Bedste webstedsbyggere til designere

hjemmeside builders for designere


Der er utallige muligheder for webbygning for kreative designere, der har til hensigt at udvikle websteder til personlig brug såvel som for professionelle webdesignere, der har brug for funktionelle værktøjer til at oprette porteføljer eller klientwebsteder med maksimal effektivitet og mindst mulig investering af kræfter og tid.

Erfaring, viden og færdigheder betyder også meget – jo dygtigere i webdesign er du, og jo mere kompliceret projektet er, jo mere avancerede programmer skal du bruge.

En vigtig faktor at overveje er, at begge brugergrupper generelt har tendens til at kigge efter enklere webbygningsværktøjer. Newbies har bare brug for færdigheder og praksis for at bruge mere komplicerede programmer, mens professionelle webdesign normalt har mange opgaver og står over for nødvendigheden af ​​at søge efter en løsning, der øger deres produktivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten og det professionelle udseende af projekter, de arbejder på. Webstedsbyggere viser sig at være den eneste rimelige løsning for begge grupper af webudviklere.

Vi testede 5 ud af de bedste webstedsbyggere til designere:

 1. Wix – Den bedste webstedsbygger for designere
 2. WordPress – Gratis CMS til professionel oprettelse af websteder
 3. Webflow – Professionel webstedsbygger til annoncer
 4. Squarespace – Nem webstedsbygger til webdesignere
 5. Weebly – fantastisk løsning til at oprette et porteføljewebsted

Uanset hvilke webdesignfærdigheder og baggrund, du har, vil du være interesseret i at gennemse anmeldelserne af de bedste webstedsbyggere, der er inkluderet på listen. Bevidsthed om deres fordele, ulemper og særlige egenskaber hjælper dig med at oprette websteder, der skiller sig ud fra mængden på grund af deres kvalitet og høje endeydelse. Se på dem nu for at beslutte den mest passende webbygningsløsning.

Wix – Den bedste webstedsbygger for designere

Wix - Den bedste webstedsbygger for designere

Wix – er den bedste alt-i-en-webstedsbygger for designere, hvilket er et ideelt valg for hver bruger, uanset den tilgængelige oplevelse og programmeringsviden. Systemet nyder den største popularitet hos dygtige webudviklere og newbies over hele kloden (over 147 millioner registreringer og 3,5 millioner premium-brugere). Det giver mulighed for at opbygge forskellige typer websteder fra bunden og leverer den uovertruffen webdesignoplevelse, man kan få, når man bruger sådanne tjenester. Wix tilbyder et sæt funktioner og værktøjer til at dække behovene i begge brugerkategorier. Se på nogle af dem nu.

For newbies:

 • Skabelonsamling. Wix er en af ​​nichelederne, når det gælder antallet af skabeloner og deres kvalitet. Webstedsbyggeren tilbyder i øjeblikket over 550 temaer, som er 100% tilpasselige og mobile klar. Dette er den funktion, der appellerer til nybegynder, der kan vælge en hvilken som helst dybde af skabelontilpasning og antal værktøjer, der er nødvendige til deres projekter.
 • Wix ADI. Newbies, der vælger Wix som webbygningsværktøj, foretrækker for det meste den kunstige design intelligens funktion, der giver mulighed for at oprette websteder i den automatiserede tilstand uden en kodningslinje kræves.
 • Visuelle effekter. Wix tilbyder et sæt visuelle effekter, hvis integration giver dit projekt ekstra ydelse og forbedret design. Nogle af de visuelle effekter Wix kan prale af inkluderer parallax-rulning, overgange mellem sider, brugerdefinerede animationer, musevirkning, videobaggrund, 3D-bevægelige elementer og animationer, brug af live-videoer osv..
 • Apps til ikke-teknisk kyndige designere. Du kan besøge Wix App Market for at vælge og bruge applikationer og tilføjelser, der forenkler webdesignprocessen. Således kan du vælge HTML iFrame / Embed App, Custom Logo Design og mange flere.

For fagfolk:

 • Standard webstededitor. Kyndige webdesignere er for det meste interesserede i at bruge standard Wix-editor, der giver mulighed for højere grad af manuel tilpasning af websteder og valgfrihed.
 • Wix Marketplace. Dette er stedet, hvor du kan Find og ansæt Wix-partnere – både freelancere og webdesignbureauer – for at udføre enhver opgave for dig. Bare gennemse i samfundet, find eksperterne, der opfylder dine krav (eller indsend din anmodning) og vent på feedbacken. Der er også en mulighed for at ansætte en grafisk designer eller en webmarketing her for at promovere dit færdige projekt på nettet.
 • Corvid af Wix. Dette er en moderne åben udviklingsplatform, der sigter mod at hjælpe brugerne med at lancere professionelle webapplikationer, der passer til forskellige nicher og webstedstyper. Uanset hvilken mission platformen har, kræver den ikke nogen kodningsfærdighed og foreløbig webdesignbaggrund. I stedet kan brugere vælge og anvende alle de værktøjer, platformen tilbyder til at skabe imponerende applikationer. Samtidig tilbyder Corvid flere muligheder for professionelle designere, så de kan bruge deres front-end-udviklingsfærdigheder til at bruge og ændre UI-elementer under processen med appudvikling.
 • Stig op af Wix. Den gratis funktion giver specialister mulighed for at få adgang til mere end 20 værktøjer tilgængelige alt sammen ét sted. De er nyttige, når det kommer til at starte, styre og promovere din virksomhed.

Koste: Wix-prispolitik er overkommelig og alsidig, da webstedsbyggeren har flere planer for at passe til ethvert webdesignbehov og -budget. Der er en helt gratis plan, der bruges til at teste systemets funktionalitet og begynde at øve dine evner ved at opbygge enkle websteder til personlig brug. Når du beslutter at gå videre til mere komplicerede webdesignopgaver, tillader Wix at vælge mellem flere mere detaljerede abonnementer, der er tilgængelige i to pakker – Standard og Business. Prisen for standardabonnementer starter med $ 13 / mo, mens omkostningerne til Business / eCommerce-planer starter med $ 23 / mo.

Prøv Wix gratis

WordPress – Gratis CMS til professionel oprettelse af websteder

WordPress - Gratis CMS til professionel oprettelse af websteder

WordPress – er en gratis CMS til professionel oprettelse af websteder, som er kendt for designere, der nogensinde har været interesseret i webstedsopbygning. Platformen har vundet verdensomspændende popularitet på grund af overflod af designtilpasningsværktøjer, omfattende integrationsmuligheder, rig plugin og skabeloncholice. Lad os se, hvad systemet har at tilbyde første gangs brugere og webdesigneksperter.

For newbies:

 • Brugervenligt interface. Systemets interface er ganske enkel og forståelig. Det gør det nemt for nybegynderne at tilføje nye sider, beskære og indsætte billeder, tilføje indlæg osv.
 • Indbyggede skabeloner og plugins. For de brugere, der ikke har arbejdet med systemet før, tilbyder WordPress et sæt indbyggede skabeloner og plugins. Deres valg og integration kræver ikke kodningskendskab.
 • Blogging. WordPress blev oprindeligt oprettet som en blogging system. Derfor er dets funktionssæt rettet mod udviklingen af ​​denne type websted. Tilføjelse og styring af blogindlæg er let og hurtigt – lige hvad begyndere har brug for!

For fagfolk:

 • Omfattende integrationsmuligheder. Hvis du kan prale af webdesignfærdigheder, vil du helt sikkert være interesseret i integrerede skabeloner og plugins. De vil især forbedre dit webstedsdesign, men deres installation kan kræve en vis grad af webdesignbevidsthed. Blandt anstændige prøver af WP-plugins til designere giver det mening at nævne TablePress, Visual Composer, Beaver Builder, WP Touch Mobile, WP Retina2x, Elementor Page Builder, Meta Slider, Slideshow, Contact Widgets, Custom Facebook Feed, Instagram Feed, Easy Google Fonts, YouTube Plugin, Responsive Lightbox af dFactory og mere.
 • Designtilpasningsfrihed. Brug af programmeringsfærdigheder sikrer designtilpasningsfrihed. WordPress giver mulighed for kodedigeringsmuligheder, som giver dig en mulighed for at udvikle, styre og opdatere unikke og imponerende projekter.

Koste: WordPress er gratis for alle. Du kan downloade og installere det uden omkostninger. Det er endda muligt lancere enkle websteder med det gratis. For at dybt tilpasse dine projekter skal du dog integrere eksterne skabeloner og plugins, der er tilgængelige i gratis og betalte varianter. Derudover går du ikke uden at få hosting og domænenavn til dit færdige websted. Dette er også en betalt tjeneste. Heldigvis er brugen af ​​pålidelige hostingudbydere som den officielle WordPress Bluehost gør det muligt at skære ned på disse udgifter. Således koster den billigste Bluehost-plan dig $ 2,95 / mo + domænenavn som en gave – det er bestemt et rimeligt tilbud!

Download WordPress gratis

Webflow – Professionel webstedsbygger til annoncer

Webflow - Professionel webstedsbygger til annoncer

Webflow – er en professionel webstedsbygger til annoncer, der tillader start og styring af næsten alle typer projekter, inklusive dem, der har et højt kompleksitetsniveau. Platformen leveres med en træk-og-slip-editor, tilpasselige responsive skabeloner og avancerede webstedsudviklingsværktøjer, der gør den ligner standard Content Management Systems eller professionel weboprettelsessoftware som Adobe Dreamweaver. I denne henseende fungerer Webflow stort set godt for erfarne webdesignere, der arbejder med udvikling af klientprojekter, men det kan også bruges af de webdesignere, der har til hensigt at forbedre deres færdigheder.

For newbies:

 • Responsive skabeloner. Som en designfokuseret webstedsbygger giver Webflow adgang til den enorme samling af responsive skiftbare temaer, der er tilgængelige i gratis og betalte varianter. Alt i alt er der over 200 high end-skabeloner her, som kan tilpasses helt, og der er også en mulighed for at designe en absolut personlig webside fra bunden her ved hjælp af det sorte lærred uden noget demoindhold.
 • Skabeloneditor. Webflow-skabeloneditor er mere kompliceret og usædvanlig sammenlignet med standardredaktører, men den kan også mestres af almindelige brugere. Editoren indeholder funktionerne i sædvanlige visualredaktører sammen med widgets, flere moduler, mapper og sektionen generelle indstillinger. Disse elementer udgør den såkaldte “CMS Collections” af webstedsbyggeren. Brugere kan vælge mellem Designer- og Editor-tilstande til at arbejde i.
 • Oprettelse af dynamisk indhold. Platformen lader alle brugere skabe virkelig unikt dynamisk indhold ud af de tilgængelige strukturer. Blandt de indholdstyper, du kan oprette med Webflow, giver det mening at nævne gallerier, blogs, fora, nyhedsfeeds, webformularer, begivenhedsplakater, foto / video præsentationer osv. Lightbox Gallery, Lottie og AfterEffects integration bidrager til oprettelsen af ​​personaliserede og imponerende indhold.

For fagfolk:

 • Avanceret designtilpasning. Med Webflow kan webudviklere tage fuld kontrol over JavaScript-, CSS3- og HTML5-koder for at skabe unikke web-lærreder. Systemet tilbyder også avancerede stil- og klassestyringsmuligheder for at starte kvalitet og imponerende ID-skabeloner og indholdselementer.
 • eCommerce. Webstedsbyggeren tillader oprettelse af komplette online butikker, der adskiller sig i kompleksitets- og funktionalitetsaspekter. Systemet giver en bruger ansvaret for webbutikens udviklingsproces og tilbyder en udtømmende samling af værktøjer til tilpasning af sider og e-handelsfunktioner. Disse inkluderer integreret administration af indkøbsvognsindstillinger, oprettelse af produktliste, valg af inventar og designværktøjer, opsætning af forsendelse / betaling / afgifter, ordrehåndteringsmuligheder osv..
 • Kraftige animations- og interaktionsværktøjer. Systemet giver webdesignere mulighed for at bygge komplekse og visuelt tiltalende animationer uden at skrive en kodningslinje. Således kan du oprette og integrere rullebaseret multi-trins parallax og animationer ved at forbinde bevægelse til rulleforløbet for at få en virkelig forbløffende effekt.

Koste: Webflow skiller sig ud fra mængden på grund af dens alsidige og omfattende prispolitik. Webstedsbyggeren har den uendelige gratis plan, som er tilstrækkelig til at teste platformens hele funktionssæt. Hvis du beslutter at begynde at opbygge professionelle projekter med systemet, får du tilbud om at vælge det abonnement, der er tilgængeligt i en af ​​to plangrupper. Prisen for den mest overkommelige Site Plan Pack starter med $ 12 pr. Måned, mens prisen for den billigste Account Plan Pack udgør $ 16 / mo.

Prøv webflow gratis

Squarespace – Nem webstedsbygger til webdesignere

Squarespace - Nem webstedsbygger til webdesignere

Squarespace – er en nem webstedsbygger til webdesignere og en af ​​de mest genkendelige platforme for iværksættere og annoncører fra hele verden. Systemet kan bruges til at starte forskellige typer projekter, men det udmærker sig i udviklingen af ​​onlinebutikker, professionelle porteføljer, blogs og websteder til små virksomheder. Webstedsbyggeren har et ganske karakteristisk sæt af funktioner, der imødekommer newbies og professionelle webdesigners behov. Lad os se på nogle af dem nu.

For newbies:

 • WYSIWYG Editor. At være en WYSIWYG webstedsbygger, Squarespace er en intuitiv og brugervenlig platform til førstegangsholdere. Det giver dig mulighed for at kontrollere webdesignprocessen helt fra begyndelsen og frem til publikationen og videre webstedsadministrationsfasen. Vær opmærksom på, at alle redigeringer, der er foretaget i processen med oprettelse af websider, gemmes automatisk, hvilket gør forhåndsvisningsmuligheden ikke tilgængelig. Som et resultat er det umuligt at se den endelige projektversion, før den offentliggøres, hvilket ikke er meget praktisk, især for begyndere.
 • Responsive design. Squarespace tilbyder skabeloner af høj kvalitet og helt tilpasses, hvor antallet imidlertid er noget mindre sammenlignet med andre webstedsbyggere. En bekvem træk-og-slip-redigerer af systemet giver mulighed for enkel projekttilpasning, som du effektivt kan oprette blogs, porteføljer, restaurant- og bryllupswebsteder, online butikker og andre typer projekter.
 • Nyttige integration. Systemet giver adgang til flere tilføjelser og widgets, du kan vælge og integrere i dit projekt. Du kan anvende funktionelle analytiske værktøjer (Google Analytics eller Squarespace Metrics-app) for at kontrollere din websteds ydeevne, knapper på sociale medier, kontaktformularer, foto- / videogallerier og andre elementer, der vil bidrage til dit websted.
 • Logo Maker. Når det kommer til webstedsudvikling, er det bestemt en fordel at have et kvalitetslogo, der repræsenterer din virksomhed. Platformen tilbyder et praktisk Logo Maker-værktøj, der giver dig mulighed for at uploade, tilpasse eller designe dit eget projektlogo fra bunden. Systemet tilbyder flere webdesignværktøjer og elementer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din logoudviklingsproces.
 • Blogging-platform. Med Squarespace kan alle oprette og administrere en blog for at få brugerens opmærksomhed og øge kundetilfredsheden. Den integrerede motor giver dig mulighed for at offentliggøre og opdatere poster, integrere RSS-feeds, tilføje geolocation tags, aktivere brugerkommentarer osv.

For fagfolk:

 • Portfolio Design Focus. Squarespace har et markant porteføljedesignfokus, der gør det muligt at oprette og styre professionelle porteføljer. Webstedsbyggeren giver adgang til sættet af integrerede elementer og indstillinger, herunder en Cover Page Builder, Checkout Page Editor for digitale butikker, HTML / CSS redigeringsmuligheder, Logo & Titelredigeringsværktøj osv. Der er også en high end Style Editor her, der giver dig mulighed for at vælge de krævede websidestilarter, der passer til dine aktuelle projektkrav og mål (blog sider, indeks sider, blog og begivenhed sider, forsider, gallerier osv.).
 • Marketingværktøjer. Webstedsbyggeren er rig på marketingværktøjer, der bidrager til effektiv promovering af webstedet efter dets offentliggørelse og kvalitetsinteraktion med målgruppen. Det er muligt at starte og styre e-mail-marketingkampagner, gøre brug af en omfattende indholdsimport / eksportmulighed, integrere links til e-mails og billeder på dit websted, vælge mellem flere e-mail-layout, du kan tilpasse til din smag osv..
 • eCommerce. Platformen gør det muligt at lancere og administrere små til mellemstore webbutikker af høj kvalitet. Blandt de eeCommerce-funktioner, du kan bruge, giver det mening at nævne integreret indkøbskurvopsætning, indstillinger for billede / videoindlejring, opsætning af produktvisningsparametre, SSL-certifikatforbindelse og mere. Der er også en mulighed for at justere forsendelses- / betalingsparametre, tilføje produktvariationer, implementere loyalitetsprogrammer osv.
 • Udfold værktøjssæt til historiefortælling. Det avancerede fortællingsværktøj – Udfold – gør det muligt at designe professionelt udseende socialt indhold for at sprede det yderligere i tilsvarende ressourcer. Brugere får adgang til over hundrede designerskabeloner og tilpasningselementer, der gør det muligt at skabe unikt og opmærksomhedsangrebende indhold til social deling.
 • Professionel udviklerplatform. Med Squarespace Developer Platform kan du oprette tilpassede websteder til professionel brug. Dette er et dejligt valg for alle, der bare agter at starte (eller allerede administrerer) uafhængige webdesign-forretningsprojekter. Der er en mulighed for at integrere med tredjeparts tjenester, tilpasse færdiglavede skabeloner eller designe dine egne fra bunden.

Koste: Squarespace er en moderat prissat webstedsbygger, der har planer om at imødekomme ethvert behov og webdesignmål. Systemet har ikke en gratis plan endnu, der er en gratis 14-dages prøveversion, der giver dig mulighed for at teste alle funktionerne i betalte abonnementer, før du vælger den, du vil opgradere til. Omkostningerne ved betalte planer starter med $ 12 / mo.

Prøv Squarespace gratis

Weebly – fantastisk løsning til at oprette et porteføljewebsted

Weebly - fantastisk løsning til at oprette et porteføljewebsted

Weebly – er en fantastisk løsning til at oprette et porteføljewebsted og en af ​​de nemmeste webstedsbyggere til at starte ethvert andet webbaseret projekt. Platformen leverer et bredt spektrum af designtilpasningsværktøjer, et rigt sæt responsive skabeloner, flere integration, e-handel og marketingmuligheder. Systemet er lige så forståeligt for nybegynderne og dygtige webudviklere, da det har meget at tilbyde for begge brugerkategorier. Se på de mest karakteristiske træk ved webstedsbyggeren for at indse, hvad det præcist har på lager.

For newbies:

 • Blogging-platform. Weebly leveres med en pålidelig og funktionsladet blogplatform, der gør det muligt at forbinde en blog til din hjemmeside i løbet af få minutter. Dette giver dig mulighed for at engagere bruger opmærksomhed ved at indsende og opdatere niche-relaterede artikler, integrere mediefiler og andet relateret indhold, planlægge nye publikationer, aktivere kommenteringsmulighed, dele indlæg i sociale netværk osv. Der er flere blogskabeloner at vælge imellem for at lave din blog unik og helt personlig.
 • Blokintegration. For at forenkle processen med webstedsudvikling for begyndere tilbyder webstedsbyggeren en række forskellige blokke tilgængelige i instrumentbrættet. Sammen med standardwebsiteelementer som lysbilledshows, gallerier osv. Giver platformen mulighed for kodeindlejring, der hjælper med at give dit projekt et enestående look.
 • Omfattende indholdsredigeringsindstillinger. Kompleksiteten af ​​tilpasningsprocessen for webstedet afhænger af brugernes evner og deres forventninger. Generelt bruger Weebly indholdsnet, men der er også mulighed for redigering af DIY-websteder. Således kan en nybegynder redigere tekstblokke her, ændre indstillingerne for de eksisterende elementer, ændre størrelse på og beskære rammer osv. Fravær af inline-redigering og inputmasker gør platformen til et fantastisk valg for ikke-teknikere.
 • Mobilredigering. Brugere kan også redigere deres websteder via deres mobile enheder, da der er en separat webapplikation, der muliggør denne proces. Alle trin i tilpasning af mobilwebsted afsluttes med et par klik her, mens selve processen er ret intuitiv og praktisk.

For fagfolk:

 • Deep Template Customization. Weebly-skabeloner er som standard lydhøre, mens dens WYSIWYG-editor tillader brugere at tilpasse deres projekter i en visuel tilstand. Professionelle webudviklere har dog desuden adgang til den avancerede HTML / CSS-editor, som giver dem mulighed for at tilpasse deres projekter til fordel, hvilket får et højt slutresultat.
 • Avancerede integration. Webstedsbyggeren leverer et bredt udvalg af widgets, apps og tilføjelser, du kan vælge og integrere i dit projekt. Listen over disse elementer inkluderer lysbilledshows, billedsamlinger, mediefiler, kort, søgefelt og hvad ikke. Tilgængeligheden af ​​funktionen “Embed Code” giver mulighed for at tilføje det krævede antal elementer til din webside for at give det enestående look.
 • eCommerce. Weebly har fået et stærkt e-handelsfokus efter fusionen med Square. Således giver systemet dig nu mulighed for at starte alle typer e-handelsprojekter, uanset deres kompleksitetsniveau og funktionalitet. Motoren leveres med integreret indkøbskurv og indstillinger for tilpasning af dyb webshopdesign, alsidighed af e-handelsfunktioner, betalings- / forsendelsesmuligheder, søgefilterområde, CSV-produktimport / -eksport, eksklusive loyalitetstilbud og mange flere.
 • Weebly-promoveringsværktøj. Hvis du planlægger at blive involveret i professionel webstedsudvikling, vil Weebly Promote værktøj helt sikkert komme godt med dig. Det omfatter omfattende e-mail-marketingfunktioner, herunder en mulighed for at vælge mellem forskellige e-mailtyper og -layouts (bulletins, begivenheds- og produktpræsentationer, promo-nyhedsbreve osv.). Disse funktioner øger effektiviteten af ​​e-mail-marketingkampagner, der er lanceret med Weebly.

Koste: Weebly tilbyder moderat prispolitik, så dens abonnenter kan vælge mellem flere typer planer. Webstedsbyggeren har en gratis plan, der varer i en ubegrænset periode, så du kan teste systemets funktionalitet og flere betalte planer inkluderet i to pakker – til standard- og e-handelswebsteder. Prisen på Weebly-abonnementer starter med $ 4 / mo, hvilket er et virkelig overkommelig tilbud for alle.

Prøv Weebly gratis

Bundlinie

Behovet for kvalitetswebsteder vokser fortsat, og det samme gør efterspørgslen efter værktøjer til webbygning af høj kvalitet. Det er her webstedsbyggerne viser sig at være nyttige både for begyndere og fagfolk.

Hvad du også bør indse er, at disse systemer ikke kan betragtes som et alternativ til at ansætte erfarne webdesignere, især hvis du har brug for individuel tilgang til dit projektoprettelse. Tværtimod bruger mange professionelle webudviklere webstedsbyggere som praktiske, funktionsladede og kraftfulde værktøjer, der hjælper dem med at fremskynde deres arbejde med klientprojekter uden at gå på kompromis med resultatet.

Med hensyn til begyndere tjener webstedsbyggere et temmelig pænt grundlag for at erhverve eller øge deres webdesignfærdigheder, få den krævede praksis og bare eksperimentere med forskellige typer systemer for at starte enkle websteder til personlig brug.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map