Websitebyggere: White Label og forhandlerprogrammer analyseret

Bedste skoler og lærere hjemmeside bygherrer


Betydningen af ​​hvid mærkning i den moderne webdesignniche bør ikke undervurderes, især når det kommer til vellykket webstedsudvikling. Hvid mærkning er en stærk strategi, der tillader stigende distributionshastigheder, mens du forbliver fokuseret på markedsføring af produkterne i stedet for at oprette dem. Som et resultat får du flere fordele, herunder stigning i kundegrundlag, webstedstrafik, forretningspotentiale og selvfølgelig overskud.

Hvid mærkning inden for webdesign bidrager til nem branding af websteder og virksomheder, reducerede markedsføringsinvesteringer, udvikling af omkostningseffektive løsninger, vækst af produkt / service værdi, salgsfokusering osv. Mange softwarevirksomheder inklusive webstedsbyggerne bruger hvid mærkning som en vigtig komponent i deres forretning strategi, fordi det er gavnligt for begge sider: producenter får flere kunder uden ekstra markedsføringsinvesteringer, mens forhandlere tjener provision uden at skulle bekymre sig om det produkt, de sælger.

Vi har undersøgt dette emne for at give dig en liste over webstedsbyggere, der enten tilbyder en hvid etiketløsning eller interessante alternativer til det. Uanset om du er en uafhængig designer, en opstart eller et etableret firma, har vi dig dækket.

Vi analyserede 10 af det bedste webstedbygger hvid etiket & Forhandlerprogrammer:

 1. IM Creator PRO – Det bedste whitelabel & Forhandlerprogram
 2. Ucraft – White Label Website Builder-software
 3. Bogmærke – White Label Design Agency Program
 4. uKit – Et af de bedste partnerprogrammer for levetid
 5. Wix – White Label & Forhandlere program forklaret
 6. ShopWired – White Label E-handelsplatform
 7. Weebly til webdesignere – Dybdegående programanmeldelse
 8. Webydo – En alt-i-en-web-designplatform
 9. Duda – Webstedsbygger med klientstyring
 10. Squarespace Developer Platform forklaret

Hvis du har ret i at starte din egen forretning med white label, kan du blive opfordret til at finde ud af mere om disse typer webstedsbygger-software såvel som de programmer, de tilbyder. Hvert af systemerne er værd at være opmærksomme, da hvert af dem tilbyder flere hvide etikettfordele, der bidrager til din virksomheds præstationer og forfremmelse. Lad os gennemgå de mest populære og komplette webstedsbyggere, der leverer avancerede løsninger til hvid label.

IM Creator Pro – Det bedste hvide etiket & Forhandlerprogram

IM Creator White Label

IM Creator – er en komplet webstedsbygger, der tilbyder det bedste og billigste White Label-opløsning målrettet mod initiativrige webdesignere, webdesignbureauer, forhandlere og startups. Du starter med en meget lille initial investering (en årlig betaling på $ 350), og du kan oprette og udgive så mange websteder, som du ønsker. Også alle websteder får ubegrænset hosting gratis, uanset hvor meget trafik de får. Der er også niveauer, der er relevante for agenturer og hostingfirmaer, der giver dem mulighed for at være vært for webstederne på deres servere og debitere brugere for det også.

Hvis du har brug for disse og flere indstillinger, som cPanel-integration, egne domæner API og andre udviklerfunktioner, tilbyder IM Creator to White Label-pakker: ‘Host It Yourself’ og ‘Servers Control’. Ud over ‘Standard White Label’ du (eller din virksomhed) modtager et ubegrænset potentiale til at administrere webstedsbyggerens funktion under dit brand. Prisen for disse pakker er henholdsvis $ 2500 og $ 25000.

Nyttigt tip: kan du reducere ‘Standard White Label’ omkostninger med 20% ved hjælp af en speciel promokode til SWB-besøgende – superb20off.

Nøglefunktioner i IM Creator White Label Program

 • Fuld kontrol. Med White Label-løsningen får du fuld kontrol over elementerne i webstededitoren. Disse inkluderer sprog (du kan gøre dit websted tilgængeligt på et hvilket som helst sprog, hvis der er et sådant behov), priser, skabelonvalg, oprettelse af brugere, redigering af websteder og mere.
 • Webstedsmærke stil. Systemet integreres med din virksomheds brandstil, hvilket gør det muligt at oprette dit eget projekt, der indeholder brandidentitet og anerkendelse. Ved at udskifte den originale IM Creator-branding får du en mulighed for at gøre dit projekt genkendeligt for nuværende og potentielle kunder.
 • Domæneregistrering. Værktøjet tillader oprettelse og registrering af det ubegrænsede antal websteder og domæne på den valgte plan.
 • Kontrolpanel. Webstedsbyggeren leveres med Kontrolpanel, som er oprettet med behovene hos forhandlere i tankerne og tilbyder flere funktionssporingsfunktioner.
 • Kunde support. Når du bruger White Label-værktøjet, kan du benytte dig af kundesupport 24/7, som du kan bruge til at løse eventuelle systemrelaterede problemer.
 • Sikkerhed. Tjenesten sikrer den ultimative sikkerhed for alle betalinger og personlige oplysninger, der er tilgængelige på webstedet ved hjælp af det integrerede SSL-certifikat.

Prøv IM Creator White Label

Ucraft – White Label Website Builder-software

Ucraft White Label

Ucraft – er en avanceret webstedsbygger, der har lanceret sin White Label-program i juni 2017. Dets tilbud er fængende nok til alle brugerkategorier. Hvis du er et lille designstudie eller freelancer, der opererer med snesevis af enkle eller næsten enkle websteder om året, kan du muligvis bruge ‘Standard Package’ -løsninger, der koster $ 479 / måned. For denne pris vil du modtage: eget branding, skabeloner og domæne, Google cloud hosting, unikke skabeloner designet af Ucraft webudviklere, eCommerce App, integreret Landing Page Creator App, Logo Maker App, 20+ integrationer med design, analytics og marketing platforme , evne til at oprette ubegrænsede websteder.

Dette White Label-program leveres også med eget adminpanel, dedikeret manager, Domain Reseller Program og dit eget faktureringssystem og andre privilegier. Dette er en virkelig unik funktion til sådanne whitelabel-omkostninger.

Den anden Ucrafts whitelabel-plan – ‘Self Hosted Platform’ ($ 1899 / måned) passer bedst til store webstudier, der skaber hundredvis af websteder årligt. Ud over tidligere indstillinger får du en mulighed for at være vært for websteder på din hostingplatform, oprette dit eget henvisningsprogram, udvide og tilsidesætte kernen, bruge afslappende API til brugerdefinerede webstedsintegrationer, | kraftfuld teknisk support og mange andre muligheder.

Nøglefunktioner i Ucraft White Label Program:

 • Eget mærkenavn. Hvis du er en web-designer, kan du oprette websteder uden Ucraft-branding. For et web-design eller et hostingfirma er der en mulighed for at bruge Ucarft’s editor-interface med sit eget logo.
 • Egen prismodel. Du kan fakturere dine klienter med den prismodel, du vælger for at administrere betalinger og abonnementer efter behov. Salgskampagner og rabat-promo-koder er også inkluderet.
 • Eget henvisningsprogram. Du kan promovere din branded website builder gennem henvisnings- eller tilknyttede programmer. Du kan indstille henvisningsgebyr, som du vil.
 • Egne skabeloner. Design af nye skabeloner vil gøre din branded website builder helt unik. Derudover får du 5 skabeloner designet af Ucraft-teamet.
 • Egen hosting. Opsætning af din brandede webstedsbygger kan du vælge mellem hosting på Ucraft’s servere, Google Cloud eller din egen serverhost. Det er nyttigt for hostingudbydere, der bruger en webstedsopbygningstjeneste til deres klienter.
 • Egen webshop. Du kan med succes starte og administrere din egen online butik ved hjælp af de ubegrænsede fordele ved White Label-programmet og dets integrerede eCommerce-app, især.
 • Egne integration. Uanset hvilken White Label-plan, du vil gå efter, vil du være i stand til at vælge og bruge over 20 integrationer med avanceret design, marketing og analytiske platforme. Samarbejde med disse platforme bidrager effektivt til dine konverteringsfrekvenser og klientopbevaring.

Prøv Ucraft White Label

Bogmærke – White Label Design Agency Program

Bogmærke Web Design Agency

Bogmærke – er en ny generations webstedsbygger, der følger med avanceret Agentursprogram, som effektivt bidrager til væksten og udvidelsen af ​​din virksomhed. Programmet giver dig mulighed for at opsætte og administrere dit eget websted for design af webstedsdesignbureauer ved at bruge det kraftfulde integrerede kunstige intelligensværktøj. Tilmelding til programmet er super let.

Fra i dag kan du kun blive den registrerede Bookmark Agent for kun $ 99,95 / år ved at benytte indtægterne baseret på faktureringsmuligheden og betingelserne for den plan, du vil gå til. Blandt de største fordele ved programmet kan vi ikke andet end nævne avancerede analytiske værktøjer, fravær af bogmærke-annoncer, video baggrundsintegrationsmuligheder, ubegrænset antal kunder, båndbredde og diskplads, domæneforbindelsesfunktion osv..

Nøglefunktioner i Bookmark Agency-programmet:

 • AIDA-assistent. På grund af det integrerede AIDA-værktøj giver Bookmark Agency Program dig mulighed for at få det færdige projekt på næsten ingen tid og med mindst mulig indsats. Den AI-baserede AIDA-assistent opretter automatisk et websted ved hjælp af det indhold, du leverer, mens det besvarer de spørgsmål, systemet genererer. Bogmærke udnytter kraften i kunstig intelligens til at øge konverterings- og brugerengagementhastigheder.
 • Flere forretningstyper. For at starte et komplet responsivt websted med Bookmark Agency Program kan du vælge mellem mere end 750 forretningstyper baseret på den niche, du er specialiseret i, og den virksomhed, du planlægger at starte.
 • Hurtig webstedsstyring. Programmets betingelser indebærer løbende webstedsstyring og fakturering, som tilsvarende bidrager til effektiv projektydelse.
 • Faktureringsindstillinger. Du kan vælge mellem flere faktureringsmuligheder, der fungerer bedst til din virksomhedsspecifikation. Systemet kan således håndtere alle faktureringsnyancer for dine klienter, eller du kan være ansvarlig for betalingsaspekterne på egen hånd. De indtægter, du får til gengæld, afhænger af den valgte faktureringsindstilling.
 • Tilpasning af tilpasset kode. Ligesom systemet gør det muligt at starte et websted uden behov for kodning, tillader det også at gøre brug af brugerdefineret kodeindlejringsfunktion, når webstedets agentur lanceres.
 • Stripe-integration. Bogmærke håndterer alle betalinger og andre relaterede faktureringsnyancer via Stripe, en pålidelig og velkendt handelsprocessor. Dine kunder bliver faktureret hver måned, mens du får 60% fortjeneste. Det er meget praktisk og tidsbesparende.
 • eCommerce. Webstedsbyggeren er klar til e-handel lige fra starten, hvilket lader dine klienter oprette og administrere deres egne webbutikker. Blandt eCommerce-funktionerne, som systemet tilbyder som standard, giver det mening at nævne en mulighed for at sælge det ubegrænsede antal produkter, enten online eller via Facebook og Instagram, fravær af transaktionsgebyrer, e-mail-meddelelser, der kan tilpasses, engros-prisgrupper, effektive værktøjer til styring af webbutikker , sikre betalingsmuligheder, rabatkuponer, integreret indkøbsvogn, tilgængelighed af statistik over webshop, forsendelsesmuligheder og mere.
 • SSL-certifikatforbindelse. Systemet tillader tilslutning af SSL-certifikatet for at sikre maksimal beskyttelse af betalinger og fortrolige oplysninger leveret af webstedets brugere.

Prøv Bookmark Agency Program

uKit – Et af de bedste partnerprogrammer for levetid

uKit White Label

uKit – er en websitebygger for små virksomheder, der giver mulighed for at tilslutte sig Tilknyttet program der gør det muligt for alle, der er involveret i professionel webstedsopbygning – webmastere, freelancere, webdesignstudier og ejere af nichesamfund – at føre trafik til uKit og få betalt.

Hvis du henviser nye brugere fra dit websted til uKit-websted, kompenserer de dig for alle, som ender med at foretage et køb på uKit.

Nøglefunktioner i uKit-tilknyttet program:

 • Resultatgenerering. Registrerede uKit-brugere, der vil tilskynde deres klienter til at deltage i systemet, får 30% af alle betalinger foretaget af den henviste bruger. Jo mere trafik du kører til uKit – jo højere fortjeneste genererer du til sidst.
 • Affilieret kontrolpanel. Alle abonnenter og deltagere af uKit Affiliate Program har adgang til det delte kontrolpanel. Dette er stedet, hvor de kan finde ud af de seneste systemrelaterede nyheder, begivenheder, den nuværende profitproduktion, som systemet introducerer for at sikre et rentabelt og givende samarbejde.
 • Flere indtjeningsindstillinger. Affiliate-programmet indebærer flere indtjeningsindstillinger baseret på betingelserne i den plan, du beslutter at gå til.
 • Loyalitetsprogrammer. uKit er bekymret for deres kunders komfort og introducerer det derfor regelmæssigt specialtilbud, loyalitetsprogrammer, bonusser, promo-koder og gaver, der bidrager til profitproduktionsmuligheder.

Prøv uKit Partnership Program

Wix – White Label & Forhandlere program forklaret

Wix Arena-eksperter

Wix – er den alt-i-én-webstedsbygger, som i øjeblikket ikke tilbyder hvid mærkning, men de har dog to attraktive muligheder:

 • Bliv tilknyttet at tjene penge på indtægter genereret fra dit websted. Når du har oprettet en tilknyttet konto og har fået dine unikke links, kan du dirigere nye brugere fra dit websted til Wix og få kompenseret for alle, der ender med at opgradere til Premium.
 • Bliv en Wix-partner At være et populært og verdenskendt brand, har Wix vundet brugertillid på grund af det avancerede funktionssæt og utal designtilpasning og valgmuligheder for webstedsfremme..

Nøglefunktioner i Wix Partner Program:

 • Ingen grund til at starte et separat designagenturs websted. Hvis du står over for behovet for at oprette dit eget webdesignstudie, behøver du ikke at bekymre dig om tilpasning af din administratorpanelgrænseflade for at imødekomme dine krav til brandstilen. I stedet giver det mening at blive Wix-ekspert for at kunne få adgang til systemet når som helst på dagen og tilbyde dine webdesigntjenester der. Som Wix-partner opretter du websteder til dine klienter ved hjælp af Wix-systemet og får ikke kun betalt for dit designarbejde af dine klienter, men også af Wix for hvert Premium-websted.

  Denne plan fungerer som deres tilknyttede program. Det er her du kan vise din portefølje til andre Wix-medlemmer på udkig efter en professionel webdesigner. Blandt de fordele, du vil benytte, er følgende værd at nævne:

 • Mulighed for at vise din portefølje til potentielle kunder;
 • Adgang til ekspertdashboardet, som inkluderer følgende sektioner: Nyheder & Ressourcer, ekspertblog, værktøjer & Guider, eksperter-webinarer, eksperthub osv. Vær opmærksom på, at initial adgang til dashboard vil være noget begrænset, men når du fortsætter med at oprette nye websteder til klienter, vil dine adgangsrettigheder blive mere omfattende. For automatisk at få ubegrænset adgang til Experts Dashboard, skal du starte 4 eller flere Premium Wix-websteder.

Prøv Wix White Label

ShopWired – White Label eCommerce Platfor

ShopWired hvid etiket

ShopWired – er den britisk-baserede e-handelsplatform, der giver dig mulighed for at sælge online uden at håndtere problemer med webdesign. Softwaren tillader nemt at administrere din webshop og giver over tusind avancerede e-handelsfunktioner og -løsninger. Disse inkluderer bugging engine, sikker og pålidelig hosting, ubegrænset båndbredde, mere end 100 marketing- og salgsværktøjer, multikanals support, SEO optimering osv..

ShopWired tilbyder også en eksklusiv White Label-opløsning der leverer alle e-handelsfunktioner og -værktøjer, som en klient har brug for under deres eget brand. Dermed bliver det muligt at lancere og administrere alle typer online-butikker ved hjælp af den omfattende funktionalitet, som ShopWired tilbyder.

Nøglefunktioner i ShopWired White Label eCommerce-program:

 • Rebranded Web Store Management System. ShopWired webstedsadministrationssystem er fuldt omlagt til at opfylde dine forretningsbehov, brand look og andre afgørende parametre.
 • Professionelle responsive skabeloner. ECommerce-softwaren leveres med en bred vifte af professionelle skabeloner, som er meget tilpasselige og lydhøre. Du kan bruge disse temaer til at give kunderne valgfrihed og kreative e-handelsmuligheder.
 • Enterprise niveau hosting. Webstedsbyggeren hostes på pålidelig Amazon Web Services-platform, der overholder de nyeste sikkerhedsstandarder og sikrer den største sikkerhed for webbutikker oprettet med systemet.
 • Skræddersyet designtjeneste. Systemet giver dig mulighed for at tilbyde dine kunder en helt mærket skræddersyet designtjeneste, der kan producere avancerede design til deres webshops med hensyn til deres specielle præferencer og krav.
 • Rebranded Resources. ShopWired ressourcecenter giver adgang til mere end 500 individuelle artikler om hjælp og vejledning, der hjælper brugere med at få mest muligt ud af alle de funktioner og værktøjer, din virksomhed tilbyder.
 • White Label Support. Du kan investere et ekstra gebyr i at få frontliniehjælp fra ShopWired-teamet for at give dine kunder professionel support under dit eget mærkenavn.
 • Valg af produktoprettelse. Dine kunder vil være i stand til at administrere deres produktbeholdning og inventarværktøjer via din ShopWired-konto. De kan uploade ubegrænset antal billeder for hvert produkt, organisere dem i kategorier / underkategorier, bruge gratis filterudvidelse til at tilføje en søgefilterindstilling til deres produktoversigter, bruge import / eksportfunktion til at redigere og uploade bulkprodukter, indstille SEO-parametre til bedre promotering af webshop osv.
 • Salg & Konverteringsvækst. Med ShopWired White Label-program vil du være i stand til at øge dit salgsvolumen og konverteringsfrekvensen. Dette kan gøres ved at engagere kunder og vise sociale bevis ved at give anmeldelser af andre kunder, sende automatiserede e-mail-beskeder til kunder, der har forladt deres indkøbsvogne, ved hjælp af funktionen Google Trusted Stores for at øge kundernes tillidsprocent osv..

Prøv ShopWired White Label

Weebly til webdesignere – + dybdegående programanmeldelse

Weebly hvid etiket

Weebly – er en webstedsbygger, der er et godt valg for freelance webdesignere. Deres hvid etiketopløsning i lille målestok også kendt som Designer platform giver brugerne et bagpanel-instrumentbræt, der kan omdirigeres fuldt ud.

Der er ingen forhåndsgebyrer for at komme i gang her. Platformen giver designere mulighed for gratis at bruge systemets WYSIWYG-editor, skabeloner og hosting. Du debiteres kun, når webstedet er publiceret live til klientens domæne ($ 8- $ 25 / mo) for hvert offentliggjorte websted. Weebly giver designere mulighed for at opkræve deres kunder højere end deres gebyrer for at tjene tilbagevendende indtægter måned efter måned.

For at gøre brug af de avancerede webdesignfunktioner og -værktøjer tilbyder webstedsbyggeren WebPro-planen til medlemmerne af ”Designplatformen”. Prisen for abonnementet udgør $ 30 / mo. Hvad du får her er ubegrænset hosting, gratis SSL-certifikatforbindelse samt en mulighed for at oprette tilpassede brandede websteder.

Nøglefunktioner i Weebly White Label Program:

 • Kode kontrol. Du får fuld kontrol over hvert eneste projekt, du udvikler. Det er op til dig at oprette et funktionsbelastet websted for at øge dine kunders engagement ved at bruge kodeindlejringsmuligheder, tilføje Javascript / HTMl-koder, tilpasse CSS osv..
 • eCommerce. Planen gør det muligt at give dine fremtidige kunder avancerede e-handelsfunktioner og -værktøjer, såsom produktanmeldelser, realtidsforsendelsesmuligheder, flere betalingsportaler og mere.
 • Delt administratoradgangsrettigheder. Det er op til dig at give delt administratoradgangsadgangsrettigheder til individuelle brugere og teammedlemmer. Dette betyder meget for effektivt samarbejde om webstedsudvikling, især når det kommer til let adgang og styring af klientkonti.
 • Brugerdefineret klientportal. Den indbyggede brugerdefinerede klientportal sammen med det integrerede webstedets dashboard gør det muligt at dele adgangsrettighederne med dine klienter, der ønsker at administrere deres projekter, mens de holder sig til dit branding.
 • Klienttilladelser. Du har mulighed for at indstille en bred vifte af tilladelser for de klienter, der ønsker at arbejde på deres webstedsudvikling og være i stand til at redigere dem uafhængigt.

Prøv Weebly White Label Program

Webydo – En alt-i-en-web-designplatform

Webydo White Label

Webydo – er en betroet webstedsbygger, der helt klart sigter mod webdesignbureauer og uafhængige designere, der tilbyder hvid mærkning som Webydo for agenturer opløsning. Denne funktion giver dig mulighed for at omdirigere systemet fuldt ud og tilbyde den komplette webdesignplatform til effektivt at starte og vokse dit bureau.

Som webdesigner og agentursejer får du et antal fordele, der sikrer imponerende resultat og stigning i kundebasen i det lange løb.

Nøglefunktioner i Webydo White Label Program:

 • Fuld kreativ kontrol. Du får den ubegrænsede kontrol over webstedsoprettelsesprocessen, som til sidst resulterer i den øgede ROI (der kræves ingen kodning for at opbygge websteder med systemet) og kundebeholdelsesfrekvens. Webydo-eksperter har beregnet, at den sidste tid for webstedsudvikling reduceres med 70%, hvilket giver dig mulighed for at gennemføre meget flere projekter end før.
 • Holdsamarbejde. Du er velkommen til at give delt webstedsadministrationsadgangsrettigheder til alle teammedlemmer, der er ansvarlige for forskellige faser af webudviklingsprocessen.
 • Service på fuld tid. Når du abonnerer på “Webydo for Agencies” -løsningen, får du både kundesupport og service på fuld tid. Dedikerede kontospecialister og professionelle assistenter til teknisk support sørger for dit projekt såvel som effektiviteten af ​​oprettelsen af ​​webstedet.

Prøv Webydo White Label

Duda – Webstedsbygger med klientstyring

Duda White Label

Duda – er en troværdig webstedsbygger, som leveres med White Label-programmet tilgængeligt for team-, agentur- og brugerdefinerede brugere. Det giver forhandlere en række hvide mærkede værktøjer: en fuld version af Duda-editoren; klient login side og dashboard; forhåndsvisning af sider, e-mail-kommunikation og mere.

Alle webadresser til disse værktøjer vil være under forhandlerens domænenavn. Visningen af ​​hvert element kan tilpasses. For partnere tilbyder Duda engrospriser med yderligere rabatter for de fleste produktive designere.

Nøglefunktioner i Duda White Label Program:

 • Klient login skærm. Funktionen giver dine kunder mulighed for at logge på systemet fra den tilpassede login-skærm til hvid etiket, der ideelt matcher dit websteds branding.
 • Egen webstedsbygger. Dine kunder vil være i stand til at se og bruge den tilpassede og omdirigerede webstedsbygger med dine mærkefarver, logo og andre elementer. Når de når webstedsbyggeren, vil de tilsvarende se dit domænenavn.
 • Klientdashboard. Kunder får adgang til det delte white label-betjeningspanel, hvor de kan se webstedsstatistikker, supportportal og anden forretningsrelateret information.
 • Eksempel på websted. Du kan generere en forhåndsvisning af webstedets preview, der indeholder dit forretnings branding for yderligere at sende det til dine klienter. Det vil give dine kunder forståelsen af, hvordan dit websted ser ud på forskellige mobile og desktop-enheder.
 • Nem redigering. Dine klienter vil være i stand til at redigere deres projekter, selv under farten under dit brand name. På grund af den integrerede mobileditor bliver det muligt at redigere webstederne endda fra tablets, opdatere indholdet når som helst på dagen.
 • E-mail-meddelelser. Uanset om du har brug for at underrette dine kunder om begivenheder eller nyheder eller bare planlægger at holde dem opmærksomme på dine forretningsoplysninger, kan du sende brandede e-mails med de nødvendige oplysninger.
 • Tilladelser og kontrol. Det er dig, der har fuld kontrol over kundernes redigeringsproces, webstedstilladelser og adgangsrettigheder. Hvad du kan gøre i denne henseende er at vælge de funktioner, som dine klienter kan få adgang til, give individuelle adgangsrettigheder til dine teammedlemmer.

Prøv Duda White Label

Squarespace Developer Platform forklaret

Firkantet hvid etiket

Squarespace – er en funktionsrig webstedsbygger, der har et separat system til opkaldte avancerede brugere Udviklerplatform hvor du får fuld kodekontrol. Der er dog i øjeblikket ingen white label-version eller tilknyttet program for Squarespace. Ved at bruge Developer Platform vil du dog benytte flere fordele, der giver dig mulighed for at oprette og tilpasse websteder med fuld funktion ved at integrere tredjepartsværktøjer. For at starte et websted skal du blot vælge den foretrukne skabelon eller designe et projekt fra bunden.

Nøglefunktioner i Squarespace Developer Platform:

 • Kode redigering. Med fuld HTML / CSS-redigering får du adgang til JavaScript og en JSON API til at udsende kildeindhold oprettet ved hjælp af indholdsstyringssystemet.
 • Værktøjer og moduler. Systemet tilbyder et sæt værktøjer og moduler til forenkling af webudviklingsprocessen. Disse inkluderer udviklingsværktøjer (Server, værktøjsbælte, ESLint Config), Frontend-moduler (Core, Controller, Mercury, Darwin, Hjælpeproduktion, Layout: Basisklasse, Layout: Autokolonner, Polyfills, Sociale links, Video baggrund, Video Baggrund gengivelse), Skabelonrammer (Wright, Endeavour, Bureau, Doncab, Dossier) og mere.
 • Holdsamarbejde. Squarespace leveres med skabelonlagre, der automatisk vises via Git, hvilket bidrager til effektivt DIY og teamsamarbejde.
 • Udvidet indholdsleveringsnetværk. Webstedsbyggeren leveres med det integrerede Content Delivery Network, der reducerer websteds indlæsningstid ved hjælp af geografisk distribuerede servere.

Bortset fra Developer Platform skiller Squarespace sig også ud fra mængden på grund af dens Cirkelopløsning. Det giver dig mulighed for at starte en webdesignvirksomhed, hvor du lærer af de anerkendte kreative iværksættere og webstedsudviklere fra hele verden. Hvad du får fra tilbudsnichespecifik viden, avancerede webdesignværktøjer og kraftfuld support til at øge udviklingen af ​​din webbaserede virksomhed.

Nøglefunktioner i Squarespace Circle:

 • Professionelt designværktøjssæt. Medlemmer, der har tilsluttet sig Squarespace Circle, får øjeblikkelig adgang til avancerede designtilpasningsværktøjer, samfundsanbefalinger, guider, markedsføringsmateriale og tip til effektiv webdesignopsætning og promovering.
 • Ressourcehub. Bortset fra Design Toolkit, benytter du dig også hjælp fra ekspertguider, der giver dig de bedste anbefalinger om succesfuld forretningsfremme, kundegenerering og grundlæggende forhold til at være i forkant på nichekurven. Autoriseret trænerprogram er også tilgængeligt her.
 • Fællesskabets adgang. Når du er blevet medlem af Circle, får du en mulighed for at udveksle og dele ideer med det omfattende og livlige Squarespace-samfund. Dette kan gøres via deltagelse i Community Member Forum, Circle Events, flere kreative samarbejdsmuligheder.
 • Eksklusive firkantstilbud. Sammen med kraftfuld kundesupport tilbyder webstedsbyggeren 20% rabat, 6-måneders prøveperiode, adgang til betatest, ugentlige produktnyheder, global anerkendelse manifesteret via det unikke Squarespace Circle-badge, der vises på webstedet og andre bemærkelsesværdige fordele.

Prøv Squarespace White Label

Bundlinie

Årsagerne til at starte og udvide din webdesignvirksomhed kan være alsidige. Uanset hvilke intentioner og ambitioner du har, er der to måder, du kan vælge imellem for at få dette til. Du kan vælge enten en White Label-løsning eller et videresælgende alternativ. Hvilken mulighed fungerer bedst for din bestemt virksomhed? Dette afhænger af specifikationerne for hver af disse muligheder såvel som dine personlige krav.

White Label-programmer gør det muligt at starte en brandwebdesignvirksomhed, mens forhandlerløsninger tillader opbygning af kundegrundlag via det eksisterende websted eller blog. Begge muligheder er værd at være opmærksomme, skønt de er forskellige i deres tilgange, strategier, funktioner, teknikker og værktøjer, der tilbydes. Det er kun op til dig at vælge den bedste variant baseret på de mål og forretningsmodeller, du oprindeligt satte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map