De 10 bedste VPN-tjenesteudbydere i verden

De 10 bedste VPN-tjenester i 2020


Sikker internetbrowsing er spørgsmålet om sund fornuft snarere end privilegium, især i betragtning af brugen af ​​det virtuelle private netværk. Også kendt under det kortere VPN-navn kommer systemet som et praktisk værktøj, når en bruger higer efter onlinesikkerhed eller en sti til websteder, der er blokeret af en eller anden grund. VPN-tjenester ser ud til at være dine personlige onlineguider til en verden af ​​blokeret indhold, der er rig med nyeste film, friske episodekataloger, musikstreams og mere.

Alt hvad du behøver er at vælge en ordentlig tjenesteudbyder. Det er her du måske føler dig lidt forvirret i betragtning af en enorm mulighed for VPN-udbyder, der dukker op. De fleste af dem tilbyder faktisk de samme funktioner til forskellige priser. Hvordan defineres det bedste VPN-tilbud? Hvilke faktorer skal man overveje, når man vælger en ordentlig service? Artiklen fremhæver de top 10 VPN-udbydere, der viser deres kernefunktioner og ting, du måske kan lide. Få fordel af kernespecifikationer og nøgledata.

Vi testede 10 af de bedste VPN-tjenesteudbydere i verden:

 1. NordVPN – Verdens bedste VPN-tjenesteudbyder
 2. SurfShark – Overkommelig VPN med High-End Security
 3. ExpressVPN – verdensomspændende højhastigheds VPN-dækning
 4. StrongVPN – Fremragende infrastruktur til anstændig pris
 5. ProtonVPN – En gratis VPN-serviceplan uden omkostninger
 6. Hotspot-skjold – 100% gratis + udvidet pengene-tilbage-garanti
 7. CyberGhost VPN – Sikker privat webbrowsing
 8. Le VPN – hurtig forbindelse på farten
 9. PureVPN – VPN-service med ingen-loggingspolitik
 10. Norton Secure – En ultimativ beskyttelse af personlige data

Efter introduktion af de bedste tjenester, lad os se nærmere på deres funktioner, priser og andre specifikationer, der giver dig mulighed for at bestemme, hvilken der ser ud til at være den bedst matchende mulighed.

NordVPN – Verdens bedste VPN-tjenesteudbyder

NordVPN - Verdens bedste VPN-tjenesteudbyder

NordVPN – er en af ​​de mest sikrede VPN-tjenester. Samtidig er det på listen over de største knudepunkter over hele kloden. Brugere vil sætte pris på overkommelige priser, god ydelse, cryptocurrency support og høj tilslutningshastighed.

 • Sikkerhedsfunktioner – Virksomheden bruger avancerede sikkerhedsmidler til at beskytte brugernes data med 2048-bit kryptering. Ekstra funktioner inkluderer beskyttelse mod DNS-lækage.
 • Support til flere enheder – VPN-tjenesten er i stand til at understøtte op til seks enheder, inklusive både desktop og mobile gadgets.
 • Tusinder af servere – en pool af servere inkluderer over 5.000 enheder beliggende i 60 forskellige lande.

Understøttede platforme: Windows, macOS, Android, iOS, Linux.

NordVPN-omkostninger: tjenesten tilbyder månedlige og årlige planer med de samme funktioner. Hvis du vil spare op til 75%, er en årlig plan, der koster $ 2,99 pr. Måned, det bedste valg. Pris for en grundlæggende plan starter fra $ 11.99 / måned.

Prøv NordVPN gratis

SurfShark – Overkommelig VPN med High-End Security

SurfShark - Overkommelig VPN med High-End Security

SurfShark – er den mest overkommelige og funktionsrige VPN-service. Platformen beviser, at det ikke altid betyder en mangel på funktioner at være til lave priser. Det er fyldt med sikkerhedsmidler og ekstra muligheder for at sikre sikker browsing fra enhver enhed til trods for operativsystemet og transportøren. Som et resultat gennemsøger brugere gennem den sikre cyber-verden med 100% anonymitet, nul-annoncer og phishing-angreb.

 • Whitelister – en fantastisk funktion til at sortere specifikke applikationer og tjenester, der vil få en chance for at omgå VPN, når det er nødvendigt.
 • Dræb switch – systemet sikrer 100% sikkerhed, selvom VPN-forbindelsen går ned af en eller anden grund. Derudover vil brugerne drage fordel af privat DNS og beskyttelse mod lækage.
 • Cross-County Connection – MultiHop-funktionen gør det muligt at oprette forbindelse fra flere lande på samme tid samt let skifte mellem placeringer.
 • Skjul tilstande – Adgang til begrænsede regioner har aldrig været lettere før takket være NoBorders og Camouflage-tilstande. Selv internetudbydere ved aldrig, at du bruger VPN-tjenester.

Understøttede platforme: systemet kan bruges med ubegrænsede enheder inklusive pc’er drevet af Windows, Mac eller Linux, mobile enheder understøttet af iOS og Android, routere, FireTV og mere.

Omkostninger ved SurfShark: Bortset fra mange andre tjenester, der tilbyder abonnementsplaner, får du med SurfShark dig alle funktioner uden begrænsninger for kun $ 1,99 pr. Måned.

Prøv SurfShark gratis

ExpressVPN – verdensomspændende højhastigheds VPN-dækning

ExpressVPN - verdensomspændende højhastigheds VPN-dækning

ExpressVPN – er en fantastisk VPN-service med flere indbyggede klienter, der understøtter forskellige desktop- og mobile operativsystemer. Det har over 3.000 servere på 160 placeringer, der dækker 94 forskellige lande over hele kloden. En fleksibel service med et professionelt supportteam, Bitcoin-betalinger, Netflix-låsning med mere.

 • Fleksibilitet – systemet har oprindelige webklienter til Windows, Linux og Mac ud over Android og iOS. Blackberry-brugere har muligvis også adgang til denne VPN-tjeneste.
 • Brugerdefineret firmware – det gør det nemt at fjerne blokering af DNS-indhold og bruge forskellige streaming-apps og tjenester, herunder smarte tv’er.
 • Udvidet support – Brugere finder masser af detaljerede guider ud over Live Chat-funktionen for at komme i kontakt med supportteamet døgnet rundt.
 • Ekstra funktioner – bortset fra basissikkerhedsfunktioner som et dræbskontakt og beskyttelse mod DNS-lækage, kan brugerne låse Netflix-indhold op. P2P support er også tilgængelig for brugere ud over Bitcoin tegnebog.

Understøttede platforme: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Nook, Amazon Fire-platforme, Chrome og Firefox browserudvidelser.

ExpressVPN-omkostninger: brugere kan få en 3-måneders gratis brug, hvis de vælger en 15-måneders plan, der koster $ 6,67. Eller du kan betale hver måned separat. I dette tilfælde er prisen $ 12,95 / måned. Alle kunder får en 30-dages refusionsgaranti.

Prøv ExpressVPN gratis

ProtonVPN – en gratis plan uden omkostninger

ProtonVPN - en gratis plan uden omkostninger

ProtonVPN vil næppe overraske dig, hvis du er bekendt med ProtonMail-tjenesten. Tjenesten blev lanceret af de samme digitale sikkerhedsentusiaster og leverer solide sikkerhedsfunktioner ud for privatliv ud over Netflix-opblokering og overkommelige planer. Åh, det tilbyder også en gratis VPN-plan.

 • Overholder sikkerhedsstandarder – systemet bruger AES-256-kryptering, der har vist sig at være 100% sikkert. Det fungerer i kombination med virksomhedens UDP / TCP-protokoller for at sikre maksimal stabilitet og digital sikkerhed.
 • Ingen logning – Virksomheden opretter en såkaldt politik for ikke-logning. Med andre ord, det samler ikke, gemmer eller deler trafiklogfiler. Alle vilkår er afbildet i logpolitikken, der ser temmelig klar og pålidelig ud.
 • Lækbeskyttelsesmidler – tjenesten sikrer lækagefri forbindelse med høj ydeevne. Det samme sker med deres skadelige filer, der er tilgængelige til installation.
 • Netflix-blokering – mens mange VPN-tjenester tilbyder denne funktion, er det at finde ud af den nøjagtige server, der fjerner blokering af Netflix, som at spille roulette. Situationen med ProtonVPN er en anden. Netflix strømmer lige godt på alle dets servere.

Understøttede platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux.

ProtonVPN-omkostninger: som vi nævnte tidligere, har platformen en gratis plan uden skjulte gebyrer eller gebyrer. Dog leveres det kun med nogle grundlæggende funktioner. Hvis du efterspørger bedre ydelse med maksimal sikkerhed, er du fri til at vælge en basis-, plus- eller visionær plan, der koster henholdsvis $ 4, $ 8 og $ 24 pr. Måned.

Prøv ProtonVPN gratis

Hotspot-skjold – udvidet pengene-tilbage-garanti

Hotspot-skjold - udvidet pengene-tilbage-garanti

Hotspot Shield stod over for afgørende op- og nedture i de sidste år. Ikke desto mindre er det stadig en af ​​de mest velrenommerede VPN-tjenester med alle nødvendige funktioner i pakken. Platformen kan prale af høj forbindelse og downloadhastighed ud over den længste tilbagebetalingsperiode blandt andre konkurrenter. Du kan bede om refusion inden for 45 dage efter abonnementet.

 • Stor downloadhastighed – Virksomheden bruger sin egen Catapult Hydra-protokol for at sikre den hurtigste download, selvom en bruger ligger på afstanden fra den nærmeste server.
 • Support til flere enheder – Brugere kan køre tjenesterne gennem 5 enheder samtidigt uden skade for tilslutningshastigheden.
 • Brugervenlighed – tjenesten er god til nybegynder takket være det intuitive og brugervenlige instrumentbræt.

Understøttede platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Android TV, Amazon Fire, Routere, Chrome-udvidelse.

Omkostning til hotspot-skjold: den åbenlyse mangel på nogle ekstra funktioner som Bitcoin-support, ophævelse af Netflix osv. kan få dig til at tro, at Hotspot Shield ikke er en god værdi for pengene. Den 2-årige plan kan dog se ud som et tilbud, der koster $ 2,99 pr. Måned (du sparer op til 76%). En 6-måneders plan koster $ 8,99, mens prisen for en månedlig plan starter fra $ 12,99. Hvis du ikke er tilfreds med det sæt funktioner leveret af Hotspot Shield, kan du prøve dets kommercielle Elite-version.

Prøv Hotspot Shield gratis

CyberGhost VPN – Sikker privat webbrowsing

CyberGhost VPN - Sikker privat webbrowsing

CyberGhost VPN har givet sig et navn takket være en masse smarte funktioner kombineret med en god ydelse i høj hastighed. Systemet giver flere support til forskellige populære streaming-apps og medieafspillere som Kodi. Ud over Torrent og VPN via router support.

 • En række apps – tjenesten har flere apps til forskellige operativsystemer ud over en solid Linux-understøttelse, tilladte Torrenter, Netflix-blokering osv..
 • Support til medieservices – brugere kan bruge VPN-tjenesten til at få adgang til begrænset indhold på større medieplatforme, herunder BBC iPLayer, YouTube og andre streamingtjenester.
 • Sikker forbindelse – CyberGhost bruger sine selvfremstillede sikkerhedsmidler til at sikre 100% sikkerhed. Systemet lancerer automatiske HTTPS-omdirigeringer, så du kan drage fordel af den sikre forbindelse.

Understøttede platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Fire, Android TV, Linux, Kodi mediecentre, spilkonsoller, routere, private protokoller.

CyberGhost VPN-omkostninger: Du kan starte med en gratis plan. Forbered dig dog på nogle begrænsninger. Det giver dig mulighed for kun at bruge en enkelt enhed med et par baseline-funktioner. Få avanceret funktionalitet med betalte planer, der inkluderer en pakke på 2 år, 6 måneder og månedligt, der koster henholdsvis $ 2,75, $ 5,26 og $ 12,99.

Prøv Hotspot Shield gratis

Le VPN – hurtig forbindelse på farten

Le VPN - hurtig forbindelse på farten

Le VPN – er en godt genkendelig VPN-udbyder, der kan prale af servere placeret i 114 forskellige lande over hele kloden. Tjenesten leverer nok VPN-sikkerhed, derudover en masse ekstra funktioner, der understøtter desktop og mobile enheder, der gør tjenesten perfekt til brugere, der altid er på farten.

 • Fleksibilitet – Le VPN gør det let at problemfrit skifte mellem OpenVPN, L2TP og PPTP-protokoller afhængigt af brugerens formål. Det er en god funktion eller dem, der rejser meget og har tendens til at bruge både bærbar computer og mobil enhed på samme tid.
 • Adgang til geobegrænset indhold – systemet bruger sin eksklusive HybridVPN-protokol til at give adgang til større streamingressourcer eller mediewebsteder inklusive Netflix, BBC iPlayer osv..
 • Enkel grænseflade – selv newbies vil have det nemt at sortere alle funktioner og indstillinger på én gang takket være en brugervenlig grænseflade.

Understøttede platforme: apps til Windows, Mac OS X, macOS, iOS og Android.

Le VPN-omkostninger: brugere kan vælge en enkelt plan, der er tilgængelig som et månedligt, 6-måneders eller 12-måneders abonnement, der koster henholdsvis $ 9,95, $ 7,50 og $ 4,95 / mo. Hvis du beslutter dig for at få en årelang pakke, får du en chance for at spare et par dollars.

Prøv Le VPN gratis

PureVPN med ingen-loggingspolitik

PureVPN med ingen-loggingspolitik

PureVPN – er en velkendt VPN-tjenesteudbyder, hvis største fordel er politikken uden logning. Virksomheden har en enorm pool af servere (op til 2.000) beliggende i 180 forskellige regioner over hele verden. Selve virksomheden er beliggende i Hong Kong. Det leverer nogle alsidige funktioner til overkommelige priser.

 • Ingen trafiklogfiler – PureVPN etablerer en ikke-logging tilgang til sine kunder. Det betyder, at det ikke sporer eller gemmer din browser og logghistorik.
 • Bitcoin-support – Brugere er gratis at betale i cryptocurrency, da platformen understøtter Bitcoin-tegnebøger.
 • Skalerbar platform – Virksomheden forsøger at imødekomme kundernes behov. Hver gang du har brug for at udvide dine VPN-kapaciteter og skalere brugen, har systemet en forretningsplan.
 • Ekstra funktioner – dedikerede brugere vil sætte pris på løsninger til at låse Chromebook og Kodi medieafspiller op. Desuden følger virksomheden strengt sin egen privatlivspolitik og GDPR-vilkår.

Understøttede platforme: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Amazon Fire TV og Linux. Chrome- og Firefox-browserudvidelser er også tilgængelige.

PureVPN-omkostninger: Du kan starte fra $ 2,88 pr. måned og spare op til 74%, hvis du betaler for to år i forvejen. Et enkelt månedligt abonnement starter fra $ 10,95, mens en 6-måneders pakke koster dig $ 4,08.

Prøv PureVPN gratis

StrongVPN – Fremragende infrastruktur til anstændig pris

StrongVPN - Fremragende infrastruktur til anstændig pris

StrongVPN – er en erfaren VPN-udbyder med en solid no-logging-politik og en anstændig pool af servere på 70 forskellige steder over hele verden. Platformen leverer en pakke midler til at holde brugerne anonyme og sikre under onlinesessionen.

 • Stor IP-adressebase – basen indeholder mere end 59.000 IP-adresser for at bevare brugernes fortrolighed, mens de surfer på nettet.
 • Dedikeret IP – Hvis du har brug for en dedikeret IP, kan du hente den efter at have kontaktet supportteamet. Den er dog ikke inkluderet i basisplanen.
 • Ingen begrænsninger fra tredjepart – Virksomheden har sin selvbetjente infrastruktur. Det er den eneste, der bestemmer typen af ​​trafik eller båndbredde.

Understøttede platforme: tjenesten tilbyder indfødte klienter til Windows, Mac, iOS, Android og FireTV. Den understøtter også Linux, Kodi, Amazon Kindle, Chromium, Synology NAS og routere.

Stærke VPN-omkostninger: I modsætning til mange andre virksomheder med tre grundlæggende planvariationer tilbyder virksomheden to pakker, der inkluderer et 1-måneders abonnement, der koster $ 10 / mo samt et 1-årigt abonnement for kun $ 5,83 / mo (du sparer 42%). Alle planer leveres med en 30-dages refusionspolitik.

Prøv StrongVPN gratis

Norton Secure VPN – En ultimativ beskyttelse af personlige data

Norton Secure VPN - En ultimativ beskyttelse af personlige data

Norton Secure VPN – er en service, der fungerer godt, når du har brug for at beskytte dine personlige data. Det holder dine adgangskoder og betalingsinfo sikre samt sikrer anonym webbrowsing og adgang til begrænset indhold.

 • Fleksibel VPN-service – Brugere kan frit vælge mellem 1 og 10 enheder, de vil understøtte. Antallet af enheder vil dog have indflydelse på prisprisen.
 • Offentlig Wi-Fi-sikkerhed – med Norton Secure, kan du bruge hotspots til offentlig forbindelse uden nogen risiko for at blive hacket. Forbindelsen bliver krypteret uanset om du logger ind fra en café, lufthavn eller et andet sted.
 • Annonceblokeringsfunktion – du kan få adgang til websteder hurtigere uden afbrydelser takket være annonceblokfunktionen. Systemet registrerer og opfanger automatisk cookies, der forhindrer dem i at blive indsamlet af reklamewebsteder.

Norton Secure VPN-omkostninger: tjenesten tilbyder to større planer med månedlige og årlige abonnementer. De koster henholdsvis $ 4,99 og $ 3,99 for en enhed. Prisen vil gå højere, hvis du har brug for fra 5 til 10 enheder. Grundlæggende planer er tilgængelige uden Norton-sikkerhedsfunktion. Alt-i-en-pakken med sikkerhedsmidler starter fra $ 5,83 pr. Måned for det årlige abonnement på en enkelt enhed.

Understøttede platforme: kompatibel med Window PC, Mac, iOS og Android enheder. Norton Secure VPN kører ikke kun på pc’er, men også på Mac, Android-smartphones og tablets, iPads og iPhones.

Prøv Norton Secure VPN gratis

IPVanish – Fremragende til P2P og Torrents

IPVanish - Fremragende til P2P og Torrents

IPVanish hævder at være verdens top VPN-tjeneste, selvom nogle brugere næppe er enige. Selvbetjent infrastruktur ud over høj downloadhastighed og kraftfulde apps er blandt IPVanish åbenlyse fordele. Systemet er perfekt til torrenting og P2P-trafik. Derudover har det et professionelt supportteam, der reagerer temmelig hurtigt.

 • Kraftig VPN-service – systemet gør det muligt at tilslutte op til 10 enheder samtidigt. Det administrerer sine servere uden tredjeparts tjenester eller datterselskaber. Servere er placeret i mere end 60 forskellige regioner over hele verden.
 • Bred vifte af apps – brugere får adgang til en række konfigurerbare applikationer til desktop Windows og Linux OS samt til mobil iOS og Android ud over den eksklusive Fire TV-mulighed.
 • Omfattende Torrent Support – tjenesten er fantastisk til at downloade filer. Det understøtter Torrents på bogstaveligt talt hver server, der sikrer hurtig forbindelse, amerikansk-baseret Netflix-opblokering og mere.

Understøttede platforme: tilgængelig for alle Windows-versioner (7, 8, 8.1 og 10), MAC og iOS og Android. Ældre betjeningssystemer kræver manuel opsætning. Det samme er med Router Firmware og Linux.

IPVanish-omkostninger: den afgørende ulempe er den begrænsede pengene-tilbage-politik. Brugere har kun 7 dage til at prøve platformen med en chance for at ansøge om refusion. Den årlige pakkepris ser også lidt for høj ud ($ 6,49 pr. Måned). Brugere har også 3-måneders og 1-måneders abonnementsmuligheder, der koster henholdsvis $ 8,99 og $ 10.

Prøv IPVanish gratis

Hvilken VPN-tjeneste du skal vælge?

Når du vælger VPN-tjenester, er sikkerhedsfunktioner højest prioriteret. Hovedideen med sådanne værktøjer er at sikre en hurtig og ubesværet skifte mellem sikre servere ud over IP-adresse anonymitet og fuld adgang til video- og lydstreamingtjenester på trods af placeringen. Desuden vil en typisk bruger også sætte pris på brugervenligheden og fleksibiliteten uden at forkæle sig med tekniske problemer eller kompleks konfiguration. Vi bør også tage hensyn til de teknologier, der bruges af en bestemt tjeneste.

Når du tænker på denne idé, skal du fokusere på følgende funktioner, når du vælger VPN-tjenester, der imødekommer dine behov.

 • Opdaterede tjenester – den indbyggede verden ændrer sig drastisk. Sørg for, at din VPN-udbyder er i stand til at levere ajourførte applikationer og software. Desværre deler nogle få virksomheder faktisk den måde, de opdaterer deres platforme på. Den eneste udvej er at kontrollere, at tjenesten leverer VPN-opdatering sammen med frigivelsen af ​​nyt operativsystem og apps.
 • Ryd privatlivspolitik – ethvert firma lover ikke at logge nogen personlige data, websteder eller sider, du besøger. Det er ikke helt sandt. Hvis du støder på en klar logpolitik med alle data, som tjenesten gemmer eller indsamler, vil du føle dig meget mere sikker og opmærksom.
 • Professionelt supportteam – spørgsmålet var ikke ret populært med VPN-tjenester for flere år siden. Imidlertid har flere og flere virksomheder en tendens til at tilføje Live Chat-funktion for at sikre 24/7 kundesupport.
 • Serverplaceringer – Virksomheden kan have hundreder af servere over hele verden. De er dog ikke nyttige, hvis der ikke er nogen server ved siden af ​​din placering.

Nogle andre funktioner får dig til at dykke dybt ned i de tekniske specifikationer, som er en besvær for ikke-teknikere. De kan omfatte DNS-kapaciteter, forbindelsesprotokoller og andre ting, der mere sandsynligt er nye for newbies. Vores liste over de bedste VPN-tilbud var rettet mod at forhindre en bruger i at bryde deres hjerner og drage fordel af klare og enkle beskrivelser med alle centrale problemer, der er nævnt på én gang.

Bundlinjen

Valg af en VPN-server kræver omhyggelig sammenligning og kontrast. Mens de fleste virksomheder generelt tilbyder de samme funktioner, betyder udvidede funktioner og apps virkelig noget. De vil sikre brugernes tilfredshed afhængigt af behov og formål. Pris er den sidste, men ikke mindst faktor, der skal overvejes.

Uanset hvilken service du valgte, skal du sørge for, at den er pålidelig nok med en enorm pool af servere over hele verden for at sikre hurtig hastighed og forbindelse. Hold også øje med båndbredde eller sikkerhedsbegrænsninger afhængigt af prisprisen. En god VPN-service er fleksibel og alsidig med mobil- og desktop support, up-to-date apps og anonym webbrowsing på trods af placeringen.

Installer VPN gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map