder popularitet hos målgruppen. Opgradering til det betalte abonnement er således et must. Wix tilbyder et sæt forretnings- / e-handelsplaner, hvis omkostninger starter med $ 23 / mo. Dette er en værdig investering for ethvert websted for mindre virksomheder.

Prøv Wix gratis

uKit – Webstedsbygger til små virksomheder til personligt websted

uKit - Webstedsbygger til små virksomheder til personligt websted

uKit – er en af ​​de mest enkle og mest funktionelle bygherrer til små virksomheder til personlige projekter. Faktisk giver systemet stor priskvalitetskorrelation til begyndere og webdesign-professionelle, der har til hensigt at starte deres DIY-forretningswebsteder. Platformen har udmærket sig som en webstedsbygger for små virksomheder, og hele dens funktionssæt er således fokuseret på gennemførelsen af ​​denne opgave. uKit er ekstremt let at bruge, og det kræver ikke bevidsthed om kodningsevner. Det er en dejlig løsning til at opbygge websteder for ejere af små virksomheder og private iværksættere, som altid er presset til tiden, mangler viden om webdesign og ikke er klar til at investere meget i webstedsudvikling. Her er listen over funktioner, som uKit stolt tilbyder det sine abonnenter:

 • Responsive forretningsdesign. uKit-skabelonsamling er en af ​​de mest imponerende i nichen. Det indhenter hundreder af lydhør skabeloner, der er opdelt i forretningskategorier for let at søge. Du kan ændre skabelonen på ethvert trin i webdesignprocessen, mens indholdet gemmes. Skabelontilpasningsprocessen er også enkel. Bare få adgang til instrumentbrættet for at tjekke de værktøjer, du kan bruge til dette formål.
 • AmoCRM-integration. UKit er orienteret om forretningsfremme amoCRM integration mulighed. Dette er et enkelt og ganske intuitivt system med regnskabsmæssige potentielle tilbud og klienter, der hjælper med at kontrollere og øge salgsmængden. Systemet forenkler processen med kunde- / ordrestyring og bidrager til hurtigere og mere effektiv forretningsfremme.
 • eCommerce. uKit e-handelsfunktioner er værd at adskille opmærksomhed. Webstedsbyggeren giver brugerne en mulighed for at starte og derefter administrere en lille webshop. Faktisk kan du gå to måder her. Du kan enten forbinde en eCommerce-widget til dit websted og indstille parametrene eller integrere Ecwid-plugin for at begynde at sælge online.
 • Forretnings widgets. uKit tillader integration af forretnings widgets, som kan tilføje funktionalitet og forretningsfokus til dit websted. Blandt de forretnings widgets, du måske gerne vil integrere i dit projekt, giver det oprindeligt mening at nævne tidslinje, trin, Google Maps, sociale netværk osv. Hver af disse widgets fungerer godt til alle typer forretningswebsteder.
 • SendPulse-integration. uKit integreres problemfrit med SendPulse – en populær widget, der bruges af disse webudviklere, der ønsker at tilføje og justere online push-meddelelser for deres besøgende på websitet. Widget-integration tager kun et par minutter og kan gennemføres selv af ikke-kodere.
 • uCalc. Et andet højdepunkt ved webstedsbyggeren er dens online regnemaskine – uCalc, integration, som hjælper med at definere omkostningerne ved produkter / tjenester, der tilbydes målgruppen. Dette er især et godt valg til e-handelsprojekter.

Er uKit god til små virksomheder? uKit er en af ​​de bedste muligheder for udvikling af små virksomheder på websteder og det er en af ​​de mest overkommelige webstedsbyggere såvel. Systemet har ikke en gratis plan, men det er ikke helt nødvendigt i betragtning af omkostningerne ved dets betalte abonnementer. Prisen for den billigste uKit-plan udgør kun $ 4, mens det dyreste og avancerede abonnement koster dig $ 12 / mo! Disse priser er mere end overkommelige for enhver lille virksomhed – du finder næppe billigere priser for en så omfattende funktionalitet!

Se også: uKit anmeldelse.

Prøv uKit gratis

WordPress – Bedste Open Source CMS til små virksomheder

WordPress - Bedste Open Source CMS til små virksomheder

WordPress – er det bedste open source Content Management System til små virksomhedswebsteder. Platformen har vundet verdensomspændende popularitet på grund af dets kraftfulde funktionssæt, overflod af integrationsfunktioner og avancerede designtilpasningsmuligheder. Systemet blev oprindeligt oprettet som en blogplatform, og du finder således ikke en enklere løsning til at starte og styre en blog. Dette betyder dog ikke, at du ikke vil være i stand til at bruge systemet til udvikling af andre projekttyper. Tværtimod fungerer WordPress godt til oprettelse af forretningswebsteder, destinationssider og endda webbutikker. Alt afhænger af dine mål, webdesignbestræbelser og det resultat, du forventer at benytte i det lange løb. Når det tackler funktionalitetsaspektet, tilbyder WordPress følgende funktioner:

 • Small Business-plugins. Systemet skiller sig ud fra mængden på grund af dets kraftfulde plugin-integrationsmuligheder. Der er masser af WordPress-plugins derude, og det er op til dig at vælge og integrere dem, der er det bedst egnede til dit websted. Blandt de mest populære WordPress-plugins til forretningswebsteder giver det mening at nævne WPForms, MonsterInsights, Yoast SEO, Constant Contact, OptinMonster, Sucuri, UpdraftPlus, WP Rocket, MemberPress, CSS Hero, LearnDash, G Suite, SEMRush, Pretty Links Pro, Deltællinger, WooCommerce og mange flere.
 • Plugins til kundeinteraktion. Sammen med nichespecifikke plugins tilbyder WordPress et omfattende udvalg af kundeinteraktion-widgets / -udvidelser. Disse er nødvendige for at gøre dit websted for små virksomheder praktisk og praktisk for nuværende og potentielle kunder. Nogle af de mest populære widgets, du kan vælge og integrere på dit websted, de følgende er de mest udbredte: Live Chat, Zopim Live Chat, Support Candy, uCare, AH Billetter, Zendesk, Help Scout Desk osv..
 • Små virksomheder skabeloner. WordPress er også kendt for sine high end små skabeloner til virksomheder. Der er tusinder af dem tilgængelige i det globale netværk, og du kan let vælge mellem gratis og betalte versioner. Vær dog opmærksom på, at gratis skabeloner designet af tredjepartsudviklere ikke er helt sikre på grund af de potentielle malware-trusler. Sørg for, at du beskæftiger dig med pålidelige webdesignere, som du helt kan stole på.

Er WordPress godt for små virksomheder? WordPress fungerer godt til små virksomheder på grund af dets avancerede funktioner og overkommelige priser. CMS er gratis til download og installation. Du skal dog betale for brugen af ​​eksterne plugins, temaer, widgets og tilføjelser. Ligeledes bliver du nødt til at købe domænenavn og betale for hosting for at gøre dit websted tilgængeligt på Internettet.

Når vi taler om hosting-valg, anbefaler WordPress officielt at bruge Bluehost som top haver udbyder der kan dække alle deres brugers hosting behov. Værten er kendetegnet ved stærk oppetidshastighed, hurtig sidehastighedshastighed, overkommelig prispolitik, sikkerhed, enormt markedsplads med hundreder af plugins, tilføjelser, apps og scripts, omfattende indholdsmarkedsføring og SEO muligheder, e-handelsfokus og flere applikationer, der skal integreres ind i forretningswebsteder. Omkostningerne ved at bruge Bluehost vil overraske alle, da prisen på dens billigste plan udgør $ 2,95 / mo.

Prøv WordPress nu

Skræddersyede mærker – Bedste webstedsudbyder til små virksomheder

Skræddersyede mærker - Bedste webstedsudbyder til små virksomheder

Tailor Brands – er den bedste webstedsudbyder for små virksomheder, der oprindeligt er rettet mod at strømline forretnings brandingprocesser. Systemet hjælper med at starte din virksomhed med avanceret design og branding, så den skiller sig ud fra mængden. Tailor Brands er verdens første logo-design og branding-platform, som drives af den kunstige intelligens. Dette hjælper med at give ethvert projekt professionelt look og unik online brandidentitet. Nedenfor er de mest bemærkelsesværdige højdepunkter på platformen:

 • Samling af branding-værktøjer. Tailor Brands tilbyder en kraftfuld samling af branding-værktøjer, der er specielt designet til din virksomhed. Disse værktøjer er tilpasningsdygtige, hvilket betyder, at du kan bruge din EPS-fil og visitkortidéer til at skabe unikt websteddesign, der perfekt matcher din virksomhedswebside.
 • Logo Maker. Systemet giver mulighed for at designe unikt forretningslogo for at afsløre din brandidentitet, dele din vision og vælge de krævede elementer, som systemet tilbyder som standard. Processen med oprettelse af logo er let og kreativ – hvad du har brug for er at angive dit virksomheds navn, vælge den foretrukne logotype, vælge skrifttypeindstillinger og gå videre til logotilpasningsprocessen. Efter afslutningen af ​​disse trin vil AI-algoritmen bruge indholdet til at designe dit virksomhedswebsite-logo i den automatiserede tilstand.
 • Social Management Platform. Systemet leveres med den integrerede sociale styringsplatform, der gør det muligt at dele webstedsrelateret indhold og sende artikler på tværs af sociale netværk.
 • Skræddersyet annoncer. Den integrerede Tailor Ads-platform giver dig mulighed for at designe øjeblikkelige annoncer, der er tilgængelige i flere variabler for at imødekomme ethvert behov.

Er skræddermærker gode til små virksomheder? Hvis du har brug for professionelt webstedslogo og high end branding, vil Tailor Brands opfylde dine krav. Systemet giver dig mulighed for at tilpasse og spille rundt om dit websteds logo-design med dets integrerede webstedsbygger, der leveres som eCommerce-funktionalitet leveret som standard. Der er ingen gratis plan her, men platformen giver dig mulighed for at vælge et af de betalte abonnementer, der starter fra $ 9.99 / mo. Derudover kan prisen nedsættes til $ 2,99 / mo, hvis du beslutter at foretage en årlig betaling.

Prøv skræddersyede mærker nu

Shopify – eCommerce Website Builder til små virksomheder

Shopify Startside

Shopify – er den mest magtfulde og mest populære e-handelssoftware bruges til at starte og styre professionelle forretnings- og e-handelswebsteder. Hele funktionssættet af platformen såvel som dets værktøjer er rettet mod design af alle typer online-butikker. Webstedsbyggeren er et godt valg både for begyndere såvel som for professionelle webmastere, der er specialiserede i udvikling af e-handelswebsteder. Der er ingen e-handelsfunktioner, som Shopify mangler – se på systemets funktioner og værktøjer for at finde ud af, hvor meget det har at tilbyde:

 • POS-software. Shopify leveres med det avancerede salgssted (POS) software, der gør det muligt at sælge produkter på din egen detailforretning. Brug af den eksterne kortterminal, offline ordreaccept, automatisk synkronisering med Shopify-konto, mulighed for at starte flere brugerkonti, Quickbooks-synkronisering, rapportindstilling – dette er kun et par fordele ved denne funktion.
 • Valg af produktstyring. Shopify gør det muligt at integrere en indkøbskurv og en “Køb” -knap for at give kunderne mulighed for at oprette den krævede mængde produktkort. Systemet genererer automatisk produktindlejringskoder for at tilføje produktlister og samlinger til webstedet. Derudover giver systemet mulighed for omfattende produktstyringsmuligheder for at sikre bekvem shoppingoplevelse for brugerne.
 • Alsidige integrationsindstillinger. Softwaren gør det muligt at integrere med populære og funktionsbelastede markedspladser, såsom Xero, Quickbooks og anden regnskabssoftware for at øge din webbutiks ydelse. Integration af Shopify med Amazon Marketplace udføres med et par enkle klik, mens resultatet af denne synkronisering vil overgå dine forventninger, hvis du planlægger at sælge produkter på begge platforme. Multikanals support vil også være til stor hjælp her.
 • High End Marketing Funktioner. Når det kommer til promovering af webshop, tilbyder Shopify en overflod af avancerede marketingfunktioner. Iværksættere vil være i stand til at oprette online kvitteringer, analysere og gennemse statistikker over webshop, kontrollere kontobalance, bruge avancerede Shopify-funktioner som Shopify Ping, App Store, BOGO-rabatter, Shopify Tap & Chip Reader og mere.
 • Webbutikhåndteringsværktøjer. Softwaren giver dig mulighed for at vælge mellem flere muligheder for styring af webshop og værktøjer, der øger din webbutiks ydelse. Disse inkluderer adgang til kundeprofiler, grupper og konti, e-mail-layout og skabeloner, dropshipping og ordreudførelsesmuligheder osv.
 • AR-funktion. Et andet Shopify-højdepunkt er dets avancerede Augmented Reality (AR) værktøj. Funktionen gør det muligt at se de produkter, der tilbydes til salg i 3D-tilstand, så potentielle købere kan se dens fordele i detaljer.

Er Shopify god til små virksomheder? Shopify er en af ​​de bedste platforme, der fungerer godt til udvikling af e-handelswebsteder – fra små til hypermarkeder. Softwaren tilbyder en gratis prøveperiode på 14 dage til at teste dets funktionssæt og fire betalte abonnementer. Prisen for den billigste plan udgør $ 9 / mo, hvilket er et overraskende rimeligt tilbud.

Prøv Shopify gratis

Bluehost – Webstedsbygger og hosting til små virksomheder

Bluehost - Webstedsbygger og hosting til små virksomheder

Bluehost – er den mest pålidelige og funktionelle hostingudbyder til websteder med mindre virksomheder. Virksomheden har eksisteret i årevis efter at have vundet loyaliteten hos millioner af brugere over hele verden. Det er nu kendt som den officielle hostingudbyder anbefalet til professionel brug af WordPress. Systemet sikrer jævn ydeevne af websteder, der er vært med, samt sikker opbevaring af data. De vigtigste fordele ved virksomheden gives nedenfor:

 • Fleksibilitet. Systemet sikrer problemfri integration med masser af alsidige udvidelser, tilføjelser, eksterne tjenester og plugins, som bidrager til værdige og høje endeydelse på dit websted for små virksomheder, uanset trafikmængden.
 • Forøgelse af sideindlæsningstid. Bluehost garanterer også jævn webstedsydelse, der resulterer i den forbedrede sideindlæsningstid sammen med høje oppetidshastigheder. Systemet leveres med en pakke integrerede funktioner og værktøjer, der øger hjemmesidens ydelse, uanset de samlede webstedsbelastningsparametre og trafikmængde.
 • Bluehost Marketplace. Hostingudbyderen leveres med en kraftfuld integreret markedsplads for plugins, udvidelser, scripts og tilføjelser, der ideelt øger tilpasning og ydeevne for mindre virksomhedswebsteder Derudover er det muligt at vælge fra den rige samling af forretningsskabeloner, der er udviklet til WordPress.
 • Avanceret sikkerhed. Bluehost sørger specielt for dit websteds sikkerhed og dataopbevaring, hvilket betyder meget for forretningsprojekter. Hostingudbyderen bruger hotlink-beskyttelsesværktøjer sammen med Spam Hammer, Spam Eksperter og andre sikkerhedsfunktioner.

Er Bluehost god til små virksomheder? Bluehost er en pålidelig og funktionel hostingudbyder til websteder med mindre virksomheder. Platformen tilbyder ingen gratis planer, men dette kompenseres af de overkommelige omkostninger ved dets betalte abonnement. Prisen for den billigste plan udgør $ 2,95 / mo. Hvad du får til denne pris er gratis SSL-certifikatforbindelsesmulighed, ubegrænset båndbredde, mulighed for at forbinde et gratis domænenavn til dit forretningswebsted (hvis du ikke har den endnu) og mange flere fordele.

Prøv Bluehost nu

Bogmærke – AI-drevet webplatform til små virksomheder

Bogmærke - AI-drevet webplatform til små virksomheder

Bogmærke – er den bedste AI-drevne webplatform, der bruges til at oprette små virksomhedswebsteder. Den skybaserede webstedsbygger er fuldpakket med forretningsspecifikke muligheder og giver mulighed for at bygge velstrukturerede projekter. Forretningswebsteder og online butikker, der er lanceret med platformen, har tillid til udseende og fremragende ydelse. Det er på høje tid at give listen over de mest imponerende bogmærkefunktioner nu:

 • AIDA-assistent. Du kan oprette et funktionelt forretningswebsted eller en online butik med et øjeblik på øje på grund af den avancerede AIDA (Assistent til kunstig intelligens) værktøj. Hele processen med oprettelse af websteder tager ikke længere tid end et par minutter, mens resultatet bestemt vil imponere alle – så funktionel AIDA er! Angiv bare din virksomhedsinfo og se, hvordan assistenten opretter webstedet for dig.
 • Integrerede forretningsskabeloner. Bogmærke har ikke standardskabeloner, du kan tilpasse, så de passer til dine nichekrav. Det er AIDA, der tilbyder et bredt udvalg af gratis integrerede temaer, som adskiller sig i struktur og som reagerer som standard. Vælg en af ​​dem for at begynde at arbejde på din lille virksomhed eller e-handelswebsted.
 • Flersproget support. Platformen understøtter over 50 sprog på grund af hvad du kan oprette de sprogversioner på webstedet, du har brug for for at nå målgruppen i udlandet.
 • Forretningswebstatistikker. Webstedsbyggeren gør det muligt at spore din virksomheds websteds ydeevne ved hjælp af integrerede værktøjer til indsamling af statistik. Der er også flere mobile apps, der giver mulighed for hurtig og effektiv webstedsadministration fra ethvert sted, du befinder dig i.

Er bogmærke god til små virksomheder? Bogmærke er et ret godt valg for iværksættere, der er villige til at starte forretningswebsteder, der bruger den avancerede kunstig intelligensfunktion. Du kan bruge Bogmærke gratis til at starte et enkelt sted. Prisen på premium-pakker er ganske overkommelig. For at få et komplet forretnings- eller e-handelswebsted kan du vælge et af to betalte abonnementer. Deres omkostninger varierer mellem $ 11,99 og $ 24,99 pr. Måned baseret på de inkluderede vilkår og funktioner.

Prøv bogmærke gratis

Ucraft – Overkommeligt værktøj til at oprette et websted til små virksomheder

Ucraft - Overkommeligt værktøj til at oprette et websted til små virksomheder

Ucraft – er en overkommelig webstedsbygger til DIY til at starte og administrere websteder med mindre virksomheder. Systemet fungerer godt til udførelse af alle forretningsopgaver. Dette er et dejligt valg til førstegangsholdere og webdesignprofæer, der har til hensigt at starte og styre forretningswebsteder, landingssider, blogs og andre projekter. Websteder, der er oprettet med Ucraft, er lydhør, 100% tilpasningsdygtige og webbutikker er nemme at administrere. De har blokke på fuld skærm og fladt design, som bidrager til deres moderne udseende og fornemmelse. Webstedsbyggeren giver i øjeblikket adgang til følgende funktioner:

 • e-handelsplatform. Platformens integrerede e-handelsmotor er let at bruge for alle, der forfølger et mål om at starte en online butik. Systemet indeholder en liste over e-handelsspecifikke funktioner, der forenkler oprettelsen af ​​webshoppen. Disse inkluderer produktkatalog, integreret indkøbskurv, upload af og opsætning af billeder, integration af sociale medier, mulighed for at få forbindelse til 8 populære og rentable salgskanaler, organisere og afholde rabatkampagner, udstede rabatkoder for udvalgte produkter osv. Systemet tilbyder også flere forsendelser og betalingsmuligheder, hvis valg afhænger af placeringsaspektet.
 • Blogging. Blogging-funktionaliteten af ​​tjenesten realiseres effektivt via anvendelsen af ​​artiklen-appen. Funktionen gør det muligt at starte blogs eller tilføje nyhedsafsnit til de eksisterende websteder. Det tager kun et par minutter at oprette et indlæg, oprette nye blogsideslayouts, integrere kommentarsystemer, forbinde knapper på sociale medier til hvert indlæg, så brugerne kunne være i stand til at dele de artikler, de kan lide.
 • Gratis skabelse af destinationsside. Ucraft har en gratis landing Page Creator, som giver dig mulighed for at oprette og opdatere destinationssider af kvalitet for at vise dine ideer, produkter eller tjenester, skabe organisk trafik, generere kundeemner og nå andre forretningsmæssige mål. Der er mange destinationssideskabeloner at vælge imellem i designsamlingen af ​​tjenesten.
 • Gratis logo maker. Et andet Ucraft-højdepunkt er dets gratis Logo Maker. Uanset om du ønsker at forbedre dit eksisterende forretningslogo eller oprette et helt nyt, giver værktøjet dig det let. Du vil være i stand til at designe et unikt logo ud af standardikoner eller uploade dit eget logo for at øge dets design og stil. For at gøre dit websteds logo tilpasset er du velkommen til at eksperimentere med farveskemaer, titler, skrifttyper, figurer, stilarter, størrelser og masser af andre tilgængelige designparametre. Detaljerede instruktioner hjælper dig med at udføre opgaven let og få et fremragende resultat.
 • Forretningsskabeloner. Ucraft-skabelonsamling er ikke så rig. Omfatter kun 63 gratis professionelle responsive skabeloner, det giver mulighed for kreativ frihed og tilbyder kodeindsprøjtning mulighed for at tilpasse de valgte temaer. Et sæt Designerværktøjer, der består af typografi, UI Kit og form builder og layout, gør det muligt at få mest muligt ud af Ucraft designtilpasningsmuligheder.

Er Ucraft god til små virksomheder? Når vi taler om prisaspektet, tilbyder webstedsbyggeren en gratis 14-dages prøveperiode, der giver dig mulighed for at afsløre alle de funktioner og tjenester, som systemet tilbyder. Platformen har dog også den ubegrænsede gratis plan, som dog indeholder masser af begrænsninger og kun fungerer til personlige behov for webbygning. Med hensyn til de betalte abonnementer har Ucraft tre muligheder, hvoraf den billigste vil koste dig $ 10 / mo.

Prøv Ucraft gratis

SITE123 – Letteste webstedsbygger til små virksomheder

SITE123 - Letteste webstedsbygger til små virksomheder

SITE123 – er den nemmeste, gratis og funktionelle cloud-webstedsbygger til udvikling af små virksomheder. Det tilbyder en praktisk WYSIWYG-editor og gør det muligt at udvikle alsidige projekter. Tjenesten er kendt for sin enkelhed, intuitive tilgang til webbygning og bekvemmelighed. Det har meget at tilbyde webdesigneksperter, og det er også meget forståeligt for begyndere. Hvis du har ret i at starte et forretningsprojekt med SITE123, skal du overveje listen over dets højdepunkter nu:

 • Responsive forretningsskabeloner. Alt-i-en-webstedsbyggeren leveres med et bredt udvalg af lydhør skabeloner. De er alsidige og gratis. De kommer op til flere forretningsområder og kan tilpasses effektivt med hensyn til den niche, du er specialiseret i. Hvis du ikke kan finde en skabelon, du kan lide, kan du designe et websted fra bunden. Dette tager ikke kræfter og tid så godt.
 • Integration af sociale medier. Webstedsbyggeren tillader at øge din virksomheds popularitet via konti på det sociale netværk. Dette er den helt sikre måde at fortælle dig partnere / kunder om de kommende forretningsbegivenheder, opdateringer, nyheder og særlige tilbud.
 • Flersproget support. SITE123 tilbyder flersproget support. Som et resultat kan du oprette det krævede antal sprogversioner på webstedet baseret på den målgruppe, du planlægger at nå i udlandet.
 • e-handelsmotor. Webstedsbyggeren leveres med et praktisk og effektivt e-handelsmodul. Dets brug tillader lancering og styring af magtfulde onlinebutikker med flere indstillinger. Du kan administrere produktsortiment, oprette betalings- / forsendelsesoplysninger, starte og opdatere rabatkuponer, administrere PayPal-betalingsmuligheder osv.
 • Form Builder. Hvis du planlægger at starte et websted med mindre virksomheder med SITE123, vil dens integrerede online formbygger helt sikkert komme til nytte for dig. Værktøjet leveres med et sæt tilpassede formlayouts, designtilpasningsværktøjer og elementer, der giver dig mulighed for at oprette integrerede online formularer af høj kvalitet.

Er SITE123 god til små virksomheder? Websteder med små virksomheder oprettet med SITE123 ser tiltalende ud og er meget funktionelle. Omkostningerne ved brug af tjenesten varierer fra $ 10,80 og op til $ 28,80 per måned. Der er også en gratis plan, hvis funktioner er tilstrækkelige til at teste systemet, før du vælger en betalt løsning. Priserne varierer med hensyn til den funktionalitet, der er implicit i planerne.

Prøv SITE123 gratis

Gator – Enkel og praktisk webstedsbygger af HostGator

Gator - Enkel og praktisk webstedsbygger af HostGator

Gator – er en enkel og praktisk webstedsbygger, der oprindeligt retter sig mod uerfarne brugere med ringe eller ingen webdesignoplevelse. Tjenesten drives og administreres af HostGator – en af ​​de mest kendte hostingudbydere i verden. Systemet leveres med en intuitiv træk-og-slip-webstededitor, overflod af godt tilpassede skabeloner og pæne funktionssæt, der reducerer besværet med webdesign til et minimum. Gator fungerer godt til udvikling af personlige websteder, blogs og små virksomhedsprojekter, hvis hovedmål indebærer promovering af visse produkter / tjenester. Det grundlæggende funktionssæt for webstedsbyggeren er som følger:

 • Integration af sociale medier. Dette er et af de stærkeste punkter i webstedsbyggeren, som gør det muligt at integrere indhold fra de verdens-populære tjenester som Twitter, Facebook, Instagram osv. Direkte på din hjemmeside. Du får adgang til knapper på sociale medier, rige billedgallerier, live feeds og andre værktøjer for at sikre en givende web-tilstedeværelse.
 • Integreret analyse. Gator tillader også sporing af nyttige oplysninger, der er relateret til dit websteds ydeevne på grund af således, vil det være lettere for dig at kontrollere trafikstrømmen, konverteringen og webstedets opgørelsesgrader. Uanset hvilken prisplan du vil gå efter, kommer det med det tilsluttede SSL-certifikat, mobile klar design og domænenavn.
 • App-marked. Derudover har webstedsbyggeren et kæmpe integreret App-marked, der tilbyder masser af tilføjelser, widgets og applikationer til avanceret webtilpasning på siden. Markedet er gratis for alle brugerkategorier.
 • Forretningsskabeloner. Gator-skabelonsamling er ganske imponerende, selvom den ikke er så rig i sammenligning med andre populære tjenester. Webstedsbyggeren tilbyder responsive skabeloner, der er opdelt i tematiske kategorier for at forenkle brugernes valg. Vær dog opmærksom på, at Gator-skabeloner er ganske standard, og at de ikke fungerer godt til websteder, der har tydeligt kreativt fokus (som f.eks. porteføljer).
 • HostGator Hosting. Webstedsbyggerens ubestridelige højdepunkt er det faktum, at det leveres med HostGator-hosting som standard, hvilket giver ubegrænset lagerplads og båndbredde, uanset det valgte abonnement. Dette betyder, at du vil være i stand til at uploade den ubegrænsede mængde indhold til dit websted uden at være bekymret for dens belastningshastighed og andre vigtige tekniske parametre.

Er Gator god til små virksomheder? Webstedsbyggerens prispolitik er temmelig moderat. Platformen tilbyder tre prisplaner, hvis omkostninger går ned afhængigt af det abonnementsperiode, du vælger. For at være præcis er det muligt at tilmelde dig systemet i en måned, et / to år. Jo længere sigt er – jo mindre vil de eventuelle omkostninger ved planen være, og jo flere penge sparer du i logkørslen.

Således har platformen tre betalte planer, nemlig Starter, Premium og eCommerce. Omkostningerne ved planerne udgør $ 3,84, $ 5,99 og $ 9,22 pr. Måned tilsvarende, forudsat at du vælger et 2-årigt abonnement. Vær opmærksom på, at Gator ikke tilbyder en gratis plan eller en prøveperiode, hvilket betyder, at du bliver nødt til at vælge den betalte mulighed lige fra starten.

Prøv Gator nu

Er webstedsbyggere gode til små virksomheder?

Webstedsbyggerne fungerer godt til udviklingen af ​​hjemmesider til små virksomheder. Disse platforme giver flere fordele, som ikke kan tilbydes af andre webbygningsværktøjer. Se nogle af dem nu:

 • Bekvemmelighed og brugervenlighed. Webstedsbyggere leveres med et sæt værktøjer, der er nemme at mestre selv for nybegynderne. Dette skyldes, at systemerne er specielt designet til brugere, der ikke er opmærksomme på programmeringsevner, og de tilbyder også avanceret funktionalitet til dygtige webdesignere.
 • Ingen kodningsfærdigheder er nødvendige. Du behøver ikke at lære grundlæggende kodning, da webdesignprocessen her er intuitiv og enkel. Som et resultat er websteder, der er bygget med systemerne, logisk strukturerede og har anstændigt design.
 • Forretningsfokuserede funktioner. Bygherrer med små virksomheder leveres med masser af specifikke funktioner til netop denne niche. De tilbyder widgets, apps og udvidelser, du kan integrere i projektet for at øge dets ydeevne og benytte et anstændigt resultat.
 • Skabeloner. Systemerne tilbyder flere forretningsspecifikke skabeloner, der passer til forskellige sfærer. De er normalt mobiloptimeret, så de er tilgængelige på forskellige enheder for kundens bekvemmelighed.
 • overkommelighed. Den herskende mængde webstedsbyggere har en fleksibel prispolitik og tilbyder forskellige omkostningsmuligheder til at imødekomme specifikke brugerbehov og budgetter. Valget af planen afhænger generelt af det mål, du planlægger at nå, og den række forretningsfremmende tjenester, du har brug for.

Bundlinie

At have en fuldt udstyret websitebygger til små virksomheder er en fordel i sig selv. Dette er det bedst sælgende værktøj, der effektivt kan øge din virksomhedsfremme og dermed bidrage til trafikvækst og profitproduktion.

Selv hvis du ikke er professionel inden for webdesign, er det stadig muligt at starte og administrere din virksomhedswebsted på egen hånd. Sådan undgår du nødvendigheden af ​​at investere enorme budgetter i at ansætte webdesignere. Ligeledes risikerer du ikke at få et lavkvalitetsprojekt i det lange løb eller stå over for sikkerhedsmæssige problemer. Det er dig, der kontrollerer hele processen med oprettelse af websteder fra bunden, og det er her webstedsbyggere vil være til stor hjælp.

Valget af en webstedsbygger, der imødekommer dine behov for webdesign, er ganske ansvarlig, men denne kendsgerning behøver ikke at frustrere dig. Inden du tager det endelige valg, skal du overveje alle de funktioner, de platforme, der er nævnt i artiklen, kan tilbyde dig. Realisering af dine faktiske webbygningsbehov er nøglen til din succes.

Uanset om du vil tage din eksisterende virksomhed online eller begynde at tjene på nettet, er det første skridt at oprette din egen hjemmeside. Enhver af de ovennævnte webstedsbyggere hjælper dig med dette.

Opret et forretningswebsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map