Bedste webstedsbyggere til at oprette en blog

Bedste webstedsbyggere til at oprette en blog


Den moderne verden kan ikke tænkes uden det globale netværk og de ubegrænsede fordele, den afslører. Blogging har altid været, og forbliver nu den ubestridelige del af det digitaliserede samfund. Faktisk er der intet overraskende ved det, da blogging er en populær, udbredt og ret effektiv måde til kundegenerering og kundegrundvækst på.

Blogging omfatter flere fordele ad gangen. Det giver dig mulighed for at holde kontakten med målgruppen, oprette brugerfællesskaber baseret på deres interesser og emner, indlede diskussioner, der tiltrækker bruger opmærksomhed og deltager aktivt i dem og dermed skaber kundernes tillid.

Antag, at du har besluttet at starte en blog. Et af de første spørgsmål, du vil være bekymret for, er valg af det rigtige webbygningsværktøj. Med et så omfattende udvalg af disse systemer, der findes på det moderne webdesignmarked, viser det sig ofte ikke at være så let at finde den platform, der dækker hele spektret af dine blogbehov.

Dette gælder især, når det kommer til førstegangsholdere, der ikke er dygtige til alle blog-bygningsnyancer og derfor ofte står over for flere problemer, mens de vælger. Hvad du bør vide, er, at du kan vælge mellem to populære muligheder:

 • Forbindelsen af ​​en blog til det færdige websted;
 • Lanceringen og tilpasningen af ​​en blog fra bunden.

Valget af webbygningsværktøj afhænger således mest af den mulighed, du vil gå efter.

I de fleste tilfælde er den anden løsning mere at foretrække for brugere, der har langvarige webdesign-ambitioner og ønsker at benytte flere fordele på én gang. Disse inkluderer en mulighed for at starte et komplet bloggingwebsted for at give alle de nødvendige forretningsrelaterede oplysninger ekstra profitproduktionsmuligheder, en chance for at finde medtænkere og indlede interessante diskussioner med dem, promovere din virksomhed og til sidst skabe en stor professionelt blogging netværk.

Hvis dette er de mål, du i øjeblikket forfølger, har vi ret i at anbefale de bedste blogsystemer, der helt sikkert vil opfylde dine behov, krav og forventninger. Se dem nu.

Vi testede ud af 7 af de bedste webstedsbyggere til blog:

 1. WordPress – Den bedste GRATIS webstedsbygger til blogs
 2. Wix – Bedste webstedsbygger med blogintegration
 3. Blogger – Den bedste online blogplatform
 4. uCoz – 100% gratis webstedsbygger til bloggere
 5. Weebly – En af de nemmeste online blogbuilder
 6. Medium – Online websted for udgivelse for at oprette en gratis blog
 7. Tumblr – Bedste websted til gratis start af en blog

Hvilke af disse tjenester fungerer bedre til dine individuelle blogbygningsbehov? Hvilken af ​​dem sejrer over sine konkurrenter med hensyn til brugervenlighed og funktionalitet? Dette afhænger af dine personlige blogdesigns ambitioner, færdigheder og andre vigtige nuancer. For at hjælpe dig med at tage det rigtige valg er det på høje tid at gennemgå hvert system detaljeret nu.

WordPress – Den bedste GRATIS webstedsbygger til blogs

WordPress - Den bedste GRATIS webstedsbygger til blogs

WordPress – er verdens populære Content Management System, som er anerkendt som leder af blogbygningsniche på grund af dets stærke bloggefokus. Platformen skiller sig ud fra mængden på grund af dens omfattende udvalg af integrerede blogging-plugins, nicheskabeloner og fantastiske designtilpasningsværktøjer. Hvad du dog skal vide, når du bruger systemet, er det også kræver viden om kodning grundlæggende for at give din nyoprettede blog high-end personlig design.

WordPress bruges bedre sammen med Bluehost – den berømte leder af webhostingbranchen. Det er ikke underligt, da CMS ikke indeholder nogen hostingindstillinger som standard. Bluehost er den officielle hosting anbefalet af WordPress, som kan installeres med et enkelt klik og tilbyder fantastiske og kraftfulde webdesignfunktioner. Når du tænker på at starte en WordPress-blog, skal Bluehost være den bedste hosting. Forbindelsen mellem disse to systemer sikrer et fantastisk resultat og ydeevne for dit projekt.

WordPress Blogging Funktioner

 • Installation med et enkelt klik. Installation af WordPress er ekstremt let og hurtigt såvel som at abonnere på Bluehost.
 • Gutenberg Editor. Den seneste WordPress-version har introduceret den avancerede blokbaserede Gutenberg Editor, der gør det muligt at placere og arrangere indholdsblokke for at skabe unik bloggrænseflade uden særlige kodningsfærdigheder kræves (dette har gjort webstedsudvikling meget forenklet).
 • Sikkerhed og overkommelighed. At være den nummer et hosting, Bluehost tilbyder billige planer (den billigste vil kun koste dig $ 2,95 / mo), hurtig sidehastighedshastighed, sikkerhed og fleksibilitet, stærke oppetidsfrekvenser, intuitivt kontrolpanel, rig markedsplads med masser af tilføjelser, applikationer og scripts, lokale SEO-strategier, integrerede e-handelsfunktioner, stærk anti-spam-beskyttelse samt apps til forretningsprojekter eller blogs.

Hvis du har oplevelsen af ​​at oprette websteder med WordPress, er det bestemt en smart løsning at opbygge en blog med systemet. CMS er oprindeligt rettet mod blogudvikling. Som et resultat øges dine chancer for at få en fuldt udstyret, veludviklet, SEO-optimeret blog af høj kvalitet.

Prøv WordPress nu

Wix – Bedste webstedsbygger med blogintegration

Wix - Bedste webstedsbygger med blogintegration

Wix – er i øjeblikket den berømte leder inden for webdesignniche, som omfatter brugervenlighed, bekvemmelighed, intuitiv tilgang til webdesign og rimelig prispolitik. Systemet er den alt-i-en-løsning, der fungerer godt til udvikling af alle typer websteder. Blogs er ikke en undtagelse.

Webstedsbyggeren leveres med en kraftfuld integreret blogging-motor, der giver mulighed for at oprette, styre, opdatere og promovere fuldt udstyrede og visuelt tiltalende blogs. Bortset fra det rige funktionssæt leveres sådanne websteder med muligheder for sociale konti, lette styringsværktøjer, kommenteringsindstillinger og andre udiskuterbare fordele.

Wix Blogging Funktioner

 • Postplanlægning. Det er op til dig at skrive, opdatere og planlægge blogindlæg baseret på dine webdesignbehov og -planer – bare peg på tidspunktet, hvor du ønsker, at det kommende indlæg skal offentliggøres og se resultatet.
 • Udvalgte indlægssektion. Bortset fra at uploade nye indlæg, kan du henvise dem til afsnittet Udvalgte indlæg og endda tilføje en tagsky for at tildele en særlig prioritetsgrad til det fremhævede indhold.
 • Kommenterende mulighed. Wix gør det muligt at integrere kommenteringsindstillingen og endda skifte Facebook-kommentarer for at bidrage til mere effektiv brugerinteraktion og engagementsprocent.
 • Integreret hosting. Det er ikke nødvendigt at kigge efter hosting fra tredjepart for at offentliggøre din blog – Wix leveres med integreret hosting lige fra starten.
 • Oprettelse af tilpasset feed. Du kan synliggøre de krævede poster for målgruppen ved at oprette det tilpassede feed.

Hvis du har til hensigt at starte en logisk struktureret og visuelt tiltalende blog med værdig ydelse, er Wix den bedste webstedsbygger at gå til. Du behøver ikke at investere meget indsats eller penge i dette projekt, nyde dets funktionssæt, designtilpasningsværktøjer, blogfokuserede indstillinger og overkommelig prispolitik for at komme op på ethvert budget. Wix er bestemt værd at bruge!

Prøv Wix gratis

Blogger.com – Den bedste online blogplatform

Blogger.com - Den bedste online blogplatform

Blogger – er det udiskutabelt bedste websted til gratis oprettelse af blog. Dette er det Google-baserede altomfattende blogfokuserede system, der omfatter fri karakter, intuitiv webdesigntilgang, hurtig tilgængelighed og enkelhed. Selve platformen blev oprettet i 1990’erne og er allerede blevet tjenesten til udvikling af tusinder af gratis websteder. Til en vis grad har den afsløret den nye, forenklede tilgang til processen med oprettelse af blog, efter at den har gjort den intuitiv, let, hurtig og bekvem for første gangs brugere og til webdesignprofessionelle.

Blogger Blogging Funktioner

 • RSS og kommentarer understøttet. Webstedet leveres med RSS-support og kommenteringsindstilling aktiveret, hvilket er et must for alle kvalitetsblogger.
 • Google Integration. Som Google-produkt er Blogger integreret med resten af ​​sine produkter og forbliver inden for Googles økosystem. Det er en bemærkelsesværdig bonus for alle brugere, der har en Google-konto. Hvis du ikke har den – kan du slet ikke bruge Blogger.
 • Tilpasning af blogdesign. Som en hostet bloggingsplatform giver Blogger dig mulighed for at oprette og tilpasse en blog med hensyn til dine behov. CSS- og HTML-redigering understøttes her, og du kan også tilpasse individuelle blogelementer, integrere billeder og mediefiler, tilføje links til eksterne ressourcer, opsætte blogbaggrund, farvepalet og hvad ikke – dine muligheder er næsten ubegrænset her.
 • Indlæg tilføjelse og redigering. Du kan oprette, tilføje og dele det ubegrænsede antal indlæg med Blogger. Det er også muligt at redigere og opdatere dem når som helst på dagen.

At dømme efter webstedets navn oprettes Blogger udelukkende til blogging. Det er alt hvad du behøver at vide om det. Platformen er ret nem at bruge for alle, og du behøver ikke at være en ekspert for at starte websteder med den. Hjemmesiden leveres med en dejlig funktion, der udelukkende er rettet mod blogudvikling og promovering.

Prøv Blogger gratis

uCoz – 100% gratis webstedsbygger til bloggere

uCoz - 100% gratis webstedsbygger til bloggere

uCoz – er en helt gratis cloud-webstedsbygger til bloggere, der har vundet verdensomspændende popularitet på grund af den overflod af funktioner og værktøjer, der er nødvendige til kvalitetstilpasning af projektdesign. Systemet er modulbaseret, hvilket gør det muligt at vælge og arrangere indholdsblokke til at danne webstedsstruktur og levere det krævede indhold. Det tager tid at mestre systemet, da det indebærer en vis grad af kodningsbevidsthed, især hvis du agter at starte en fuldt udstyret blog.

uCoz Blogging-funktioner

 • Blogforbindelse. Webstedsbyggeren gør det muligt at vælge, integrere og tilpasse et specielt blogmodul. Det er tilgængeligt i indstillingsafsnittet, hvor du kan vælge det og indstille som startsiden for dit blogwebsted.
 • Blogtilpasning. For at give din nye blog tiltalende design og avanceret funktionalitet har du lov til at vælge en passende skabelon, justere displayfunktioner, oprette nyhedsfeedsfunktionalitet og design, tilføje og opdatere separate materialer og blogkategorier, vælge generelle egenskaber for billeder, du planlægger at tilføj til dine blogindlæg osv.
 • Opsætning af funktionalitet. Bortset fra designtilpasning gør uCoz det muligt at aktivere e-mail-kommentarmeddelelser, postvurderingsfunktion, tilføjelse af kundevurderinger samt vælge det bedst egnede indholdspræsentationsformat og antallet af indlæg, der vil være synlige på dine websidesider.
 • Blogsikkerhed. uCoz tager sig af dit webstedssikkerhed, og blogs, der er lanceret med systemet, er ikke en undtagelse. Webstedsbyggeren leveres med det automatiserede sikkerhedskopisystem, der som standard opretter din blogkopi for at forhindre potentielt tab af det indsendte indhold. Hvis der sker noget uventet med den offentliggjorte info, kan du gendanne den blogversion, der automatisk blev gemt. Derudover leveres platformen med et integreret antivirussystem, der giver dig mulighed for at scanne dine blogfiler for at sikre, at de ikke truer dit websteds sikkerhed.

uCoz er en velkendt webstedsbygger, der fungerer godt til blogudvikling, men alligevel kræver kodningsoplysning. Det er dette, der gør systemet dårligt egnet til begyndere. Lidt af din investering i tid og kræfter vil dog hjælpe dig med at starte en fuldt udstyret blog med uCoz, der vil dække hele spektret af dit webdesign og dine behov i samfundet uden at gå på kompromis med budgetfaktoren.

Prøv uCoz gratis

Weebly – En af de nemmeste online blogbyggere

Weebly - En af de nemmeste online blogbyggere

Weebly – er en af ​​de nemmeste online blogbyggere, som leveres med et karakteristisk sæt og et bundt værktøjer, der er nødvendige for at starte og med succes styre kvalitetsprojekter. Systemet blev oprindeligt oprettet med blogging-formål i tankerne, men det benyttede senere et stærkt e-handelsfokus. Således bruges det nu både til blogudvikling og oprettelse af webshop. Webstedsbyggeren skiller sig ud fra mængden på grund af dets integrerede drag-and-drop-editor, overflod af designtilpasningsværktøjer og avanceret fleksibilitet, der bidrager til glat og problemfri blogoprettelse og -styring.

Weebly blogging-funktioner

 • Nem blogoprettelse. Så vidt Weebly oprindeligt blev brugt til blogudviklingsformål, er det ganske let at konfigurere det og konfigurere de vigtigste parametre. Det tager omkring flere minutter at vælge en passende skabelon og oprette det krævede layout ved at bruge den integrerede og intuitive træk-og-slip-editor.
 • Gratis blogskabeloner. Weebly leveres med en omfattende samling af responsive og tilpassbare blogskabeloner, som alle er gratis. Webstedsbyggeren garanterer desuden gratis hosting og hurtig sidehastighedshastighed for at give brugerne valgfrihed og kreativt udtryk.
 • Weebly-promoveringsværktøj. Webstedsbyggeren giver adgang til det magtfulde Promote-værktøj, der gør det muligt hurtigt og effektivt at promovere din virksomhed / blog på nettet. Dette er alt-i-en-pakken, der består af flere værktøjer, der sikrer kvalitetsmæssig e-mail-markedsføringsmetode og et rigt valg af e-mail-skabeloner, promo-nyhedsbreve, begivenheds- / produkt introduktionsfunktioner, bulletins osv..
 • Videohosting. Weebly kan nu prale af to typer videointegrationsindstillinger, der tillader upload og publicering af videoer ud over blogindlægene. Den første er YouTube-integration, der giver dig mulighed for at vælge og indsætte videoer fra YouTube. Den anden mulighed er manuel video uploading og gratis hosting.

Weebly er en professionel webbaseret blogbygningsplatform, der leveres med et markant, kraftfuldt og fleksibelt sæt værktøjer og funktioner, der er beregnet til blogudvikling og -fremme. Webstedsbyggeren giver adgang til den brede vifte af elementer, integrationer og tilpasningsmuligheder, der sikrer kvalitetsresultater i det lange løb.

Prøv Weebly gratis

Medium – Online websted for udgivelse for at oprette en gratis blog

Medium - Online websted for udgivelse for at oprette en gratis blog

Medium – er en populær funktionsladet platform, der bruges til at oprette og offentliggøre indlæg om forskellige emner. Systemet ser sin mission i at hjælpe brugere med at udtrykke deres overbevisende ideer, viden, tanker og perspektiver ved at oprette informative blogindlæg. Medium er absolut gratis for alle, og det tager et par minutter at sende en artikel i det tilsvarende emne. Platformen tapper hjerner fra tænkere, forfattere og hengivne historiefortællere, der har til hensigt at bringe deres smarte ideer til målgruppen og afsløre de emner, der virkelig betyder noget for dem.

Medium blogging-funktioner

 • WYSIWYG-oplevelse. Platformen giver den største WYSIWYG brugergrænseflade til at skrive artikler baseret på en skabelon, der giver mulighed for valgfrihed og giver adgang til masser af designtilpasningsværktøjer til appellerende tekstformatering, link tilføjelse, stil valg og andre parametre du kan konfigurere i det visuelle mode.
 • Indstillinger for integration og tekstredigering. Bortset fra de omfattende indstillinger for postredigering og indstillinger, gør platformen det muligt at integrere foto- og videofiler for at sikre den bedste læseoplevelse.
 • Indstillinger for deling af sociale medier. Så snart materialet er skrevet og offentliggjort, kan du anbefale eller dele det på de sociale netværk, som systemet tilbyder. Det er laos muligt at bedømme og “lide” materialerne for effektivt at fremme dem.
 • Flere bidragydere. Når du arbejder med Medium, kan du samarbejde med flere forfattere, der får ret til at foretage redigeringer i teksterne, uploade og integrere mediefiler, tilføje nøgleord, forkorte URL’erne og justere indstillingerne for indlæg. Det er også muligt at gemme teksterne i udkasttilstand, indtil de er helt klar til publikationen.
 • Funktion efter postplanlægning. Systemet tillader planlægning af tidspunktet for offentliggørelse af posten, efter det er skrevet. Dette er praktisk, hvis du har blogopdateringsplanen og ønsker at tilføje nye artikler regelmæssigt, uanset dine aktuelle planer og tilgængelighed.
 • Skift / redigerer Tracker. Platformen tillader revision af de redigeringer, der er foretaget i artiklen inden dens offentliggørelse. Det er nemt at spore alle ændringer, der er foretaget i artiklen, især hvis du deler tekstredigeringsrettigheder med andre forfattere.

Medium er en kvalitet og professionel platform, som kan bruges til blogging. Systemet giver adgang til flere historiefortællingsfunktioner, tekstredigeringsværktøjer og -muligheder, SEO-parametre og post-publiceringsindstillinger, der sikrer den uovertrufne oplevelse af blogopbygning.

Prøv Medium gratis

Tumblr – Bedste websted til gratis start af en blog

Tumblr - Bedste websted til gratis start af en blog

tumblr – er en funktionsladet platform, som gør det muligt at starte alle slags interaktive, informative og multimedierige blogs uden omkostninger overhovedet. Bortset fra multimediefilintegration giver systemet dig mulighed for at indsende og dele information fra dine sociale kanaler. Alle disse handlinger kan udføres i et enkelt instrumentbræt, hvilket især sparer din indsats og tid og sikrer et perfekt resultat. En sådan blogbygningsmetode gør det muligt at oprette og administrere flere konti, kontrollere de poster, du uploader og opdaterer.

Tumblr-bloggefunktioner

 • Forskellige blogtyper. Tumblr understøtter upload af forskellige blog / teksttyper, herunder historiefortælling, deling af ideer, tanker, meninger osv. Det er også muligt at dele links, mediefiler og endda citater her. Dette hjælper med at gøre dine blogs informative og visuelt tiltalende.
 • Kommenterende mulighed. Systemet tillader aktivering / deaktivering af brugerkommentarer, mens de sætter chatdiskussioner og almindelige indlæg. Det er også muligt at markere og følge de indlæg, som andre brugere har delt, og få dem vist på deres kontordashboards. Hvis du ønsker det, kan du gøre din blog privat eller begrænse brugeradgangsfunktioner til specificerede læsere.
 • Upload af forskellige multimediefiler. For at gøre dine indlæg og blogs tiltrækkende og interaktive kan du dele dine billeder og videoer, tilføje GIF’er, TV-serier, links, vittigheder, Spotify-feeds, historier, lydfiler, kunst- og modenyheder, diagrammer, infografik, citater, chats etc.
 • Indstillinger for deling af sociale medier. Blogsejere kan dele deres blogs via integrerede sociale mediekanaler for at give større eksponering af offentliggjorte poster til målgruppen.
 • Tumblr-køfunktion. Indstillingen gør det muligt at planlægge dine indlæg efter uger, dage og endda timer. Det betyder, at du kan skrive indlægget på forhånd, gemme det som et udkast til fremtiden og derefter offentliggøre det efter behov. Dette gør det muligt regelmæssigt at opdatere din blog, selvom du er væk i et bestemt tidsinterval.
 • HTML-redigering tilladt. Platformen lader dine redigere HTML-koder for at gøre det muligt for brugere at tilpasse deres blogdesign og vise parametre på en unik og unik måde.
 • Funktioner for meddelelser og indbakke. Disse muligheder giver blogejere og deres læsere udveksling af oplysninger, sende spørgsmål og forespørgsler til hinanden og bare chatte i realtidstilstand. Desuden er det muligt at sende anonyme beskeder til andre bloggere, hvis det er nødvendigt.

Tumblr er en ganske funktionsladet og gratis webhostetjeneste, som er helt gratis for alle. Systemet giver mulighed for at oprette forskellige blogtyper, uploade og integrere forskellige elementer, mediefiler, værktøjer og funktioner. Tjenesten tilbyder mulighed for planlægning af blogindlæg, HTML-redigeringsfunktion og regelmæssige artikelopdateringer for at holde brugerne informeret og interesseret i emnet.

Prøv Tumblr gratis

Sådan vælges en platform til min blog?

Hvis du i øjeblikket er på jagt efter den bedste bloggingsplatform og ikke kan finde ud af, hvilken service der fungerer bedre til dine blogbygningsbehov, er der et par ting, du skal overveje. Før du dykker ned i liste over populære blogplatforme og udforske deres funktioner, skal du tydeligt indse, hvad nøjagtigt du forventer af en service, du vil vælge. Dette er tilsvarende tæt knyttet til de mål, du forfølger, når du beslutter at starte en blog.

Andre aspekter, der skal tages i betragtning, er kompleksiteten af ​​den platform, du planlægger at arbejde med, din kodnings- / webdesignbaggrund (hvis det er nødvendigt) og det resultat, du ønsker at benytte i det lange løb. Endelig er det vigtigt at forstå lige fra starten, hvilken type blog nøjagtigt du vil lancere, og hvor ofte du planlægger at opdatere den. Jo oftere du planlægger at tilføje og administrere nye stillinger, jo mere fleksibel og enkel skal platformen være.

Og en ting til: glem ikke prisfastsættelsesaspektet – det giver ikke mening at betale meget for en standardblog, hvis du er en førstetimer, der lige er ved at udforske nye webdesignmuligheder. Dette er kun nogle få nuancer, du skal overveje, når du vælger den rigtige platform til dit blogging-websted.

Hvad er det bedste sted at starte en blog gratis?

Det er tæt på umuligt at vælge det bedste websted, der imødekommer alle brugers behov ad gangen. Meget afhænger af ovenstående problemer samt af en brugers kvalifikationsniveau.

En webdesigner, der bare udforsker de grundlæggende brancher, bør begrænse valget til disse systemer, som er nemme at bruge, intuitive og praktiske. Nogle af de bedste eksempler her er Blogger, Medium, tumblr og selvfølgelig, Wix. Sådanne platforme kræver ikke nogen kodningsfærdigheder for at skabe personlig blogdesign, og de tilbyder også let indlæringskurve for at hjælpe dig med at komme i gang med lethed. De tilbyder også gratis og betalte blogbygningsmuligheder for at give kreativ frihed og omfattende webdesignmuligheder.

I tilfælde af at du er en dygtig webdesigner, der er villig til at starte en komplet og informativ blog, kan du muligvis overveje at bruge et mere kompliceret system som WordPress CMS, for eksempel. Det er her du finder masser af muligheder for webdesign, avancerede tilpasningsværktøjer, forskellige integrationsmuligheder og avancerede blogadministrations- og promoveringsperspektiver. Wix vil også være et godt valg for en professionel webdesigner. Dette er webstedsbyggeren, funktionssæt og designtilpasningsmuligheder, som fungerer godt til blogudvikling. Systemet leveres med sin egen integrerede blogging-motor, som giver dig mulighed for nemt at designe en fuldt udstyret blog.

Så vejer dine webdesignfærdigheder og -mål såvel som alle fordele og ulemper ved de systemer, du er interesseret i for at træffe det valg, du vil være helt tilfreds med.

Sådan får du en blog til at se professionel ud?

En god blog har et antal must-have-funktioner, der betyder noget for hver blogger, afspejler forfatterens personlighed og fungerer som et praktisk visuelt værktøj til at drive trafik til webstedet. Inden du går videre med udviklingen af ​​dit bloggingwebsted, skal du tage dig tid til at udforske de mest afgørende funktioner, som en blog skal give for at imødekomme dine behov, forventninger og krav. Her går de:

 • Funktionalitet og designtilpasning Frihed – En fuldt udstyret blog skal være udstyret med flere værktøjer og parametre, der kan dække det omfattende udvalg af blogbygningsbehov. Dette angår både hjemmesidens ydeevne, irts visuel appel såvel som tekstredigeringsmuligheder. Det er en bruger, der skal være i stand til at redigere tekstskrifter, størrelser, stilarter, artikelbaggrunde, justere formateringsindstillinger for at give et projekt personlig look og high end-funktionalitet;
 • Præsentation af fangstindhold – Det er ingen hemmelighed, at “Indhold er kongen” og blogopbygning handler nøjagtigt om iørefaldende indholdspræsentation. Jo mere tiltalende og trendy dit webstedsindhold er, og jo mere kvalitet og nichtrelateret information det leverer, jo mere professionelt vil det være;
 • Let læringskurve – Blogopbygning skal slet ikke være vanskelig. I stedet skal det være tilgængeligt og overkommeligt for begyndere, der bare udforsker niche og ønsker at gøre deres blog til en succes. Blogs skal være lette at oprette og administrere, og de skal også være intuitive nok til at blive forstået af alle, uanset hvilken webdesignbaggrund en bruger har;
 • Hurtig indlæsningshastighed – Det er helt forståeligt, at jo hurtigere blog indlæses, desto højere vil brugeropbevaringsgraden være. Ingen ønsker at vente, indtil indholdet vises godt nok til at være synligt og tydeligt. Det er det, der gør valget af pålidelig hosting vigtigt;
 • Regelmæssige opdateringer – For at gøre din blog populær og professionel skal du obligatorisk opdatere den regelmæssigt og give nyere oplysninger om dit specialiseringsområde. Hvis du undervurderer vigtigheden af ​​dette aspekt, falder din trafikflow snart netop fordi dine brugere ikke kan finde nye oplysninger, de er interesseret i og bliver nødt til at skifte til dine konkurrenter;
 • Visuel effekt – For at give din blog trendy, stilfuldt og professionelt look, skal du sørge for at tilføje visuelle effekter til hvert eneste indlæg. Disse inkluderer billeder og videoer, lydfiler, GIF’er, animationer, infografik, afstemninger og alle disse elementer, der tilskynder brugere til aktiv blogsøgning;
 • Aktieindstillinger – Hvis du sigter mod at opbygge brugerbase, skal du gøre din blog let at dele. Dette gør det muligt for brugere, der virkelig er interesseret i dine blogindlæg og indhold generelt, at dele det med andre medtænkere (venner, kolleger, bekendte, familie, entusiaster osv.) via sociale konti eller andre delbare links, som du giver.

Bundlinie

Populariteten af ​​blogging vokser fortsat med hvert år, der går såvel som antallet af bloggere. For de fleste brugere, der har fundet op til at deltage i “blogger community”, bliver valget af den mest passende platform til at komme i gang ofte en udfordring.

WordPress, Wix, Medium, Blogger og tumblr er disse tjenester, der hjælper dig med at lancere og administrere en fuldt udstyret og informativ blog med lethed. Disse systemer er de bedste i niche på grund af deres avancerede blogopbygning, tilpasning, styring og promoveringsmuligheder.

Det endelige valg af den bedste blogudviklingsplatform skal dog være baseret på typen og specialiseringen af ​​det projekt, du ønsker at oprette, den branche, du er specialiseret i, de mål, du har sat, det resultat, du forventer at benytte i det lange løb og selvfølgelig det budget, du er klar til at investere i projektet. Det er netop derfor, valget af en passende platform, der hjælper dig med at udføre alle disse opgaver, betyder meget.

Hvilken service fungerer bedst til dine behov for webbygning? Dette afhænger af dine individuelle ambitioner om blogudvikling og af andre ovennævnte nuancer. Overvej alle de muligheder, der er gennemgået i indlægget, for at vælge den løsning, der fungerer bedst for dig.

Opret en blog GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map