Bedste webstedsbyggere til nonprofitorganisationer

Bedste webstedsbyggere til non-profit organisationer


Et websted for en non-profit organisation er den øverste destination for alle dens medlemmer, der ønsker at være opmærksom på alle begivenheder, der finder sted i dens arbejde. Dette er også en værdifuld informationskilde for de brugere, der bare planlægger at tilslutte sig organisationen eller bare leder efter de relaterede data.

Det siger sig selv, at denne form for hjemmeside overhovedet ikke skal være kompliceret, hvilket gør det muligt for alle let at gennemse det når det er nødvendigt. Det skal sikre intuitiv navigation for at lade selv første gang finde den information, de i øjeblikket har brug for, uden at investere for meget tid og kræfter. Ellers risikerer du at miste dine potentielle kunder, som muligvis foretrækker dine konkurrenter, hvis de ikke finder den information, de har brug for på dit websted.

Det faktum, at de fleste ejere af almennyttige organisationer ikke kan prale af gode webdesignfærdigheder eller erfaring, udløser behovet for at se efter enkle, men pålidelige måder til webstedsudvikling. Ansæt en webmaster eller at bestille et websted fra et webdesignstudie vil ikke være en god løsning, bare fordi dette er ret dyrt alternativ. Det er her brugen af ​​webstedsbyggere vil blive værdsat meget.

Webstedsbyggere er oprindeligt beregnet til nybegynder, og de leveres derfor med nyttige og detaljerede retningslinjer, anbefalinger og tip, der især forenkler webdesignprocessen. Du behøver ikke at have kodningsevner eller specifik webdesignviden til at mestre disse systemer til fordel. De fleste af dem tilbyder rige skabelonsamlinger, der er fyldt med indhold og reagerer lige fra starten. Endelig er websteder oprettet med webstedsbyggere overkommelige og korrekt optimeret til søgemaskinerne, hvilket øger din organisations chancer for at få højere positioner i resultaterne af søgemaskinerne.

Vi testede ud af 9 af de bedste web-bygherrer, der ikke er foretaget i profit:

 1. Wix – Den bedste GRATIS webstedsbygger til nonprofitorganisationer
 2. WordPress – CMS nr. 1 for ethvert web-site, der ikke er profit
 3. uKit – Billigste webstedsbygger for små virksomheder
 4. SITE123 – Fantastisk platform til oprettelse af DIY-websteder
 5. 8b – Nem webstedsbygger til nonprofitorganisationer
 6. IM Creator – Gratis webstedsbygger til nonprofitorganisationer
 7. Squarespace – Webstedsbygger af velgørenhedsorganisationer til nonprofitorganisationer
 8. Shopify – E-handel for nonprofitorganisationer og velgørenhedsorganisationer
 9. Bluehost – Den bedste webhosting for nonprofitorganisationer

Er du interesseret i at finde ud af mere om hvert af disse systemer for at vælge det system, der vil imødekomme behovene i din non-profit organisation og krav til webdesign generelt? Hver af webstedsbyggerne nævnt ovenfor er fuldt udstyret og værd at være opmærksom. Se på deres anmeldelser nu for at tage det uvildige valg.

Wix – Den bedste GRATIS webstedsbygger til nonprofitorganisationer

Wix - Den bedste webstedsbygger til nonprofitorganisationer (det er GRATIS)

Wix – er den alt-i-én-webstedsbygger, der bruges til at oprette forskellige websitetstyper, inklusive dem fra non-profit organisationer. Systemet dækker et bredt spektrum af behov for webdesign og giver flere funktioner, der er nemme at udforske og mestre. Se nu på de største fordele ved tjenesten:

 • Skabeloner til almennyttige organisationer. Wix har en samling af religion og non-profit skabeloner, du kan vælge imellem. Nogle af dem inkluderer madkærlighed, velgørenhed til børn, frivillige teenager, ikke-kommercielle projekter, samfund osv. Mange af dem har integreret “Doner nu”-Knapper og andre funktioner, der er et must for disse websteder.
  Der er også et rigt sæt designtilpasningsværktøjer, der giver dit websted ønsket look og funktionalitet. Vær dog opmærksom på, at Wix ikke tillader at ændre skabelonen på farten. Hvis du beslutter at gøre det, bliver du nødt til at indsende indholdet igen.
 • Medlemskab. Dette er meget praktisk for organisationer, der udvikler og administrerer flere projekter og har brug for at tildele visse medlemmer til specifikke projekter. Med en medlemsfunktion kan du give adgang til skjulte webstedssektioner til de brugere, der har givet donationer og kan blive tilbudt særlige rettigheder.
 • Forum. Wix tillader det tilføjelse af et forum til dit websted, hvilket er en ganske ekstraordinær funktion for disse tjenester. Dette er en reel fordel for enhver non-profit organisationswebsted, da det gør det muligt at komme i kontakt med brugerne og tilskynde dem til deltagelse. Du kan oprette ethvert emne og grene i et forum for at finde ud af ideerne fra andre medlemmer og lade dem dele deres meninger med andre brugere.
 • Blogging. Dette er en sikker måde at holde brugerne informeret om de nyeste nyheder og begivenheder, der sker i din organisation, samt om andre relaterede oplysninger. Du kan skrive og offentliggøre indlæg om mission og erklæring fra din almennyttige organisation, dele dine mål og fremlægge argumenter for at overtale læserne til at deltage i din organisation.
 • Flersproget hjemmeside. Som ejer af en non-profit organisation kan du være interesseret i oprette flere sprogversioner af dit websted. Sådan kan du tilskynde udenlandske investorer til at yde donationer og støtte din organisation på forskellige måder. Dette er også en dejlig måde at tiltrække flere brugere, der deler dit mål og ønsker at tilslutte sig organisationen.

Koste: Wix har en gratis, uendelig plan, du kan bruge til at oprette et websted til din non-profit organisation. Dette er en dejlig mulighed for at teste funktionerne webstedsbygger, men hvis du har til hensigt at køre og administrere et effektivt websted, står du over for visse begrænsningsstandarder for en gratis plan (Wix-annonce, disklagring og båndbreddebegrænsninger osv.). Derudover er gratis Wix-websteder med underdomæner. Hvis du har planer om at starte et projekt for en seriøs non-profit organisation, giver dette ikke dit websted troværdighed.

Det er klart, at det giver mening at opgradere til et af det betalte Wix-abonnement for at opnå brugerloyalitet og øge din website’s tillidsprocent. Med dette formål tilbyder webstedsbyggeren to store grupper af planer – Standard og Business / eCommerce, som også er opdelt i mere detaljerede abonnementer for at udvide brugerens valg. Prisen for standardplaner starter med $ 13 / mo og går op til $ 39 / mo, mens omkostningen for forretningsplaner udgør $ 23 / mo og mere. Alle planerne tilbyder gratis hosting og domæneforbindelse, Premium Kundesupport, integreret Google Analytics, lagerplads og andre privilegier.

Prøv Wix gratis

WordPress – CMS nr. 1 for ethvert web-site, der ikke er foreneligt med profit

WordPress - CMS nr. 1 for ethvert web-site, der ikke er foreneligt med profit

WordPress – er en betroet Content Management System der kræver ingen præsentation – så populær og funktionel er den. Tjenesten er noget mere kompliceret end almindelige webstedsbyggere, da den indebærer bevidsthed om programmeringskendskab for at få mest muligt ud af webudviklingsprocessen. Når du bruger platformen, går du ikke uden nødvendigheden af ​​at integrere plugins, der forbedrer ydeevnen på dit non-profit websted. Du bliver også nødt til at besidde kodningsevner for at administrere og opdatere et websted, efter at det er offentliggjort. Se de vigtigste WordPress-højdepunkter nu:

 • Responsive nicheskabeloner. Systemet har en samling indbyggede skabeloner, men du kan også finde snesevis af responsive skabeloner af kvalitet designet til almennyttige organisationer på nettet. Disse temaer er både gratis og betalt – det er op til dig at beslutte den bedste mulighed.
 • WP-plugins til nonprofitorganisationer. Der er flere WP-plugins, der er specielt designet til udvikling af non-profit organisationer. Du kan også gennemse gratis og betalte muligheder online. Blandt de mest populære plugins af denne type er det fornuftigt at nævne Giv, WPForms, Optinmonster, Yoast SEO, Google Analytics af Yoast, Sucuri Free Scanner, Testimonials Widget, Backup Buddy, TablePress, Glem kortkodeknapper, Simple Kalender, Flydende Social Bar, Gendann Gamle indlæg, MapPress Easy Google Maps, Polylang og mere.
 • Brugerinteraktion-plugins. Som leder af en non-profit organisation har du det presserende behov for at holde kontakten med dine webstedsmedlemmer. Til netop dette formål tilbyder WordPress en samling specialiserede plugin-programmer til brugerinteraktion. Disse inkluderer klientportal-plugin, hurtige og lette ofte stillede spørgsmål, lette sociale deleknapper, anmodning om tilbagekaldsstopin, WP-kundeområde og WP-notifikationsbar Pro for at nævne et par.

Koste: WordPress er gratis. Dette gælder for alle brugerkategorier. Med andre ord kan du downloade, installere og bruge systemet gratis, indtil du beslutter at oprette et komplet websted. Dette kan kræve yderligere økonomiske investeringer i plugins og endda skabeloner. For at gøre dit færdige websted tilgængeligt online, skal du yderligere købe hosting og domænenavn.

Omkostningerne ved hosting afhænger hovedsageligt af udbyderen og den plan, du vil vælge. Når du arbejder med WordPress, anbefales det at bruge Bluehost – den officielle hosting-udbyder af tjenesten. Planerne, det tilbyder, er fyldt med funktioner, og de er tilgængelige til en rimelig pris. Således koster det billigste Bluehost-abonnement dig kun $ 2,95 / mo.

Prøv WordPress nu

uKit – Billigste webstedsbygger for små virksomheder

uKit - Billigste webstedsbygger for små virksomheder

uKit – er en webstedsbygger, der har vundet verdensomspændende popularitet for sit stærke fokus på udvikling af små virksomhedsprojekter. Dets brugervenlighed, bekvemmelighed og overkommelige priser har gjort det til en af ​​de bedste løsninger for brugere, villige til at køre og styre forskellige typer websteder. Ideelle organisationer er ikke en undtagelse. Nedenfor er de fordele, du vil få, når du bruger denne webstedsbygger:

 • Enkel og intuitiv grænseflade. uKit kan prale af en af ​​de enkleste og mest intuitive grænseflader nogensinde. Uanset evne til webdesign og erfaring, du har, vil du let vænne dig til det og udforske de grundlæggende elementer og funktioner, det tilbyder. Det er meget praktisk, let at navigere, moderne, spændende og forståeligt for alle. Desuden eliminerer en sådan grænsefladens enkelhed nødvendigheden af ​​at ansætte en webdesigner. Du kan gøre alt selv, så hvorfor spilde de penge, du kan investere i din organisationsudvikling?
 • Responsive skabeloner. Responsive skabeloner tilpasser sig automatisk til alle skærmstørrelser og opløsninger fra forskellige mobile enheder. Dette giver brugerne mulighed for at besøge dit websted, når de har brug for det, og hvor end de er. Med uKit kan du eksperimentere med forskellige skabeloner inkluderet i samlingen af ​​webstedsbyggeren. uKit tillader at ændre temaerne på farten, og dermed vælge det, der kommer op til dine behov og præferencer mest af alt uden risiko for at miste dit indhold. uKit har en rig samling af tematiske skabeloner, der er tilpasset behovene i forskellige brugerkategorier.
 • Forskellige widgets. Nogle af widgets, der kan være en dejlig tilføjelse til et websted for en non-profit organisation, er sociale netværksknapper, LiveChat, CallBack, brugerkommentarer, Google maps, e-mail-formularer osv. Enhver af dem kan hjælpe dig med at udføre en bestemt opgave som at tilbyde realtidshjælp til mennesker, der er i nød (via f.eks. CallBack eller en LiveChat). På grund af Google maps-widgeten kan investorer og mennesker, der ønsker at besøge din organisation, finde det meget hurtigere.
 • Sikker websted. SSL-certificering vil gøre det muligt at acceptere penge-donationer uden nogen risiko. Det er muligt at tilslutte et SSL-certifikat helt gratis.

Koste: uKit har ikke en gratis plan, men det gør det stadig muligt at vælge og teste nogen af ​​de betalte planer gratis i 14 dage. Dette er mere end nok til at beslutte, hvilken plan der nøjagtigt fungerer bedst for dit websted. Hvis du har til hensigt at starte et enkelt websted for en non-profit organisation, så er Minimal Plan ($ 4 / mo) fungerer godt til dette formål.

Prøv uKit gratis

SITE123 – Fantastisk platform til oprettelse af DIY-websteder

SITE123 - Fantastisk platform til oprettelse af DIY-websteder

Site123 – er en af ​​de enkleste skywebsite-bygherrer, som kan bruges til at starte næsten alle typer websteder, inklusive non-profit organisationer. Systemet sikrer nem navigation og intuitiv webudviklingsproces. Dette er hvad der gør SITE123 til et værdigt valg ikke kun for professionelle webdesign, men også for uerfarne ejere af non-profit organisationer, der kan bruge dets flere fordele til at starte og styre kvalitetsprojekter. For at finde ud af, hvad nøjagtigt webstedsbyggeren kan tilbyde dig, skal du se på fordelene nu:

 • Logo Maker – Et websted i din non-profit organisation skal se pålidelig og hæderlig ud for at være opmærksom på driverbrugerne. Det er her, det professionelle Logo Maker-værktøj, der tilbydes af SITE123, vil være til stor hjælp. Det giver dig mulighed for at designe dit webstedslogo ved hjælp af et sæt integrerede værktøjer som beskæring, skyder med logostørrelse, headerjustering og mange flere.
 • Form Builder – Systemet giver dig mulighed for at integrere onlineformularer af høj kvalitet på dit non-profit websted. Dette gør det muligt at oprette praktiske kontaktsider, onlinehenvendelser, anmeldelser, afstemninger og andre relaterede elementer.
 • Blogging – SITE123 har en funktionel blogging-motor, der giver dig mulighed for at oprette en blog og integrere den i dit non-profit websted. Dette er nyttigt, når det kommer til kundens engagement, brugergenerering og øget interaktion mellem registrerede webstedsmedlemmer.
 • Flersproget support – Webstedsbyggeren tilbyder flersproget support, der gør det muligt at oprette flere sprogversioner af dit non-profit websted. Værktøjet kommer godt med de webstedsejere, der planlægger at interagere med brugere fra udlandet eller kigge efter donationsmuligheder der.
 • Rettigheder til webstedets adgang – SITE123 gør det muligt at indstille adgangsrettigheder til websteder baseret på webstedsejers behov og krav. Funktionen er vigtig, hvis du agter at administrere og opdatere dit non-profit-projekt med andre brugere, der er ansvarlige for det.
 • Gratis SSL-forbindelse – Hvis du planlægger at acceptere donationer, er det et must at tilslutte SSL-certifikat til dit websted. SITE123 tillader at gøre det gratis for at øge din projekts sikkerhed og fortrolighed af betalinger / data.
 • Brugerinteraktionsværktøjer – Webstedsbyggeren giver adgang til listen over brugerinteraktionsværktøjer, der kan bidrage til funktionaliteten på dit non-profit websted.
 • App-marked – Systemet gør det muligt at vælge mellem en masse widgets / add-ons, der er tilgængelige i det integrerede App Market. Du kan vælge de apps, der overholder specialiseringen og funktionaliteten i dit projekt. Nogle af dem inkluderer Live Support Chat, Analytics-værktøjer, Gallerier, Social, Popular, Formularer, Booking widgets og mange flere.
 • Integration af sociale medier – Funktionen giver dig mulighed for effektivt at udvide dit websteds omdømme og popularitet i de sociale netværk, så du kan dele nyheder, opdateringer og kommende begivenheder i din non-profit organisation med dine abonnenter.

Koste: SITE123 har en gratis plan, der giver dig mulighed for at finde ud af de vigtigste funktioner i systemet. Denne indstilling fungerer dog overhovedet ikke for dig på grund af subdomænetilslutningen og andre funktionalitetsbegrænsninger. Med hensyn til de betalte abonnementer kan du vælge mellem fire planer. Deres omkostninger varierede mellem $ 10,80 og $ 28,80 per måned.

Prøv Site123 gratis

8b – Nem webstedsbygger til nonprofitorganisationer

8b - Nem webstedsbygger til nonprofitorganisationer

8b – er en ny webstedsbygger af DIY, som er kendetegnet ved enestående enkelhed og intuitiv tilgang til webdesign. Systemet er et godt valg for ikke-erfarne ejere af almennyttige organisationer, der overhovedet har lidt eller ingen viden om oprettelsen af ​​websteder. Ingen kodning eller webdesignekspertise er nødvendig for at starte websteder med systemet – så forståelig, intuitiv og alligevel funktionsladet, det er. Hvis du har ret i at bruge denne webstedsbygger til dit non-profit websted, skal du huske på det funktionssæt, det giver:

 • Flersproget support – 8b giver dig mulighed for at oprette et websted for din almennyttige organisation på mere end et sprog – dette afhænger af dine behov og webdesignmål. Det er ikke nødvendigt at oprette flere websteder, der er tilgængelige på forskellige sprog – 8b sparer din indsats og tid, så du kan starte et flersproget projekt.
 • Google AMP-funktion – En kraftfuld Google Accelerated Mobile Pages-funktion giver dig mulighed for at forbedre mobilbesøgoplevelsen hos besøgende på webstedet samt generel indlæsningstid på websiden.
 • Eksport af websted – Hvis du planlægger at manuelt opdatere dit non-profit websted regelmæssigt, kommer denne funktion også godt til dig. Det giver dig mulighed for at downloade de eksisterende webstedsfiler i ZIP-formatet for yderligere at redigere dem og være vært for projektet hos enhver udbyder, du ønsker.
 • PWA-funktion – Websteder i non-profit organisationer nyder ofte brugernes popularitet, hvilket udløser behovet for at oprette deres applikationer for at øge brugervenligheden. Progressiv understøttelsesfunktion for webapplikationer gør det muligt at omdanne dit projekt til en desktop eller mobilapp på et par minutter, hvilket øger dets popularitet.

Koste: 8b er en gratis webstedsbygger. Du kan starte et non-profit websted med det for at administrere det, som du har brug for i den ubegrænsede periode. Dette er dog ikke den bedste løsning til så seriøse projekter, som et gratis abonnement har flere begrænsninger, der forhindrer dig i at få mest muligt ud af dens funktionalitet. For at få adgang til det avancerede funktionssæt i webstedsbyggeren tilbyder systemet en opgraderingsmulighed – en startplan, hvis omkostninger er $ 1,58 / mo. Det er en perfekt løsning for ejere af non-profit websteder, der leder efter værdig webpræsentation og udførelse af deres projekter. Derudover har du 14 dage til at annullere det betalte abonnement uden økonomisk tab, hvis der er noget, du ikke er tilfreds med.

Prøv 8b gratis

IM Creator – Gratis webstedsbygger til nonprofitorganisationer

IM Creator - Gratis webstedsbygger til nonprofitorganisationer

IM Creator – er en professionel skywebsite-builder, der skiller sig ud fra mængden på grund af dens designtilpasningsfrihed, avancerede funktionalitet og overflod af funktioner, der giver dig mulighed for at designe funktionelle og visuelt tiltalende projekter. Webstedsbyggeren indebærer ikke nogen programmeringsevne, og tilbyder i stedet flere fordele. Her er listen over funktioner, der giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din webdesignproces:

 • Blogging – IM Creator tillader at forbinde en blog til ethvert websted i non-profit organisationer. Dette er praktisk, hvis du planlægger at opmuntre til brugerkommunikation, uploade og opdaterede nye indlæg for at holde kontakten med dine webstedsmedlemmer.
 • Responsiv design – Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at vælge mellem snesevis af skabeloner til at vælge den, der perfekt kommer til dine webudviklingsbehov. Alle design reagerer som standard, og der er mulighed for HTML-integration til at give dit websted unikt, personlig look.
 • Gratis billedintegration – Systemet giver adgang til det gratis galleri med billeder og webdesignressourcer, du kan integrere i dit non-profit websted baseret på den niche, det dækker. Indstillingen til søgefilter hjælper med at forenkle dit valg og spare din tid.

Koste: Et af de ubestridelige højdepunkter for webstedsbyggeren er dens prispolitik. IM Creator er helt gratis for nonprofitorganisationer og lader dem designe og tilpasse projekterne ved hjælp af alle funktionerne i systemet. Den gratis plan giver ubegrænset hosting og båndbredde, domæneforbindelsesmulighed, skabelonadgang, eCommerce-platform, fravær af annoncebannere og andre fordele. Betalte muligheder er også tilgængelige her for iværksættere ($ 8 / mo) og White Label-brugere.

Prøv IM Creator gratis

Squarespace – Webstedsbygger af velgørenhedsorganisationer til nonprofitorganisationer

Squarespace - Webstedsbygger af velgørenhedsorganisationer til nonprofitorganisationer

Squarespace – er en af ​​de mest populære, funktionsbelastede og genkendelige webstedsbyggere i den moderne webudviklingsniche. Systemet positionerer sig selv som det alt-i-en webbygningsværktøj, der fungerer godt til alle typer projekter, inklusive non-profit websteder. Webstedsbyggeren tilbyder omfattende funktionssæt, intuitiv tilgang til webdesign og lydhør layout for at få et professionelt websted med ypperlig ydelse. Lad os registrere sine fordele for non-profit med det samme:

 • Sidestilarter – Den avancerede Squarespace Style Editor tilbyder flere designredigeringsmuligheder samt et rigt udvalg af sidestil, du kan vælge til dit noin-profit websted. Disse inkluderer forside, produkt- og blogsider, gallerier, begivenheds- og indekssider for at nævne nogle få. Vælg bare dem, du har brug for til dit projekt, og integrer dem kun med et par klik.
 • Widget-integration – Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at vælge fra en lang række tilføjelser og widgets, der skal integreres i dit websted. Således kan du vælge widgets til foto- og videogallerier, knapper på sociale medier til bedre indholdsfremme, e-handel og analytiske værktøjer, kontaktformularer osv..
 • Blogging – Du kan tilføje en blog til dit velgørenhedswebsted på grund af den kraftige bloggingmotor, som Squarespace tilbyder. Bortset fra at tilføje og planlægge stillinger, er det også muligt at aktivere brugerkommentarer, tilføje geolocation-tags, tilføje RSS-feed, indstille mulighed for reblogging osv..
 • Social integration – Squarespace giver mulighed for integration af sociale medier, så du kan dele dit webstedsindhold via populære sociale netværk. Besøgende på dine websteder kan også dele deres indhold med medtænkere der.
 • Integrering af Google Maps – Webstedsbyggeren gør det muligt at integrere Google Maps i dit non-profit websted for at angive den nøjagtige placering af din organisation. Dette er også det afsnit, hvor du kan give dine kontaktoplysninger, integrere feedbackformular, om os information og andre relaterede data.
 • Online kalender – Med Squarespace kan du integrere onlinekalenderen på dit websted for at underrette medlemmerne af din organisation såvel som andre besøgende om de kommende begivenheder, nyheder, særlige tilbud, datoer osv. Det er også muligt at dele disse data på tværs af sociale mediaprofiler her.
 • SSL-certifikat – I tilfælde af at du planlægger at acceptere donationer via dit websted, er forbindelse af SSL-certifikatet et must for at beskytte dine brugers data og fortrolige oplysninger. Squarespace giver mulighed for SSL-integration for at forbedre din websteds sikkerhed.
 • Logo Maker – Det er ønskeligt at oprette et logo til din non-profit webside (hvis du ikke har den endnu), hvis du ønsker at øge dens omdømmehastighed og anerkendelse. Med Squarespace kan du gøre det på få minutter ved hjælp af det integrerede Logo Maker-værktøj.
 • Udfold værktøj – Hvis du planlægger at dele din websideinfo i de sociale netværk, vil du helt sikkert sætte pris på tilgængeligheden af ​​appen Unfold. Dette er fortællingsværktøjssættet, som giver dig mulighed for at oprette og offentliggøre historier i de sociale netværk for at holde brugere interesseret i din organisation og dens opdateringer.
 • Planlægning af skarphed – Integration af Squarespace med Acuity Scheduling-platformen har gjort det muligt at foretage og administrere online aftaler til tiden. Dette er, hvordan du effektivt kan forenkle samarbejdet med medlemmerne af din organisation.
 • Kommenteringssystem – Webstedsbyggeren tilbyder et fuldt integreret kommentarsystem, der understøtter gevindkommentarer med individuelle lignende tællinger. Moderering er også aktiveret her for at forhindre spamming.

Koste: Squarespace har en 14-dages prøveperiode for at lade brugerne teste dets funktion, inden de abonnerer på en af ​​sine betalte planer. Sidstnævnte inkluderer fire abonnementstyper, hvis omkostninger starter med $ 12 / mo og går op til $ 40 / mo. Alle planer inkluderer gratis hosting og domæne, hvilket er en anden fordel for non-profit websteder.

Prøv Squarespace gratis

Shopify – e-handel for nonprofitorganisationer og velgørenhedsorganisationer

Shopify - e-handel for nonprofitorganisationer og velgørenhedsorganisationer

Shopify – er den verdensberømte eCommerce-software, der har udmærket sig på grund af det kraftige funktionssæt og overflod af værktøjer, der er nødvendige for at oprette et eCommerce-projekt til velgørenhedsorganisationer og non-profit organisationer. Platformen har kendetegnet sig på grund af dens omfattende marketing-, webbutikstyrings- og promoveringsfunktioner. Nogle af dem er anført nedenfor:

 • Synkroniseringsindstillinger – Softwaren gør det muligt at synkronisere din konto med andre populære eksterne tjenester og markedspladser. Dette er, hvordan du kan øge ydeevnen på dit ikke-kommercielle websted, hvis du planlægger at engagere dig i e-handelsniche.
 • Produktstyring – Shopify giver dig mulighed for at tilføje og administrere lange produktlister sammen med deres beskrivelser, parametre, visningsvinduesvisningsfunktioner, avancerede CSV import / eksportmuligheder osv..
 • SSL-certificering og svigbeskyttelsesfunktion – Tilslutning af SSL-certifikat giver dig mulighed for at beskytte dine webstedsdata mod uautoriseret adgang. Dette sikrer tilsvarende forbedret sikkerhed og fortrolighed af de informationer, de indeholder. Det samme handler om svindelbeskyttelsesfunktion, der bidrager til sikkerheden i dine online betalinger.
 • Flersproget support – Tilgængeligheden af ​​dit websted på flere sprog øger brugerens interesse, så du får kontakt med internationale forbrugere.
 • Forstærket virkelighed – Shopify AR giver dig mulighed for at gøre processen med brugerinteraktion og produktpræsentation mere spændende og sjov. Funktionen gør det muligt at vise produkter i 3D-tilstand, så brugerne kunne se alle deres egenskaber i detaljer for en bedre og mere bekvem browsingoplevelse.
 • POS-software – Dette er endnu et højdepunkt på platformen, som gør det muligt ikke kun at sælge online, men også tilbyde varer til salg i den lokale butik.

Koste: Shopify-prispolitikken er moderat, hvilket forklares med dets funktionssæt. Det billigste abonnement koster dig $ 9 / mo, mens prisen for den dyreste plan udgør $ 299 / mo. De endelige omkostninger afhænger af typen af ​​plan og det inkluderede interval af funktioner / vilkår. Softwaren tillader test af det foretrukne abonnement i løbet af den 14-dages prøveversion, som systemet tilbyder.

Prøv Shopify gratis

Bluehost – Den bedste webhosting for nonprofitorganisationer

Bluehost - Den bedste webhosting for nonprofitorganisationer

Bluehost – er en pålidelig og kraftfuld hostingudbyder, som er et godt valg for non-profit websteder. Dette er i øjeblikket en af ​​nicheledere, som også officielt anbefales af WordPress CMS som de bedste hostingfirmaer i verden. Dette er ikke underligt, da Bluehost leveres med funktioner og avanceret værktøj, der sikrer sikker og pålidelig hosting af dit projekt. Her er nogle af dem, du måske er interesseret i:

 • Hurtig sideindlæsningshastighed og høje oppetidspriser – Disse parametre sikrer værdig ydeevne og hurtig indlæsning af dit non-profit websted, uanset hvor meget trafik der dirigeres til det.
 • Fleksibilitet og sikkerhed – Bluehost integreres med flere eksterne tjenester, tilføjelser og applikationer, der bidrager til dit projekt ydeevne og sikkerhed. Dets avancerede sikkerhedsværktøjer som Spam Hammer eller Spam Expert sammen med dens hotlink-beskyttelsesmulighed sikrer den ultimative sikkerhed på alle websteder, der er vært på platformen.
 • Omfattende markedsplads – Systemet giver adgang til utal af tilføjelser, scripts og applikationer, der bruges til at tilpasse dit websted. Du kan gøre brug af adskillige WordPress-temaer, billedgallerier, marketing og e-handelsværktøjer osv.

Koste: Bluehost er en af ​​de mest overkommelige boligløsninger. For at være præcis kan du kun få den billigste plan for $ 39,5 / mo ved at få adgang til gratis SSL- og WordPress-opdateringer, ubegrænset båndbredde og andre fordele.

Prøv Bluehost nu

Bundlinie

En non-profit organisation kan ikke tænkes uden et websted, der spreder ideerne, populariserer sin mission og opfordrer brugere til at deltage i det. Det vil holde dine samfundsmedlemmer informeret om alt det, du gerne vil have dem til at vide. Der er forskellige webbygningsværktøjer, du kan bruge til at starte din egen hjemmeside.

At vælge den bedste webstedsbygger til et websted for en non-profit organisation burde ikke være en udfordring for almindelige brugere. Webstedsbyggere fungerer godt, når det kommer til udviklingen af ​​disse projekter. Deres funktioner, karakteristika og prispolitik sikrer den uovertrufne oplevelse af webbygning, så de kan nå det ønskede resultat. Bare sørg for at være opmærksom på alle disse systems egenskaber for at kunne vælge den service, du vil være tilfreds med i det lange løb.

Opret et non-profit websted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map