Best Fashion Website Builders

Best Fashion Website Builders


Het spreekt voor zich dat het bouwen van een modewebsite een behoorlijk uitdagende taak kan zijn voor een persoon, die nog nooit eerder bij webdesign betrokken is geweest en weinig of geen kennis heeft van de manier waarop het proces moet worden uitgevoerd. Als je echt van plan bent om een ​​beauty- / modewebsite te lanceren, is het logisch om te proberen website-bouwers te gebruiken met dit doel.

Deze systemen zijn in eerste instantie gemaakt met de behoeften en bekwaamheid van niet-techneuten in gedachten, maar ze hebben ook veel te bieden aan professionals. Wilt u meer weten over deze optie? Lees dan de recensie om de voordelen van de meest populaire hedendaagse websitebouwers te ontdekken.

We hebben 7 van de beste salon-websitebouwers getest:

 1. Wix – De beste website-bouwer voor schoonheidssalons
 2. uKit – De goedkoopste website-bouwer voor kleine bedrijven
 3. WordPress – CMS voor blog over mode of beauty-industrie
 4. Weebly – Tanning Salon Website Builder
 5. Bookmark – Kappers Website Builder
 6. SITE123 – Gratis Website Builder voor online portfolio
 7. Ucraft – Kapsalon Website Builder

Het is hoog tijd om de belangrijkste kenmerken van de hierboven genoemde websitebouwers te bekijken en te vergelijken. Hopelijk helpt dit je Maak de goede keuze om een ​​met mode beladen mode / beauty-website te starten.

Wix – De beste website-bouwer voor schoonheidssalons

Wix website builder

Wix – is een high-end websitebouwer, waarvan de functieset het mogelijk maakt om een ​​kwaliteitsvolle mode- / schoonheidssalonwebsite te starten en vervolgens te beheren. Het systeem omvat gebruiksgemak, gemak, meerdere prijsopties, goede prestaties en een intuïtieve benadering van webdesign. Het is niet nodig om te vechten met complexe coderingsnuances en de fijne kneepjes van het systeem te leren. Wat je nodig hebt is om je aan te melden voor het platform, een thema te kiezen en begin aan uw project te werken, volgens eenvoudige en begrijpelijke richtlijnen en tips die het genereert. Dat is inderdaad supergemakkelijk. Hier is een lijst met functies die van het systeem een ​​gerenommeerde nicheleider maken:

 • Mode & Stijl websitesjablonen – Het platform geeft toegang tot een prachtige collectie mobiel-niche-gerichte mode & stijlsjablonen. U kunt uit verschillende voorbeelden kiezen. Of je nu van plan bent om een ​​modellenbureau, een kledingmerk, een modelboek, een designer pop-upwinkel, een modeontwerperboetiek of een ander modegerelateerd project te starten, je zult zeker een thema vinden dat aan je behoeften voldoet verzameling.
 • Wix Fashion Widgets en add-onsWix App Market geeft toegang tot een geweldige verzameling gratis en betaalde widgets die functionaliteit aan uw project zullen toevoegen. Enkele van de meest populaire add-ons die u kunt kiezen en integreren in uw project zijn onder meer klantrecensies, evenementenkalender, Tidio Live Chat, Before and After Slider, 123FormBuilder, Wix Pro Gallery, Scheduling Pro, Countdown Timer en andere widgets die communicatie tussen maken u en gebruikers effectiever en boeiender.
 • eCommerce Engine – Wix wordt geleverd met een geïntegreerde eCommerce-engine, die het mogelijk maakt om een ​​webwinkel te verbinden met uw modewebsite en uw producten / diensten online te verkopen.
 • Wix ADI – De Artificial Design Intelligence tool stelt gebruikers met diverse webdesignvaardigheden en ervaringspercentage (en zelfs zonder deze) in staat om probleemloze en snelle professionele websites te maken. Dit doet u door uw modebedrijfsgerelateerde informatie in te dienen die verder zal worden gebruikt door het systeem, dat automatisch een website voor u zal ontwerpen.
 • Bloggen en forum – Met de website builder kunt u een blog of een forumpagina naar uw modewebsite om meerdere voordelen tegelijk te behalen. Zo kunt u communiceren met gebruikers, discussies starten en voeren, modegerelateerde artikelen plaatsen, recensies plaatsen, video- en beeldgalerijen integreren, commentaaropties inschakelen enz. Deze acties helpen uiteindelijk de prestaties van uw website te verbeteren en het vertrouwen van klanten te vergroten.

Wix is ​​een websitebouwer waar je voor moet gaan, als je van plan bent om een ​​modewebsite te starten. Het systeem biedt flexibele voorwaarden en prijsopties om aan uw speciale behoeften en vereisten te voldoen. U kunt de service verkennen met een gratis abonnement om verder te upgraden naar een van de betaalde abonnementen. Wix biedt momenteel plannen voor standaard- en zakelijke / eCommerce-websites. De kosten variëren van $ 13 tot $ 500 per maand, afhankelijk van het plan en de voorwaarden waarin je geïnteresseerd bent. Daarnaast biedt de websitebouwer regelmatig kortingen, bonussen en speciale aanbiedingen waarmee je veel kunt besparen, vooral wanneer je net begint met het gebruik van het platform.

Probeer Wix gratis

uKit – De goedkoopste website-bouwer voor kleine bedrijven

uKit website builder

uKit – is een populaire websitebouwer, die zichzelf heeft onderscheiden als een eenvoudig en betaalbaar platform dat wordt gebruikt om kleine bedrijfsprojecten te bouwen. Het lanceren van een mode- / schoonheidswebsite met het systeem zal ook niet lang duren vanwege de overvloed aan functies en opties voor ontwerpaanpassing die het biedt aan first-timers en webdesignprofessionals. uKit wordt geleverd met een intuïtief dashboard, meerdere nichespecifieke functies en tools, kosteneffectieve plannen en eenvoudige navigatie. Bekijk nu enkele van de onderscheidende kenmerken:

 • Responsieve mode-sjablonen – uKit heeft afzonderlijke collecties van responsieve modegerelateerde sjablonen. Deze omvatten Fashion Model-thema’s en kleding & Schoenen ontwerpen. Of je nu een kledingwinkel, een designerboetiek, een supermodel website, een mode- of kinderkledingwinkel, hier vindt u zeker een sjabloon voor maatwerk. De keuze is werkelijk spectaculair en veelzijdig.
 • Widget-verzameling – uKit-widgets zorgen voor een perfecte manier om uw modewebsite uitstekende functionaliteit te geven. Onder de widgets die u voor uw project kunt gebruiken, is het logisch om opmerkingen, LiveChat te noemen, uCalc Online rekenmachine, Sociale netwerken, Slideshare, Tijdlijn en stappen, Video, SendPulse, Google Maps, PRO Tables-widget enz.
 • Uitgebreide opties voor het maken van galerijen – Met uKit kunt u verbluffende video- en fotogalerijen maken dankzij het brede scala aan beeld- / video-integratie- en bewerkingsopties. Het systeem maakt het mogelijk om foto’s bij te snijden, watermerken te verwijderen, videolinks toe te voegen van populaire videohostingservers en kanalen, videoweergaveparameters aan te passen, achtergrondvideo’s in te stellen enz. Voor meer gemak kunt u deze en andere functies indien nodig activeren / deactiveren zonder elke betrokken code / scriptintegratie.
 • eCommerce-opties – Met uKit kunt u webwinkels maken en verbinden met uw modewebsite. De websitebouwer kan dat op twee manieren doen – ofwel door middel van Ecwid plug-in integratie of door de ingebouwde eCommerce-widget te verbinden. De keuze hangt af van de behoeften, tijd en vaardigheden van uw webwinkel om de online winkel aan te passen.

uKit wordt geleverd met een redelijk prijsbeleid dat voor iedereen betaalbaar is. Het systeem heeft een gratis proefperiode van 14 dagen waarmee de functieset en verschillende abonnementen kunnen worden getest. De kosten van de betaalde abonnementen beginnen met $ 4 / maand, maar bereiken $ 12 / maand, mits u jaarlijkse betalingen doet. Het systeem biedt ook een gratis SSL-certificaatverbindingsfunctie voor de geavanceerde beveiliging van de website.

Probeer uKit gratis

WordPress – CMS voor blog over mode of beauty-industrie

WordPress website builder

WordPress – is de wereldberoemd Content Management Systeem, die kan worden toegepast om meerdere taken te voltooien. U kunt met het systeem een ​​blog met veel mode- of schoonheidsindustrieën maken, zoals deze oorspronkelijk was gelanceerd als blogplatform. Je hebt echter codeervaardigheden, kennis en ervaring nodig om ermee te werken. Het platform is ingewikkeld in vergelijking met standaard website-bouwers, maar het biedt vaak een meer uitgebreide functieset waarmee u de meest ingewikkelde taken kunt uitvoeren. Laten we snel de meest onderscheidende kenmerken van het CMS bekijken:

 • Mode / schoonheidssjablonen – Er zijn honderden hoogwaardige WordPress-sjablonen die speciaal zijn ontworpen voor de ontwikkeling van blogs over de mode- en schoonheidsindustrie. Het systeem wordt geleverd met een verzameling ingebouwde thema’s, maar je hebt toegang tot veel meer gratis en betaalde ontwerpen op internet voor verdere aanpassing.
 • Integreerbare mode-plug-ins – WordPress onderscheidt zich van de rest vanwege de uitgebreide selectie van integreerbare plug-ins. Neem gewoon de tijd om op internet te surfen om die te kiezen die een perfecte aanvulling zijn op uw modewebsite. Hier zijn enkele van de meest opmerkelijke en nuttige voorbeelden: Fetch, Witlee for WP, Chicmi Fashion Calendar, DressLikeMe, Paletly’s Shop Similar, Revendless, Stylinity Widget, Seentient Related Products Widget, TinyPNG, Social Warfare en nog veel meer.
 • Uitgebreide aanpassingsmogelijkheden – WordPress biedt uitgebreide ontwerpaanpassingsopties via codebewerking. U kunt de sjabloon of plug-ins kiezen die u in uw modewebsite wilt integreren en uw PHP / HTML / CSS-kennis gebruiken om een ​​echt uniek project te starten.

WordPress is een gratis systeem dat betrekking heeft op download, installatie en basisfuncties. Als u echter besluit om extra functionaliteit aan het project toe te voegen, bereid u dan voor om te investeren in betaalde plug-ins, sjablonen en hosting. Deze laatste is vereist om een ​​kant-en-klare website te publiceren en deze op elk moment van de dag voor iedereen op internet toegankelijk te maken.

Probeer WordPress nu

Weebly – Tanning Salon Website Builder

Weebly

Weebly – is een doe-het-zelf website-builder, die aanvankelijk bekend stond als een blogsysteem, maar later de functionaliteit heeft uitgebreid om nu te worden gebruikt als een professioneel eCommerce / zakelijk webbouwplatform. Als u van plan bent een website voor zonnestudio’s of een ander soort modeproject te lanceren, dan is dat met Weebly supergemakkelijk en handig. Dit zijn de belangrijkste kenmerken die bijdragen aan de populariteit van het systeem:

 • Bloggen-engine – Wat betreft de initiële specialisatie van de dienst tot blogontwikkeling, blijft het de leider in de blogniche. U kunt dus een blog maken en toevoegen aan uw zonnestudio-website, deze bijwerken met bedrijfsgerelateerde informatie, nuttige en boeiende berichten, recent nieuws en geplande evenementen.
 • Geïntegreerde video-hosting – Weebly wordt geleverd met een geïntegreerde videohosting, waarmee u videopresentaties van uw salon rechtstreeks naar de hosting van het systeem kunt uploaden vanaf uw computer of vanaf YouTube. Dit is een mooie oplossing voor uw salonpromotie.
 • Geavanceerde afbeeldingseditor – Naast het uploaden van video’s, maakt Weebly het mogelijk om veelzijdige en rijke afbeeldingsgalerijen te maken en meerdere foto’s te uploaden om de prestaties van uw zonnestudio te laten zien. De Editor bevat functies zoals het roteren van foto’s, bijsnijden, beeldaanpassing, teksttoevoeging en ongeveer 29 filters voor een aantrekkelijke beeldpresentatie.
 • App Center – Het platform heeft een geïntegreerd App Center, dat toegang geeft tot meerdere gratis en betaalde widgets en add-ons die u aan uw zonnestudio-website kunt toevoegen voor maximale prestaties (Q&A- of FAQ-widget, Nivo Slider-widget, CSS-zweefeffecten-widget voor afbeeldingen, aangepaste widget voor afbeeldingengalerij, Live Chat-widget, eenvoudige widget voor het delen van sociale pictogrammen, call-out-box-widget, widget voor het delen van afbeeldingen, call-to-action-widget, communicatie en SEO-widgets om er een paar te noemen).
 • Weebly Promoot Tool – met de tools kunt u uw website effectief promoten vanwege de hoogwaardige e-mailmarketingopties. Het genereert automatisch berichten voor gebruikers en laat u nieuwsbriefstatistieken volgen. De service omvat een reeks vooraf ontworpen sjablonen om verschillende soorten e-mails te maken voor promotie van zonnestudio’s.

Het prijsbeleid van Weebly is vrij bescheiden, hoewel het een beetje hoger is in vergelijking met de hierboven besproken website-bouwers. Het systeem heeft afzonderlijke plannen voor gewone en eCommerce-sites. Er is een gratis versie die u kunt gebruiken om uw vaardigheden te verbeteren en de functieset van de service te testen. Om toegang te krijgen tot geavanceerde functies, moet je je abonneren op hogere abonnementen. Hun kosten beginnen met $ 4 / maand en bereiken $ 38 / maand met het jaarabonnement.

Probeer Weebly gratis

Bookmark – Kappers Website Builder

Bladwijzer

Bladwijzer – is een krachtige website-bouwer, met als echt hoogtepunt de geïntegreerde geavanceerde AI-tool. Het platform maakt het mogelijk om innovatieve en veelzijdige projecten te creëren, ook voor gebruikers, die echte experts zijn in de mode-industrie. U kunt het systeem gebruiken om kapperswebsites te lanceren die verschillen in functionaliteit, complexiteit en ontwerp. Dit zijn de basisfuncties die bijdragen aan de prestaties van Bookmark:

 • AIDA-assistent – Dit is het belangrijkste voordeel van de websitebouwer. De Artificial Intelligence Design Assistant begeleidt u door alle fasen van het aanmaakproces van de website en helpt u automatisch een kappersproject te starten op basis van de informatie die u op verzoek indient. Dit is gemakkelijk, snel en effectief, vooral voor beginners.
 • Module structuur – Het platform gebruikt meerdere inhoudsmodules om de website-structuur te ontwikkelen. Deze modules lijken op widgets en u kunt de modules kiezen die overeenkomen met uw website-specialisatie.
 • Video Achtergronden – Met de website builder kunt u unieke video-achtergronden instellen om het merkverhaal van uw kappersbedrijf te vertellen. Het is mogelijk om een ​​van de gratis video’s uit de collectie van het systeem te kiezen of je eigen video’s te uploaden.
 • Gratis video’s en afbeeldingen – De builder van de Bookmark-website biedt toegang tot het gedeelte My Drive met meerdere video’s en afbeeldingen onderverdeeld in thematische categorieën. U kunt al deze elementen gratis kiezen en gebruiken of, indien nodig, uw eigen video’s en foto’s uploaden die uw kapperszaak effectief presenteren. Ga naar het gedeelte Foto-editor dat het systeem bevat om de door u geselecteerde afbeeldingen aan te passen zodat ze in de lay-out en het ontwerp van uw website passen.
 • Knoppen voor sociale media – Met Bookmark kunt u de belangrijkste socialemediaknoppen integreren in uw kapperswebsite om de online community op te bouwen of gewoon uw zakelijke inhoud te delen. Dit draagt ​​ook bij aan uw zakelijke promotie.

Bookmark is een eersteklas websitebouwer, die zich onderscheidt van de massa vanwege de sterke AI-ondersteuning. Het systeem heeft een gratis abonnement voor basisgebruik en twee betaalde abonnementen die respectievelijk $ 11,99 en $ 24,99 per maand kosten wanneer ze jaarlijks worden gefactureerd.

Probeer Bookmark gratis

SITE123 – Gratis Website Builder voor online portfolio

SITE123 - Gratis Website Builder voor online portfolio

SITE123 – is een gratis website builder voor het ontwikkelen en beheren van online portfolio’s. Het systeem is gebruiksvriendelijk omdat het een intuïtieve aanpak voor webbouw biedt, een overvloed aan responsieve ontwerpen en eenvoudige aanpassingstools om u te helpen een kwaliteitsproject te krijgen dat bij uw modebedrijf past. SITE123 wordt geleverd met een handige slepen-en-neerzetten-editor, een begrijpelijk dashboard en speciale functies die bijdragen aan een eenvoudig en probleemloos webbouwproces. Enkele van de meest indrukwekkende hoogtepunten van de websitebouwer zijn als volgt:

 • Responsieve mode-sjablonen – Het platform geeft toegang tot een behoorlijk rijke verzameling responsieve ontwerpen, die allemaal gratis zijn. Terwijl u door de set sjablonen bladert, komt u die thema’s tegen, die passen bij de vereisten van uw mode-industrie en die u dus kunt gebruiken om projecten met volledige functionaliteit te starten zonder enig codebewustzijn. Als je een van de beschikbare sjablonen niet leuk vindt, ga je gang om een ​​leeg thema te kiezen en het helemaal opnieuw aan te passen.
 • Logo Maker – Het hebben van een logo dat uw modebedrijf vertegenwoordigt, is een enorm voordeel dat u kan helpen om niche-concurrentie te weerstaan. Met SITE123 kunt u de voordelen van de geïntegreerde Logo Maker gebruiken om uw eigen website-logo te ontwerpen of om uw eigen logo aan te passen.
 • Meertalige ondersteuning – De websitebouwers bieden onderscheidende meertalige ondersteuning waarmee een modewebsite in verschillende taalversies kan worden gemaakt. Dat is best handig, omdat de functie de noodzaak elimineert om afzonderlijke versies van uw project te starten en vervolgens te beheren in de talen van uw keuze.
 • Integratie van sociale media – SITE123 biedt de mogelijkheid om uw kant-en-klare modewebsite populair te maken op sociale netwerken. Hiermee kunt u uw bedrijfsgerelateerde informatie bijwerken in de meest populaire sociale accounts om iedereen op de hoogte te houden van recent branchenieuws, updates, evenementen, geplande plannen en andere gerelateerde gegevens.
 • App-markt – De website builder heeft een uitgebreide geïntegreerde marktplaats met veel applicaties, widgets, extensies en add-ons die met name de prestaties en het ontwerp van uw website kunnen verbeteren. Onder de apps die u voor uw project kunt kiezen, genieten de volgende van de grootste populariteit: galerijen, analysehulpmiddelen, online formulierenbouwer, livechat, sociale widgets en nog veel meer.
 • Online Form Builder – SITE123 heeft nog een onderscheidend voordeel: geïntegreerde Form Builder. Hiermee kunt u met klanten communiceren door online formulieren aan uw project toe te voegen. U kunt kiezen uit verschillende kant-en-klare lay-outs om verschillende soorten online formulieren te integreren, waaronder nieuwsbrieven, feedbackformulieren, contactformulieren, polls en nog veel meer. Er is ook toegang tot de set ontwerpaanpassingstools en -elementen waarmee u uw online formulier het gewenste ontwerp kunt geven.

SITE123 is een van de goedkoopste website-bouwers vindt u in de moderne webdesign niche. Het biedt een absoluut gratis abonnement waarmee iedereen de functieset van het systeem voor onbeperkte tijd kan testen. Deze mogelijkheid heeft echter een aantal functionaliteitsbeperkingen waardoor u niet het meeste uit uw ontwikkelingsproces voor uw modewebsite kunt halen. Om toegang te krijgen tot de volledige set SITE123-functies, biedt het systeem verschillende plannen om uit te kiezen. Het meest betaalbare abonnement kost je $ 10,80 per maand.

Probeer Site123 gratis

Ucraft – Kapsalon Website Builder

Ucraft website builder

Ucraft – is een tijdgenoot website builder slepen en neerzetten, die opvalt door de responsieve sjablonen, geavanceerde functionaliteit, hoogwaardige designer tools, meertalige ondersteuning en een redelijk prijsbeleid. Het systeem kan eenvoudig worden gebruikt om websites voor mode en kapsalons te bouwen en is een perfect hulpmiddel voor beginners en professionals. Hier is de toplijst van Ucraft-functies die de meeste gebruikers waarderen:

 • Responsieve sjablonen – Ucraft-sjabloonverzameling bevat meer dan 80 aanpasbare thema’s van hoge kwaliteit voor persoonlijke en zakelijke projecten, die standaard responsief zijn. Hoewel er geen aparte sjabloonsectie is voor mode- of kapsalonprojecten, is het mogelijk om thema’s uit de zakelijke sectie te kiezen of een volledig lege sjabloon te gebruiken om deze helemaal opnieuw aan te passen.
 • Logo Maker – Met de website builder kunt u een logo maken voor uw kapsalon-website (als je die niet hebt natuurlijk) en upload het naar de website om uw merkreputatie te versterken en herkenbaar te maken.
 • Ontwerptools – Het systeem heeft een set geavanceerde Designer Tools bestaande uit Typografie, UIKit en Lay-out, waarvan slimme toepassing helpt bij het creëren van persoonlijk ontwerp voor uw kapsalon-modewebsite.
 • Meertalige ondersteuning – Het lanceren van een meertalige kapsalonwebsite kan een goed idee zijn, als u de aandacht van zowel lokale als buitenlandse klanten wilt trekken. Met Ucraft ben je in een mum van tijd klaar met de taak en ben je volledig tevreden met het resultaat.
 • Landing Page Creator – Als uw doel uitsluitend neerkomt op het aantrekken en populair maken van uw diensten door klanten, ga dan door met het lanceren van een bestemmingspagina voor uw kapsalonwebsite met Ucraft. Het systeem maakt het mogelijk om dat helemaal gratis te doen, wat een waardig resultaat garandeert.

Ucraft heeft een volledig gratis plan dat wordt geleverd met beperkingen, maar waarmee de basisfuncties van het systeem kunnen worden getest. Er zijn ook verschillende betaalde abonnementen, die verschillende voorwaarden bieden op basis van de webontwerpbehoeften van gebruikers. De kosten van betaalde abonnementen beginnen bij $ 10 / maand en lopen op tot $ 39 / maand. Het goede nieuws is dat elk plan ook wordt geleverd met een gratis proefperiode die 14 dagen duurt en waarmee u de functionaliteit van het systeem in het voordeel kunt testen voordat u besluit over verder gebruik.

Probeer Ucraft gratis

Must-have-kenmerken van een mode-website

 • Gemakkelijke en handige navigatie. Het is cruciaal om te beseffen dat de meeste eigenaren van modewebsites mensen zijn, die geen enkele relatie hebben met de webdesign-niche, maar toch het meeste willen halen uit hun webbouwervaring. Gebruikers hoeven op hun beurt niet alle basisprincipes van het webbouwproces te leren, maar verwachten een behoorlijk resultaat.
 • Een modewebsite moet dus gemakkelijk te gebruiken en voor iedereen handig zijn. Het is niet alleen essentieel om uw bedrijf in het gunstigste licht te presenteren, maar ook om uw bezoekers gemakkelijk en snel toegang te geven tot alle pagina’s.
 • “Over ons” pagina. De ‘Over ons’-pagina is een van de eerste webpagina’s die gebruikers bezoeken wanneer ze deze voor het eerst bezoeken. Dit is de pagina met belangrijke informatie over uw bedrijf, de doelen, kenmerken en onderscheidende kenmerken. Maak het gedeelte ‘Over ons’ niet te lang. Maak het in plaats daarvan informatief en dichtbij het punt.
 • Lijst met services. De beste manier om uw klanten gedetailleerde informatie over uw bedrijf te geven en hen aan te moedigen uw mode- of schoonheidssalon te bezoeken, is door de gedetailleerde dienstenlijst te verstrekken met een informatieve beschrijving van elke aangeboden dienst. Maak hiervoor indien mogelijk een aparte pagina aan. Het is ook logisch om een ​​prijslijst toe te voegen, zodat uw klanten op de hoogte moeten zijn van uw prijsbeleid om hun keuze te kunnen maken. Als het nodig is om een ​​fotogalerij van uw modesalon toe te voegen, doe het dan gewoon! Kwaliteitsfoto’s dragen altijd bij aan de aantrekkingskracht en prestaties van de website en worden door de meeste gebruikers gewaardeerd.
 • Opmerkingen. Een sectie “Opmerkingen” is een ander onmisbaar onderdeel van elke modewebsite. Uw potentiële gebruikers zullen de gelegenheid zeker op prijs stellen om de opmerkingen te bekijken van die mensen die uw salon al hebben bezocht en uw diensten hebben gebruikt. Zorg ervoor dat de opmerkingen echt en informatief zijn. Controleer ze om er zeker van te zijn dat ze actuele, waarheidsgetrouwe en up-to-date informatie over uw bedrijf bevatten. Het feit dat het gedeelte ‘opmerkingen’ beschikbaar is op uw modewebsite, verhoogt het vertrouwen van klanten en de geloofwaardigheid van bedrijven.
 • Contactpagina. Net zoals een modewebsite ondenkbaar is zonder de pagina ‘Over ons’, moet deze ook een gedetailleerde en informatieve sectie ‘Contact opnemen’ bevatten. Deze informatie moet altijd bij de hand zijn wanneer uw klanten de wens hebben om uw contacten te vinden om contact met u op te nemen. Zorg ervoor dat u alle zakelijke contacten en communicatiekanalen opneemt. Hoe meer u op uw contactpagina vermeldt, hoe meer klanten contact met u kunnen opnemen om uw diensten te gebruiken.

Bottom Line

Een kwalitatieve, goed gestructureerde en professionele website is een must voor elke modewebsite. Dit is een trefzekere manier om uw salon in het meest gunstige licht te presenteren, uw klantenbestand te laten groeien, een goede reputatie te verzekeren en uiteindelijk uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken en winst te maken. Hoewel het lijkt alsof het proces van website-ontwikkeling ingewikkeld is voor onervaren gebruikers, is er een redelijk goede manier om het te vereenvoudigen. Dit kan effectief worden gedaan door vandaag gebruik te maken van websitebouwers. Deze diensten zijn handig en eenvoudig voor iedereen, ongeacht de vaardigheden op het gebied van webdesign en deskundigheid.

De keuze aan waardige webbouwtools is vrij uitgebreid en het kan voor gewone gebruikers een probleem zijn om het platform te kiezen dat het beste past bij hun zakelijke en webontwerpbehoeften.

 • Als u een beginner bent die uw eerste stappen zet bij het maken van websites, zult u geen betere oplossing vinden dan Wix of uKit. Beide systemen zijn gebruiksvriendelijk en zorgen voor een uitstekend en probleemloos webbouwproces. Wanneer u met een van deze websitebouwers werkt, krijgt u geen ernstige problemen, zelfs als u geen webdesigner bent. Ze bieden u een breed scala aan functies en tools die nodig zijn om in een mum van tijd een kwaliteitswebsite te lanceren.

 • WordPress werkt beter voor die gebruikers, die het idee hebben van website-ontwikkeling en op zijn minst basiscoderingsvaardigheden. Vanwege de krachtige integratie en ontwerpaanpassingsopties, maakt het systeem het mogelijk om websites met veel functies te maken die hoog scoren in de zoekmachines.

 • Ucraft, Weebly SITE123 en Bookmark zijn professionele websitebouwers, die zichzelf hebben onderscheiden als betrouwbare, krachtige en betaalbare systemen. Ze zijn niet helemaal ingewikkeld voor beginners en je kunt elk van deze platforms kiezen om een ​​kwaliteitsvolle modewebsite te starten en te beheren.

Welke van deze systemen kan worden beschouwd als een nicheleider? Alles hangt af van uw wensen, behoeften, vaardigheden, verwachtingen en doelen. Neem gewoon de tijd om ze allemaal te bekijken om er een te selecteren waar u helemaal tevreden mee zult zijn.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map