Bedste sports websted bygherrer

Bedste sports websted bygherrer


At opbygge et moderne sportswebsted vil næppe være en tur i parken, især for brugere, der ikke har nogen kodnings- og webdesignfærdigheder. På den anden side gør moderne webstedsbyggere det nemt at oprette et sportshold eller liga-webressource fra starten inden for et par timer. Det vil indeholde en pakke vigtige funktioner, der lader dig håndtere strategiske problemer.

Webstedsbyggerne er designet til at lette oprettelsesprocessen. De indsnævrede de nødvendige handlinger for blot at slå domænenavnet sammen med skabelonen ud over intuitive og brugervenlige redigeringsværktøjer. Alt hvad du behøver er at definere grundlæggende ting, som din ressource skal udrette.

Uanset om du opretter en fan-side til et sportshold eller har brug for at komme med et udvidet websted til et større sportssamfund med stillinger, videoer, seneste statistik og nyheder, leverer webstedsbyggere et sæt funktioner, der giver dig mulighed for at bringe en fremtidig ressource til liv. De hjælper med at forbedre holdets online-præsentationer og skaber en genkendelig og iørefaldende sportsmedieside.

Vi har gennemført en detaljeret undersøgelse for at identificere de bedste webstedsbyggere til forskellige formål. Med så mange platforme, der er tilgængelige i dag, kan det at vælge det rigtige værktøj se afskrækkende ud, især for nybegynderne. Vores forskning er rettet mod at definere de centrale fordele ved beskrevne bygherrer, så du nemt kan vælge det bedste valg.

Vi testede ud af 6 af de bedste sportswebbagsbyggere til ligaer & klubber:

 1. Wix – De bedste sportsklubber & Leagues Website Builder
 2. Bluehost – Hosting & Webstedsbygger til sportswebsteder
 3. SportsPlus – Sports Management Platform for Turneringer
 4. Playpass – Builder til sportswebsteder til ligaer & klubber
 5. LeagueLineup – GRATIS sportshold og ligastyring
 6. uCoz – GRATIS sportssamfundswebbygger

Når du overvejer at vælge den bedste webstedsbygger til at starte din sportswebsted, er det fornuftigt at overveje de vigtigste funktioner, fordele og ulemper, hver af dem tilbyder. Dette vil hjælpe dig med at drage de konklusioner, der påvirker dit valg. Det er på høje tid at gennemgå de platforme, der er inkluderet på listen over topsport-websitebygere nu.

Wix – De bedste sportsklubber & Leagues Website Builder

Wix - De bedste sportsklubber & ligaer Webstedsbygger

Wix – er den mest populære DIY-webstedsbygger, der fungerer godt til udvikling af alle typer sportswebsteder. Platformen er lige så god til små team fansider såvel som til mere komplicerede og funktionsbelastede projekter som fora, ligaportaler osv. Wix gør det muligt at starte ethvert websted uanset kompleksitetsniveau og specielle funktioner, det skal involvere. Se på de vigtigste højdepunkter, som Wix inkluderer:

 • Gratis sportsskabeloner – Webstedsbyggeren leveres med en samling sportsskabeloner, der er tilgængelige i de tilsvarende sportsgrene & Rekreationsafdeling, som er gratis, mobilklar og fuldstændigt tilpasses for at imødekomme brugernes behov. Det er her du kan vælge det krævede design, gennemsøge alsidige nichesektioner, lige fra sportsforums kategori og fan-websteder og op til e-handel fanbutikker og sportsblogs;
 • Forum – Platformen tillader det forbinder et fuldt udstyret forum til dit sportswebsted ved at integrere den tilsvarende Forum-widget. Dette giver dig mulighed for at komme i kontakt med dine webstedsmedlemmer ved at lade dem starte diskussioner, oprette og administrere emner eller slutte sig til de eksisterende, uploade video- og fotofiler, efterlade dine egne kommentarer eller følge dem, der er indsendt af andre medlemmer;
 • Blogging – Med Wix kan du vedhæfte en blog til dit sportswebsted for at dele den relaterede nicheinformation ved hjælp af at offentliggøre indlæg. Bloggingmotoren gør det muligt at tilføje og planlægge nye artikler, starte diskussioner med dine blogmedlemmer, tilføje et afsnit om udvalgte indlæg, aktivere kommentarer i de sociale netværk, vælge mellem flere blogskabeloner osv..
 • Wix-medlemskab – Wix tilbyder nu et kodningsfrit system til webstedsejere, der giver brugerne mulighed for at tilmelde sig og få adgang til eksklusivt indhold. Alle de fordele, som Wix Membership-funktionen indebærer, er gratis, medmindre du beslutter at gå til betalingsbehandling eller / og online-bookingsfunktion.
 • eCommerce – Webstedsbyggeren leveres også med eCommerce-platformen, der giver dig mulighed for at starte og styre en fanbutik, for eksempel til at sælge souvenirs, specielt sportstilbehør eller andre relaterede ting relateret til dit sportsmærke.

Omkostningerne ved at bruge hele det funktionssæt, som Wix tilbyder til sine brugere, afhænger af den valgte plan. Der er et gratis abonnement, der giver dig mulighed for at teste systemets funktionalitet uden omkostninger, men kommer med visse begrænsninger. For at slippe af med disse begrænsninger og få adgang til de avancerede Wix-funktioner, er det ønskeligt at opgradere til et af de betalte abonnementer, som systemet tilbyder.

Prøv Wix gratis

Bluehost – 2020’s bedste webhostingfirma

Bluehost - 2020's bedste webhostingfirma

Bluehost – er en stærk og betroet hosting-udbyder, som kan være et godt valg for brugere, der leder efter en pålidelig og funktionel platform til at være vært for en sportswebsted. Tjenesten anbefales officielt af WordPress CMS som et af verdens største hostingfirmaer. Platformen leveres med et sæt funktioner og avancerede værktøjer, der giver sikker og pålidelig hosting til enhver form for sportswebsteder, uanset deres kompleksitet og række funktioner inkluderet. Her er listen over funktioner, der gør Bluehost til en værdig hostingløsning:

 • Instant WordPress-installation – Platformen sikrer et klik på WordPress-installation for at lade brugerne få mest muligt ud af CMS-ydelsen. Dette er meget praktisk for alle, der har til hensigt at bruge WordPress sammen med Bluehost til at nedbringe webstedsudvikling og hosting-valgtid til et minimum.
 • Høj oppetid og hurtig sideindlæsningshastighed – Hvis du har til hensigt at gøre dit sportswebsted funktionelt og hurtigt indlæst, er det en god idé at være vært med det hos Bluehost. Uanset det trafikbeløb, dit projekt har, vil platformen sikre dets værdige ydeevne.
 • Sikkerhed og fleksibilitet – Bluehost har avanceret fleksibilitet på grund af dens potentielle integration med flere eksterne tjenester, apps og tilføjelser. Derudover sikrer systemet den yderste sikkerhed på webstedet garanteret af tilgængeligheden af ​​integrerede sikkerhedsværktøjer, inklusive Spam Expert, Spam Hammer osv. Der er også hotlink-beskyttelsesfunktionen her, der bidrager til webstedets sikkerhed.
 • Integreret markedsplads – Platformen giver mulighed for at vælge mellem flere integrerede tilføjelser, widgets, udvidelser, apps og scripts, der effektivt kan bruges til tilpasning af websteder. Der er mulighed for at vælge mellem flere WordPress-sportsskabeloner, billedgallerier, e-handel og marketingværktøjer osv.

Bluehost er en overkommelig webhosting, der leveres med flere funktioner og værktøjer inkluderet i dens planer. Den billigste plan, platformen tilbyder, koster $ 2,95 / mo, hvilket er mere end en værdig investering for alle, der leder efter billig, men pålidelig hosting.

Prøv Bluehost nu

SportsPlus – Sports Management Platform for Turneringer

SportsPlus - Sports Management Platform for Turneringer

SportsPlus – er en sportsadministrationsplatform for turneringer, sportsklubber, hold, ligaer, trænere, atleter og alle andre brugere, der er interesseret i at oprette sportsprojekter. Platformen køres og understøttes af Thapos. Det giver mulighed for lancering og styring af alle slags sportsbegivenheder, levering af registrering, betalingsbehandling, planlægningsmuligheder samt et bredt udvalg af kommunikationsstyringsværktøjer. Det er også muligt at oprette og administrere atletprofiler, begivenheder og sportspræstationer fra samme sted. Her er en kort oversigt over platformens vigtigste funktioner:

 • Webstedsbygger – Platformen leveres med den integrerede webstedsbygger, der tillader start, styring og opdatering af visuelt imponerende, funktionelle og mobilvenlige sportswebsteder uden nogen krævelse af kodning eller webdesign. Systemet giver mulighed for omfattende integration af tredjepartsudvidelser og apps, herunder Eventbrite, Survey Monkey, Facebook, WePay, Authorize.Net, Braintree, WeatherForYou, Twitter, YouTube og mange flere.
 • Registrerings- og teamstyringsværktøjer – Platformen giver adgang til den brede vifte af registreringsstyringsværktøjer, der gør det muligt for spillere og andre brugere at tilmelde sig og se efter deres yndlingsprogrammer og turneringer. Det er muligt at tilføje de krævede brugerdefinerede felter til registreringsformularerne her, introducere flere sportsprogrammer, administrere rabatter, oprette avancerede sportsrapporter. Brugere kan også indsamle sikre betalinger, spore deres økonomiske udgifter, styre sportsplaner (inklusive kampe, hold, begivenheder og mere).
 • Flere brugerengagementfunktioner og -værktøjer – Med SportsPlus kan brugere få adgang til og administrere teamdata hvor som helst og når som helst, styre holdplaner og begivenheder, kontrollere spillerens tilgængelighed, administrere frivillige, se live game scores, dele relaterede ressourcer, sende meddelelser, administrere teambutikker, sende beskeder og meddelelser til andre medlemmer osv.

SportsPlus tilbyder tre betalte planer at vælge imellem, herunder bronze, sølv og guld. prisen for det billigste abonnement udgør $ 39,95 / mo og det vokser fortsat med hensyn til den valgte plan. Hver af planerne leveres med en 14-dages prøveperiode, der kan aktiveres uden kreditkort eller personlige data.

Prøv SportsPlus nu

Playpass – Builder til sportswebsteder til ligaer & klubber

Playpass - Sportswebstedbygger til ligaer og klubber

Playpass – er en sportswebstedbygger til at skabe gratis projekter til ligaer og klubber. Websteder oprettet med systemet er mobilvenlige og kan tilpasses. De ser godt ud på alle mobile og stationære enheder, så du kan oprette tilpassede websider, fremvise sportsbegivenheder og tidsplaner, uploade mediefiler, registrere nye aktiviteter osv. Listen over Playpass-funktioner inkluderer i øjeblikket:

 • Online planlægning – Platformen giver mulighed for at oprette online sportsplaner på en hurtig og problemfri måde. Hvad du skal gøre for at komme i gang her er at vælge antallet af hold og den type skema, du har til hensigt at oprette og derefter tilpasse det ved at udfylde de krævede parametre og detaljer. Funktionen giver mulighed for at oprette et ubegrænset antal sportsplaner, indstille tidspunkter, datoer og varighed af spil, tilføje og fjerne spil, dele de krævede tidsplaner med målgruppen, spore scoringer, tilføje medarbejdere, uploade dokumenter og filer osv..
 • Online sportsregistreringssoftware – Playpass giver adgang til sportsregistreringssoftwaren, der fungerer godt til mobile og desktop enheder. Dette letter processen med online registrering for hver eneste bruger. Desuden tillader platformen at bruge Stripe til sikre og pålidelige onlinebetalinger.
 • Sports fravigelse løsning – Playpass gør det muligt at oprette og gemme sportsfritagelsesskabeloner for yderligere at tilpasse og administrere dem med hensyn til dine forretningsbehov. Funktionen giver dig mulighed for at oprette et ubegrænset antal undtagelser, tilføje undtagelsesunderskrifter og opbevaringsmuligheder, give brugerne mulighed for at downloade og gemme dine undtagelser / uploade underskrevne formularer, vedhæfte undtagelser til online registrering for yderligere betaling osv..

Playpass har en gratis plan, du kan bruge, så længe du har brug for at teste hele funktionssættet af platformen og to betalte abonnementer (Lite og standard), hvis omkostninger starter med $ 9 / mo. Der er en gratis 7-dages prøveperiode, der ikke kræver kreditkortdata og lader brugere annullere de valgte betalte planer når som helst.

Prøv Playpass nu

LeagueLineup – GRATIS sportshold og ligastyring

LeagueLineup - GRATIS sportshold og ligastyring

LeagueLineup – er en af ​​lederne af niche til udvikling af sportswebsteder, der tillader lancering af gratis hold- og liga-websteder. Platformen giver adgang til flere online-ligastyringsværktøjer, hvilket gør det muligt at starte et funktionsbelastet projekt for at komme op til forskellige behov for sportswebudvikling. Listen over funktioner, platformen tilbyder, er som følger:

 • Ultimate tilpasning af websteder – Uanset hvilken type sportswebsted du agter at lancere, tillader systemet at tilpasse det, som du ønsker. Det er op til dig at ændre webstedsfarver, baggrunde, redigere skrifttyper, menuindstillinger og andre webstedsparametre. Brugere får 24/7 adgang til deres projekter, som gør det muligt at vedligeholde og opdatere dem til tiden.
 • Integreret ventilatorbutik – Hvert websted oprettet med LeagueLineup leveres med integreret tilpasset Fan Shop, der indeholder mere end 500 produkter, der kan tilpasses fuldt ud. De garanterer 5% belønning for hvert salg foretaget med systemet.
 • Gratis online registrering – Hver LeagueLineup-webside tilbyder gratis online-formularer, der giver dig mulighed for at acceptere hold- og spillerregistreringer inden for den kortest mulige tid.
 • Tidsplaner & kalendere – Webstedsbyggeren gør det muligt at sende spilplaner, specielle begivenheder, møder og andre planlagte sportsaktiviteter. Dette er en praktisk funktion for alle ejere af sportswebsteder.
 • Automatiske stillinger – Med LeagueLineup kan du sende resultaterne af sportsspil, så de automatisk vises på webstedet, når det er nødvendigt.
 • Spiller & Holdstatistik – Platformen tillader udstationering af detaljerede statistikker for hold og spillere til Basketball, Baseball, Fodbold, Lacrosse, Hockey, Fodbold og Volleyball.
 • Alsidighed af sportsrelaterede funktioner – Sammen med ovenstående funktioner giver platformen adgang til følgende funktioner: fotoalbum, opslagstavle og gæstebog, online afstemninger, Google Maps-integration, sikre kontaktformularer, sportstræningsvideoer osv..

LeagueLineup har en helt gratis plan, der hovedsageligt bruges til at teste platformens vigtigste funktionalitet. Der er også to betalte planer. Deres årlige prisfastsættelse er baseret på antallet af deltagere, som din sportsorganisation understøtter. De gennemsnitlige omkostninger starter med $ 39,95 / år.

Prøv LeagueLineup nu

uCoz – GRATIS sportssamfundswebbygger

uCoz - GRATIS sportssamfundswebbygger

uCoz – er et gratis sportssamfunds webstedsbygger, der bruges af newbies og webdesign-proffere til at starte og styre forskellige typer sportsprojekter fra bunden af. Systemet giver adgang til flere moduler, intuitiv DIY webstededitor, integreret eCommerce og blogging motorer osv. Her er listen over uCoz sportsrelaterede funktioner:

 • Forummodul – Webstedsbyggeren gør det muligt at bruge sit Forum-modul til at oprette et forum med fuld funktion til dit sportsprojekt. Dette er den øverste destination for alle webstedsmedlemmer, der ønsker at dele deres ideer og følelser med medtænkere, gennemse flere grene og emner, der tackle sportsniche osv..
 • Blogging – Med uCos kan du oprette og forbinde en funktionsladet blog til din sportswebsted. Dette er stedet, hvor du kan sende / opdatere nichrelaterede artikler, aktivere brugerkommentarer, starte diskussioner med dine besøgende på webstedet osv.
 • eCommerce – Webstedsbyggeren kan også prale af en kraftfuld e-handelsmotor, der giver mulighed for at etablere og styre en webshop. Det er her du kan tilbyde til salg forskellige sportsrelaterede tilbehør, souvenirs og andre relaterede produkter.
 • Medlemskab – Hvis du planlægger at opdatere / administrere dit sportswebsted med andre medlemmer, vil denne funktion helt sikkert være til stor hjælp. Du kan tildele medlemskabsrettigheder til de brugere, du planlægger at dele projektledelsesrettigheder med.

uCoz er en gratis webstedsbygger, som giver dig mulighed for at teste dens funktionalitet uden omkostninger overhovedet så længe du har brug for. Samtidig giver platformen en mulighed for at opgradere til et af sine betalte abonnementer. Deres omkostninger starter med $ 3 / mo og vokser op til $ 8 / mo.

Prøv uCoz nu

Sådan vælges en webstedsbygger til sportshold eller ligaside?

Den globale web bringer masser af webstedsbyggere til forskellige formål. At vælge det rigtige kan se udfordrende ud. Af denne grund skal du definere kernefunktionerne og funktionaliteten i din fremtidige webressource. Derefter vil det være lettere at vælge en matchende platform, der har værktøjer, du har brug for.

Hvilke funktioner skal et sportswebsted have?

Listen over funktioner afhænger af den type websted, du har brug for. Uanset om du planlægger at opbygge en fodboldliga-portal, et websted med de seneste nyheder og statistikker eller en webside, der repræsenterer et enkelt hold eller atlet, skal du overveje følgende grundlæggende punkter:

 • Hold de besøgende opmærksomme – Sportsverden opdateres hele tiden. Så er dit indhold. Det er meningen, at du skal levere de seneste begivenheder og højdepunkter. Det er her en blog eller “nyhed” -sektion kommer godt med. Webstedsskabeloner er designet med det allerede indbyggede blogafsnit. Bare skriv det indhold, du har brug for;
 • Fangstfulde billeder og videoer – medieindhold taler lydstyrken. Heldigvis har webstedsbyggere et solidt multimediesektion. Du kan nemt tilføje nye fotos og videoer samt erstatte de gamle. Sørg for, at du vælger en passende plan med nok lagerplads;
 • Holdliste – Hvis du bygger et websted til et sportshold, skal du sørge for at have faktiske holddata. Startopstillingen kan ændre sig fra tid til anden, mens holdet muligvis køber nye spillere. Lad dine læsere holde kontakten med de seneste opdateringer;
 • Tidsplaner og begivenheder – begivenhedskalenderen er en vigtig funktion for sportsfans. Sørg for, at dit websted indeholder faktiske datoer og kommende begivenheder. Webstedsbyggere indeholder nødvendige widgets, der er gratis. Bare tilføj dem en webside;
 • Atleters profiler – dine læsere er måske interesseret i spillernes statistik og personlige data. Dit websted skal indeholde atleters profiler, der fremhæver alle nødvendige data. Sektionen kan være knyttet til leaderboard, stilling og topscorerstatistik;
 • Kontakter – når du først har fået anerkendelse og solid webrepræsentation, vil de fleste af dine besøgende sandsynligvis prøve at holde kontakten med dig. Sørg for at give faktiske kontaktoplysninger i en allerede indbygget kontaktsektion i din skabelon.

Flere funktioner til at aktivere sportsvækstets vækst

Bortset fra kernefunktioner er du nødt til at sikre din webstedsvækst på nettet. Heldigvis tilbyder webstedsbyggere enkle SEO og andre værktøjer til at øge din websteds søgemaskine ranking.

 • SEO værktøjer – Webbygningsplatforme leverer enkle SEO-værktøjer. Du kan fokusere på et nødvendigt søgeord samt redigere titel og beskrivelse for at gøre hver side mere SEO-venlig;
 • Blogging – jo mere indhold du udgiver, jo bedre. Sport er en verden i forandring, hvor læserne søger faktisk information. Opret gæsteposter, tilføj artikler med iørefaldende billeder og mediefiler, skab engagerende indhold;
 • Social deling – sociale netværk er den gode kilde til ekstra trafik. Webstedsbyggerne tilbyder sociale delingsknapper og widgets, så dine besøgende nemt kan dele indholdet via de mest populære sociale platforme.

Når du har defineret kernefunktionerne på dit fremtidige websted, vælger du let den rigtige webstedsbygger til at håndtere et af de ovennævnte problemer. Eller du kan fortsætte med at læse og vælge fra de gennemgåede platforme.

Bundlinie

Med så mange webbygningsplatforme, der er tilgængelige i dag, viser det sig, at Wix er den ubestridelige leder inden for niche til sportswebdesign. Webstedsbyggeren leveres med et imponerende sæt industrirelaterede funktioner, designtilpasningsværktøjer og prisindstillinger, der gør det muligt at opbygge og effektivt styre et sportshold eller ligaside.

Mens Wix kommer som en multifunktionsplatform med avancerede SEO- og e-handelsværktøjer til at opbygge ethvert sportswebsted fra klubbside til fanbutik, Bluehost har afsløret sig selv som bedste hosting løsning, hvilket især fungerer godt til websteder oprettet med WordPress. Imidlertid indebærer platformen oprindeligt kodningsbevidsthed og specifik webdesignbaggrund for at starte projekter med det.

Når det gælder sammenligning af SportsPlus, Playpass, LeagueLineup og uCoz, er dette specialiserede platforme, som også kræver branche-specifikke færdigheder og viden for at starte sportswebsteder med dem. Det giver ikke mening at prøve at bruge dem, da det er bedre at foretrække mere komplette alt-i-en-platforme, der kan sikre et værdigt resultat, du stoler på. Uanset hvad, sørg for at understrege de centrale mål og funktioner på dit fremtidige sportswebsted for at vælge den rigtige matchende platform.

Opret et sportswebsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map