Beste AI-website-bouwers

top website-bouwers met kunstmatige intelligentie


We komen regelmatig het begrip kunstmatige intelligentie tegen en zijn getuige van de manier waarop onze smartphones nog ‘slimmer’ worden. We zijn ook gewend geraakt aan de woordcombinatie “connectionistisch netwerk”. De sfeer van de moderne technologische wereld leert ons steeds dat apparaten en apparaten in de toekomst slimmer worden en dat we kunnen vertrouwen op de beslissingen die ze nemen in verschillende niches.

Wilt u een service zien die in staat is om met behulp van de verstrekte gegevens een succesvolle website te maken in de automatische modus?

Er is een bepaald algoritme dat de ingediende informatie analyseert, deze correleert met de databases, afzonderlijke details vergelijkt, op zoek gaat naar extra informatie, het meest effectieve website-layoutontwerp definieert op basis van bepaalde criteria en het resultaat weergeeft.

Klinkt goed, nietwaar? Je hoeft alleen maar een paar vragen te beantwoorden, een paar minuten te wachten en iets te krijgen dat je niet schaamt om te publiceren op het web en nodig klanten uit om uw website te bezoeken. Dergelijke website-bouwers bestaan ​​al! Sommigen van hen bevinden zich al in de testmodus, terwijl anderen al online beschikbaar zijn. Ja, het is te vroeg om te spreken over de immateriële supersaniteit en schitterende resultaten. Het idee is echter aantrekkelijk, het is gerealiseerd en de ontwikkeling gaat in een redelijk mooi tempo door.

 • Kunstmatige intelligentie is het modelleren van intelligent gedrag gebaseerd op de connectionistische netwerkprincipes die functioneren als een zenuwstelsel van biologische organismen.
 • Er zijn meerdere kleine onderling verbonden clusters die werken aan de afronding van een bepaalde opdracht.
 • Het systeem wordt geleidelijk aan opgeleid (wat het belangrijkste kenmerk is van een echte AI), verzamelt informatie en manieren van interpretatie ervan, vergelijkt de eindresultaten.

De AI-trend wint aan populariteit. Veel gebruikers hebben de neiging om de opties van deze slimme tools in hun systemen toe te passen, omdat de toekomst gaat over het comfort en geld dat ze bieden. Het spreekt voor zich dat AI geen complexe websites kan maken. Dit is een creatief werk, wat de taak van de mensheid is.

Tegelijkertijd kunnen ze gemakkelijk omgaan met zakelijke websites, portfolio’s, promowebsites en sjablonen voor bestemmingspagina’s. Dit zijn technisch gezien de eenvoudigste en de meest populaire varianten. AI heeft onbeperkte perspectieven bij het maken van dit soort websites.

Als we momenteel websitebouwers beoordelen vanuit het oogpunt van gebruiksgemak voor beginners en kwaliteit van het kant-en-klare resultaat, dan zullen eenvoud en gemak uiteindelijk niet veel uitmaken. Dit komt omdat elke gebruiker de knop kan activeren en het gewenste resultaat krijgt.

Vanaf vandaag zijn er verschillende nichesystemen, die worden geleverd met AI-modus die wordt gebruikt als een virtuele assistent voor het maken van websites. Er zijn zelfs systemen die uitsluitend worden gepromoot als AI-websitebouwers.

We hebben 7 van de beste AI-websitebouwers getest:

 1. Wix ADI – The Best AI Website Builder
 2. Bladwijzer – Absoluut geautomatiseerde Website Builder
 3. Leia – Artificial Intelligence Website Builder
 4. Dolphin – Intelligent Website Builder door Jimdo
 5. b12 – Human-assisted AI Website Builder
 6. Zyro – AI-gestuurde technologie voor kleine bedrijven
 7. Firedrop – A.I. Design Generation Tool

Over het algemeen is er geen groot verschil in de manier waarop beide systeemtypen werken, maar als het gaat om de details, verschillen de benaderingen. Bij het starten van websites is elke service gebaseerd op de opties van de editor (widgets, blokken, stijlen). Daarom bestaat het verschil in de resultaten. Laten we eens kijken Wix ADI, Bookmark, Leia, Jimdo Dolphin en Firedrop als voorbeelden van actieve services en karakteriseren ze elk in detail.

Wix ADI – The Best AI Website Builder

Wix ADI

Wix ADI (Kunstmatige ontwerpintelligentie) – is de beste AI-gebaseerde websitebouwer. Het is een vertrouwde autoriteitstool die Wix-websitebouwer biedt om maximaal gemak, gebruiksgemak en hoge snelheid van website-ontwikkeling te garanderen. Door de geavanceerde functie te gebruiken, kunt u met slechts een paar klikken en zonder codering een volledig uitgeruste website maken. Wix ADI is eenvoudig en intuïtief voor iedereen – u hoeft alleen maar de richtlijnen te volgen die het systeem genereert en te kijken hoe het een website voor u maakt.

Wix ADI wordt gekenmerkt door de reeks geïntegreerde functies die bijdragen aan het gemak en het snelle ontwikkelingsproces van de website. Hier zijn enkele van de meest opmerkelijke kenmerken van de websitebouwer:

 • Gedetailleerde richtlijnen – De websitebouwer wordt geleverd met de informatieve stapsgewijze zelfstudie, die de informatie die u indient gebruikt om het project te creëren waarvan u verwacht dat het op de lange termijn zal helpen;
 • Geautomatiseerd proces voor het maken van websites – Als u besluit om met Wix ADI te werken, biedt het systeem een ​​reeks vragen, waarop de antwoorden verder zullen worden gebruikt als basis voor de ontwikkeling van uw projectsjabloon. De vragen hebben betrekking op het type website dat u nodig heeft, een reeks vereiste functies (website type, functionaliteit), bedrijfsnaam, de fysieke locatie, contactgegevens (sociale netwerken, e-mail, telefoon, fax, logo);
 • Eenvoudige website-ontwikkeling – Het duurt doorgaans ongeveer een half uur om een ​​website met Wix ADI te lanceren. Eenvoudige richtlijnen die door het systeem worden gegenereerd, helpen u de taak gemakkelijk te voltooien. Zodra u de vereiste vragen beantwoordt, vindt het systeem automatisch informatie over uw bedrijf op internet en moet u dit bevestigen. Wat u op de lange termijn krijgt, is een kant-en-klare website met één pagina die wordt geleverd met afbeeldingen en inhoud die u verder kunt vervangen door degenen die u daar wilt zien;
 • Snelle projectaanpassing – Direct nadat u de sjabloon heeft goedgekeurd, kunt u de beschikbare inhoud handmatig vervangen door uw eigen bedrijfsgerelateerde informatie. U kunt snel een blok bewerken of doorgaan naar de volledige versie van de Wix-editor.

Wix ADI wordt met recht beschouwd als een van de beste hedendaagse op AI gebaseerde websitebouwers. De kosten van het gebruik van de tool zijn over het algemeen afhankelijk van de abonnementskosten die u voor uw project kiest. Momenteel biedt Wix er twee betalingsmogelijkheden, namelijk Standard en Business / eCommerce-abonnementen. Elk abonnementspakket wordt geleverd met eigen abonnementen, waaronder gratis domeinnamen als bonus. De kosten van standaardplannen beginnen met $ 13 / maand en bereiken $ 39 / maand, terwijl die van bedrijfsplannen beginnen vanaf $ 23 / maand.

Probeer Wix gratis

Bladwijzer – Absoluut geautomatiseerde Website Builder

Bladwijzer

Bookmark – is een van de meest verbazingwekkende en gebruiksvriendelijke website-bouwers op basis van AI, die een moderne, innovatieve en unieke indruk maakt dankzij de unieke benadering van webdesign en geavanceerde functies. Het systeem is vooral gericht op de ontwikkeling van zakelijke websites, webwinkels, portfolio’s en landingspagina’s met responsive design.

Als u met de websitebouwer werkt, maak u dan klaar om AIDA te ontmoeten – het vrouwelijke beeld, de belichaming van Bookmark AI. AIDA acroniem staat voor kunstmatige assistent-ontwerpassistent. De service is een mooie website-builder met een visuele editor en wordt daarom geleverd met een technische basis die nodig is om hoogwaardige websites te maken. AIDA biedt de combinatie van een populaire slepen-en-neerzetten-technologie en de geavanceerde AI-gebaseerde webontwerpbenadering die is gericht op de ontwikkeling van high-end feature-rijke projecten door first-timers en webdesignexperts. De websitebouwer verdient het terecht te worden opgenomen in de lijst met beste AI-websitebouwers. Bekijk de lijst met functies en hoogtepunten die hem onderscheiden van de rest:

 • Snel en eenvoudig webontwerpproces – Het proces van werken met AIDA is vrij eenvoudig en snel: vraag het systeem “AIDA SHOW ME HOW” om ermee aan de slag te gaan. Laat je voorlezen om een ​​paar vragen te beantwoorden, selecteer de niche waarin je gespecialiseerd bent (er zijn momenteel ongeveer 750 zakelijke opties beschikbaar), de lay-out en stijlvoorkeuren. Geef uw bedrijfsnaam op zodat AIDA de gegevens kan gebruiken om uw website in ongeveer 30 seconden te genereren;
 • Geautomatiseerde website-ontwikkeling – De tool vult uw website automatisch met blokken die bekend staan ​​als “focussen” hier en het zal ook het meest geschikte kleurenpalet en ontwerpaanpassingselementen selecteren, die vooral bij uw project passen. Direct daarna wordt een gebruiker omgeleid naar de editor, waar AI prachtige animaties in realtime-modus samen met functionele blokken aan de webpagina’s toevoegt;
 • Effectieve hints en richtlijnen – Het systeem geeft u hints over het effectief toevoegen en aanpassen van webpagina’s en secties, het vervangen van de beschikbare mediabestanden en afbeeldingen door die van uzelf, het toevoegen, verwijderen of aanpassen van de posities van modules op webpagina’s, het instellen van SEO-parameters en voltooi andere onmisbare stappen die van invloed zijn op het eindresultaat;
 • Unieke sjabloonvariabiliteit – In tegenstelling tot standaard website-bouwers, biedt Bookmark geen kant-en-klare sjabloonverzameling. Dit is AIDA, die een unieke sjabloonvariabiliteit biedt. Bij het gebruik van de tool kom je veelzijdige responsieve geïntegreerde thema’s tegen;
 • HTML Сode Embedding – Bladwijzer maakt ook het insluiten van HTML-code mogelijk. Dit is een opmerkelijk voordeel voor iedereen die bekend is met de basisprincipes van programmeren. Met deze functie kunt u aanpasbare projecten met een uniek ontwerp maken en publiceren.

U kunt Bookmark helemaal gratis gebruiken, maar het systeem heeft in dit geval bepaalde beperkingen. Om de projectprestaties te verbeteren, kunt u upgraden naar een van de betaalde abonnementen die de websitebouwer aan zijn gebruikers aanbiedt. Hun kosten bedragen dienovereenkomstig $ 11,99 / maand en $ 24,99 / maand.

Probeer Bookmark gratis

Leia – Artificial Intelligence Website Builder

Leia

Leia – is een ander krachtig voorbeeld van de op AI gebaseerde websitebouwer. Het systeem helpt bij het starten en beheren van schone, op maat gemaakte projecten, helemaal binnen een minuut of twee helemaal opnieuw. Het maakt het mogelijk om prachtige responsieve websites te maken en te publiceren voor allerlei soorten bedrijven.

Het enige wat u hoeft te doen is te beschrijven hoe uw project eruit moet zien, de functies te specificeren die het moet hebben en de details te kiezen die van belang zijn voor het ontwerp en de prestaties. Dan kunt u achterover leunen en kijken hoe Leia automatisch de website voor u ontwerpt op basis van de informatie die u indient bij het beantwoorden van de vragen. Wat interessant is, Leia kan uw project zelfstandig ontwerpen, coderen en vervolgens live maken. Dit zijn de kenmerken waardoor Leia zich onderscheidt van de massa:

 • Uniek websiteontwerp – Een van de onmiskenbare voordelen van Leia is het feit dat het niet alleen zorgt voor een intuïtief webontwerpproces, maar u ook een persoonlijk website-ontwerp laat maken. Als gevolg hiervan lijken projecten die met het systeem zijn gestart helemaal niet op elkaar en zult u hier geen websites vinden die op elkaar lijken;
 • Spraakopdrachten – Leia begint met het ontwikkelen van een website na een gebruikersopdracht. Wat u nodig hebt, is door het pictogram in het midden van de startpagina ingedrukt te houden om het type website op te geven dat u wilt starten. Direct daarna kiest het systeem de beste sjabloon en stijl ervoor. Als u om wat voor reden dan ook de optie voor spraakopdrachten niet kunt gebruiken, kunt u met het systeem bedrijfsgegevens invoeren in de handmatige modus;
 • Intuïtief webontwerpproces – Voordat u een website voor u bouwt, genereert het systeem een ​​aantal vragen die u moet beantwoorden om zoveel mogelijk informatie over uw bedrijf te geven. Hoe gedetailleerder de antwoorden zijn, hoe professioneler uw project er uiteindelijk zal uitzien. Als u de vragen niet wilt beantwoorden, kunt u ze overslaan en rechtstreeks naar het ontwerpproces van uw website gaan zonder kosten.

Leia heeft een gratis oneindig plan dat u kunt gebruiken om het systeem te testen, maar de functionaliteit blijft zeker achter bij Wix en Bookmark. Om toegang te krijgen tot de hoogtepunten van het systeem of extra functies, wordt u aangeboden om te upgraden naar een van de betaalde abonnementen – Pro- of Business-abonnementen. Hun kosten bedragen $ 4,17 en $ 6,67 per maand.

Probeer Leia gratis

Dolphin – Intelligent Website Builder door Jimdo

Jimdo Dolphin

Jimdo Dolphin – is een intelligente websitebouwer, mogelijk gemaakt door Jimdo. Dit is een perfecte tool voor gebruikers, die op zoek zijn naar eenvoudige alternatieven voor het maken van websites om bedrijfsprojecten, websites van één pagina enz. Te starten en te beheren. De essentie van het gebruik van de service ligt in het beantwoorden van de automatisch gegenereerde vragen die het systeem verder zal gebruiken om bouw een website.

Het webontwerpproces van Dolphin wordt gerealiseerd in de vorm van de AI-chat, waarbij het systeem een ​​gebruiker vraagt ​​om antwoorden te geven op de vragen die het automatisch genereert. U moet dus uw bedrijfsnaam, niche, sociale netwerkaccounts, logovoorkeuren enz. Opgeven. Wat belangrijk is, het systeem vraagt ​​niet naar uw ontwerpvoorkeuren – het is verantwoordelijk voor de keuze van het kleurenschema en andere gerelateerde nuances. Neem voor meer informatie over Dolphin-functies de tijd om de belangrijkste functies te bekijken:

 • Intuïtief webontwerpproces – Dolphin voert de online zoekopdracht van uw bedrijf uit op naam en biedt vervolgens aan om de keuze van uw bedrijf uit de beschikbare varianten te bevestigen. AI analyseert vervolgens de informatie en selecteert individueel de stijl van uw toekomstige sjabloon. Als u een sociaal netwerkaccount heeft, zal dit een perfecte bijdrage leveren aan de informatieve waarde van uw project. Dolphin zal het vinden om de beschikbare informatie verder te gebruiken bij het bouwen van een website;
 • Individuele sjabloonkeuze – U wordt aangeboden om de niche aan te geven waarop u zich richt, zodat het systeem de meest geschikte sjablonen kan kiezen die passen bij uw branchespecialisatie. U kunt uw bedrijfslogo ook uploaden naar een nieuw gegenereerde website om deze herkenbaar te maken op internet;
 • Mobiele optimalisatie – Websites gelanceerd met Dolphin zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en kunnen worden bekeken op verschillende mobiele en desktop-apparaten. Bovendien kunt u de mobiele Jimdo Boost-app gebruiken om uw websitestatistieken te achterhalen, inclusief verkeersinformatie en gedetailleerde tips voor verdere websitepromotie. Deze gegevens worden opgehaald uit geïntegreerde Google Analytics.

Jimdo heeft een gematigd prijsbeleid. Het heeft een gratis abonnement en vier betaalde abonnementen, waarvan de kosten tussen $ 9 / maand en $ 39 / maand liggen.

Probeer Dolphin gratis

b12 – Human-Assisted AI Website Builder

B12

B12 – is een door mensen ondersteunde websitebouwer, mogelijk gemaakt door Artificial Design Intelligence, waarmee u elk project binnen een minuut kunt starten. Het systeem beheert momenteel meer dan 1,5 miljoen websites over de hele wereld, die allemaal uniek, persoonlijk, responsief en nichespecifiek zijn.

Om een ​​website met B12 te starten, hoeft u zich alleen maar bij het systeem te registreren, een paar vragen met betrekking tot uw zakelijke niche te beantwoorden om AI het web te laten kruipen en een aangepast ontwerp van uw project. U bekijkt het concept en deelt de feedback met de ontwerper, die verder zal werken aan uw projectaanpassing. Hierdoor krijgt u binnen een week of zo de kant-en-klare website op uw maat. Het is nu hoog tijd om de voordelen van de websitebouwer te benutten:

 • Door mensen ondersteunde AI – Het platform maakt gebruik van een gecombineerde webontwerpbenadering, wat betekent dat uw project in eerste instantie wordt gemaakt door de geïntegreerde AI-assistent, terwijl de experts het project handmatig voltooien totdat het 100% gereed is;
 • Professionele ondersteuning – Het klantenserviceteam van de service evalueert en beoordeelt uw website nadat deze klaar is om regelmatig gepersonaliseerde maandelijkse aanbevelingen te doen. Deze informatie is belangrijk als het gaat om verdere groei en promotie van uw bedrijf;
 • SEO-optimalisatie – AI-ondersteunde SEO-experts zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat uw website de klanten bereikt en bestand is tegen nicheconcurrentie. B12 SEO-professionals beoordelen uw projectprestaties elke maand om aanbevelingen te geven voor effectieve verbetering van SEO-posities. Dit is een handige aanbieding voor nieuwkomers;
 • Geïntegreerde toolset – B12 geeft toegang tot de robuuste en groeiende reeks tools die u helpen een betrouwbare aanwezigheid op het web te creëren om meer klanten te bereiken. Deze omvatten professionele ontwerpaanpassingstools, eCommerce-opties, beeld- / videoverhaaltools, contentimport- / exportopties, SEO, copywriting, mobiele optimalisatie, aangepaste CSS / HTML-tools, evenals bloggen, sociale marketing en uitgebreide boekings- / planningsopties.

B12 heeft een gratis abonnement waarmee u gratis een project kunt maken. Daarnaast zijn er vier betaalde opties (Basis-, Premium-, SEO- en SEO Pro-abonnementen), waarvan de kosten variëren van $ 26 tot $ 224 per maand.

Probeer B12 gratis

Zyro – AI-gestuurde technologie voor kleine bedrijven

Zyro

Zyro – is een moderne websitebouwer, waarmee u in een mum van tijd professioneel ogende en volledig uitgeruste projecten kunt maken. Er zijn geen vaardigheden of voorkennis van webdesign nodig om een ​​website met het platform op te zetten. Zelfs een beginner kan met het systeem een ​​website lanceren volgens de richtlijnen die het automatisch genereert. Het systeem is echt gebruiksvriendelijk, intuïtief en boordevol functies.

Met Zyro-website builder kunt u uw bedrijf in verschillende eenvoudige stappen online zetten. Wat u nodig heeft, is de sjabloon kiezen, deze naar wens aanpassen, AI-inhoud genereren of uw eigen bedrijfsinformatie toevoegen. Zodra alles klaar is, publiceert u het project en werkt u aan de verdere promotie ervan. Zyro heeft meerdere voordelen die bijdragen aan de promotie:

 • AI Content Generator – De websitebouwer gebruikt de kracht van de kunstmatige intelligentie om website-inhoud voor u te schrijven. De geïntegreerde AI-schrijver maakt direct websitetekst voor u op basis van de informatie die u op verzoek indient. Het genereert ook automatisch afbeeldingen, video’s en andere mediabestanden;
 • AI Heatmap Tool – De geïntegreerde AI Heatmap-tool voorspelt de manier waarop uw bezoekers de website zien en browsen. Het definieert ook de inhoud die de aandacht van bezoekers trekt. Hiermee kunt u uw website-elementen op de meest nauwkeurige manier rangschikken om de conversieratio’s te maximaliseren;
 • Responsieve sjablonen – Met de website builder kunt u kiezen uit meerdere vooraf ontworpen responsieve sjablonen, met bewerkingsopties voor slepen en neerzetten en tal van ontwerpaanpassingsfuncties;
 • SEO-optimalisatie – De website builder is SEO-vriendelijk, wat betekent dat alle websites die ermee zijn gemaakt standaard SEO-geoptimaliseerd zijn. Het systeem maakt het echter ook mogelijk om de SEO-instellingen aan te passen, omdat u de toegankelijkheid van uw website en de positie in de zoekmachine moet verbeteren;
 • Logo Maker – Zyro biedt de mogelijkheid om een ​​gratis Logo Maker te gebruiken waarmee u uw eigen professionele bedrijfslogo kunt ontwerpen zonder enige hulp van een ontwerper. U kunt elk logo-element aanpassen zodat het uw merkidentiteit weerspiegelt.

Zyro biedt slechts twee plannen. De eerste is gratis, terwijl de tweede slechts $ 2,99 / maand kost. Betaald abonnement omvat de functies van het gratis abonnement en biedt bovendien opties waarmee u gemakkelijk een volledig project kunt starten.

Probeer Zyro gratis

Firedrop – A.I. Design Generation Tool

Firedrop

Firedrop – is de service, die zich aanvankelijk positioneerde als AI-websitebouwer, met Sacha – de lokale AI-versie – als een virtuele assistent wiens taak het was om een ​​gebruiker te helpen een website te ontwerpen via live chatcommunicatie. De assistent wordt echter niet meer gebruikt voor website-ontwikkeling. In plaats daarvan gebruikt het platform de geavanceerde kunstmatige intelligentie-technologie om automatisch een project te genereren om aan uw behoeften te voldoen.

Firedrop zorgt voor geautomatiseerd webdesign en bewerkingsproces. Het is jouw taak om de niche te definiëren waarin je geïnteresseerd bent en je virtuele assistent zal een link geven naar de meest geschikte variant. U kunt de secties handmatig toevoegen en ze vullen met inhoud in een eenvoudige en handige editor. Het systeem fungeert eigenlijk als informatiecentrum en biedt hulp bij het selecteren van stijl, headerafbeelding, naam en andere soortgelijke elementen.

AI-gegenereerde website – wat is het verschil?

Met het toenemende aantal AI-website-bouwers, rijst de vraag: is er enig verschil tussen website gegenereerd met deze systemen en die gemaakt met standaard website-bouwers? Het antwoord is nee! Er is helemaal geen verschil tussen de kwaliteitsfunctionaliteit en het ontwerp van beide soorten websites.

Het belangrijkste doel van het gebruik van door AI aangestuurde webbouwtools is het vereenvoudigen van het proces van websiteontwikkeling voor beginners, die nog nooit met websitebouwers te maken hebben gehad. Toepassing van deze systemen elimineerde de noodzaak van programmeerkennis en verkleint dus met name het risico om iets door elkaar te halen.

Als beginner hoeft u alleen maar een aantal kant-en-klare vragen met betrekking tot uw bedrijf te beantwoorden om de informatie te verstrekken die het platform verder zal gebruiken om automatisch een kwaliteitswebsite voor u te bouwen. Het proces van het lanceren van dezelfde website met een standaard websitebouwer kan ingewikkelder en tijdrovend zijn voor een onervaren gebruiker. Dat is het enige verschil dat dit soort systemen onderscheidde.

AI versus webontwikkeling

Als het gaat om de introductie van de AI in Building Design, heeft het veel onmiskenbare voordelen. De geavanceerde techniek verkort de tijd die nodig is voor het succesvol maken van websites zonder concessies te doen aan het resultaat. Dankzij het geïntegreerde algoritme dat de ingediende informatie gebruikt voor het verder opstarten van de website, krijgen gebruikers de kans om binnen een mum van tijd en zonder codeervaardigheden een volledig project te krijgen. Hetzelfde effect kan niet worden benut bij het gebruik van een standaard webdesignbenadering.

AI-technologie maakt zijn opkomst door en de introductie van websitebouwers heeft de Artificial Intelligence-tool geen gril gemaakt, maar een verbazingwekkende realiteit. Het is momenteel onmogelijk om complexe websites te lanceren, maar het is heel goed mogelijk om er kleine tot middelgrote projecten mee te bouwen. Dit werkt vooral geweldig voor nieuwkomers, die onervaren zijn in de nuances van website-ontwikkeling en toch de intentie hebben om kwalitatief hoogwaardige visueel aantrekkelijke websites te starten met goede prestaties. AI-gebaseerd ontwerp is ook van groot belang voor SaaS-services die het mogelijk maken om de individualiteit van de website te vergroten, wanneer u de benadering van bulkwebontwikkeling toepast.

Bottom Line

Vanaf vandaag bevindt de kunstmatige intelligentie van websitebouwers zich in de beginfase van zijn ontwikkeling. Werken met dergelijke systemen lijkt op het voltooien van een test, waarin u de richting kiest die het resultaat zal volgen, afhankelijk van uw antwoorden.

Wat is je favoriete kleur? – Groen. En je kijkt hoe de automatisch aangemaakte website de belangrijkste elementen met een aangename groene kleur belicht. Is dit magie? Natuurlijk niet. U zult de magie voelen wanneer een websitebouwer u een vraag stelt als ‘Geef 3 links naar de websites vanuit de door u gewenste niche’. Zodra u dat doet, past het systeem het complexe analyseproces toe en genereert het het wow-resultaat. Dit is AI en de hele webbouwindustrie is onderweg.

Wat is dan de conclusie? We zullen waarschijnlijk binnen 2-3 jaar volledige AI-services krijgen van de toonaangevende niche-ontwikkelaars van websitebouwers. Deze systemen zullen informatie zoeken, analyseren, voorspellen en blijven deelnemen aan het website-ontwikkelingsproces, zelfs na publicatie.

Databases, servers, zelflerende systemen met complexe verbindingsnetwerken. Slimme managers, generatief ontwerp, geavanceerde automatische marketing – deze functies komen te zijner tijd. De start is al gemaakt. Vandaag zijn we getuige van de geboorte van de trend. Sommige webontwikkelaars imiteren het, terwijl anderen echt hun best doen om een ​​geheel nieuwe nuttige technologie te creëren.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map