Bedste webstedsbyggere til lærere

Bedste skoler og lærere hjemmeside bygherrer


Uddannelsens ansigt ændrer sig, idet internettet er lige i kernen af ​​denne ændring, og lærere og studerende har meget at drage fordel af dette. Der er så mange måder at bruge internettet til uddannelse, og en af ​​disse er at oprette en skolewebsted.

En skolewebsted er ikke et indfald eller en hyldest til mode i dag. En skole er en slags et økosystem med mange bestanddele. Oplysninger, der offentliggøres på webstedet, er et effektivt værktøj til organisering af arbejdsprocessen for enhver uddannelsesinstitution. Det er orienteret mod det store publikum, der inkluderer lærere, elever, forældre og skoleadministration. Et websted kan effektivt bidrage til det frugtbare samarbejde mellem disse grupper af mennesker.

Hvad er formålet med oprettelsen af ​​et lærerwebsted? Billedet og aktiviteten af ​​en moderne lærer har ændret sig meget i det seneste. I det XXI århundrede er konkurrencen ikke kun begrænset til handel. Bortset fra de produkter og tjenester, der kræver aktiv forfremmelse, viser lærerens image og færdigheder sig også som en uundværlig del af den moderne uddannelsesproces. En lærer, der har en personlig hjemmeside, har flere chancer for at udvide aktivitetsområdet, øge omdømmet og anerkendelsen blandt eleverne, deres forældre og kollegerne.

Hvordan er det muligt at gøre det? oprette en skole eller en lærerwebsted? Hvilke funktioner skal en webstedsbygger have for ideelt at klare opgaven? Skole- og lærerwebsteder, der er lanceret med webstedsbyggere, har den bedste sammenhæng mellem bekvemmelighed, brugervenlighed og funktionalitet.

Vi testede 5 ud af de bedste webstedsbyggere til lærere:

 1. Wix – Den bedste webstedsbygger for lærere
 2. Weebly – Den bedste webstedsbygger til uddannelse
 3. WordPress – Gratis webplatform til ethvert websted
 4. Ucraft – Træk-og-slip-webstedskaber til skoler
 5. IM Creator – Helt gratis for IKKE-PROFITS

Når de oprindeligt er orienteret om ikke-teknologiske behov, giver disse tjenester en bred vifte af nichefokuserede elementer, funktioner, værktøjer og egenskaber, der kan hjælpe dig med at oprette, tilpasse og derefter styre et anstændigt websted for lærere og studerende.

Har du ret i at starte en skole eller et lærerwebsted med en webstedsbygger? Så har du bestemt brug for værdifuld information om, hvordan du vælger den bedste service. Læs videre for at udforske anmeldelser af de bedste platforme og deres vigtigste parametre for endelig at gå videre til oprettelsen af ​​dit websted!

Wix – Den bedste webstedsbygger for lærere

Wix webstedsbygger

Wix – er den bedste webstedsbygger til at oprette en skole eller en lærerwebsted. Når det kommer til at opbygge websteder til lærere, ser Wix overhovedet ikke ud til at have nogen konkurrenter – så enkel, intuitiv og funktionsrig er den. Se på nogle af de mest fremragende parametre for webstedsbyggeren nu:

 • Medlemskabsfunktion. Det er muligt at administrere dine kontakter direkte fra Wix backend for at godkende / afvise nye brugerregistreringer, oprette medlemsområder, sælge Wix-kurser og bookinger, indstille tilbagevendende betalinger, lade brugerne tilmelde sig systemet med deres Facebook / Google-legitimationsoplysninger ir e-mail. Medlemskabsfunktion giver desuden mulighed for at udvide kapaciteterne på dit Wix-medlemswebsted med ekstra funktioner og værktøjer som Wix-kode osv. Der er to muligheder for at oprette medlemskabsområdet, nemlig individuelle sider, der kun er medlem af medlemmer og fuldt udstyrede medlemsområde.
 • Uddannelses- og kulturskabeloner. Wix giver dig mulighed for at gennemse den omfattende kategori af “Uddannelse og kultur” -skabeloner for at vælge den, der mest svarer til din webstedsspecialisering. Det er her du kan støde på mobil-klare skabeloner til en privat folkeskole, fundraising foundation, community center, børnehave, skoler og klasser, kandidatfester, musikskoler, universitets landingssider, sprogskoler osv..
 • Forum. Ved at bruge webstedsbyggeren kan du gøre det tilføj et forum til dit websted for at vokse publikum og give dem nyttige oplysninger, de muligvis leder efter. Et forum er stedet, hvor du kan kommunikere med besøgende, dele din mening om forskellige emner, deltage i diskussionerne og hold dig opmærksom på de seneste nyheder.
 • Blogging. Wix giver mulighed for at oprette en multifunktionel blog eller tilføje den til dit websted (hvis du allerede har den) kun med et par klik. Dette er nødvendigt for at sende og administrere nichtrelaterede artikler ved at holde kontakten med målgruppen.
 • Wix ADI. Det kunstige design intelligens værktøj vil være en kraftfuld funktion for studerende og lærere, der mangler kodningsevner til at designe et websted på egen hånd. Systemet opretter automatisk et websted til dig ved hjælp af det indhold, du vil indsende efter dets anmodning.

Koste: Wix prispolitik vil imødekomme alle brugerkategoriers behov og økonomiske evner. For dem, der bare planlægger at teste systemet eller praktisere webdesignfærdigheder, tilbyder webstedsbyggeren en gratis plan, der aldrig udløber. Så snart du er klar til at gå videre til webdesignprocessen, kan du vælge mellem flere betalte indstillinger.

I øjeblikket tilbyder Wix to typer planer, der passer til alsidige webdesignbehov. Disse inkluderer Standard- og Business / eCommerce-abonnementer. Hver gruppe af planer omfatter på sin side flere flere planer, herunder mere specifikke funktioner, værktøjer og parametre. Prisen for standardabonnementer starter med $ 13 / mo. Priserne er ikke kun alsidige, men de er også ganske overkommelige, selv for lærere og studerende, der kan vælge den bedst egnede plan for at imødekomme deres behov for webdesign.

Prøv Wix gratis

Weebly – Den bedste webstedsbygger til uddannelse

Weebly

Weebly – er den mest specialiserede webstedsbygger til skoler og universiteter. Det giver nyttige værktøjer og funktioner, så du kan starte og effektivt styre projekter for studerende og lærere. Blandt de funktioner, du måske er interesseret i, skal følgende være de første til at nævne:

 • Weebly for uddannelse. Dette er et fremragende værktøj, du kan bruge til at starte uddannelseswebsteder, studerendes porteføljer og projektwebsteder. Uanset om du er studerende eller lærer, vil dette værktøj gøre det muligt for dig at afsløre dine kreative evner ved hjælp af multimediefunktioner. Du har ansvaret for processen, mens alle dine leverede data forbliver sikre og fortrolige.
 • Weebly Campus Edition. Værktøjet gælder for skoler og distrikter, hvilket gør det muligt at oprette en professionel campuswebsite. Projektadministratorer vil være i stand til at administrere studerendes og lærerkonti fra det eneste integrerede dashboard.
 • Sikkerhed ved studiekonti. Webstedsbyggeren tillader indstilling af adgangskoder til alle studerendes konti, og det er op til en lærer at beslutte, hvilke oplysninger der skal præsenteres for offentligheden og hvad der forbliver fortroligt. Hver studiekonto er sikkert beskyttet mod uautoriseret adgang.
 • Fleksible Blogging-indstillinger. Som et af de bedste bloggesystemer tillader Weebly at føje en blog til en lærers websted. Det er her du vil være i stand til at offentliggøre dine klassens nyheder, info om de kommende begivenheder, hjemmeopgaver og anden information beregnet til forældre. Derudover vil dine studerende også være i stand til at udtrykke deres meninger i forskellige blogemner, dele deres ideer og få kommentarer fra andre brugere. Weebly understøtter det ubegrænsede antal blogs, der kan forbindes til dit websted, hvilket gør det muligt at administrere kommentarer og oprette åbne / lukke dialoger.

Koste: Weebly har en gratis plan, der giver dig mulighed for at finde ud af de vigtigste højdepunkter i systemet og teste dem på praksis. Betalte planer for lancering af almindelige websteder starter med $ 4 / mo for at nå $ 38 / mo. Det, der er vigtigt, Weebly for Education er helt gratis, så du kan oprette et websted med op til 5 sider. Hvis du har brug for et mere komplekst uddannelsesprojekt, skal du opgradere til Pro-planen, der giver dig mulighed for at udgive op til 10 websteder med et ubegrænset antal sider for $ 12 / mo.

Weebly Campus Edition vil på sin side koste dig 499 $ / år og tilbyder en gratis 30-dages prøveperiode for at udforske den kraftfulde muligheder.

Prøv Weebly gratis

WordPress – Gratis webplatform til ethvert websted

WordPress webstedsbygger

WordPress – er et fantastisk populært og fuldt udstyret Content Management System, der bruges over hele kloden. Platformen tillader oprettelse af enhver type websted helt gratis – alt afhænger af ekspertiseniveauet og kodningsfærdigheden for en webdesigner. Dette vedrører også skole- og lærerwebsteder. Derudover giver CMS adgang til flere plugins og tilføjelser, der gør det muligt at starte funktionsbelastede projekter i visuel tilstand uden programmeringskendskab overhovedet. Det er på høje tid at registrere de største fordele ved systemet nu:

 • Webdesign-plugins og tilføjelser – CMS giver mulighed for at vælge og integrere plugins, der forenkler processen med webstedsudvikling og gør det let og problemfrit ad gangen. Nogle af disse plugins inkluderer Elementor, DragDropr – Visual Editor, Jetpack, Gallery af Envira, Yoast, Slider Plugin, Everest Forms, Ultimate Sharing, WP Mush og mange flere;
 • WordPress-uddannelsesplugins – Der er flere plugins og tilføjelser, du kan vælge og integrere, mens du opretter din skole- eller lærerwebsted. Nogle af de mest populære plugins er som følger: WP Education, WP Courseware, Sensei, LearnDash, BuddyPress, Flashcard til WordPress, Google Drive Embedder, Campus Directory osv .;
 • Uddannelse WordPress skabeloner – WordPress-skabelonsamling omfatter tilpassede uddannelsestemaer af høj kvalitet, som bruges til at udvikle professionelle WP-websteder. Skabelonlisten opdateres regelmæssigt med nye designs for at give valgfrihed. Nogle af de mest trendy WP-temaer inkluderer Academica Pro, Uddannelse WP, Edumodo, Kingster, Skole, eSmarts, Lincoln, Capital, Ivy School, Akademiker, Kursusbygger, Educon, Edukare, Uddannelsespakke, Masterstudy, Ed School, Invent og Education Pro to nævne nogle få.

Som CMS er WordPress oprindeligt gratis til download og installation. Da dit websted er klar, skal du dog vælge pålidelig hosting for at offentliggøre det på nettet. WordPress anbefaler officielt Bluehost som en betroet hosting for websteder, der er lanceret med platformen. Hosting’en leveres allerede med forudinstalleret WordPress tilgængelig selv på den billigste plan.

Dette eliminerer behovet for at bekymre sig om CMS-installation, hvilket også sparer din indsats og tid. Derudover tilbyder Bluehost professionel online support og overkommelige planer, der passer til ethvert behov for budget og webudvikling.

Prøv WordPress nu

Ucraft – Træk-og-slip-webstedskaber til skoler

Ucraft webstedsbygger

Ucraft – er en kvalitetssky træk-og-slip-websitebygger, hvilket sikrer brugervenlighed og bekvemmelighed i alle faser af webstedets udviklingsproces. Systemet fungerer godt til newbies ‘behov og færdigheder, men det kan også bruges af dygtige webdesignere. Det leveres med et rigt sortiment af topværktøjs designerværktøjer, webstedsskabeloner af høj kvalitet, skabelse af landingssider, logo-maker og andre værktøjer, der giver dit uddannelsesmæssige projekt up-to-date look og fremragende ydelse. Lad os optage de største fordele ved webstedsbyggeren nu:

 • Responsive skabeloner. Selvom systemet ikke har et separat afsnit med uddannelsesskabeloner, giver det mulighed for at vælge mellem andre kvalitetssvarende design for at tilpasse dem med hensyn til dine behov.
 • Oprettelse af destinationsside. Hvis din intention er at oprette et projekt, der vil omfatte de krævede oplysninger alt sammen ét sted og uden nødvendigheden af ​​at tilføje adskillige sider, giver Ucraft dig mulighed for at starte en gratis destinationsside helt gratis.
 • Artikler App. Funktionen giver dig mulighed for at oprette og tilføje en blog eller en nyhedsafdeling, der kan opdateres regelmæssigt. Det er her du kan tilføje og planlægge poster eller uploade mediefiler, som dine besøgende muligvis leder efter.
 • Gratis logo maker. Tilføjelse af dit uddannelsesinstitutions logo giver et websted et pålideligt og fremragende look. Hvis du ikke har den, kan du oprette den ved hjælp af den integrerede Ucraft Logo Maker gratis.
 • Flersproget support. Lærere og uddannelsesinstitutioner kan måske møde nødvendigheden af ​​at gøre deres websteder tilgængelige på flere sprog. Ucraft tilbyder flersproget supportfunktion, der giver dig mulighed for at starte flere versioner af dit projekt på sprog efter dit valg.

Koste: Ucraft tilbyder en gratis plan til alle, der har til hensigt at teste funktionerne og værktøjerne i webstedsbyggeren. Hvis du er tilfreds med prøveresultatet, kan du opgradere til et af de betalte abonnementer, som systemet tilbyder. Prisen for de betalte planer starter med $ 10 / mo for det billigste abonnement og går op til $ 39 / mo for den mest kostbare mulighed.

Prøv Ucraft gratis

IM Creator – Helt gratis for IKKE-PROFITS

IM Creator webstedsbygger

IM Creator – er en moderne SaaS-baseret webstedsbygger, der giver omfattende frihed til designtilpasning og ikke kræver nogen webdesign eller kodningskompetence overhovedet. Systemet er enkelt og intuitivt nok til at blive brugt lige så godt af begyndere og webdesign-proffs, der er villige til at starte alle slags projekter. Disse inkluderer blogs, porteføljer, destinationssider, personlige og forretningswebsteder samt uddannelsesprojekter. Her er en liste over funktioner IM Creator er stolt af:

 • Responsive skabeloner – Webstedsbyggeren giver fri adgang til sin samling af responsive tilpassbare skabeloner, hvoraf nogle kan vælges til at udvikle et skole- / lærerwebsted. Bortset fra WYSIWYG-webredigeringsmulighed giver webstedsbyggeren også mulighed for omfattende HTML-integrationsmuligheder, der gør det muligt at få mest muligt ud af dit projekt;
 • Blogging Engine – IM Creator har en avanceret blogging-motor, der giver dig mulighed for at forbinde en blog til din uddannelseswebsted og derefter styre / opdatere den med hensyn til dine behov;
 • Gratis billeder – Systemet tilbyder en kurateret samling af gratis webdesignressourcer og billeder, du kan vælge og integrere i dit projekt. Alle billederne er smart opdelt i tematiske samlinger, de hører til, og der er søgefilterindstillingen, der hjælper dig med at tage det rigtige valg fra starten.

IM Creator er helt gratis for almennyttige, kunstnere og studerende. Dette betyder, at du kan bruge tjenesten til at starte og styre din skole / lærerwebsted uden overhovedet at investere i den. Ejere af små virksomheder skal dog betale $ 8 / mo for at bruge systemet med deres egne webudviklingsbehov.

Prøv IM Creator gratis

Bundlinie

Oprettelse af en skolewebsted indebærer et boost af dets image i øjnene på elever, forældre og potentielle investorer. En lærerwebsite kan hjælpe med at løse mange opgaver. Det kan især bidrage til dens ejeres professionelle aktivitet, hvilket gør det mere produktivt, interessant og endda rentabelt.

Ved at få et websted vil du eller din skole være i stand til at tiltrække opmærksomhed fra kolleger, elever og deres forældre. Dette er ikke at nævne anerkendelsen af ​​andre uddannelsesinstitutioner. Et websted af denne type har ikke brug for nogen ekstra promovering. Så snart målgruppen bliver opmærksom på det, begynder den regelmæssigt at besøge den.

Dette sikrer organisk trafik og hurtig fremgang uden nogen reklame overhovedet. Hvis du er klar over alle fordelene ved at have en pædagogisk hjemmeside og er klar til at lancere din egen, at bruge en webstedsbygger vil være den bedste løsning. Disse systemer svarer til alle krav fra ikke-teknisk kyndige brugere og kræver ikke bevidsthed om grundlæggende kodning. De kommer normalt med skabeloner, der er optimeret til mobil visning, et rigt valg af designtilpasningsværktøjer, funktioner og SEO optimeringsparametre.

Det burde ikke være vanskeligt at oprette et uddannelseswebsted, og dette er et af de vigtigste krav til denne type websteder. Wix og Weebly er to webstedsbyggere, der kommer til at afslutte eventuelle opgaver. WordPress er et betroet fuldt udstyret CMS, der leverer omfattende integrationsmuligheder, der giver mulighed for effektiv webstedsudvikling. Ucraft og IM Creator fungerer bedre til udvikling af personlige og private uddannelsesprojekter. For at beslutte den bedste løsning skal du tage dig tid til at teste hvert system og træffe det rigtige valg.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map