Bedste Website Builder-software til Mac

Bedste Website Builder-software til Mac


På trods af visuelt tiltalende avanceret design og sikkerhed er den specialiserede Mac-software langt fra et perfekt værktøj til opbygning af websteder. Det tilbyder en begrænset pakke HTML-faciliteter, der er nødvendige til separate CSS-filer i stedet for at have dem på et enkelt websted.

Som et resultat er Mac-brugere på udkig efter cloud-baserede og SaaS platforme og instrumenter i stedet for at foretrække traditionelle webstedsbygningsværktøjer, som er udviklet til Mac og kræver en foreløbig installation.

Webstedsbyggere viser sig at være den rigtige type værktøjer Mac-brugere kan let anvende til at skabe fantastiske webressourcer til forskellige formål fra starten. De kræver ikke seriøs indsats og pengeinvesteringer, og tilbyder i stedet et omfattende funktionssæt. De er intuitive og enkle for brugere med forskellig webdesignbaggrund og kræver ikke særlige færdigheder, så brugerne nemt kan opbygge kvalitetswebressourcer på egen hånd. Med en webstedsbygger af høj kvalitet vil dit projekt have professionelt udseende og kraftfuld funktionalitet.

Websteder, der er lanceret af Mac-brugere, er fulde funktioner og kommer med tiltalende design. De er nem at styre og gør det muligt at levere alt det indhold, du ønsker at se på dit websted. Dette betyder meget for fansen af ​​Mac web building software, der ønsker at spare deres kræfter og tid ved at benytte anstændige og komplette websteder oprettet med en webstedsbygger.

Vi testede 5 ud af den bedste Website Builder-software til Mac:

 1. Wix – Den bedste SaaS Website Builder til Mac OS
 2. RapidWeaver – Bedste webdesignsoftware til Mac
 3. WordPress – Bedste vært CMS til Mac OS X-brugere
 4. Mobirise – Gratis websidebygningssoftware
 5. Blocks – Nemmeste træk og slip webstedsbygger

Hvis du har fundet op til at lede efter en anstændig Mac-webbygningssoftware, skal du tage dig tid til at gennemse anmeldelserne af disse populære og komplette tjenester, der er opført i posten. Deres sammenligning og liste over højdepunkter vil forenkle valget for dig. Lad os komme i gang nu.

Wix – Den bedste SaaS Website Builder til Mac OS

Wix - Den bedste SaaS Website Builder til Mac OS

Wix – er den bedste webstedsbygger til Mac-brugere, hvilket gør det nemt at oprette fuldt udstyrede websteder med fantastisk design. Systemet tillader opbygning af forskellige typer websteder til personlig og forretningsbrug. Det leveres med out-of-the-box-funktionalitet, som er mere end nok til at dække et bredt spektrum af alsidige webdesignbehov.

Listen over de største Wix-fordele inkluderer:

 • Wix ADI-værktøj – Webstedsbyggeren bygger automatisk et websted til dig ved hjælp af det indsendte indhold. En praktisk WYSIWYG webstededitor giver mulighed for at kontrollere hvert trin i webstedstilpasningsprocessen og løse problemet til tiden.
 • Redigeringsindstillinger – Systemet afslører en mulighed for at bruge en standard webstededitor og den mobile. Redigeringer foretaget i standardtilstand vises i den mobile version, mens de, der er foretaget i den mobile webstedsversion, ikke afspejles i skrivebordsfunktionen.
 • Responsive skabeloner – Wix leveres også med hundreder af mobil-klare skabeloner, der er tilgængelige via tablets og smartphones, der er drevet af iOS, som er 100% tilpasselige og intuitive i naturen.
 • Wix App Market – Dette er et andet højdepunkt i webstedsbyggeren, hvor du kan gennemse hundredvis af gratis og betalte widgets, udvidelser og apps, der er tilgængelige der. Du kan integrere de valgte temaer på dit websted for at bidrage til dets anvendelighed.
 • Forum, blog og e-handel – Webstedsbyggeren leveres med forum-, blogging- og e-handelsmotorer. Dette gør det muligt at oprette, oprette forbindelse og administrere en forum, en blog eller en online butik uden besvær overhovedet.
 • Corvid by Wix – Hvis du agter at starte og integrere applikationer på dit websted, gå videre til at bruge Corvid af Wix – en avanceret åben udviklingsplatform, der bruges til at starte professionelle webapplikationer uden kodning eller færdige webdesignoplevelser. Platformen indeholder det krævede værktøjssæt alt på ét sted – vælg bare de funktioner og værktøjer, du har brug for til dit projekt, og start med at arbejde på din webapp-udvikling.
 • Ascend Tool – Dette er en gratis alt-i-en-forretningsløsning, der giver en overflod af værktøjer (der er over 20 produkter tilgængelige i funktionssættet i pakken), der er et must-have for din virksomhedsfremme. Disse produkter hjælper dig med effektivt at vokse din virksomhed, øge kundebasen og annoncere dine tjenester på nettet.

Du kan overhovedet bruge systemfunktionerne ved hjælp af dens gratis plan, der aldrig udløber. For at bringe din webstedsfunktionalitet til det splinterny niveau skal du dog opgradere til en af ​​de betalte planer. I øjeblikket tilbyder Wix to typer abonnementer, nemlig standard- og forretnings- / e-handelsplaner. Omkostningerne ved standardplaner starter med $ 13 / mo for at nå $ 39 / mo for det dyreste abonnement, mens forretnings- / eCommerce-planer starter med $ 23 / mo for at nå $ 500 / mo for den mest avancerede prisindstilling.

Prøv Wix gratis

RapidWeaver – Bedste webdesignsoftware til Mac

RapidWeaver - Bedste webdesignsoftware til Mac

RapidWeaver – er en magtfuld webstedsbygger, der er specielt designet til Mac-brugere, der ønsker at oprette fuldt udstyrede webapplikationer og websteder uden kodning involveret. Med platformen kan du starte responsive smukke websteder uden nogen forberedelse eller webdesignbaggrund.

Se på listen over RapidWeaver højdepunkter:

 • MacOS Technologies – Webstedsbyggeren understøtter alle MacOS-teknologier, herunder iCloud og Dokument faner. Dette giver dig mulighed for at starte websteder fra bunden, starte fra enkle projekter på én side og op til komplekse online butikker.
 • Skabelonvalg – Systemet tillader valg af over 50 integrerede skabeloner, mens mere end 100 lydhøre temaer derudover leveres af systemets community. RapidWeaver sikrer nem webadministration, så du kan oprette nye sider og undersider samt tilpasse dem fra bunden. En praktisk preview-funktion gør det muligt at spore de redigeringer, du foretager, før du udgiver projektet.
 • Enhedssimulator – Den nye funktion giver dig mulighed for at se, hvordan dit nyoprettede websted vil se ud på forskellige enheder, inklusive iPhone, iPad, Mac, og meget mere. Funktionen er fleksibel og kraftfuld, så du kan åbne, skalere og endda gemme flere vinduer for at spore ændringerne bagefter.
 • Media Manager-værktøj – RapidWeaver kommer med et kraftfuldt medieintegrationsværktøj, der giver dig mulighed for effektivt at administrere dine projektressourcer. Du kan få adgang til dit fotobibliotek, browser og billeder fra det største gratis online fotobibliotek. Vælg bare dem, der svarer til din webstedsspecialisering for yderligere at trække og slippe dem til dine websidesider.
 • Snippets Manager – Systemet giver dig mulighed for at bruge fordelene, der tilbydes af den raffinerede Snippets Manager ved at integrere nyttige CSS-, HTML- og Javascript-koder. Det er også muligt at tilføje almindelig tekst til dine uddrag om nødvendigt.

Webstedsbyggeren er gratis, men du bliver nødt til at opgradere til det betalte abonnement, hvis du ønsker at få mest muligt ud af dets avancerede funktioner. Omkostningerne ved den betalte plan udgør i øjeblikket $ 99, men systemet introducerer ofte særlige tilbud og rabatter for dem, der ønsker at spare stort, mens de bruger det.

Prøv RapidWeaver gratis

WordPress – Bedste vært CMS til Mac OS X-brugere

WordPress - Bedste vært CMS til Mac OS X-brugere

WordPress – er et populært og det mest kendte Content Management System, der bruges til at starte og styre forskellige typer projekter. Systemet blev oprindeligt oprettet med blogging-formål i tankerne, alligevel udviklede det sig hurtigt til en komplet platform med avanceret funktionalitet og fleksibilitet.

WordPress højdepunkter er som følger:

 • Download og installation – Som CMS kræver WordPress download og installation. Dette tager ikke meget tid, men det betyder ikke, at det er let for alle at arbejde med tjenesten. Hvis du ikke er en dygtig webdesigner eller i det mindste ikke har grundlæggende programmeringskendskab, kan du synes systemet er lidt kompliceret. Dette skyldes, at arbejde med WordPress indebærer kodningsbevidsthed. Ellers kan du støde på problemer, når integrerede plugins eller tilpasses skabeloner.
 • Integrationsindstillinger – CMS skiller sig ud fra mængden på grund af dets stærke integrationsmuligheder. Uanset hvilken niche du specialiserer og hvilken projekttype du forventer at starte, er der masser af plugins og eksterne skabeloner, du kan gennemse og tilføje til dit websted. Dette gør det muligt at udvide systemets funktionalitet, hvilket giver det den krævede ydelse og avanceret design.
 • Indstillinger for designtilpasning – WordPress er også kendt for sine avancerede indstillinger for designtilpasning. Alle de skabeloner, du vælger til dit projekt kan lanceres absolut fra bunden – bare vælg og ændre de påkrævede skabelonindstillinger, eksperiment med farver, stilarter, baggrunde, billeder og mediefiler, der er tilgængelige på lager her. Du kan også uploade og integrere dine egne sociale mediefiler, galleribilleder, dokumenter og andre nødvendige elementer.
 • Hosting og valg af domænenavn – Som et downloadbart system tilbyder WordPress ikke integrerede hostingindstillinger. I stedet tillader systemet det vælge enhver hostingudbyder der fungerer bedst til dit projektbehov. For øvrig kommer mange moderne værter med integreret CMS, der kun indebærer installation med et enkelt klik. Bluehost er en af ​​sådanne hostingudbydere, og dette er platformen, som officielt anbefales af WordPress. Værten tilbyder en gratis bonus domænenavn i løbet af det første år af abonnementsvarigheden, hurtig sidehastighedshastighed, flere integrationer, overkommelig pris samt 60% rabat for WordPress-installation og andre fordele.

WordPress er et gratis downloadbart CMS, der overhovedet kan installeres uden beregning. Systemet tillader dog integration af tredjeparts plugins og udvidelser, der krævede yderligere budgetinvesteringer. Det samme handler om omkostning til skabelonintegration, hosting og domænenavn.

Installer WordPress gratis

Mobirise – Gratis websidebygningssoftware

Mobirise - Gratis websidebygningssoftware

Mobirise – er en gratis downloadbar software skal du oprindeligt installere på din Mac, inden du begynder at arbejde med din webstedsudvikling. Systemet er bygget med brugervenlighed og enkelhed i tankerne, og det kræver ikke nogen webdesignfærdigheder eller ekspertise for at blive brugt effektivt af nybegynderne.

Her er listen over de største fordele ved Mobirise:

 • Indholdsblokke – Webstedsbyggeren har en blokbaseret struktur, som gør det muligt at designe websteder ud fra færdige indholdsblokke. Deres samlede antal overstiger i øjeblikket 800 varer, og det vokser konstant. At arrangere og tilpasse blokke er enkelt og giver mulighed for at oprette den krævede webstedsstruktur. Websteder, der er lanceret med Mobirise, er som standard lydhøre.
 • AMP Website Builder – Mobirise tilbyder integreret AMP-webstedsbygger, som giver dig mulighed for at starte og administrere projekter, der er optimeret optimeret til mobilsøgning og sikre hurtig download af websider.
 • Designtilpasningsværktøjer – Mobirise-designtilpasningsværktøjer kommer ud af boksen. De gør det enkelt at justere de største webstedsparametre, style, integrere flere mediefiler og udføre andre handlinger.
 • Hosting Choice – Webstedsbyggeren har ikke integreret hosting, men det gør det muligt at være vært for dit færdige projekt med GitHub-sider gratis.

Mobirise er en helt gratis websoftware, men du skal betale for webstedshosting, domænenavn og integrationer. Der er også Premium Pack, der leveres med betalte udvidelser samt alt-i-et-sæt, hvor du kan vælge mellem ekstra plugins og temaer. Prisen på Premium Kit udgør $ 129.

Download Mobirise gratis

Blocks – Nemmeste træk og slip webstedsbygger

Blocks - Nemmeste træk og slip webstedsbygger

blokke – er en specialiseret webstedsbygger-software til Mac, som kan være en anstændig løsning, hvis du har brug for at oprette en iørefaldende portefølje, attraktiv destinationsside eller et websted til at markedsføre produkter / tjenester online. Webstedsbyggeren har en træk-og-slip-funktion til at håndtere let redigering. Det leveres med et højt fleksibilitetsniveau og en pakke ekstra værktøjer.

Listen over Blocks-fortjeneste er som følger:

 • Blok- og murstenstruktur – Webstedsbyggeren tilbyder en blok- og murstenstruktur. Du skal bare vælge færdige indholdsblokke og tilpasse dem efter behov. WYSIWYG-sideværktøjet gør redigering enkel og hurtig. Ingen kodningsfærdigheder eller FTP-manager er påkrævet for at starte et websted med Blocs, men dette udløser behovet for at kigge efter en ekstern hostingudbyder for at uploade og opdatere filerne, når det er nødvendigt.
 • HTML-baseret webstedsstruktur – Blocks har ikke et sky-dashboard til at redigere indhold. I stedet bliver du tilbudt en primær HTML-baseret webstedsstruktur. For at få et mere komplekst projekt skal du tilpasse dit websted med et CMS. Dette kræver åbenlyst kodningsfærdigheder og baggrund af webdesign. Systemet har ikke integrerede standardskabeloner, da dette er dybest set den app, der bruges til at starte HTML-baserede temaer på egen hånd.
 • Skabelonudvikling – Temaerne er udviklet ved anvendelse af lagerredigeringsværktøjer. Hvis denne indstilling ikke appellerer til dig af en eller anden grund, kan du få betalte skabeloner på tjenestens officielle websted (udgifterne til et tema udgør $ 20).

Blocs har en gratis prøveversion, der kan downloades, og to betalte licenstyper, hvis omkostninger udgør $ 80 og $ 360 tilsvarende. Bortset fra det, bliver du nødt til at betale omkring $ 100 pr. År for hosting og omkring $ 60 for en mulighed for at skifte fra den gamle webstedsversion af tjenesten til den nye.

Prøv blokke gratis

Bundlinie

Det største problem med at bygge websteder med Mac var fraværet af anstændig software. Webstedsbyggere kan være en fantastisk erstatning for Mac-software, der dækker en bred vifte af webdesignbehov og leverer kraftfulde funktionssæt, der er nødvendige for at skabe og styre et fuldt projekt.

Hvis du søger efter en Mac-software af høj kvalitet, kan webstedsbyggere, der er gennemgået ovenfor, vise sig at være den bedste løsning. Valg af en af ​​dem kan være en udfordring, hvis du aldrig har arbejdet med disse systemer før. Vær opmærksom på, at hvert system fungerer godt til afslutningen af ​​en bestemt række opgaver, der ikke kan påvirke valg af software.

Således er Wix den alt-i-en-webstedsbygger, der bruges til at starte og styre forskellige typer websteder, herunder blogs, destinationssider, porteføljer, forretningswebsteder og online butikker. RapidWeaver er den bedste webdesignsoftware, der er specielt oprettet til Mac-brugere. WordPress er det verdensberømte CMS, der kræver installations- og kodningsfærdigheder for at starte high end-projekter. Mobirise er en gratis downloadbar software, der er kendt for sin brugervenlighed og stærke fokus på newbies behov. Blokke er den enkleste træk-og-slip-websitebygger bruges til at starte destinationssider, promo-websteder, destinationssider og andre typer personlige / forretningsprojekter.

Hvis du ikke er sikker på, om den bedste software til Mac er, giver det mening at teste hvert system på forhånd. Dette er den mest pålidelige måde at vælge systemet, der fungerer bedst for dit individuelle projekt.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map