Beste community-website-bouwers

Community Website Builders


Het idee van community website builders omvat blogs en forums – platforms voor niche gebruikerscommunicatie. Dit zijn comfortabele thematische bronnen om ervaringen, meningen te delen, opmerkingen te plaatsen en gewoon tijd door te brengen in de kring van gelijkgestemde mensen.

Dit kunnen fanwebsites zijn, blogs die zich richten op het fokken van zeldzame dieren en het kweken van planten, Go-game-enthousiasten, houtsnijwerkprofessionals, verzamelaars of fans van extreme sporten. Met andere woorden, dit zijn websites die mensen verenigen op basis van hun interesses in meerdere niches.

Sociale netwerken kunnen ook tot de gemeenschapswebsites rekenen. Ze kunnen niet worden gemaakt met websitebouwers, dus we nemen ze niet op in dit idee. De details van hun ontwikkeling verschillen erg en daarom is dit de taak van programmeursteams, maar niet van webdesign-amateurs. We kunnen de aandacht beter richten op blogs en forums.

We hebben 7 van de beste communitywebsitebouwers getest voor lidmaatschapswebsite:

 1. uCoz – de beste online community website builder
 2. WordPress – Platform voor elk type lidmaatschapswebsite
 3. IM Creator – GRATIS Community Site Builder voor non-profitorganisaties
 4. Subhub – Online lidmaatschap Website Builder
 5. Admidio – GRATIS open source communitybeheersoftware
 6. Chambermaster – Eenvoudig te gebruiken software voor lidmaatschapsbeheer
 7. DOE MEE – Alles-in-één oplossing voor communitybeheer

Als u op het punt staat een community-website te starten met een minimale inspanning / tijdinvestering, dan zult u zeker de noodzaak onder ogen zien om een ​​betrouwbaar webdesignplatform te kiezen om gemakkelijk aan de slag te gaan. De keuze tussen all-in-one en gespecialiseerde website-bouwers voor community’s kan voor een beginner enigszins verwarrend zijn, wat de noodzaak met zich meebrengt om elk van de systemen in de lijst te herzien. De gedetailleerde analyse helpt u de juiste beslissing te nemen met betrekking tot het systeem waarmee u blijft werken.

uCoz – de beste online community website builder

uCoz - de beste online community website builder

uCoz – is een populaire builder voor cloud-websites, die veel wordt gebruikt voor de ontwikkeling van community-websites. Het platform is module-gebaseerd en laat je dus je website layout en structuur creëren door middel van het selecteren en integreren van de benodigde content modules / blokken. Het systeem is niet de gemakkelijkste keuze voor beginners, omdat het enige kennis van codering vereist, als u uw website meer functies wilt geven. Het is echter absoluut de beste oplossing voor iedereen die een kwaliteitsgemeenschapswebsite wil starten en beheren. Laten we de functieset meteen inschakelen:

 • Forum Creatie – Met de website builder kun je een functioneel en behoorlijk krachtig forum creëren door de bijbehorende module te integreren. Om de functie in te schakelen, hoeft u alleen maar het instellingengedeelte te openen, de Forum-module te kiezen en deze als een startpagina in te stellen. Het forum maakt het mogelijk om het vereiste aantal secties, takken en categorieën toe te voegen die de niche dekken die het omvat. U kunt ook auteursrechten toewijzen aan bepaalde gebruikers, het aantal thema’s instellen dat op een pagina wordt weergegeven, weergave- en statusweergave-opties aanpassen enz.
 • Blogverbinding – De functie wordt ook gerealiseerd door middel van het integreren van een speciale blogmodule die u kunt kiezen in het instellingengedeelte en kunt instellen als een startpagina. Een blogmodule maakt het mogelijk om materiaalcategorieën te maken en deze te vullen met berichten die u indien nodig kunt bijwerken. Het is ook mogelijk om hier het nieuwsfeedontwerp in te stellen, de meest geschikte blogsjabloon te kiezen, weergaveparameters en artikelontwerp aan te passen, algemene kenmerken voor blogafbeeldingen te definiëren enz. Daarnaast kunt u een optie voor het beoordelen van berichten inschakelen, meldingen voor e-mailreacties, de beste presentatieformaat, stel het aantal berichten in dat op webpagina’s wordt weergegeven enz.
 • HTML-vaardigheden – Hoewel het bouwen van websites met uCoz niet zo moeilijk is, is het toch wenselijk om over HTML-vaardigheden te beschikken, als u uw project een hoogwaardige uitstraling en unieke prestaties wilt geven. Hoe meer u zich bewust bent van de code, hoe geavanceerder en vollediger uw communitywebsite zal zijn.
 • Template keuze – uCoz beschikt over een verzameling aangepaste geïntegreerde aanpasbare sjablonen en een eigen marktplaats met meerdere professionele kant-en-klare lay-outs en sjablonen. Deze ontwerpen zijn betaald, maar ze hebben een up-to-date en stijlvolle uitstraling.

uCoz heeft een gematigd prijsbeleid. Er is een gratis versie van de service, die wordt geleverd met een aangepast domein, advertenties die op de startpagina worden weergegeven, beperkte schijfruimte en andere functionaliteitsbeperkingen. Als u echt van plan bent om een ​​ucoz-communitywebsite met veel functies te starten, moet u upgraden naar een van de vier betaalde abonnementen. De kosten van het goedkoopste abonnement bedragen momenteel slechts $ 3 / maand, wat een echt voordeel is voor de systeemabonnees.

Probeer uCoz gratis

WordPress – Platform voor elk type lidmaatschapswebsite

WordPress - Platform voor elk type lidmaatschapswebsite

WordPress – is een populair Content Management Systeem, dat de laatste jaren immens populair is geworden. Oorspronkelijk gemaakt als een blogplatform, is het systeem uitgegroeid tot een populaire software die wordt gebruikt om allerlei projecten te starten en te beheren. Het is vrij eenvoudig om WordPress onder de knie te krijgen, zelfs voor beginners, hoewel het systeem zich bewust is van de basisprincipes van coderen. Dit geldt vooral als het gaat om de ontwikkeling van complexe feature-beladen projecten. Houd rekening met de volgende aspecten om de functies te ontdekken die het CMS zijn gebruikers biedt:

 • Eenvoudige installatie – Het downloaden en installeren van WordPress duurt slechts enkele minuten. Het proces is geautomatiseerd – u heeft alleen de richtlijnen nodig die het CMS genereert om u op weg te helpen met het maken van uw website.
 • Flexibiliteit en ontwerpaanpassing Vrijheid – Het CMS biedt vrijheid voor ontwerpaanpassing en geeft toegang tot meerdere tools en functies. U kunt hier veel doen om uw communitywebsite de gewenste uitstraling en prestaties te geven. Zo kunt u websitekleuren, lettertypen, achtergronden, koptekst, voettekst en andere secties / parameters wijzigen. Bovendien kunt u met het systeem mediabestanden en andere inhoudstypen uploaden die u in uw project wilt integreren.
 • Plug-ins voor community-websites – WordPress onderscheidt zich van de massa vanwege de rijke selectie aan externe plug-ins die speciaal zijn ontworpen voor community-websites, namelijk blogs en forums. Enkele van de meest populaire en meest gebruikte plug-ins zijn BuddyPress, bbPress, UserPro, Youzer, Content Sensor, Wise Chat, Invite Anyone, Socialize en nog veel meer.

De uiteindelijke kosten van het gebruik van WordPress zijn afhankelijk van verschillende factoren. Het CMS zelf is gratis te downloaden en te installeren, maar het impliceert budgetinvesteringen als het gaat om prestaties en promotie. Als u van plan bent een project boordevol functies met hoogwaardige prestaties te starten, gaat u niet zonder te kiezen voor betaalde plug-ins of thema’s. Ze verschillen in kosten en functionaliteit. Maar dat is het niet.

Om het kant-en-klare project te publiceren, moet je kies betrouwbare hosting en domeinnaam. De kosten zijn ook afhankelijk van het bedrijf dat u kiest, het plan dat u selecteert en de prijs van het domein. In dit opzicht, Bluehost blijkt de meest geschikte oplossing te zijn, die officieel wordt aanbevolen door het CMS. De kosten van het goedkoopste Bluehost-abonnement bedragen $ 2,95 / maand, terwijl het scala aan functies voor deze prijs indrukwekkend en veelzijdig genoeg is om aan uw webontwerpbehoeften te voldoen.

Probeer WordPress nu

IM Creator – GRATIS Community Site Builder voor non-profitorganisaties

IM Creator - GRATIS Community Site Builder voor non-profitorganisaties

IM Creator – is een cloud-website builder, die de ontwikkeling van community-websites eenvoudiger en betaalbaarder maakt voor iedereen. Het systeem wordt geleverd met een breed spectrum aan tools en functies die het maken van websites vereenvoudigen en een opmerkelijke impact hebben op het eindresultaat. De website builder is gratis voor alle non-profitorganisaties / gebruikers, wat een ander hoogtepunt is dat bijdraagt ​​aan zijn populariteit. De lijst met functies die IM Creator kan aanbieden, omvat de volgende punten:

 • Niche-ontwerpen. De websitebouwer geeft toegang tot zijn geïntegreerde verzameling thematische ontwerpen, die standaard gratis en responsief zijn. Het systeem biedt bovendien meerdere ontwerpaanpassingstools om uw project een hoogwaardige uitstraling te geven en er is ook een mogelijkheid om HTML-codes te integreren voor een aantrekkelijkere website-presentatie.
 • Bloggen-engine. IM Creator heeft een krachtige bloggengine, waarmee je een blog met veel functies kunt maken en opzetten. Met het platform kunt u het vereiste aantal thematische blogsecties maken om nieuwe berichten verder te uploaden en te beheren of hun publicatie te plannen. Het is ook belangrijk dat u de mogelijkheid hebt om de functie voor opmerkingen van gebruikers in te schakelen, zodat uw blogbezoekers hun nieuws, meningen, ideeën en gedachten over de gemeenschap kunnen delen, zodat ze met elkaar en met u in contact kunnen blijven (als blog-eigenaar).
 • e-commerce. Naast blogopties, maakt IM Creator het mogelijk om uw communitywebsite een eCommerce-focus te geven. Deze functie kan handig zijn als u van plan bent iets te verkopen of betaalde diensten aan te bieden via uw gemeenschapsproject. U zult hier meerdere eCommerce-functies tegenkomen die u helpen om gemakkelijk aan de slag te gaan, zelfs als u geen coderingsprofessional bent.

IM Creator is een volledig gratis website builder voor non-profitorganisaties, studenten en artiesten. Als u tot een van deze gebruikerscategorieën behoort, kunt u zich aanmelden voor het systeem en de volledige functieset helemaal gratis gebruiken. De prijs van betaalde abonnementen die IM Creator biedt, begint met $ 8 / maand, wat vooral goed werkt voor ondernemers en wederverkopers.

Probeer IM Creator gratis

SubHub – Online lidmaatschap Website Builder

SubHub - Online lidmaatschap Website Builder

SubHub – is een website builder, die gebruikers helpt bij het maken en beheren van lidmaatschapswebsites met goede prestaties. Het systeem is de volledig geïntegreerde oplossing die iedereen in staat stelt om gemeenschapsgerelateerde inhoud te publiceren, geld te verdienen met een uitgebreid lidmaatschap, abonnementen, eCommerce-opties enz. Een nieuweling kan het echter moeilijk vinden om het platform onder de knie te krijgen vanwege zijn complexe benadering van webdesign. Als u op het punt staat een lidmaatschapswebsite met het systeem te maken, overweeg dan de belangrijkste voordelen:

 • Lidmaatschap opties. De website builder biedt een verbluffende selectie van krachtige lidmaatschapsfuncties en -niveaus, die het voor verschillende ledengroepen mogelijk maken om deel te nemen aan het project, relevante inhoud te zien en de toegestane bewerkingen door te voeren.
 • Veelzijdige oplossingen voor inhoudsbeheer. SubHub zorgt voor eenvoudig, handig en effectief contentbeheer. U mag artikelen, video’s, afbeeldingen, websitepagina’s en andere gerelateerde inhoud toevoegen en bijwerken die onmiddellijk kan worden gepubliceerd of van tevoren kan worden gepland.
 • Reagerend ontwerp. Met het systeem kunt u een van de geïntegreerde aangepaste sjablonen kiezen die standaard responsief zijn of de ontwikkelaars ervan inhuren om een ​​persoonlijk website-ontwerp te ontwikkelen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
 • Geïntegreerde winkelwagen. SubHub wordt geleverd met het geïntegreerde winkelwagentje waarmee u digitale / fysieke producten kunt verkopen, met behulp van meerdere betalingsopties zoals Stripe, PayPal en meer.
 • Opties voor communitybeheer. De websitebouwer biedt uitgebreide opties voor communitybeheer om te helpen bij het opbouwen van voortdurende gebruikersbetrokkenheid. U kunt hier dus discussieforums, ledenfolders, evenementenkalenders, socialemediakanalen etc. starten en bijwerken.
 • MailChimp-integratie. SubHub is volledig geïntegreerd met MailChimp waarmee u het meeste kunt halen uit e-mailmarketingopties die het systeem biedt. Zodra een gebruiker het abonnement opzegt, wordt de MAilChimp-integratie ook automatisch geannuleerd.

SubHub heeft drie tariefplannen, waarvan de kosten gematigd zijn. Het goedkoopste Starter-abonnement kost $ 47 / maand. Elk abonnement wordt geleverd met een gratis proefperiode van 14 dagen om de functionaliteit van het systeem te testen. Daarnaast is het mogelijk om tot 15% te besparen door te kiezen voor het jaarabonnement.

Probeer SubHub gratis

Admidio – GRATIS open source communitybeheersoftware

Admidio - GRATIS open source communitybeheersoftware

Admidio – is een gratis open source software voor communitybeheer die wordt gebruikt om websites van groepen, verenigingen en organisaties te beheren. Het platform biedt een reeks functies voor communitybeheer, geïntegreerde modules en andere opties waarmee functionele projecten kunnen worden gemaakt die de rechten en structuur van uw organisatie weerspiegelen. Tegelijkertijd is Admidio niet zo populair bij gebruikers vanwege de complexiteit en tijd die nodig is om alle geïntegreerde functies te amsteren. Hier is de lijst met de meest indrukwekkende Admidio-hoogtepunten waar u op moet letten:

 • Web Masters Focus. Admidio is de online lidmaatschapssoftware, die speciaal is ontwikkeld voor webmasters die bereid zijn hun eigen organisaties of verenigingen te onderhouden en daarbij alle voordelen van lidmaatschapsbeheer gebruiken. Dit omvat ook opties voor toegangscontrole die zijn vereist om de gegevens van leden te beschermen tegen ongeoorloofde toegang.
 • Beheer van lidmaatschapsrechten. Met de website builder kunt u individueel lidmaatschapsrechten toewijzen aan eigendommen, afdelingen, gebruikersgroepen en afzonderlijke websiteleden waarmee u van plan bent samen te werken. Het is ook mogelijk om configureerbare ledenlijsten op te stellen die verder kunnen worden geëxporteerd naar verschillende bestandsindelingen, waaronder PDF, Excel en CSV.
 • Evenementcreatie. Wanneer u websites beheert die met Admidio zijn gestart, kunt u afzonderlijke evenementen maken die de mogelijkheid impliceren om deze verder te annuleren of vast te leggen. Bovendien is het mogelijk om hier foto’s / fotoalbums te bekijken, uploaden en beheren.
 • Plug-in / module-integratie. Naast klassieke gebruikersbeheerfuncties, geeft Admidio toegang tot meerdere modules / plug-ins die u kunt kiezen, installeren en aanpassen op uw startpagina. Deze omvatten Awards, Verjaardag, Kalender, Formuliervuller, Willekeurige foto, Zijbalk, Aankondigingen, Statistieken, Geschreven communicatie, WP-plug-ins voor Admidio en meer.

Admidio is de downloadbare software, maar de leverancier levert niet vanaf het begin de kosten van het programma. Het systeem kan gratis worden gedownload en geïnstalleerd en er is ook een gratis proefversie waarmee u de functionaliteit van het platform kosteloos kunt testen.

Probeer Admidio gratis

ChamberMaster – Eenvoudig te gebruiken software voor lidmaatschapsbeheer

ChamberMaster - Eenvoudig te gebruiken software voor lidmaatschapsbeheer

ChamberMaster – is een eenvoudig te gebruiken software voor ledenbeheer die is ontwikkeld voor het beheer van alle dagelijkse activiteiten van handels- en bedrijfsverenigingen, kamers, congres- en bezoekersbureaus en andere organisaties. Hoewel het platform vanwege zijn complexiteit niet zo populair is bij hedendaagse instellingen, gebruiken sommigen het nog steeds voor gegevensopslag en voor de ontwikkeling of promotie van gemeenschappen die ze bedienen. De software wordt geleverd met een onderscheidende functieset die nodig is om dit soort projecten met succes te starten en te beheren, namelijk:

 • Ledenbeheersysteem. Het platform wordt geleverd met een geavanceerde database waarmee u eenvoudig ledenlijsten kunt beheren, alle relevante informatie kunt volgen en analyseren, nieuwe leden kunt toevoegen en de lijst met bestaande kunt bijwerken. Dit draagt ​​bij aan een veilige en betrouwbare opslag van ledengerelateerde informatie die altijd toegankelijk is.
 • Geïntegreerde facturering. Het systeem wordt geleverd met de geïntegreerde functie voor het verwerken van facturering / facturering die zorgt voor een snelle en veilige afwikkeling van financiële transacties.
 • Aangepaste rapportage. Met de software kunt u nauwkeurigere inzichten verkrijgen dankzij het gemakkelijk leesbare dashboard met meerdere rapportagemogelijkheden en belangrijke statistieken. Het is mogelijk om de prestaties van uw organisatie te meten, testen, verkennen en analyseren en om rapporten op te stellen en bij te werken.
 • Communicatie en groepen. Dit is een groep modules die het proces van het verbinden van de leden van uw vereniging en het organiseren in verschillende groepen op basis van de betrokken communicatietypes vereenvoudigen..
 • Module Evenementen. Door de toegankelijkheid en integratie van de ChamberMaster-module kunt u verschillende soorten evenementen organiseren en beheren. De module helpt rekening te houden met alle stadia van de procedure voor het plannen van evenementen, variërend van uitnodiging van de deelnemer tot en met het afgeven van facturen of het bijhouden van de registratie.
 • Opties voor ledenbehoud. Het systeem is erop gericht om aan de behoeften van elke gebruiker te voldoen. Daarom onderneemt het speciale maatregelen voor het behouden van leden om alle gebruikers tevreden te stellen. Deze omvatten tools voor het volgen van verwijzingen, het maken van informatiepagina’s voor elk bedrijf, het gebruik van banneradvertenties om bedrijven te promoten via uw website, het verbeteren van vermeldingen in de bedrijvengids, het verzenden van geautomatiseerde eNewsletter Hot Deal-updates naar geregistreerde abonnees, het aanbieden van online kaarten om gebruikers te helpen lokale bedrijven te vinden en leden etc.
 • Sociaal netwerken. ChamberMaster publiceert automatisch uw bedrijfsnieuws, evenementen, updates, hot deals, nieuwe ledeninformatie, vacatures op sociale netwerken, namelijk Facebook en Twitter. Deze functie is momenteel echter alleen beschikbaar voor abonnees van de Premier / Pro-versie.

ChamberMaster is geen gratis software. Het platform biedt vier prijsopties die variëren in termen, functies en opties. Om het juiste plan te kiezen, moet u de functies van elk abonnement bekijken, rekening houdend met de kamergrootte. De meest betaalbare prijsoptie is het Essential-pakket, waarvan de kosten beginnen bij $ 149 / maand.

Probeer ChamberMaster gratis

Word lid van IT – Alles-in-één oplossing voor communitybeheer

Word lid van IT - Alles-in-één oplossing voor communitybeheer

Doe mee – is het alles-in-één platform voor lidmaatschapsbeheer, waarmee organisaties hun gemeenschappen effectief kunnen volgen, beheren en laten groeien. De software maakt het mogelijk om de belangrijkste processen binnen de organisatie te volgen om haar leden succesvol te managen en mensen te verenigen rond hun interesses en beroepen. Join It is niet populair in vergelijking met andere vergelijkbare platforms, maar het is nog steeds logisch om de belangrijkste kenmerken van het platform te ontdekken, als je erover nadenkt om het in de toekomst te gebruiken:

 • Geavanceerd lidmaatschapsprogramma. Join It wordt geleverd met een geavanceerd lidmaatschapsprogramma dat kan worden geconfigureerd met speciale gebruikersvereisten. Het is mogelijk om de configuraties in het systeemdashboard aan te passen. Hier kunt u lidmaatschapstypen, financiële instellingen, parameters voor online aanwezigheid, aangepaste velden wijzigen, meerdere toegangsrechten voor beheerders opgeven, enz.
 • Tools voor organisatiebeheer. De software maakt gebruik van tools voor organisatiebeheer om uw bedrijf de best mogelijke waarde te geven. Onder de tools die u kunt beheren, is het logisch om de betalingen van leden, de tijdlijn van leden, de ledenlijst, de gerichte e-mails van leden en meer te vermelden.
 • Ledenportaal. Het systeem maakt het mogelijk om gebruikers eenvoudig lid te laten worden van uw organisatie en in contact te blijven met andere leden. Elke abonnee krijgt de mogelijkheid om het profiel te bewerken, het ledenaccount en de e-mail te verifiëren, de beschikbare annuleringsopties te verkennen en te gebruiken, creditcardgegevens in te dienen en bij te werken enz..

Deelnemen Het biedt momenteel drie betaalde abonnementen, waarvan het meest betaalbare – startpakket – $ 29 / maand kost. Elk plan wordt geleverd met de gratis proefperiode van 30 dagen om gebruikers de functies te laten testen die het omvat en te beslissen over het verdere gebruik ervan. De software biedt bovendien 20% korting voor non-profitorganisaties en 20% voor jaarlijkse abonnementen.

Probeer gratis lid te worden van IT

Bottom Line

Met zo’n veelzijdig assortiment van community website-bouwers lijken de services die in het artikel worden besproken de meest redelijke oplossingen. Ze hebben niets gemeen en zijn interessant voor verschillende categorieën webontwikkelaars, variërend van beginners tot professionals, die vanaf het begin unieke, op maat gemaakte websites ontwerpen.

Blogs en forums combineren vaak goed in termen van één website, wat de communicatie tussen gebruikers gemakkelijk maakt. Ze kunnen dus allemaal de berichten lezen om ze verder te bespreken op een forum of in het commentaargedeelte, de ervaring delen, de meest brandende problemen verduidelijken. uCoz, IM Creator en WordPress werken prima voor dit soort websites. Het is eenvoudiger om het ontwerp in te stellen en specifieke functies toe te voegen door middel van app / plug-in-integratie, module-instelling en aanpassing van nichespecifieke sjablonen. Veel wordt gedaan door codebewerking in uCoz, terwijl de eenvoudigste manier om hier een prachtig ontwerp te krijgen, is om het in te kopen uTemplates. Over het algemeen laten alle systemen zich van de beste kant zien als het gaat om het lanceren van community-websites.

Als het gaat om uCoz, kunt u profiteren van meer diversiteit vanuit alle gezichtspunten, als u over basiskennis beschikt. Dit is een platform voor ervaren gebruikers, die krachtige en grote op maat gemaakte of persoonlijke websites maken met verdere doelen voor het genereren van inkomsten. Als u van plan bent een blog te lanceren met een hoge publicatiefrequentie en meerdere secties, dan zult u geen betere websitebouwer vinden om dit doel te bereiken.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map