Bedste webhostingfirmaer i verden

Bedste webhostudbydere anmeldt


At finde en pålidelig webhost er det første skridt i at opbygge en stærk web-tilstedeværelse for webstedet. Din mission er at finde en platform, der ikke kun vil gemme webstedets filer og levere dem til de besøgende ‘browser så hurtigt som muligt, men også tjene nogle ekstra formål såsom dataoverførsel, opbevaring og domæneregistrering ud over et sæt af andre funktioner at drage fordel af.

Du kigger måske efter en delt eller skybaserede hosting løsning eller en platform egnet til nogle særlige CMS (WordPress, Joomla, etc.). Valget afhænger også af dine budgetforventninger, webstedsstruktur, nødvendig lagerplads og andre vigtige kriterier, der skal tages i betragtning.

Vi har gennemgået 10 af verdens bedste webhostingselskaber:

 1. Bluehost – 2020’s bedste webhostingfirma
 2. HostPapa – Amerikas # 1 webhostingfirma
 3. HostGator – global udbyder af hosting og relaterede tjenester
 4. Liquid Web – Fuldt styret hosting til forretning af enhver størrelse
 5. SiteGround – prisvindende webhostingfirma
 6. 1&1 IONOS – Den tysk-baserede europæiske hosting-udbyder
 7. Hostinger – De billigste webhostingtjenester
 8. iPage – Affordable Web Hosting Company siden 1998
 9. A2Hosting – En af de hurtige webhosting i verden
 10. GoDaddy – Det største domæneregistrering + hostingfirma

Vi har gennemgået 10 topudbydere, der kan være et godt valg afhængigt af dine behov.

Bluehost – 2020’s bedste webhostingfirma

Bluehost - 2020's bedste webhostingfirma

Bluehost – er den bedste hosting-udbyder, der er mest opsat på WordPress-websteder, sammenlignet med andre tjenester. Det leveres med et sæt WordPress-orienterede funktioner, der gør det lettere at håndtere opsætningen og andre operationer for dem, der foretrækker en af ​​de mest populære CMS-platforme. Fra ManageWP-integration til fremragende WP-brugerdefineret kontrolpanel – lad os se nærmere på alle funktioner leveret af Bluehost:

Bluehost-fordele:

 • Blue Flash – en helt ny funktion til at hjælpe nybegynderne med at komme i gang med deres WordPress-websteder. Det blev designet som en inline guide til at vise begyndere, hvordan man arbejder i både WP og Bluehost-dashboards, hvordan man laver første skridt, opsætter projekter osv. Blue Flash gør det nemt at blive fortrolig med grundlæggende problemer med webstedsadministration og træner brugere til at arbejde med WordPress på det rigtige spor.
 • Brugerdefineret webstedsbygger – en fantastisk løsning for dem, der ønsker at oprette deres egne websteder fra bunden og være vært for det på Bluehost-servere som en alt-i-en-løsning. Platformen kommer med sine egne App Marketplaces, der tilbyder masser af widgets og plugins, e-handelsfunktionalitet til digitale butikker, self-made SEO og marketingløsninger til at vokse og markedsføre din virksomhed online.
 • Særlige WP-specifikke funktioner – webhosten leveres med indbygget ManageWP-support. Systemet giver dig mulighed for let at administrere op til 5 forskellige websteder på en enkelt grundlæggende plan lige fra starten. Et brugerdefineret kontrolpanel til WordPress leveres som et brugervenligt WP-dashboard med tilpassede menuelementer og sektioner.
 • Gratis muligheder og tilføjelser – Bluehost tilbyder et udvalg af gratis funktioner. De inkluderer platformens egen gratis træk-og-slip-webstedsbygger ud over et gratis domænenavn. Tjenesteudbyderen bringer et udvalg af gratis scripts at vælge imellem. De inkluderer scripts til sociale netværk, mailinglister, blogsektioner, billeder og gallerier samt andre muligheder for at tilpasse dit websted.
 • Ydeevne – på trods af at Bluehost ikke deler placeringen af ​​sine datacentre, giver den stadig en funktion til forbedret webstedsydelse. De inkluderer VPS til WordPress-websteder ud over NGINX, der ser ud til at være et slankere alternativ til Apache. KVM hypervisor forhindrer andre brugere i at påvirke dit websteds ydeevne ved at isolere nogle af de specifikke hardware-ressourcer. Det gennemsnitlige resultat for sidebelastningshastighed er 2,00 sekunder.

Hostingudbyderen har serverpakker til forskellige behov og webstedsejere på alle niveauer, uanset om du er nybegynder eller dedikeret professionel.

Bluehost Ulemper:

 • Høje fornyelsespriser.
 • Begrænset webstedsmigrationstilbud.

Bluehost-omkostninger: Bluehost har forskellige planer at vælge imellem. Den grundlæggende plan starter fra $ 3,95 pr. Måned (for besøgende af SuperbWebsiteBuilders – $ 2,95 / mo) og er godt til små og mellemstore websteder med moderate krav. Plus ($ 4,96 per måned), Choice Plus ($ 4,96 per måned) og Pro-planer ($ 12,69) sikre ubegrænset webstedbesøg ud over gratis SSL-certifikat. De er begge gode til kompleks e-handel og andre typer websteder med en kompleks struktur og tonsvis af filer, der skal uploades. Der er også VPS (fra $ 17,28 til $ 54,59 pr. måned), Sky og dedikeret (fra $ 72,78 til $ 109,18 pr. måned) løsninger til avancerede websteder.

Prøv Bluehost nu

HostPapa – Amerikas # 1 webhostingfirma

HostPapa - Amerikas # 1 webhostingfirma

HostPapa – er en af ​​de mest pålidelige og genkendelige amerikanske hostingudbydere. Brugere kan ikke kun være vært for websteder, men også opbygge forskellige projekter fra bunden af, implementere og markedsføre dem ved hjælp af promoveringsværktøjer designet til virksomheder og enkeltpersoner. Systemet leveres med intuitiv cPanel, en brugerdefineret drag-and-drop-webstedsbygger til newbies og en e-mail-marketingpakke. De vigtigste hostingfunktioner inkluderer:

 • 100% kompatibilitet – HostPapa kan bruges med alle større CMS-platforme inklusive WordPress, Joomla, Drupal og andre. Funktionen sikrer mere fleksibilitet og brugervenlighed med hensyn til problemfri integration af websteder, automatiske sikkerhedskopier af systemer og opdateringer.
 • Gratis domæne – hver hostingplan inkluderer et gratis 1-årigt domæne på trods af prisen. Det betyder ikke noget, hvis du abonnerer på en grundlæggende plan med kun indgangsfunktioner eller får en fuldt udstyret e-handelspakke, du får stadig dit gratis domæne.
 • Flere websteder – HostPapa giver nok ressourcer til at være vært for flere websteder inden for en enkelt plan. Selv indgangsabonnementet gør det muligt at gemme op til 2 projekter samtidig til basisprisen.
 • Solid ydelse – Brugere kan regne med en høj nok oppetidsprocent, som i øjeblikket er 99,98%. Sidehastighed er 795 ms, hvilket stadig er højere end industristandarder.
 • Sikkerhed – bortset fra basale anti-spam og DDoS-forebyggelsesinstrumenter, leveres systemet med Panda Cloud-integration. Desuden kan brugere drage fordel af dedikerede IP-adresser, et integreret SSL-certifikat og mere.
 • 24/7 support – platformen leverer flere måder at komme i kontakt inklusive øjeblikkelig support via Live Chat eller telefon. Hjælpecentret indeholder flere artikler, tutorials og videoguider til at dække alle mulige problemer. Derudover er HostPapa-ekspertteamet klar til at give en hånd, når de konfigurerer en digital butik eller løser tekniske problemer.
 • Ekstra funktioner – brugere kan regne med gratis webstedsmigrering eller domæneoverførsel. Systemet tilbyder også e-mail-marketingværktøjer til at udvide din virksomhed. Hvis du har brug for at oprette et websted fra jorden, skal du få adgang til brugerdefineret webstedsbygger.

HostPapa Cons:

 • Fornyelsesprisen kan være to gange højere.
 • Nogle sikkerhedsfunktioner er kun tilgængelige i Pro-planer.

HostPapa-pris: For at komme live med sitet kan brugerne vælge en start-, forretnings- eller Business Pro-plan, der koster henholdsvis $ 3,95 og $ 12,95 pr. måned. Hvis du har brug for flere ressourcer, kan VPS-hosting muligvis være en god mulighed, selvom prisen kan gå op til $ 299,49 for Diamond-planen. Hosting af en digital butik med HostPapa koster fra $ 19.99 til $ 139.99 pr. Måned.

Se også: HostPapa anmeldelse.

Prøv HostPapa nu

HostGator – global udbyder af hosting og relaterede tjenester

HostGator - global udbyder af hosting og relaterede tjenester

HostGator – er en skybaseret hosting, som er dens kernefordel sammenlignet med delte hostingudbydere. Cloud-hosting betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om overbelastede servere eller ydeevnehastighed. HostGator kommer med stor oppetid ud over udvidet kundesupport, skalerbarhed, overkommelige planer og ekstra ressourcer til adgang døgnet rundt.

HostGator-fordele:

 • Høj hastighed – HostGator har en cloud hosting-løsning, og har en A + -hastighedstest udført af Bitcatcha. Det fungerede også rigtig godt i USA-baserede regioner.
 • Stor oppetid – HostGator introducerer en pålidelig hostingtjeneste med en 99,9% oppetid. Det er en af ​​de højeste oppetidsporingsvurderinger blandt alle webhostingfirmaer.
 • Sikkerhed og opdateringer – værten sørger automatisk for alle nødvendige systemopdateringer. Det har et avanceret malware-detekteringssystem, der hurtigt definerer og eliminerer det mindste problem.
 • Fleksibilitet – skalerbarhed er en stor funktion i HostGator. Når dit websted er begyndt at føle en overbelastning med trafik, kan du nemt skifte mellem planer og straks få ekstra ressourcer uden tab af trafik.
 • Brugervenlighed – I modsætning til mange andre værter, der tilbyder deres forældede cPanels, introducerer HostGator sit fremragende dashboard, der er let at administrere. Brugere kan vælge mellem forskellige justeringer og frynsegoder for at spore nogle centrale målinger på websitet og andre data bag scenen.
 • Gator Website Builder – et simpelt webstedsbygningsværktøj til nybegynder med sit tilpassede App-marked, problemfri integration med tredjeparts tjenester og betalingsmuligheder (for eksempel PayPal eller SoundCloud), eCommerce, SEO og Blogging-funktioner til at starte en voksende online forretning.
 • 30-dages refusion – Virksomheden tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med de leverede tjenester.

En temmelig overkommelig webhosteløsning med god nok ydelse ud over dens brugerdefinerede webstedsbygger, sikkerhedsmenuer og samlet hostingfleksibilitet.

HostGator ulemper:

 • Uendelige udsalg.
 • Begrænset opbevaring.
 • Intet gratis domæne.

HostGator-omkostninger: hostingtjenesten er relativt billigere, sammenlignet med andre skybaserede hostingudbydere. Den grundlæggende (Hatching Cloud) -plan starter fra $ 2,75. Hvis du har brug for en mere ressourcefuld løsning, kan du skifte til Baby- eller Business Cloud-planer, der koster henholdsvis $ 3,95 og $ 5,95.

Prøv HostGator nu

Liquid Web – Fuldt styret hosting til forretning af enhver størrelse

Liquid Web - Fuldt styret hosting til forretning af enhver størrelse

Liquid Web – er en betroet hosting-udbyder med over 20 års historie. Virksomheden blev lanceret i 1997 og har navngivet sig selv takket være solid serverhastighed og samlet ydeevne. Det lover 100% af oppetid ud over fuldt håndterbare serverløsninger. Brugere kan stole på kraftig support, forskellige pakker designet til enkeltpersoner og virksomheder og nogle andre funktioner.

Se på nogle af dem:

 • Sync Pro til administrering af flere websteder – Sync Pro er et brugerdefineret kontrolpanel, der sikrer brugervenlighed. Denne funktion er vigtig, da hver Liquid Web-plan er designet til at styre flere steder på samme tid. For eksempel understøtter den billigste plan op til 10 websteder, mens avancerede pakker lader brugere være vært for op til 50 websteder samtidigt (Agenturets plan).
 • High-End-serverpakker – platformen tilbyder flere typer hostingaktiver på et højt niveau. De inkluderer dedikerede cloud-VPS- og WP-optimerede serverløsninger. Brugere kan også vælge en separat WooCommere-plan, serverklynge.
 • Forbedrede hastighedsteknologier – Liquid Web bruger forskellige teknologier til at øge webstedets hastighed. De inkluderer automatisk billedkomprimering uden behov for at håndtere processen manuelt ved hjælp af deres parti eller betalte tjenester. Derudover bruger platformen SSD i stedet for HDD-harddiskdrev. Vi skal også nævne Ngnix-integration og support til PHP 7-version.
 • WP-optimerede servere – systemet leverer kraftfuld hosting til websteder bygget på WordPress. Det sikrer hurtigere hastighed, automatiserede systemopdateringer, fil-sikkerhedskopieringer, enkel integration med CMS, en separat plan for WooCommerce osv..

Liquid Web Cons:

 • Hjemmesiden er meget kompliceret fra starten. Det kan være svært at finde det tilbud, du leder efter.
 • Ingen delt hosting.
 • Vidensbase kunne organiseres bedre.
 • Indgangsplaner er for dyre.

Pris for flydende web: prisen afhænger af den anvendelse, du ser efter, og projektets kompleksitet. For eksempel koster de fire grundlæggende VPS-planer $ 15, $ 25, $ 45 og $ 95 per måned. Den vigtigste forskel er i GB-lydstyrken og antallet af CPU’er. Nogle mere ressourcerige tilbud inkluderer dedikeret cloud-server, der koster $ 99 per måned, administreret WooCommerce fra $ 19 / måned, og andre planer for de mest krævende projekter, der koster op til $ 1127 for forbedret ydelse.

Prøv Liquid Web nu

SiteGround – prisvindende webhostingfirma

SiteGround - prisvindende webhostingfirma

SiteGround – er en populær webhostudbyder med over 14 års erfaring. Virksomheden har mere end 2.000.000 domænenavne og leverer et udvidet sæt funktioner ud over store oppetid, digitale sikkerhedsmidler, et bredt udvalg af planer og mere. Det vil være godt for forskellige typer websteder fra en lille blog til en stort e-handelsprojekt med en kompleks struktur. Brugere kan vælge mellem Linux-baseret delt serverløsning eller skybaseret hosting.

SiteGround-fordele:

 • Ydeevne og sikkerhed – SiteGround bruger sine selvoprettede serverløsninger til at sikre stabil webstedsdrift på trods af trafikspidserne. Virksomheden har datacentre beliggende i forskellige dele af verden. Det betyder højere sidehastighed og fillevering til brugere fra forskellige lande. Sideindlæsningstiden er 714ms, mens den gennemsnitlige oppetidsprocent er 99,99%.
 • Fantastisk sæt funktioner – SiteGround leveres med en udvidet funktionsliste fra gratis webstedsoverførsel og SSL-sikkerhed til ubegrænset e-mails og sin egen gratis webstedsbygger. Det leverer serverløsning med fokus på nogle større CMS-platforme, såsom WordPress og Joomla. Systemet tager sig af dine plugin-opdateringer, indlæsningshastighed på webstedet og den samlede ydeevne.
 • Integrationsevne – SiteGround har vist sig at være en fleksibel hosting service. Integration med CloudFares CDN vil resultere i bedre ydeevne og sikkerhed på webstedet.
 • e-handelsfunktioner – Platformerne reserverer lidt plads til dem, der søger bredere e-handelsmuligheder takket være Reseller-serverindstillinger. Platformen leverer desuden 18 forskellige eCommerce-basale applikationer at vælge imellem uden behov for at overbelaste dit websted med flere tredjepartsapps.
 • Gratis WordPress Site Migration – systemet tilbyder en enkel WP-webstedsmigrering. Alt hvad du behøver er at synge ind og installere WordPress Migrate-plugin. Systemet genererer et token, der starter migreringsprocessen for at overføre dit websted til en ny SiteGround-konto.
 • Gratis webstedsbygningsværktøjer – en fantastisk mulighed for dem, der vil bygge et nyt sted fra bunden. Brugere har fuld adgang til alle Weebly-webstedsbyggerfunktioner såvel som muligheden for at integrere WordPress CMS problemfrit.
 • Forbedret teamwork – SiteGround har en masse samarbejdsværktøjer i pakken. Brugere kan tildele roller, give adgangsrettigheder til tredjepartsbrugere, levere et færdigt websted til dine kunder, oprette lister over brugerkonti, klienter osv. En fantastisk mulighed for forhandlere.

Platformen kommer som en solid hostingudbyder med alle nødvendige funktioner i pakken for at komme i gang. Du bør dog overveje nogle af dens små ulemper.

SiteGround Ulemper:

 • Ingen planer med ubegrænset datalagring.
 • Fornyelsesomkostningerne er 3 og undertiden endda fire gange højere end startprisen.
 • Begrænset funktionssæt.

SiteGround-omkostninger: Startplanen koster dig fra $ 3,95 til $ 6,85 for GrowBig og GoGeek-pander pr. måned for delt hosting. Virksomheden har også WP-optimeret hostingløsning med de samme priser, mens Cloud Hosting spænder fra $ 64 til $ 192 pr. Måned.

Se også: SiteGround-gennemgang.

Prøv SiteGround nu

1&1 IONOS – Den tysk-baserede europæiske hosting-udbyder

1 & 1 IONOS - Den tysk-baserede europæiske hosting-udbyder

1&1 IONOS – er den største hostingudbyder i Europa, der kan prale af over 30 års erfaring og har hovedkontor i Tyskland. Tjenesten handler med over 8 millioner brugere over hele kloden og giver mere end 12 millioner domæner. De lokale servere findes over hele verden og leverer enestående sikkerhed og ydeevne. Værten leveres med flere avancerede funktioner, der er rettet mod at levere professionel hosting til webstedsejere. Blandt de funktioner, der får systemet til at skille sig ud fra mængden, skal følgende være de første til at nævne:

1&1 IONOS fordele:

 • Dual Platform Technology – Hostingudbyderen tilbyder pålidelig dobbelt teknologi, som gør det muligt at bevare lager- og webservere på den samme platform. Denne tilgang bidrager til bedre indlæsningstid for websteder og enestående ydelse.
 • DDoS-beskyttelse – Den avancerede DDoS-beskyttelse sikrer dit websted mod malware-problemer, hackingangreb og svigagtige handlinger.
 • Avanceret sikkerhedsforanstaltning – Systemet leveres med forbedret SiteLock malware-beskyttelse og Wildcart SSL-certificering.
 • Personlig konsulent – Platformen tilbyder omfattende kundesupportmuligheder, inklusive hjælp fra en personlig konsulent. Det er op til dig at beslutte, hvornår du skal komme i kontakt med assistenten for at løse dine systemrelaterede problemer.
 • Webstedsbygger – Funktionerne i 1&1 IONOS er ikke kun begrænset til hosting, da systemet også gør det muligt at starte og administrere anstændige websteder. Det leveres med WYSIWYG-editoren, professionelle foruddesignede skabeloner, gratis domæneforbindelse og designtilpasningsmuligheder, der er nødvendige for at oprette et værdig websted.

Et godt valg for dem, der leder efter god ydelse og webstedshastighed. Platformen leveres med overkommelige planer for at komme i gang, mens voksende projekter muligvis ser efter en bedre mulighed.

1&1 IONOS ulemper:

 • Kompliceret opsætningsproces.
 • Lavt lavt niveau af brugeroplevelse.
 • Den samlede ydelse kunne være bedre.

1&1 IONOS-omkostninger: 1&1 IONOS tilbyder tre planer at vælge imellem. Omkostningerne ved planen starter ved $ 1 pr. Måned i løbet af 12 måneder og når $ 14 per måned i slutningen af ​​perioden.

Se også: 1&1 anmeldelse af IONOS.

Prøv 1&1 IONOS nu

Hostinger – De billigste webhostingtjenester

Hostinger - De billigste webhostingtjenester

Hostinger – er en webhost, der leverer serverløsninger med god værdi spækket med forskellige funktioner på trods af sin lave pris. Selvom de fleste af disse funktioner kun er tilgængelige med premium-planer, vil webstedsejere stadig sætte pris på cool cPanel-lignende instrumentbræt, gratis webstedsbygger ud over nogle andre gode tilføjelser, funktioner til mere end bare en rimelig pris.

Hostinger-proffer:

 • Hurtig sideindlæsning og oppetid – Hostinger klarer sig godt i de fleste tilfælde, når det kommer til oppetid. Den gennemsnitlige sats er 99,98%, hvilket ser temmelig godt ud, selvom det kan gå ned til 99,88% især under sæsonmæssige trafikspidser. Med hensyn til sideindlæsningstiden var den gennemsnitlige hastighed på 385 ms i løbet af 2018.
 • Money-Back-garanti – som regel tilbyder cloud-servere ikke en gratis prøveperiode i modsætning til delte hostingudbydere. Imidlertid praler Hostinger 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket faktisk er det samme som en gratis prøveoption. Virksomheden giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige betalingsmuligheder fra traditionelle betalingskort / kreditkort fra større udstedere til PayPal, Bitcoin osv.
 • Gratis domæne- og webstedsbygger – selvom Hostinger er mere af hosting-tjenester, har den stadig sin solide webstedsbygger, der er gratis at bruge. Det kan ikke prale af den samme funktionalitet som professionelle SaaS-platforme. Den leverer dog et udvalg af fine skabeloner til forskellige typer websteder, der er lette at administrere og tilpasse. Med premium- og forretningsplaner kan du også drage fordel af et gratis domæne.
 • Eksklusiv hPanel – platformen leveres med sit unikke brugerdefinerede dashboard designet over et årti af brugernes feedback og kunders oplevelse. Brugere har alle elementer ét sted med en klar værktøjsstruktur og alle elementer foran deres øjne. HPanel har gjort webstedsadministrationen lettere.
 • WP-optimeret hosting – en god funktion for ejere af WP-websteder, der kræver maksimal opbevaring og hurtigere anmodninger. Muligheden leveres med forbedrede SEO-indstillinger til indholdsfremme og bedre konvertering.

En god hosting for dem, der er klar til at købe premium-planer. Ellers vil yu ikke kunne drage fuld fordel af alle dens funktioner.

Hostinger ulemper:

 • Begrænset indrejse plan.
 • Rigt funktionssæt kun tilgængeligt i premium-pakker.
 • Ingen gratis SSL og sikkerhedskopier.

Hostinger-omkostninger: nu er vi nået frem til det smageste stykke i anmeldelsen. Den grundlæggende plan med en enkelt delt server starter fra $ 0,99! Den inkluderer 100 GB båndbredde til et enkelt websted med en enkelt e-mail-konto. Premium delt hostingplan starter fra $ 2,59 pr. Måned med ubegrænset websteder, e-mail-konti og båndbredde ud over ugentlige sikkerhedskopier. Business shared hosting leverer ubegrænsede funktioner og muligheder som en alt-i-en-pakke til kun $ 4,49 pr. Måned. Platformen tilbyder også sin cloud-hostingløsning, der starter ved $ 9,99 ud over VPS fra $ 3,29 pr. Måned.

Se også: Hostinger anmeldelse.

Prøv Hostinger nu

iPage – Affordable Web Hosting Company siden 1998

iPage - Affordable Web Hosting Company siden 1998

iPage – er en hostingplatform, der blev lanceret i 1998. Den kan prale af årtiers hosting-oplevelse. Det hævder at være en af ​​de hurtigste delte serverhostingsløsninger ud over overkommelige priser og ubegrænsede funktioner inden for en enkelt tilgængelig plan. Virksomheden kan prale af to datadelingscentre og har mere end 1 million domænenavne over hele kloden.

iPage-fordele:

 • Ydeevne og pålidelighed – oppetidspunktet er 99,94. Du forventer måske lidt mere fra en hostingudbyder med mange års erfaring. På den anden side ser 5 timers nedetid i løbet af et år ikke ud til at være et stort problem.
 • Flere funktioner – I modsætning til mange andre hostingudbydere tilbyder iPage en enkelt plan til alle webstedsejere. Planen leveres med et sæt funktioner inklusive ubegrænset lagerplads, brugervenligt kontrolpanel, vDeck-dashboard, forbedret webstedssikkerhed, overvågning af malware-døgnet rundt osv..
 • Gratis ubegrænsede domæner – iPage tilbyder et gratis domæne. Derudover kan du knytte ubegrænsede domæner til en enkelt konto. Det fungerer muligvis i tilfælde af 2-3 domæner. Men hvad nu hvis brugeren f.eks. Går i stykker og bruger 10-15 domænenavne? Vil værten håndtere opgaven?
 • Gratis webstedsbygger – Hvad angår den gratis webstedsbygger, giver den dig mulighed for at oprette et simpelt mobiloptimeret websted med højst 6 sider.
 • Brugerdefineret appmarked – få adgang til en række applikationer og widgets til at tilpasse dit websted. Her har du værktøjer til at starte en online shop, en professionel portefølje eller blog ved at tilføje betalingsmuligheder, kontaktformularer, fotogallerier osv.
 • e-handelsfunktionalitet – hostingudbyderen leveres med et udvalg f-værktøjer til lancering af en digital butik. Du får et intuitivt produktstyringssystem såvel som instrumenter til at spore salg eller markedsføre varer.
 • Integreret Analytics – en hosting-konto indeholder allerede værktøjer til analyse og overvågning af dit websteds ydeevne.

Et godt valg for nybegynder, der ikke ønsker at sortere hver plan ud fra båndbredde eller andre tekniske problemer eller ukendte funktioner. Her har vi en lige-for-alle-serverløsning til en rimelig pris.

iPage ulemper:

 • Begrænset planoption.
 • Rabatter kun for langvarige abonnenter.
 • Gennemsnitlig ydelse.
 • Upsells.

iPage-omkostninger: Som vi allerede har nævnt, leveres iPage med en enkelt plan, der passer til alle størrelser, der koster $ 2,99 pr. måned. Det inkluderer grundlæggende funktioner ud over webbygningsværktøjer, kundesupport og e-handelsmuligheder.

Se også: iPage-gennemgang.

Prøv iPage nu

A2Hosting – En af de hurtige webhosting i verden

A2Hosting - En af de hurtige webhosting i verden

A2Hosting – er en webhostingudbyder, der har været på markedet siden 2001. Den er ikke så populær som de største industrinavne. Dog har det bestemt nogle gode funktioner at tilbyde med hensyn til ydelse, fleksibilitet og sikkerhed. Hosting-løsningen kan bruges med store CMS-platforme såvel som webstedsbyggere. Brugeren kan stole på professionel support 24/7, ud over restitutioner til enhver tid, gratis overførsel af websteder og mere.

A2Hosting-fordele:

 • Fleksibilitet – A2Hosting tilbyder flere hostingløsninger til forskellige behov. De inkluderer delt hosting for bloggere og ejere af mindre websteder, løsning til forhandlere, der vil være vært for deres kunders projekter, VPS og dedikerede hostingpakker til voksende websteder og projekter med mere intensive behov.
 • Kompatibilitet – systemet sikrer problemfri integration med nogen af ​​de tilgængelige CMS-platforme uden tekniske færdigheder. Uanset om du planlægger at bygge et websted på Joomla, Magento, OpenCart, WordPress eller et andet program, fungerer A2Hosting problemfrit med hver af dem. For eksempel leveres WP-optimeret hosting med specielle turbo-planer for at gøre dit websted så hurtigt som muligt.
 • Gratis kontomigration – brugere kan vælge en gratis webstedsmigrationshjælp til at flytte det eksisterende projekt fra en server til den, der hostes af A2Hosting. Brugere har fra 1 til 25 gratis migreringer afhængigt af den pakke, de vælger.
 • Hastighed og ydeevne – systemet hævder at levere 20X hurtigere tjenester takket være sine Turbo Server-løsninger. Den gennemsnitlige sidehastighed er temmelig god. Systemet scorede 337 ms i løbet af de sidste par måneder, selvom oppetiden på 99,92% kunne være lidt bedre. Det har servere placeret over hele kloden for at være vært for dit projekt tættere på målgruppen.
 • Gratis funktioner – hver plan inkluderer gratis SSL for at sikre besøgende datasikkerhed ud over gratis SSH. Adgangen aktiveres automatisk, når du har betalt for planen.

Hostingudbyderen har alt, hvad auser muligvis har brug for for at muliggøre multi-tasking og lancering af et solidt webprojekt. På den anden side skal du også huske på nogle af dens ulemper.

A2Hosting ulemper:

 • Forvirrende prispolitik.
 • Kompliceret opsætning og onboarding.
 • reklame og udsalg.

A2Hosting-omkostninger: Før vi dykker dybt ned i priserne, skal vi nævne A2Hosting-pengene-tilbage-funktionen. Platformen garanterer når som helst tilbagebetalingspolitik. Med andre ord er brugerne frit at kræve refusion uden begrænsede tidsrammer. Hvad angår planomkostningerne, kan brugere vælge delt hosting (starter fra $ 2.69 / måned), Forhandler-tilbud (starter fra $ 9,80 / måned), VPS-hosting (starter fra $ 5,0 / måned) og dedikeret serverløsning (fra $ 99,95). Den yderligere fornyelse vil koste brugere fra 17% til 61% højere med undtagelse af en VPS-pakke, der leveres med en fast pris.

Prøv A2Hosting nu

GoDaddy – Det største domæneregistrering + hostingfirma

GoDaddy - Det største domæneregistrering + hostingfirma

GoDaddy – er en af ​​de mest populære domæneregistreringstjenester over hele verden. Platformen er også en webhostingudbyder, der leverer sine eksklusive serverløsninger til at imødekomme forskellige behov. Virksomheden tilbyder temmelig lave indgangspriser ud over stor oppetid (99,97%), høj nok hastighed (517ms), døgnet rundt kundesupport og en masse andre funktioner.

Platformen har vist sig at være en betroet hosting-udbyder, selvom den kommer med uendelige salg, høje fornyelsesomkostninger og manglen på afgørende funktioner, der er tilgængelige i startpakkerne. Af denne grund er GoDaddy muligvis ikke den billigste løsning. Brugere værdsætter dog stadig den række funktioner, den leverer.

GoDaddy-proffer:

 • Stor oppetid og sidehastighed – trods det faktum, at GoDaddy oprindeligt blev lanceret som en domæneregistreringstjeneste, fandt platformen det muligt at levere en pålidelig delt hosting med god oppetid, som i øjeblikket er 99,97% ifølge de seneste test. Hvad angår nedetiden, har GoDaddy vist ca. 13 minutter om måneden, hvilket sætter platformen over gennemsnittet af konkurrenterne. Indlæsningstiden har været omkring 517 ms i løbet af de sidste 12 måneder.
 • Lavet til WP-hosting – Systemet har en separat WordPress-hostingplan, der inkluderer en simpelt træk-og-slip-sideditor ud over automatiske sikkerhedskopier og opdateringer, gendannelse af webstedet funktionelt med et enkelt klik osv..
 • Brugerdefineret webstedsbygger – systemet er muligvis en god mulighed for dem, der leder efter en alt-i-en-løsning til websidebygning. Du kan registrere et domænenavn samt oprette og være vært for et nyt sted ét sted. Softwaren er god til begyndere uden tekniske færdigheder. Alt hvad du behøver er at vælge og tilpasse den færdige skabelon til at blive live.
 • Apps og sikkerhed – bortset fra automatiske opdateringer og daglige sikkerhedskopier bruger GoDaddy avancerede teknologier til at overvåge, opdage og forhindre DDoS-angrebindsats. Desuden får brugerne fuld adgang til over 125 forskellige apps, der er tilgængelige med et enkelt klik. De inkluderer populær CMS inklusive Drupal eller Joomla samt anden vigtig software.

Platformen kan prale af anerkendelse med kunder over hele verden. Det har vist gode ydeevne, selvom nogle ulemper stadig er til at overveje.

GoDaddy ulemper:

 • Begrænsede indrejse planer.
 • Høje fornyelsesomkostninger.
 • Irriterende udsalg.

GoDaddy-omkostning: Platformen tilbyder oprindeligt tre af sine store planer, der inkluderer pakker Economy, Deluxe og Ultimate, der koster henholdsvis $ 2,49, $ 4,99 og $ 7,99. Prisen ser meget overkommelig ud, indtil fornyelsen er nødvendig. Det er her du bliver nødt til at betale omkring 60% højere priser for at fortsætte med at bruge hosting. Alle planer er tilgængelige for både Linux- og Windows-bruger med en lille forskel. Linux-planer leveres også med Business-pakken designet til avancerede e-handelsprojekter. Det koster $ 20.99 for den første måned, mens den månedlige fornyelsespris er $ 29.99.

Prøv GoDaddy nu

Bundlinjen

En webstedshosting er kerneproblemet med web-tilstedeværelsen. Du skal beslutte, hvilken der er bedst egnet i betragtning af din websteds type, struktur, mål osv. Har du brug for en delt hosting eller en cloud-serverløsning for at sikre høj hastighed til enhver tid? Har du brug for specielle funktioner såsom gratis domæner eller webstedsbygningsværktøjer? Det er de spørgsmål, du skal overveje, før du vælger et hostingfirma.

Én ting er den samme for alle webhosts: de skal sikre en jævn og hurtig webstedsdrift på trods af serverbelastningen eller trafikspidserne. Det skal prale af strålende sidebelastning og oppetidshastighed ud over 100% pålidelighed og sæt specifikke funktioner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map