Bedste webstedsbyggere for kunstnere

Bedste webstedsbyggere for kunstnere


En kunstners websted bliver et nyttigt værktøj, hvis du er klar til at gå online og udvide din fanbase. Hvis du formår at skabe det med succes, vil dine chancer for at få overskud fra dit arbejde til sidst stige.

Lad os se det faktum: de fleste kunstnere har bare ikke tid til at lære komplekse webdesignnyancer, selvom de har et sådant ønske. De har travlt med deres kreative liv, udstillinger og præsentationer og har brug for et enkelt og forståeligt værktøj, der giver dem mulighed for at oprette en DIY-webside uden nødvendigheden af ​​at lære det grundlæggende.

Dette er hvad der gør en webstedsbygger til det bedste valg til lancering af websteder for kunstnere. Disse tjenester er brugervenlige, overkommelige og praktiske. De hjælper med at skære ned tid og kræfter for at køre et funktionelt og tiltalende websted.

Det, der er vigtigt, behøver du ikke at være webdesignekspert for at gennemføre et projekt på egen hånd. Med en webstedsbygger af høj kvalitet ser din kunstners websted ikke dårligere ud (eller endda bedre) end et websted designet af en professionel.

Det er på høje tid at gennemgå de mest populære webstedsbyggere, som du effektivt kan bruge til dine webbygningsformål.

Vi testede 10 ud af de bedste webstedsbyggere for kunstnere:

 1. Wix – Den bedste webstedsbygger for kunstnere
 2. WordPress – GRATIS CMS til at oprette en kunstnerside
 3. Shopify – Bedste e-handelsplatform til salg af kunst online
 4. Weebly – Gratis kunstner-webstedsbygger
 5. uKit – Den bedste websitebygger for små virksomheder
 6. Bogmærke – AI-baseret webstedsbygger for kunstnere
 7. Adobe Portfolio – Personlige porteføljer til kunstnere
 8. Format – Brugervenlig Portfolio Website Builder
 9. Ning – Opret dit personlige sociale netværk
 10. Heek – Den enkleste måde at bringe din virksomhed online på

Med et sådant virkelig forbløffende valg af webbygningsværktøjer, du kan bruge til at starte og styre et websted for kunstnere, er det bestemt ikke så let at vælge det der passer mest til dine behov og forventninger mest af alt.

Den eneste mulige løsning på problemet er at gennemgå hvert af de førnævnte systemer for at lade dig sammenligne deres funktionalitet, designtilpasningsmetoder, brugervenlighed, bekvemmelighed og prispolitik. Det er præcis, hvad vi skal gøre med det samme.

Wix – Den bedste webstedsbygger for kunstnere

Wix webstedsbygger

Wix – er den bedste webstedsbygger og hosting for kunstnere, der agter at få et websted af høj kvalitet på næsten ingen tid. Systemet leveres med et kraftfuldt funktionssæt, visuel redaktør, intuitiv interface og professionelle tilpassede branche-specifikke skabeloner.

Med det avancerede Wix ADI-teknologi, kan du oprette et avanceret kunstners websted ved at indsende oplysninger om dit kreative liv og tilføje galleriet for dine værker. Systemet vil automatisk tage sig af resten og generere et professionelt websted til dig. Hvis du selv ønsker at foretage ændringer, er du velkommen til at bruge standardeditoren, som også er tilgængelig her.

Med Wix kan du forbinde en blog til dit websted. Hvis du har til hensigt at tilbyde nogle af dine værker til salg eller udstede gavekort, rabatter og andre specialtilbud, kan du gøre det oprette en webshop med dette formål.

En gratis integrerbar Wix Art Store widget tilgængelig i App-marked har alt hvad du har brug for for at præsentere, markedsføre og sælge dine kunstværker direkte på webstedet. Upload blot fotos, angiv priser, indstil betalingsmuligheder og begynd at sælge. Andre widgets (Begivenhedskalender, Wix Pro Galleri, Wix Begivenheder, Wix Video, Gavekort) vil også have en positiv indvirkning på dit websteds funktionalitet. Bortset fra det tilbyder Wix et rigt udvalg af mobilklar og fuldt tilpassede skabeloner til kunstnerwebsteder.

Koste: Wix har en levetidsplan med nul-omkostninger for brugere, der er villige til at starte gratis. Det har også separate abonnementer på standard- og forretnings- / e-handelswebsteder. Omkostningerne ved standardplaner (der er 4 af dem her) starter med $ 13 at nå $ 39 per måned. Med hensyn til forretnings- / e-handelsabonnementer koster den billigste plan dig $ 23 / mo, mens den mest kostbare løsning udgør $ 500 / mo til den avancerede virksomhedsplan.

Prøv med Wix gratis

WordPress – GRATIS CMS til at oprette en kunstnerside

WordPress webstedsbygger

WordPress – er et af de mest populære og funktionelle Content Management Systemer brugt af kunstnere. Systemet er mere kompliceret end webstedsbyggerne og indebærer kendskab til webdesign færdigheder. Det leveres også med omfattende integrationsmuligheder, som har en positiv indflydelse på resultatet.

Det tager mere tid at oprette websteder for kunstnere med WordPress, men resultatet er det værd. Systemet har et sæt indbyggede skabeloner og plugins, men dette er ikke nok til at starte et stort projekt. For at få mest muligt ud af webdesignprocessen skal du surfe på nettet og vælge ekstra temaer og plugins for at blive yderligere integreret på dit websted. Nogle af de mest populære plugins til WordPress er som følger: NextGEN-galleri, sporbare sociale delingsikoner, SEO-venlige billeder, tak senere, Yoast, Ultimate Security Checker, GigPress og Kalender over begivenheder.

Koste: Brugen af ​​WordPress er helt gratis. For at få dit websted online skal du dog tage sig af hosting og integration af domænenavne. Prisen for at være vært på dit websted med det billigste Siteground-plan udgør for eksempel $ 3,95 per måned. Kvalitets plugins og skabeloner kommer også mod ekstra omkostninger.

Prøv WordPress nu

Shopify – Bedste e-handelsplatform til salg af kunst online

Shopify Startside

Shopify – er eCommerce-softwaren, der har udmærket sig som det bedste system i sin niche. Platformen gør det muligt at bygge professionelle webbutikker for kunstnere, der er villige til at sælge deres værker online. Det er her du kan oprette en portefølje med et produktgalleri og således lade brugerne vælge de ønskede elementer fra din kreative samling.

Softwaren er kendt for sine omfattende integrations- og synkroniseringsmuligheder. Når du har lanceret din webshop, kan du synkronisere den med en af ​​marketingplatforme eller regnskabssoftware, for eksempel for at se kunde- og salgsstatistikker, topsælgende produkter, betaling, skat og forsendelsesoplysninger osv..

Shopify tilbyder også Live View-funktionen der gør det muligt at spore din webbutiks ydelse, kundestrøm, konverteringsfrekvens, placeringer og besøgende kilder, salgsmængder, daglige salgsmængder og fortjenesteudvikling, antal ordrer og produktvisninger og mange andre parametre, der betyder noget for dit artistwebsted.

Derudover leveres webstedsbyggeren med overflod af produktrelaterede funktioner. Du vil være i stand til at oprette porteføljer med flere produktlister, deres beskrivelser, detaljerede anmeldelser, tiltalende vinduer osv. Et af højdepunkterne i softwaren er dets Augmented Reality Feature der gør det muligt at se de uploadede produkter, der tilbydes til salg i 3D-tilstand. Dette giver kunderne bedre forståelse af, hvad de vil købe.

Systemet giver også en mulighed for at bruge Shopcodes i App-markedet for at forenkle proceduren for mobilkøb. Ved at bruge unikke QR-koder vil kunderne blive omdirigeret til de produktsider, de er interesseret i eller direkte til checkout-procedurens sider.

Shopify App Market leveres med et rigt udvalg af widgets og tilføjelser, du kan integrere på dit artistwebsted for at øge dens funktionalitet og kundeengagementhastighed. Apps, der er tilgængelige her, er gratis og betalt, og de kan hjælpe dig med at komme i gang med dit websted med lethed. Endelig kan Shopify prale af en af ​​de mest imponerende samlinger af høj kvalitet af responsive fuldt tilpassede skabeloner. Vælg det ene, der kommer op til dine kreative behov og præferencer, og gå videre til at starte dit projekt!

Koste: Shopify har en gratis 14-dages prøveversion, der giver dig mulighed for at teste fordelene ved softwaren, inden du vælger et af dens abonnementer. Systemet har også fire betalte planer, hvis omkostninger starter med $ 9 / mo og går op til $ 299 / mo. Shopify er et transaktionsfrit system, men det opkræver kreditkorttransaktioner for de brugere, der vælger Shopify Payments for at acceptere kreditkort i deres webbutikker.

Prøv Shopify gratis

Weebly – Gratis kunstner-webstedsbygger

Weebly

Weebly – er en letanvendelig skywebsite-builder, hvis funktionssæt er mere end nok til at starte og regelmæssigt opdatere websteder for kunstnere. Platformen har for nylig fået e-handelsspecialisering, men det er også muligt at lancere andre projekttyper (inklusive porteføljer) her. Weebly leveres med en træk-og-slip-editor og en “boks” -modelstruktur, der giver dig mulighed for at kontrollere hele processen med dit projektoprettelse.

Som nævnt ovenfor har Weebly nu stærk e-handelsspecialisering, hvilket er en bonus for kunstnere, der er villige til at oprette kvalitetsporteføljer. Systemet tilbyder et sæt funktioner, der gør det muligt at begynde at sælge dine værker online, og holde kontrol med betalings- og forsendelsesoplysninger for at give kunderne tilfredse.

Webstedsbyggeren tilbyder også flere layouts for annoncer at vælge imellem. Når du tilføjer en ny side til dit projekt, vil du være i stand til at vælge et bestemt layout til det. Disse inkluderer startsiden og Om os-sektioner, kontakter, gallerier og mange flere. Webstedsbyggeren skiller sig ud fra mængden på grund af dens avancerede indstillinger for billedredigering og tilgængelighed af videohosting. Disse fordele vil helt sikkert komme til nytte for dig, når du tilføjer fotos af dine værker, videopræsentationer fra udstillinger eller shows og andre lignende projekter.

Hvis du ønsker at give dit kunstnerwebsted avanceret funktionalitet og avanceret design, skal du gå videre til adgang Weebly App Center. Det er her, du vil støde på flere applikationer, tilføjelser og udvidelser (som f.eks. LiveChat, Call-out-Box eller Event Calendar), hvis integration helt sikkert vil tiltrække og bevare kundens opmærksomhed.

Weebly er også kendt for sin samling af lydhør skabeloner for reklamer såvel som en avanceret Form Builder, som giver dig mulighed for at oprette online-undersøgelser og kontaktformularer til målretning mod potentielle kunder.

Koste: Weebly har en gratis plan, der fungerer godt, når det kommer til første serviceudforskning. Derudover tilbyder det abonnementer på standard- og e-handelswebsteder. Den billigste plan koster dig $ 4, mens den dyreste præstationsplan udgør $ 38 om måneden.

Prøv Weebly gratis

uKit – Den bedste websitebygger for små virksomheder

uKit webstedsbygger

uKit – er et kodefrit system, der tilbyder alt, hvad kunstnere muligvis har brug for for at oprette smukke porteføljer. Der er ingen begrænsninger for de kreative måder, du kan udtrykke dig selv på, da uKit henvender sig til annoncer af alle genrer. Med uKit kan du bogstaveligt talt oprette et komplet websted på omkring en time og fylde det med dit eget indhold.

Webstedsbyggeren leveres med en intuitiv træk-og-slip-webstededitor, praktisk dashboard og nyttige retningslinjer, der giver dig mulighed for at designe og administrere websteder for top notch for kunstnere. Det er godt at nævne, at uKit giver dig mulighed for at oprette fulde websteder, der ikke kun viser dine kunstværker, men også udfører andre funktioner, herunder indsamling af oplysninger fra dine besøgende via e-mail-formularer og LiveChat, blogging og endda e-handel. For at reducere udviklingstiden tilbyder uKit et sæt responsive temaer, hvor du kan støde på skabeloner, der er egnede til at opbygge kunstnerwebsteder.

Koste: Den billigste uKit-plan udgør $ 4 pr. måned, mens det dyreste abonnement koster $ 12 om måneden. Du kan teste de betalte funktioner gratis i løbet af 14-dages prøveperiode.

Prøv uKit gratis

Adobe Portfolio – Personligt porteføljewebsted for kunstnere

Adobe-portefølje

Adobe Portfolio – er en platform, hvis navn allerede taler for sig selv. Systemet fungerer godt til udvikling af funktionsladede porteføljewebsteder til fotografer, kunstnere og skabere. Adobe Portfolio er ikke så nemt at mestre til førstegangsholdere, men hvis du investerer lidt af din indsats og tid, vil du i sidste ende kunne lancere et websted for kunstnerkvalitet.

I modsætning til sine flere konkurrenter har Adobe Portfolio ikke en integreret e-handelsmotor, så du kan sælge dine værker via webstedet. På den anden side tilbyder platformen nogle kernefunktioner, der får den til at skille sig ud fra mængden. Det giver let projektimport der giver mulighed for enkel og hurtig integration med Photoshop Lightbox, Adobe Stock eller Behance for at uploade dine porteføljebilleder.

Automatisk ændring af billede er en anden funktion, du måske værdsætter om Adobe Portfolio. Det indebærer, at tjenesten automatisk passer til de uploadede billeder, så de ideelt passer til dit projekt. Webstedsbyggeren tillader uploade de ubegrænsede fotosamlinger og skaber separate sider til hver af dem. Det er meget praktisk at gennemsøge, og det giver også din portefølje et logisk struktureret og velorganiseret look.

Adobe-portefølje synkroniserer automatisk dine billedversioner og viser dem øjeblikkeligt, uanset hvor ofte du redigerer eller ændrer dem. Systemet opdaterer alle nye redigeringer, hver gang du beslutter at redigere et foto.

Koste: Som produktet af Adobe Creative Cloud-softwaren er Adobe Portfolio gratis for alle systembrugere. For alle tredjepartsbrugere betales imidlertid tjenesten. Det tilbyder tre abonnementer, som koster fra $ 9,99 og op til $ 52,99 om måneden. Vær opmærksom på, at du også bliver nødt til at købe et domænenavn, hvilket muligvis koster dig fra $ 10 til $ 20 Per år.

Prøv Adobe Portfolio gratis

Format – Brugervenlig Portfolio Website Builder

Format

Format – er en specialiseret webstedsbygger for kunstnere, der gør det muligt at skabe imponerende projekter til at vise forskellige slags kunstværker. Systemet er placeret som en progressiv portefølje-webstedsbygger, der leveres med en visuel redaktør og tilbyder et sæt industrispecifikke funktioner. Tjenesten fungerer godt for kunstnere, der ønsker at præsentere deres fotos og kunstværker i webstedsformatet for effektivt at fremme deres færdigheder, produkter og tjenester.

Webstedsbyggeren har en integreret webshop, som giver dig mulighed for at sælge digitale eller fysiske kunstværker. Dette er stedet, hvor du regelmæssigt kan opdatere sortimentet af produkter, indstille betalings- og leveringsmuligheder. Systemet tillader også lancering og forbindelse af en blog til din kunstners websted for at øge brugerinteraktion og involvering i den kreative proces.

For hurtigt at offentliggøre og redigere dine fotos kan du yderligere downloade eller installere Adobe Lightroom eller Format Publisher-plugin. Det er også muligt at uploade fotos til webstedegallerier ved hjælp af din mobile iPhone-app. Alt i alt giver Format mulighed for at oprette tre typer websider – Galleri, tilpassede sider og samling. Hvis du planlægger at oprette et projekt i samarbejde med dine partnere, kan du nå Proofing-sektionen for at aktivere / deaktivere bestemte webstedsafsnit og ændre adgangen til dem.

Koste: Format har en 14-dages gratis prøveversion og tre betalte planer, hvis omkostninger spænder mellem $ 6 og $ 25 pr. måned afhængigt af de inkluderede funktioner.

Prøv format gratis

Bogmærke – AI-baseret webstedsbygger for kunstnere

bogmærke

Bogmærke – er en webstedsbygger, hvor du nemt kan starte en kunstners websted uden at bruge en formue på det. Du behøver ikke at have design- eller kodningsfærdigheder. Webstedsbyggeren sikrer intuitiv webopbygningsoplevelse og giver et rigt funktionssæt – det er nøjagtigt hvad ikke-professionelle har brug for.

AIDA-assistent er den øverste bogmærkefunktion, der automatisk kan designe en kunstners websted på mindre end et par minutter. Det eneste, du skal gøre, er at indsende det indhold, du gerne skal vises på hjemmesiden, og se resultatet. For at imponere dine besøgende på webstedet giver systemet mulighed for at indstille en unik videobaggrund til at fortælle din historie.

Det er også muligt at uploade gratis billeder og videoer for at skabe et positivt visuelt indtryk. Bookmark Photo Editor giver dig mulighed for at redigere de uploadede fotos for at justere dem til din webstedsstruktur. Hvad mere er, Bogmærke indeholder et integreret e-handelsmodul, du kan bruge til at starte og styre en online butik til at sælge dine kunstværker, souvenirs eller mærketilbehør.

Koste: Bogmærke har en gratis plan og to betalte abonnementer. Deres omkostninger udgør $ 11,99 og $ 24,99 pr. måned, når der faktureres årligt. Hvis du beslutter at foretage månedlige betalinger, vil prisen på de betalte planer være $ 15 og $ 30 pr. måned tilsvarende.

Prøv bogmærke gratis

Ning – Opret dit personlige sociale netværk

Ning

Ning – er en platform, som gør det muligt at oprette dit eget sociale netværk for at vise din portefølje og fremme dit talent. Systemet giver mulighed for individuel tilpasning af samfundsstyring og giver alsidige sociale medieintegrationsmuligheder. Du kan oprette dit eget websted gratis her for yderligere at give det enestående visuelt design, generere opmærksomhedsangrebende indhold og udvikle dit brand. Fra i dag er over 2 millioner netværk kasseret ved hjælp af NING, og det er bare en ret god start!

Systemet leveres med en integreret e-handelsmotor der tillader effektiv trafikgenerering. Uanset om du skal start et websted, en blog, et socialt medienetværk osv., kan du tjene penge på den på grund af de integrerede systemfunktioner. Hvad er vigtigt for dig behøver ikke at have kodningsevner for at begynde at arbejde med platformen. Træk-og-slip-netværksbyggeren lader dig nemt starte et professionelt websted næsten på kort tid.

Ning.com tillader det social integration. Når du er registreret i systemet, kan du tilmelde dig førende sociale medieplatforme, såsom Twitter, Facebook, Google, LinkedIn og mange flere – listen er ret lang. Du kan integrere indhold fra andre sociale medieressourcer og RSS-feeds i dit aktivitetsfeed for at øge din multikanals interaktion.

Den grundlæggende Ning værktøjssæt inkluderer i øjeblikket flere avancerede indholdsstyringsfunktioner, såsom grupper, analyse, fotos, videoer, blogs, fora, afstemninger, begivenheder og mange flere. Bortset fra eCommerce-platformen, kan du effektivt bruge analytiske værktøjer for at holde styr på din trafik, konverteringer og aktivitetssucces, MailChimp e-mail-automatisering mulighed for at starte effektive e-mail-kampagner og styre automatiserede e-mail-lister, radio- og tv-transmission og andre ubestridelige fordele.

Koste: Ning.com tilbyder en 14-dages gratis prøveversion for ethvert abonnement, du vil gå til. Alt i alt har systemet tre betalte planer, hvis omkostninger starter med $ 25 / mo og når $ 99 / mo. Vær opmærksom på, at du kan spare op til 20% af dine abonnementsomkostninger, når du betaler for hele året på én gang.

Prøv Ning gratis

Heek – Den enkleste måde at bringe din virksomhed online på

Heek

Heek– er en gratis og brugervenlig webstedsbygger, som leveres med detaljerede retningslinjer og tutorials, der hjælper dig effektivt med at komme i gang med dit artistwebsted. Systemet er AI-drevne da det skaber et websted af høj kvalitet til dig via chatindstillingen. Bare svar på de spørgsmål, der er anført i chatten for at give oplysninger, som Heek vil bruge videre, mens du lancerer en personlig portefølje til dig. Det er meget enkelt og forbløffende interessant!

Brug af kraften i kunstig intelligens, Heek guider dig gennem de vigtigste faser i webstedsoprettelsesprocessen, der tilbyder masser af trin-for-trin-tutorials og giver nyttige anbefalinger om websidestruktur, indhold, billeder, mediefiler og andre elementer, der er essentielle, når det kommer til din porteføljeoprettelse.

Webstedsbyggeren sikrer utroligt enkel webstedets redigeringsproces med ultra-forenklede kommandoer (der er kun omkring 10 af dem), realtidsredigering og WySIWYG webdesignoplevelse, nem indholdsstyring osv..

Når du gennemser tjenestens skabelonsamling, kommer du over flere lydhør design til alle slags karrierer. Alle af dem leveres med foruddesignede HD-billeder, tekster, mediefiler og andre indholdstyper. Angiv blot hvilken niche, du fokuserer på, og Heek vil anbefale dig den bedste skabelon, der passer til dine behov.

Heek tilbyder sikker og gratis hosting, Google Analytics-statistik, reserven til domænenavn eller overfør den af ​​dine egne, online kontaktformularer, sociale netværk osv. Desuden giver webstedsbyggeren flere indstillinger for indholdsstyring, herunder oprettelse af team-side og prissideside, menuskærm, produktkatalog, tjenester / portfolio-præsentation, tidsplanvisning, YouTube / Vimeo / Twitch / Dailymotion videointegration, oprettelse af blog, Google Maps-integration, oprettelse af bio- og blog, visning af kundevurderinger, samling af lagerfotos, oprettelse af portefølje og mange flere.

Koste: Webstedsbyggeren har en forretningsplan, hvis udgifter udgør $ 19,9 / mo og All Inclusive-planen, hvis omkostninger tilpasses individuelt med hensyn til brugernes behov. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med planernes tjenester eller vilkår, garanterer Heek 14-dages pengene-tilbage-garanti.

Prøv Heek gratis

Hvilke funktioner skal et websted med stor kunstnerportefølje have?

Som kunstner har du førstehånds viden om, hvor krævende og hurtigt ændring af de store kunsttrends er. Det betyder, at det at opbygge et websted for en kunstnerportefølje ikke handler om at bringe din kreativitet online, men det handler også om at skabe trafik og generere overskud. Det er et af de mål, som de fleste freelancere og uafhængige kunstnere forfølger, når de starter deres projekter.

At oprette et websted er den bedste måde at fremvise dit arbejde og vise al portefølje på et sted. Det forventes, at du giver oplysninger om dig selv, din kreative tilgang, stilarter, du arbejder i, og dine kontakter for at holde kontakten med potentielle kunder. Derfor er det fornuftigt at påpege for must-have-elementer på ethvert portfolio-websted:

 • Responsiv design

  Design er det, der fremkalder store følelser og tilskynder brugere til yderligere browsing på websitet. Jo mere imponerende dit porteføljedesign er – jo flere chancer for at få brugerne opmærksomhed og til at skille sig ud fra mængden, du har. Sørg for, at dit websted har responsivt design, så brugerne kan gennemse det fra forskellige enheder. Det er den helt sikre måde at øge din trafikstrøm på.

 • Engagerende og værdifuldt indhold

  Design er kun halvdelen af ​​virksomheden, når det gælder udviklingen af ​​et porteføljewebsted. En anden nødvendigt del af det er indhold. Din portefølje skal omfatte listen over elementer, det er bare ikke tænkeligt uden. Disse inkluderer din egen bio, porteføljesektion, kontakter, kundevurderinger, videoer og fotogallerier fra dine udstillinger og kunstshow, prispolitik og selvfølgelig opfordring til handling, der lokker dine potentielle kunder til at købe fra dig.

  Åh, og glem ikke tidspunktet for afgivelse af webstedet. Brugere har normalt brug for omkring 3,5 sekunder for at danne deres mening og beslutte, om dit projekt er værd at gennemse yderligere. Det er det, der gør indholdet så værdifuldt og vigtigt.

 • Porteføljekvalitet

  Når det kommer til at oprette kunstnerwebsteder, er porteføljekvalitet en prioritet. Hvordan kan du ellers vise dine værker til fordel, og hvordan ellers kan brugerne danne den uvildige mening om dit talent? Således skal din portefølje være omdrejningspunktet for dit artistwebsted – stedet, hvor målgruppen skal gå for at se, hvad du er i stand til og bestemme, om de er klar til at købe fra dig.

  Det giver ikke mening at føje alle dine fotos til porteføljesektionen – vælg bare dem, der fortjener særlig opmærksomhed og er det rigtige højdepunkt i din samling – dem, du er oprigtigt stolt af. Annoncer kun fotos af høj kvalitet, og glem ikke at beskrive dem.

 • Forbindelse med målgruppen

  For så vidt som det primære formål med oprettelsen af ​​dit artistwebsite er generering af målgruppen og profitvækst, skal dit websted indeholde de elementer, der tilskynder til aktiv kommunikation en spændende interaktion med brugerne.

  Du kan tilføje en blog, et forum, et diskussionsforum, en afstemning, en kommentarsektion eller ethvert andet portfolio-webstedselement, der giver dig mulighed for at komme i kontakt med brugere, hvilket potentielt øger konverteringsfrekvensen.

  Som det ses ovenfra, er et værdigt kunstnerside tænkeligt uden visse elementer. Brug af webstedsbyggere vil forenkle denne opgave for dig, da disse systemer normalt leveres med det integrerede funktionssæt og en liste over værktøjer, der er nødvendige for at designe, og de fremmer et professionelt porteføljeprojekt. Vælg bare det system, der fungerer bedst for dig, og start med at arbejde på dit websted.

Hvilken webstedsbygger er bedst til kunstnerportefølje?

Der er masser af webstedsbyggere – både populære og mindre kendte – du kan bruge til at starte et porteføljeprojekt. Den bedste mulighed, du kan gå til, når du vælger det bedste webbygningsværktøj, er at vælge en af ​​de velprøvede platforme, der er inkluderet på vores øverste liste. Disse systemer fungerer lige godt for begyndere og webdesign-professionelle. De er funktionsladede og leveres med de værktøjer, der udelukkende er skræddersyet til kunstnerens behov.

Hvis du imidlertid har kompetencer inden for webdesign og kodning, kan du vælge for et mere komplekst og funktionelt system – WordPress. Denne CMS er kendt for sine omfattende plugin- og skabelonintegrationsmuligheder. Dette kan muligvis udløse behovet for kodedigering. Hvis du er sikker på, at du vil klare udfordringen, vil brugen af ​​WordPress helt sikkert hjælpe dig med at designe en professionel kunstnerportefølje.

Er det fornuftigt at bruge mindre populære webstedsbyggere i stedet for dem, der er nævnt ovenfor? Faktisk nej. Sagen er, at disse systemer ofte mangler must-have-funktioner, og de kan ikke sikre det krævede fantasi og sikkerhedsniveau for dit projekt. Hvad er følelsen af ​​at investere i et tvivlsomt og upopulært system, der kan udgøre dit projekt i fare i det lange løb?

Er det muligt at oprette en kunstnerside gratis?

Teknisk er det muligt at oprette en kunstnerwebsted uden omkostninger overhovedet. Uanset hvad tilbyder mange webstedsbyggere gratis planer, som dog for det meste kommer med visse begrænsninger som fravær af et domænenavn, begrænset adgang til funktionssættet, begrænset valg af skabelon og mangel på værktøjer til designtilpasning.

Hvad du dog skal være klar over, er, at lancering af din porteføljewebsted på en gratis plan ikke giver nogen mening, især når du sigter mod at opbygge et fuldt projekt. Et sådant websted skal have et tilsluttet SSL-certifikat, dit domænenavn efter eget valg, pålidelig og sikker hosting, for ikke at nævne professionelle skabeloner og avanceret funktionssæt.

En portefølje er dit besøgskort på nettet. Lad os indse det: at placere det som et midlertidigt projekt er bare meningsløst og ikke seriøst. Når du har besluttet at starte et websted med kunstnerkvalitet og popularisere din kreativitet, skal du være klar til at investere i det.

Bundlinie

Et kvalitetswebsted er et must-have-værktøj for kunstnere, der er villige til at etablere online-tilstedeværelse og forfølge langvarige mål. Det er et uundværligt projekt for annoncer, der har til hensigt effektivt at vise deres talent, vokse kundebase og til sidst tjene profit.

For at få mest muligt ud af din portefølje skal du dog gøre din bedste for at gøre den logisk struktureret og fuldt udstyret. Hvis du føler, at du mangler de krævede færdigheder i webdesign, vil det at bruge en webstedsbygger være den bedste løsning. Der er mange af dem derude, men ikke alle af dem er værd at være opmærksom på. Systemer nævnt ovenfor er de bedste nicherepræsentanter, der ikke kun forenkler oprettelsen af ​​webstedet, men også sikrer et værdigt resultat.

Bortset fra almindelige alt-i-en-websitebygere, kan du også bruge specialiserede tjenester eller WordPress. Det er op til dig at træffe valget baseret på ekspertise, projektkompleksitet og resultat, som du håber at benytte i det lange løb.

At vælge det bedste webbygningsværktøj til kunstnere er ofte en udfordring. Hvis du formår at finde den service, der fuldstændigt lever op til dine behov og forventninger, får du helt sikkert et komplet websted. Tag dig tid til at prøve de systemer, der er gennemgået i stillingen for at tage den objektive beslutning, og gør dig klar til at investere i dit projekt for at være tilfreds med resultatet.

Opret et gratis kunstnerwebsted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map