Beste Cloud Hosting-serviceproviders

Beste offline Website Builder-software


Cloudhosting is een goed alternatief voor degenen die niet graag aan één server gebonden willen zijn. Het systeem fungeert als een virtuele server die verschillende bronnen gebruikt om de benodigde bronnen te onttrekken om de site op te slaan. Het belangrijkste voordeel van een cloudoplossing is dat uw project nooit uitvalt als de server uitvalt. In de regel heeft het een servernetwerk om onberispelijke prestaties te garanderen, wat er ook gebeurt.

Hoewel cloudhosting een beetje duurder is in vergelijking met gedeelde hostingdiensten, het zorgt voor een goede balans tussen kracht en betaalbaarheid. Gebruikers kunnen kiezen uit tientallen aanbiedingen die beschikbaar zijn op internet. Kiezen voor de juiste ziet er misschien uit als een geweldige uitdaging.

We hebben 10 van de beste cloud-hostingproviders getest:

 1. Bluehost – De beste cloud-hostingprovider
 2. Hostpapa – # 1 Amerika’s Cloud Hosting Provider
 3. Hostinger – De goedkoopste cloud-hostingoplossing
 4. Liquid Web – Volledig beheerde zakelijke hosting
 5. HostGator – Volledig beheerde cloudhosting
 6. 1&1 IONOS – populairste Europese hoster
 7. GoDaddy – AWS-gestuurde hosting
 8. iPage – Aanpasbare cloudgebaseerde VPS-hosting
 9. A2Hosting – 20x snellere cloudhosting
 10. InMotion – Hosting zonder downtime

De belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een cloud-hostingprovider, zijn de prijs en de functies die het biedt. Tegelijkertijd moeten gebruikers enkele basisaspecten overwegen, waaronder:

 • Bandbreedte – de hoeveelheid bandbreedte bepaalt hoeveel informatie uw website kan leveren via serververbinding en de reissnelheid. Hoe meer bandbreedte u heeft, hoe beter de prestaties van uw website zullen zijn, zelfs als het verkeer extreem hoog is.
 • RAM – willekeurig toegankelijk geheugen is het digitale brein van de cloudhosting. Als uw website meerdere processen tegelijkertijd moet afhandelen, moet u zoeken naar verbeterd RAM-geheugen voor meerdere gigabytes, afhankelijk van de sitefunctionaliteit.
 • OS – Cloud hosting is afhankelijk van het besturingssysteem. Het beïnvloedt alle vitale processen en beheert de virtuele serverinfrastructuur. Met andere woorden, het cloudbesturingssysteem is het virtuele hart dat zowel uitvoerende processen als back-end software- en hardwarebronnen verwerkt.

De bovengenoemde zijn enkele basisaspecten. Nu gaan we de beste cloudhostingaanbiedingen en -functies die ze bieden nader bekijken.

Bluehost – De beste cloudhosting

Bluehost - De beste cloudhosting

Bluehost – is de beste cloud hosting-oplossing. Het wordt geleverd als een gebruiksvriendelijk platform met een scala aan bronnen om de eindgebruiker kracht en uitstekende prestaties te leveren. Klanten profiteren van een veilige en volledig beheerde hostingomgeving naast de beste snelheid en schaalbaarheid:

 • Prestatie – de laatste tests lieten een bijna perfecte uptime zien die oploopt tot 99,99%. Tegelijkertijd lijkt het platform een ​​van de snelste op de markt te zijn als het gaat om laadsnelheid van pagina’s. De gemiddelde snelheid is 424 ms.
 • Onderhoudsarme service – het systeem slaat dataspiegels op verschillende apparaten op. Als een van hen naar beneden valt in geval van problemen, zullen de anderen de speling oppikken totdat de fout is verholpen. Het platform trekt voldoende middelen aan om ondanks het verkeer en mogelijke storingen een hoge snelheid en prestaties te garanderen.
 • WordPress referenties – ook al hebben we het over cloudhosting, we mogen het feit niet missen dat Bluehost de beste WP-georiënteerde hostingprovider is. Klanten kunnen profiteren van een enkele klik op WP setup naast geautomatiseerde upgrades, WP-thema’s, plug-ins, add-ons, enz.
 • Eenvoudige planuitbreiding – Bluehost maakt het gemakkelijk om tussen plannen te schakelen telkens wanneer uw project hunkert naar meer mogelijkheden. Het enige dat u nodig heeft, is de betaling op te voeren volgens een nieuw plan en deze meteen te gebruiken.

Bluehost Cloud Hosting-kosten: Ze omvatten Basic-, Plus-, Choice Plus- en Pro-abonnementen met tot 6 GB RAM en meerdere SSD-opslagopties die respectievelijk $ 7,99, $ 10,99, $ 14,99 en $ 23,99 per maand kosten. U kunt profiteren van extra kortingen en een paar dollar besparen als u 24 of 36 maanden van tevoren betaalt.

Probeer Bluehost nu

Hostpapa – # 1 Amerika’s Cloud Hosting Provider

Hostpapa - # 1 Amerika's Cloud Hosting Provider

HostPapa – is een van de beste Amerikaanse onafhankelijke hostingproviders. Het levert verschillende serveroplossingen, afhankelijk van het project dat u wilt starten. Gebruikers kunnen kiezen uit gedeelde en toegewijde hosting naast voor WP geoptimaliseerde pakketten en afzonderlijke serverfaciliteiten voor eCommerce-behoeften. Het bedrijf maakt gebruik van cloudgebaseerde technologieën en levert goede prestaties. De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Makkelijk te gebruiken – het platform is extreem makkelijk te gebruiken. Je hoeft geen expert te zijn. Een eenvoudig cPanel maakt het gemakkelijk om erachter te komen hoe het systeem werkt. Gebruikers kunnen alle instrumenten en services vanaf één dashboard beheren zonder tussen verschillende schermen te hoeven schakelen.
 • Volledig cyclusplatform – HostPapa is niet alleen een hostingprovider. Het is een platform waarmee u uw live projecten kunt bouwen, starten en onderhouden. Het systeem biedt speciale markeringspakketten met e-mailinstrumenten voor bedrijven en tools voor het bouwen van websites.
 • Custom Website Builder – bouw kant-en-klare sites met een intuïtieve website-editor voor slepen en neerzetten met vooraf ontworpen lay-outs en eenvoudige aanpassingstools. Er zijn geen codeervaardigheden nodig.
 • Goede prestatie – HostPapa is een goede optie in termen van websiteprestaties en stabiliteit. Het platform heeft de afgelopen 24 maanden een uptime van 99,98% behaald, naast een laadsnelheid van 759 ms.
 • Gratis functies – elke gebruiker krijgt een gratis domein van 1 jaar. SSL-codering. Onbeperkte bandbreedte, websitemigratie of domeinoverdracht zijn ook bij de prijs inbegrepen.
 • Groene serveroplossingen – HostPapa is een 100% groene hostingprovider. Het betekent dat het platform gebruik maakt van hernieuwbare energiebronnen, waaronder zonne- en windenergie, om hostingfaciliteiten te leveren aan de eindgebruiker.
 • Servers voor e-commerce – als u uw digitale winkel wilt hosten, kunt u kiezen voor een afzonderlijk online winkelhostingplan. Het is ontworpen voor winkels van verschillende groottes. U mag onbeperkte producten verkopen terwijl het HostPapa-team klaar staat om u te helpen met de winkelconfiguraties.

HostPapa cloud hosting kosten: er zijn drie basisplannen die indien nodig kunnen worden geüpgraded. Gebruikers kunnen aanvankelijk kiezen uit een Starter ($ 3,95 / maand), Zakelijk ($ 3,95 / maand) en Business Pro-abonnement ($ 12/95 / maand). De vernieuwingsprijzen zijn over het algemeen hoger. Controleer dus vooraf de prijzen. Er is ook VPS-hosting die gebruikers tot $ 299,49 kan kosten, afhankelijk van de bronnen. Als u op zoek bent naar een eCommerce-oplossing, ligt het prijskaartje tussen $ 19,99 en $ 139,99 per maand.

Zie ook: HostPapa beoordeling.

Probeer HostPapa nu

Hostinger – De goedkoopste cloud-hostingoplossing

Hostinger - De goedkoopste cloud-hostingoplossing

Hostinger – is een leverancier van hoogwaardige serveroplossingen met meerdere betaalbare cloudhostingplannen om uit te kiezen. Het bedrijf bestaat al meer dan 15 jaar op de markt. Het heeft een goede reputatie onder gebruikers, flexibele hostingpakketten en tools om de prestaties van uw website te optimaliseren. De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Ultieme snelheid en controle – Hostinger-specialisten zorgen voor het serverbeheer en de configuratie. Het enige dat u nodig heeft, is een plan kiezen en de voordelen van 3x hogere snelheid ervaren. Uw bezoekers zullen de bijna onmiddellijke laadtijd van de pagina zeker waarderen. Je kunt het beheerproces ook afhandelen via het configuratiescherm zonder een technische nerd te zijn.
 • Uitbreidingsmogelijkheden – het systeem reserveert veel ruimte voor groei en uitbreiding. U kunt een klein project starten met het toegangsplan en vervolgens met een klik naar een meer schaalbare oplossing gaan. U kunt altijd rekenen op een krachtiger pakket naarmate uw project groter wordt.
 • Meer snelheid met Cache Manager – Hostinger heeft een geïntegreerde cachetechnologie die de snelheid van de website verhoogt. Het zal zeker een positief effect hebben op de SEO-gelederen van uw site, de ervaring van klanten en andere essentiële aspecten.
 • Activering met één klik – cloudhosting is heel eenvoudig op te zetten en te activeren. Het proces vereist geen speciale vaardigheden. Klik gewoon op de knop en ga online.
 • Beheer uw bronnen – hoewel Hostinger geïsoleerde virtuele bronnen gebruikt, hebben gebruikers naast het speciale IP-adres nog steeds volledige controle over alle instanties, limieten enz..

Hostinger cloud hosting kosten: het platform wordt geleverd met 3 snelle cloud-hostingoplossingen. Ze omvatten Startup-, Professional- en Global-pakketten. Alle drie de abonnementen hebben onbeperkte bandbreedte en een speciaal IP-adres. Het Startup-abonnement kost $ 7,45 per maand met 40 GB aan ruimte en tot 3 GB RAM. Het Professional-abonnement kost u $ 14,95 per maand met 80 GB aan ruimte en tot 6 GB RAM. De prijs van het globale abonnement begint vanaf $ 37,00 met 200 GB aan ruimte en tot 16 GB RAM.

Zie ook:
Hostinger-recensie.
Hostinger versus Bluehost-vergelijking.

Probeer Hostinger nu

Liquid Web – Volledig beheerde zakelijke hosting

Liquid Web - Volledig beheerde zakelijke hosting

Liquid Web – is een in de VS gevestigd hostingbedrijf met 4 datacenters in de Verenigde Staten en Europa. Het platform biedt robuuste serveroplossingen die beschikbaar zijn in drie belangrijke opties. Gebruikers kunnen kiezen uit zelfbeheerde, volledig beheerde en door cPanel inbegrepen hostingpakketten om het meeste uit de aangeboden bronnen te halen. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde technologieën om maximale flexibiliteit te bieden, u denkt alleen maar aan het starten van een startup of u heeft al een gerenommeerd bedrijf.

De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Goed optreden – Liquid Web is de enige eigenaar van zijn datacenters in verschillende delen van de wereld. Het bedrijf belooft het uptime-tarief van 100% dankzij zijn geavanceerde infrastructuur met serviceniveau (SLA) overeenkomst, automatische beeldcompressie, SSD-opslag en andere functies die geweldige prestaties garanderen.
 • Verbeterde beveiliging en snelheid – het systeem maakt gebruik van up-to-date instrumenten om de veiligheid en snelheid te verbeteren. Ze omvatten Cloudflare-integratie, Akami CDN en load balancers die een stabiele werking van de website garanderen. Essentiële beveiligingsmiddelen zijn onder meer preventie en detectie van DDoS-aanvallen, FireWall-omgeving, cloud en off-site back-ups, enz.
 • Hosting voor WP en WooCommerce – Liquid Web levert krachtige bronnen voor het hosten van uw WP-sites met 75% hogere capaciteit als gevolg van verminderde vraagbelasting. eCommerce-projecten zullen profiteren van Jilt-integratie – een hulpmiddel om het verlaten van de winkelwagen te verminderen. Gratis winkelmigratie, webwinkel-plug-ins en thema’s zijn inbegrepen in het pakket.
 • Eenvoudig serverbeheer – het platform is makkelijk te gebruiken. Gebruikers kunnen profiteren van volledig beheerde cloudgebaseerde hosting met de kans om een ​​extra opslagblok toe te voegen of add-ons te downloaden. Of ze kunnen volledig vertrouwen op een probleemloos WP-geoptimaliseerd pakket. Wat u ook kiest, het cPanel biedt volledige controle over de middelen en middelen.

Kosten voor liquid web cloud hosting: hostingplannen kunnen in twee groepen worden verdeeld. De eerste is voor individuen met eenvoudige sites of winkels. Het bevat drie grote plannen: krachtige VPS met root-toegang die $ 15 per maand kost, plus WP- en WooCommerce-abonnementen die elk $ 19 / maand kosten. De tweede groep is voor gerenommeerde bedrijven en groeiende startups. Hier kunt u kiezen voor speciale en VPS-pakketten, hostingclusters voor multi-site management, servers met hogere prestaties, beheerde WooCommerce-abonnementen, enz.

Probeer Liquid Web Now

HostGator – Volledig beheerde cloudhosting

HostGator - Volledig beheerde cloudhosting

HostGator – is een cloudgebaseerd platform dat website-eigenaren een snelle en veilige hostingoplossing biedt. Het grote voordeel is dat u de controle over de hostingfaciliteiten overneemt terwijl het systeem cloudgebaseerde technologieën gebruikt om mogelijke storingen of uitval te voorkomen door meerdere servers tegelijk te gebruiken. Het is gemakkelijk te gebruiken en te beheren, naast 24 uur per dag ondersteuning. De belangrijkste hostingfuncties zijn als volgt:

 • Goed optreden – de laatste tests hebben A + snelheid aangetoond. Het platform heeft servers op verschillende locaties, waaronder de VS, waar het volgens Bitcatcha-controle echt geweldige resultaten laat zien.
 • Geweldige uptime – HostGator is een van de beste hostingproviders gebleken met betrekking tot de uptime, die momenteel 100% is dankzij de geïmplementeerde cloudgebaseerde serveroplossingen.
 • Flexibele serveroplossingen – het systeem levert hostingoplossingen voor verschillende behoeften. Gebruikers kunnen kiezen uit voor WordPress geoptimaliseerde, VPS en dedicated hosting.
 • Makkelijk te gebruiken – het systeem heeft zijn eigen cPanel dat verschilt van typische brick-to-mortar-dashboards met tonnen instellingen die moeilijk te achterhalen zijn. Een volledig beheersbaar systeem wordt geleverd met algemene en extra tools op één plek, waardoor gebruikers eenvoudig de hosting kunnen verfijnen en de prestatiemetingen van de belangrijkste website in de gaten kunnen houden.
 • Sitemigratie – het systeem heeft een aangepast migratieteam dat zal helpen om een ​​reeds bestaande website van de ene hosting naar de andere over te zetten. De service omvat ook de overdracht van reeds geregistreerde domeinnamen.
 • Schaalbaarheid – HostGator is flexibel genoeg om de nodige upgrades door te voeren. Gebruikers kunnen het plan met een klik wijzigen om pakketten met meer capaciteit en betere activa te selecteren in geval van meer verkeer. Het systeem zorgt voor een naadloze migratie tussen plannen.
 • Beveiligingsfuncties – het platform handelt systeemupdates automatisch af. Handmatige bediening is niet nodig. De hostingprovider gebruikt up-to-date technologieën om mogelijke digitale bedreigingen te detecteren en te elimineren.

HostGator cloud hosting kosten: Ze omvatten een Starter-, Premium- en eCommerce-abonnement dat respectievelijk $ 3,46 / maand, $ 5,39 / maand en $ 8,30 / maand kost. Alle pakketten zijn inclusief gratis domein en gratis SSL.

Zie ook: HostGator-beoordeling.

Probeer HostGator nu

1&1 IONOS – populairste Europese hoster

1 & 1 IONOS - populairste Europese hoster

1&1 IONOS – is een cloud hostingplatform hostingprovider die met succes het pay-as-you-use-model heeft geïmplementeerd. Het belangrijkste kenmerk hier is dat alle gebruikte bronnen zijn toegewijd aan een bepaalde gebruiker. U bent vrij om ze op verzoek te schalen. Het configureren en starten van de server duurt ongeveer 55 seconden. Goede prestaties zorgen voor een soepele werking van de app of website ondanks de verkeersbelasting.

De sleutel 1&1 Voordelen van IONOS zijn:

 • Snelle installatie – om te beginnen met de lancering van een nieuwe server heeft u minder dan een minuut nodig. Gebruikers krijgen de kans om het te configureren en hun eigen kant-en-klare hostinginfrastructuur met de vereiste capaciteit te creëren.
 • 100% compatibiliteit – gebruikers zijn vrij om software of besturingssystemen te kiezen. Ga naar het configuratiescherm en vind aanvullende servertoepassingen en sjablonen die met één klik kunnen worden gestart.
 • Makkelijk te gebruiken – het platform heeft een intuïtief configuratiescherm ontworpen met alle tools die u nodig heeft om uw servers te schalen, nieuwe toe te voegen, extra apps te starten, enz. Gebruikers hebben volledige toegang tot de hosting-API, waardoor het eenvoudig is om applicaties van derden te integreren.
 • Gecertificeerde datacenters – 1&1 IONOS zorgt voor geweldige prestaties dankzij de gecertificeerde servers in verschillende delen van de wereld, waaronder de VS, het VK en Europa. Ze voldoen aan de hoogste beveiligings- en prestatienormen die zijn vastgesteld door ISO 27001-certificering.
 • Beveiliging betekent – afgezien van extra 2FA-beveiligingslagen en tweefactorauthenticatie, gebruikt het systeem geavanceerde SIEM- en IDS / IPS-technologieën om uw projecten en servers te beschermen tegen de minste hint over fraude, DDoS-aanvallen of andere cyberdreigingen.

1&1 IONOS cloud hosting kosten: zoals we eerder hebben vermeld, maakt het systeem gebruik van een pay-as-you-use-model. Het betekent dat u online betaalt voor gebruikte activa. De rijst is afhankelijk van het servertype. Het platform biedt standaard- en RAM-geoptimaliseerde serverpakketten. Elk bevat maximaal 9 verschillende opties met SSD- en GB-tarieven. De standaardserver begint vanaf $ 0,0069 / uur tot $ 5 / maand. De voor RAM geoptimaliseerde serverprijs varieert van $ 0,0250 per uur tot $ 18 / maand.

Zie ook: 1&1 IONOS-recensie.

Probeer 1&1 IONOS Nu

GoDaddy – AWS-gestuurde hosting

GoDaddy - AWS-gestuurde hosting

GoDaddy – is een webhosting- en domeinregistratiebedrijf dat een reeks aangepaste serveroplossingen levert. Hoewel het platform zijn eigen servercloud heeft afgesloten, heeft het zijn gedeelde en WordPress-hosting verplaatst naar AWS (Hostingprovider van Amazon) om zijn gebruikers te laten profiteren van goede prestaties, beveiliging en andere functies in elk plan:

 • Goed optreden – het systeem garandeert 99,9% van de uptime naast gecertificeerde servers in de Verenigde Staten en Europa.
 • Verbeterde klantenondersteuning – gebruikers zijn vrij om 24 uur per dag contact op te nemen met het in de VS gevestigde ondersteuningsteam.
 • Beveiliging betekent – GoDaddy gebruikt speciale middelen om DDoS-aanvallen te voorkomen. Gebruikers kunnen rekenen op geautomatiseerde back-ups en updates. Het heeft ook een apart beveiligingsteam dat elke vorm van verdachte activiteit detecteert en elimineert.
 • Naadloze planupgrade – elke keer dat uw project meer geheugen of bandbreedte nodig heeft, bent u vrij om uw plan met een klik naar een hoger niveau te tillen. Gebruikers bevinden zich in een intuïtief en flexibel configuratiescherm met alle noodzakelijke functies, waaronder app-integratie met één klik, domeininstallatie, enz.

Kosten van GoDaddy-cloudhosting: GoDaddy lijkt misschien behoorlijk duur gezien de wachtprijs voor basis-WP en gedeelde plannen. U kunt de hosting voor $ 5,99 per maand gaan gebruiken met slechts enkele basisfuncties in het pakket. Aan de andere kant hebben alle pannen onbeperkte bandbreedte en een gratis domein van een jaar. De maximale serveroplossing met alle opties in één kost u $ 19,99 per maand.

Probeer GoDaddy nu

iPage – Aanpasbare cloudgebaseerde VPS-hosting

iPage - Aanpasbare cloudgebaseerde VPS-hosting

iPage – is een betaalbaar hostingbedrijf dat zijn cloudgebaseerde VPS-serveroplossingen levert. Het platform belooft meer kracht, meer flexibiliteit en eenvoudige beheertools. Naast de hosting krijg je vooraf geïnstalleerde scripts, gratis domein en beheerde klantenondersteuning. De lijst met kernfuncties is als volgt:

 • Hosting maatwerk – gebruikers krijgen root-toegang om hun hostingoplossing aan te passen. U kunt extra applicaties installeren en de software kiezen die u nodig heeft.
 • Server Speed ​​Booster – het systeem gebruikt gespiegelde SAN-opslag om naast geheugentoewijzing hoge snelheid en stabiele hostingprestaties te garanderen.
 • Schaalbare servers – wanneer u zich realiseert dat uw project meer middelen vereist, maakt de cloudgebaseerde functionaliteit het gemakkelijk om te schakelen tussen pakketten en te kiezen voor een krachtiger plan.
 • Uitgebreide ondersteuning – gebruikers hebben verschillende manieren om ondersteuning en professionele hulp te krijgen in geval van problemen. U kunt Live Chat of een internationale telefoon gebruiken voor een onmiddellijke reactie.

iPage cloud hosting kosten: iPage biedt drie belangrijke cloudgebaseerde VPS-abonnementen met Basic-, Business- en Optimum-pakketten. Ze kosten u respectievelijk $ 19,99, $ 47,99 en $ 79,99 per maand. Elk abonnement wordt geleverd met een aantal speciale IP-adressen, een aangepast cPanel en een gratis domein van 1 jaar.

Zie ook: iPage-recensie.

Probeer iPage nu

A2Hosting – 20x snellere cloudhosting

A2Hosting - 20x snellere cloudhosting

A2Hosting – is een krachtige leverancier van serveroplossingen die gebruik maakt van snelle SSD’s gecombineerd met het SwiftServer Platform om een ​​300% hogere snelheid te garanderen. Het platform heeft zijn Turbo Servers voor een snellere laadsnelheid van de pagina, naast 99,9% van de uptime, geweldige ondersteuning en betaalbare plannen.

 • Snelle servers – het systeem heeft met succes het SwiftServer-platform geïmplementeerd dat een 20x hogere laadsnelheid van de pagina garandeert. Gebruikers kunnen optioneel profiteren van snellere SSD’s naast Turbo Servers die een stabiele en snelle werking van de website garanderen. Aanpasbare serveroplossing – Met A2Hosting kunt u de hostingomgeving ontwerpen die u nodig heeft in plaats van vast te zitten in een enkel plan met middelen die u niet eens nodig heeft. Maak van de gelegenheid gebruik om uw eigen account te maken met klantfuncties die van toepassing zijn op uw specifieke project.
 • Geavanceerde controletools – alle hostingoplossingen worden geleverd met controletools om uw server opnieuw op te starten of af te sluiten wanneer dat nodig is. Mogelijk hebt u het ook opnieuw geladen in het geval van nieuw te installeren besturingssysteem of apps.
 • Betrouwbaarheid – Gebruikers kunnen ook rekenen op up-to-date beveiligingspatches, een uptime van 99,9% en meerdere datacenters over de hele wereld.

A2 Hostingkosten voor cloudhosting: de drie belangrijkste plannen omvatten LITE, SWIFT en TURBO. Ze kosten respectievelijk $ 7,99, $ 9,99 en $ 18,99 per maand. Elk plan kan eenvoudig worden aangepast. Hier kunt u de benodigde bandbreedte kiezen, evenals het aantal cores, schijfruimte en geheugen. Zodra u een van de activa hebt toegevoegd, ziet u eerder de uiteindelijke prijs. Gebruikers kunnen speciale functies in- of uitschakelen en een geschikte serverlocatie kiezen.

InMotion – Hosting zonder downtime

InMotion - Hosting zonder downtime

In beweging – is een platform dat zijn cloudgebaseerde VPS-hosting levert om te voldoen aan zowel individuele als zakelijke behoeften. De serveroplossing van het systeem is voornamelijk ontworpen voor bedrijven en wordt geleverd met eenvoudig te beheren VPS-hosting, een intuïtief bedieningspaneel met Web Hosting Manager om alle middelen onder controle te houden. Het platform claimt verbeterde kracht en prestaties te leveren. Laten we eens onder de motorkap kijken:

 • Geen downtime – InMotions belooft letterlijk geen downtime, omdat het redundante hardwareclusters gebruikt om stabiliteit te garanderen.
 • Beheerde servers – gebruikers hebben volledige controle over de systeemupdates, de nieuwste beveiligingspatches, applicaties, enz.
 • Compatibiliteit – het systeem werkt uitstekend met alle webtechnologie die u gebruikt. Het is compatibel met toonaangevend CMS, waaronder WordPress, Django, Magento en andere.
 • Onbeperkte functies – met elk van de InMotion-abonnementen kunt u onbeperkte websites en domeinen hosten, zodat u zowel voor uzelf als voor uw klanten projecten kunt hosten.

InMotion cloud hostingkosten: er zijn drie grote plannen om uit te kiezen. Ze bevatten VPS-1000HA-S voor $ 44,99 per maand, VPS-2000HA-S voor $ 84,99 per maand en VPS-3000HA-S voor $ 149,99. Alle abonnementen bevatten een volledig gelicentieerd aangepast cPanel, gratis SSL en SSD, enz.

Probeer nu InMotion

Bottom Line

Cloud hosting-oplossingen worden geleverd als een meer flexibele tool duidelijke prijsstelling. U weet altijd waarvoor u betaalt, aangezien u de hoeveelheid schijfruimte, RAM, bandbreedte, enz. Kunt zien. Tegelijkertijd gebruiken cloudhostingproviders nooit de benodigde bronnen binnen één enkele server. Ze zijn verdeeld over verschillende units om een ​​vlekkeloze website-operatie te garanderen, ondanks mogelijke storingen.

Flexibiliteit is de functie die cloud-hostingoplossingen zo betrouwbaar en tegelijkertijd krachtig maakt. Hoewel de startprijs vergelijkbaar kan zijn met sommige van de reguliere VPS-hostingproviders, kunnen gebruikers profiteren van uitgebreide bronnen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map