Mest populære webstedsbyggere

mest populære webstedsbyggere


Ikke sikker på, hvilken webstedsbygger der fungerer bedst til dine behov for webdesign? På udkig efter en platform, der har den bedste pris / kvalitet korrelation?

Derefter er det på høje tid at gennemgå de mest populære webstedsbyggere, som ikke kun har vundet verdensomspændende popularitet, men også med rette blev anerkendt som de mest anstændige tjenester.

Webstedsbyggerne har fået brugergenkendelse af flere grunde. De fleste af dem er specielt oprettet med behov og færdigheder begyndere i tankerne. Som et resultat sikrer de enkel, praktisk og intuitiv webbygningsoplevelse. Disse tjenester er også overkommelige, mens udvalget af funktioner, de omfatter, er mere end nok til at starte et anstændigt websted på kort tid.

Vi fandt ud af 7 af de mest populære webstedsbyggere:

 1. Wix – Den mest populære webstedsbygger
 2. WordPress – Mest anvendte CMS i verden
 3. Shopify – Den bedste e-handelsplatform
 4. Bluehost – Mest brugt hosting-tjenesteudbyder
 5. Weebly – fælles webstedsbygger af Square, Inc
 6. Squarespace – Alt-i-en webstedsbygger
 7. Skræddermærker – Populært websidebygningsfirma

Hver af disse webstedsbyggere har meget at tilbyde målgruppen, og hver af dem har en bestemt række funktioner, som gør det muligt at udføre det krævede sæt opgaver. Hvilken af ​​dem fungerer bedst til dit webstedsudviklingsprojekt, og hvad nøjagtigt har de at tilbyde? Det er tid til at finde ud af det lige nu.

Wix – Den mest populære webstedsbygger

Wix - Den mest populære webstedsbygger

Wix – er den mest populære skybaserede webstedsbygger, der har hovedkontor i Tel Aviv (Israel). Tjenesten blev grundlagt i 2006 og har hurtigt udviklet sig til et stærkt system, der i øjeblikket giver millioner af websteder rundt om i verden. Systemet leverer en bred vifte af avancerede funktioner med et fdesign-tilpasningsværktøj, der gør det muligt at starte og styre forskellige typer projekter, uanset deres kompleksitetsniveau. Se på det mest karakteristiske og populære af dem nu:

 • Designer-skabeloner. Wix skiller sig ud fra mængden på grund af sit omfattende udvalg af mobile-klar tilpasbare temaer. Nuværende skabelonsamling omfatter mere end 550 designs, som alle har høj kvalitet.
 • Standard og mobile redaktører. Webstedsbyggeren tilbyder to populære redigeringsmuligheder – standard WYSIWYG webstededitor og mobileditor. Når du bruger standardtilstanden, kan du tilpasse dit skrivebordswebdesign med hensyn til dine behov. De ændringer, du foretager, vises automatisk i den mobile version, mens de, du foretager i mobiltilstand, ikke vises på skrivebordsversionen.
 • Wix ADI. Kunstig design intelligens værktøj giver en bruger en personlig designassistent, som automatisk opretter webstedsdesign og -layout og fylder det med indhold, der er indsendt af en bruger. Det er yderligere muligt at redigere et websted for at give det det foretrukne design og funktioner, men at have et kvalitetsudkast er bestemt en bemærkelsesværdig fordel.
 • App-marked. Wix App Market leveres med flere widgets og applikationer, som du kan integrere på et websted for at få mest muligt ud af dets funktionalitet. Apps er betalt og gratis, og de er også opdelt i kategorier baseret på deres implikation. Valg af søgefilter muliggør let brugervenlighed ved søgning, hvilket sparer brugerindsats og tid.
 • e-handel og blogging. Wix leveres med ganske kraftfulde og fleksible e-handels- og bloggingmotorer, som giver brugerne mulighed for at starte og effektivt styre små til mellemliggende online butikker og blogs. Begge platforme omfatter en bred vifte af designtilpasningsværktøjer og muligheder, der kræves både til webstedsudvikling og videre online promovering.

Wix-prispolitik er også værd at være opmærksom. Webstedsbyggeren har en helt gratis plan, der giver dig mulighed for at teste og udforske systemet i detaljer, før du opgraderer til en af ​​dets betalte planer. Så snart du beslutter dig for at vælge det avancerede abonnement, kan du vælge mellem to typer Wix-abonnementer – Standard og Business / eCommerce. Prisen for standardplaner starter med $ 13 / mo, mens omkostningen for forretningsplaner starter med $ 23 / mo.

Prøv Wix gratis

WordPress – verdens mest brugte CMS

WordPress - verdens mest brugte CMS

WordPress – er det mest anvendte Content Management System i verden, som kan anvendes til at starte og tilpasse alle typer enkle til komplekse projekter. Uanset hvilken webdesignoplevelse du har, har du bestemt hørt om platformen på grund af dens imponerende indstillinger for designtilpasning, alsidighed af plugins og kraftfulde integrationsfunktioner. Systemet har eksisteret i over et dusin år, og har forbedret dets funktionalitet og fleksibilitet i de leverede indstillinger. Det er tid til at optage de største fordele ved CMS med det samme:

 • Blogging Engine. WordPress blev oprindeligt oprettet som en blogplatform, og det tilbyder således en lang række funktioner og værktøjer, der gør det muligt at opsætte og tilpasse blogs med fuld funktion. Dette betyder dog ikke, at du ikke vil være i stand til at starte andre typer projekter med platformen. Systemet indebærer ikke dyb webdesign eller kodningsbevidsthed. Vær dog opmærksom på, at viden om programmering af det grundlæggende helt sikkert vil være en bonus, når du arbejder med tjenesten.
 • Plugin og skabelon integration. Ligegyldigt hvilken type websted du planlægger at starte, går du ikke uden plugin / skabelonintegration, hvis du ønsker det skal være en succes. Der er flere WordPress-plugins og temaer, du kan finde på nettet, som både er gratis og betalt. Vær opmærksom på, at gratis plugins / designs ikke er helt sikre og pålidelige, da de kan omfatte malware, der i sidste ende kan bringe dit websteds sikkerhed og ydeevne i fare.
 • Gutenberg Editor. WordPress har revolutioneret sin tilgang til webstedsudvikling via introduktionen af ​​Gutenberg Editor. Det har forenklet webdesignprocessen og elimineret behovet for kodedigering. Hvad du skal gøre er at gennemse samlingen af ​​indholdsblokke for yderligere at tilpasse og konfigurere dem, mens du opretter webstedslayout.
 • Hostingudbyder. WordPress har ikke sin egen hosting, hvilket udløser behovet for at se efter den bedste udbyder på nettet. CMS anbefaler dog, at man foretrækker Bluehost da dette er et af de mest pålidelige og fuldt udstyrede systemer, der findes på markedet.

WordPress er oprindeligt gratis for alle. Du kan overføre og installere det uden omkostninger overhovedet, og det er endda muligt at oprette gratis websteder med systemet. Hvis du forventer en dybere funktionalitet af dine WordPress-projekter, går du ikke uden at investere i plugin / skabelonintegration. Derudover skal du passe på hosting og domænevalg.

Som nævnt ovenfor er den bedste hosting-udbyder til WordPress og den, den officielt anbefaler Bluehost. Tjenesten tilbyder gratis domænenavn for det første brugsår, gratis SSL-certifikat, 24/7 kundesupport, 1-klik WordPress installation, masser af særlige tilbud og loyalitetsbonuser. Bluehost er også kendt for sit eCommerce-fokus, omfattende plugin-markedsplads, tilføjelser, scripts, hurtig sidehastighedshastighed, stærk oppetid og mange integrerede apps. Prisen på Bluehost-abonnementer starter med kun $ 2,95 / mo – det er bestemt et værdigt tilbud!

Prøv WordPress gratis

Shopify – Den bedste e-handelsplatform

Shopify - Den bedste e-handelsplatform

Shopify – er den bedste verdenskendte eCommerce-webstedsbygger, som leveres med et kraftfuldt funktionssæt og samling af værktøjer, der sikrer et værdigt resultat. Shopify er en Canada-baseret eCommerce-platform, der har hovedkontor i Ottawa, ON, Canada. Det blev grundlagt i 2004 og er vokset til verdens mest magtfulde webbutikbygger. Som en e-handelsplatform nyder Shopify popularitet hos brugere, der foretrækker at shoppe online. Det er ikke underligt, da systemet gør det muligt at oprette, tilpasse og markedsføre alle typer online-butikker, lige fra små og op til hypermarkeder. Her er de vigtigste funktioner i softwaren:

 • Salgsstedet (POS) Software. Shopify har POS-funktionen, som gør det muligt at sælge produkter på det fysiske sted, acceptere kreditkort og bruge systemets lager-, markedsførings-, forsendelses- og styringsværktøjer.
 • Produktstyringsfunktioner. Platformen tillader integration af en indkøbsvogn og en “Køb” -knap i din online butik for at lade kunderne oprette det krævede antal produktkort. Softwaren genererer tilsvarende produktindlejringskoder i den automatiserede tilstand for at give brugerne mulighed for at tilføje produktlister / gallerier til deres projekter. Hvad der er myr, systemet leveres med CSV-filimport / eksportfunktion, som sikrer en mere praktisk produktadministrationsproces.
 • Avancerede marketingmuligheder. Når den håndterer promoveringsprocessen i webshoppen, kommer Shopify med flere avancerede marketingværktøjer og -funktioner, der gør det muligt at benytte det høje slutresultat. Blandt de fordele, du kan gøre brug af her, giver det oprindeligt mening at nævne en mulighed for at oprette online-kvitteringer, udforske og analysere statistik over webshop, kontrollere saldoen på din eCommerce-konto og bruge en liste over kraftige Shopify-funktioner som App Store, BOGO rabatter, Shopify Ping, Shopify Tap & Chip Reader og mange flere.
 • Kraftige integrationsmuligheder. Med Shopify kan du bruge et sæt kraftfulde integrationsfunktioner. Således kan du med succes integrere din Shopify-konto med verdensberømte markedspladser og regnskabssoftware, såsom Amazon, Quickbooks, Xero osv. Dette giver dig mulighed for at sælge fysiske / digitale produkter på disse platforme ved at bruge multikanals support.
 • Forstærket virkelighed. Denne avancerede funktion vil helt sikkert være til stor hjælp, når det gælder at øge effektiviteten af ​​produktpromovering og salgsvækst. På grund af den Augmented Reality vil du være i stand til at præsentere de produkter, der er tilgængelige på lager i 3D-tilstand, så dine potentielle kunder kunne se deres fordele i detaljer.

Shopify-prispolitikken er moderat, men den overholder definitivt brugerens forventninger. Udvalget af funktioner, softwaren tilbyder, er mere end nok til at køre alle typer e-handelsprojekter – fra små og op til komplicerede. Der er en gratis 14-dages prøveperiode, hvor du kan teste et af Shopify-abonnementer i detaljer. Den billigste plan, du kan opgradere til koster $ 9 / mo, hvilket er en ganske rimelig og overkommelig løsning.

Prøv Shopify gratis

Bluehost – Mest brugt hosting-tjenesteudbyder

Bluehost - Mest brugt hosting-tjenesteudbyder

Bluehost – er den mest anvendte hostingtjenesteudbyder, som også er kendt for sin sikkerhed, troværdighed og kraftfulde funktioner. Platformen fungerer især godt for de brugere, der aldrig har været involveret i webstedsudvikling eller ikke har brugt CMS før. Systemet er en perfekt mulighed til opbevaring af enhver type webbaserede projekter, uanset deres størrelse, kompleksitet inden for specialiseringsområdet. I mellemtiden er Bluehost den eneste hostingudbyder, som officielt anbefales af WordPress CMS på grund af de mange fordele, det tilbyder. Her går de:

 • Integreret markedsplads. Bluehost leveres med en kraftfuld integreret markedsplads, der leverer et omfattende udvalg af applikationer, scripts, tilføjelsesprogrammer og widgets, der kan bringe dit websteds ydeevne til det helt nye niveau. Blandt de apps, du kan vælge her, giver det mening at nævne flere WordPress-skabeloner, blogging og e-handelsudvidelser, projektmarkedsførings- og promoveringsværktøjer, billedgallerier osv..
 • Sikkerhed. Systemet er kendt for sine avancerede sikkerheds- og spambeskyttelsesmuligheder, der gør det muligt at forhindre, at dit projekt er uautoriseret adgang fra tredjepartsbrugere og alsidige fortrolighedstrusler. Sammen med hotlink-beskyttelsesfunktionen tilbyder Bluehost en lang række sikkerhedsværktøjer, herunder Spam Hammer, Spam Expert og mere.
 • Hurtig sideindlæsningshastighed og høje oppetidspriser. Hostingudbyderen sikrer forbedring af sidehastighedshastighed og stigning i oppetidstakster. Disse funktioner tillader forbedring af dit websteds ydeevne og bringer det til det helt nye niveau. En sådan tilgang resulterer i sidste ende i trafikvækst og forbedring af dit projektfunktionalitet.
 • Fleksibilitet. Virksomheden integreres med succes med flere eksterne tjenester, applikationer og tilføjelser, der har en positiv indflydelse på den samlede hjemmesidepræstation. Det er op til dig at vælge de tjenester, der vil bidrage til din virksomheds popularitet og promovering.

Bluehost-prispolitik er mere end overkommelig for alle. Systemet tilbyder to typer abonnementer, hvoraf den billigste kun koster $ 2,95 / mo. Planen giver flere fordele, herunder ubegrænset båndbredde, SSL-forbindelsesfunktion, flere regelmæssige WordPress-opdateringer og mere.

Prøv Bluehost nu

Weebly – fælles webstedsbygger af Square, Inc.

Weebly - fælles webstedsbygger af Square, Inc.

Weebly – er en troværdig webstedsbygger, der bruges til at udvikle og tilpasse tiltalende og fuldt udstyrede websteder. Webstedsbyggeren blev lanceret i 2006 og har vundet popularitet hos over 50 millioner brugere over hele kloden.

Fra i dag vælges webstedsbyggeren hovedsageligt af brugere, der agter at oprette små-til-store onlinebutikker, men det kan stadig bruges til at starte andre typer projekter til personlig og forretningsmæssig anvendelse. Bortset fra bedøvelse af e-handelsfunktioner er Weebly også kendt for sine omfattende blogging, billedredigering og integrationsfunktioner. Hvis du er interesseret i at arbejde med Weebly, skal du se på dets fremragende funktioner nu:

 • Omfattende integrationsmuligheder. Weebly leveres med masser af integrerede widgets og apps, du kan vælge til dine projekter. Disse inkluderer mediefiler, kort, diasshows, billedsamlinger, søgefelt og hvad ikke. Funktionen “Embed Code” giver på sin side dig mulighed for at tilføje den krævede mængde elementer til din side for at give den unikke design. Webstedsbyggeren leverer desuden et sæt avancerede funktioner, der gør det skiller sig ud fra mængden.
 • eCommerce. Som nævnt ovenfor har Weebly nu det øverste hak e-handelsfokus. Webstedsbyggeren omfatter flere forretningsmålretningsfunktioner, der har en stærk indflydelse på din webbutiks ydelse. Det kommer således med integreret indkøbsvogn, sikker betalings- og forsendelsesmuligheder, omfattende produktstyringsværktøjer, praktisk og hjælpsom søgefilterindstilling, eksklusive tilbud og kundesupportassistance, CSV-produktimport / -eksport, praktiske mobile apps og hvad ikke.
 • Blogging. Weebly giver mulighed for at forbinde og administrere en fuldt udstyret blog til dit projekt på næsten ingen tid. Hvad du kan gøre for at starte din blog er at tilføje, opdatere og planlægge indlæg, tildele delingsmuligheder på sociale medier til hvert indlæg, vælge et foretrukket kommenteringssystem, tilpasse sidefødder og overskrifter for hvert tilføjet indlæg, vælge metatags til artikler og hvad ikke . Systemet tilbyder også et sæt blogskabeloner, der også er gratis og kan tilpasses.
 • Weebly-promoveringsværktøj. Værktøjet blev introduceret for ikke længe siden, men det afslører flere muligheder for markedsføring via e-mail for systembrugere. Det leveres med et sæt færdiglavede designs til forskellige e-mailtyper (promo nyhedsbreve, bulletins, begivenhed og produkt præsentation osv.) og opretter automatisk meddelelser med hensyn til brugeraktivitet. E-mail-marketingkampagner, der er arrangeret og afholdt med værktøjet, er effektive og professionelle. Weebly Promote tilbyder også en praktisk e-mail-træk-og-slip-konstruktør, adskillige tekniske supportværktøjer, kontaktsegmenteringsmuligheder og mere.

Weebly skiller sig også ud fra mængden på grund af dens alsidige, men alligevel overkommelige prispolitik. Webstedsbyggeren tilbyder flere typer abonnementer, herunder en gratis plan, der aldrig udløber, der giver dig mulighed for at teste hele systemsættet til fordel. Prisen for de betalte planer starter med $ 4 / mo og vokser med hensyn til de funktioner / vilkår, der er inkluderet i betalte abonnementer.

Prøv Weebly gratis

Squarespace – Alt-i-ett-webstedsbygger

Squarespace - Alt-i-ett-webstedsbygger

Squarespace – er en af ​​de mest populære og genkendelige DIY alt-i-en-bygherrer, der hovedsageligt er rettet mod kreative og iværksætternes behov. Systemet gør det muligt at starte forskellige typer projekter, men det fungerer især godt til porteføljer, blogs og små digitale webbutikker. Det, der er vigtigt, at alle websteder, der er bygget med Squarespace, har tiltalende design og bemærkelsesværdig funktionalitet, selvom systemet ikke er så nemt at mestre for begyndere. Se på nogle af de mest bemærkelsesværdige Squarespace-funktioner nu:

 • WYSIWYG Editor. Som en WYSIWYG webstedsbygger giver Squarespace dig mulighed for at kontrollere hele processen med webstedsudvikling. Vær dog opmærksom på, at alle de redigeringer, du foretager, gemmes automatisk, hvilket gør preview-indstillingen ikke tilgængelig. Dette betyder, at du ikke kan se det endelige resultat, før et websted er offentliggjort. Tilsvarende vil dine besøgende på websitet se det sammen med de fejl og fejl, du ved et uheld kan gøre.
 • Responsive skabeloner. Squarespace-skabeloner er fuldt lydhøre og har høj kvalitet, selvom designkollektionen ikke er så omfattende sammenlignet med andre populære tjenester. Webstedsbyggeren leveres med en praktisk træk-og-slip-editor, der giver dig mulighed for nemt at vælge og arrangere de krævede webstedselementer. Platformen tilbyder professionelle skabeloner, der er gode, når det kommer til udvikling af digitale webbutikker, porteføljer, blogs, cafe- og restaurantwebsteder, bryllupswebsteder og andre lignende projekter.
 • Portfolio Design Focus. Squarespace har et karakteristisk og rigt funktionssæt, der dækker den fremherskende mængde af brugernes porteføljeoprettelsesbehov. Systemet leveres med en Cover Page Builder, HTML / CSS redigeringsmuligheder, Checkout Page Editor for Digital Stores, Logo & Titelredigeringsværktøj. Det tilbyder også en avanceret Style Editor, som giver dig mulighed for at vælge forskellige sidestilarter for at imødekomme dine behov (disse inkluderer forside, gallerier, blog sider, indeks sider, blog og begivenhed sider og hvad ikke). Så snart du vælger den ønskede sidetype, justeres resten af ​​siderne automatisk til den.
 • eCommerce. Webstedsbyggeren gør det muligt at starte og administrere små til mellemliggende online butikker, hvis funktionalitet afhænger af den valgte plan. ECommerce-funktionen leveres med et gratis SSL-certifikat, integreret indkøbskurv, tiltalende produktvisningsindstillinger, videoindlejringsfunktion, detaljeret produktpræsentation og beskrivelse. Du kan også tilføje alsidige produktvariationer, starte loyalitetsprogrammer samt justere pris- og forsendelsesmuligheder baseret på dine behov.
 • Blogging. Med Squarespace kan du starte og administrere din egen blog for at øge brugerengagement og tilfredshedsgrader. Hvad du kan gøre her er at offentliggøre og opdatere indlæg, aktivere kommentarer og RSS-feeds, tilføje geolocation-tags, bruge iTunes-tagging, mulighed for omlogging og mere.

Squarespace er en betroet skywebsite-builder, der fungerer godt til oprettelse af porteføljer, små og mellemstore e-handelswebsteder samt forretningsprojekter. Webstedsbyggeren tilbyder ikke nogen gratis planer, men det giver mulighed for at teste systemets funktionalitet i løbet af den 14-dages gratis prøveperiode. Prisen for det betalte abonnement starter med $ 12 / mo, hvilket er en ret god mulighed for hver bruger, der er interesseret i yderligere systemapplikation.

Prøv Squarespace gratis

Skræddermærker – Populært websidebygningsfirma

Skræddermærker - Populært websidebygningsfirma

Tailor Brands – er et populært websidebygningsfirma, der ser sin største mission i at hjælpe virksomheder med at strømline deres brandingprocesser. Systemet sikrer high end branding og design for din virksomhed, så det skiller sig ud fra mængden. Tailor Brands drives af Artificial Intelligence, som bidrager til din projektydelse og unikke brandidentitet. Nedenfor er de mest markante højdepunkter i virksomheden, der får det til at skille sig ud fra mængden:

 • Logo Maker. Platformen gør det muligt at designe unikke logoer til din virksomhed for at få den til at trives og afsløre din virksomheds identitet. Tjenesten tilbyder flere logooprettelsesværktøjer, der er tilgængelige på lager, og du kan vælge de nødvendige elementer til at designe det logo, der opfylder dine krav. Hele logooprettelsesprocessen er nem, hurtig og praktisk, selv for begyndere, hvilket forklares med den integrerede AO-algoritme, der gør hele jobbet for dig.
 • Indstillinger for social ledelse. Platformen har den fuldt integrerede sociale ledelsesplatform, som gør det muligt at dele det projektrelaterede indhold og offentliggøre artikler i sociale netværk.
 • Skræddersyet annoncer. Tjenesten er kendt for sin integrerede Tailor Ads-platform, som gør det muligt at oprette og tilføje øjeblikkelige reklamer, der leveres i forskellige variationer, så de svarer til brugernes krav og behov.
 • Værktøjssæt til branding. Tailor Brands giver adgang til det avancerede sæt forretningsmærkeværktøjer, der oprettes med dine virksomheds specialiserings- og promoveringsbehov i tankerne. Værktøjerne er meget tilpasningsdygtige. Det betyder, at du kan bruge dine visitkortidéer eller EPS-filer til at skabe fremragende webstedsdesign, der opfylder dine krav til virksomhedswebsiden.

Tailor Brands er et professionelt firma til branding og webudvikling, der leveres med en bred vifte af integrerede værktøjer og funktioner. Systemet har ikke en gratis plan, men dets betalte abonnement leveres til overkommelige omkostninger. Prisen for den billigste plan starter med $ 9.99 / mo. Det kan dog reduceres til $ 2,99 / mo, hvis du foretager den engangsbetalte årlige betaling.

Prøv skræddersyede mærker nu

Bundlinie

Valget af webstedsbyggere er alsidigt, og der er masser af muligheder for forskellige nicher. Brugere står dog stadig over for problemer, når det kommer til valg af et anstændigt webbygningsværktøj. Wix, Shopify, Squarespace, Weebly, Bluehost, Tailor Brands og WordPress CMS er de mest verdenskendte tjenester, som slet ikke kræver nogen præsentation. Hver af dem er førende inden for en bestemt niche, det være sig en webstedsbygger, et hostingfirma eller en CMS. Hvis du i øjeblikket leder efter en værdig løsning i nogen af ​​disse nicher, vil disse platforme helt sikkert være en rimelig investering, der til sidst vil betale sig.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map